|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś laba
![]()
![]() |
#4713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niby ćwiczę ale jakoś tak bez spektakularnych efektów ![]() Powtarzam sobie, że potrzeba czasu tylko, że tak mi się nie chce ![]() Jak wczoraj miałam powera, tak dziś z energią do ćwiczeń słąbiutko. A miałam marzenie założyć sukienkę w majowy weekend bez marudzenia, że coś z figurą jest nie tak... Pomarzyć- dobra sprawa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Rozeznanie
|
Jutro zamierzam się pomierzyć (dawno tego nie robiłam...)
A dzisiaj sobie pobiegałam 6,3 km w jakieś 40 min. Nawet fajnie mi się biegło (tego potrzebowałam) nawet pomimo padającego deszczu... Sympatycznego weekendu kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Rozeznanie
|
niestety dzisiaj tylko 30min z XHIT VS legs i butt...
kurcze nie miałam warunków, by skończyć... ![]() i teraz nie wiem co robić, bo jutro miała byc druga przerwa (ćwiczę 5 razy w tygodniu, 2 razy przerwa) w czwartek miałam przerwę, druga wypadała w niedziele. co sądzicie? ćwiczyć jutro??, bo dzisiaj niecały trening?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Raczkowanie
|
Mel B :)
Witam Drogie Wizażanki
![]() Jak w tytule wspomniałam chodzi mi o ćwiczenia Mel B a raczej czy któraś z was je ćwiczyła i jaki uzyskała efekt? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mel B :)
Jest już wątek o ćwiczeniach Mel B.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mel B :)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=523977 tutaj masz cały wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Rozeznanie
|
Co prawda dzisiaj nie ćwiczyłam ale muszę pochwalić się centymetrowymi wynikami: -)
Ostatni pomiar robiłam 13 września i od tamtej pory wypociłam 1 cm z talii (uważam, że biorąc pod uwagę moją budowę ciała to w talii już szału nie zrobię ale i tak cieszy ten centymetr bo zeszłam poniżej 70 ;-), mam 69 ![]() No ale z boczków (na wysokości pępka) jestem mega zadowolona bo wytopiłam 4 cm tłuszczu : -). |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2013-12-21 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
magda*M, kochana gratulacje!!! Piękne spadki
![]() Pochwalę się ![]() ![]() ![]() Jutro planowana przerwa tak jak dzisiaj, ale chyba nie wytrzymam i jutro sobie przetestuje ![]()
#4723 |
Zadomowienie
|
Za mną 60 minut dzis
![]() - rozgrzewka - posladki mel + moje dodatki - boczki - mel ramiona - MC workout - cieżarki na ręce - rozciąganie
![]() |
#4724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam z kolei lekką załamkę, bo nic mi z wagi nie chce zejść ![]() ![]()
![]() |
#4725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Musisz trzymać dietę, bo nie wiem czy same ćwiczenia pomogą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie powiem, wydaje mi się, że trochę mojego tłuszczyku ubyło (w końcu kilka cm spadło ![]() Liczę na to, że jak będę uparta i nie zrezygnuję, to w końcu coś się ruszy. ![]()
![]() |
#4727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi też zdarza się jeść nie tak, jak się powinno ale rygorystyczne zasady to nie dla mnie (52 kg to chyba nie za dużo ![]() ![]() W sumie nie liczy się waga, tylko obwody centymetrowe ![]() A Ty jesteś już na najlepszej drodze do osiągnięcia sukcesu (o matko słowa P. Ch. ![]() Dziś przerwa, nie mam siły na ćwiczenia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też Ci życzę pięknie wyrzeźbionego ciałka ![]() Masz rację, waga nie jest najważniejsza. Dwie osoby o tej samej masie ciała mogą kompletnie inaczej wyglądać. Chyba lepszy będzie procentowy pomiar tkanki tłuszczowej w organizmie. ![]()
![]() |
#4729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze długa droga przede mną, ale może do wakacji będę przynajmniej za połową tej drogi ![]() W święta pewnie mogę zapomnieć, że zaliczę jakiś trening. ale może 10 minut na moje ulubione pośladki z Mel zagospodaruję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Rozeznanie
|
ja już po: 50min z XHIT
How to Get Legs Like a Victoria's Secret Angel Model x2 Victoria's Secret Angel Butt Workout How to Get Abs Like a Victoria's Secret Angel Model pomieszane z Miley Cyrus workout + rozciąganie jutro przerwa chyba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zadomowienie
|
Ćwiczenia zaliczone
![]() Dziewczyny ile minut się rozciągacie? (same czy może z jakimś filmikiem-poprosiłabym o ewentualny link) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Rozeznanie
|
ja 10min po ćwiczeniach.
może stretching z XHIT? ja mieszam ćwiczenia, sama ustalam sobie długość każdego z ćwiczeń. te są fajne: http://www.youtube.com/watch?v=EEicp9v5Xuw fitnesowapani nie rozciągałaś się nigdy jeszcze po ćwiczeniach? |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Przyczajenie
|
hej
![]() mam pytanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozciągam się po ćwiczeniach i przed też. Pytałam bo rozciągam się sama bez żadnych filmików, ale z chęcią zmieniłabym to i nieco wydłużyła czas na rozciąganie ![]() (o matko ile powtórzeń w mojej wypowiedzi ;( ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Abs nic nie da jeśli masz tłuszczyk na brzuchu (będziesz kształtować mięsnie, które i tak bedą ukryte pod tłuszczem). Jeśli chcesz pozbyć się tłuszczyku to polecam cardio, a do niego coś na brzuch ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Chyba przećwiczyłam pośladki, twarde jak skała aż siedzieć nie mogę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Rozeznanie
|
dzisiaj przerwa, ale przez święta mam zamiar ćwiczyć
![]() ![]() a u Was jak? jakie plany? |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wreszcie poćwiczone z XHIT!: slim calves 3min abs workout 5 min abs workout the best leg exercises 200 bodyweigh squats
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Papryczzka czy ćwiczysz cardio? Ja jednak dodałam je do zestawu ćwiczeń ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() Zupełnie zapomniałam, że Mel ma filmik z rozciąganiem. Dzięki za przypomnienie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze robię rozciąganie po ćwiczeniach. Natomiast przed ćwiczeniami robię rozgrzewkę bez rozciągania
![]()
#4739 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Xhit nogi MC Mel nogi, pośladki i 20 minut całe ciało ![]() Nie wiem czy uda mi się poćwiczyć przez święta, bo właściwie wszystko na mojej głowie, ale się postaram i będę ładnie meldowć ![]() P.S. Wczoraj przymierzałam sukienki i Tż powiedział, że ale mam figurę i super na mnie leżą, aż chce się ćwiczyć ![]()
#4740 |
Raczkowanie
|
A ja się Was chciałam zapytać czy macie maże jakieś doświadczenia z zumbą?
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.