Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-11, 18:00   #4711
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

ehhh właśnie wróciłam już do domu bo byłam na spacerze z przyjaciółką. Trochę się dobiłam bo poznała na prawdę fajnego faceta i trochę jej zazdroszczę oczywiście cieszę się jej szczęściem, ale też bym tak chciała mam nadzieję, że poznam w końcu kogoś bo póki co mam "zastój" z facetami

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 18:04   #4712
OtTakaJa
Zakorzenienie

Jednak nie zostaję dziś w domu. Idę na piwko ze znajomymi. Nieznajomy nr. napisał mi na gadu wiadomość: 'cześć, mam na imię K. uczymy się w jednej uczelni'. Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że to jakiś podstęp

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 18:25   #4713
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Będziesz nadskakiwać facetowi, który ma narzeczoną? Odpuść sobie, nigdy nie będzie Twój.

Może coś go dręczy, może ma mało czasu... Nie zawsze będziesz zalewana potokami uwagi. Czasem trzeba samemu wyciągnąć rękę, napisz mu coś miłego
ma duzo czasu bo nie pracuje teraz tylko ja...pisalam mu milego dla odmiany cos co do niego czuje on nie juz od 2 tygodni i jest oschly
mam nadzieje ze bede mogla sie czasem tu wyzalic "wciac" sie w watek?

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 18:34   #4714
Malla
Nie depcze krokusów

Jasne, wcinaj się, oby tylko było jak najmniej okazji do tego :/
Stary 2010-09-11, 18:46   #4715
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Jak znam życie, to jako pierwszorzędny tapir zazdrościła młodości, naturalności .
Nie pomyślałam, że można to tak odczytać, chociaż teraz dałaś mi do myślenia Zawsze mi zarzucała, że jestem taka skromna, cicha (bałam się odezwać przy niej, bo zawsze mnie gasiła, normalnie jestem bardzo otwarta i towarzyska), że nic w życiu nie osiągnę siedząc tak cicho w kącie. Że mam za skromną sukienkę (półmetek synalka), za niskie obcasy (wyższych się nie dało, bo przerosłabym ex, trzeba było sobie zrobić wyższego synusia) i że ja to jestem taka o, jak mnie Bóg stworzył, bo się nie malowałam jak siedzieliśmy z eks w domu przed telewizorem. No bo po co miałam niszczyć cerę? Widziałam ją raz bez makijażu i muszę stwierdzić, że wyglądała sto razy lepiej bez tych tipsów, szminek i innych pierdół. Normalna, ładna kobieta.

Cytat:
Mój eks też był maminsynkiem. Okropnym. Wcześniej znałam chopaków, którzy raczej samodzielni byli. A ten - lat 27, po pracy kanapki na stole, pokój wysprzątany, poprane i poprasowane. Farciarz, też bym tak chciała
Eks miał gosposię... Więc poprane, poprasowane, obiad podany, koszule poukładane, śmieci wyniesione. Tapir sobie nie chciał chyba tipsów połamać.

Cytat:
Fajna była. Pisałam tu już chyba, że najbardziej to mi tęskno za teściową, niedoszłą..
Ja się dogadywałam ze wszystkimi. Ex teść mnie dosłownie nosił na rękach. Przywoził z dworca, odwoził, herbatki robił, rozmawiał ze mną na wszystkie tematy. Nawet trzymał kiedyś eksa śpiącego, którego ja zaczęłam łaskotać. Takie wygłupy Tęskno mi za nim. Za bratem ex teściowej tapira też. Przeszliśmy nawet na Ty, zapraszał mnie do siebie, ale jakoś tak mi głupio po rozstaniu.

Cytat:
Odezwałam się do eksa
Nie mam nr tel. toteż zaatakowałam na gg. Spytałam, łatsap, on ponarzekał, że chory jest, ja pochwaliłam się super pracą, on się pożegnał.

Już nie tęsknię, przeszło jak ręką odjął
Stary 2010-09-11, 18:57   #4716
Lidasia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Będziesz nadskakiwać facetowi, który ma narzeczoną? Odpuść sobie, nigdy nie będzie Twój.
Nie nie będę mu nadskakiwać ! Chciałam tylko aby tamta panna wiedziała z kim się zadaje jednak stwierdzam, że ona jest nim strasznie zaślepiona.

Cytat:
Napisane przez Djapira Pokaż wiadomość
Nie rozumiem.. Jak można tęsknić, wiedząc ze on leciał na dwa fronty? Lidasia, to pytanie zadaje też sobie, bo sama miałam taką sytuację, ja w tygodniu, a ona w weekendy
Ja też o tym myślę cały czas. W ogóle nie wiem jak on to zrobił, że żadna z nas się nie domyśliła niczego. A zwłaszcza ona jeżeli z nim mieszka. Niestety przyzwyczajenie robi swoje i się trochę tęskni. Choć za takimi typami nie warto tęsknić.
Lidasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 19:48   #4717
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lidasia Pokaż wiadomość
Ja też o tym myślę cały czas. W ogóle nie wiem jak on to zrobił, że żadna z nas się nie domyśliła niczego. A zwłaszcza ona jeżeli z nim mieszka. Niestety przyzwyczajenie robi swoje i się trochę tęskni. Choć za takimi typami nie warto tęsknić.
Kiedy czytam takie historie, to odechciewa mi się jakiegokolwiek faceta... W ogóle nie rozumiem jak tak można. Mieć dwie dziewczyny czy narzeczone jednocześnie. Brak słów.
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 19:52   #4718
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Kiedy czytam takie historie, to odechciewa mi się jakiegokolwiek faceta... W ogóle nie rozumiem jak tak można. Mieć dwie dziewczyny czy narzeczone jednocześnie. Brak słów.
Są i tacy...
Stary 2010-09-11, 19:55   #4719
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Stwierdzam, że mój przypadek jest beznadziejny skasowałam exa na gg, ale co z tego, jest przecież nk i co jakiś czas zerkam czy jest czy go nie ma. Na dodatek średnio raz dziennie wchodzę na jego profil z ukrytego i na profile dziewczyn które mu zostawiły komentarz. Co prawda wkurzam się bardziej i obrzydzam jak widzę jego komentarze u dziewczyn, ale może to i lepiej, trochę mnie to zniechęca. Na dodatek rozkminiam co może teraz robić, jak np wychodzi z nk o 18:40 to myślę że na 19 się z kimś umówił i inne głupoty musiałam to wyrzucić z siebie, może jak mnie ochrzanicie to zacznę znowu rozsądnie myśleć

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-09-11, 20:00   #4720
czarownica13_01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
ehhh właśnie wróciłam już do domu bo byłam na spacerze z przyjaciółką. Trochę się dobiłam bo poznała na prawdę fajnego faceta i trochę jej zazdroszczę oczywiście cieszę się jej szczęściem, ale też bym tak chciała mam nadzieję, że poznam w końcu kogoś bo póki co mam "zastój" z facetami
Też trochę zazdroszczę moim przyjaciółkom, bo jedna ma narzeczonego, druga w ciąży i planuje ślub cywilny jeszcze w tym roku, koleżanki też kogoś mają, tylko u mnie cisza i spokój. Żadnego faceta na horyzoncie, a mam już 24 lata.
Mam dziś zły dzień. Tak bardzo tęsknie za Exem, a już minęło tyle czasu. Powinnam dawno zapomnieć. Pewnie dzień zakończę płaczem.

Lidasia, nie tylko Twój facet leciał na dwa fronty, jak to ujęłaś. Mój Ex, ale już po rozstaniu ze mną, kiedy oficjalnie proponował mi, abym na niego poczekała, bo on musi sobie wszystko poukładać, przemyśleć, że potrzebuje czasu , spotykał się z koleżanką z pracy, wcześniej mnie chyba z nią zdradził, następnie dając mi nadzieję na powrót, przeprowadził się do niej. Też napisałam do niej, nie wiem na ile była nim zaślepiona i czy są nadal razem. Gadał ze mną każdego dnia, po kilka godzin, zaprzeczał, że kogoś ma, w końcu ta dziewucha odkryła nasze rozmowy i się zrobiła afera. Nie rozumiem jednak, jak przez pół roku można nie widzieć, że chłopak do kogoś dzwoni, że odbiera telefony, że pisze smsy nocą, przecież spała z nim, dzieliła pokój... Dla mnie to ona jest bardziej żałosna od niego, tym bardziej, że jak poznała mojego Exa to wiedziała, że jest ze mną, poznała mnie i nawet przy mnie bezczelnie podrywała. A może to ja jestem żałosna....

Edytowane przez czarownica13_01
Czas edycji: 2010-09-11 o 20:18
czarownica13_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 20:05   #4721
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Stwierdzam, że mój przypadek jest beznadziejny skasowałam exa na gg, ale co z tego, jest przecież nk i co jakiś czas zerkam czy jest czy go nie ma. Na dodatek średnio raz dziennie wchodzę na jego profil z ukrytego i na profile dziewczyn które mu zostawiły komentarz. Co prawda wkurzam się bardziej i obrzydzam jak widzę jego komentarze u dziewczyn, ale może to i lepiej, trochę mnie to zniechęca. Na dodatek rozkminiam co może teraz robić, jak np wychodzi z nk o 18:40 to myślę że na 19 się z kimś umówił i inne głupoty musiałam to wyrzucić z siebie, może jak mnie ochrzanicie to zacznę znowu rozsądnie myśleć
Dlatego dziękuję mojemu eks, że wywalił mnie ze wszystkich portali. Nie muszę oglądać jego zdjęć, czytać komentarzy od koleżanek pt: "oooo P., kiedy oddasz mi moje buty i spodnicę?" (wczoraj wlazłam, nie mogłam się powstrzymać, a tam takie teksty, nie chcę wiedzieć skąd to ma). Zakuło mnie trochę, dlatego nie włażę i nie psuję sobie humoru. Trochę silnej woli Laguna, żadna z nas za Ciebie tego nie zrobi. Nie właź i już. Da się. I o ile jestem spokojniejsza i szczęśliwsza.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica13_01 Pokaż wiadomość
Też trochę zazdroszczę moim przyjaciółkom, bo jedna ma narzeczonego, druga w ciąży i planuje ślub cywilny jeszcze w tym roku, koleżanki też kogoś mają, tylko u mnie cisza i spokój. Żadnego faceta na horyzoncie, a mam już 24 lata.
Mam dziś zły dzień. Tak bardzo tęsknie za Exem, a już minęło tyle czasu. Powinnam dawno zapomnieć. Pewnie dzień zakończę płaczem.
Ile to jest tyle czasu? Przepraszam, ale nie pamiętam wszystkich wątków.

I nasz TYLKO, dopiero 24 lata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 20:31   #4722
juniorka89
Wtajemniczenie

wróciłam xD
widziałam się z tym kolegą co ost.pisałam,z dziewczyną był...
gadka szmatka o pierdołach i w pewnym momencie jego laska sie pyta jak tam M...
No to jej mówie,że przyjedzie i w ogóle."No bo mój chłopak..."...a qmpel zrobił taką minę i sie pyta "jak to??Przecież ostatnio sama byłaś??!!"
Mina kolegi bezcenna
ogólnie pozytywny dzień
Odwiedziłam qmpla i tak sie naśmiałam,ze aż mnie brzuch bolał
Oby wiecej takich weekendów
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 20:39   #4723
czarownica13_01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Ile to jest tyle czasu? Przepraszam, ale nie pamiętam wszystkich wątków.

I nasz TYLKO, dopiero 24 lata

W styczniu rozstanie, do końca lipca mieliśmy kontakt. Pogadanki na gg po kilka godzin, zapewnienia, że nikogo nie ma, ja żyjąca nadzieją, że może jednak wróci. Reasumując nie jestem z nim już od 9 miesięcy, więc chyba już powinno być ze mną ok.

Edytowane przez czarownica13_01
Czas edycji: 2010-09-11 o 20:40
czarownica13_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 20:57   #4724
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
W styczniu rozstanie, do końca lipca mieliśmy kontakt. Pogadanki na gg po kilka godzin, zapewnienia, że nikogo nie ma, ja żyjąca nadzieją, że może jednak wróci. Reasumując nie jestem z nim już od 9 miesięcy, więc chyba już powinno być ze mną ok.
Powinno, ale jak widać, nie jest. Każda z nas potrzebuje różnej ilości czasu. Ja jestem pół roku po rozstaniu i nadal chwilami tęsknię. Po za tym czas leczenia, liczy się od czasu ostatecznego zerwania kontaktu. Inaczej to nie ma sensu. Więc wszystko przed Tobą. Daj sobie czas. I zostań z nami
Stary 2010-09-11, 20:57   #4725
Lidasia
Przyczajenie

Cytat:
Lidasia, nie tylko Twój facet leciał na dwa fronty, jak to ujęłaś. Mój Ex, ale już po rozstaniu ze mną, kiedy oficjalnie proponował mi, abym na niego poczekała, bo on musi sobie wszystko poukładać, przemyśleć, że potrzebuje czasu , spotykał się z koleżanką z pracy, wcześniej mnie chyba z nią zdradził, następnie dając mi nadzieję na powrót, przeprowadził się do niej. Też napisałam do niej, nie wiem na ile była nim zaślepiona i czy są nadal razem. Gadał ze mną każdego dnia, po kilka godzin, zaprzeczał, że kogoś ma, w końcu ta dziewucha odkryła nasze rozmowy i się zrobiła afera. Nie rozumiem jednak, jak przez pół roku można nie widzieć, że chłopak do kogoś dzwoni, że odbiera telefony, że pisze smsy nocą, przecież spała z nim, dzieliła pokój... Dla mnie to ona jest bardziej żałosna od niego, tym bardziej, że jak poznała mojego Exa to wiedziała, że jest ze mną, poznała mnie i nawet przy mnie bezczelnie podrywała. A może to ja jestem żałosna....
Tak samo było ze mną może gdybym miała wcześniej dostęp do internetu nie była tak zajęta odkryłam to bym o wiele wcześniej Znałam typa od 3 lat pisaliśmy regularnie. Potem coś go natchnęło i przyjechał nie miałam pojęcia że kogoś ma dawno nikogo nie miałam uwierzyłam, że mogę mu się podobać. Ale ona mieszkała niby z nim nawet są zaręczeni.Gadaliśmy codziennie. Budził mnie rano potrafił dzwonić w środku nocy żeby usłyszeć mój głos to gdzie ona wtedy była ? Do siostry mojej mówił szwagierka, rozmawiał z rodzicami. Wiedział, że moja rodzina mieszka na przeciwko jego rodziny. Że jego siostra ma przyjaciółkę mojej kuzynki córkę. Jak odkryłam, że ma inną. Calutki miesiąc nie dawał mi spokoju opowiadał, że z nikim nie jest itd. Wystarczyło, że zadałam pytanie 'wstydzisz się mnie' już więcej się nie odezwał a jego laska jak napisałam jej prawdę na nk zablokowała mnie :P Chciałabym mu zrobić na złość tyle, że nie mam już jak.
Stary 2010-09-11, 21:00   #4726
OtTakaJa
Zakorzenienie

Wróciłam do domu, na dworze jest tak ciepło, że już dawno była u mnie taka ciepła noc, aż chce się spacerować

Cytat:
Wiesz co Ci powiem, ja też nie chciałam wykasować swojego eksa z nk, uważałam, że to dziecinne i że przecież rozstaliśmy się w zgodzie. Ale w końcu tydzień temu wykasowałam. Fakt faktem, że sam mnie sprowokował do tego. Ale nie rozumiem po co wchodzisz na jego profil? Masochistka? Ja od rozstania ani razu nie weszłam na jego profil gdziekolwiek, baa nie widziałam jego nowej dziewczyny chociaż miałam milion możliwości, żeby ją zobaczyć. Ale nie chcę, po co? Wiem, że to by strasznie zabolało. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal, naprawdę

Stary 2010-09-11, 21:11   #4727
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie chcę Cię martwić, ale ja z moim rozstałam się rok temu i nadal bez zmian....

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Dlatego dziękuję mojemu eks, że wywalił mnie ze wszystkich portali. Nie muszę oglądać jego zdjęć, czytać komentarzy od koleżanek pt: "oooo P., kiedy oddasz mi moje buty i spodnicę?" (wczoraj wlazłam, nie mogłam się powstrzymać, a tam takie teksty, nie chcę wiedzieć skąd to ma). Zakuło mnie trochę, dlatego nie włażę i nie psuję sobie humoru. Trochę silnej woli Laguna, żadna z nas za Ciebie tego nie zrobi. Nie właź i już. Da się. I o ile jestem spokojniejsza i szczęśliwsza.
też bym wolała żeby on sam mnie pousuwał, bo mi jest głupio, chodziliśmy razem tyle lat do jednej klasy, rozstaliśmy się niby w zgodzie... Ale od dziś koniec bo sama siebie męczę....

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-09-11, 21:21   #4728
czarownica13_01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lidasia Pokaż wiadomość
Tak samo było ze mną może gdybym miała wcześniej dostęp do internetu nie była tak zajęta odkryłam to bym o wiele wcześniej Znałam typa od 3 lat pisaliśmy regularnie. Potem coś go natchnęło i przyjechał nie miałam pojęcia że kogoś ma dawno nikogo nie miałam uwierzyłam, że mogę mu się podobać. Ale ona mieszkała niby z nim nawet są zaręczeni.Gadaliśmy codziennie. Budził mnie rano potrafił dzwonić w środku nocy żeby usłyszeć mój głos to gdzie ona wtedy była ? Do siostry mojej mówił szwagierka, rozmawiał z rodzicami. Wiedział, że moja rodzina mieszka na przeciwko jego rodziny. Że jego siostra ma przyjaciółkę mojej kuzynki córkę. Jak odkryłam, że ma inną. Calutki miesiąc nie dawał mi spokoju opowiadał, że z nikim nie jest itd. Wystarczyło, że zadałam pytanie 'wstydzisz się mnie' już więcej się nie odezwał a jego laska jak napisałam jej prawdę na nk zablokowała mnie :P Chciałabym mu zrobić na złość tyle, że nie mam już jak.

Jakbym o Eksie czytała
. Pracował zdalnie, więc gadaliśmy w każdej mojej wolnej chwili. Nawet go wyrzucili z pracy, bo zamaist pracować, to gadał ze mną. Gadając przez telefon często mówił do mnie dość pieszcztliwie, więc gdzie była wtedy ta dziewucha... To mnie najbardzije zastanawia. Jego panna nie odpowiedziała na wiadomość, którą jej zostawiłam na nk, ale Eks zadzwonił do mnie z pretensjami, że mu się przeze mnie związek rozpadł, że tamta mu powiedziała, że to koniec. Szczerze, to mam nadzieję, że ta dziewczyna się rzewnie zalewała łzami, tak jak ja w styczniu, a on żałował, że oszukiwał nas obie. Podejrzewam jednak, że do niego wróciła. Niestety nie mam jak się dowiedzieć. Chętnie bym im obojgu skopała tyłki
Stary 2010-09-11, 21:47   #4729
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
nie chcę Cię martwić, ale ja z moim rozstałam się rok temu i nadal bez zmian....

też bym wolała żeby on sam mnie pousuwał, bo mi jest głupio, chodziliśmy razem tyle lat do jednej klasy, rozstaliśmy się niby w zgodzie... Ale od dziś koniec bo sama siebie męczę....
Czy to nie najwyższa pora, żeby powywalać go zewsząd i przestać go śledzić na komunikatorach itp.? Bo właśnie dobrze mówisz, że sama sobie szkodzisz.
Rok to dużo, utrzymujecie ze sobą jakiś kontakt?

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 21:54   #4730
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Czy to nie najwyższa pora, żeby powywalać go zewsząd i przestać go śledzić na komunikatorach itp.? Bo właśnie dobrze mówisz, że sama sobie szkodzisz.
Rok to dużo, utrzymujecie ze sobą jakiś kontakt?
Był okres ze otrzymywaliśmy kontakt bardzo często, kilka razy w tygodniu, było też tak że przez kilka miesięcy milczeliśmy. Obecnie jesteśmy od miesiąca na etapie milczenia z jego smsem max raz w tygodniu co słychać i moim zbyciem....

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-09-11, 21:56   #4731
OtTakaJa
Zakorzenienie

Lagunaaa - męczysz się na własne życzenie. Im wcześniej zrozumiesz, że eks to przeszłość, tym łatwiej Ci będzie zacząć się zbierać do kupy, bo wydaje mi się, że mimo iż minęło sporo czasu to Ty dalej na dnie serca masz jakąś nadzieję.

Stary 2010-09-11, 22:03   #4732
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Lagunaaa - męczysz się na własne życzenie. Im wcześniej zrozumiesz, że eks to przeszłość, tym łatwiej Ci będzie zacząć się zbierać do kupy, bo wydaje mi się, że mimo iż minęło sporo czasu to Ty dalej na dnie serca masz jakąś nadzieję.
I właśnie w tym rzecz że ja nie chcę z nim być, miałam taką możliwość, ale nie chciałam. Za dużo się wycierpiałam i wiem, że on się nie zmieni. Poprostu coś mnie do niego ciągnie i muszę to "coś" przerwać.

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-09-11, 22:06   #4733
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Był okres ze otrzymywaliśmy kontakt bardzo często, kilka razy w tygodniu, było też tak że przez kilka miesięcy milczeliśmy. Obecnie jesteśmy od miesiąca na etapie milczenia z jego smsem max raz w tygodniu co słychać i moim zbyciem....
A możesz zmienić numer? Albo chociaż zablokuj jego numer u operatora. Ja sądzę, że Tobie potrzeba całkowitego odcięcia się od niego. Dla Twojego zdrowia, bo nie wiadomo ile to się jeszcze będzie ciągnęło tak, jak nie podejmiesz radykalnych środków. Takie rozstania w przyjaźni sprawdzają się wtedy, gdy obie osoby nic do siebie nigdy nie czuły, inaczej to po prostu zamęczanie się.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
I właśnie w tym rzecz że ja nie chcę z nim być, miałam taką możliwość, ale nie chciałam. Za dużo się wycierpiałam i wiem, że on się nie zmieni. Poprostu coś mnie do niego ciągnie i muszę to "coś" przerwać.

I to koniecznie musisz to przerwać. Najlepiej zacząć od usunięcia go z wszelkich stron typu nasza-klasa, usunięcia jego nr telefonu i uniemożliwienia mu pisania do Ciebie.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2010-09-11 o 22:07
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:06   #4734
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak, im szybciej się od niego odetniesz, tym lepiej dla Ciebie. Mnie zabijają wspomnienia, ale cóż poradzić. Kiedy nachodzi mnie jakieś wspominanie, wtedy staram się na siłę myśleć o czymś innym. W końcu kiedyś to wszystko minie, mam nadzieję.

Cytat:
I to koniecznie musisz to przerwać. Najlepiej zacząć od usunięcia go z wszelkich stron typu nasza-klasa, usunięcia jego nr telefonu i uniemożliwienia mu pisania do Ciebie.
Jestem dokładnie tego samego zdania

Edytowane przez OtTakaJa
Czas edycji: 2010-09-11 o 22:08
Stary 2010-09-11, 22:12   #4735
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

No właśnie tego się boję... bo ja też rozstałam się w zgodzie. Z eksem chodze na piwo i dość często gadamy. Ale dopiero 1,5 miesiąca temu zerwałam... nie wiem jak będe sie czuć za jakiś czas. Nie chciałabym tkwić "w niczym" przez rok lub więcej. W ogóle mam do eksa straszny sentymen, przed nim nie miałam nikogo... nie wiem czego mi brakuje, że nikt sie mną nie interesował, troche się boje, że teraz będzie tak samo i przez to zaczne wybielać mojego byłego. A tak naprawdę nie byłam z nim szczęśliwa
Stary 2010-09-11, 22:14   #4736
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A możesz zmienić numer? Albo chociaż zablokuj jego numer u operatora. Ja sądzę, że Tobie potrzeba całkowitego odcięcia się od niego. Dla Twojego zdrowia, bo nie wiadomo ile to się jeszcze będzie ciągnęło tak, jak nie podejmiesz radykalnych środków. Takie rozstania w przyjaźni sprawdzają się wtedy, gdy obie osoby nic do siebie nigdy nie czuły, inaczej to po prostu zamęczanie się.

Numeru zmienić niestety nie mogę, zablokować niby mogę. Owszem, możemy nie mieć kontaktu i nie pisać, ale tak czy siak czasami się spotkamy bo często jestem u niego w firmie i zdarza się że akurat jest on więc kontakt nieunikniony. Po drugie mieszkamy w małej miejscowości więc czasami wpadamy na siebie (rzadko bo jestem tam tylko na weekendy), po trzecie mamy wspólnych znajomych i czasami wychodzimy razem na piwo tak jak np jakiś czas temu, poszłam na grilla do koleżanki a tam on..

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Oj tak, im szybciej się od niego odetniesz, tym lepiej dla Ciebie. Mnie zabijają wspomnienia, ale cóż poradzić. Kiedy nachodzi mnie jakieś wspominanie, wtedy staram się na siłę myśleć o czymś innym. W końcu kiedyś to wszystko minie, mam nadzieję.

Jestem dokładnie tego samego zdania
od października myślę że będzie lepiej, bo teraz jestem w naszym mieście a tu wszystko kojarzy mi się z nim...

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-09-11, 22:22   #4737
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Numeru zmienić niestety nie mogę, zablokować niby mogę. Owszem, możemy nie mieć kontaktu i nie pisać, ale tak czy siak czasami się spotkamy bo często jestem u niego w firmie i zdarza się że akurat jest on więc kontakt nieunikniony. Po drugie mieszkamy w małej miejscowości więc czasami wpadamy na siebie (rzadko bo jestem tam tylko na weekendy), po trzecie mamy wspólnych znajomych i czasami wychodzimy razem na piwo tak jak np jakiś czas temu, poszłam na grilla do koleżanki a tam on..

od października myślę że będzie lepiej, bo teraz jestem w naszym mieście a tu wszystko kojarzy mi się z nim...
No ja tak samo moge wywalić jego numer i telefonu i gg, ale u nas kontakt też jest nieunikniony, mamy wspólnych znajomych, z którymi się spotykamy od wielu lat. To jest dla mnie za skomplikowane mam po prostu nadzieję, ze spotkam kogoś fajnego i tyle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 22:33   #4738
virginia
Zakorzenienie

Rozmawialiśmy, niestety do niczego nie doszliśmy (delikatnie mówiąc) i w końcu powiedziałam, żeby się zdecydował: albo próbujemy żyć razem, oboje się zmieniamy itd albo się rozchodzimy, innego wyjścia nie ma. Dałam mu czas do jutra, powiedziałam, że nie chcę dalej tkwić w zawieszeniu, że to moje życie, i albo żyjemy razem albo nie, to zacznę je sobie układać z kim innym.

A szczerze to mam już go dość, mam go po dziurki w nosie, wychodzi mi już bokiem.
Jak się szanownie zdecyduje to na ile starczy mi cierpliwości na tyle postaram się poprawić nasze relacje, a jak nie to rzucam to wszystko w cholerę i mam w nosie całą resztę, i kredyt, i to gdzie będę mieszkać, i w ogóle wszystko. W tej chwili chciałabym znaleźć się możliwie jak najdalej od niego.
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:34   #4739
Lidasia
Przyczajenie

Cytat:

Jakbym o Eksie czytała
. Pracował zdalnie, więc gadaliśmy w każdej mojej wolnej chwili. Nawet go wyrzucili z pracy, bo zamaist pracować, to gadał ze mną. Gadając przez telefon często mówił do mnie dość pieszcztliwie, więc gdzie była wtedy ta dziewucha... To mnie najbardzije zastanawia. Jego panna nie odpowiedziała na wiadomość, którą jej zostawiłam na nk, ale Eks zadzwonił do mnie z pretensjami, że mu się przeze mnie związek rozpadł, że tamta mu powiedziała, że to koniec. Szczerze, to mam nadzieję, że ta dziewczyna się rzewnie zalewała łzami, tak jak ja w styczniu, a on żałował, że oszukiwał nas obie. Podejrzewam jednak, że do niego wróciła. Niestety nie mam jak się dowiedzieć. Chętnie bym im obojgu skopała tyłki
Ja zupełnie podobnie tyle, że go nie wylali ale przy kolegach w pracy gadał ze mną. Jak szefa widział na horyzoncie to kończył rozmowę. Że tacy faceci istnieją powinni ich karać. Ja nie potrafię płakać po tym co się wydarzyło. Za to bezsenność mnie męczy straszna. No i czuję się do niczego A wolałabym wylać tonę łez. Jej może bym i tyłka nie kopała jak jest głupia to niech z nim będzie ale jemu ojjj chciałabym żeby cierpiał żeby tak ktoś go zranił. Wykorzystał
Stary 2010-09-11, 22:38   #4740
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
No ja tak samo moge wywalić jego numer i telefonu i gg, ale u nas kontakt też jest nieunikniony, mamy wspólnych znajomych, z którymi się spotykamy od wielu lat. To jest dla mnie za skomplikowane mam po prostu nadzieję, ze spotkam kogoś fajnego i tyle
Też mam nadzieję, że spotkam kogoś i mi przejdzie kiedyś tak było, że byłam z innym i o exie w ogóle nie myślałam no ale skończyło się....

..
Podejdź jeśli chcesz,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości