Sally Hansen Nailgrowth Miracle (Preparat pobudzający wzrost paznokcia) (stara wersja)

Stara wersja produktu

Sally Hansen Nailgrowth Miracle Profesj. preparat pobudzający wzrost paznokci - 13,3ml [3030]

• 3 listopada 2015 o 20:49
    Super
    Bardzo dobra odżywka, nareszcie moje paznokcie wyglądają dobrze i mają jakąkolwiek długość. Nie łamią się tak jak wcześniej i szybciej rosną. Stosowałam ją tak jak zaleca producent, a także jako bazę pod lakier i w takiej formie najlepiej się u mnie sprawdza. Przy samodzielnym stosowaniu szybko odpryskuje(czasami już po połowie dnia- przy zwykłych czynnościach) za co odejmuje poł gwiazdki. Nie jest to tania odżywka ale warto zainwestować jeśli macie problem z zapuszczeniem paznokci. Ja kupiłam ją w drogerii internetowej za 20zł. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 22 września 2015 o 17:01
    Rewelacyjna odżywka!
    Polecam tą odżywkę do paznokci z ręką na sercu. Najlepszy preparat do paznokci jaki kiedykolwiek stosowałam. Jeszcze miesiąc temu sięgnęłabym po odżywkę Eveline 8w1, lecz pewnego razu będąc w drogerii skusiłam się właśnie na Sally Hansen Nailgrowth miracle. Zdecydowanie, nie żałuję! Paznokcie po tym preparacie momentalnie stały się MOCNE, długie i wręcz nie do ruszenia. ;-) Daje nam piękny połysk na paznokciach, bardzo naturalny i estetyczny. Paznokcie w trakcie stosowania tej odżywki rosną jak szalone! Cena dość wysoka, ale zdecydowanie adekwatna do efektów. Dodam, że dla mnie ważnym elementem jest to jak paznokcie wyglądają i w jakiej są kondycji po zdjęciu odżywki z płytki po kuracji. Dla porównania, po zdjęciu odżywki Eveline 8w1 moje paznokcie dalej były łamliwe i miękkie, natomiast po zmyciu Sally Hansen \'\' Nailgrowth Miracle\'\' płytka pozostała silna długa i gładka. :-) Rewelacja! Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
    maane
    29 lipca 2015 o 20:39
    Mi pomogła :)
    Odżywkę tę kupiłam na Allegro za ok. 15 zł zachęcona pozytywnymi opiniami w Internecie. Systematyczne stosowanie (co 2 dni) sprawiło, że kondycja paznokci polepszyła się. Mam krótką płytkę i okropnie łamliwe paznokcie, po zastosowaniu zauważyłam, że dolegliwość ustąpiła (stosuję ok. 2 tygodnie, paznokieć miałam złamany 2 razy, wcześniej regularnie co 2-3 dni), paznokcie są twardsze i faktycznie dość szybko rosną. Mam nadzieję, że efekt się utrzyma. Polecam wypróbować :) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    ika1987
    25 czerwca 2015 o 19:19
    Jedna wielka masakra - nie polecam!!!
    Ta odżywka niestety wywolala u mnie to samo co odzywka z Eveline 8 w 1 czyli onycholize (odbarwione paznokcie, odchodzaca plytka paznokcia, rozdwojone konce, uczucie mrowienia po nałożeniu na płytke)! Kolejny raz musze sie meczyc z brzydkimi paznokciami i doprowadzac je do porządku:-( Nie używałam innej odżywki tylko ta, także na 100% to ona wywolala onycholize. Odradzam i radze obserwować paznokcie przy jej używaniu. Używam tego produktu od: Krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 1 czerwca 2015 o 12:32
    Dobra, ale jest dużo lepsza tej firmy
    Już kilka lat temu używałam tej odżywki i postanowiłam do niej wrócić. Czy słusznie o tym dalej. Ładna, złota buteleczka, wygodny pędzelek. Transparentny lakier do paznokci, który jest odżywką - nihil novi. Dla mnie to wielki plus, że kosmetyk Sally Hansen jest bezbarwny - nie przepadam za innymi odcieniami odżywek do paznokci. Jakiś miesiąc temu dwa paznokcie mi się zadarły podczas sprzątania i je obgryzłam do końca. Jak już były dwa krótkie to stwierdziłam, że resztę trzeba wyrównać. Na bardzo krótkie paznokcie co dwa dni nakładałam Nailgrowth Miracle - zmywałam i kładłam nową warstwę. Po trzech tygodniach paznokcie znów stały się ładne i długie - dla mnie długie to ciut poza opuszki palców. Zatem jeśli chodzi o szybki wzrost paznokci to nie mam najmniejszych zastrzeżeń, bo odżywka zadziałała znakomicie. Na paznokciach może zostać więcej niż dwa dni, wytrzyma kilka bez odpryskiwania. Jednak jest jedno poważne ale. Chodzi o twardość paznokci. Nie są cienkie ani łamliwe, ale używana przeze mnie wcześniej Sally Hansen Maximum Growth sprawiała, że były niezwykle mocne i twarde. Takiego działania brakuje mi w przypadku jej "złotej" siostry. Cena to 29,99 zł za 13,3 ml w Rossmannie. Reasumując to odżywka dobra, ale jej więcej nie kupię ponieważ znam lepszą i to tej samej firmy. Niestety jest już dostępna tylko na allegro, ale jest też sporo tańsza. Mam na myśli wspomnianą Sally Hansen Maximum Growth o której już pisałam. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka