|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Widzialam,ze logowala sie wczoraj ale zawsze cos pisala,nie?
Dobijalam sie na GG ale cicho ![]() Mam nadzieje,ze wszystko w porzadku-musze zabrac sie za maila do Niej ![]()
#4712 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zadomowienie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16487548]ostatnio 12.01 pisała, we wtorek czyli.. i nic nie pisała że ma zniknąć
![]() ale ostatnio mówiła coś że musi sobie odwyk zrobić od wizażu.. niby żartem, a może jednak? Mam gdzieś do nie skype'a zaraz poszukam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze u Sel wszystko ok,
Sel tesknimy za Toba, daj znac co i jak!!!! No i martwimy sie .............. |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że miała do Krakowa lecieć, no ale przecież coś by powiedziała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Miłego wieczorku dziewczynki
![]() Złapał mnie jakis marazm, stan zniechecenia. Właczyłam własnie Polsat a tam "Poszukiwany poszukiwana" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16488176]ale na farmie nic jej nie zwiędło, chyba wchodziła?
![]() No normalnie nic się nie ukryje ![]() Ależ dobrze, że już piątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z checia bym posiedziala ale oczy mi sie zamykaja,mialam dzien pelen wrazen i male ciątanie wlaczylo mi sie po pracy a jutro musze wczesnie wstac ![]() Nieprędko czeka mnie wolny weekend....
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
Kami jak przeczytałam o tej farmie to myślałam, że padnę..
![]() postanowiłam kupić drugi uświadomiony stanik... w pierwszym chodzę na okrągło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() spałam w nocy niecałe 3,5 godziny, a mój pierwszy posiłek zjadłam po 16, nerwy przed niemieckim mnie prawie zjadły- jedno koło mam niezaliczone, a wg tej pani jak ktoś nie zaliczy dwóch, to nie ma szans na wpis... jak stamtąd wyszłam to nawet dobrej myśli byłam, ale teraz to już nie wiem sama... powiedzcie, że zaliczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16488980]farma jest po prostu wielofunkcyjna
![]() ![]() spałam w nocy niecałe 3,5 godziny, a mój pierwszy posiłek zjadłam po 16, nerwy przed niemieckim mnie prawie zjadły- jedno koło mam niezaliczone, a wg tej pani jak ktoś nie zaliczy dwóch, to nie ma szans na wpis... jak stamtąd wyszłam to nawet dobrej myśli byłam, ale teraz to już nie wiem sama... powiedzcie, że zaliczyłam ![]() Zaliczyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zadomowienie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16488980]farma jest po prostu wielofunkcyjna
![]() ![]() spałam w nocy niecałe 3,5 godziny, a mój pierwszy posiłek zjadłam po 16, nerwy przed niemieckim mnie prawie zjadły- jedno koło mam niezaliczone, a wg tej pani jak ktoś nie zaliczy dwóch, to nie ma szans na wpis... jak stamtąd wyszłam to nawet dobrej myśli byłam, ale teraz to już nie wiem sama... powiedzcie, że zaliczyłam ![]() zaliczyłaś na pewno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
nie wiem komu ale dziękuje za ten filmik z YT
![]()
#4728 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Najpierw mi auto wpadło przy skrzyżowaniu w taki poślizg (mimo że zbliżałam się do skrzyżowania powoli) że już widziałam oczyma wyobraźni jak wypada ślizgiem na główną i dostaję strzała od boku od jakiegoś rozpędzonego auta ![]() ![]() Potem na wykładzie nagle mnie tak oczy zapiekły że masakra, od razu fala łez... musiałam soczewki wyrzucić ![]() Następnie o 21 wychodzę umęczona i z bólem głowy z wykładu, idę do auta... a auta nie ma! ![]() ![]() ![]() Powrót do domu - trzeba powiesić pranie, które mama włączyła pod moją nieobecność. Ledwo żywa, zmęczona fizycznie i psychicznie wieszam, a mama "ale naciągnij tę bluzkę... strzepnij... ale wieszaj przodem do siebie, nie odwrotnie..." - i tu mi nerwy puściły! Nosz kurna, a odwrotnie bluzka by nie wyschła tak?! ![]() ![]() Selene faktycznie nas zaniedbuje... ta farma to dobry wskaźnik jej obecności na Necie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
Więc sie przywitowywuję po raz drugi, wieczór dobry
![]() dziekuję wszystkim za k0omplementy nt dziewczyny mej. jesteście niesamowicie miłe !!! kamili córcia jak barbie, z resztą, które dziecko brzydkie jest??/ znacie takie, bo ja nie!!! A Mariola miałam się zapytać, czy może tak twoj aniołek nie chciałby takiej jak ja teściowej ![]() ![]() Co do różnicy wieku też mam taką nadzieję, że tak będzie, choć raczej świeczki mam w oczach i strach,że nie dam rady. Dla mnie osobiście teraz to za mała. A jeżeli chodzi o tą dwa lata i mniej, to chyba tak mówią mamy, które zaraz zaczeły spowrotem pracę i chętnie znów by wróciły jednak. No i takie, które mają pomoc dookoła. No a mi nie udało się na razie znaleźć zastępstwa na środowy wieczór ![]() No i jestem po wizycie duszpasterskiej, szybkiej ale konkretnej. Można rozebrać choinkę ![]() Ilona dawaj zdjęcie Aktorki!!!! ![]() No i jak zwykle po całym dniu nie wiem co mam napisać i co ominęłam acha! sukienki fajne, pierścionki widze przez lata te same w modzie. Mój też taki klasyczny i mimo,że mocno wystający to bardzo jego wygodę sobie chwalę. Za druga zazyczyłam sobie konkretnie też pierścionek. Za Martyne dostałam łańcuszek z wisiorkiem. Taka u nas tradycja na narodziny. A potem oddam córkom na 18-tke, jak i ja dostałam od mamy. Edytowane przez atoja Czas edycji: 2010-01-15 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Violl,
![]() Usiądź sobie wygodnie i pogadaj z nami. Zaraz się zrelaksujesz ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Fajny zwyczaj z tą biżuterią ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na momencik, bo ogladam Wladce Pierscieni.
Atoju, dzieki za namiary na szkole, ale ja pewnie cc znow bede miala - wskazania okulistyczne. Co do filmow, to dzisiaj w ciagu dnia wykorzystalismy z TZ chwile samotnosci (maly w zlobku) i poszlismy na Parnassusa - polecam chocby ze wzgledu na przyjemnosc estetyczna i Johnny Deppa ![]() ![]() Jeszcze dodam w temacie pierscionka - ja dostalam na gwiazdke piekny przedwojenny, zloty z diamencikami i rubinem. Nie zaden zareczynowy, nie dla nas te klimaty, tak po prostu. Jest piekny! oryginalny i podoba mi sie, ze jakis inny zakochany pan dal go kiedys innej zakochanej pani ![]() Edytowane przez pranie Czas edycji: 2010-01-15 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Violl, czas na odpoczynek, teraz to już będzie lepiej, ciepły dom, herbatka, wizaż... ![]() Atoja, Mariola planujcie już to małżeństwo dzieciaków, przynajmniej będziecie miały pewność, że nie będą na teściowe narzekać ![]() się nie śmiejcie, ja przez całe życie za szpiega dla wszystkich koleżanek i kolegów robiłam, nie takie sposoby na obczajanie się wymyślało, farma to pikuś ![]() Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a Czas edycji: 2010-01-15 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aha, i chyba jeszcze nie pisalam, ale słodki masz avek ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16488980] spałam w nocy niecałe 3,5 godziny, a mój pierwszy posiłek zjadłam po 16, nerwy przed niemieckim mnie prawie zjadły- jedno koło mam niezaliczone, a wg tej pani jak ktoś nie zaliczy dwóch, to nie ma szans na wpis... jak stamtąd wyszłam to nawet dobrej myśli byłam, ale teraz to już nie wiem sama... powiedzcie, że zaliczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Violl ![]() Pranie poka poka ![]() Atojka ja też chcę zobaczyć Mariolkowego przystojniaka ![]() Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2010-01-15 o 21:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zadomowienie
|
Violl
![]() ![]() ![]() ![]() Evelinek ten 28 E jest dla mnie dobry, zwłaszcza, że biust mi zmigrował ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2010-01-15 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No a zwyczaj bizuteryjny fajny, to prawda. taka inwestycja jakby i niesamowita pamiątka. bardzo sentymentalny prezent rodzinny, więc tak ohoczo (i nie tylko ![]() ![]() Annie martwisz się czy zaliczyłaś??? a ZALICZYŁAŚ !!!! apotem nam tu conajmniej czwórką będziesz się chwaliła!!! Zawsze tu tak się kończą wszelkie strachy! Edytowane przez atoja Czas edycji: 2010-01-15 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zadomowienie
|
Angel, a która tam u Ciebie godzina, że do końca dnia jeszcze 1h47min? :P
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak się ma synów to może się oddaje synowym? ![]() Cytat:
![]() [zabrzmi strasznie jak powiem, że powiedziałam babci, że sobie życzę dostać po niej w spadku taką staroświecką spinkę którą ona nosi...? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Oraz.. wielka radość. Najwieksza ![]() ![]() wiecie czemu ![]() lece nadrabiać..(zamiast robic pranie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.