|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
![]() Dziewczyny, a ja się zastanawiam czy ją kupić i tak myślę - czy pasowałaby np. na egzaminy? Jakie wtedy dobrać dodatki? Tzn. szczególnie myślę o butach . Weźcie pod uwagę, że to zimowa sesja, więc wszelkie czółenka odpadają :P.
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Czy ktoś może wie czy uchowała się w którejś z Zar w Łodzi ta torebko-plecak? Kosztowała 169zł a jutro 99. Szczególnie interesuje mnie sytuacja w Manufakturze.
Edytowane przez Agawit66 Czas edycji: 2011-01-06 o 17:40 |
|
|
|
#4713 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kissmyname;24190685]
Cytat:
No nic, dobrze że mam dział "Kids" ![]() Bardzo Ci dziękuję za opinię ![]() Ta czerwona torebka, którą wkleiłaś post wcześniej kusi, oj kusi... Mogłabyś tylko napisac mi jeszcze jakie ona ma zapięcie i mniej więcej wielkośc A trencz dorwałam ostatni w Renomie we Wrocławiu. Pytałam o niego od sierpnia , bo wtedy po raz pierwszy go zauważyłam. W październiku (po licznych telefonach) dowiedziałam się, że już nie mam szans na rozm XS lub S. Kto wie, może pojawi się wiosną w innych kolorach Gdyby zjawił się beżowy, wkurzyłabym się na siebie![]() Cytat:
Też mam 34. Dzięki wkładkom mogę czasem włożyc 35, jeśli but jest wąski. Przez notoryczny brak fajnych butów moje stylizacje polegają |
||
|
|
|
#4714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
w manu ich nie widziałam, ale w porcie powinnaś dorwać, bo w poniedziałek były jeszcze 2 albo 3 sztuki.
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie nie za ciekawe te przeceny,az sie obawiam że jutro dorwę coś ciekawego...
myślicie, że ciuchy są juz pometkowane czy będą to robić jutro rano?
|
|
|
|
#4717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy gdzieś w Poznaniu dostanę tę parkę z działu dziecięcego? Rozmiar najlepiej jak największy
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...COTTON%2BPARKA
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogólnie wyprzedaże wyglądają całkiem inaczej, rzeczy są sporo tańsze, ciekawa jestem czy jutro u nas też ruszą z II turą.. W Mango już jest -70% od kilku dni.Szału wyprzedazowego tu nie ma, tak w Zarze jak i w Mango (które swoją drogą jest oooogroooomne muszę chyba zrobić zdjęcia, zrobiło na mnie niezłe wrażenie ) spotkać można kilkanaście osób, dlatego nie ma problemu ze znalezieniem swojego rozmiaru
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do posiadaczek CZARNEJ sukienki z plisowanym dołem (tej za 199). Jakie rajstopy zakładacie do niej w wersji "codziennej"?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zioła;24203779]
Cytat:
śnił mi się dzisiaj ten trencz... ![]() No coś Ty, granatowy lepszy .A torebka jest zapinana na taki magnesik. Jest mała, to taka 'chanelka'. Nie miałam takowej więc się skusiłam. Jest bardzo precyzyjnie wykonana. Osobiście polecam. Były jeszcze granatowe. ![]()
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
Kica. , gda , miss_love - dziękuje bardzo za opinie
przekonałyście mnie że można nosić sukienki na codzień . Myślę że cos pokombinuje i oswoje się z nią nie ma co marnować jej na leżenie w szafie.W sumie sesja to też dobra okazja by ją założyć ( będzie choć jeden pozytywny aspekt tego okropnego czasu) Rvda88 - jak byłam w niedziele to w Plazie były tylko 2 i to mega malutkie. Dziewczyny które jutro jadą do Zary dajcie znać jak wygląda sytuacja bo rozważam pojechanie w piątek wieczorem albo w sobote. Ps. miss_love - świetny avatar
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
czarne grube (w zależności od pogody 40, 60 albo 100DEN) jak również cienkie czarne w kropeczki albo w kokardki (jeśli akurat poruszam się samochodem)
|
|
#4725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też ahh mam nadzieję, że kiedyś, kiedyś...![]() a sukienkę noś jak najbardziej
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Raczkowanie
|
jak sytuacja w krakowskiej??
mam upatrzona sukienke ale bede mogła wpasc dopiero po zajeciach mam nadzieje ze jeszcze bedzie
|
|
|
|
#4727 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, jesli ktoras z Was spotka przypadkiem w zarze te butki z futerkiem (rozmiar 37,38,39- wiem dziwne rozmiary,ale dla siostry 37 a dla mnie ktorys z wiekszych;p)to prosze o info, z gory dzieki
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...T%2BWITH%2BFUR
|
#4728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tylko u nas jest taki szał na Zarę. Byłam ostatnio w Berlinie i normalnie można było brać takie rzeczy i te rozmiary, na które każdy miał ochotę, żadnego tłumu nie było, po prostu ludzie wchodzili, kupowali co chcieli i do widzenia.. A u nas... pozabijają się dziewczyny, byle tylko mieć buty z wyprzedaży przecenione o 30 zł..![]() Cytat:
) założyłam do rajstop w kropki. Wg mnie na obecną pogodę tylko to pozostaje. Dla mnie z czarnymi kryjącymi jest zbyt czarno, natomiast do camelowej czarne rajty jak najbardziej.
|
|
#4729 |
|
Rozeznanie
|
wracam z zary i bez szału. Byłam w warszawskim Wola Parku i w sumie zdziwiłam sie, bo strasznie mało ciuchów na wieszakach! Nie mam pojęcia czemu, ale w porównaniu do zt czy arkadii to 1/3 tylko rzeczy była.
Mało sukienek, mało butów, mało toreb (byłam o 10.15 a było może 5...). Ehhh, trzeba czekac na III ture, licze, że xs zostanie do końca i w lutym jeszcze coś kupię. Dziś kupiłam tylko buty, czaiłam sie na nie już wcześniej, a że teraz -50% to sie zdecydowałam. Zostawie je z metkami, może do III tury zostaną to te oddam i kupie nowe taniej
|
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem bardzo zadowolona z drugiej tury, kupilam worker boots za 129zl z naturalnej skory przecenione z 329zl
o te, http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WITH%2BBUCKLES na tym zdjeciu wygladaja dziwnie, na zywo nie maja takiej wysunietej piety hehe
|
|
|
|
#4731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ladne, tyle, że nie na każdej nodze. Mi taka długość tuż za kostke maksymalnie zniekształca/skraca/pogrubia i niewiadomo co jeszcze robi z nogami
|
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie nazwałabym ich raczej workersami ;] |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4734 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny z Krakowa, widziałyście może te buty w Galerii Krakowskiej dziś na wyprzedaży?
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoją drogą to mam juz praktycznie wszystko co bylo na mojej liscie wyprzedazowej. szukam jeszcze tylko bluzeczki z zalacznika w kolorze szarym, jest teraz za 69,90. czy jest tu jakas dziewuszka z gliwic i moglabym mi powiedziec czy ostala sie ona w forum w rozmiarze L
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
W Szczecinie pełno ciuchów i mnóstwo ludzi.
Sporo butów, trochę torebek (w tym też szmaciane), jakieś sukienki wełniane po 99 zł, spodnie-leginsy, ale same L i M, płaszczyki różne, zapadły mi w pamięć białe po 360 zł, był też kożuszek, który mnie już kusił po cenie regularnej (350 zł) a teraz jest po 200 zł, ale ostatecznie go nie wzięłam. Ogółem, jak weszłam do Zary to się przeraziłam i zniechęciłam zarazem... około godziny 13 pełno ciuchów walających się po podłodze/na stolikach... wzięłam tylko 4 rzeczy do przymierzalni na szybko, żadnej nie kupiłam. Kolejki do szatni, dziewczyny nie nadążały z niczym nawet nie wchodziłam już na TRF i dziecięcy... na męskim trochę mniej tłumów Aha, były też te słynne sukienki, o których tak często tu piszecie - camelowe, czerwone i czarne. Camelowa była nawet XS, bo sama przymierzałam |
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się minełyśmy ... ja byłam ok. 12 i nic nie kupiłam ... czekam na III turę ![]() ...... podłączę się pod pytanie o gliwiczankę .. poszukuję tych butów w rozmiarze 37 ![]() ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WITH%2BFRINGES i tych http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TIK%2BMOCCASIN
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest szansa, że uda mi się jeszcze dorwać ten płaszczyk/kurtke ?
![]() W jakich on rozmiarach wystepuje i z jakiego jest działu?
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale L na mnie za mala niestety
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
on kosztuje teraz 199 zł? nie wiesz z jakiego jest działu?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

. Weźcie pod uwagę, że to zimowa sesja, więc wszelkie czółenka odpadają :P.

Gdyby zjawił się beżowy, wkurzyłabym się na siebie

przekonałyście mnie że można nosić sukienki na codzień