Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-21, 10:42   #4711
ssnowdrop
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
dziewczyny znacie jakiś dobry samoopalacz?? nie chcę się prażyć na solarium bo to szkodzi skórze ale jednak już przybladłam i trochę koloru mogłabym złapać używam chusteczki samoopalające z Daxa ale to tylko na twarz i szyję..a zależy mi żeby nie było smug i żeby nie był pomarańczowy kolor, jak znacie jakiś dobry to dajcie znać proszę
może nie do końca samoopalacz ale kiedyś używałam Dove Summer Glow i byłam zadowolona- nie zostawiał śladów, a drobinki złota bardzo fajnie pobłyskiwały. taki efekt rozświetlenia
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 10:45   #4712
Paulunia8713
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Twoja Julka też jest boska
Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
Paulinia śliczna ta twoja Julcia a mamusia jaka szprycha
Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Paulunia- śliczna córeczka, a mamusia? cud-miód
Cytat:
Paulunia-śliczna córcia i mamusia

Dziewczynki w imieniu Julki i swoim dziękujemy za takie komplementy

dudipopka ssnowdrop szprycha to ze mnie nie jest. Tak z 10kg mniej i wtedy by byl prawdziwy miodzik

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
może nie do końca samoopalacz ale kiedyś używałam Dove Summer Glow i byłam zadowolona- nie zostawiał śladów, a drobinki złota bardzo fajnie pobłyskiwały. taki efekt rozświetlenia
Ja mam taki ale powiem że chyba ja smarowac sie nim nie umiem bo plamy to mialam straszne Ale fakt te odrobinki złota naprawde robią wrażenie
Stary 2010-08-21, 10:59   #4713
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość

Ja mam taki ale powiem że chyba ja smarowac sie nim nie umiem bo plamy to mialam straszne Ale fakt te odrobinki złota naprawde robią wrażenie
ja się tylko raz nim tak załatwiłam: wysmarowałam się, ładnie pięknie,włożyłam stanik i heja... po powrocie do domu rozbieram się, patrze i .... biust miałam pięknie brązowiutki a pod nim (tam gdzie kończą się mizeczki od stanika) biała skóra jak u córki młynarza (taka moja naturalna uroda) i dookoła tego białego coś w kolorze masła orzechowego w kuleczki pozbierane... no i włączyło mi się myślenie co to może być, w końcu wymyśliłam- dove nie zdążył wyschnąć zanim założyłam bieliznę więć w pewnych miejscach się po prostu poprzesuwał i pozbijał w kuleczki: hahaha: teraz już wiem że zanim zacznę się ubierać muszę trochę "przeschnąć"i nie nakładać za dużo ale moja mina po zdjęciu ubrania-bezcennna
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2010-08-21, 11:00   #4714
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

to ja uciekam się szykowac do pracy.
do wieczora lub juterka. Zależy czy bede miała siłę po pracy włączyc kompa ;P

Buziaki

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 11:08   #4715
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
muszę go poszukać u siebie w drogeriach a jak się "spierał" to nie zostawiał plam? bo kiedyś używałam jakiegoś kremu brązującego to wszystko było ładnie pięknie dopóki nie zaczął schodzić, byłam w łaty dosłownie wyglądałam jakbym była brudna

ja idę robić obiad i jadę na kręgle więc do spisania później
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 11:12   #4716
dudipopka
kobieta za ladą

paulisia jak 10 kg jeszcze mniej co ty chcesz zniknąć?

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 11:22   #4717
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
muszę go poszukać u siebie w drogeriach a jak się "spierał" to nie zostawiał plam? bo kiedyś używałam jakiegoś kremu brązującego to wszystko było ładnie pięknie dopóki nie zaczął schodzić, byłam w łaty dosłownie wyglądałam jakbym była brudna

ja idę robić obiad i jadę na kręgle więc do spisania później
schodził równomiernie,tyle że to nie jest typowy samoopalacz, a raczej krem brązujący... bardziej delikatny,no i efekt krócej utrzymuje się na skórze

Cytat:
dokładnie to samo pomyślałam
i gotta find my place
i wanna hear my sound

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 11:38   #4718
Nadia5
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, tak sobie przeglądam Wasze posty i myślę że się tu zadomowie na dłużej
Mieszkam z moim TŻ niecały rok, ja nie pracuję utrzymujemy się jedynie z jego wypłaty. Raz lepiej raz gorzej, ale wciąż uczymy sie gospodarzenia.
Mam nadzieje że z czasem bedzie tylko lepiej...
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 11:42   #4719
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
kochane napewno nie znikne. Waże teraz 49 przy 153 wzrostu wiec troche za duzo. Moja siostra ma tyle samo wzrostu a wazy rozne 40kg i mysle że taka waga bylaby odpowiednia.
Tylko najgorsze jest to ze wszystkie moje kg są na brzuchu Boje sie ze faldki zostana
Stary 2010-08-21, 11:50   #4720
dudipopka
kobieta za ladą

kobitki nie wiem jakiś mam atak pszczół w domu od rana zabiłam z 10 przed chwilą dwie non stop wlatują bo okna mam uchylone jakaś masakra normalnie

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-21, 11:56   #4721
Nadia5
Zakorzenienie

Pszczoły, osy brr uciekam jak jakąś widzę więc miałabym problem gdyby jakaś wpadła mi do mieszkania :-[ ja za to walcze z pająkami, nie mam pojęcia skąd one się biorą są róznej wielkości raz mniejsze raz wieksze, mam wrażenie że gatunki też rózniaste. Przed nimi uciekać nie moge bo ktoś musi być tym dzielniejszym mój TŻ wymieka jak widzi pajaka :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 12:04   #4722
aaby
Zakorzenienie

Dziewczyny, żeby nie było - żyję
Ale odezwę się późnym popołudniem lub nawet wieczorkiem.

W międzyczasie, na szybko, witam nowe SPD
Miłej soboty!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 14:26   #4723
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, tak sobie przeglądam Wasze posty i myślę że się tu zadomowie na dłużej
Mieszkam z moim TŻ niecały rok, ja nie pracuję utrzymujemy się jedynie z jego wypłaty. Raz lepiej raz gorzej, ale wciąż uczymy sie gospodarzenia.
Mam nadzieje że z czasem bedzie tylko lepiej...
Dzień dobry
ale tu pustki dzisiaj SPD wzięły się za pracę io pewnie wieczorem pochwalą się tym co zrobiły a ja zaraz poszukam tego przepisu na ciasto bez pieczenia i może zrobię? Jutro mamy z S. rocznicę- 3 lata!
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2010-08-21, 14:49   #4724
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
ale tu pustki dzisiaj SPD wzięły się za pracę io pewnie wieczorem pochwalą się tym co zrobiły a ja zaraz poszukam tego przepisu na ciasto bez pieczenia i może zrobię? Jutro mamy z S. rocznicę- 3 lata!
właśnie zauważyłam że tu w weekend mniej się dzieje niż w tygodniu ale należy nam się wypoczynek
ciasto bez pieczenia? jakie to ciasto? ja znam tylko sernik na zimno
świętujecie jakoś szczególnie tą rocznicę? my jesteśmy z Tż ponad 4 lata ale nie obchodzimy żadnych rocznic, po prostu nie pamiętamy konkretnej daty, zaczęliśmy się spotykać jak były mistrzostwa świata 4 lata temu

ja wróciłam z kręgli było świetnie, byłam drugi raz i bardzo mi się podoba chociaż jeszcze nie do końca się łapię w rzucaniu itp
teraz sobie posiedzę i odpocznę, napiję się kawki i później będę musiała wziąć się do pracy
Stary 2010-08-21, 15:31   #4725
Lilly22
Zadomowienie

hej dziewczynki!
Ja już w domku posprzatałam, obiadek ugotowany i zjedzony, teraz czas na relaks Tż majstruje przy aucie a my z kociakami się miziamy i patrzymy na TV mam zamiar dzisiaj zając sie troche sobą, pazurki już pomalowałam, później jakąś maseczkę nałoże Wieczorek fajnie sie zapowiada bo mamy zamiar zobaczyć jakis filmik, zamówić pizze i troszke podrinkować Żal mi tylko tej pogody, ale jutro wybieramy się do mojej mamy to sobie posiedzimy na ogródku i może jakiś grillik
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 15:42   #4726
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie zauważyłam że tu w weekend mniej się dzieje niż w tygodniu ale należy nam się wypoczynek
świętujecie jakoś szczególnie tą rocznicę? my jesteśmy z Tż ponad 4 lata ale nie obchodzimy żadnych rocznic, po prostu nie pamiętamy konkretnej daty, zaczęliśmy się spotykać jak były mistrzostwa świata 4 lata temu

ja wróciłam z kręgli było świetnie, byłam drugi raz i bardzo mi się podoba chociaż jeszcze nie do końca się łapię w rzucaniu itp
teraz sobie posiedzę i odpocznę, napiję się kawki i później będę musiała wziąć się do pracy
Ja jakoś nie mam co ze sobą zrobić w ten weekend, TŻ w pracy jutro też od rana do wieczora zresztą do końca miesiąca będzie tak siedział, może uda mi się coś zaoszczędzić na obiadach. zadowolę się byle czym dla mnie to nie problem a TŻ będzie musiał zadowolić się kanapkami w pracy bo w domu wciąż krzyczy o mięso

Kręgle - świetna sprawa, zwłaszcza jak się ogrywa facetów

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

W sumie to miałabym co ze sobą zrobić, ale tak strasznie nie lubie prasować :[
Stary 2010-08-21, 15:52   #4727
kraven
Zakorzenienie

Co do samoopalacza to fajny jest też lirene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...edrniajacy.htm

A my dzisiaj z TŻ byliśmy na festiwalu smaku w pobliskim miasteczku. Było mnóstwo produków do degustacji, piękne haftowane obrusy. Był też pokaz zaganiania owiec przez Border collie oraz parada ułanów. Miło spędziliśmy popołudnie. A teraz lezę przed TV i ogladam mecz siatkówki Polska - Czechy natomiast TŻ bawi się nawigacją co doprowadza mnie do obłedu .

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 15:55   #4728
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
TŻ bawi się nawigacją co doprowadza mnie do obłedu .
tiaa skręć w lewo...
Stary 2010-08-21, 16:05   #4729
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:

no właśnie pamiętam że któraś z dziewczyn podawało przepis na ciasto bez użycia piekarnika. będę musiała ponurkować w przepastnych odchłaniach naszego wątku iz naleźć go

róznie z tymi rocznicami mamy- pierwszą świętowaliśmy,a jakże kupiliśmy winko,poszliśmy na spacer w miejsce w którym się nasze bycie razem zaczęło, potem na kolacyjkę no a resztę wieczoru to wiadomo w drugą nie było tak sentymentalnie-mieszkaliśmy w anglii więc był wypad na zakupy, a potem cały wieczór sprzątaliśmy bo nikt z naszych wspóllokatorów się nie kwapił (choć była ich kolej) no i dostałam ogromny bukiet długich białych róż a w tym roku świętowania raczej nie będzie- tż wróci dopiero rano z wesela,więc będzie musiał się wyspać,a ja zrobię jakiś deserek, wino jest i spałaszujemy to w łózku

kręgle! u nas jest teraz promocja w tygodniu 12 zl/za godzinę za wynajęcie toru musimy zebrać tyłki i pójść
i gotta find my place
i wanna hear my sound

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 16:42   #4730
Aaamelkaa
Zakorzenienie

witam w sobotę SPD
zaraz Was nadrobię , dziś TŻ robi obiadek , więc jeszcze nie jadłam,właśnie na czekam na jedzonko, wejść do kuchni mi nie wolno , zapach jest obiecujący , tylko dlaczego to tyle trwa ?

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez jelonek1985 Pokaż wiadomość
Tak, tak Ślub już za dwa tygodnie. Za to jutro mam wieczór panieński
Z racji tego, że bierzemy tylko ślub cywilny sukienka nie jest z tych typowo ślubnych i białych. We wszystko zaopatrzyłam się na allegro, nawet w obrączki Zdjęć biżuterii nie posiadam.
Jedynie bukiet załatwia mi świadkowa u zaprzyjaźnionej kwiaciarki.
przepiękny strój i dodatki , allegro najlepszy wynalazek

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
lili ja kupuje w tesco po 2,70 za 750 gr te frytki(karbowane) do tego siekam se cebulke (w knajpie podpatrzone) całość posypuje ..vegetą do tego tzaztzyki lub keczup....

oddam gratis nieśpiące gadające dziecko ktora chce?
hmmm smacznie brzmi ta cebulka, ja jem z vegetą pychotka

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
to mój kociak
i dudi z małżonkiem
super córeczka, przepiękna, oj będą się chłopcy uganiali za nią, a Wy jacy zakochani , super trio

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek Słońca
TŻ próbuje odkupic swoje winy. Dziś wstał o 7 i poszedł do sklepu kupił mi wielki bukiet czerwonych róż (wole nawet nie myślec ile musiał na nie wydac) i zrobił śniadanko do łóżka.. heh.. niech się stara jak nabroił! o!
a niech się stara, widać że mu zalęży i o to chodziło , nie odpuszczaj za szybko, niech Cię trochę po rozpieszcza za te nerwy wszytskie

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Jakbym o swojej sytuacji czytała. Ja także mam córeczkę Julie ma 18-miesiecy. Tylko mąż pracuje ja jestem na wychowawczym. Szukam jakiejś pracy przynajmniej na pół etatu bo i tak małej nie mam z kim zostawic ale niestety nic..... Do pracy i tak nie wróce bo jest 200km ode mnie wiec tak jak ty żyjemy z ołówkiem w ręku I tak jak u ciebie dudi pomocy ze strony rodziców nie mieliśmy i nie mamy. Jakoś się żyje. Najważniejsze że razem

No moja to się niczym nie różni bo szminki nie używa

Dzisiaj prawdopodobnie mężuś przyjeżdza a jutro wracamy do domku. Czemu tam nie mamy neta zwariuje chyba

dudi śliczną masz córeczkę A wracając do smoczka to moja mała też ma tylko do zasypiania. Już próbowałam go chowac ale niestety po godz płaczu wyciągałam Może i ja pokaże swoją Julke
ale ma oczka !!! piękna

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dzien dobry naczytalam az 3 strony
było coś o kryzysie w zwiazku..
o zębach ósemkach..
same tragedie ale nie ma co sie smucic, piękna pogoda dziś

Ależ wczoraj miałam wene, cały dom wysprzatałam wszystko na cacy, jestem z siebie zadowolona
Na dzis zostawilam sobie tylko łazienke bo TZ maluje sciany.
Przymierzamy sie z Tz w przyszłosci sprawic sobie do sypialni szafe typu komandor, ma ktoś moze?
aaa i mnie zaraziłyscie znowu z tymi makaronami, i chyba zamówie, takie najtansze :P
ja miałam kiedyś taką w domku u siebie w pokoju który dzielilam z siostrą , super sprawa, zmieściły się tam rzeczy dwóch panienek , plus pare płaszczy i kurtek rodziców, plus nasze ksiązki z ubiegłych lat , rózne inne szpargałki, ogólnie super pojemna, wszystko zamknięte ,nic na widoku, i jeszcze lustro ma a makarony piękne są

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 16:42   #4731
kraven
Zakorzenienie

Cytat:
tiaa skręć w lewo...
Taa chociaż bardziej " Dzień dobry nazywam się Czesio i dziś ponawiguje Cię do cela"

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 16:51   #4732
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do samoopalacza to fajny jest też lirene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...edrniajacy.htm

A my dzisiaj z TŻ byliśmy na festiwalu smaku w pobliskim miasteczku. Było mnóstwo produków do degustacji, piękne haftowane obrusy. Był też pokaz zaganiania owiec przez Border collie oraz parada ułanów. Miło spędziliśmy popołudnie. A teraz lezę przed TV i ogladam mecz siatkówki Polska - Czechy natomiast TŻ bawi się nawigacją co doprowadza mnie do obłedu .
kiedys słyszałam taki żarcik :najlepsza nawigacja to na Boba Marleya - ,,a teraz skręt w lewo, następnie skręt w prawo "

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

ssnowdrop jakie tanie kręgle tam u Ciebie, chętnie bym pograła ,ale w Wawie to masakryczne ceny niestety

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 17:41   #4733
Nadia5
Zakorzenienie

My mamy nawigację w komórkach, ale ostatnio coś strasznie nas kłamała. TŻ dość dobrze na się na drogach więc trafia bez nawigacji ( w poprzedniej pracy dużo jezdził po PL).
Stary 2010-08-21, 18:02   #4734
dudipopka
kobieta za ladą

wróciłam ze spaceru nie cierpie sama chodzić wrr no ale mój ma 1 zmiane więć wstaje przed 4 to jak wraca przed 15 to ajk dętka więc zjadł pizze i poległ
ja mam burdello w domu ot taka dziwna ze mnie pani domu hehe ale pzry dziecku to se można sprzątać i sprzątać i końca nie widać
jeszcze pranie wstawie i koniec a jak młoda zaśnie piwko walne i spać ehhh

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-21, 18:23   #4735
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam ze spaceru nie cierpie sama chodzić wrr no ale mój ma 1 zmiane więć wstaje przed 4 to jak wraca przed 15 to ajk dętka więc zjadł pizze i poległ
ja mam burdello w domu ot taka dziwna ze mnie pani domu hehe ale pzry dziecku to se można sprzątać i sprzątać i końca nie widać
jeszcze pranie wstawie i koniec a jak młoda zaśnie piwko walne i spać ehhh
coś czuję że jak bedziemy mieć bobasa to również bede skazana na samotne spacery...mój małż robi głownie nocki albo od rana do wieczora ogolnie pokopany system zmian. Najlepsza pogodę przesypia ew. spedza w pracy

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

apropo pokopanego systemu zmian. miał być grubo po 22. dzwoni że jednak o 19 i oczywiście "co na kolacje, może pizza?" nie...mysle, zrobie romantyczna kolacje niespodziankę z winkiem, muzyczka i takie tam grzeje piekarnik na bagietki a tu "bede po 20"

I jak tu coś zaplanować ?! ostatnio marudził że rutyna itp. a musze powiedziec że przyszykowałam sie na niespodzianke (bieliznowo też) grrr

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
coś czuję że jak bedziemy mieć bobasa to również bede skazana na samotne spacery...mój małż robi głownie nocki albo od rana do wieczora ogolnie pokopany system zmian. Najlepsza pogodę przesypia ew. spedza w pracy

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

apropo pokopanego systemu zmian. miał być grubo po 22. dzwoni że jednak o 19 i oczywiście "co na kolacje, może pizza?" nie...mysle, zrobie romantyczna kolacje niespodziankę z winkiem, muzyczka i takie tam grzeje piekarnik na bagietki a tu "bede po 20"

I jak tu coś zaplanować ?! ostatnio marudził że rutyna itp. a musze powiedziec że przyszykowałam sie na niespodzianke (bieliznowo też) grrr

pewnie bede siedziała do 24tej czekajac na tego mojego TŻ w blasku świec popijajac samotnie winko i wciaz grzejac piekarnik
Stary 2010-08-21, 18:29   #4736
dudipopka
kobieta za ladą

nadia mój robi w 4brygadówce --4 dni do roboty potem dzień wolny i inna zmiana najlepiej jest jak z ranków pzrechodzi na 3 zmiane bo wtedy ma jakby 2 dni wolne i z nocek na popołódniówki
ma to plusy i minusy plus taki ze jak są jakieś sprawy urzędowe do załatwienia czy lekarz nie musi brać wolnego a minus co 1,5 do 2 miesięcy wypada tak ze sobota i niedziela ma wolne

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-21, 18:42   #4737
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]apropo pokopanego systemu zmian. miał być grubo po 22. dzwoni że jednak o 19 i oczywiście "co na kolacje, może pizza?" nie...mysle, zrobie romantyczna kolacje niespodziankę z winkiem, muzyczka i takie tam grzeje piekarnik na bagietki a tu "bede po 20"
[/COLOR]

pewnie bede siedziała do 24tej czekajac na tego mojego TŻ w blasku świec popijajac samotnie winko i wciaz grzejac piekarnik
dobra z Ciebie żonka pozazdrościć

możemy podrinkować wirtualnieja też dzisiaj samotnie spędzam nockę:winko ::wi nko:
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2010-08-21, 18:44   #4738
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jakoś nie mam co ze sobą zrobić w ten weekend, TŻ w pracy jutro też od rana do wieczora zresztą do końca miesiąca będzie tak siedział, może uda mi się coś zaoszczędzić na obiadach. zadowolę się byle czym dla mnie to nie problem a TŻ będzie musiał zadowolić się kanapkami w pracy bo w domu wciąż krzyczy o mięso

Kręgle - świetna sprawa, zwłaszcza jak się ogrywa facetów

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

W sumie to miałabym co ze sobą zrobić, ale tak strasznie nie lubie prasować :[
nie cierpię prasować zawsze odkładam na później aż się zrobi taka góra prania że już nie mam wyjścia
Cytat:

dziękuję za link, zaraz poczytam opinie
ale mieliście fajny dzień u mnie niestety nie ma takich festiwali, tzn są dni mojego miasta i koncerty przez 3 dni ale to na majówkę
nie dziwię się że Cię to doprowadza do obłędu, mój TZ jak kupił navi to było to samo
Cytat:
no właśnie pamiętam że któraś z dziewczyn podawało przepis na ciasto bez użycia piekarnika. będę musiała ponurkować w przepastnych odchłaniach naszego wątku iz naleźć go

róznie z tymi rocznicami mamy- pierwszą świętowaliśmy,a jakże kupiliśmy winko,poszliśmy na spacer w miejsce w którym się nasze bycie razem zaczęło, potem na kolacyjkę no a resztę wieczoru to wiadomo w drugą nie było tak sentymentalnie-mieszkaliśmy w anglii więc był wypad na zakupy, a potem cały wieczór sprzątaliśmy bo nikt z naszych wspóllokatorów się nie kwapił (choć była ich kolej) no i dostałam ogromny bukiet długich białych róż a w tym roku świętowania raczej nie będzie- tż wróci dopiero rano z wesela,więc będzie musiał się wyspać,a ja zrobię jakiś deserek, wino jest i spałaszujemy to w łózku

kręgle! u nas jest teraz promocja w tygodniu 12 zl/za godzinę za wynajęcie toru musimy zebrać tyłki i pójść
kurcze może też później poszukam tego przepisu
to chociaż dobre i to że macie jakąś datę i że się pamięta o tym no i kwiatyuwielbiam
tak tanio? super, dzisiaj płaciliśmy 100zł za godzinę bo to sobota a ludzi od groma i to popołudniu a co dopiero wieczorem
Cytat:
nadia mój robi w 4brygadówce --4 dni do roboty potem dzień wolny i inna zmiana najlepiej jest jak z ranków pzrechodzi na 3 zmiane bo wtedy ma jakby 2 dni wolne i z nocek na popołódniówki
ma to plusy i minusy plus taki ze jak są jakieś sprawy urzędowe do załatwienia czy lekarz nie musi brać wolnego a minus co 1,5 do 2 miesięcy wypada tak ze sobota i niedziela ma wolne
mój Tż pracuje podobnie, 3 dni pracuje i dzień wolny i też na 3 zmiany i faktycznie najlepsze jest przejście z ranki i później na nockę ale mój Tż nie ma dwóch dni wolnych niestety, ja tam się cieszę jak ma niedzielę chociaż wolną bo wtedy możemy gdzieś wyjść w sobotę wieczorem

u mnie była sąsiadka poplotkować
teraz piję sobie herbatkę i oglądam TV ale nie ma na razie nic ciekawegowłączy łam na Fakty i tak leci ten TVN..
Stary 2010-08-21, 18:52   #4739
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
dobra z Ciebie żonka pozazdrościć

możemy podrinkować wirtualnieja też dzisiaj samotnie spędzam nockę:winko ::wi nko:

Ja mam Carlo Rossi różowe najukochańsze
Stary 2010-08-21, 19:34   #4740
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam Carlo Rossi różowe najukochańsze
mniam tez je lubie najbardziej
mialam pisac licencjata a tak wyszlo ze siedze z TZ przed TV i pijemy piwko zrobilismy pizze na kolacje pycha byla i chyba sobie dzis odpuszcze ta prace posiedze z Wami
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości