Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 16:18   #4441
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
dzieńdobrywieczór

nadrobiłam Was... szalone kobitki
u mnie w pracy szaleństwo, w domu ciąg dalszy remontu, co spowoduje, ze chyba niedługo nie bedę wiedziała jak się nazywam
mam nadzieje, że może jutro masza dzidzia postanowi sie ujawnić, bo mam dodatkowe usg zlecone specjalnie na ogladanie serduszka maluszka i może jednak cos więcej da się zobaczyć
To za jutrzejszą wizytę wielkie kciuki i niech się ujawni malutki wstydniś lub malutka wstydnisia
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:19   #4442
anagat
Zadomowienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Nie piszę o programie FABRYKA URODY, odniosłam się do Twojego zdanie na temat zabiegów medycyny estetycznej.
Aaaa.. no ja piszę o tych zabiegach WYŁĄCZNIE w odniesieniu do programu. Te kobiety wyglądają bardzo dobrze po zabiegach- nie inaczej, tylko tak jakby wróciły wypoczęte z urlopu). I tyle.
Apropo medycyny plastycznej się nie wypowiadam, apropo chorych kobiet i mężczyzm(np . Michael król Jackson) też się nei wypowiadam.
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:20   #4443
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Aaaa.. no ja piszę o tych zabiegach WYŁĄCZNIE w odniesieniu do programu. Te kobiety wyglądają bardzo dobrze po zabiegach- nie inaczej, tylko tak jakby wróciły wypoczęte z urlopu). I tyle.
Apropo medycyny plastycznej się nie wypowiadam, apropo chorych kobiet i mężczyzm(np . Michael król Jackson) też się nei wypowiadam.
tośmy sobie pogadały
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:24   #4444
engela
Raczkowanie

Aguśka Zgadzam się z Tobą w 100% , człowiek nigdy sztucznie nie zastąpi natury...
Do butelki pokładam duże nadzieje,że dzidzia nie zorientuje się gdy będzie nią karmiona przez tatusia lub moją mamą w wyjątkowych sytuacjach...
Aczkolwiek ta butla jest dla dzieci które umieją ssać pierś...
Więc może się okazać,że wywalę kasę w błoto bo mogę mieć sytuację taką jak Ty ( i moja mama zresztą),że dziecko nie będzie jadło z piersi...
Zobaczymy, jestem dobrej myśli...
Kupują ją teraz bo jest w promocji tak bym się wstrzymała...
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:25   #4445
anagat
Zadomowienie

Cytat:
tośmy sobie pogadały
Nooo.. ja sie zastanawiałam , gdzie Ty tam kobiety z koszmaru widziałaś:br zydal:

Rozkłada mnie.. Mam zatkane zatoki, kaszel mnie męczył w nocy, że zasnąć nie mogłam i czuję się ogólnie bleee..

Jeszcze 4 dni roboty.. Jutro dyżur;/
Stary 2011-11-07, 16:50   #4446
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

wcinam sobie właśnie pyszną bułeczkę razową z wędzonym serkiem i pasztetem pomidorowym pychota a do tego kawa z mlekiem pół na pół mniam :P

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 17:05   #4447
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Dokładnie. Ten Nivea Baby jest naprawdę fajny. Nic nie swędzi po goleniu (a mam z tym problem bo mam baaardzo wrażliwą skórę na całym ciele), włoski nie wrastają, nie robią się krostki.
Ostatnio zapomniałam gdzie położyłam ten krem i wzięłam ten na odparzenia z Johnsona... i nie byłam zadowolona.
Evvcia, Aguśka, Karolca, dzięki Dziewczyny za podpowiedź. Czyli smarowac zaraz po goleniu?

Ja niedoświadczona, bo nielubię golic, wcześniej stosowałam wosk i kosmetyczka smarowała czymś, ale nawet nie wiem co to było

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czytam co piszecie o tych butelkach, smoczkach, laktatorach, ściąganiu pokarmu i .... jestem przerażona !!!! jak ja nic nie wiem ...liczę na to, że jak już urodzę, to samo jakoś to się rozjaśni, że w szpitalu mi pomogą z tym wszystkim ...
nie martw się, jakoś damy radę, poczytamy jeszcze, podpytamy doświadczonych Mamuś, ja też jestem zielona! ale mamy jeszcze trochę czasu

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-11-07 o 17:06
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 17:11   #4448
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Evvcia, Aguśka, Karolca, dzięki Dziewczyny za podpowiedź. Czyli smarowac zaraz po goleniu?

Ja niedoświadczona, bo nielubię golic, wcześniej stosowałam wosk i kosmetyczka smarowała czymś, ale nawet nie wiem co to było

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

nie martw się, jakoś damy radę, poczytamy jeszcze, podpytamy doświadczonych Mamuś, ja też jestem zielona! ale mamy jeszcze trochę czasu
tak, najlepiej zaraz po goleniu

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 17:29   #4449
Karo89
Zakorzenienie

Cześć Wam!

Dzisiaj mamy półmetek

Przyznaję się, że nie nadrobiłam wszystkiego

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 17:32   #4450
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
To za jutrzejszą wizytę wielkie kciuki i niech się ujawni malutki wstydniś lub malutka wstydnisia

dzięki, to już 3 podejście będzie do sprawdzenia tego co sie tam wygłupia i z rodzicami w chowanego bawi
Stary 2011-11-07, 18:05   #4451
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
Aguśka mnie przekonuje cena tego laktatora bo w promocji zapłacę za nie go jakoś 139 zł albo 149 zł nie pamiętam dokładnie. Ma regulowaną moc ssania, niby chodzi cicho więc mam zamiar zabrać go do szpitala i mam nadzieje,że będzie się sprawdzał od początku...

Co do ręcznego ściągania pokarmu to moja ciocia jakieś 2/3 lata temu tylko tak robiła i normalnie tak się wyćwiczyła,że szok!

Pewnie spróbuje,ale jakoś nie widzę siebie na dłuższą metę wykonującą tę czynność ręcznie ... Zobaczym....
U mnie tak się złożyło, że laktator dostaje od siostry, elektryczny, ale jescze nie wypytywałam jakiej firmy ani nic. Wiem tylko, że siostra 1 raz użyła i tak sobie stał. Może się przydać

Cytat:
Nie zgadzam się z Tobą. Jak by mi ktoś opłacił kw. hialuronowy, exhilis, laser dla wyrównania kolorytu cery, laser żeby pozbyć sie rozstępów plus aparat na zęby , świetnego fryzjera, to bym po stopach całowała. W życiu nei będzie mnie stać, żeby zrobić sobie to wszystko na raz
I nie masz racji- po botoksach czy tam kwasach hialuronowych, skóra oczywiście wraca w końcu do stanu wyjściowego, ale przez ten czas , jest ładnie napięta. I nowe zmarszczki się nei tworzą- czyli opóźniasz starznie.
Skóra sie i tak zestarzeje, ale dobre korony i wyleczone zęby są na wiele lat, jak nie do końca życia. Przypominam ,że cena implantu to ok 2-3 tysięy EURO!!! A one mają tu nawet po 7 wstawianych. Również porady dotyczące diety i wysiłku fizycznego są bardzo cenne. Niewielu ludzi stać, na osobistego trenera.
Cóż ja obejrzałam wszystkie odcinki. Może stąd moje wyrobione zdanie.
Sama chętnie bym się do tego programu zgłosiła!

A najgłębsze moje przemyślenie po obejrzeniu całości, to było to, czy faktycznie większość Polek tak fatalnie dba o zęby. Czyli NIE DBA wcale.
Jakąś tragedią jest dla mnei to, że prawie wszystkie te dziewczyny (młode), boją się dentystów, nie chodzą do dentystów, mają po ileś zębów do leczenia- i to leczenia kanałowego(czyli ząb jest martwy).
Nie rozumiem tego.
Zgadzam się z Tobą, że niewielu ludzi stać, i fajnie jest poczuć się jak księżniczka choć przez chwilę. Jednak powinny sobie zdawać sprawę, że ten efekt po różnego rodzaju zabiegach i botoksach, jest krótkotrwały i mija po paru mieśiącach, a przęcietnej Polski nei stać na takie zabiegi na podtrzymanie. Więc chodzi mi o to, że pózniej grozi im kolejny dołek psychiczny z powodu swojego wyglądu, chyba, że bea miały tyle determinacji by odtąd o siebi zapobiegliwie dbać wedle uzyskanych wskazówek. Zapewne sama bym skorzystała z okazji na darmowe upiększanie,dlaczego nie? Ale sądzę, że wiele kobiet które tam przychodzi ma nadzieje, ze ten program nagle uleczy je z kompleksow i stana sie nagle pewne siebie etc. A przeciez wyglad to nie wszystko. A botoks, no coz, nawet jak ma sie forsy jak lodu i stac kogos to czesto widac po slawnych aktorkach i aktorach(!), ze nie zawsze kazdemu wychodzi to na dobre..I ponoc uzaleznia. Moja siostra planowala sobie zrobic botoks i jej kosmetyczka odradzila, zreszta sporo tez na ten temat czytalam i wcale wstrzykiwanei botoksu nei ejst takie rewelacyjne, jakby sie zdawalo.Na pewno obejżę kolejne odcinki, moze zmienei zdanie

A co do stroju, to schodziłam 2 h zanim w koncu zaszlam do sklepu ciazowego. W 1 sklepi wogole nei bylo juz o tej porze roku strojow kapielowych, a normalnie ich tam zatrzesienei, w 2 byly ale slaby wybor i drogie, a 3 zas przeceny ale kroje niestety dyskwalifikowaly wszystko co przymiezylam-gleboko wyciete, uciskajace w piersi badz odstajace ni etam gdzie trzeba. Juz sadzialm, ze nie kupie, ale poszlam do mothercare. Kupilam w koncu zwykly czarny kostium, 1 czesciowy. Szalu ni erobi, ale ejst wygodny, nie cisnie, nie uwiera i ma miejsce na brzuch. Do tego mialm voucher na znizke, wiec jutro ide na basen.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Oczywiście, że kobiety przesadzają.. w różnych zresztą sprawach.
Ale to, co one tu robię, to medycyna estetyczna, nie plasyczna. Wszystko jest odwracalne kochana.

Więc nie- one nie będę wyglądać kiedyś gorzej niż by wyglądały , gdyby tych zabiegów nigdy nie miały. Będą się po prostu normalnie starzeć. A może połkną bakcyla i od czasu do czasu jakiś drobny zastrzyk na zmarszczki sobie fundną A może będą bardziej świadome, co można zrobić, żeby sobie dodać urody?
No właśnie, i tu jest pies pogrzebany-wszystko jest odwracalne, więc efekt zabiegów nie trwa nie wiadomo jak długo. Osobiście, nie chodzę do kosmetyczek, ale mam koleżanki i siostry, które owszem, chodzą, i żeby ciągle dobrze wyglądać, muszą to robić regularnie, inaczej efekt zanika. Ponadto jedna jaskółka wiosny ni eczyni, jeden botoks czy kwas nie zmienią raczej za wiele w długiej perspektywie. Często zabiegów by były skuteczne, potrzeba jest cała seria...To moja ogólna opinia, i odnoszę się głównie do jednego odcinka, jaki na razie obejżałam. Jeśli kobieta idąc do tego programu jest tego faktu świadoma, wie, że to dopiero początek a potem wszystko lerzy w jej rekach, to ok, gorzej, jak uwierzy w bajke a czar prysnie, jak tylko z czasem powiedzmy nawet i niech to bedzie rok, czar prsynie jak w bajce o kopciuszku....Znow zmienia sie w szare myszki a nie bedzie je stac, by isc na zabiegi...No i o to sie najbardziej bym obawiala...Na pewno sa tez takie kobiety, ktore na tym skorzystaja i potem beda o siebei na serio dbaci inwestowac w piekno

Teraz bede ogladac sexi mame

Edytowane przez ewelajna25
Czas edycji: 2011-11-07 o 17:55
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:12   #4452
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Ja przy Antku stosowałam butelki szklane (bo łatwiej je myc) Canpol Babies i Antek tylko tolerował smoczki kauczukowe nie nienawidził silikonowych karmiłam go miesiąc i ani minuty dłużej bo on nie chciał pić z piersi i wciąż płakał więc przeszłam na bebiko bo męczyliśmy się razem z tym jego piciem i zaczął spać przez całe noce. I powiem Wam szczerze że jestem tak negatywnie nastawiona do karmienia i nie wiem jak to będzie tym razem na ten moment mam mieszane uczucia

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:14   #4453
Mała!
Zakorzenienie

Witam Dziś zaczynamy21 tydzień
I mam dziś wielką radość w sobie Dowiedziałam sie, że moja przyjaciółka...jest w ciąży...dziś wyszły jej dwie tłuste krechy moja radość nie zna granic...trzymam mocno kciuki za nią

Byłam też dziś na małych zakupach...kupiłam koszyczki na drobiazgi do pokoiku...i kilka ciuszków dla dzidzi fotki koszyczków wkleję po kolacji

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
śliczny brzusio

Dziewczynki, kiedy poczuję wreszcie ruchy??????????
Jak to u Was było- w którym tygodniu?????
Już się nie mogę doczekac....
Ja pierszy raz w 17t. 19/20 już częściej czułam...a dziś zaczynam 21 i kopie czasem jak szalona

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Dzien dobry, my juz (wlasciwie dopiero ) po wizycie. Termin mialam na 9.20, bylam chwilke po 9 a weszlam do gabinetu po 10

Julia jest nadal dziewczynka, pieknie dala sie podejrzec panu doktorowi, jak tylko przylozyl glowice do brzucha byla spokojna (bylam na czczo) lezala sobie i trzymala raczki przy twarzy Nie wiem ile ma cm ale wazy 472 g i jest mniejsza niz na ten tydzien, bo odpowiada jakos 21 tc ale doktor mowil ze wszystko w porzadku. Doktorek robil tez chwile usg 3d, ale nie mam zdjecia, bo mala tak jak muszelke pokazala chetnie tak buzki nie chciala generalnie kamien z serca
Gratki!!! prawie pół kilo! super ja dziś zaczynam 21t. więc pewnie podobną wagę ma moja córcia

Ide robić kolację...głodna jestem

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:14   #4454
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Były gabinety w szkołach, z kiepskim sprzętem i słabymi lekarzami.Po jednym kontakcie miało się dość .Nie wszyscy rodzice dbali o zęby swoich dzieci , świadomość była słaba i pewnie to są skutki.Rodzice nie dbali o zęby dzieci i tak się rozkręcało błędne koło.
ja nie pamietam gabinetow ze szkoly ale za to kiedys bylam u dentysty jako dziecko i taka gruba Helga sie do mnie dorwala i koniec! od tamtej pory mam mega stresa przed dentysta juz na fotelu jestem cala mokra
Stary 2011-11-07, 18:17   #4455
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość

No właśnie, i tu jest pies pogrzebany-wszystko jest odwracalne, więc efekt zabiegów nie trwa nie wiadomo jak długo. Osobiście, nie chodzę do kosmetyczek, ale mam koleżanki i siostry, które owszem, chodzą, i żeby ciągle dobrze wyglądać, muszą to robić regularnie, inaczej efekt zanika. Ponadto jedna jaskółka wiosny ni eczyni, jeden botoks czy kwas nie zmienią raczej za wiele w długiej perspektywie. Często zabiegów by były skuteczne, potrzeba jest cała seria...To moja ogólna opinia, i odnoszę się głównie do jednego odcinka, jaki na razie obejżałam. Jeśli kobieta idąc do tego programu jest tego faktu świadoma, wie, że to dopiero początek a potem wszystko lerzy w jej rekach, to ok, gorzej, jak uwierzy w bajke a czar prysnie, jak tylko z czasem powiedzmy nawet i niech to bedzie rok, czar prsynie jak w bajce o kopciuszku....Znow zmienia sie w szare myszki a nie bedzie je stac, by isc na zabiegi...No i o to sie najbardziej bym obawiala...Na pewno sa tez takie kobiety, ktore na tym skorzystaja i potem beda o siebei na serio dbaci inwestowac w piekno

Teraz bede ogladac sexi mame
No już na to nie wiem co powiedzieć. Faktycznie, przestaję się golic, depilować, robić brwi, pilingować, myć i układać włosy od dziś, . No bo po co? I tak włosy odrosną, brwi odrosną i rozjaśnią się, włosy się przetłuszczą, a skóra i tak zarośnie starym naskórkiem.
W sumie racja, szkoda czasu.
Stary 2011-11-07, 18:33   #4456
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

kupowała któraś z Was legginsy na allegro??

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-07, 18:33   #4457
karo_z
Rozeznanie

A ja się pochwalę moim brzuchalem dzisiejszym czyli w pierwszym dniu 19 tygodnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karolina 005.jpg (64,7 KB, 31 załadowań)
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:36   #4458
Zia_
Zadomowienie

Karo_Z, sliczny brzusio! Dzieli ans tylko dzien w wieku ciazy i mamy podobne rozmiary Jeju nie macie pojecia jak mi z nim ciezko szczegolnie wieczorami, wole nie myslec co bedzie pod koniec
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:39   #4459
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

karo śliczny brzusio

Zia nie tylko tobie ciężko masakra

MICHAŁEK

WYMIANA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 18:40   #4460
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość

Gratki!!! prawie pół kilo! super ja dziś zaczynam 21t. więc pewnie podobną wagę ma moja córcia

Ide robić kolację...głodna jestem
Pewnie cos kolo tego bedzie juz wazyc u nas jest dokladnie 22+2 dzisiaj

tez ide cosik chyba zjesc... dzisiaj kupilam mandarynki sa kwaskowate, ale tak mi smakuja ze hej

Karo sliczny
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm

Edytowane przez emigra
Czas edycji: 2011-11-07 o 18:43
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:45   #4461
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karo_z Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę moim brzuchalem dzisiejszym czyli w pierwszym dniu 19 tygodnia
Ślicznie

Jutro równo 22 tygodnie i zaczynamy tydzień 23 Leci ten czas, że szok.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-11-07, 18:46   #4462
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:

tez ide cosik chyba zjesc... dzisiaj kupilam mandarynki sa kwaskowate, ale tak mi smakuja ze hej

dobrze, że wspomniałaś o mandarynkach bo ja właśnie też dzisiaj kupiłam i teraz tak się zastanawiałam co zjeść i zjem mandarynki :P
ja tak samo uwielbiam kwaskowate mniam

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-07, 18:47   #4463
karo_z
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Karo_Z, sliczny brzusio! Dzieli ans tylko dzien w wieku ciazy i mamy podobne rozmiary Jeju nie macie pojecia jak mi z nim ciezko szczegolnie wieczorami, wole nie myslec co bedzie pod koniec
Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
karo śliczny brzusio

Zia nie tylko tobie ciężko masakra
Dzięki
Póki co nie ma tak źle z tym brzuchem, nie przeszkadza mi na razie, ale co będzie potem to aż się boję myśleć!

chętnie bym sobie pooglądała Wasze zdjęcia na mailu, ale chyba do samego porodu nie dam rady napisać 100 postów (nie mylę się? trzeba 100 postów?)

Stary 2011-11-07, 18:49   #4464
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

karo pięknie wyglądasz
Stary 2011-11-07, 18:52   #4465
karo_z
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
karo pięknie wyglądasz
dziękuję

Stary 2011-11-07, 18:54   #4466
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
kupowała któraś z Was legginsy na allegro??
ja kupowałam ciążowe na polarze i jestem mega zadowolona wzięłam czarne i stalowe - takie siwe, koleżanka na uczelni powiedziała, że super spodnie he he

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:57   #4467
karolca
Zakorzenienie

Muszę Wam powiedzieć, że dziś jest poniedziałek... pierwszy poniedziałek bez wymiotów

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 18:59   #4468
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
ja kupowałam ciążowe na polarze i jestem mega zadowolona wzięłam czarne i stalowe - takie siwe, koleżanka na uczelni powiedziała, że super spodnie he he
wlasnie tez sie zastanawialam nad kupnem leginsow na all ... tylko jakos nie ufam, bo mi zalezy zeby nie przeswitywaly i byly cieple.... polecacie jakies?
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 19:05   #4469
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Muszę Wam powiedzieć, że dziś jest poniedziałek... pierwszy poniedziałek bez wymiotów
normlanie super wieści
Stary 2011-11-07, 19:10   #4470
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
wlasnie tez sie zastanawialam nad kupnem leginsow na all ... tylko jakos nie ufam, bo mi zalezy zeby nie przeswitywaly i byly cieple.... polecacie jakies?
ja kupiłam takie http://allegro.pl/show_item.php?item=1865307433 i jestem zadowolona nie prześwitują i są ciepłe. Na zimę te legginsy + grube rajstopy pod spód i cieplej jak w dżinsach Ja wzięłam rozm. L i mają jeszcze dużo zapasu na brzuszek

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości