|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Moorelcia ta?
Zaraz o niej poczytam, ale Tż mnie zamorduje, jak kupię kolejną odżywkę Kinqa ta ![]() Cytat:
Faktycznie trzeba zacząć myśleć o nowej części ![]() A któraś już chciała zakładać, Vicky chyba?
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulka dokładnie ta
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Moorelcia ok, dzięki, pomyślę o niej
![]() Bo tak kocham moje długie piękna pazury Kinqa nam też w czerwcu, no ale to już przecież praktycznie za 2 miesiące ![]() Ale to jest tak oficjalnie, w czerwcu się wprowadziliśmy do naszego już mieszkanka Bo tak to Tż od pierwszych dni związku praktycznie u mnie mieszkał
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
To u nas też w czerwcu
Jego rodzice wiedzą, że od sierpnia ale moje rzeczy wszystkie przeniosłam dopiero pod koniec września bo czekaliśmy jak wyprowadzą się współlokatorzy i przyjedzie brat Tak więc za 2 miesiące też rok stuknie
|
|
|
|
#4715 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też.
chociaż akurat starożytność jest ciekawa jak dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam skasowane większość SMSów od TŻ, bo już by dawno tel padł, jak bym je miała wszystkie mieć
. Mam tylko kilka zapisanych SMSów, które są dla mnie bardzo ważne
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Marudzę Tżtowi, że muszę jutro jechać na 8 na uczelnie, a on od razu "zawieźć Cię?"
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
hej hejo
ja już u Tż odezwę się później, lecę na piwko i wtulić się w Niego
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam o tych paznokciach i faktycznie mogą mieć na to wpływ tabsy. Piszą, że utrudniają one wchłanianie biotyny, która jest nazywana witaminą pięknych paznokci
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja go minęłam bezczelnie, bo przyjechał nie tym autem co zawsze i nie wiedziałam że to on
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam ostatnio kiepskie paznokcie, ale u mnie to jest raczej spowodowane brakiem witamin i płynami do mycia naczyń. Niestety nie maja one dobrego wpływu na nasze dłonie czy paznokcie
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech... Studencki czwartek, a ja siedzę w pokoju z anginą i zamulam przed kompem, bo znudziło mi się leżenie w łóżku
W ogóle nie odzywałam się ostatnio, bo koleżanka z grupy była poważnie chora i mój rozkład dnia wyglądał masakrycznie - rano zajęcia, potem wizyty u naszego lekarza uczelnianego po porady, jak był czas to był obiad a jak nie to nie, mnóstwo spraw do załatwiania, a popołudnia i wieczory zajmowały mi wyprawy do szpitala, bo dostać się do niego to godzina w jedną stronę (takie wygwizdowo), a odwiedziny tylko 17-20, więc taka wyprawa zajmowała kilka godzin. Na szczęscie wczoraj wyszła i wszystko już jest dobrze. Zapraszała mnie wczesnym wieczorem na tort w ramach podziękowań, ale nie poszłam z tą anginą, żeby nie sprzedać jej kolejnej infekcji. W ogóle dzika ta moja angina - wczoraj jak szłam spać czułam się dobrze, a dziś rano obudziłam się z bólem gardła, głowy i stawów, a potem było coraz gorzej Jeszcze uczelnia się pluje, że do jutra powinnam przyjechac do instytutu podpisać jakieś papiery. Dzwoniłam do nich i mówiłam, że nie jestem w stanie, to z wielką łaska dali mi czas do poniedziałku. Nagle im się dziś przypomniało, że muszę coś podpisać. Wszystko naprawdę fajnie wygląda w tej Moskwie, ale uczelnia niestety często gra mi na nerwach ostatnimi czasy... Soleilka Witam i gratuluję dzidzi Mojwa, pewnie że obalamy mity w sprawie wspólnego mieszkania Ja byłam z tż 5 miesięcy jak sie do niego wprowadziłam. Szkoda, że na razie mieszkaliśmy razem tylko semestr, ale jeszcze nadrobimy zaległości
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niestety będę raczej z tych, co chodzą z TŻ długo i nie mieszkają razem wspólnie
. Głównie to ze względu na to, że oboje mieszkamy blisko siebie i każde z nas z rodzicami ![]() zawiechaczarny a długo tam jeszcze w tej Moskwie będziesz?
"Może nie dziś, nie jutro Ale pewnego dnia i do końca naszego życia..." 06.12.2020 23.07.2022Edytowane przez Kasiaml91 Czas edycji: 2012-04-12 o 22:18 |
|
|
|
#4724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozszalałyście z postami! Tyle nadrabiania mam :P
SoleilkaNo to dobrego samopoczucia życzę ![]() Ja też jestem z początku 1991. Kiedy się urodziłaś? ![]() dobre Cytat:
![]() Tylko są też takie sytuacje, że ludzie nie chcą mieć dziecka, bo może to grozić zdrowiu matki albo jest ryzyko, że dziecko urodzi się z wadami. Różne sytuacje są w życiu. Cytat:
Pierwsza aborcja free- ale promocja... Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() Tobie też zazdroszczę ![]() I Tobie też ![]() Cytat:
Aczkolwiek bardzo bym chciała tylko drogo by nas to wyszło
|
|
|
#4725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc jakoś specjalnie mi się nie spieszy, bo krzywda mi sie tu nie dzieje. Wiadomo, że tęsknię za tż i sporo wydarzeń rodzinnych i towarzyskich w Polsce mnie omija, ale i tak uważam, że warto było wyjechac na to stypendium.A co do dzieci, to mój tż ostatnio wypalił, że fajnie by było jakbyśmy mieli dziecko za 2 lata i to będzie najlepszy moment. Powiedziałam, że chyba sam sobie to dziecko za 2 lata urodzi
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulka, na paznokcie polecam pić skrzyp
Miałam po nim piękne paznokcie. A z odżywek to NailTek, odbudował moje bardzo zniszczone paznokcie i byłe bardzo fajne
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ja w pracy siedzę. Nic się kompletnie nie dzieję i chyba sobie mapy porobię do nauki geografii:P Bo w niedziele będzie pytał z PN i turystyki wodnej.... Co do NailTeka też słyszałam, że bardzo dobry i się zastanawiam właśnie czy sobie nie zamienić :P |
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kobietki
Dzisiaj zaczynam weekend,ale dopiero jutro zobaczę się z tż brzydka pogoda u mnie za oknem ![]() i dołączam do tych które zamieszkają ze swoimi lubymi dopiero po ślubie bo póki co tż ma nawet dobrze płatną pracę, ale ja mam jeszcze studiaw ogole to tż(gdy był jeszcze z ex) wróżył sobie z obrączki i wyszło mu że ożeni się jak będzie miał 24 lata ( śmiech był podobno niesamowity, bo data jego ślubu z ex była wyznaczona na 2012r i teraz będzie miał 23, więc nie zgadzało się ) |
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam, polecam
![]() Tylko minus taki, że codziennie jedna warstwę trzeba malować, a potem po 7 dniach zmywa się wszystko. Niby pomalowanie jednej bezbarwnej warstwy to tylko chwila, ale np. ja mam problem z regularnością ![]() Ale dzielnie malowałam i naprawdę efekty były. |
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie poczytałam teraz o tym trochę i chyba zostanę przy swojej bo ja już tylko kładę jedną warstwę jako baza pod lakier
W ogóle zastanawiam się czy nie zainwestować w Shellac i robić sobie hybrydowy bo w pracy mam lampę UV
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka mialam ta odzywke.
Ja sprobuje teraz je wzmocnoc jakimis witaminkami, bo skoro zawsze mialam mocne same z siebie, tzn ze czegos im zaczelo brakowac. I zaczne od wzbogacenia organizmu w ta biotyne, moze to faktycznie to... Ja juz na uczelni od 8
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
jutro już sobota i idę do pracy heheheh Cytat:
i bym wolała przed ślubem jednak... ale każdy ma inaczej
*** ❤ Kornelka 11.03.2010 Never ignore someone who cares for you because someday you will realize you have lost a diamond while you were busy collecting stones... Edytowane przez Kinqaa Czas edycji: 2012-04-13 o 11:14 |
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ale dziś u mnie zimno i nic mi się nie chce. Dobrze, że jutro weekend i mogę się wyspać. Prawdopodobnie od następnego tyg nie będzie mi niestety dane się wysypiać, bo idę na próbę do hurtowni na fakturzystkę.
zawiechaczarny to już dużo Ci nie zostało, zleci bardzo szybko . czarnulkax sprawdź właśnie z tymi witaminami itp bo może właśnie tego Ci brakuje po zimie . Ja zaczęłam łykać kompleks Wellnes z Ori i co wieczór balsam wzmacniający nakładam
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqa widze, ze tak samo ubolewasz nad sobota
Tylko ze ja juz nad piatkiem, bo po uczelni wracam na chwile do domu i zaraz do pracy ![]() A odnosnie mieszkania sie zgadzam.
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Ja wstałam dzisiaj o 11:15 wyspałam się nie powiem. Kinqaa co dzień to inny avatar hihiCzy tylko ja mam dzisiaj problem z zasięgiem w orange??
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą jak rozmawialiśmy o tym z Tż, to stwierdził, że w naszym przypadku lepiej by było gdyby to On mógł urodzić dziecko dzień dobry Tż poszedł na uczelnię, a ja będę gnić w domu. Zaraz zrobię sobie jakieś śniadanie, prysznic i zabieram się za naukę konstytucyjnego. Miłego dnia |
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Earl ja mam pełen
Ale muszę powiedzieć, że będę zmieniać sieć bo to Orange doprowadza mnie do szału i tyle ile ja na tel wydaję miesięcznie .... Mój Tż jak to usłyszał to się załamał...---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Dlatego ja mam nadzieję, że Tż będzie miał dobrze płatną pracę żebym mogła się spokojnie zająć dziećmi do momentu aż nie pójdą do zerówki. |
|
|
|
#4739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dlatego, że orange przenosi się do tp Cytat:
miłej nauki
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na jaką sieć chcesz zmieniać? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

23.07.2022

siedziałam prawie 8h w szkole, padam na ryjek.