|
|
#4711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Piękna, ale nie w pracy
No dobra to kto mi wynajdzie jakieś foto patriszi kazadi fryzury z ostatniego odcinka u can dance?
Edytowane przez martuska2o Czas edycji: 2011-04-25 o 11:51 |
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie byłam lana od.. ho ho..
![]() Nie no, rok temu ekseks mnie zaatakował z kolegami, ale to słodkie było. A tak to u nas pokolenie 'lejące' już podrosło.. kiedyś to człowiek przebierał się 5razy dziennie, teraz te dzieci siedzą przed komputerem i nawet pewnie nie wiedzą że dzisiaj jest lany poniedziałek. ![]() Dzisiaj o 2 w nocy ktoś do mnie dzwoni z zastrzeżonego, odebrałam ale nie powiedziałam nawet 'halo' bo byłam tak zaspana i usłyszałam w telefonie męski głos "śmigus dyngus" i się rozłączyłam.. wtf?
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycja tradycja ale ja w szkole sredniej dostalam z wiadra wody i tak pol dnia w szkole chodzilam.. chlopacy nas dopadli..
(we wtorek po lanym pn) masakra (szczegol nie wlasnie jak sie ma wiekszy biust..)
|
|
#4714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz zastrzeżonego wielbiciela ![]() a ja mam nerwa... |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz ..teraz jest net..
|
|
|
#4716 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ja tam Lanego Poniedziałku nie toleruję, bo mi się kojarzy z póxniejszym dwutygodniowym leżeniem na zapalenie oskrzeli
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie wiem kto to..
nie znałam tego głosu.. a byłam ciekawa komu się żartów zachciało, pewnie gdybym wtedy nie była taka zaspana to chociaż zapytałabym 'kto tam'?
|
#4718 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A w robocie to już nic nie wiadomo co będzie dalej ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Myślałam by zabrać te foty do fryzjera przy najbliższej wizycie ![]() Coś w tv lepiej wyglądały :P |
||
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno mi... Pierwsze święta które spędzam sama z córką. I tak juz zostanie...
|
|
|
|
#4720 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4721 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuję ślicznie...
chociaż wydawało mi sie, że limit łez już wyczerpałam to wczoraj po małej domowej imprezie zebrało mi się na płacz.. brakowało mi Go, to fakt.. ale dziś wstałam już z nieco lepszym humorze i mam zamiar do końca dnia w nim pozostać ![]() Cytat:
czytałam kilka dni temu całkiem ciekawą ksiażkę (e-book) "Mężczyźni, którzy nie potrafią kochać" i przyznam się szczerze, że trochę, jakbym o moim byłym czytała.. z tą różnicą, że oddalenia/prowokowania kłótni/"zlewki" mnie nie było... może nie dałam mu szansy, bo kilka dni po naszej rozmowie o wspólnym zamieszkaniu (choć on już mówił mi to nie raz dużo wcześniej) - nastąpił koniec.... a co jest zabawne - dosłownie 2 dni po tym, jak mi napisał, że Jego miłość wygasła -zaczął pisać, jakby nigdy nic... fakt, prosił mnie, abyśmy byli w kontakcie, ale sorry... jeśli on myśli, że my teraz przyjaciółmi będziemy - to się przeliczył... KONIEC TO KONIEC.... pozdrawiam miłego dnia życzę wszystkim http://www.youtube.com/watch?v=iuODUm9MjKM [na miły początek dnia]
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-04-25 o 12:07 |
|
|
|
|
#4722 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przyjechał do mnie eks.Oczywiscie tak jak mówiłam,płaczu było co nie miara,tulił się ,tego samego oczekiwał odemnie,na siłe probował całować, płakał,prosił.Byłam nieugięta,trwało to długo ,jakies 2 godziny zanim pojechał.Pogadalismy dużo,powiedziałam mu,ze nie potrafie z nim byc,po prostu nie mogę. Zachowowywał sie troche jak zakochany psychopata.Zostawił u mnie obraczke,ktora mu oddałam,nie wiem po co ,dla mnie temat jest zamkniety.
Obiecywalismy sobie,ze czasem mozemy wyskoczyc gdzies na piwo,ale zanim dojdzie to do tego,ze oboje bedziemy patrzyli na siebie jak na kumpli to dużo wody w Odrze upłynie. Zal mi go było,ale no tak ma być,chce z tym skończyc i on doskonale o tym wie. |
|
|
|
#4724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja niestety mam głupią tendencję do tego,że jak sie z kimś spotykam to wydaje mi się,że to jednak nie to,że nie jestem gotowa...Wypuszczę faceta z rąk i pluje sobie w brodę przez bardzo długi czas,że to może faktycznie było to... Co do facetów to ja sama nie wiem jaki typ mi odpowiada ![]() Nie może być macho ale pantoflem też nie...Tak zeby się ładnie pomiędzy uplasował ![]() A ja lubię radzić sobie sama Może jestem dziwna pod tym względem ale po to mam ręce żebym sobie nimi radziła nie chcę być potem zależna od faceta bo nie będę potrafiła czegoś sama zrobić...Poza tym tata ma 2 córki więc jedna musiała sie nauczyć posługiwać narzędziami ;] A wątpiłaś w to kiedykolwiek
|
|
#4725 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Fajna stronka, szeroko komentowane sprawy modowe ![]() Czemu mnie to nie dziwi ![]() Jak się czujesz? Cytat:
![]() Cytat:
Obyś wytrwała Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Nie śmiałabym
|
|
|
#4726 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety udawałam, że mnie to nie rusza, a potem płakałam w wc albo w domu. A z czasem już nawet przestałam, bo doszłam do wniosku, że bez sensu sobie nim du*ę zawracać. Dzieciak i tyle... Cytat:
Z reszta on mnie sie nie zapyta. On sie na mnie zacznie wieszac, obejmowac mnie, zagadywać, a jak mu powiem "Zabieraj te łapy" albo "Szukasz pokojówki i kucharki na stancję?" i dojdzie do wniosku, że chyba już go nie lubie... To bym na chacie została i tyle... Ale musicie mi pomoc po maturze przygotowac się na to spotkanie... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I dostaliśmy zaproszenie na ślub jego kuzynki, a 3 miesiące później sie okazało, że ślubu nie bedzie, bo sie rozeszli...
|
||||||
|
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Rozeznanie
|
kiedy minie to uczucie pustki?
Z każdym dniem tęsknie coraz bardziej... |
|
|
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
A ja znowu płakałam od rana
Jestem beznadziejna,już dawno powinnam się z tego otrząsnąć ale najwidoczniej nawet tego nie potrafię
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziękuję, dzisiaj nastąpiła zdecydowana poprawa, bo nie mam już gorączki
Jedynie jeszcze trochę mnie gardło drapie, ale cały czas z tym walczę ![]() Tak Cie przygotujemy, że wpadniesz tam jak torpeda, weźmiesz co swoje i wylecisz. Będzie łatwo, szybko i bezboleśnie
|
#4731 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja koleżanka zawsze tak leczy ból gardła
![]() Więc może się skuszę?
|
#4733 |
|
Rozeznanie
|
wcale nie jesteś beznadziejna. Dopiero minęły 4 miesiące... ja się po poprzednim zbierałam rok i udało się. I uwierz, że było gorzej ze mną niż teraz... widujecie się w ogóle? macie kontakt?
|
|
|
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
Też słyszałam że lody są najlepsze na bolące gardło, ale nie próbowałam jeszcze
|
|
#4735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kobietki po rozstaniach - zauważyłam pewne zjawisko, jeśli to one rzucą to nagle są właśnie zdziwione, że nie są już dla faceta całym światem. Nie chcą go więcej, ale mógłby się jeszcze trochę postarać, a nie jak to tak? Ogarnął się i nie cierpi i żyje normalnie jak gdyby nigdy nic? Jestem pewna, że zacznie się dopiero z jej strony jak Reggaenator znajdzie sobie kogoś bardziej na poważnie, czy wejdzie w nowy związek, to taka uśpiona bomba Ze wstydem muszę powiedzieć, że ja też miałam takie zapędy, ale postarałam się to opanować. Mój były ma prawo spotykać się z kim chce, jak chce, gdzie chce, nawet z tymi kilkoma pannami na raz chodzić do łóżka. I głupio mi za bęcwała, że się zwyczajnie puszcza ubierając to raz w 'odreagowywuje' a dwa w 'one są partnerkami, które chcą dla mnie dobrze, Ty nie byłaś nawet w połowie partnerką' (oczywiście mowa o seksie). Krzyżyk na drogę, moje koleżanki życzą mu wpadki albo niegroźnego syfa, a ja nawet aż tak wredna nie jestem, ale mam nadzieję, że jak się chłopak znowu 'zalofa' to przejedzie się na jakiejś podobnej do niego
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
Na początku ustaliliśmy że będziemy mieć kontakt,on na to nalegał,ale nie rozmawiałam z nim od stycznia,nawet nie wiem czy nie wyjechał za granicę do pracy bo jest taka możliwość.Ostatni raz widzieliśmy się 14 grudnia,więc już baaaardzo dawno. Najwidoczniej nie chce mnie znać. Myślałam nad tym czy nie wysłać mu smsem życzeń wielkanocnych,ale nie zrobiłam tego.
|
#4737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz racje. Jak sobie kogoś znajdę, to czuje, że będzie odwalać cyrki...
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twoja eks mi działa na nerwy. Bo z Twoich opowiadan wyciagam, ze ma niezle narąbane w bani. Mysli, ze jest najlepsza i najpiekniejsza w każdej sytuacji... Pff... |
|
|
|
|
#4739 |
|
Rozeznanie
|
Myśl jak chcesz, nie będę od Ciebie wymagać byś mi uwierzyła. Ważne, że ja się w tym wszystkim dobrze czuję i myślę o sobie i o swojej przyszłości bez niej.
|
|
|
|
#4740 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, czy to będzie bardzo żałosne, jak zapytam go, czy tęskni za mną?
albo czy mu mnie brakuje?Przy rozstawaniu mówił, że mu zależy, ale nie chce mnie krzywdzić... wiem, wiem, że to typowy tekst, żeby nie wyjść na ostatniego ch*** ... ale tonący brzytwy się chwyta Nie wiem, nic już nie wiem... sprowadźcie mnie błagam na ziemię ;( |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

nie znałam tego głosu.. 

). Kiedy już na takich natrafiam, to... okazują się świetnymi kumplami, ale nie podobają mi się jako mężczyźni. No i tak się kręci to błędne koło.