|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
tylko szkoda, ze nadal na rozmiar nie moge sie zdecydowac !!! widzialyscie moja wyjsciowke? czy jest tak mala, ze jej nie widac? ;P Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-01-12 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Żeby zobaczyć moją wyjściówkę musisz sobie zobaczyć moje wszystkie albumy, będzie w najstarszym. A jakie ty masz wziąć? Ja zawsze radzę: bierz największe!!! ![]() Agatau też mówiłam że musi wziąć spory cyc żeby jej się skóra dobrze na powierzchni rozprowadziła zamiast iść na boki. I co? W końcu poprawiła na większy implant ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze no u mnie nie było przepros, skory wiele jak u karmiącej, cyce na boki i mały implant by się rozjechał na boki! dobrze prawiłaś Kobieto ![]() ![]() U mnie to i większy by wszedł ale bez przesady! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
Martka trzymam kciuki już za Ciebie
![]() zajrzałam do albumiku, bierz najwięcej jak się da, masz szeroko piersi rozstawione mały implant zostawi Ci wielką przerwe pomiędzy. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- foczko no nie wygłupiaj się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Agato zabij mnie ale mi bardziej podobały się te pierwsze anatomki ![]() ![]()
#4716 |
Zakorzenienie
|
I wrocilam do was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
a co ja mam powiedziec ??za tydzien zaczyna mi sie sesja a w sobote mam zabieg!! tez powinnam sie uczyc!! a tu nic! tylko CYCKI mi w glowie !!i o niczym innym nie moge myslec!! ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Raczkowanie
|
MAM OGROMNA NADZIEJE! zabieg planuje juz spooooooro czasu i nic nie jest w stanie mnie powstrzymac!!tyle sie cyckow na ogladalam, ze jak sie zestesuje to na egzaminie zaczne o biustach opowiadac!;P
ps. ja ucze sie prawa europejskiego :/ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rozmiarem implantów - jeśli lekarz dobiera je dwie godz przed operacją- nie powinno być problemu. Taki lekarz musi być przygotowany i mieć spore zapasy w magazynku ![]() Co do świętej wody ![]() ![]() ![]() To ja Wam opowiem jak ja sobie piersi w młodości powiększałam. Otórz mój wujek jest masażystą i ma trzy córki. Jedna z nich wykukała w jego książce do masażu że na stopie przy jednym z palcy jest punkt odpowiedzialny za piersi. I siadałyśmy sobie codziennie w kółku - a jest nas 7 sióstr- i masowałyśmy to miejsce. Tak się jakoś złożyło , że my wszytskie szczupłe jak patyczki- ale piersi urosły tylko mi. I ja byłam baardzo dumna z siebie, że sumiennie masuje te stopy ![]() ![]() ![]() ło matko, mam nadzieje ze żadna z moich sióstr nie zaglada tu do nas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
-maści silikonowe: deratix, veraderm, zeraderm, -na bazie cabuli: contatubex, cepan, -plastry silikonowe silon, Wszystkie specyfiki stosujemy jak ranka będzie już blizną! Nie należy tez przesadzać z wazeliną którą niektórzy lekarze polecają smarować blizenki. Więc jeśli już ją stosujemy- to odrobinkę , raz dziennie po kąpieli a nawet co dwa dni wystarczy. Smarowanie grubą warstwą i to ze dwa razy dziennie rozmiękczy bliznę która się rozejdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście u Ciebie na prawdę nic złego nie widać jak na takie świeżynki ![]() Cytat:
![]() A w publicznych szpitalach to wręcz jest odwrotnie- sale świecą pustakmi a na przyjecie się czeka miesiącami ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-01-12 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę. Nagle odzywa się głos: - To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos: - Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się… Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki Odzywa się intuicja: - Daj spokój po co sie będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaru***. Bez nerwów! Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać. Znów odzywa się intuicja: - Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądz sobie, zapal, zrób kawę… Student wchodzi na egzamin i widzi lezące na stole profesora kartki z pytaniami. Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj… Student: O k**! A intuicja: O ja pier***! ![]() ![]()
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
znalazlam taka focie w sieci, i sie z wami nia podziele, bo strrrrasznie podobaja mi sie takie pelne piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Raczkowanie
|
i jeszcze taki stanik by mi sie podobal, tylko od spodu piersi
(ale w zadnym normalnym sklepie bieliznianym takich nie ma, a jak juz to nie w moich rozmiarach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co wy sie szkołą interesujecie
![]() ![]() Olivka - Ty jesteś dziś moim oparciem bo ja nad systemami kursowymi siedzę dzisiaj i ![]() Wczoraj się uczyłam (prawie na pamięć ) opowiadania artykułu na ang.... później złapałam w nocy na telefonie mojego przyjaciela i mówie "Ja Ci opowiem..." Jak skonczyłam to on mi na to "ja pier.... Nie potrafię sobie wyobrazić żeby ktoś na poziomie akademickim dukał bardziej od Ciebie... i jeszcze z blędami gramatycznymi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
A no i zapomnialam....Ja cyce robilam 18.04 nie mialam pracy napisanej a terminy goniły... pozniej sie martwilam ze nie dam rady taka obolala... Dalo sie wszystko. Jak sie chce, a raczej, jak wyjscia nie ma, to sie wszystko zrobi.
![]()
#4733 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=MyaDiva;31587002]
Co do świętej wody ![]() ![]() ![]() To ja Wam opowiem jak ja sobie piersi w młodości powiększałam. Otórz mój wujek jest masażystą i ma trzy córki. Jedna z nich wykukała w jego książce do masażu że na stopie przy jednym z palcy jest punkt odpowiedzialny za piersi. I siadałyśmy sobie codziennie w kółku - a jest nas 7 sióstr- i masowałyśmy to miejsce. Tak się jakoś złożyło , że my wszytskie szczupłe jak patyczki- ale piersi urosły tylko mi. I ja byłam baardzo dumna z siebie, że sumiennie masuje te stopy ![]() ![]() ![]() ło matko, mam nadzieje ze żadna z moich sióstr nie zaglada tu do nas ![]() Będzie dobrze- 350 to rozsądny implancik. Ale jeśli chcesz wizualne D- nie wyjdzie Ci z niego. Staniczkowo będziesz mieć 75C/D . Nie no - tu jest mowa o staniorkach soft/elastycznych, sportowych i dla ciężarnych ![]() [QUOTE] dla mnie jest wielką zagadką jak z tak dużą różnicą w implancie wychodzi nam ten sam rozmiar stanika ![]() z tym masowaniem palucha niezły odjazd ![]() ![]()
#4734 |
Zakorzenienie
|
Gwendolinko ja to prawko zdawałam jak miałam 17 lat pamietam ze jeszcze dowodu nie mialam to z paszportem latalam dobrze ze zapisalam sie wtedy bo na dzien dzisjszy bym chwili nawet nie znalazla. Nie wiem jak teraz z tymi testami ale w wiadomosciach ostatnio cos lecialo ze ma byc trudniej(oczywiscie wszysko zrobia zeby utrudnic zycie czlowiekowi). Ja tetsy na blache sie uczyłam jak maszyna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Wtajemniczenie
|
Gwen kurczaki pieczowne Ty zdjęcia miałaś dać świeże a znowu tu opowiadasz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Foczka przecież Twoje w push upie też tak wyglądają ![]() te staniczki co wcześniej dawałaś czadowe ale jak żyje w sklepie takich nie widziałam, może trzeba w jakis bardziej frywolnych miejscach szukać ![]()
#4737 |
Rozeznanie
|
taka zmiana tematu
chciałam Wam napisać, że jesteście takie fajne, pocieszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no... jednego nie wiem... jakiej firmy implanty wybrać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Raczkowanie
|
lasencje, to ja na ten egzamin z prawa gospodarczego juz z nowymi panienkami pojde! poczatek lutego mam tez prawo jazdy! chce aby moje panienki uczone byly!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Wtajemniczenie
|
Toniu bezdyskusyjnie Mentor
![]()
#4740 |
Zakorzenienie
|
Toniu a jakie masz do wyboru? Bo z tego co pamietam to wspominałas ze bedziesz miala mantory czy cios pomylilam?
Ja tez sie ciesze ze tu trafiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.