|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Cześc Dziewczyny! U mnie ostatnie 2 dni grzeczne pod względem kcal, ale mało warzyw było, bo przez dwa dni (+dzis od rana) siedziałam w garach - zrobiłam kolejne 2 lecza, rosół, i gotowaną na nim kapustę z koperkiem. Ale zamiast jeść załadowałam wszystko w słoiki, bo za 2 tyg wyjeżdżam na tydzien i sobie wymysliłam, że wezmę ze sobą obiady
Dziś juz bedzie lepiej warzywnie, bo jeden słoik z leczo mi sie nie zawekował, więc nie ma siły, trzeba zjeść , no i połowę kapusty też zostawiłam do zjedzenia na bieżąco. Mam tylko nadzieje, że słoiki przetrwają do wyjazdu i nie odwekują mi sie wszystkie w trasie
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
Darialex no jak patrzę na Twój album to wydajesz się szczuplutka. Nie widać co prawda nóg, ale i tak uważam że wyglądasz świetnie.
Winnie no ja też planowałam porobić obiady do Chorwacji, ale w końcu zrezygnowałam z tego. Będę chodzić na targ i kupować świeże warzywa, owoce, ryby (mam nadzieję że mają ich dużo). Ponoć w Chorwacji można spróbować mięso rekina , będę na to polować.
|
#4713 |
|
Konto usunięte
|
Darialex- Na pewno ukaże się jakaś moja relacja ze spotkania z Blondaskiem. Postaram się być grzeczna po %
Z resztą ja mam taki charakter, że będzie miło, ale grzecznie ![]() Godzina zero (czyt. Blondas staje w drzwiach) to 19.00, więc idę się zbierać
|
|
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję DZIEWCZYNY
Do ginekologa na pewno pójdę, tylko teraz nie mam możliwości.Soldus: Miłego wieczoru z Blondaskeim, obfitującego w ogrom pozytywnych wrażeń
Edytowane przez sasza10 Czas edycji: 2012-07-29 o 09:34 |
|
|
|
#4715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 14:14 |
|
|
|
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
puchatku podziwiam Cię za robienie obiadów naprzód, ja bym nie ogarnęła
![]() Martuszka nie mam aktualnie aparatu, ale jak go zdobędę to wrzucę nowe foty mojego fryza, bo obiecałam no i całej sylwetki... wtedy dowiecie się o mnie całej prawdy ![]() ![]() soldus nie zwlekaj ani chwili, zrób się na bóstwo! Boszzz jak ja Ci zazdroszczę ;Pteż się zbieram, pogoda jest, jutro wolne, trzeba się wynurzyć z mieszkania
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
Podczytałam Was troche i widze, że Medzia sie ulotniła
Baleronowa, z tym syndromem za granica, to miałam na myśli zakupy Zresztą, ja ten syndrom mam nawet w PolsceTez tak mam, że jak się stresuję, to nie jem. Ale to tylko jak mam naprawdę mega-stres (np. przed maturą), jak stres jest mniejszy, to na odwrót - żrę O, czytam, że jakiś romans się szykuje ![]() WyrafinowanySmak, zupełnie zapomniałam o tym serku milka, co pisałaś. teraz doczytałam-przypomniałam sobie i będe go wypatrywac ![]() Silvia, Ciebie tez rzadko tu widac Błagam Cie, nie popełniaj mojego błędu i nie daj się wciągnąc w żywieniowo-wagowy rolerkoster. Na czymś takim można się zamęczyć - ból brzucha, rozciągnięty żołądek, o wyrzutach sumienia nie wspominając..Ocho, Martuszka, czytam hasło: naleśniki i slinotok mi sie uruchamia Jakoś niedługo trzeba będzie coś pomysleć Może na wyjeździe sobie usmażę - zabiorę tylko określoną ilość mąki - na3-4 sztuki, to mnie nie pokusi, żeby zrobić/zjeśc 15 sztuk za Twoje anty-piwne postanowienie! Szkoda, że ciągnie to za sobą unikanie grili, ale jak nie ufasz sobie, to tak bedzie lepiejCo do białego pieczywa, idzie sie odzwyczaić, ale to nie znaczy, że mija na nie ochota lub przestaje sie je lubić (niestety ![]() Crozee, za karnecik na siłkę i basen!Soldus, fajnie, ze sie dobrze bawiłas na weselu! Ale ten (nie)Twój C, to jakis kosmos odwalił z tym bieganiem ![]() Btw, Ty juz o krok od szósteczki na przodzie jesteś ![]() O kurcze, tak czytam, jak było na slubie i wiesz, niby nic, ale jakby mój facet poszedł z koleżanką ma wesele i robił to, co robił C, to bym sie baaardzo wkurzyła. Niby to nie zdrada, ale przyznaj, takie obejmowanie, masowanie, głaskanie wykracza poza sferę kontaktów czysto koleżenskich Gratuluje dostania sie na studia ![]() Elganja, historia Twoja i męża jak z bajki O, i Suzzi zniknęła ![]() Martusia, tez uwielbiam te rogaliki maślane z Lidla I w ogóle uwielbiam ich słodycze, ale odkąd jestem na diecie, chodze tam bardzo rzadko, żeby się nie umartwiać i tylko po warzywa, resztę omijam szerokim łukiemTez nie jestem fanka pobierania krwi, ale w ciąży (zwłaszcza pod koniec), chodziłam już na kłucie z takimi samymi emocjami jak do kibelka na siku. Idzie przywyknąc ![]() Superkas, juz któryś tydzien mysle sobie, ze jestes teraz najsilniejszym ogniwem naszego wątku. Większośc z nas zalicza wpadki, niektóre nawet kilkudniowe żarcie, a Ty tak spokojnie ponad wszystkim przechodzisz, co widac zreszta na wadze. Wielkie laska!!!Natalis, mam nadzieje, ze badania wreszcie wyjaśnia, co sie dzieje w Twoim organiźmie. Oby nic powaznego! Turqouis, cola waniliowa A bywa w hipermarketach? Od 3 lat nie tknełam coli/pepsi, ale takiej to bym chyba spróbowałaA jakim cudem nabawiłas sie kontuzji stopy w centrum handlowym ![]() Darialex, tez sie przymierzam do sprawienia sobie grzywki ![]() za erasmusa!Bottega, ledwo wyjechałas, a juz mi Cię brakuje Dobrze, że przez Twój trzeci tydzień mnie tez nie będzie![]() Lordi za utratę dwóch rozmiarów
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4719 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Winnie the Pooh podobno od dwóch lat cola waniliowa jest w Piotrze i Pawle
ja sama ją spotkałam w małych delikatesach. generalnie nie będę się już rozglądać za takimi cudami a co do stopy- wiesz... trzeba mieć pecha ale nie jest tak źle jak myślałam. za kilka dni pewnie będę mogła się już normalnie ruszać. w sumie odstawiłam cole i nawet teraz jakoś szczególnie mnie nie ciągnie na szczęście! i nie ciągnie mnie też do słodyczy za to strasznie brakuje mi fast foodów ![]() trzymam dietkę, nie jest z tym tak źle. gorzej z aktywnością fizyczną ale powoli zbieram się psychicznie na wielką zmianę. mam ambitny plan- od sierpnia ostro ćwiczę.mam piękną motywację- muszę schudnąć do października ile tylko dam rade. ze względu na faceta oczywiście
|
#4720 |
|
Wtajemniczenie
|
Winnie no jak nad nasze morze to życzę pogody
. Ja planuję ze świeżych ryb robić grille. Budki faktycznie bywają wątpliwe, chociaż ja dawno nad Bałtykiem nie byłam. A w jakie rejony się wybierasz?Jeśli chodzi o naleśniki, to faktycznie były bardzo pyszne i polecam Ci U mnie specem naleśnikowym jest tż i robi po prostu rewelacyjne. Ja mam twardą zasadę - nie robię nic z ciast. Nie wiem nawet czy bym potrafiła. Gotuję wszystko, ale jak przychodzi do zrobienia ciasta np na pierogi, kopytka, naleśniki to zawsze tż. Ja to nawet proporcji nie znam
|
#4721 |
|
Konto usunięte
|
Puchatek
miło,że to zauważyłaś dlatego pozwoliłam sobie na loda trzymam się diety bo chcę osiągnąć swój cel
|
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
Este kurcze jesteś na 5 miejscu
|
#4723 |
|
Konto usunięte
|
martuszka łał jaka Ty laska jesteś!!!
Ty chcesz na serio zejść do 58 ?
|
|
|
|
#4724 |
|
Raczkowanie
|
Co do chęci na słodycze, to wiem z własnego doświadczenia, że ciągnie do tego strasznie, ale się da! Drobne grzeszki zawsze się zdarzały, ale od dłuższego czasu moim patentem na zaspokojenie apatytu na słodycze jest bułeczka otrębowa (wg przepisu Dukana, pewnie znacie, do zrobienia w 4 minuty) przełożona serkiem homogenizowanym light z dodatkiem 1-2 tabletek słodziku, czasem z łyżeczką kawy rozpuszczalnej czy jakimś aromatem. Dodatkowo otręby dają uczucie sytości na dość długi czas. Wyśmienita do popołudniowej kawy
W ogóle przepisy Dukana na desery są moim zdaniem wyśmienite (nie jestem zwolenniczką tejże diety, ale pewne przepisy z powodzeniem można wykorzystać stosując bardziej urozmaiconą dietę). A dla zwolenniczek słodkich śniadań polecam owsiankę z dodatkiem słodziku, też pewnie każda wie jak zrobić Proste strasznie, a dopiero niedawno wpadłam na to, że można do mleka na owsiankę dodać słodziku i wtedy mi już do owsianki żadnych innych dodatków w postaci owoców czy czegoś innego nie potrzeba Jeśli natomiast chodzi o ruch, to dla mnie wspaniałe okazało się bieganie i to już nieodłączny ruch w moim życiu Na początek polecam rower stacjonarny, choć wiem, że nie każdy ma, ale to dobra sprawa- można sobie pedałować oglądając ulubiony serial i nawet się nie czuje jak się kalorie gubi
|
|
|
|
#4725 |
|
Konto usunięte
|
Puchatku- Zgadzam się. bieganie z C. to był kosmos. Biegałam ze sportowcem
![]() Już po spotkaniu z Blondaskiem ![]() Mam obecnie lekko w czubie ![]() Wypiliśmy wino, a raczej dwa. Zostaliśmy w domu. Przyniósł film, pod koniec którego zaczynałam ewidentnie zasypiać Stwierdził, że czas spać Pomógł mi zrobić łóżko, a raczej sam je zrobił ![]() Na odchodne mnie pocałował.......miło było Powiedział mi, że jestem niezwykle atrakcyjną i piękną kobietą (z tym się nie zgadzam) oraz, że bardzo chciałby zostać na noc, ale wolałby żebym była trzeźwa jak do tego dojdzie I poszedł ![]() Ja wzięłam prysznic i zaraz walnę się do łóżka, bo mi w głowie szumi. Wieczór był miły, a on szarmancki. Dobranoc. |
|
|
|
#4726 |
|
Rozeznanie
|
w sumie mozna powiedziec, ze romans juz jest, a moze love story sie szykuje.
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 14:15 |
|
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
Superkas nie wiem czy zejdę do 58kg. Zobaczę jak będzie mi brzuch spadał. Wpisałam 58, bo kiedyś ważyłam 57-58kg. Także ten cel ostateczny nie jest taki pewny.
Baleronowa noo ładny romansik Kurczę, aż miło się czyta. No a jak masz zastępstwo jeszcze w następne soboty to też zgarniesz napiwków ![]() Soldus jestem pod wrażeniem, bardzo ładnie się zachował. No trafił Ci się prawdziwy dżentelmen . Sasza słodzona owsianka? to jest zjadliwe wtedy? Nigdy nie jadłam pocukrowanej owsianki.Tż mnie rozwalił, leci reklama w tv ikei, z tą mamuśką "ty tu rządzisz". A on z tekstem - kurde jakbym słyszał swoją mamę
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-07-29 o 08:53 |
|
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam tych romansów
Soldus: Z tego co czytam, widzę , że boisz się wdać w bardziej zawiłą znajomość z młodszym Blondaskiem, ale co Ci szkodzi spróbować? Wszak sama napisałaś, że jest szarmancki, zachował się bardzo grzecznie i przyzwoicie, nie każdy by tak teraz potrafił. Może warto dać mu jakąś szansę? I też korzystać z życia, gdy C. ma "jeszcze" dziewczynę ;] Choć jeśli tak bardzo zależy Ci na C. to nie zaszkodzi ciągle TEJ znajomości dodawać pikanterii ![]() Martuszka: Do niedawna owsianką jadłam tak, że na noc zalewałam wrzątkiem, napęczniało, a rano do tego jakieś owoce/orzechy itd. i jogurt, a teraz jem ją na ciepło (ciepły posiłek syci na dłużej): trochę mleka (ja każde rozcieńczam jeszcze trochę wodą), do tego słodzik, 2-3 łyżki płatków owsianych lub otrębów i gotuję na małym ogniu. Czasem posypuję cynamonem. Pycha
|
|
|
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
Puchatku dzięki! a grzywki nie polecam, bynajmniej nie na lato
![]() turskus Jejjj właśnie teoretycznie powinnyśmy chcieć schudnąć dla samych siebie, żeby czuć się lepiej, podobać się sobie, wyleczyć się z kompleksów, ale widzisz tak naprawdę to ja mam to samo! Jak się pojawi na horyzoncie jakiś facet (a na razie jest tylko pustka) to moja motywacja od razu wzrasta o 200 %!!! Gdyby faceci nie istnieli świat byłby pełny grubych i szczęśliwych kobiet xD solduuuuuuuuuuus Ja Cię kręcę! ja dziś miałam takie ambitne plany, żeby się w końcu opalić. a tu... burza za burzą
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
sasza, miło cię znowu widzieć
![]() soldus, no proszę, taki gentelmen, aż miło
|
|
#4731 |
|
Rozeznanie
|
duzo czasu jeszcze wiec nie wiadomo jak to pojdzie dalej. Co do sobot to sie ciesze, poniewaz wplace sobie na konto znowu i z napiwkow bede miala dalej na prezenty.
|
#4732 |
|
Rozeznanie
|
musze sobie w tej dziurze kupic centymetr, bo juz nie moge bez niego zyc po dwoch miechach nie mierzenia sie
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 14:15 |
|
|
|
#4733 |
|
Konto usunięte
|
Baleronowa- Czy będzie z tego romansik to się dopiero okaże
![]() Martuszka85- Jak na młodszego ode mnie to zdecydowanie pokazał klasę i dojrzałośc. To się ceni...poza tym ma piękne oczy ![]() Sasza- Ja do C. czuję "miętę", że tak powiem, ale nie jestem w nim ani zakochana ani zadurzona, więc nie jest on moją blokadą w kontaktach damsko-męskich. Nie wykluczam kolejnych spotkań z Blondaskiem Zobaczymy co z tego wyniknie.Darialex- No dokładnie Ja Cię kręcę ![]() Dietetycznie dziś całkiem dobrze. Było trochę ziemniaczków do obiadu- sztuki dwie, małe Jestem u rodziców. Rano zebrałam się na pociąg i przyjechałam, bo się za Mamką stęskniłam Juro już wracam na moje śmiecie Za jakąś godzinę wskoczę na rowerek, puszczę sobie muzykę na mp3 i zrobię sobie domowy spinning ![]() (Ex znów do mnie pisał- wczoraj i dziś. Ma chłopak tupet i odwagę |
|
|
|
#4734 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
darialex to wszystko jest trochę pokręcone
generalnie akceptuję samą siebie i moją lekką nadwagę, wkurzam się tylko jak kupuje nowe ciuchy i zazwyczaj mam ogromny problem ze spodniami a motywacja jeśli chodzi o faceta jest dlatego, że po prostu chce żeby mu się żal zrobiło (taka moja nieodwzajemniona (chyba) miłość od 1,5 (!) roku) . tyle razy był przyczyną tego że zajadałam smutki to niech teraz się przyda do tego żebym to spaliła ![]() zapomniałam zupełnie- używacie jakiś kosmetyków wspomagających wyszczuplanie/walkę z cellulitem? tak się zastanawiam co teraz stosować. przerabiałam już ten problem kilka razy,a w raz z nim przygody z loreal'em, eveline, ziają itp wiem, że to nie jest rozwiązanie problemu, ale nie ukrywajmy, że walka na kilka frontów jest ważna
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-07-29 o 19:26 |
|
|
|
#4735 | |
|
Rozeznanie
|
WRÓCIŁAM
Cytat:
?Czarna jak walka Ty vs. Kebab kto wygrał ?elganja fajne przepisy ![]() Martusia miłego wyjazdu Martuszka widzę, że poszalałaś z zakupami na poprawę humoru - i dobrze ale za te szaleństwa kulinarne już taka pobłażliwa nie będę A co figurki to różnica jest wielka - gratuluję natalis nie przejmuj się nie tylko u Ciebie pod górkę z facetami Este tak trzymaj a niedługo będzie 8 ![]() Soldus co to za rozluźnione menu u Ciebie widzę - oj nie ładnie Puchatku ale ambitnie - wyjazd z własnym jedzeniem A o Medzi pisałam, że wyjechała do Niemiec do cioci ale wróci do Nas Na to liczę heh Sylvia gdzie jesteś ![]() Baleronowa fajnie, że dodatkowa fucha Ci się trafiła ![]() Tur ja używam balsamów ujędrniających, ale moim zdaniem sama systematyczność jest najważniejsza - szczególnie w wmasowywaniu tych specyfików w ciało
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-07-29 o 19:45 |
|
|
|
|
#4736 |
|
Konto usunięte
|
Wyrafinowany- Już na nowo spinam się i będę pilnowac się w 100% Przyrzekam
![]() Oglądam właśnie na yt filmiki, jak pary tańczą Kizombę.... mój kolejny facet musi miec wyczucie rytmu, bo koniecznie muszę się na to zapisac. Zakochałam się w tym tańcu |
|
|
|
#4737 |
|
Konto usunięte
|
soldus cóż napisać, ten blondas świetny facet
Ty się upiłaś zaścielił Ci łóżko no boskie to jeszcze to buzi ciekawe co z tego wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ja zrobiłam sobie hamburgera, bułka grahamka,grubszy plaster wędliny drobiowej, pomidor ogórek i sos czosnkowy (wszystko w piekarnik) zwykłe ale dobre zrobiłam 3 , 2 dla męża jeden dla mnie
Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-07-29 o 20:42 |
|
|
|
#4738 |
|
Rozeznanie
|
Soldus Kizomba Kizomba Kizomba myślę sobie co to takiego... odpalam yt a tu
![]() Superkas Ty o hambuskach a ja tu taka głodna O matko, jutro moja wagowa chwila prawdy... Ciekawe ile na + po wyjeździe zobaczę mam nadzieję, że nie więcej niż 1kg bo w sumie było grzecznie, ale nie regularnie
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#4739 |
|
Rozeznanie
|
Soldus
![]() Puchatku Kochany a gdzie nad morze się wybierasz? Darialex a ze mną to już nikt nie chce się spotkać tak? ![]() U mnie dzisiaj strasznie wczoraj zanim wróciłam z plaży, wykąpałam siebie dziecko, kolacja i wogóle poszłam spać koło północy a rano o 4 pobudka jej a tak mi się fajnie spało no ale nic tak moje niedziele wyglądają ze względu na giełdę, z dietą dzisiaj zawaliłam, śniadanko piękne 7:00, obiad 14:40 strasznie duża przerwa i strasznie to odczułam, nie wzięłam nic na giełdę prócz pierwszego śniadania a drugiego nie chciałam jeść bo jakbym kupiła owoce nie miałabym gdzie ich umyć a reszta to kebaby, kiełbasy, kurczaki z rożna itd. na obiad za dużo ziemniaczków ehhh na podwieczorek mały batonik (dostałam okres i poprostu musiałam coś małego coś słodkiego według moich obliczeń jak mąż przyjedzie to przez cały tydzień będę miała @ no szlak by trafił akurat ten tydzień.... wiadomo poradzimy sobie i z tym ale lepszy komfort jednak byłby bez ;/ Jej teraz cały czas będę myśleć o zachowaniu Blondaska..... podziw.Dziewczynki jak macie jak proszę poklikajcie mi cio? Bardzo Wam dziękuję
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-07-29 o 21:42 |
|
|
|
#4740 |
|
Raczkowanie
|
Tur: Jeśli mogę coś doradzić, to balsamy jak najbardziej, ale chyba niekoniecznie muszą być antycellulitowe. Zwykły balsam nawilżający też odżywi skórę, a jak skóra jest nawilżona, to się lepiej prezentuje (na suchej cellulit bardziej się w oczy rzuca). Prysznic możesz kończyć zimnym strumieniem, niby poleca się naprzemienny, ale sam zimny na koniec, robiony z różnych odległości tez daje efekty i przydatna może się okazać taka rolka z wypustkami do masażu, do kupienia za jakieś 4-7zł, sama właśnie do tej szczotki wróciłam
Powodzenia ![]() Soldus: Zgadzam się z Superkas- Blondasek zachował się " nie-po-dzisiejszemu" Mnie by tym ujął
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Dziś juz bedzie lepiej warzywnie, bo jeden słoik z leczo mi sie nie zawekował, więc nie ma siły, trzeba zjeść
, no i połowę kapusty też zostawiłam do zjedzenia na bieżąco. Mam tylko nadzieje, że słoiki przetrwają do wyjazdu i nie odwekują mi sie wszystkie w trasie

, będę na to polować.
Z resztą ja mam taki charakter, że będzie miło, ale grzecznie

Jakoś niedługo trzeba będzie coś pomysleć
za Twoje anty-piwne postanowienie! Szkoda, że ciągnie to za sobą unikanie grili, ale jak nie ufasz sobie, to tak bedzie lepiej
za karnecik na siłkę i basen!

miło,że to zauważyłaś 

?