Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 15:23   #4711
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja nie pamiętam zebym taie coś pisała, ale sprawdze dla pewności i podpytam koleżanki na kiedy to musisz mieć?
Na piątek rano
Ale nic, tam ma być tego dosłownie 2-3 strony więc jutro może coś napisze - sposobem kopiuj - wklej

Napisałam trochę pracy i teraz zmykam bo idzie buuurza
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 15:51   #4712
certina4
Wtajemniczenie

dziewczyneczka no to trzymam kciuki za te wszystkie egzaminy

magolinka ja pracy o takim temacie niestety nigdy nie pisałam

chilli

wiecie co, mogę robić w domu wszystko, ale to wieszanie i prasowanie godzinami firanek to jakaś masakra, a wieszanie to chyba najgorsza rzecz, bo moja mama wieszała je zawsze zawijając i nakładając na siebie i ręce mi prawie odpadły przy tym... jeszcze tylko 2 firanki, ale to juz jutro

co do dnia dziecka to ja nie obchodzę, ale moja mama dzwoniła do mnie i składała dla mnie i TŻ życzenia co do teściowej to raczej bym na to nie liczyła, a przecież TŻ i teraz ja - to jej dzieci

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:34   #4713
chilanes
Zakorzenienie

Ohhh Wy Kocice moje kochane
Dziękuję za pozdrowienia i pamięć
Stary 2011-06-01, 17:11   #4714
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziewczyneczka no to trzymam kciuki za te wszystkie egzaminy

magolinka ja pracy o takim temacie niestety nigdy nie pisałam

chilli

wiecie co, mogę robić w domu wszystko, ale to wieszanie i prasowanie godzinami firanek to jakaś masakra, a wieszanie to chyba najgorsza rzecz, bo moja mama wieszała je zawsze zawijając i nakładając na siebie i ręce mi prawie odpadły przy tym... jeszcze tylko 2 firanki, ale to juz jutro

co do dnia dziecka to ja nie obchodzę, ale moja mama dzwoniła do mnie i składała dla mnie i TŻ życzenia co do teściowej to raczej bym na to nie liczyła, a przecież TŻ i teraz ja - to jej dzieci
No moja teściowa nawet nam prezenty na dzień dziecka dała
A moja mama dziś rano wyłoniła się z pokoju, to jej zapytałam, gdzie życzenia na dzień dziecka I złożyła

Magolinka, ja z tą pracą nie pomogę, nie pisałam nic takiego

U nas już po burzy Ale akurat jak kolega mnie wysadził z samochodu to był największy deszcz Wcześniej zadzwoniłam do TZta zeby wyszedł po mnie z parasolem, ale i tak zmokliśmy strasznie :/

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-06-01 o 17:13
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:15   #4715
201701300931
Konto usunięte

Dziewczynki, nie będę cytować, bo długo nie będę siedzieć...

Dziękuję za gratulacje co do autka Toyota Auris - czarna z 2008 roku. Wczoraj miałam pierwszą okazję przejechać się (jako pasażer oczywiście). Na razie dziwnie i średnio wygodnie, ale na pewno wszystkie sobie poustawiam :P I w końcu mam motywację, żeby przypomnieć sobie jak się jeździ...

Dzisiaj byłam u okulisty i babka sobie wymyśliła, że mi zmierzy ciśnienie oka, czyli dotknie mi czymś tam oka. Na co spanikowałam i zasłabłam Byłam mega blisko omdlenia... Zaraz mnie zapakowali na wózek, przewieźli do pielęgniarek, położyli i ładnie zaopiekowali I ze stresu mnie teraz mocno boli głowa Muszę zacząć uprzedzać lekarzy, że jak mi chcą jakieś głupie badania robić, to niech mnie nie uprzedzają o tym, bo spanikuję Jutro mam neurologa, zobaczymy co będzie dalej...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:19   #4716
chilanes
Zakorzenienie

danaeee84 nie dziwie sie, tez bym kopsnela ze strachu

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2011-06-01 o 20:34
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:07   #4717
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

Dziękuję za gratulacje co do autka Toyota Auris - czarna z 2008 roku. Wczoraj miałam pierwszą okazję przejechać się (jako pasażer oczywiście). Na razie dziwnie i średnio wygodnie, ale na pewno wszystkie sobie poustawiam :P I w końcu mam motywację, żeby przypomnieć sobie jak się jeździ...

Dzisiaj byłam u okulisty i babka sobie wymyśliła, że mi zmierzy ciśnienie oka, czyli dotknie mi czymś tam oka. Na co spanikowałam i zasłabłam Byłam mega blisko omdlenia... Zaraz mnie zapakowali na wózek, przewieźli do pielęgniarek, położyli i ładnie zaopiekowali I ze stresu mnie teraz mocno boli głowa Muszę zacząć uprzedzać lekarzy, że jak mi chcą jakieś głupie badania robić, to niech mnie nie uprzedzają o tym, bo spanikuję Jutro mam neurologa, zobaczymy co będzie dalej...
Super Fajne autko, szybko się przyzwyczaisz

Danae, nic dziwnego że Cię zesłabiło, ja nie cierpię jak mi ktoś grzebie w oku
Stary 2011-06-01, 20:10   #4718
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

certinka: dziekuje
Stary 2011-06-01, 23:46   #4719
bezaczek7
Zakorzenienie

ech, tu można chyba tylko 10 cytatów dać, co? bo mi gdzieś od środka zaczęło nic, odpowiem na to, a początek później
Cytat:
Napisane przez barbara6 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Też jestem PM 2010, ślubowaliśmy 03.07.2010. Mogę do Was dołączyć ?
witamy, udzielaj się więcej w miarę możliwości
Cytat:
Dzisiaj zakończenie zajeć w dóch przedszkolach właśnie drukuje dyplomy :P modle sie żeby mi tuz nie wycieknął bo ostatnio miałam mega plame tuszu pod drukarką no ale musiałam włożyć kolejny żeby to wydrukować, póki co dobrze idzie

no i dzisiaj popołudniu wizyta, zobacze Natalcie
było w porządku z tuszem? ja nie wiem co się porobiło, ale próbowałam jeszcze przed wyjazdem wydrukować zdjęcie, żeby resztę kolorowego wykończyć, i tak próbowałam, że aż mi komp się zwiesił jakiś problem z programem, co wyświetla się podgląd zdjęcia, będę jeszcze próbować jutro albo kiedy.
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
ale miałam wczoraj mega lenia wyspałam się u mamci juz za wszytki czasy potem pojechałyśmy z mama i siostra na zakupy. Kupiłam sobie sandałki i dzieciaczka prezenty na dzień dziecka. Mojej chrześnicy kółeczko do pływania bo takie coś chcieli a chrześniakowi TZ standardowo samochodziki bo uwielbia i ma ich juz chyba z 1000 nie przesadzając. A potem lenistwo X Factor i moj ukochany serial Przepis na życie. Wczoraj był ostatni odcinek serii i teraz muszę czekać do września Zresztą jak wszystko zaraz skończy się ramówka wiosenna i znowu same powtórki poleca
a w sobotę było intensywne przeprowadzanie jak dobrze ze juz bliżej jak dalej.
a no właśnie, bo już czerwiec, czyli koniec seriali. heh, ja żyję w innym świecie, bez radia i tv no dobra, radio czasem leci na polu, jak się coś dzieje typu koszenie, malowanie drzwi garażu itp
za przeprowadzkę
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Wiadomosc dnia - z pisania mam 29/30 z ustnego 9/10 ogolnie ocena 10/10!!!!

Dziekuje za kciuki!

A teraz cos z innej beczki.
W sobote rano pojechalismy z facetem co robic bedzie nasz remont remont do hurtowni ceramiki.
I co wy myslicie?????? Pomocy!!
gratulacje
nie wiem, ale jedno wiem-wy powinniście decydować ostatecznie.
my mamy jakiś gres, chyba szkliwiony, nie mam pojęcia co to ani czym się różni od innych. chyba półmat mamy, bo ani się to świeci, ani nie świeci. nie płaski, taki trochę wzorek wystający. jedno wiem-nasze pięknie dobrane pod kolor fugi się brudzą w rozmiarze nic nie poradzę, my mamy na oko trzydziestki, w przedpokoju. i taki głupi mop, co brud może zbiera, ale już kawałek trawki, włos itp to bariera przyciągania ziemskiego-nie do pokonania
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

dzis szymcio pozwolil mi sie wyspac do prawie 6

to moja kiecka, zdjecie kiepskie bo robione telefonem w przymierzalni (na mojej siostrze )
ładna kiecka ja usilnie poszukuję kiecki z zabudowanymi plecami, odpowiednim dekoltem, z odpowiedniego materiału. ni ma
Cytat:
słówka, eh moja zmora

No to teraz relacja z wizyty
zmora słówka? podobno uczysz dzieciaczki? wiem, inny temat. moja zmora też
piękna relacja, nic tylko jeść i pięknieć
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej....
Dziękuje Wam bardzo za pamięć, jesteście kochane i należy Wam sie gigantyczny buziak
uważaj na siebie, leż jak trzeba, to tylko kilka miesięcy, przetrwasz to nic-nierobienie, potem będziesz biegać za dzieckiem
Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
ja na szczescie jutro mam wolne,wic zapowiadaja sie zakupki,fryzjer i jakis wypad do Turynu wieczorkiem.musze sobie kupic jakies czarne buty(ktore niestety teraz ciezko znalezc,a szczegolnie nr 41)i zrobic na bostwo(z tym tez bedzie ciezko)bo wzieli mnie na statystke do wloskiego filmu,ktory bedea krecic w naszym butiku,tyle,ze w Turynie
no to ładnie. jakieś szczegóły?
Cytat:
ja myślałam że mam egzamin z matmy w niedziele, a okazało sie że za tydzień w sobote i bardzo mnie to cieszy

Kochane wszystkiego naj naj z okazji Dnia Dziecka z tej okazji na lody zapraszam
no to się jeszcze douczysz coś
jakie lody a ja zapomniałam, mieliśmy zjeść po obiedzie, czekają w lodówce na nas.
SPEŁNIENIA DZIECIĘCYCH MARZEŃ
Cytat:
Dziękuję za gratulacje co do autka

Dzisiaj byłam u okulisty
nie znam się na autach, ale jak sie poustawia wszystko samemu, to chyba idzie się przyzwyczaić do nowego
mammamia, co za historia. ja bym chyba też spanikowała. powodzenia u kolejnych lekarzy

no to wracam do poprzednich postów
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 00:32   #4720
bezaczek7
Zakorzenienie

e, nie było tak źle. myślałam, że więcej cytatów mi zjadło
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No to teraz krótka relacja co u mnie. Praca, awantura z teściową, sprawy mieszkaniowe, praca, dzień matki. A do tego nieprzespana noc z powodu bólu zębów i pół dnia spędzone na szukaniu RTG i u dentysty - wynik: leczenie kanałowe zęba, który pół roku temu był wyleczony oprócz tego 4 inne zęby do leczenia (pół roku temu wszystkie były ok) Nie wiem jak to się dzieje, skoro myję zęby 3 razy dziennie i jem dużo produktów z wapniem
No ale dość marudzenia Najważniejsze, że mam TŻta I cieszę się, że wreszcie udało mi się znaleźć czas, żeby z Wami poklikać.
A teraz zmykam na małe zakupy, bo robię dziś tortillę na obiad i muszę jakieś warzywa dokupić
oj, kochana, ja właśnie miałam tak ostatnio, co mi się te jedynki posypały. były naprawiane i niecały rok wcześniej po prostu plomby wymieniane. okropne, co się może przez taki ząb dziać z człowiekiem
Cytat:
no i jeszcze musze znaleźć lego - piraci z karaibów - do niedzieli
piraci teraz na czasie, w kinach zdaje się lecą. widziałam plakat w kolonii a lego piraci to z tego co wiem tylko duże zestawy, a co za tym idzie drogawe. w ogóle lego jest drogie, jak na moje gusta. a już w ogóle ceny zestawów powiedzmy sprzed kilku lat, szczególnie kompletnych, na allegro np, dziś nie do zdobycia, a jak jeszcze miały jakiś element, którego nie było w innych zestawach, to już masakra.
Cytat:
dziś juz czwartek jutro jeszcze tylko raz wstać i znowu weekend tym razem mam wolne od szkoły wiec luzik ale następy to juz masakra tyle zaliczeń same terminy "zerowe" ale obowiązkowe
nie lubimy obowiązkowych zerowych
Cytat:
Ja wstałam przed chwilką i już czuje głoda a nic nie moge zjeść bo ide na badanie krzywej cukrowej ... eh to badanie to jakieś katusze żeby ciężarnej kazać bez śniadania wychodzic z domu i jeszcze musze tam potem siedzieć 2 godziny
czego to się człowiek może dowiedzieć. pierwsze słyszę o takim badaniu
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

dokladnie rok temu dowiedzialam sie ze bede mamuska, jakie ta piekne
jak ten czas leci
Cytat:
jadę na działkę chyba trochę się poopalać bo kolorystycznie przypominam sufit

bezaczku życzę Wam fajnych wakacji i mam nadzieję, że z lotem wszystko będzie ok
dziękuję, na szczęście było okej choć trochę wytrzepało przy lądowaniu w tamtą stronę, ale o tym potem a ja kolorystycznie wyglądam jak sufit z plamą, która się nam w domu zrobiła po deszczu, jak jeszcze z mamą mieszkałam. bo byliśmy w zoo i słońce dawało ostro, także trzeci dzień mam zjarane jedno ramię
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
masakra
smutne
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Bezaczek już poleciał?
poleciał, a nawet już wrócił
Cytat:
bezaczek miała wczoraj lecieć mam nadzieję że pofrunęła bezpiecznie
na szczęście bezpicznie, choć podobno byłam zielona, jak zatrzęsło
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ja na przyklad nienawidzę ustnych egzaminów, wolałabym juz zdawać 5 pisemnych zamiast jednego ustnego ...
mam dokładnie tak samo

dobra, dziś już późno, więc relację zdam jutro. i tak nie nadrobiłam jeszcze targowiska
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-06-02, 06:14   #4721
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

oj wieszanie na zakładke to jest to ale jaka zawsze dumna byłam jak mi sie udało równiutko te zakładki zrobić teraz jak kupuje firanke to od razu taśme taką specjalną i mama mi wszywa i bez problemu się wiesza tylko troszke się trudniej prasuje firanki bez tymczasowo poszły całkiem w odstawke no bo ja nie wieszam, a tż to wiadomo, wole mu dac tą firanke z taśmą

a mnie teściowa zaskoczyła była wczoraj u nas w południe - mądra jakby nie wiedziała ze pracujemy no i że nas nie było to zostawiła nam prezent w kiosku obok bloku bo tam taka znajoma pracuje ... dostaliśmy przyrząd do ćwiczenia brzuszka nie wiem czy jakas aluzja czy coś

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No moja teściowa nawet nam prezenty na dzień dziecka dała
A moja mama dziś rano wyłoniła się z pokoju, to jej zapytałam, gdzie życzenia na dzień dziecka I złożyła

U nas już po burzy Ale akurat jak kolega mnie wysadził z samochodu to był największy deszcz Wcześniej zadzwoniłam do TZta zeby wyszedł po mnie z parasolem, ale i tak zmokliśmy strasznie :/
ojej a u mnie nie padałow czoraj tylko cąły dzień była straszna duchota i an zmiane przychodziły czarne chmury i się przejaśniało, ale deszczu ani kropelki. A dzisiaj jest pochmurno ale dalej nie pada
Cytat:

no to super bryczka ja się tam z czinkusia do kombika od razu przyzwyczaiłam tylko czasami przy parkowaniu mi żal naszego "malutkiego"
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 06:15   #4722
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość

1. było w porządku z tuszem? ja nie wiem co się porobiło, ale próbowałam jeszcze przed wyjazdem wydrukować zdjęcie, żeby resztę kolorowego wykończyć, i tak próbowałam, że aż mi komp się zwiesił jakiś problem z programem, co wyświetla się podgląd zdjęcia, będę jeszcze próbować jutro albo kiedy.

2. a no właśnie, bo już czerwiec, czyli koniec seriali. heh, ja żyję w innym świecie, bez radia i tv no dobra, radio czasem leci na polu, jak się coś dzieje typu koszenie, malowanie drzwi garażu itp

3. zmora słówka? podobno uczysz dzieciaczki? wiem, inny temat. moja zmora też
1. a początku drukowało okej, potem zaiast wszelakich odcieniu czerwonego drukowało na zielono, pomimo że tusze pełne
2. nom i znowu same pwotórki polecą
3. ucze, ucze ale to nie zmienia faktu że słówka cięęęęęężko mi wchodzą tak dla jasności - ucze dzieciaczki ale nie jestem jakąś anglistką super po prostu poziom od zero do klasy 3 mam opanowany gdybym miała iśc na filologie to ojej nie widzę się tam

Cytat:

dobra, dziś już późno, więc relację zdam jutro. i tak nie nadrobiłam jeszcze targowiska
dobranocek
czekamy na relacje

Byłam wczoraj u bratanka, mały cieszył się z prezentu bardzo rękawki do pływania założył na dłonie i stwierdził, że to do boksowania następnym razem kupie mu chyba taki worek do boksowania i małe rękawice my w domu mamy duży worek to jak u nas był to od razu było "mamusiu, ja takie coś chce do domku" piłke dmuchaną też od razu wykorzystał usiadł na niej i skakał oj nie wiem czy ten zestaw ytrzyma do ich sierpniowych wakacji

We wtorekidziemy do filgoraju i obicałam mu że jak tż będzie miał koparke na firmie to podjedziemy, bo podobno za każdym razem jak widzi kopare to sie eskcytuje i mówi że wujek Adas taką jeździ

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-06-02 o 06:17
Stary 2011-06-02, 06:41   #4723
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Bezaczku witamy spowrotem i czekamy na relacje

kolejny dzień jestem nie żywa i ta pogoda jeszcze taka dołująca.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:03   #4724
metkaa
Zakorzenienie

czesc

magolina ja Ci niestety tez nie pomoge, taka prace na pewno pisalam, bylam u rodzicow, przejrzalam wszystko co mialam na kompie, u siebie wszystkie dyskietki i niestety nie ma tej pracy
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 12:07   #4725
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej
Dziewczynki dziękuje za odzew w sprawie tej nieszczęsnej pracy tak pomyślałam, że może Martoolka by coś miała ale na razie nie zagląda ale to nic, zaraz się biorę i szybciutko skrobnę tą pracę, ta mojego siostrzeńca szkoła to studia prywatne gdzie nie mają zbyt dużych wymagań także oby tylko było

bezaczku fajnie że już jesteś z nami, czekamy na relacje.

dana współczuję przeżyć u okulisty i powodzenia u neurologa

ultra Ty kochana nie masz dzisiaj czasami wizyty u gina?

acelinka fajny prezent od teściowej ja od swojej dostałam na imieniny 100 zł a na dzień dziecka z Tż dostaliśmy po 50 zł i życzenia. dobra z niej kobieta

właśnie pochłonęłam chyba z 6 maminych racuchów z cukrem pudrem pychotka, a jeszcze lód w zamrażarce czeka

No nic biorę się za pisanie
Stary 2011-06-02, 15:59   #4726
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hej. Dziewczęta nie było mnie parę dni, miałam gorszy czas, postaram się nadrobić Dzisiaj jestem strasznie zmęczona Wczoraj byliśmy z TŻ na kolejnej wizycie u ginekologa, wszystko jest dobrze, moje wyniki są bardzo dobre, oglądaliśmy dzidzi na usg, ale się pupką odwróciło i nie mogliśmy zobaczyć czy to chłopczyk czy dziewczynka.
Stary 2011-06-02, 18:07   #4727
201701300931
Konto usunięte

Co do autka - ja niestety nie jeździłam wiele wiele lat i muszę prawie od podstaw się nauczyć. Ale będę miała motywację i może się w końcu uda

Dzisiaj neurolog. Skierowanie na rentgena szyi (na który od razu dostałam "termin" - nie ma to jak leczenie prywatne), jutro wyniki i za tydzień znowu do neurologa Niedługo to będzie mój drugi dom :P Ale koleś mówił, że to może być coś z odcinkiem szyjnym i może jakaś rehabilitacja będzie potrzebna, zamiast leczenia farmakologicznego. Byle przeszło

Dzisiaj pracownik miesiąca miał dzień lenia i prawie nic nie zrobiłam Ale raz na jakiś czas mi się należy :P
Stary 2011-06-02, 20:44   #4728
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

asiulek : super, ze wszystko ok. pochwal sie kiedys brzucholkiem

magolina:
fajna masz teściówke
Stary 2011-06-02, 22:31   #4729
bezaczek7
Zakorzenienie

wiecie co, smutno mi trochę. miał już być następny wątek, jak wrócę, a tu za cały dzień widzę z 5 postów, co to ma znaczyć?
opiszę trochę po powrocie z łazienki
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-03, 05:59   #4730
acelinka
Zakorzenienie

aaaaaaaa! Bezaczek poszła do łazienki i nie wróciła. Bezaczku gdzie jesteś?

Witam z rana kochane ja na sekundke przed pracą zaraz jade do Wojtaska, potem do przedszkola a potem na uczelnie

asiulek, cieszę się ze wszystko jest ok oby tak dalej a z nastrojem no cóż, tak bywa w ciąży niestety

Dana, to jak jazda na rowerze - tego się nie zapomina dwa razy usiądziesz za kierownicą i będzesz jak rajdowiec

Ja zajrzę pewnie dopiero w poniedziałek rano jutro znowu szkoła, po szkole grilek u brata i w niedzielę znów szkoła - na szczęście tylko do 12 i na szczęście mam tylko jeden dłuuuugi wykład to będe mogła odespać tego grilka

MILEGO WEEKENDU WSZYSTKIM

PS kopniaczki od Natalci
Stary 2011-06-03, 06:06   #4731
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej

dzień dobry dziewczyny

ale tutaj pusto od wczoraj coś nie umiemy skończyć tego wątku Dzisiaj miałam straszne problemy ze wstaniem bo to juz piątek a weekend nie zapowiada się za bardzo na leniuchowanie

acelinko to miłego weekendziku Ci życzę.

magolina tak miałam wczoraj wizytę u lekarza i widziałam moja kruszynkę. Serduszko tez ładnie bije wszystko jest ok Nawet TZ ze mną był i widział wszystko ale się wpatrywał w monitor. Od lekarza wyszedł taki radosny i uśmiechnięty.
Nawet nie wiecie jaki ciężar ze mnie spad bo się strasznie denerwowałam czy wszystko jest ok.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2011-06-03 o 06:09
Stary 2011-06-03, 09:47   #4732
barbara6
Raczkowanie

Hej dziewczyny, ja zaczęłam dzień pozytywnie nastawiona do świata, dzisiaj mój TŻ wraca z delegacji także cały dzień mi zejdzie na sprzataniu, gotowaniu, praniu bo wszystkie porządkowe rzeczy zostawiam sobie na piątek, który mam wolny.
ultraradiola gratuluje udanej wizyty, chyba nie ma nic piękniejszego niż zobaczyć bicie serca swojego dziecka
barbara6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 10:05   #4733
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez barbara6 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja zaczęłam dzień pozytywnie nastawiona do świata, dzisiaj mój TŻ wraca z delegacji także cały dzień mi zejdzie na sprzataniu, gotowaniu, praniu bo wszystkie porządkowe rzeczy zostawiam sobie na piątek, który mam wolny.
ultraradiola gratuluje udanej wizyty, chyba nie ma nic piękniejszego niż zobaczyć bicie serca swojego dziecka
Twoj TZ na długo na takie delegacje wyjeżdża ??
Znam ten ból mam tak samo ah te delegacje TZ

Dziękuje za gratulacje

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-06-03, 10:52   #4734
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej
Faktycznie coś nam opornie idzie kończenie tego wątku
Wczoraj szybciutko uporałam się z ta pracą siostrzeńcowi o tej przemocy, przepisałam cały wykład - zajęło mi to 8 stron i gotowe

dana pojeździsz trochę i wszystko Ci się przypomni ja nie jeździłam 1,5 roku od zdania prawa jazdy, na początku stres jest, ale jak się codziennie choć trochę pojeździ to potem jest ok

acelinko udanego weekendu i żeby w szkole czas szybko zleciał

asiulek cieszę się że wszystko ok z dzidzią

ultra cieszę się bardzo, że z dzidzią wszystko dobrze i że się uspokoiłaś niestety przed każdą wizytą odczuwa się stres a potem ogromną ulgę że wszystko ok

barbara mój Tż też pracuje w delegacji wyjeżdża w poniedziałek rano i wraca w piątek późnym popołudniem, także cały tydzień wyczekuje piątku

no tak bezaczek poszła do łazienki w nocy i zaginęła do dzisiaj czekamy na relacje

Też idę ogarnąć trochę domek i biorę się za pisanie pracy

Miłego dnia
Stary 2011-06-03, 10:59   #4735
certina4
Wtajemniczenie

witajcie

cześć bezaczku

acelinko, agawoo no to miło, że teściowa Wam dała prezenty i złożyła życzenia, ja się ze swoją widziałam w dzień dziecka, bo zawoziliśmy prezenty dla dzieci i nawet słowa nie powiedziała do nas, w ogóle jakieś dziwne podejście, TŻ zdziwiony jak moi rodzice dzwonili z życzeniami, a ja do niego: dlaczego się tak dziwisz, dla naszych rodziców zawsze będziemy dziećmi i to miło, że skoro my pamiętamy o dniu matki i ojca, to oni o dniu dziecka, widocznie teściowa ma takie samo podejście, dzień matki z chęcią by obchodziła i czeka na prezenty i życzenia, a na dzień dziecka to już nie raczy zadzwonić. Taka baba może ja w przyszłym roku zapomnę złożyć jej życzenia na dzień matki a z resztą, mi tam może nie składać, ale swoim dzieciom powinna

zaraz muszę się zacząć zbierać na zajęcia, bo po długiej przerwie znowu mam, ale strasznie nie chce mi się iść, a jeszcze do tego jest tak gorąco, a ja nie bardzo mogę założyć spódnicę albo krótki spodenki bo mam nogi posiniaczone strasznie, bo zeszłym tygodniu się wywróciłam w domu i jeszcze mam pamiątkę

danaaeee
ja myślę, że jazdy samochodem się nie zapomina. Zobaczysz - wsiądziesz za kierownicę i będziesz jechać

ultra dobrze, że się uspokoiłaś po wizycie

acelinko Tobie też miłego weekendu i Wam wszystkim, bo mnie też raczej do poniedziałku włącznie nie będzie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 11:35   #4736
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hej. Dziewczęta nie było mnie parę dni, miałam gorszy czas, postaram się nadrobić Dzisiaj jestem strasznie zmęczona Wczoraj byliśmy z TŻ na kolejnej wizycie u ginekologa, wszystko jest dobrze, moje wyniki są bardzo dobre, oglądaliśmy dzidzi na usg, ale się pupką odwróciło i nie mogliśmy zobaczyć czy to chłopczyk czy dziewczynka.
Ciesze sie ze wszystko dobrze - a dzieco wstydliwe - moze to dziewczynka?

Cytat:
Co do autka - ja niestety nie jeździłam wiele wiele lat i muszę prawie od podstaw się nauczyć. Ale będę miała motywację i może się w końcu uda

Uda sie uda - ja zrobilam prawko w liceum a potem nie jezdzilam przez dluuugie lata. Pojezdzilam troche na bocznych drogach, troche na trasie a potem to i do miasta wjechalam - no nie wojewodzkiego tylko powiatowego ale dobre i to na poczatek. A potem dojezdzalam do pracy. Zawsze tez mozesz wykupic pare jazd z instruktorem.

Dzisiaj neurolog. Skierowanie na rentgena szyi (na który od razu dostałam "termin" - nie ma to jak leczenie prywatne), jutro wyniki i za tydzień znowu do neurologa Niedługo to będzie mój drugi dom :P Ale koleś mówił, że to może być coś z odcinkiem szyjnym i może jakaś rehabilitacja będzie potrzebna, zamiast leczenia farmakologicznego. Byle przeszło

Dzisiaj pracownik miesiąca miał dzień lenia i prawie nic nie zrobiłam Ale raz na jakiś czas mi się należy :P
Moze jakies masaze albo ustawianie kregow przez kregaza - ale nie idz do takiego samouka - sa dyplomowani masazysci.

Cytat:

ale tutaj pusto od wczoraj coś nie umiemy skończyć tego wątku Dzisiaj miałam straszne problemy ze wstaniem bo to juz piątek a weekend nie zapowiada się za bardzo na leniuchowanie

magolina tak miałam wczoraj wizytę u lekarza i widziałam moja kruszynkę. Serduszko tez ładnie bije wszystko jest ok Nawet TZ ze mną był i widział wszystko ale się wpatrywał w monitor. Od lekarza wyszedł taki radosny i uśmiechnięty.
Nawet nie wiecie jaki ciężar ze mnie spad bo się strasznie denerwowałam czy wszystko jest ok.
Brawo - wszystko dobrze.

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej hej
Faktycznie coś nam opornie idzie kończenie tego wątku
Wczoraj szybciutko uporałam się z ta pracą siostrzeńcowi o tej przemocy, przepisałam cały wykład - zajęło mi to 8 stron i gotowe
To ty i za niego wylkady przepisujesz czy to w ramach tej pracy?
Tylko nie idz na egzaminy za niego

A u mnie - bylismy ogladac plytki do lazienki.
Podobaly mi sie te zalaczone.
Teraz sie zastanawiam jak fajnie je ulozyc.
Pewnie podobnie do projektu tej firmy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0216.jpg (49,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0217.jpg (84,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0218.jpg (66,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0219.jpg (44,3 KB, 9 załadowań)

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 13:07   #4737
agawoo
Zakorzenienie

Kurka wodna, zeżarło mi posta
Nie będę już was cytować, tylko tak szybko poodpisuję

Asiulek, super, że wszystko ok

Dana, daj znac co powiedzial neurolog
A co do dnia lenia, to ja miałam tydzień lenia, bo szefa nie było

Ultra, super, że widzialaś dzidzię i że wszystko dobrze Gratulacje

Certi, co ty robilaś, że się w domu tak posiniaczyłaś? To jakaś taka fest wywrotka musiała być
Stary 2011-06-03, 15:40   #4738
barbara6
Raczkowanie

ultraradiola, magolina widzę, że nie tylko ja znam ten ból, nienawidzę tych jego wyjazdów, teraz praktycznie 4-ty tydzień jest w delegacji, choć przyjeżdżał na weekend. Wszystko zależy od tego gdzie akurat wygrają przetarg, wcześniej miał pracę na miejscu, teraz pracują 400 km od domu, ciężko jest się przestawić na taki tryb "weekendowy"
certina Tobie również życzę udanego weekendu
barbara6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 18:52   #4739
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć Kobietki
Co tam słychać?
Jak dobrze, że już weekend

Cytat:
wiecie co, smutno mi trochę. miał już być następny wątek, jak wrócę, a tu za cały dzień widzę z 5 postów, co to ma znaczyć?
opiszę trochę po powrocie z łazienki
bo Ciebie nie było!

Cytat:
aaaaaaaa! Bezaczek poszła do łazienki i nie wróciła. Bezaczku gdzie jesteś?
Acelinka

Cytat:
super!
Stary 2011-06-03, 18:58   #4740
201701300931
Konto usunięte

Odebrałam dzisiaj wyniki z rentgena - na opisie jest, że wszystko prawidłowo. Z jednej strony dobrze, bo jest ok, z drugiej dalej niewiadomo co się ze mną dzieje W czwartek kolejna wizyta u neurologa... Niedługo to będzie mój drugi dom :P

Nareszcie weekend Trochę sobie pośpię...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości