Powiększanie piersi cz.7 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 20:48   #4711
martkka sz
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Martko jak bym nie zdązyla to juz zycze pieknych bimbalkow , sily i trzymam kciuki Wracaj jak najszybciej po!
dziekuje dziekuje dziekuje! pewnie , ze sie odezwe! i pewnie zaczne nowa serie pytan <<co i jak>>! fajnie, ze jestescie laski! zawsze razniej, jak sie mozna wygadac!

tylko szkoda, ze nadal na rozmiar nie moge sie zdecydowac !!! widzialyscie moja wyjsciowke? czy jest tak mala, ze jej nie widac? ;P

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-01-12 o 20:50
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:49   #4712
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
faktycznie! moja mina po bedzie warta uwiecznienia!chyba nawet do albumu rodzinnego wkleje ;P a tak na serio, to juz sie prawie spakowalam! tylko nadal mysle o tym cholernym rozmiarze! s t r e s na maxa!!!!

ps! widzialam Twoje dziewczynki i sa SUPER!! jaka Ty mialas wyjsciowke? bo juz sie pogubilam tak wiele tych informacji
Dzięki
Żeby zobaczyć moją wyjściówkę musisz sobie zobaczyć moje wszystkie albumy, będzie w najstarszym.

A jakie ty masz wziąć? Ja zawsze radzę: bierz największe!!!

Agatau też mówiłam że musi wziąć spory cyc żeby jej się skóra dobrze na powierzchni rozprowadziła zamiast iść na boki. I co? W końcu poprawiła na większy implant
Stary 2012-01-12, 20:50   #4713
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość

Agatau też mówiłam że musi wziąć spory cyc żeby jej się skóra dobrze na powierzchni rozprowadziła zamiast iść na boki. I co? W końcu poprawiła na większy implant
No i dobrze mowilas
Kurcze no u mnie nie było przepros, skory wiele jak u karmiącej, cyce na boki i mały implant by się rozjechał na boki! dobrze prawiłaś Kobieto
U mnie to i większy by wszedł ale bez przesady!
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:50   #4714
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
marta no i super !!!! trzymam kciuki )) bardzo pieknie
dzieki!! mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok!
Stary 2012-01-12, 21:17   #4715
jooasi
Wtajemniczenie

Martka trzymam kciuki już za Ciebie
zajrzałam do albumiku, bierz najwięcej jak się da, masz szeroko piersi rozstawione mały implant zostawi Ci wielką przerwe pomiędzy.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

foczko no nie wygłupiaj się to nie szpitale a kliniki prywatne, wszystko piękne i nowoczesne ale o jasieczkach dodatkowych nie myślą, mi dali poduche i łóżko automatycznie regulowane pilotem ale jasia brakowało strasznie

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Agato zabij mnie ale mi bardziej podobały się te pierwsze anatomki te są dla mnie troche za duże no ale to nie ja je nosze
Stary 2012-01-12, 21:23   #4716
Olivkaa200
Zakorzenienie

I wrocilam do was Nic mi nie wchodzi ta nauka W tym semestrze mam jakiegos lenia straszliwegoo Lepiej z wami posiedziec Zawsze cos ciekawego sie dowiem
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 21:42   #4717
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
I wrocilam do was Nic mi nie wchodzi ta nauka W tym semestrze mam jakiegos lenia straszliwegoo Lepiej z wami posiedziec Zawsze cos ciekawego sie dowiem
Olivkoo u mnie z nauką tak samo (z tym, że ja się uczę niderlandzkiego w szkole w Belgii), wczoraj miałam egzamin pisemny z całej 1 części kursu i się nic nie uczyłam, bo mi się nie chciało:P W poniedziałek mam ustny, ciekawe co z tego wyjdzie. Hehe...a ja jestem tego zdania, że uczyć to się można, ale w szkole a poza nią to naukę już mam głeboko.....zawsze tak było, nawet przed maturą (jedynie musiałam się wyuczyć na pamięć przemówienia na ustny polski co zajęło mi 3h)
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-12, 21:46   #4718
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
a co ja mam powiedziec ??za tydzien zaczyna mi sie sesja a w sobote mam zabieg!! tez powinnam sie uczyc!! a tu nic! tylko CYCKI mi w glowie !!i o niczym innym nie moge myslec!! ;P
Stary 2012-01-12, 21:50   #4719
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
a co ja mam powiedziec ??za tydzien zaczyna mi sie sesja a w sobote mam zabieg!! tez powinnam sie uczyc!! a tu nic! tylko CYCKI mi w glowie !!i o niczym innym nie moge myslec!! ;P
Śmię przypuszczać, że część z nas (może nawet wszystkie) jest uzależniona....od cycków ehh....jak się to będzie tak rozpowszechniać to za niedługo może jakąś terapię odwykową wymyślą
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 21:55   #4720
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Olivkoo u mnie z nauką tak samo (z tym, że ja się uczę niderlandzkiego w szkole w Belgii), wczoraj miałam egzamin pisemny z całej 1 części kursu i się nic nie uczyłam, bo mi się nie chciało:P W poniedziałek mam ustny, ciekawe co z tego wyjdzie. Hehe...a ja jestem tego zdania, że uczyć to się można, ale w szkole a poza nią to naukę już mam głeboko.....zawsze tak było, nawet przed maturą (jedynie musiałam się wyuczyć na pamięć przemówienia na ustny polski co zajęło mi 3h)
To trzymam kciuki zeby w poniedzialek sie udalo Ja teraz mam na głowie prawo pracy straszny przedmiot nie wiem jak sie tego naucze bo jest tego duzo za duzo

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Kochana to podziwniam Cie ja operacje przelozylam na wakacje bo bałam sie ze nie uda mi sie z nauka a tu prosze za tydzien sesja a w sobote operacja ale piersi dodadza siły
Stary 2012-01-12, 22:07   #4721
martkka sz
Raczkowanie

MAM OGROMNA NADZIEJE! zabieg planuje juz spooooooro czasu i nic nie jest w stanie mnie powstrzymac!!tyle sie cyckow na ogladalam, ze jak sie zestesuje to na egzaminie zaczne o biustach opowiadac!;P

ps. ja ucze sie prawa europejskiego :/
Stary 2012-01-12, 22:08   #4722
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
witam Was kobitki
widzę, że dużo nowych dziewczyn przybyło. fajnie
ja dużo bym chciała Wam napisać ale na razie... mam związane ręce
za jakiś tydzień może napiszę co tam u mnie i jak z moimi cycuszkami stoję

też się tak zastanawiam czy jak będę smarowała piersi po operacji jakimiś kremami na rozstępy to się nic z implantem nie stanie. czy jakoś się nie zniszczy?

opowiem Wam pewną historię... gdzie na samą myśl o tym płaczę teraz.. ale ze śmiechu
jak miałam jakieś 19 lat babcia była w jakimś świętym miejscu (Licheń chyba ) i przywiozła nam wodę z jakiegoś świętego źródełka.. w takiej plastikowej figurce Matki Boskiej. i ja się zakradałam z tą wodą do łazienki, polewałam sobie piersi.. masowałam... i się modliłam ale jak widać nie pomogło... bo mam 24 lata a dalej jestem płaska jak 10latka

tak więc została mi tylko operacja

przepraszam za taką odskocznię trochę od tematu ale jakoś tak się chciałam podzielić moją głupotą i desperacją

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------
Piersi smaruj kremikiem na rozstępy już teraz. Po operacji też można oliwką albo własnie czymś na rozstępy dla pań w ciąży lub karmiących- tylko trzeba blizenki omijać.
Z rozmiarem implantów - jeśli lekarz dobiera je dwie godz przed operacją- nie powinno być problemu. Taki lekarz musi być przygotowany i mieć spore zapasy w magazynku. Najczęściej u lekarzy implanty zamawia się indywidualnie dla pacjentki- i wtedy one są przysyłane od najbliższego przedstawiciela w Polsce.

Co do świętej wodyale jazda. No ale jak się teraz w Niebie pojawisz będą myśleli że masz te wymodlone piersi a nie podróbki

To ja Wam opowiem jak ja sobie piersi w młodości powiększałam. Otórz mój wujek jest masażystą i ma trzy córki. Jedna z nich wykukała w jego książce do masażu że na stopie przy jednym z palcy jest punkt odpowiedzialny za piersi. I siadałyśmy sobie codziennie w kółku - a jest nas 7 sióstr- i masowałyśmy to miejsce. Tak się jakoś złożyło , że my wszytskie szczupłe jak patyczki- ale piersi urosły tylko mi. I ja byłam baardzo dumna z siebie, że sumiennie masuje te stopy A tym czasem, jak miałam chyba ze 25 lat , okazało się że my masowałyśmy punkt odpowiedzialny za jelito grubeSios tra pomyliła palce.

ło matko, mam nadzieje ze żadna z moich sióstr nie zaglada tu do nas

Cytat:
hej dziewczatka! pisze raz jeszcze...bo chyba zostalam niezauwazona ,tak wiec prosze o pomoc, gdyz mam zabieg juz za dwa dni! czyli pojutrze! czyli zaraz!!! a nadal nie moge zdecydowac sie na rozmiar! POMOCY!! mam 169 / 170 ok 50 kg pod biustem mam 77 a sutki sa oddalone od siebie o 21 cm! ale zwala! nigdy nie pomyslalam ze bede mierzyc odleglosc pomiedzy sutkami
Nie bylam jeszcze mama i moj biust to takie bardzo male B a chcialabym D! lekarz mowil cos o 350. ale juz sama nie wiem.... kurde! implanty beda okragle firmy Mentor!! czy mozecie pomoc, bo mam wrazenie ze oszaleje !!
Będzie dobrze- 350 to rozsądny implancik. Ale jeśli chcesz wizualne D- nie wyjdzie Ci z niego. Staniczkowo będziesz mieć 75C/D .
Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Ise nie mów nikomu bo tylko na językach będziesz a po co nikt nie zauważy zmiany w ubraniu jeśli średniej wielkości cycki zrobisz, dopiero na plaży można zobaczyć ale ile osób Cie w kostiumie ogląda.
u mnie wiedział tylko mąż a po operacji powiedziałam mamie i nie mam zamiaru nikomu nieczgo tłumaczyć

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

kamiluwa doktor jest świetną specjalistką od piersi ale o stanikach to chyba ma średnie pojęcie, bo zwykle o jakiś mikrych rozmiarach opowiada dziewczynkom a popytaj co noszą potem
z implantu 380 stawiam, że będzie to miseczka E lub F w zależności od Twojego obwodu pod piersiami
Nie no - tu jest mowa o staniorkach soft/elastycznych, sportowych i dla ciężarnych Ja noszę 70E triumpha.

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
ale Wy macie tempo
widziałam, że pisałyście coś o smarowaniu cycuszków...
macie jakieś dobre, sprawdzone produkty na blizny?
Na blizenki.
-maści silikonowe: deratix, veraderm, zeraderm,
-na bazie cabuli: contatubex, cepan,
-plastry silikonowe silon,
Wszystkie specyfiki stosujemy jak ranka będzie już blizną!
Nie należy tez przesadzać z wazeliną którą niektórzy lekarze polecają smarować blizenki. Więc jeśli już ją stosujemy- to odrobinkę , raz dziennie po kąpieli a nawet co dwa dni wystarczy. Smarowanie grubą warstwą i to ze dwa razy dziennie rozmiękczy bliznę która się rozejdzie i zrobi się szeroka.

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja sie martwie teraz ze jak schudne to mi cycki opadna \
Co prawda jak robiłam operację to byłam blisko wagi docelowej ale chyba z 5 kg przytylam i sie martwie ze jak zaczne sie odchudzac to mi sie tu popsuje coś :P
smaruj cycunie sumiennie ujędrniaczami i nic się nie stanie z pewnością
Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
dziewczyny pisałam do doktorka w sprawie moich krzywusków i wyobraźcie sobie, że on powiedział "piersi są symtryczne" !!!
aż mnie zatkało. normalnie mnie zbył, nie wysilił się na inną odpowiedź, wolał skłamać na odczepnego.
ale się wkurzyłam...
no niestety to już schemat chyba.
Na szczęście u Ciebie na prawdę nic złego nie widać jak na takie świeżynki

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
To w polskich szpitalach nie ma jaśków?? A może jeszcze na korytarzu leżycie, bo nie ma miejsca w salach....
nie no aż takiego tłoku nie ma.
A w publicznych szpitalach to wręcz jest odwrotnie- sale świecą pustakmi a na przyjecie się czeka miesiącami - no taka zagadka

Cytat:
A u mnie był i Jasiek i picie i jedzenie a nawet ciasto jak wychodzilam to mnie poczestowali. Ogolnie lux. Nie mogę złego słowa powiedzieć.
może miałyśmy tego samego Jasia.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:12   #4723
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
MAM OGROMNA NADZIEJE! zabieg planuje juz spooooooro czasu i nic nie jest w stanie mnie powstrzymac!!tyle sie cyckow na ogladalam, ze jak sie zestesuje to na egzaminie zaczne o biustach opowiadac!;P

ps. ja ucze sie prawa europejskiego :/
Europejskiego prawa gospodarczego? Czy tylko prawa gospodarczego? Na jakim kierunku jestes bo cos mi sie wydaje ze na tym co ja
Stary 2012-01-12, 22:19   #4724
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Europejskiego prawa gospodarczego? Czy tylko prawa gospodarczego? Na jakim kierunku jestes bo cos mi sie wydaje ze na tym co ja
ale fajnie, ze jeszcze ktos na swiecie uczy sie gospodarczego prawa europejskiego !! i w przerwach oglada CYCE !!studiuje balkanistyke i politologie tyle ze poza granicami naszej Ojczyzny.a Ty?

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-01-12 o 22:35
Stary 2012-01-12, 22:23   #4725
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Skad wzielas zdjęcie tego gorsetu czy tam body?
Jest mega
http://www.nikoletta.pl/i1111_Cherie...on_BN6082.html
Stary 2012-01-12, 22:25   #4726
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Widzialyscie moją wyjsciowke?
a Ty co nam dziś pokazujesz takie focie Ty nowe focie wrzucaj a nie jakieś historyczne kroniki zapodajesz
Cytat:
No jasne- że z nami lepiej

Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę.
Nagle odzywa się głos:
- To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos:
- Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się…
Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki
Odzywa się intuicja:
- Daj spokój po co sie będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaru***. Bez nerwów!
Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać.

Znów odzywa się intuicja:
- Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądz sobie, zapal, zrób kawę…
Student wchodzi na egzamin i widzi lezące na stole profesora kartki z pytaniami.
Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj…
Student: O k**!
A intuicja: O ja pier***!

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:25   #4727
Foczka 81
Raczkowanie

znalazlam taka focie w sieci, i sie z wami nia podziele, bo strrrrasznie podobaja mi sie takie pelne piersi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Breast-Augmentation-Geelong.jpg (12,7 KB, 29 załadowań)
Stary 2012-01-12, 22:29   #4728
Foczka 81
Raczkowanie

i jeszcze taki stanik by mi sie podobal, tylko od spodu piersi

(ale w zadnym normalnym sklepie bieliznianym takich nie ma, a jak juz to nie w moich rozmiarach... )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bielizna%20Megan%20q.jpg (84,1 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-01-12, 22:29   #4729
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajnie, ze jeszcze ktos na swiecie uczy sie gospodarczego prawa europejskiego !! i w przerwach oglada CYCE !!studjuje balkanistyke i politologie tyle ze poza granicami naszej Ojczyzny.a Ty?
To sie pomylilam ja studjuje administracje(nuda) no ale trzeba zakonczyc ten ostatni rok i cos ciekawszego zaczac z nowymi nabytkami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-12, 22:32   #4730
gwendolinka
Zadomowienie

Dziewczyny a co wy sie szkołą interesujecie Ja tam się pieszczę z prawem jazdy i odpowiedniego momentu szukam i do 4 lat to prawko zdaję... (bez komentarza- ponoć jeżdżę nienajgorzej- Jak wpadne na forum i krzyknę: stawiam flachę kazdemu to będzie wiadomo , że zdałam)
Olivka - Ty jesteś dziś moim oparciem bo ja nad systemami kursowymi siedzę dzisiaj i Nooo nie daję rady. NO! Spać mi sie chcę.
Wczoraj się uczyłam (prawie na pamięć ) opowiadania artykułu na ang.... później złapałam w nocy na telefonie mojego przyjaciela i mówie "Ja Ci opowiem..." Jak skonczyłam to on mi na to "ja pier.... Nie potrafię sobie wyobrazić żeby ktoś na poziomie akademickim dukał bardziej od Ciebie... i jeszcze z blędami gramatycznymi " No ale my sie kochamy bardzo . Wczoraj rowniez oglądałam swoje cycki i mierzyłam kostiumy kąpielowe. I moje obserwacje Moja prawa pierś w zasadzie już nie spycha mi tego implantu na bok- bo niby są na palec jak stane prosto... ale jednak lewy implant jest bardziej wypukły od mostka... chociaź jakby bardziej spięty. Ale bez sensu to- przeciez jakby był bardziej spięty to powinien przypłaszczać. No i pytanie - wiem, ze to jest naprawde GŁUPIE pytanie...Implant tylko z góry jest pokryty miesniem? Nic mi z dołu nie trzyma? To jak np się nie obsunie? Np "wypadnie" z tej kieszonki bo nie ma podstawy która by trzymala? Jakoś ten prawy cycek jak biore od dołu reką to mogę sobie go luźno do gory podnieść...a ten lewy jest bardziej sztywny.... Może ten prawy jest jakiś za luźny? albo torebkę ma słaba? czy o co tu "come on" ?? Czy prawy jest okej- a lewy się rozluźni... ale ☠☠☠☠a one normalnie za bardzo zyja swoim zyciem Szczególnie zaintrygowało mnie to że niby ten prawy jest blisko mostka a jakoś płasko mi tam ...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:32   #4731
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
a Ty co nam dziś pokazujesz takie focie Ty nowe focie wrzucaj a nie jakieś historyczne kroniki zapodajesz

No jasne- że z nami lepiej

Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę.
Nagle odzywa się głos:
- To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos:
- Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się…
Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki
Odzywa się intuicja:
- Daj spokój po co sie będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaru***. Bez nerwów!
Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać.

Znów odzywa się intuicja:
- Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądz sobie, zapal, zrób kawę…
Student wchodzi na egzamin i widzi lezące na stole profesora kartki z pytaniami.
Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj…
Student: O k**!
A intuicja: O ja pier***!

To ja bede tak miała na prawie pracy głupszego przedmiotu to chyba nie miałam, nie dosc ze kodeks musze kuc to jeszcze teorie z ksiazekmoja intuicja mi dzis mowila "po co bedzisz sie meczyc lepiej sie rozluznij na forum myslac o swoich cycuniach" i tu mi o wiele lepiej
Stary 2012-01-12, 22:34   #4732
gwendolinka
Zadomowienie

A no i zapomnialam....Ja cyce robilam 18.04 nie mialam pracy napisanej a terminy goniły... pozniej sie martwilam ze nie dam rady taka obolala... Dalo sie wszystko. Jak sie chce, a raczej, jak wyjscia nie ma, to sie wszystko zrobi.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:36   #4733
jooasi
Wtajemniczenie

[QUOTE=MyaDiva;31587002]

Co do świętej wodyale jazda. No ale jak się teraz w Niebie pojawisz będą myśleli że masz te wymodlone piersi a nie podróbki

To ja Wam opowiem jak ja sobie piersi w młodości powiększałam. Otórz mój wujek jest masażystą i ma trzy córki. Jedna z nich wykukała w jego książce do masażu że na stopie przy jednym z palcy jest punkt odpowiedzialny za piersi. I siadałyśmy sobie codziennie w kółku - a jest nas 7 sióstr- i masowałyśmy to miejsce. Tak się jakoś złożyło , że my wszytskie szczupłe jak patyczki- ale piersi urosły tylko mi. I ja byłam baardzo dumna z siebie, że sumiennie masuje te stopy A tym czasem, jak miałam chyba ze 25 lat , okazało się że my masowałyśmy punkt odpowiedzialny za jelito grubeSios tra pomyliła palce.

ło matko, mam nadzieje ze żadna z moich sióstr nie zaglada tu do nas

Będzie dobrze- 350 to rozsądny implancik. Ale jeśli chcesz wizualne D- nie wyjdzie Ci z niego. Staniczkowo będziesz mieć 75C/D .

Nie no - tu jest mowa o staniorkach soft/elastycznych, sportowych i dla ciężarnych Ja noszę 70E triumpha.
[QUOTE]

dla mnie jest wielką zagadką jak z tak dużą różnicą w implancie wychodzi nam ten sam rozmiar stanika

z tym masowaniem palucha niezły odjazd 7 sióstr o raju ale babiniec a pozostałe też sobie cycorki porobiły??
Stary 2012-01-12, 22:39   #4734
Olivkaa200
Zakorzenienie

Gwendolinko ja to prawko zdawałam jak miałam 17 lat pamietam ze jeszcze dowodu nie mialam to z paszportem latalam dobrze ze zapisalam sie wtedy bo na dzien dzisjszy bym chwili nawet nie znalazla. Nie wiem jak teraz z tymi testami ale w wiadomosciach ostatnio cos lecialo ze ma byc trudniej(oczywiscie wszysko zrobia zeby utrudnic zycie czlowiekowi). Ja tetsy na blache sie uczyłam jak maszynatylko obrazek widzialam na tescie i znalam odpowiedz nie musialam czytac pytania ale chyba teraz tak juz sie nie da Jezeli chdzi o moja prace to do konca marca musze ja oddac cała nie wiem jak ja to zrobie
Stary 2012-01-12, 22:40   #4735
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny a co wy sie szkołą interesujecie Ja tam się pieszczę z prawem jazdy i odpowiedniego momentu szukam i do 4 lat to prawko zdaję... (bez komentarza- ponoć jeżdżę nienajgorzej- Jak wpadne na forum i krzyknę: stawiam flachę kazdemu to będzie wiadomo , że zdałam)
bo bluzki z glebokim dekoltem nie zalozylas na ten egzamin
Stary 2012-01-12, 22:46   #4736
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen kurczaki pieczowne Ty zdjęcia miałaś dać świeże a znowu tu opowiadasz weź się kobieto i pstryknij bo zmiany jakieś u Ciebie a nie chcesz nam ich zwizualizować

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Foczka przecież Twoje w push upie też tak wyglądają
te staniczki co wcześniej dawałaś czadowe ale jak żyje w sklepie takich nie widziałam, może trzeba w jakis bardziej frywolnych miejscach szukać
Stary 2012-01-12, 22:50   #4737
tonia87
Rozeznanie

taka zmiana tematu
chciałam Wam napisać, że jesteście takie fajne, pocieszne siedzę tylko i się do laptopa cieszę. super, że tu trafiłam bo teraz wiem czego tak na prawdę chcę
no... jednego nie wiem... jakiej firmy implanty wybrać
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-12, 22:54   #4738
martkka sz
Raczkowanie

lasencje, to ja na ten egzamin z prawa gospodarczego juz z nowymi panienkami pojde! poczatek lutego mam tez prawo jazdy! chce aby moje panienki uczone byly!!
Stary 2012-01-12, 22:55   #4739
jooasi
Wtajemniczenie

Toniu bezdyskusyjnie Mentor
Stary 2012-01-12, 22:55   #4740
Olivkaa200
Zakorzenienie

Toniu a jakie masz do wyboru? Bo z tego co pamietam to wspominałas ze bedziesz miala mantory czy cios pomylilam?

Ja tez sie ciesze ze tu trafiłam Super kobietki sa na tym forum
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości