|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
tylko szkoda, ze nadal na rozmiar nie moge sie zdecydowac !!! widzialyscie moja wyjsciowke? czy jest tak mala, ze jej nie widac? ;P Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-01-12 o 21:50 |
|
|
|
|
#4712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Żeby zobaczyć moją wyjściówkę musisz sobie zobaczyć moje wszystkie albumy, będzie w najstarszym. A jakie ty masz wziąć? Ja zawsze radzę: bierz największe!!! ![]() Agatau też mówiłam że musi wziąć spory cyc żeby jej się skóra dobrze na powierzchni rozprowadziła zamiast iść na boki. I co? W końcu poprawiła na większy implant
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze no u mnie nie było przepros, skory wiele jak u karmiącej, cyce na boki i mały implant by się rozjechał na boki! dobrze prawiłaś Kobieto ![]() U mnie to i większy by wszedł ale bez przesady!
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
Martka trzymam kciuki już za Ciebie
![]() zajrzałam do albumiku, bierz najwięcej jak się da, masz szeroko piersi rozstawione mały implant zostawi Ci wielką przerwe pomiędzy. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- foczko no nie wygłupiaj się to nie szpitale a kliniki prywatne, wszystko piękne i nowoczesne ale o jasieczkach dodatkowych nie myślą, mi dali poduche i łóżko automatycznie regulowane pilotem ale jasia brakowało strasznie![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Agato zabij mnie ale mi bardziej podobały się te pierwsze anatomki te są dla mnie troche za duże no ale to nie ja je nosze
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
I wrocilam do was
Nic mi nie wchodzi ta nauka Lepiej z wami posiedziec Zawsze cos ciekawego sie dowiem
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Raczkowanie
|
a co ja mam powiedziec ??za tydzien zaczyna mi sie sesja a w sobote mam zabieg!! tez powinnam sie uczyc!! a tu nic! tylko CYCKI mi w glowie !!i o niczym innym nie moge myslec!! ;P
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz mam na głowie prawo pracy straszny przedmiot nie wiem jak sie tego naucze bo jest tego duzo za duzo![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
ja operacje przelozylam na wakacje bo bałam sie ze nie uda mi sie z nauka a tu prosze za tydzien sesja a w sobote operacja ale piersi dodadza siły
|
||
|
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
MAM OGROMNA NADZIEJE! zabieg planuje juz spooooooro czasu i nic nie jest w stanie mnie powstrzymac!!tyle sie cyckow na ogladalam, ze jak sie zestesuje to na egzaminie zaczne o biustach opowiadac!;P
ps. ja ucze sie prawa europejskiego :/ |
|
|
|
#4722 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rozmiarem implantów - jeśli lekarz dobiera je dwie godz przed operacją- nie powinno być problemu. Taki lekarz musi być przygotowany i mieć spore zapasy w magazynku . Najczęściej u lekarzy implanty zamawia się indywidualnie dla pacjentki- i wtedy one są przysyłane od najbliższego przedstawiciela w Polsce. Co do świętej wody To ja Wam opowiem jak ja sobie piersi w młodości powiększałam. Otórz mój wujek jest masażystą i ma trzy córki. Jedna z nich wykukała w jego książce do masażu że na stopie przy jednym z palcy jest punkt odpowiedzialny za piersi. I siadałyśmy sobie codziennie w kółku - a jest nas 7 sióstr- i masowałyśmy to miejsce. Tak się jakoś złożyło , że my wszytskie szczupłe jak patyczki- ale piersi urosły tylko mi. I ja byłam baardzo dumna z siebie, że sumiennie masuje te stopy ło matko, mam nadzieje ze żadna z moich sióstr nie zaglada tu do nas ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
-maści silikonowe: deratix, veraderm, zeraderm, -na bazie cabuli: contatubex, cepan, -plastry silikonowe silon, Wszystkie specyfiki stosujemy jak ranka będzie już blizną! Nie należy tez przesadzać z wazeliną którą niektórzy lekarze polecają smarować blizenki. Więc jeśli już ją stosujemy- to odrobinkę , raz dziennie po kąpieli a nawet co dwa dni wystarczy. Smarowanie grubą warstwą i to ze dwa razy dziennie rozmiękczy bliznę która się rozejdzie Cytat:
Cytat:
no niestety to już schemat chyba. Na szczęście u Ciebie na prawdę nic złego nie widać jak na takie świeżynki Cytat:
nie no aż takiego tłoku nie ma.A w publicznych szpitalach to wręcz jest odwrotnie- sale świecą pustakmi a na przyjecie się czeka miesiącami - no taka zagadkaCytat:
może miałyśmy tego samego Jasia.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||||
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jakim kierunku jestes bo cos mi sie wydaje ze na tym co ja
|
|
|
|
|
#4724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!! i w przerwach oglada CYCE !!studiuje balkanistyke i politologie tyle ze poza granicami naszej Ojczyzny.a Ty?
Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-01-12 o 23:35 |
|
|
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() a Ty co nam dziś pokazujesz takie focie Ty nowe focie wrzucaj a nie jakieś historyczne kroniki zapodajeszCytat:
Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę. Nagle odzywa się głos: - To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos: - Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się… Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki Odzywa się intuicja: - Daj spokój po co sie będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaru***. Bez nerwów! Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać. Znów odzywa się intuicja: - Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądz sobie, zapal, zrób kawę… Student wchodzi na egzamin i widzi lezące na stole profesora kartki z pytaniami. Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj… Student: O k**! A intuicja: O ja pier***!
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Raczkowanie
|
znalazlam taka focie w sieci, i sie z wami nia podziele, bo strrrrasznie podobaja mi sie takie pelne piersi
|
|
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze taki stanik by mi sie podobal, tylko od spodu piersi
(ale w zadnym normalnym sklepie bieliznianym takich nie ma, a jak juz to nie w moich rozmiarach... |
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja studjuje administracje(nuda ) no ale trzeba zakonczyc ten ostatni rok i cos ciekawszego zaczac z nowymi nabytkami![]() |
|
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co wy sie szkołą interesujecie
Ja tam się pieszczę z prawem jazdy i odpowiedniego momentu szukam i do 4 lat to prawko zdaję... (bez komentarza- ponoć jeżdżę nienajgorzej- Jak wpadne na forum i krzyknę: stawiam flachę kazdemu to będzie wiadomo , że zdałam)Olivka - Ty jesteś dziś moim oparciem bo ja nad systemami kursowymi siedzę dzisiaj i Nooo nie daję rady. NO! Spać mi sie chcę. Wczoraj się uczyłam (prawie na pamięć ) opowiadania artykułu na ang.... później złapałam w nocy na telefonie mojego przyjaciela i mówie "Ja Ci opowiem..." Jak skonczyłam to on mi na to "ja pier.... Nie potrafię sobie wyobrazić żeby ktoś na poziomie akademickim dukał bardziej od Ciebie... i jeszcze z blędami gramatycznymi . Wczoraj rowniez oglądałam swoje cycki i mierzyłam kostiumy kąpielowe. I moje obserwacje Moja prawa pierś w zasadzie już nie spycha mi tego implantu na bok- bo niby są na palec jak stane prosto... ale jednak lewy implant jest bardziej wypukły od mostka... chociaź jakby bardziej spięty. Ale bez sensu to- przeciez jakby był bardziej spięty to powinien przypłaszczać. No i pytanie - wiem, ze to jest naprawde GŁUPIE pytanie...Implant tylko z góry jest pokryty miesniem? Nic mi z dołu nie trzyma? To jak np się nie obsunie? Np "wypadnie" z tej kieszonki bo nie ma podstawy która by trzymala? Jakoś ten prawy cycek jak biore od dołu reką to mogę sobie go luźno do gory podnieść...a ten lewy jest bardziej sztywny.... Może ten prawy jest jakiś za luźny? albo torebkę ma słaba? czy o co tu "come on" ?? Czy prawy jest okej- a lewy się rozluźni... ale ☠☠☠☠a one normalnie za bardzo zyja swoim zyciem
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupszego przedmiotu to chyba nie miałam, nie dosc ze kodeks musze kuc to jeszcze teorie z ksiazek
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
A no i zapomnialam....Ja cyce robilam 18.04 nie mialam pracy napisanej a terminy goniły... pozniej sie martwilam ze nie dam rady taka obolala... Dalo sie wszystko. Jak sie chce, a raczej, jak wyjscia nie ma, to sie wszystko zrobi.
|
#4733 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=MyaDiva;31587002]
Co do świętej wody To ja Wam opowiem jak ja sobie piersi w młodości powiększałam. Otórz mój wujek jest masażystą i ma trzy córki. Jedna z nich wykukała w jego książce do masażu że na stopie przy jednym z palcy jest punkt odpowiedzialny za piersi. I siadałyśmy sobie codziennie w kółku - a jest nas 7 sióstr- i masowałyśmy to miejsce. Tak się jakoś złożyło , że my wszytskie szczupłe jak patyczki- ale piersi urosły tylko mi. I ja byłam baardzo dumna z siebie, że sumiennie masuje te stopy ło matko, mam nadzieje ze żadna z moich sióstr nie zaglada tu do nas ![]() Będzie dobrze- 350 to rozsądny implancik. Ale jeśli chcesz wizualne D- nie wyjdzie Ci z niego. Staniczkowo będziesz mieć 75C/D . Nie no - tu jest mowa o staniorkach soft/elastycznych, sportowych i dla ciężarnych [QUOTE] dla mnie jest wielką zagadką jak z tak dużą różnicą w implancie wychodzi nam ten sam rozmiar stanika ![]() z tym masowaniem palucha niezły odjazd 7 sióstr o raju ale babiniec a pozostałe też sobie cycorki porobiły??
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Gwendolinko ja to prawko zdawałam jak miałam 17 lat pamietam ze jeszcze dowodu nie mialam to z paszportem latalam dobrze ze zapisalam sie wtedy bo na dzien dzisjszy bym chwili nawet nie znalazla. Nie wiem jak teraz z tymi testami ale w wiadomosciach ostatnio cos lecialo ze ma byc trudniej(oczywiscie wszysko zrobia zeby utrudnic zycie czlowiekowi). Ja tetsy na blache sie uczyłam jak maszyna
Jezeli chdzi o moja prace to do konca marca musze ja oddac cała nie wiem jak ja to zrobie
|
|
|
|
#4735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwen kurczaki pieczowne Ty zdjęcia miałaś dać świeże a znowu tu opowiadasz
weź się kobieto i pstryknij bo zmiany jakieś u Ciebie a nie chcesz nam ich zwizualizować![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Foczka przecież Twoje w push upie też tak wyglądają ![]() te staniczki co wcześniej dawałaś czadowe ale jak żyje w sklepie takich nie widziałam, może trzeba w jakis bardziej frywolnych miejscach szukać
|
|
#4737 |
|
Rozeznanie
|
taka zmiana tematu
chciałam Wam napisać, że jesteście takie fajne, pocieszne ![]() no... jednego nie wiem... jakiej firmy implanty wybrać
|
|
|
|
#4738 |
|
Raczkowanie
|
lasencje, to ja na ten egzamin z prawa gospodarczego juz z nowymi panienkami pojde! poczatek lutego mam tez prawo jazdy! chce aby moje panienki uczone byly!!
|
|
|
|
#4739 |
|
Wtajemniczenie
|
Toniu bezdyskusyjnie Mentor
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Toniu a jakie masz do wyboru? Bo z tego co pamietam to wspominałas ze bedziesz miala mantory czy cios pomylilam?
Ja tez sie ciesze ze tu trafiłam Super kobietki sa na tym forum
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

bo jest tego duzo za duzo
ja operacje przelozylam na wakacje bo bałam sie ze nie uda mi sie z nauka a tu prosze za tydzien sesja a w sobote operacja ale piersi dodadza siły

nikt nie zauważy zmiany w ubraniu jeśli średniej wielkości cycki zrobisz, dopiero na plaży można zobaczyć ale ile osób Cie w kostiumie ogląda.
no niestety to już schemat chyba.
- no taka zagadka

Ja tam się pieszczę z prawem jazdy i odpowiedniego momentu szukam i do 4 lat to prawko zdaję... (bez komentarza- ponoć jeżdżę nienajgorzej- Jak wpadne na forum i krzyknę: stawiam flachę kazdemu
Nooo nie daję rady. NO! Spać mi sie chcę.