Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 23:23   #4711
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
e tam wywód...

powiem ci jedno... czytając forum, może nie ten konkretnie temat, człowiek ma wrażenie, że jest kompletnym nierobem na garnuszku rodziców, nie przystosowanym do życia po ślubie, i to tylko dlatego, że nie płaci za całe swoje wesele. u mnie tez rodzice beda pokrywac część kosztów, głównie zwiazanych z salą i wykarmieniem ludzi i jest to u nas normalne. moje rodzeństwo nawet nie płaciło za to, co my z tżtem zobowiązaliśmy się zapłacić (obraczki, stroje, dj, fotograf, ślub itp). chcemy jak najbardzie odciążyć rodziców i dziś przedstawiliśmy im te liste i wykreślili nam z niej pokrywanie kosztów wynajmu sali ( też chcieliśmy to wziąść na siebie). Uczucia tak jak mówisz - dziwne, ale na początku miałąm wyrzuty " bo na wiżażu to wszyscy sobie sami płacą a ja chcę biednych rodziców naciągnąć", ale teraz jest ok. więcej kasy nam zostanie, to będziemy mieć więcej na remont
Tzn ja nie przejmuje się tym pod tym względem, że tu na forum większość dziewczyn ma wesele bez wsparcia finansowego od rodziców, bo to jest jednak zbyt indywidualna sprawa. Jeśli dadzą radę, to nic tylko im gratulować tu raczej chodzi o moje..hmm..sampoczucie? uczucia? Nawet nie wiem jak to nazwać

Czas na kąpiel i do spania. O niczym innym teraz nie marzę, jak o łóżeczku
Dobranoc

Edytowane przez burlesque90
Czas edycji: 2012-05-05 o 23:30
burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 23:29   #4712
asia27100
Zakorzenienie

może duma?

zawsze lepiej jak sie coś samemu zrobi, zapłaci... dlatego skoro pieniądze mamy na opłacenie tych kilku pozycji, wolimy to sami zapłacić, bo to w końcu nasze wesele

weekend się kończy... niedzieli już tak nie lubię, bo wiem że na drugi dzień trza iść do pracy....

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 23:52   #4713
carolline_
Przyczajenie

.
Cześć, dziewczyny !
Mogłabym do Was dołączyć?

Planuję ślub właśnie na 2013 , i mam nadzieję, że się uda...
Niestety jeszcze kompletnie NICZEGO nie mam załatwionego- i tutaj pojawia się problem... niemal cały majowy weekend poświęciliśmy na poszukiwania sali idealnej- i znaleźliśmy klika przepięknych, ale niestety o wolnym weekendzie w maju/czerwcu/lipcu/wrześniu 2013 możemy zapomnieć ...
W jednym miejscu jest wolna lipcowa niedziela- i prawdopodobnie ją zarezerwujemy...zostawili śmy także swoje nr telefonów, gdyby coś się zwolniło...

.
Nie miałam pojęcia, że trzeba za organizację zabrać się tak wcześniej !!!
Ogólnie jestem kiepską organizatorką i podejrzewam, że mój ślub będzie wielką klapą !
Ale postanowiłam dać z siebie wszystko i dlatego tutaj jestem- mam nadzieję, że dowiem się wielu przydatnych rzeczy
Dobranoc
carolline_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 07:44   #4714
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez carolline_ Pokaż wiadomość
.
Cześć, dziewczyny !

Niestety jeszcze kompletnie NICZEGO nie mam załatwionego- i tutaj pojawia się problem... niemal cały majowy weekend poświęciliśmy na poszukiwania sali idealnej- i znaleźliśmy klika przepięknych, ale niestety o wolnym weekendzie w maju/czerwcu/lipcu/wrześniu 2013 możemy zapomnieć ...
W jednym miejscu jest wolna lipcowa niedziela- i prawdopodobnie ją zarezerwujemy...zostawili śmy także swoje nr telefonów, gdyby coś się zwolniło...

.
Ogólnie jestem kiepską organizatorką i podejrzewam, że mój ślub będzie wielką klapą !
Ale postanowiłam dać z siebie wszystko i dlatego tutaj jestem- mam nadzieję, że dowiem się wielu przydatnych rzeczy
Dobranoc
Witaj
Niedziela? A nie pytaliście o piątki? Albo kwiecień?

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
ja jestem!

my już po spotkaniu. rodzice przeszli na "ty", wszystko jest mniej wiecej omówione
Super u nas też od razu przeszli na ty

Cytat:
edit a skąd u was ta data? u nas Tż wybrał, po analizie ile pieniędzy uzbiera do tego czasu ;D
My wybraliśmy sierpień patrząc na pogodę - czerwiec-lipiec są upalne nawet w nocy i burzowe. Sierpień dalej ciepły ale nocami już chłodniej, w tamtym roku pogoda w sierpniu była dużo spokojniejsza i uznaliśmy, że tak będzie najlepiej.
Z początku w ogóle chcieliśmy maj (wtedy sie poznaliśmy) ale są komunie w rodzinie i byłby foch

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:23   #4715
zytka26
Zakorzenienie

carolline_witaj
teraz niestety sale trzeba rezerować dużo wcześniej... może rzeczywiście rozważcie ten kwiecien albo październik....

U nas wyszedł lipiec ze względu na zespół. Chcieliśmy w czerwcu no ale nie udało się.

Dzień dobry
Stary 2012-05-06, 09:03   #4716
marta1881
Zakorzenienie

Witajcie
Ja znów z doskoku....ale u nas burza rano była!!!!

Witam nowe PMki

Mia bedzie dobrze

A teraz uciekam do szkoły...

14 miesięcy do ślubu
Stary 2012-05-06, 09:08   #4717
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość

14 miesięcy do ślubu

u nas 440 dni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 10:21   #4718
carolline_
Przyczajenie

Hej , dziewczyny

Bardzo marzy mi się ślub w jakimś ciepłym miesiącu- wiem, że kwiecień i październik są ładne- ale jednak bardzo "niepewne" w naszym klimacie...

Mam namiary na jeszcze dwie sale- jutro będziemy jechać je oglądać- może się uda?
Chciałabym, aby wokoło było duuużo przestrzeni- i żeby można było tam zorganizować pokaz sztucznych ogni albo lampionyyy

A czy Wy długo czekałyście na ślub od zaręczyn? Bo ja jestem zaręczona od 2 tyg. i "motywem" działania był ... rabat na obrączki Do pierścionka zaręczynowego była dołączona karta na zakup obrączek DO ROKU CZASU... i wtedy postanowiłam- ślub w 2013
oczywiście nie z powodu rabatu, bo nie wiem czy akurat tam będą najładniejsze obrączki, ale kiedy pomyślę 2014 wydaje mi się to abstrakcyjne- tyle czasu czekać?!
A może lepiej na spokojnie wszystko zorganizować?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Marta1881 i Zytka26
.
tak Wam zazdroszczę ! To musi być wspaniałe uczucie mieć już wyznaczony termin i tylko czekać
Stary 2012-05-06, 10:24   #4719
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Nie no tylko tak się śmieje, bo teściowa pamięta gdzie sobie kupowała patelnie, ale tż jej wytłumaczył, że to my kupowaliśmy - tż mnie wcześniej uprzedzał, że jego mama pamięta rzeczy, które nie miały miejsca
A to taki myk

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
juz wiem że nie przeprosi bo mi napisał w miarę normalnego smsa rano

no właśnie myślę teraz że on ma w du.pie cały ten ślub

raz mówi o pieniądzach na ślub, zaraz o tym jak będziemy żyć po ślubie. Raz o studiach, zaraz o wyjeździe
Też miewam takie wątpliwości, a raczej lęki czasem, bo kto nie ma i to normalne, ale żeby tak ?

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Kochana a może on potrzebuje się z tym oswoić? Facetowi czasami to ciężko przychodzi... Chociaż powinien być już oswojony kiedy decydował się na taki krok.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

A co do moich kosmetycznych zakupów poczynionych ostatnio to powiem Wam, że Colorstay póki co sprawuje się super Dużo dłużej się trzyma i tworzy naturalny efekt
A ta paletka cieni Ruby Rose jest super! Cienie się nie rolują, mają mocne kolory, długo się trzymają - super Za całe 4,30zł
Te cienie z ruby rose bywają fajne - niektóre, ale gdzieś ostatnio czytałam, że one zawierają parabeny i nie powinno się nimi codziennie malować, bo to niby szkodliwe nie wiem, czy to prawda - ja mam całą paletkę ich, ale rzadko używam, bo od dłuższego czasu kupuję pojedyncze, ale dobre jakościowo cienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
A ja się właśnie zastanawiam czy nie zmienić koncepcji ubioru na to czerwcowe wesele Miałam iść w różowej satynowej sukience w której byłam już na 2 weselach, dokładnie ta:
http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1278060187.jpg
I do tego szpilki nude peep toe.
Ale gryzie mi się to z koncepcją fryzury, bo chcę takie luźne upięcie z kręconych włosów
I mam taką granatową jeszcze, ona nie jest jakaś extra, ale zastanawiam się czy jej nie skrócić (jest za kolano) i nie iść w niej... Czeka mnie mierzenie
Ja w lipcu idę w sukience, w której byłam w październiku na weselu - miałam kiedyś fotkę w klubie w niej z tż U niego w rodzinie nie byłam w niej jeszcze, to mogę założyć

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
no dobra, tylko co teraz? usłyszałam z resztą wczoraj że jak pójdzie na studia to nie ma ślubu
Ja i tak już wiem że ślubu w 2013 nie będzie, więc mu odpuszczam i niech robi co mu się podoba
Ehh

Witam się kochane Wreszcie to forum ruszyło Ja się wyspałam, tż też, bo spał u mnie Póki co idę, ale wpadnę do Was później, jak tż pojedzie do domku

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:31   #4720
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
cześć
podpisuję się pod tym, co "mówią" dziewczyny - na szukanie sali na pewno nie jest za wcześnie a świadkiem ma być ważna dla Ciebie osoba, na którą będziesz mogła liczyć i w trakcie ślubu i wesela
napisz coś o sobie i swoim wybranku
I siostra i przyjaciółka są ważne, wiem, że na obie będę mogła liczyć. Przyjaciółka chyba jednak jest bardziej ogarnięta i organizowanie sprawia jej większą frajdę

Ojej... Opowiedzieć coś o sobie? Kiepska w tym jestem Oboje jeszcze jesteśmy studenciakami bez pracy, na stypendium tylko W tym roku kończymy liencjaty, a w przyszłym magisterki w rok, coby szybciej można było ślub wziąć
Ślub chcieliśmy brać zimą, tak grudzień/styczeń, jednak ze względów rodzinnych jest to niemożliwe. Dlatego przesunęliśmy wcześniej, ja najbardziej, to w październiku bym chciała - chłodniej już wtedy jest No i tak nagle mało czasu się zrobiło. Już salę trzeba zamawiać, zespół, fotografa. Niedługo trzeba będzie jeździć sukienki przymierzać! Z jednej strony nie mogę się tego doczekać, a z drugiej nie ma na to totalnie czasu...
Ale generalnie, to jestem optymistką i wierzę, że wszystko się uda pięknie ogarnąć
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:43   #4721
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Hej , dziewczyny

Bardzo marzy mi się ślub w jakimś ciepłym miesiącu- wiem, że kwiecień i październik są ładne- ale jednak bardzo "niepewne" w naszym klimacie...

Mam namiary na jeszcze dwie sale- jutro będziemy jechać je oglądać- może się uda?
Chciałabym, aby wokoło było duuużo przestrzeni- i żeby można było tam zorganizować pokaz sztucznych ogni albo lampionyyy

A czy Wy długo czekałyście na ślub od zaręczyn? Bo ja jestem zaręczona od 2 tyg. i "motywem" działania był ... rabat na obrączki Do pierścionka zaręczynowego była dołączona karta na zakup obrączek DO ROKU CZASU... i wtedy postanowiłam- ślub w 2013
oczywiście nie z powodu rabatu, bo nie wiem czy akurat tam będą najładniejsze obrączki, ale kiedy pomyślę 2014 wydaje mi się to abstrakcyjne- tyle czasu czekać?!

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Marta1881 i Zytka26
.
tak Wam zazdroszczę ! To musi być wspaniałe uczucie mieć już wyznaczony termin i tylko czekać
my zaręczyliśmy się w październiku i od razu szukaliśmy sali. ostatecznie podpisaliśmy umowę z salą 2 marca a z zespołem miesiąc później. Kamerzystę i fotografa mamy od TZa znajomego z pracy, dał nam super rabat i tylko katuję TŻa żeby podpisał z nim umowę

W sumie do 2013 jest jeszcze dużo i mało czasu ale powinniście się ze wszytskim wyrobić. Polecam od razu szukać też zepołu, bo może być gorszy problem niz z sala.

Edytowane przez zytka26
Czas edycji: 2012-05-06 o 10:47
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 10:49   #4722
carolline_
Przyczajenie

.
hmmm, zespół...
tak szczerze, to myślałam bardziej o DJ ...

.
ale sama już nie wiem, ponieważ to wszystko wydaje mi się takie...odległe, i przeraża mnie myśl, że muszę JUŻ sprecyzować swoje plany...
Stary 2012-05-06, 10:57   #4723
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
.
hmmm, zespół...

.
ale sama już nie wiem, ponieważ to wszystko wydaje mi się takie...odległe, i przeraża mnie myśl, że muszę JUŻ sprecyzować swoje plany...
jak DJ to tym bardziej, ostatnio są chyba bardziej rozchwytywani niż zespoły

Jeszcze tak nawiążę do rabatu na obrączki. Rozejrzyjcie się ile kosztują tam obrączki z rabatem a ile u innych jubilerów. Może sie okazać, że gdzie indziej takie same obraczki(próba i szerokość) kosztują mniej.

No własnie mnie to też na początku przerażało ale teraz juz jest spoko. Jak ma się te najważniejsze rzeczy ustalone to potem z górki

No a my obrączki już mamy jakieś 3 lata
Stary 2012-05-06, 11:16   #4724
carolline_
Przyczajenie

Zytka,

już mnie nie strasz ! ale to prawda, bo weszłam sobie na stronę internetową bardzo fajnego DJ i wszystkie jego weekendy do 2015 były oznaczone na czerwono- myślałam, że w ten sposób oznacza dni wolne... a to były rezerwacje

obrączki- brrr, koszmar...nawet nie chcę o tym myśleć...mam bardzo,bardzo,bardzo drobne dłonie i wiem, że będzie straszny problem... w dodatku nigdy nie nosiłam pierścionków, nie jestem przyzwyczajona...zaręczyn owy ciągle ściągam i "gubię", bo to mój pierwszy pierścionek... a od 3 dni noszę go na szyi na łańcuszku
Stary 2012-05-06, 11:23   #4725
dziubdziubek88
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki a ja myslałam ze przyjde juz do nowej cześc a tu niespodzianka jeszcze stara.

Witam nowe Pmki!

Jestem już wykonczona taka praca ze nie mam czasu na nic....ale no cóz lepsze to niż gdybym nic nie robiła.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
.
hmmm, zespół...

.

najlepiej załatw wszystko od razu to potem idzie już z górki...

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Hej , dziewczyny

Marta1881 i Zytka26
.
mi się zawsze marzył sierpien a bedzie jednak styczen życie bywa przewrotne
dziubdziubek88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 11:24   #4726
201609062115
Konto usunięte

Bry

Dastin będziesz miała obronę w moje urodziny, więc na bank będzie perfecto!

Mia nie wiem co powiedzieć, ale rozumiem Cię doskonale Kochana

Witam nowe PM

Dziewczynki błagam Was o kciuki jeśli do piątku nie oddam magisterki to w tym roku się nie obronię, a niestety nie stać nas teraz na wydatek rzędu 1500 zł za powtarzanie roku... Już nie mówiąc o tym, że rodzice mnie wydziedziczą i wygnają Podczytuje i tu i klub i jestem z Wami całym sercem, ale muszę się ogarnąć, wszystko zwaliło mi się na łeb, po nocach spać nie mogę Wrócę jak się uporam z tym gównem
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 11:26   #4727
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Przyszłam się tylko przywitać i nadrobić, bo do wtorku pewnie mnie nie będzie . Także do spisania

little_
zosh, carolline_, witam nowe PM-ki

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Dziewczynki błagam Was o kciuki jeśli do piątku nie oddam magisterki to w tym roku się nie obronię, a niestety nie stać nas teraz na wydatek rzędu 1500 zł za powtarzanie roku... Już nie mówiąc o tym, że rodzice mnie wydziedziczą i wygnają Podczytuje i tu i klub i jestem z Wami całym sercem, ale muszę się ogarnąć, wszystko zwaliło mi się na łeb, po nocach spać nie mogę Wrócę jak się uporam z tym gównem
trzymam mocno
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 11:43   #4728
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
.
Cześć, dziewczyny !

Dobranoc
hej rozumiem, że w sierpniu też nie ma? bo nie napisałaś tego miesiąca i zastanawiam się, czy nie chcecie w tym miesiącu czy to tylko pomyłka

napisz nam coś o Was

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
I siostra i przyjaciółka są ważne, wiem, że na obie będę mogła liczyć. Przyjaciółka chyba jednak jest bardziej ogarnięta i organizowanie sprawia jej większą frajdę

Ojej... Opowiedzieć coś o sobie? Kiepska w tym jestem Oboje jeszcze jesteśmy studenciakami bez pracy, na stypendium tylko W tym roku kończymy liencjaty, a w przyszłym magisterki w rok, coby szybciej można było ślub wziąć
Ślub chcieliśmy brać zimą, tak grudzień/styczeń, jednak ze względów rodzinnych jest to niemożliwe. Dlatego przesunęliśmy wcześniej, ja najbardziej, to w październiku bym chciała - chłodniej już wtedy jest No i tak nagle mało czasu się zrobiło. Już salę trzeba zamawiać, zespół, fotografa. Niedługo trzeba będzie jeździć sukienki przymierzać! Z jednej strony nie mogę się tego doczekać, a z drugiej nie ma na to totalnie czasu...
Ale generalnie, to jestem optymistką i wierzę, że wszystko się uda pięknie ogarnąć
pewnie, że się uda

Cytat:
Bry

Ja dziś byłam na nocy w pracy, ale żal mi pięknego dnia i chyba pójdę na rower, może świeże powietrze mnie jakoś orzeźwi .
I na pizzę muszę sobie dogadzać, narzeczony dziś wraca po tygodniowym urlopie w domu rodzinnym, więc nie mogę wyglądać, jakbym tęskniła

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 11:53   #4729
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Zytka,

już mnie nie strasz ! ale to prawda, bo weszłam sobie na stronę internetową bardzo fajnego DJ i wszystkie jego weekendy do 2015 były oznaczone na czerwono- myślałam, że w ten sposób oznacza dni wolne... a to były rezerwacje

obrączki- brrr, koszmar...nawet nie chcę o tym myśleć...mam bardzo,bardzo,bardzo drobne dłonie i wiem, że będzie straszny problem... w dodatku nigdy nie nosiłam pierścionków, nie jestem przyzwyczajona...zaręczyn owy ciągle ściągam i "gubię", bo to mój pierwszy pierścionek... a od 3 dni noszę go na szyi na łańcuszku
trzeba się spieszyć bo kto pierwszy ten lepszy

Cytat:
Bry

Dastin będziesz miała obronę w moje urodziny, więc na bank będzie perfecto!

Mia nie wiem co powiedzieć, ale rozumiem Cię doskonale Kochana

Witam nowe PM

kochana trzymam mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość

Ja dziś byłam na nocy w pracy, ale żal mi pięknego dnia i chyba pójdę na rower, może świeże powietrze mnie jakoś orzeźwi .
I na pizzę muszę sobie dogadzać, narzeczony dziś wraca po tygodniowym urlopie w domu rodzinnym, więc nie mogę wyglądać, jakbym tęskniła
pizza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 12:00   #4730
carolline_
Przyczajenie

acidka

oczywiście sierpnia nie wpisałam przez roztargnienie
a to chyba byłby idealny termin- np. długi weekend sierpniowy ...
Stary 2012-05-06, 12:02   #4731
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość

pizza

a z planów ślubnych - wybrałam kościół na kurs przedmałżeński (dwudniowy) - Dominikanów w Krk, chciałabym mieć to załatwione w czerwcu lub lipcu teraz tylko poinformować lubego, ale znając jego na pewno zgodzi się na ten, który ja wybiorę jeszcze bardziej realne to się dla mnie stanie, jak spotkamy się w kościele, by rozmawiać o małżeństwie

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
acidka

oczywiście sierpnia nie wpisałam przez roztargnienie
a to chyba byłby idealny termin- np. długi weekend sierpniowy ...
tak myślałam, ale szukajcie, szukajcie, ja salę na sierpień zarezerwowałam w marcu ( w swoje urodziny) w tym roku, więc jeszcze może być szansa na jakiś wakacyjny termin, trzymam kciuki!

mama 2015 i 2018

Edytowane przez acidka
Czas edycji: 2012-05-06 o 12:06 Powód: pomyłeczki ;)
Stary 2012-05-06, 12:17   #4732
carolline_
Przyczajenie

acidka

właśnie liczę na taki mały cud kciuki bardzo się przydadzą, dlatego dziękuję...

a tak odbijając od tematu- będę miała dwóch świadków mężczyzn- czy to niedobrze?
Stary 2012-05-06, 12:21   #4733
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
acidka

właśnie liczę na taki mały cud kciuki bardzo się przydadzą, dlatego dziękuję...

a tak odbijając od tematu- będę miała dwóch świadków mężczyzn- czy to niedobrze?
niestandardowo, ale ja nie widzę w tym nic złego

mama 2015 i 2018

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 12:33   #4734
extassy
Zakorzenienie

dzien dobry!
witam nowe pmki
my mamy 1 rok 2 mc i 7 dni

postanowilam ze jednak bedzie motyw pawiego piora i kolor morski a nie fiolet
tz zalatwil juz caly ogon pawi za 150 zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1aa_3.jpg (50,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0_dsc_0847-horz33-vert-vert.jpg (49,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6a00e551ae05e388340115709b2cb1970c-800wi_6.jpg (38,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4706960005_58814ce268.jpg (53,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Peacock+wedding+accessories.jpg (97,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2_11_PeacockWeddingAccessories.jpg (46,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg peacock_make_up_2.jpg (40,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg peacock-wedding-inspiration.jpg (66,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PeacockWeddingInspirationBoard.jpg (170,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rela16.jpg (73,2 KB, 7 załadowań)
Stary 2012-05-06, 12:34   #4735
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:

nie byłam jeszcze na takim weselu a świadkowie przyjdą z osobami towarzyszącymi?
Stary 2012-05-06, 12:38   #4736
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
nie byłam jeszcze na takim weselu a świadkowie przyjdą z osobami towarzyszącymi?
tez jestem ciekawa. bo jesli tak to nawet nie bedzie tego widac
Stary 2012-05-06, 12:42   #4737
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
dzien dobry!
witam nowe pmki
my mamy 1 rok 2 mc i 7 dni

postanowilam ze jednak bedzie motyw pawiego piora i kolor morski a nie fiolet
tz zalatwil juz caly ogon pawi za 150 zl
wow

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 12:46   #4738
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
wow
niestety nie dostane juz zarowych butow a idealnie by pasowaly ale mam jeszcze czas to znajde pasujace
Stary 2012-05-06, 12:46   #4739
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
tez jestem ciekawa. bo jesli tak to nawet nie bedzie tego widac
wujek był na takim weselu właśnie. I starsi byli sami. Nie tańczyli w ogóle tylko siedzieli przy stole...
więc chyba lepiej jak z kimś przyjdą
Stary 2012-05-06, 12:46   #4740
carolline_
Przyczajenie

jasne, że świadkowie przyszliby z osobami towarzyszącymi- tak jak każda dorosła osoba ...
myślicie, że naprawdę MUSI być tak, że świadkowie to para "mieszana"...?
.
.
a motyw przewodni pawiego piórka jest przecudowny))!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości