![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
czesc ,laski ,wiecie co sie stalo??
Dzwoni dzis do tz wlascicielka naszej sali ,ze .....sa dwie pary na 22 czerwca! ![]() ![]() A wiecie jak to wyszlo na jaw??Tamta para dzwoni do "naszego" zespolu i sie pyta czy maja wolna date 22 czerwca ,a chlopak z zespolu mowi ,ze juz maja zajete graja wtedy tu i tu.A oni szok mowia,ze to oni maja ta sale wtedy zarezerwowana i zaraz zadzwonili do wlascicieli ,a ona do nas. I jeszcze nam mowila ,ze nam to jakos wynagrodzi jak przesuniemy wesele o tydzien.Dziewczyny nie wiemy co robic ?? Co wy byscie zrobily?? Trwado stac przy swojej dacie czy ja przesunac?? tesciowa mowi ,zeby nie przesuwac ,moj tata i babcia tez.Mamy swoja date jzu dawno zarezerwowana to powinnismy zostac przy niej. W ogole sie poryczalam,bo wszystko ciagle jest pod gorke,tz tez juz ma dosc
#4712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem, co poradzic, bo nie wiem jak te wszystkie przygotowania ślubne działaja.. Ktoś 'doświadczony' będzie lepiej wiedział ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
Jak już tak o fryzjerze rozmawiałyśmy jakiś czas temu, to skorzystam z okazji i Was podpytam.
![]() Już teraz mam spore odrosty, ale czekam na moją fryzjerkę, aż wróci ze szkolenia i od razu sobie odświeżę cały kolor na głowie, bo ten już się sprał (i całe szczęście, bo po dekoloryzacji był po prostu żółto-pomarańczowy, a nie blond). Waham się między naturalnym, zimnym blondem, bardzo jasnym zimnym blondem i takimi włosami a' la Kasia Tusk (to nie jest balejaż, ale kolor nie jest jednolity). Zdjęcia są czysto poglądowe - lepszych nie znalazłam. Wstawiłabym zdjęcie swojej facjaty, to byłoby Wam łatwiej doradzić, ale się wstydzę...nie lubię tracić anonimowości. ![]() 1,2 - zimny blond 3, 5, 6 - bardzo jasny blond (bardziej zimny lub mniej) 7 - Niejednolity kolor (?) Przepraszam, że po raz kolejny spamuję Wam zdjęciami, ale nie mam kogo spytać. ![]() W sumie wszystkie są do siebie bardzo podobne, ale lepszych zdjęć nie było. :/
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-11-05 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szok...bardzo współczuję takiej nieprzyjemnej sytuacji. ![]() ![]() Ja bym nie przesunęła.
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Gala ja bym wizela 3 albo takie wlasnie Kaski Tuskowej,ladny ona ma kolor.
Co do sali to zastanawiam sie czy w ogole jej nie zmienic ,tylko nie bardzo jest na co ![]() Najgorsze jest to ,ze zaczynamy sie z tz przez to klocic,bo mowie mu ,ze chcialam jeszcze zobaczyc taka i taka sale nowa ,a on mowi ,ze juz ta mamy i koniec,a ja mowie i widzisz uparles sie na ta sale i takie buty wychodza ,a on ,ze ja tez ja chcialam ,a ja mowie ja wcale jej nie chcialam ,bo chcialam male wesele i mi taka wielka sala do tego potrzebna nie byla.
#4717 | |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Wróciłam właśnie od TŻ, byłam u niego od wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle zadzwonili z konkurencyjnego banku i chcą mnie na rozmowę, chyba się przejdę i jeśli zaproponują lepsze warunki to zmienię firmę ![]() Ala super wiadomośc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4718 |
Zadomowienie
|
Kinia860 myślę, że jeżeli nie ma alternatywy, która byłaby godna uwagi, to zostańcie przy tej sali, bo kombinując bardziej można zabrnąć w jeszcze gorszy syf - kwestia szczęścia.
Może podpytajcie kogoś nawet w internecie, czy zna inne sale, które mógłby polecić. Pewnie są tego typu fora, albo nawet tu na Wizażu założyć temat.
#4719 |
Zakorzenienie
|
Gala interent to ja juz dawno przeszukalam wzdluz i wszerz jak szukalismy sali ,zespolu.
Tu na wizazu tez jest watek Pm z mojego miasta juz ma chyba z 9 czesci i jest naprawde duza skarbnica wiedzy ,jedna z dziewczyn zrobila liste wszystkich sal w miescie i okolicach,zespolow ,dj, kucharzy ,fotografow itd .z ich nr.tel. badz stronami internetowymi ,takze naprawde kawal dobrej roboty wykonala to wszystko z mysla o innych dziewczynach.
#4720 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie jestes dziwna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4721 |
Wtajemniczenie
|
kinia to świństwo, e dwie pary na ten sam termin babka umówiła, ja zaraz żądałabym niższej opłaty za talerz za poniesiony stres i brak komptetencji,a po weselu negatywną opinię bym wystawiła w internecie. Nie powinno do takich scen wogóle dopuszczać! Pisałam do tż smsa i nic , nie odzywa się kompletnie, pachnie mi to awanturą
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Ala takiego jeza zrobilam z pudla ,bo nie miaalam czasu sie bawic w kuchni http://hurtidetal.pl/article/art_id,...to-od-delecty/
adela my nie mamy od talerzyka sali tylko z wlasna obsluga , mowilam do tz jak mi babka obnizy koszty o 1000zl.to moge przesunac ,bo mowila ,ze jakos nam to wynagrodzi. W ogole sa u nas teraz targi slubne i czytalam na wizazu ,ze podobno porazka jeszcze wieksza niz rok temu,takze dobrze ,ze nie poszlismy,szkoda 20 zl. Tz zaraz u mnie ebdzie ,chcial wyjsc gdzies do miasta ,ale mnie sie humor popsul przez ta babke i glowa zaczela bolec z tego wszystkiego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-11-05 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Kinia i jak to ciasto? dobre?
#4724 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobre,cos jak kopiec kreta ,lekka smietana ,biszkopt i banany ,no taki ala tort z bananami
#4725 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki!
![]() ![]() Kinia ja bym daty nie zmieniła w życiu! niech się babka martwi, tym bardziej, że byliście pierwsi! To tamci powinni zmieniać, a nie babka do Was dzwoni! Bezczelna! Współczuję w ogóle zamieszania... ![]() Gala moim zdaniem fajny ten kolor Tuskowej - łatwy w utrzymaniu ![]() ![]() aQ01 trzymam kciuki za rozmowę ![]() Ala gratuluję mieszkanka! Fajnie ![]() a ja dziś od samego rana w szkole siedziałam i jutro to samo ![]() ![]() ![]() ![]() siedzę u siostry w pustym mieszkaniu i się nudzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam podejrzeć co tam u panienek (jeszcze!
![]() ![]() I muszę to powiedzieć: Kinia nie przesuwaj daty, rozejrzyjcie się za czymś innym, a jeśli nic nie będzie to niech tamta para spada. Co ta baba sobie myśli - upadła na głowę chyba ![]() ![]() ![]() ![]()
#4727 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś też byłam w pracy, więc łączę się w bólu. Urodziny z tematyką Star Wars. Ale był odlot ![]() TŻ ma zarezerwowany termin praktyk w biurze podróży na styczeń 2012 ![]() a tak poza tym u nas po staremu. Zająć rozrabia, ja wpadam w pracoholizm, a J. robi pyszne żarełko ![]() Ale fajosko się czytało Wasze senno-horrorowe wypociny ![]() ![]() Kinia! nie przesuwaj! albo zacznij TŻta szantażować o małe wesele. Przecież Ty już dawno powinnaś być zoną ![]() Ala, gratuluje kropki przy mieszkaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam sie, Kinia juz dawno powinna być żoną... Kinius, w twoim przypadku robilabym wszystko, zeby slub wziac jak najszybciej i jak najskromniej! Nawet nie wiecie ile taka kropka daje radosci ![]()
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ja już nie śpię - szykuję się na uczelnię i maraton do 19 ![]() miłego dnia wszystkim! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() nie miałam czasu zaglądać bo mam teraz z TŻ weekend kiedy on nie ma zjazdu i wykorzystujemy go na maxa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Kinia nie przesuwaj daty ! Ja bym do końca stała przy swoim,a w ogóle jesli macie możliwość to rozejrzyjcie się po tych innych salach, bo jak babka zapisała 2 pary na jeden dzień no to kur
![]() eniq ja dziś w pracy jestem do 19 - więc nie jesteś sama ![]() aQ ale Ci dobrze, szkoda , że o mnie pracodawcy sie tak nie bija ![]() musze sie pochwalić, że wczoraj miałam pyszny obiad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziś na dzień dobry już mnie jakaś menda wkurzyła ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-06 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
hej!!
wczoraj bylsmy na basenie, a po powrocie powinkowalismy sobie troszke ![]() kinia, ja bym sie rozgladala za inna sala, bo teraz to bym miala watpliwosci co do tego, ze jesli nie zmienicie daty, to babka moze wykombinowac cos, zeby sie odgryzc... wiadomo, Waszej winy w tym nie ma zadnej, za to kto wie jak ta babka podchodzi do sprawy... jlys ale Ty masz dobrze kurcze z tym kajojem;D a ja dzis robie kotlety mielone i marchewke z groszkiem na obiadek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wam dziewczyny
![]() Bedziemy jeszcze sprawdzac jedna nowa sale i jedna budujaca sie ,bo reszte sal juz widzielismy.Nie mam ochoty tam wyprawiac wesela,tylko mam nadzieje ,ze odda nam 700 zl. zaliczki ,w koncu na czerwiec 2013 napewno znajdzie sobie pare,zreszta sama nas chce wykurzyc z naszej daty ,wiec niech zaliczke oddaje. Jlys no ladnei sie Tajojek postaral ,zreszta jak zwykle ![]() ![]() Wczoraj wypakowywalam z walizki ubranka dzieciece ,bo moj tata przywiozl od siostry ( pierwszy raz lecial samolotem i mu sie spodobalo) ,bo siostra nie ma gdzie tego trzymac ,a u mnie jest duzo miejsca i takie maciupcie ubranka az do 6 miesiaca i az sie rozmazylam ![]() ![]()
#4735 |
Zakorzenienie
|
santom a ja Ci basenu zazdroszcze
![]() ![]() ![]() ![]() Gala mnie najbardziej podoba sie kolor z 7 zdjęcia ![]() kinia szukanie nowej sali będzie chyba najlepszym rozwiązaniem ![]()
#4736 |
Zakorzenienie
|
kinia nie rozdawaj!!;D dla siebie trzymaj;p
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super ![]() a my spedzilismy wczoraj prawie caly dzien razem, polazlilismy po galeriach, poszlismy na zarelko, pozniej bilard i piwko w domku, niestety kochanie moje dzisiaj do pracy na 8, ale spal u mnie wiec luzik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- właśnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie oni nam napewno tez dadza po malej ubranka ,wozki ,lozeczka juz bratowa tz mowila:P oby tylko sie kiedys udalo
![]() A moja siostra mowi,zebysmy tirem do niej przyjechali po rzeczy po malej ,a ja mowie ,zeby sprzedala na ebayu albo gdzies ,bo np.za jedno lozeczko turystyczne ,malo uzywane dali ponad 100 funtow.
#4739 |
Zakorzenienie
|
no pewnie, ze moze posprzedawac te rzeczy
![]() a tak w ogole zapomnialam Wam napisac: wczoraj rozmawialam z mama T., byla w Pl na wszystkich swietych. i z kims gadala o babci T.(jej tesciowa) i o naszym slubie... no i juz sa pierwsze przyklady, ze wszystkim sie nigdy nie dogodzi: juz babci sie nie podoba, ze slub w maju bierzemy;/ jak to dobrze, ze to nie ona decyduje o tym!! nie w naszym przypadku... moja przyszla tesiowa nie miala latwego zycia z nia... z tego co mi opowiadala, to babka sie wpieprzala we wszystko;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
jeju ja nie wiem ludzie to nie potrafia zrozumiec , że ślub planuja młodzi kiedy chcą jaki chcą itd, zapraszają Cie i jestes ich gościem a nie kur masz sie wpieprzac do wszystkiego i swoje zdanie wyglaszac czym tylko podnosza ciśnienie i odechciewa sie człowiekowi teog wszystkiego po prostu
![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-06 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.