|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
na kolanach do Częstochowy grzesznico
![]() aż mnie naszła ochota na wafelki ![]() Usmiechnieta a jak się dietowałaś, to co ćwiczyłaś najczęściej? patrzę na twój sukces i coraz bardziej zazdroszczę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- i jeszcze miga mi co chwila reklama diety dukana 5 kg w ciągu 7 dni, myślicie, że dało by się ?? mnie do szczęścia nawet 7 kg mniej nie jest potrzebne tylko - 5kg. może w takim razie spróbować 7 dni dukana (wiem sama pisałam, że ta dieta, to zło) ale jakby tak zjechać te 5. Tylko co zrobić by, po takim tygodniu z joja nie oberwać?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Dukana - stosowałam ją. Efekt jojo - no cóż, później jeść racjonalnie, niby jednego dnia w tygodniu wpierdzielać same proteiny i nie powinno być efektu jojo. Kochana, ja sama nie wierzę w to co widzę, naprawdę ![]() ![]() Ja chcę tutaj zobaczyć wpis w poniedziałek, że zaczęłaś dietę! Chociaż ja zaczęłam natychmiast, bo odkładanie tego na następny dzień w moim przypadku nie jest dobre ![]() Do Częstochowy? Może zawitam ![]()
![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
dobra wymyśliłam, od jutra oprę swoją dietę na białku i wodzie, no kawa też będzie, ale bez niej żyć nie mogę
![]() ![]() ![]() No nawet jestem w stanie przez jakiś czas nie pić, alkoholu oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- tzw. akcja desperacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kawa - świetnie - bo jest zalecana. Zwłaszcza rano, na pobudzenie metabolizmu. No, widzę poświęcenie. A obiad u babci... uuuu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4716 |
Rozeznanie
|
Wreszcie coś się dzieje
![]() meryy - u mnie też chwilowo zastój, nic się nie chce ruszyć ![]() ![]() Wczoraj żadnego fitnessu nie było, bo byłam padnięta, może dzisiaj nadrobię po stretchingu. I odkryłam, że kawa mi szkodzi, bo niesamowicie boli mnie po niej żołądek, więc może to byłam przyczyna moich świątecznych dolegliwości. Tylko trochę mnie dziwi fakt, że dopiero teraz mój organizm się buntuje, chociaż może nigdy nie tolerował kawy, a ja pije ją na tyle rzadko, że nie odnotowałam tego faktu wcześniej.
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4717 | ||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() pierwszy dzień bez pieczywa, makaronu itp. do południa jakoś szło, ale im dalej tym ciężej zjadła bym sobie świeżą bułeczkę z serem ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze wiedzieć, że kawa nie taka zła ![]() i myślę, że dobrze zrobi przerwa w sobotę na obiad u babci, bo jak za bardzo przycisnę organizm, to mi jojo sprezentuje. Cytat:
![]() ![]() na cud nie liczę ![]() ![]() myślisz, że Twój żołądek buntuje się na kawę? ale jaki piłaś rzadko, to nie zdążyłaś się do niej przyzwyczaić, na tyle by ci brakowało. Ja bez kawy wytrzymam góra 3 dni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
meryy - kawę piję rzadko, bo nie przepadam za nią, także w ciągu roku kilka filiżanek wypijam
![]() ![]() A że się dzieje, to chodziło mi o to, że wreszcie ruch jest na wątku. Twoje odchudzanie wcale nie jest jakimś spektakularnym wydarzeniem, w końcu jakby nie patrzeć do tego powstał ten wątek ![]() Przehulałam 20min, przedtem miałam godzinny stretching. Jak wychodziłam z zajęć trzęsłam się jak galareta, więc jutro pewnie będę chodziła jak połamana ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
dzięki temu, że kawy nie pijesz, to przynajmniej oszczędzasz, wiesz ile ja muszę co chwila wydawać na słoik kawy
![]() ![]() a ja myślałam, że się cieszysz, że ktoś w końcu wziął się do roboty ![]() ![]() no bo jak widać Malinka wpadła i przepadła, cisza. Michalinka milczy, Pestki brak, windbag nie ma ![]() ![]() Nezko dzięki Tobie mam z kim gadać i Usmiechnietazakrecona ożywiła wątek. I Negra jeszcze czasem się pojawia. przez niejedzenie węglowodanów, nie zjadłam dzisiaj nic słodkiego ![]() Edytowane przez meryy82 Czas edycji: 2012-04-18 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() zgrzeszyłam przed chwila czekoladą z bakaliami przez brata, bo mi kupił jak poszedł po zakupy, do tego przyniósł świeży chlebek z ziarnami, ale tego nie tykam. Ale czekolada wygrała zjadłam 2 paski ![]() ![]() w ramach wolnego dnia będę sadzić bratki na balkonie ![]() a, że słonko wyjrzało, to i na rolki może się wybiorę. Wczoraj wieczorem poskakałam na skakance i zaraz po tym padłam. Nezka a jak twoje mięśnie po wczorajszym?? żyjesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4721 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Panie, co tutaj taki spokój, lato idzie - myślałam że więcej osób będzie się udzielać ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
Ledwno chodzę i wszystko mnie boli. Próbowałam w ramach rozruszania tych zakwasów pojeździć trochę na orbitreku, ale nie dałam rady
![]() I mi smaka na czekoladę zrobiłaś, dobrze, że nie mam nic słodkiego w domu. Może oddaj resztę bratu, wtedy na pewno jej nie dokończysz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4723 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziekuje ![]() Cytat:
Ojj kochana brakowalo Ci mnie?? ![]() Hmmm... mysle, ze bede teraz czesciej wpadala ![]() Postaram sie ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
Cytat:
dziewczyny czasami mozna a wrecz trzeba zjesc cos slodkiego ![]()
![]() |
![]() |
#4724 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Delicje mmmmniam ![]() no, to podziwu nie ma ![]() Cytat:
bratu nie oddałam zjadłam całą, ale stwierdziłam, że czekolada nie ciastko lepsze zło ![]() Cytat:
![]() ![]() czasami zjadam słodkie, gorzej jak coś słodkie zjem i chcę więcej. Ale sama siebie podziwiam, że daję rady bez dużych węglowodanów, żadnego pieczywa, żadne ciastka, makarony. I już nawet mnie tak nie ciągnie, dostawa świeżego pieczywa nie zrobiła na mnie dzisiaj wrażenia, wczoraj myślałam, że rzucę się na blachę z drożdżówkami. A dzisiaj w pracy oparłam się rurką z kremem ![]() i teraz czekam niecierpliwie na efekty mojego poświęcenia ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- a teraz idę spać, bo całkiem sporo szłam - dobrze, że na zmianę wzięłam trampki geoxy i w nich szłam. ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- na kolację zjadłam spory kawał kalafiora i ledwo oddycham - jak się można warzywem najeść ![]() a zaraz idę spać prawie 8 godzin pracy i godzina chodu do domu mnie wykończyły |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4725 |
Rozeznanie
|
meryy - podziwiam, że oparłaś się świeżemu pieczywu i drożdżówkom (że o rurkach z kremem nie wspomnę
![]() ![]() I współczuję rozwalonego miasta. Znając życie prędko się sytuacja nie zmieni ![]() Zmusiłam się do callaneticsu. Może i te ćwiczenia faktycznie dają bardzo dobre rezultaty w krótkim czasie, ale obawiam się, że mój entuzjazm dla tej aktywności nie pozwoli mi ich zobaczyć ![]() A z sukcesów dietetycznych (o ile można to uznać za sukces ) - zjadłam dzisiaj tylko kilka, a nie jak zazwyczaj, kilkadziesiąt świeżych pierogów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() na śniadanie duży jogurt, ale kusi mnie chlebek z z ziarnami ![]() Nezko - gratuluję zjedzenia kilku pierogów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ramach urozmaicenia aktywności popedałowałam 40 min na orbitreku. A teraz wypadałoby trochę ogarnąć mieszkanie, ale strasznie mi się nie chce ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
i sobie odpuściłam, nie wytrzymałam zjadłam 2 kanapki, ale w tym chlebie prawie z samych ziaren
![]() a teraz mykam oczywiście na piechotę do babci. Nezka zazdroszczę ci orbitrek-a, to moje ulubione urządzenie na siłowniach ![]() ale nie lubię takich co mają długie cienkie uchwyty i za krótkie pedały (tak to się nazywa??) bo wtedy, to można nieźle oberwać ![]() a tak się zastanawiam, co u Michalinki z tydzień się nie odzywała. i Negra, zapracowana. dobra mam nadzieję, że jak wrócę, to będę miała co tu czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze dzisiaj mnie czeka bieganie, ale jest piękna pogoda, chociaż w niedzielę to nie wypada ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gorzej było po południu obiadek ![]() ![]() ![]() ![]() ale skakanka wyciągnięta i co jakiś czas robię rundę po 200-300skoków więc myślę, że sobotnie wariactwa spalam ![]() a czemu w niedziele nie wolno biegać? na ruch nie ma zakazu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4731 |
Rozeznanie
|
Usmiechnieta - jak ładna pogoda, to trzeba korzystać, a czy to niedziela czy inny dzień to już nie ma znaczenia
![]() meryy - to zafundowałaś wczoraj organizmowi szok kaloryczny ![]() ![]() ![]() Wczoraj oprócz orbitreka było obowiązkowo hulanie. Dzisiaj mam masę nauki, a w ogóle się nie mogę zebrać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szok kaloryczny spory, raz zrobiłam sobie czekoladowy tydzień... niezdrowy tydzień, o dziwo nie przytyłam ale organizm przeżył wtedy szok ![]()
![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Nezka0 i jak nauka? dałaś radę?
dzisiaj już jestem grzeczna ![]() ![]() Na obiad pierś z kurczaka i warzywa gotowane, kolacja biały ser z ogórkiem. Usmiechnietazakrecona jak bieganie i rower? tydzień czekoladowy ![]() ![]() oki mykam do spania dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Niedziela grzeczna i od poniedziałku dalej trzymam dietę
![]() ![]() będę miała rower ![]() ![]() ![]() Usmiechnietazakrecona - jak chociaż bieganie było, to też dobrze. Teraz jak pogoda zachęca do aktywności, to warto z tego korzystać, ale i ćwiczyć też trzeba, by wyrobić mięśnie i ładną sylwetkę by potem dodatkowe kg tak łatwo się nie zbierały. I tak sobie myślę, że jak chcę zgubić do lata te 5kg to muszę podkręcić spalanie ![]() ![]() Michalinko gdzie jesteś??? ![]() ![]() ![]() trza się ogarnąć i do pracy się zabrać miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Witam się po przerwie
![]() W Kołobrzegu było bardzo fajnie, chociaż nie mogę stwierdzić, że wypoczęłam ![]() ![]() Ruch również był - mnóstwo spacerów (mieliśmy 3 km do centrum) i frisbee, które pokochałam ![]() Merry - moim zdaniem porządny trening 3 razy w tygodniu w zupełności wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4737 |
Rozeznanie
|
meryy - z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że codzienne (forsowne) ćwiczenia nie są dobre, przynajmniej dopóki nie masz wyrobionej kondycji. Kiedyś przez tydzień czy 2 codziennie jeździłam na orbitreku i mimo pilnowania diety przytyłam ok. 1,5kg. Później zrobiłam sobie przerwę, mięśnie odpoczęły i waga wróciła do normy. Dlatego teraz staram się nie przesadzać, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Nie wiem tylko, jak wygląda sprawa częstych treningów przy wysportowanym i sprawnym ciele, więc tutaj może ktoś sprawniejszy niech się wypowie
![]() słonik - miło Cię znowu widzieć ![]() ![]() Wczoraj znowu męczyłam callanetics. Ćwiczyłam wciąż mając duże zakwasy po wcześniejszym podejściu, mimo to dzisiaj już praktycznie nic mnie nie boli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę spacerów nad morzem ![]() 3 razy w tygodniu? tak mało? ale myślisz o tym intensywniejszym? a reszta tygodnia lżejsza? na spacerze z psem spotkałam koleżankę, która do mnie "ale zmizerniałaś" ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Nezko ten dodatkowy kg to penie masa mięśniowa była, dla tego chyba lepiej będzie 3 razy intensywne, a reszta tygodnia lżejszy trening. choć pewnie jak w końcu dotrze do mnie rower, to będę dużo pedałować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlaczego w niedziele nie wypada biegac?? ![]() Wypada wypada ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.