|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Cześc Dziewczyny! U mnie ostatnie 2 dni grzeczne pod względem kcal, ale mało warzyw było, bo przez dwa dni (+dzis od rana) siedziałam w garach - zrobiłam kolejne 2 lecza, rosół, i gotowaną na nim kapustę z koperkiem. Ale zamiast jeść załadowałam wszystko w słoiki, bo za 2 tyg wyjeżdżam na tydzien i sobie wymysliłam, że wezmę ze sobą obiady
![]() ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Wtajemniczenie
|
Darialex no jak patrzę na Twój album to wydajesz się szczuplutka. Nie widać co prawda nóg, ale i tak uważam że wyglądasz świetnie.
Winnie no ja też planowałam porobić obiady do Chorwacji, ale w końcu zrezygnowałam z tego. Będę chodzić na targ i kupować świeże warzywa, owoce, ryby (mam nadzieję że mają ich dużo). Ponoć w Chorwacji można spróbować mięso rekina ![]()
#4713 |
Konto usunięte
|
Darialex- Na pewno ukaże się jakaś moja relacja ze spotkania z Blondaskiem. Postaram się być grzeczna po %
![]() ![]() Godzina zero (czyt. Blondas staje w drzwiach) to 19.00, więc idę się zbierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Raczkowanie
|
Dziękuję DZIEWCZYNY
![]() Soldus: Miłego wieczoru z Blondaskeim, obfitującego w ogrom pozytywnych wrażeń ![]() Edytowane przez sasza10 Czas edycji: 2012-07-29 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Raczkowanie
|
puchatku podziwiam Cię za robienie obiadów naprzód, ja bym nie ogarnęła
![]() Martuszka nie mam aktualnie aparatu, ale jak go zdobędę to wrzucę nowe foty mojego fryza, bo obiecałam no i całej sylwetki... wtedy dowiecie się o mnie całej prawdy ![]() ![]() soldus nie zwlekaj ani chwili, zrób się na bóstwo! ![]() też się zbieram, pogoda jest, jutro wolne, trzeba się wynurzyć z mieszkania ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zadomowienie
|
Podczytałam Was troche i widze, że Medzia sie ulotniła
![]() Baleronowa, z tym syndromem za granica, to miałam na myśli zakupy ![]() ![]() Tez tak mam, że jak się stresuję, to nie jem. Ale to tylko jak mam naprawdę mega-stres (np. przed maturą), jak stres jest mniejszy, to na odwrót - żrę ![]() O, czytam, że jakiś romans się szykuje ![]() WyrafinowanySmak, zupełnie zapomniałam o tym serku milka, co pisałaś. teraz doczytałam-przypomniałam sobie i będe go wypatrywac ![]() Silvia, Ciebie tez rzadko tu widac ![]() ![]() Ocho, Martuszka, czytam hasło: naleśniki i slinotok mi sie uruchamia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do białego pieczywa, idzie sie odzwyczaić, ale to nie znaczy, że mija na nie ochota lub przestaje sie je lubić (niestety ![]() ![]() Crozee, ![]() Soldus, fajnie, ze sie dobrze bawiłas na weselu! Ale ten (nie)Twój C, to jakis kosmos odwalił z tym bieganiem ![]() Btw, Ty juz o krok od szósteczki na przodzie jesteś ![]() ![]() O kurcze, tak czytam, jak było na slubie i wiesz, niby nic, ale jakby mój facet poszedł z koleżanką ma wesele i robił to, co robił C, to bym sie baaardzo wkurzyła. Niby to nie zdrada, ale przyznaj, takie obejmowanie, masowanie, głaskanie wykracza poza sferę kontaktów czysto koleżenskich ![]() Gratuluje dostania sie na studia ![]() ![]() Elganja, historia Twoja i męża jak z bajki ![]() O, i Suzzi zniknęła ![]() Martusia, tez uwielbiam te rogaliki maślane z Lidla ![]() ![]() Tez nie jestem fanka pobierania krwi, ale w ciąży (zwłaszcza pod koniec), chodziłam już na kłucie z takimi samymi emocjami jak do kibelka na siku. Idzie przywyknąc ![]() Superkas, juz któryś tydzien mysle sobie, ze jestes teraz najsilniejszym ogniwem naszego wątku. Większośc z nas zalicza wpadki, niektóre nawet kilkudniowe żarcie, a Ty tak spokojnie ponad wszystkim przechodzisz, co widac zreszta na wadze. Wielkie ![]() Natalis, mam nadzieje, ze badania wreszcie wyjaśnia, co sie dzieje w Twoim organiźmie. Oby nic powaznego! ![]() Turqouis, cola waniliowa ![]() ![]() A jakim cudem nabawiłas sie kontuzji stopy w centrum handlowym ![]() Darialex, tez sie przymierzam do sprawienia sobie grzywki ![]() ![]() Bottega, ledwo wyjechałas, a juz mi Cię brakuje ![]() ![]() Lordi ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Winnie the Pooh podobno od dwóch lat cola waniliowa jest w Piotrze i Pawle
![]() ![]() a co do stopy- wiesz... trzeba mieć pecha ![]() w sumie odstawiłam cole i nawet teraz jakoś szczególnie mnie nie ciągnie ![]() ![]() i nie ciągnie mnie też do słodyczy ![]() ![]() trzymam dietkę, nie jest z tym tak źle. gorzej z aktywnością fizyczną ![]() mam piękną motywację- muszę schudnąć do października ile tylko dam rade. ze względu na faceta oczywiście ![]()
#4720 |
Wtajemniczenie
|
Winnie no jak nad nasze morze to życzę pogody
![]() Jeśli chodzi o naleśniki, to faktycznie były bardzo pyszne i polecam Ci ![]() ![]()
#4721 |
Konto usunięte
|
Puchatek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Wtajemniczenie
|
Este kurcze jesteś na 5 miejscu
![]()
#4723 |
Konto usunięte
|
martuszka łał jaka Ty laska jesteś!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
Co do chęci na słodycze, to wiem z własnego doświadczenia, że ciągnie do tego strasznie, ale się da! Drobne grzeszki zawsze się zdarzały, ale od dłuższego czasu moim patentem na zaspokojenie apatytu na słodycze jest bułeczka otrębowa (wg przepisu Dukana, pewnie znacie, do zrobienia w 4 minuty) przełożona serkiem homogenizowanym light z dodatkiem 1-2 tabletek słodziku, czasem z łyżeczką kawy rozpuszczalnej czy jakimś aromatem. Dodatkowo otręby dają uczucie sytości na dość długi czas. Wyśmienita do popołudniowej kawy
![]() ![]() ![]() Jeśli natomiast chodzi o ruch, to dla mnie wspaniałe okazało się bieganie i to już nieodłączny ruch w moim życiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Konto usunięte
|
Puchatku- Zgadzam się. bieganie z C. to był kosmos. Biegałam ze sportowcem
![]() ![]() Już po spotkaniu z Blondaskiem ![]() Mam obecnie lekko w czubie ![]() Wypiliśmy wino, a raczej dwa. Zostaliśmy w domu. Przyniósł film, pod koniec którego zaczynałam ewidentnie zasypiać ![]() Stwierdził, że czas spać ![]() ![]() Na odchodne mnie pocałował.......miło było ![]() ![]() ![]() Ja wzięłam prysznic i zaraz walnę się do łóżka, bo mi w głowie szumi. Wieczór był miły, a on szarmancki. Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Rozeznanie
|
w sumie mozna powiedziec, ze romans juz jest, a moze love story sie szykuje.
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Wtajemniczenie
|
Superkas nie wiem czy zejdę do 58kg. Zobaczę jak będzie mi brzuch spadał. Wpisałam 58, bo kiedyś ważyłam 57-58kg. Także ten cel ostateczny nie jest taki pewny.
Baleronowa noo ładny romansik ![]() ![]() Soldus jestem pod wrażeniem, bardzo ładnie się zachował. No trafił Ci się prawdziwy dżentelmen ![]() Sasza słodzona owsianka? ![]() Tż mnie rozwalił, leci reklama w tv ikei, z tą mamuśką "ty tu rządzisz". A on z tekstem - kurde jakbym słyszał swoją mamę ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-07-29 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam tych romansów
![]() Soldus: Z tego co czytam, widzę , że boisz się wdać w bardziej zawiłą znajomość z młodszym Blondaskiem, ale co Ci szkodzi spróbować? Wszak sama napisałaś, że jest szarmancki, zachował się bardzo grzecznie i przyzwoicie, nie każdy by tak teraz potrafił. Może warto dać mu jakąś szansę? I też korzystać z życia, gdy C. ma "jeszcze" dziewczynę ;] Choć jeśli tak bardzo zależy Ci na C. to nie zaszkodzi ciągle TEJ znajomości dodawać pikanterii ![]() Martuszka: Do niedawna owsianką jadłam tak, że na noc zalewałam wrzątkiem, napęczniało, a rano do tego jakieś owoce/orzechy itd. i jogurt, a teraz jem ją na ciepło (ciepły posiłek syci na dłużej): trochę mleka (ja każde rozcieńczam jeszcze trochę wodą), do tego słodzik, 2-3 łyżki płatków owsianych lub otrębów i gotuję na małym ogniu. Czasem posypuję cynamonem. Pycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Raczkowanie
|
Puchatku dzięki! a grzywki nie polecam, bynajmniej nie na lato
![]() turskus Jejjj właśnie teoretycznie powinnyśmy chcieć schudnąć dla samych siebie, żeby czuć się lepiej, podobać się sobie, wyleczyć się z kompleksów, ale widzisz tak naprawdę to ja mam to samo! Jak się pojawi na horyzoncie jakiś facet (a na razie jest tylko pustka) to moja motywacja od razu wzrasta o 200 %!!! Gdyby faceci nie istnieli świat byłby pełny grubych i szczęśliwych kobiet xD solduuuuuuuuuuus Ja Cię kręcę! ![]() ![]() ja dziś miałam takie ambitne plany, żeby się w końcu opalić. a tu... burza za burzą ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
sasza, miło cię znowu widzieć
![]() soldus, no proszę, taki gentelmen, aż miło
![]() |
#4731 |
Rozeznanie
|
duzo czasu jeszcze wiec nie wiadomo jak to pojdzie dalej. Co do sobot to sie ciesze, poniewaz wplace sobie na konto znowu i z napiwkow bede miala dalej na prezenty.
#4732 |
Rozeznanie
|
musze sobie w tej dziurze kupic centymetr, bo juz nie moge bez niego zyc po dwoch miechach nie mierzenia sie
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Konto usunięte
|
Baleronowa- Czy będzie z tego romansik to się dopiero okaże
![]() Martuszka85- Jak na młodszego ode mnie to zdecydowanie pokazał klasę i dojrzałośc. To się ceni...poza tym ma piękne oczy ![]() Sasza- Ja do C. czuję "miętę", że tak powiem, ale nie jestem w nim ani zakochana ani zadurzona, więc nie jest on moją blokadą w kontaktach damsko-męskich. Nie wykluczam kolejnych spotkań z Blondaskiem ![]() Darialex- No dokładnie ![]() ![]() Dietetycznie dziś całkiem dobrze. Było trochę ziemniaczków do obiadu- sztuki dwie, małe ![]() ![]() ![]() ![]() (Ex znów do mnie pisał- wczoraj i dziś. Ma chłopak tupet i odwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
darialex to wszystko jest trochę pokręcone
![]() ![]() ![]() ![]() zapomniałam zupełnie- używacie jakiś kosmetyków wspomagających wyszczuplanie/walkę z cellulitem? tak się zastanawiam co teraz stosować. przerabiałam już ten problem kilka razy,a w raz z nim przygody z loreal'em, eveline, ziają itp ![]() ![]()
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-07-29 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Rozeznanie
|
WRÓCIŁAM
![]() Cytat:
![]() ![]() Czarna jak walka Ty vs. Kebab kto wygrał ![]() elganja fajne przepisy ![]() Martusia miłego wyjazdu ![]() Martuszka widzę, że poszalałaś z zakupami na poprawę humoru - i dobrze ![]() ![]() ![]() natalis nie przejmuj się nie tylko u Ciebie pod górkę z facetami ![]() Este tak trzymaj a niedługo będzie 8 ![]() Soldus co to za rozluźnione menu u Ciebie widzę - oj nie ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() Puchatku ale ambitnie - wyjazd z własnym jedzeniem ![]() ![]() ![]() Sylvia gdzie jesteś ![]() Baleronowa fajnie, że dodatkowa fucha Ci się trafiła ![]() Tur ja używam balsamów ujędrniających, ale moim zdaniem sama systematyczność jest najważniejsza - szczególnie w wmasowywaniu tych specyfików w ciało ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-07-29 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Konto usunięte
|
Wyrafinowany- Już na nowo spinam się i będę pilnowac się w 100% Przyrzekam
![]() Oglądam właśnie na yt filmiki, jak pary tańczą Kizombę.... mój kolejny facet musi miec wyczucie rytmu, bo koniecznie muszę się na to zapisac. Zakochałam się w tym tańcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Konto usunięte
|
soldus cóż napisać, ten blondas świetny facet
![]() Ty się upiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ja zrobiłam sobie hamburgera, bułka grahamka,grubszy plaster wędliny drobiowej, pomidor ogórek i sos czosnkowy (wszystko w piekarnik) zwykłe ale dobre ![]() zrobiłam 3 , 2 dla męża jeden dla mnie ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-07-29 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Rozeznanie
|
Soldus Kizomba Kizomba Kizomba myślę sobie co to takiego... odpalam yt a tu
![]() ![]() ![]() ![]() Superkas Ty o hambuskach a ja tu taka głodna ![]() O matko, jutro moja wagowa chwila prawdy... Ciekawe ile na + po wyjeździe zobaczę ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Rozeznanie
|
Soldus
![]() ![]() Puchatku Kochany a gdzie nad morze się wybierasz? Darialex a ze mną to już nikt nie chce się spotkać tak? ![]() U mnie dzisiaj strasznie wczoraj zanim wróciłam z plaży, wykąpałam siebie dziecko, kolacja i wogóle poszłam spać koło północy a rano o 4 pobudka jej a tak mi się fajnie spało no ale nic tak moje niedziele wyglądają ze względu na giełdę, z dietą dzisiaj zawaliłam, śniadanko piękne 7:00, obiad 14:40 strasznie duża przerwa i strasznie to odczułam, nie wzięłam nic na giełdę prócz pierwszego śniadania a drugiego nie chciałam jeść bo jakbym kupiła owoce nie miałabym gdzie ich umyć a reszta to kebaby, kiełbasy, kurczaki z rożna itd. na obiad za dużo ziemniaczków ehhh na podwieczorek mały batonik (dostałam okres i poprostu musiałam coś małego coś słodkiego ![]() ![]() Dziewczynki jak macie jak proszę poklikajcie mi cio? ![]() ![]()
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-07-29 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Raczkowanie
|
Tur: Jeśli mogę coś doradzić, to balsamy jak najbardziej, ale chyba niekoniecznie muszą być antycellulitowe. Zwykły balsam nawilżający też odżywi skórę, a jak skóra jest nawilżona, to się lepiej prezentuje (na suchej cellulit bardziej się w oczy rzuca). Prysznic możesz kończyć zimnym strumieniem, niby poleca się naprzemienny, ale sam zimny na koniec, robiony z różnych odległości tez daje efekty i przydatna może się okazać taka rolka z wypustkami do masażu, do kupienia za jakieś 4-7zł, sama właśnie do tej szczotki wróciłam
![]() ![]() Soldus: Zgadzam się z Superkas- Blondasek zachował się " nie-po-dzisiejszemu" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.