|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
pewnie, że możesz ![]() ten sprzedawca często dodaje dużo nowych i fajnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
desiu wlasnie dzis do mnie przyszla podobna poduszka i wlasnie sobie na niej leze i jest bardzo wygodna, tylko ze moja taka w ksztalcie litery U i jest XXXL ale jest super!!! dzisiaj sie dowiedzialam ze pracodawca nie ma zamiaru mi placic wiecej i bede otrzymywac podstawowe macierzynskie tutaj, a mialam nadzieje ze moze beda placic mi wiecej i bede mogla cos im robic od czasu do czasu , wiec wpadli na pomysl ze beda mi za jakas tam prace placic godzinna stawke (bo normalnie mam stala miesiaczna pensje)..ale jak sie doczytalam dzis, moge im zrobic 10 dni podczas 39 tygodni platnego macierzynskiego i to wszystko, i na dodatek musze uwazac aby nie dostac za duzo pieniazkow aby nie stracic macierzynskiego, wiec ich pierdziele i bede 9 miesiecy siedziec z Hanka w domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
a ciążowe ciuszki kupie jak będzie potrzeba jak będę miała duży brzuch bo narazie nie mam zamiaru chodzić w workach |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ale najczęściej tę "imitację na półboku" ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- No i z tym też miałam podobnie do Ciebie karolca ![]() Najpierw minus dwa, a teraz dopiero wróciłam do pierwotnej wagi plus pól kilo. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2011-11-08 o 17:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
jest kilka ciekawych jeszcze po za tymi co wrzuciłaś
![]()
#4717 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale to też pewnie przez to, że myślę już tylko o jutrzejszym USG ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym co ja ogladalam nie ma chyba rozmiaru do wyboru ![]() Czy ja slepa jestem? Jesli masz warunki i dacie sobie finansowow rade to badz z mala w domu, to niezapomniane chwile z dzieckiem, napracowac sie zdazysz jeszcze ![]()
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale byłam dziś w Ikei a potem w Świecie dziecka i oglądaliśmy z mężem wózki i łóżeczka. I tak jak łóżeczko - ok coś na pewno wybiorę, tak z wózkami nadal jest ciężko ![]() Ale spodobał mi się nawet taki (i z wyglądu i cenowo, tyle, że kupiłabym gdzie indziej, a nie w tym sklepie co byłam, bo tam to wszystko kilkaset złotych droższe) http://www.mulan.pl/products/256/p/1312 słyszałyście coś o tej firmie ABC DESiGN? Pewnie mi się zmieni jeszcze ze sto razy, ale jak na razie w sumie nabardziej zbliżony do moich wymagań. DO tego jeszcze fotelik samochodowy pewnie MAxi Cosi, bo my duuuużo jeździc będziemy z MAluszkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Edytowane przez rybka13 Czas edycji: 2011-11-08 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie powiedziałam, że będę je nosić w 9miesiącu tylko teraz mój brzuch nie jest duży zresztą ciążowe ciuchy nie przypadły mi do gustu póki co no i nie mam potrzeby ich teraz mieć a czy będę miała czy nie to się okaże z czasem jak tak to zakupie proste... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Rybka, ja z ciazowych ubran mam tylko spodnie, a tak to tez kupuje ciagle normalne, tylko patrze zeby byly dluzsze i rozciagliwe
![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
lena_mi przepraszam
![]() ![]() To Mała ma już prawie gotowy pokoik, na zdjęciu widać mało ale i tak mi się spodobało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, póki co z ciążowych ciuszków to ja mam tylko legginsy, których jeszcze nawet nie nosze bo spokojnie chodze w tych z przed ciąży bez żadnego problemu i ucisku czy coś... zresztą nie wiem czy będę kupowała ciuszki ciążowe czy może zwykłe w większych rozmiarach wszystko się okaże póki co nie ma sensu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto wie czy na miesiąc czy na dłużej?? nie wiadomo jaki ja brzuszek będę miała moja mama z młodszym bratem miała tak malutki brzuch, że dopiero pod koniec było widać, że jest w ciąży ponoć ze mną i z bratem drugim tak samo. Ja miałam ochotę je sobie kupić i kupiłam jak mi nie przypasują to oddam mamie proste, ale i tak myślę że spokojnie będę w nich chodzić bez żadnego problemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cos sie Tikki nie odzywa! Ciekawe co porabia? Zrobilam nalesniki i nie zjadlam ani jednego , chyba mi ochota przeszla ![]() Czy ktoras z Was wybiera sie do szkoly rodzenia?
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez desia888 Czas edycji: 2011-11-08 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
ja póki co również mam zwykłe tuniki. Są luźniejsze więc mam miejsce na brzuszek
![]()
#4729 |
Zakorzenienie
|
ja nie i to jest postanowione w 100%
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
Mozesz uzasadnic?
![]() Bo ja bym chciala ale sie nie moge zdecydowac no i chcialabym zasiegnac opinii roznych ![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
ja raczej nie pójdę, bo sa strasznie drogie
![]()
#4732 |
Zakorzenienie
|
Bo była na patologii ciąży. Zaczęli wywoływać poród i musiała się spakować, zanieśc rzeczy na salę porodową a jak urodziła to na salę poporodową. Po porodzie pomogła jej pielęgniarka, ale z łachą
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
a co sądzicie o tym zestawie weszłam całkiem przypadkowo na niego i w sumie cena niska jak na taki zestaw chyba co?
http://allegro.pl/arus-15-el-lozeczk...900202015.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
ja chciałam iść do szkoły rodzenia, ale zrezygnowałam ze względu na dojazd. Po za tym jakbym miała z kim chodzić to pewnie by mi nawet ten dojazd nie przeszkadzał, ale tak to mi się samej jeździć nie chce...
#4735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez nie ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. wydatek 2. dojazd - kolejny wydatek + czas 3. po prostu nie chce zastanawiałam się nad tym i w 100% nie chce i nic tego nie zmieni ![]() nie wszystkie chodzą - chodziły do szkoły rodzenia i jakoś sobie dają rade świetnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego ja nie chce inwestować teraz w zwykłe rzeczy, ale ja mówię tylko o sobie. W Anglii chyba takie lekcje ze szkoły rodzenia są za darmo, więc jak mi coś więcej powie położna, to pewnie nie pogardzę i pójdę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, a zwłaszcza że po porodzie nie będzie czasu żeby od razu iść na zakupy itp. zresztą nie ma sensu dopóki się nie zrzuci kg takie moje zdanie ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- ja nie mam ochoty tak samo wolę spędzić ten czas w domu, a zresztą TŻ różnie pracuje i nie miałby czasu zawsze ze mną tam być. poza tym nie chce koniec tematu : ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
gdzie i od kiedy?? u mnie w szpitalach sa bezpłatne szkoły rodzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.