Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-23, 19:19   #4711
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
U mnie bedzie 16tydz 4d
I tez mam zawsze wizyte we wtorek hehe tak jakos od poczatku ciazy mi sie uklada
Asystenta ciazy rowniez posiadam na fonku

Odnosnie prowadzenia ciazy, u mnie wyglada to tak:
Co miesiac mam wizyty u gina, on wtedy wypisuje karte ciazy, wazy mnie, mierzy cisnienie, przeglada moje wyniki badan i dotychczas zawsze podgladalismy maluszka ta sonda dopochwowa (ja to nazywam usg docipnym hehe ) teraz nie wiem jak bedzie z tym podgladaniem bo jak maluszek rosnie to moze byc juz za duzy, chyba. Nieznam sie za bardzo hehe
I oprocz tego mam w calej ciazy 3 duze usg. Na zakonczenie kazdego trymestru z pelna ocena plodu
To u mnie te badania też tak wyglądają, że waży ciśnienie i pytania czy jakieś mam, na każdej miałam usg i też te docipne :p ostatnio to genetyczne było też przez brzuchol, ciekawa jestem jak będzie teraz. Chłopek mój się już oczywiście szykuje ze mną . Nie wiem jak Wam ale mi teraz ten czas tak zapier.. huhu, że szok. Ostatnio jak pomyślałam sobie, że zaraz połowa a później z górki na pazurki? We wtorek chyba pójdziemy oglądać mieszkanie, marzę żeby być w końcu u siebie i robić to co chcę .
a przede wszystkim będziemy w centrum wszędzie blisko, a nie tak jak tu na wypiździejewie

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Kobitki zaraz mi jezyk do dupy ucieknie, dajcie mi ten barszczyk czerwony taki domowy
Ugotuję Ci jak chcesz najlepszy jest z pieczonych buraków
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:25   #4712
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
To u mnie te badania też tak wyglądają, że waży ciśnienie i pytania czy jakieś mam, na każdej miałam usg i też te docipne :p ostatnio to genetyczne było też przez brzuchol, ciekawa jestem jak będzie teraz. Chłopek mój się już oczywiście szykuje ze mną . Nie wiem jak Wam ale mi teraz ten czas tak zapier.. huhu, że szok. Ostatnio jak pomyślałam sobie, że zaraz połowa a później z górki na pazurki? We wtorek chyba pójdziemy oglądać mieszkanie, marzę żeby być w końcu u siebie i robić to co chcę .
a przede wszystkim będziemy w centrum wszędzie blisko, a nie tak jak tu na wypiździejewie

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Ugotuję Ci jak chcesz najlepszy jest z pieczonych buraków
Kochana bardzo ci dziekuje za mile checi
Wlasnie dzwonilam do mamy i mi ugotuje barszczyk i to TERAZ zbieram dupke i jade do niej hihi
Chyba musze byc czesciej w ciazy bo mam wzgledy niesamowite ostatnio u rodzinki hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:27   #4713
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana bardzo ci dziekuje za mile checi
Wlasnie dzwonilam do mamy i mi ugotuje barszczyk i to TERAZ zbieram dupke i jade do niej hihi
Chyba musze byc czesciej w ciazy bo mam wzgledy niesamowite ostatnio u rodzinki hehe
To pewnie dlatego, że kobiecie w ciąży nie można podobno niczego odmawiać
Leć Kochana i życzę smacznego
Stary 2014-03-23, 19:29   #4714
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ohh ja w 11 tygodniu miałam i usg dowcipne i przez powłoki brzuszne dodatkowo,mam nadzieję,że teraz też przez brzuchol,bo nie lubię tego dopochwowego,zawsze mi tam ślisko potem

Latte,mi czas dalej nie zapierdziela.. Od 10 tygodnia zatrzymał się w miejscu,pociesza mnie fakt,że za 2 dni zaczynam 15 tydzień Może dłuży mi się,bo żyję od wizyty do wizyty a co dopiero latem jak będzie mi się dłużyć

Misstic,ale masz kochaną mamę Moja robi teraz to co tylko chcę,ale przed 21 raczej by kazała mi się w głowę popukać jakbym chciała zupkę jakąś

Hahaha,mam inny gust muzyczny ogólem,ale dzisiaj zapuściłam sobie Stachurskiego I oczywiście żadnej piosenki słuchać nie mogę,bo ryczę na każdej Ostatnio nawet starego Boysa słuchałam,mimo,że na myśl o disco polo mnie mdliło od wielu lat ale jego kawałki teraz wspominam z sentymentem

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-03-23 o 19:30
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:35   #4715
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ohh ja w 11 tygodniu miałam i usg dowcipne i przez powłoki brzuszne dodatkowo,mam nadzieję,że teraz też przez brzuchol,bo nie lubię tego dopochwowego,zawsze mi tam ślisko potem

Latte,mi czas dalej nie zapierdziela.. Od 10 tygodnia zatrzymał się w miejscu,pociesza mnie fakt,że za 2 dni zaczynam 15 tydzień Może dłuży mi się,bo żyję od wizyty do wizyty a co dopiero latem jak będzie mi się dłużyć

Misstic,ale masz kochaną mamę Moja robi teraz to co tylko chcę,ale przed 21 raczej by kazała mi się w głowę popukać jakbym chciała zupkę jakąś

Hahaha,mam inny gust muzyczny ogólem,ale dzisiaj zapuściłam sobie Stachurskiego I oczywiście żadnej piosenki słuchać nie mogę,bo ryczę na każdej Ostatnio nawet starego Boysa słuchałam,mimo,że na myśl o disco polo mnie mdliło od wielu lat ale jego kawałki teraz wspominam z sentymentem
http://www.youtube.com/watch?v=vwCWwZetRaI To dla każdej z nas dobre disco polo nie jest złe od razu podnosi na duchu :p
Metamfetaminax ja dziś wymyśliłam co zrobić w razie gdyby mnie nuda wzieła zamówiłam puzzle póki co 500 kawałków hahaha
Dziś cały dzień sama siedziałam, pogadałam z Wami od razu mi lepiej
Stary 2014-03-23, 19:44   #4716
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ja podejrzewam,że każde puzzle rozwalę teraz w jeden dzień
Póki co kończę czytać "Chustkę" ale źle to na mnie działa,bo wyję
Dobrze,że mam to forum,bo bym się zanudziła

Hej czy ty wiesz, że ja się w tobie kocham?
Hej czy ty wiesz, że to poważna rzecz?
Hej czy ty wiesz, że zdjęcia twe oglądam?
Hej szkoda, że już nie zobaczę Cię!

I czuję się tak dobrze,że każda babka nie będąca w ciąży mogłaby mi pozazdrościć samopoczucia Aż chce mi się tańczyć przez tą piosenkę Classica

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-03-23, 19:53   #4717
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podejrzewam,że każde puzzle rozwalę teraz w jeden dzień
Dobrze,że mam to forum,bo bym się zanudziła

Hej czy ty wiesz, że ja się w tobie kocham?
Hej czy ty wiesz, że to poważna rzecz?
Hej czy ty wiesz, że zdjęcia twe oglądam?
Hej szkoda, że już nie zobaczę Cię!

I czuję się tak dobrze,że każda babka nie będąca w ciąży mogłaby mi pozazdrościć samopoczucia Aż chce mi się tańczyć przez tą piosenkę Classica
Rozwalisz w sensie nie masz cierpliwości ??

Lubię, gdy jest jesień,
żołto rudy wrzesień,
wkoło wiatr ponuro łka,
a wesoło śpiewam ja:

Życie, to są chwile, chwile
tak ulotne, jak motyle,
a zegar daje znak,
nie zatrzymasz go i tak.
Więc wspominaj chwile mile,
przecież było ich aż tyle...
Zegar nie zaszkodzi nam,
niech czas biegnie, co mi tam

Wkręcasz mnie w stare disco

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 20:07   #4718
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ahh źle się wyraziłam-roztrzaskam Bo z nudów jak się rozkręcę to szybko ułożę... Planujemy z Tż kupić sobie jakieś planszówki,bo już znudziło nam się leżenie przed tv czy oglądając film na komputerze

Uwielbiam ten fragment"Więc wspominaj chwile mile,
przecież było ich aż tyle..."

Ogółem to czuję,że ten 14 tydzień przyniósł mi wiele dobrego:
a) Z Tż mało co się kłócimy,praktycznie ćwierkamy i już mnie tak nie denerwuje i go kocham z całego serca,znowu jak 3 miesiące temu
b) Dzisiejsza noc była hmm... romantyczna&namiętna A do tego Tż był tak zadowolony,że nie miałam wymówek typu "głowa boli" i aż zasnął z uśmiechem na ryjku W sumie to już spał a ja zaczęłam go całować i wcześniej był taki zmęczony,bo całą noc nie spał i na 6 szedł do pracy ale od razu odżył i normalnie miałam ochotę go zjeść

Stary 2014-03-23, 20:10   #4719
_niuniek
Przyczajenie

Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

W ktorym tygodniu poznałyście płeć ? Wizytę będę miała za tydzień (15t4d) i mam nadzieję, że już się dowiem ja miałam usg na każdej wizycie i mam już 4 zdjęcia mojego bobaska, mimo że z ciążą wszystko ok, martwiłabym się o dzidzie mając tylko 3 usg w ciągu całej ciąży.
Wiecie już w jakim szpitalu będziecie rodzić czy jednak to za wcześnie by o tym myśleć ? Rodziła może któraś z Was w Opolu lub Krapkowicach i mogłaby powiedzieć coś więcej na temat szpitala, personelu i ogólnego wrażenia ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez _niuniek
Czas edycji: 2014-03-23 o 20:12
_niuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:12   #4720
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Ahh źle się wyraziłam-roztrzaskam Bo z nudów jak się rozkręcę to szybko ułożę... Planujemy z Tż kupić sobie jakieś planszówki,bo już znudziło nam się leżenie przed tv czy oglądając film na komputerze

Uwielbiam ten fragment"Więc wspominaj chwile mile,
przecież było ich aż tyle..."

Ogółem to czuję,że ten 14 tydzień przyniósł mi wiele dobrego:
a) Z Tż mało co się kłócimy,praktycznie ćwierkamy i już mnie tak nie denerwuje i go kocham z całego serca,znowu jak 3 miesiące temu
b) Dzisiejsza noc była hmm... romantyczna&namiętna A do tego Tż był tak zadowolony,że nie miałam wymówek typu "głowa boli" i aż zasnął z uśmiechem na ryjku W sumie to już spał a ja zaczęłam go całować i wcześniej był taki zmęczony,bo całą noc nie spał i na 6 szedł do pracy ale od razu odżył i normalnie miałam ochotę go zjeść
Bardzo bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa i że się Wam układa Uhuhu
Fajnie, że macie wspólne wieczory, że możecie coś razem porobić.
Musze wypróbować Twój sposób na małego śpiocha bo już mnie nosi hahahaha :-D ale mój jest tak zmęczony że żal mi go czasem budzić.

<3
Stary 2014-03-23, 20:20   #4721
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte,ja z początku miałam ochotę na zupki chińskie a teraz mdli mnie od nich i jak to po zupkach-chce mi się jeszcze bardziej spać. Też miałam wkręte na fast foody pizzę a teraz już co raz mniej Ale za to jak nienawidzę mrożonych frytek tak jak się dopadnę to koniec Na czas ciąży polubiłam
Też ściągnęłam asystenta ciążowego

88Ekaterina88,wiem,że masz wkręty na kiwi,bo już tyle razy przeczytałam,że jesz te zielone bomby witaminowe U mnie w biedronce niby twarde niby miękkie ale jak czuję jak są kwaśne to mam ochotę zjeść 5 na raz
jeszcze ostatno patrzałam na gruszki, ale twardzizny i nie chcało mi sie czekac dwóch dni aby doszły do siebie

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 20:25   #4722
Metamfetaminax
Zakorzenienie

_niuniek,ja za 2 tygodnie zacznę chodzić na nfz i tam są pewne 3 wizyty,ale raz kiedyś powiem,że coś mnie niepokoi,że chciałabym usg i też czasem wybiorę się do doktorka prywatnie Niby inni żyją z tych 3 usg i mają się dobrze,ale ja jako zawodowa panikara będę spokojniejsza

Latte,mam nadzieję,że teraz będzie się w końcu układać Wczoraj tylko się Tż wkurzył na mnie lekko"bo zachowuję się jak typowa baba" której tylko ciuszki i ploteczki w głowie a on nie lubi takich kobiet i bardzo chciałby żebym ja nie była taką typową plotkarą,która lata co tydzień po sklepach,bo nie ma ciuchów,mimo,że z szafy wszystko się wysypuje Ale powiedział na spokojnie,bez fochów,więc jest ok

Mój też wiecznie zmęczony,ale wystarczy,że go całuję po szyi to już się pręży i się budzi zadowolony i jak nowo narodzony gotowy do działania Choć kiedyś z zaskoczenia przez sen zaczęłam go macać po dolnych partiach ciała to zaspany wstał,wziął mnie za rękę szarpnął i mówi"walnięty(w wulgarnej wersji ale dotyczące płci męskiej)jesteś? Jeszcze raz mnie tam dotknij to Ci je..." jakoś później nie miałam odwagi się go zapytać co mu się śniło skoro myślał,że to mężczyzna go dotyka
Ale sam mówi,żebym tam na dole nie próbowała takich sztuczek,bo w czasie snu może się zapomnieć i mi z kolanka wyjechać

88Ekaterina88,mnie na szczęście gruszki nie kręcą,bo nie dość,że są twarde to mam do nich uraz od 4 roku życia i w życiu nie zjem

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-03-23 o 20:27
Stary 2014-03-23, 20:34   #4723
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
_niuniek,ja za 2 tygodnie zacznę chodzić na nfz i tam są pewne 3 wizyty,ale raz kiedyś powiem,że coś mnie niepokoi,że chciałabym usg i też czasem wybiorę się do doktorka prywatnie Niby inni żyją z tych 3 usg i mają się dobrze,ale ja jako zawodowa panikara będę spokojniejsza

Latte,mam nadzieję,że teraz będzie się w końcu układać Wczoraj tylko się Tż wkurzył na mnie lekko"bo zachowuję się jak typowa baba" której tylko ciuszki i ploteczki w głowie a on nie lubi takich kobiet i bardzo chciałby żebym ja nie była taką typową plotkarą,która lata co tydzień po sklepach,bo nie ma ciuchów,mimo,że z szafy wszystko się wysypuje Ale powiedział na spokojnie,bez fochów,więc jest ok

Mój też wiecznie zmęczony,ale wystarczy,że go całuję po szyi to już się pręży i się budzi zadowolony i jak nowo narodzony gotowy do działania Choć kiedyś z zaskoczenia przez sen zaczęłam go macać po dolnych partiach ciała to zaspany wstał,wziął mnie za rękę szarpnął i mówi"walnięty(w wulgarnej wersji ale dotyczące płci męskiej)jesteś? Jeszcze raz mnie tam dotknij to Ci je..." jakoś później nie miałam odwagi się go zapytać co mu się śniło skoro myślał,że to mężczyzna go dotyka
Ale sam mówi,żebym tam na dole nie próbowała takich sztuczek,bo w czasie snu może się zapomnieć i mi z kolanka wyjechać

88Ekaterina88,mnie na szczęście gruszki nie kręcą,bo nie dość,że są twarde to mam do nich uraz od 4 roku życia i w życiu nie zjem
hahhaa padłam faktycznie nie próbuj bo może być kiepsko mój też strasznie gada przez sen czasami takie brednie, że płakać mi się chce z niego. Ja to mam tak, że mnie ostatnio kręci wszystko, nawet jak się całują w serialach to mi już jeździ nie miałam nigdy takiej chcicy i mój się boi mnie nawet całować jak jest zmęczony widzę to

a co do ubrań to ja wczoraj zaszalałam, zamawiam tylko przez net. wyczaiłam świetną hurtownię ale możesz detalicznie zamawiać ubrania ( bluzki po 8, 10 zł są i droższe) bo to outlet. Ale jest realacja, Zamówiłam 15 róznych rzeczy i bluzki i spodnie i dla Kuby też, za 240 zł
Stary 2014-03-23, 20:45   #4724
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
mamy są najlepsze moja na zawolanie robi mi pomidorówkę

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
jeszcze ostatno patrzałam na gruszki, ale twardzizny i nie chcało mi sie czekac dwóch dni aby doszły do siebie
mam fazę na gruszki

Cytat:

dobre ale rzeczywiscie lepiej nie pytać, co mu się śniło, niewiedza bywa blogoslawieństwem

Cytat:
a co do ubrań to ja wczoraj zaszalałam, zamawiam tylko przez net. wyczaiłam świetną hurtownię ale możesz detalicznie zamawiać ubrania ( bluzki po 8, 10 zł są i droższe) bo to outlet. Ale jest realacja, Zamówiłam 15 róznych rzeczy i bluzki i spodnie i dla Kuby też, za 240 zł
ale super ja dziś tylko nieśmiało na allegro weszlam obejrzeć ciążowe ciuchy

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:46   #4725
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Latte,Haha u nas na szczęście gadam tylko ja Ale raz obudziłam Tż,bo chciałam zapytać,gdzie ma papierosy,bo zasnąć nie mogłam a on się obudził zarypany,patrzy na mnie i mówi"I po co się tykasz jak nie Twoje?!Gdzie jest cała skrzynka wódki,dopiero tu leżała!Jutro masz ją przynieść i mnie to nie obchodzi" i się położył i zasnął a rano nie pamiętał nic

Też mam ostatnio tak,że jak w filmach się całują to ojeju... Wczoraj Tż nie chciał u mnie spać ale siłą go przytargałam do domu w wiadomym celu. Powiedział tylko,że jak nie mam ochoty to mało go nie zabiję jak mnie zapyta czy będziemy się kochać a jak ja mam chcicę to zachowuję się jak chłop
Na razie ciuchów już nie kupuję,bo doszłam do wniosku,że jest źle skoro tyle sobie nakupowałam a dalej nie mam co nosić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 20:56   #4726
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte,Haha u nas na szczęście gadam tylko ja Ale raz obudziłam Tż,bo chciałam zapytać,gdzie ma papierosy,bo zasnąć nie mogłam a on się obudził zarypany,patrzy na mnie i mówi"I po co się tykasz jak nie Twoje?!Gdzie jest cała skrzynka wódki,dopiero tu leżała!Jutro masz ją przynieść i mnie to nie obchodzi" i się położył i zasnął a rano nie pamiętał nic

Też mam ostatnio tak,że jak w filmach się całują to ojeju... Wczoraj Tż nie chciał u mnie spać ale siłą go przytargałam do domu w wiadomym celu. Powiedział tylko,że jak nie mam ochoty to mało go nie zabiję jak mnie zapyta czy będziemy się kochać a jak ja mam chcicę to zachowuję się jak chłop
Na razie ciuchów już nie kupuję,bo doszłam do wniosku,że jest źle skoro tyle sobie nakupowałam a dalej nie mam co nosić
Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
mamy są najlepsze moja na zawolanie robi mi pomidorówkę

mam fazę na gruszki

dobre ale rzeczywiscie lepiej nie pytać, co mu się śniło, niewiedza bywa blogoslawieństwem

ale super ja dziś tylko nieśmiało na allegro weszlam obejrzeć ciążowe ciuchy
Aliszcze- ja kupuję normalne tylko np oversize i większe o rozmiar jak popatrzyłam na ciążowe właśnie na allegro na ceny to trochę mi się zrobiło nieswojo nie lubię dużo kasy wydawać na ubrania, a ich znam są to oryginalne ubrania np atmosphere next tylko bez metek, chociaż czasem im się zdarzy nie odciąć z ciązowych kupiłam tylko spodnie z pasem, które założyłam jak było zimno z 5 raz i jak ☠☠☠*am w kąt tak więcej nie założę. Gryzą i guma tak uwiera :/

Meta- nie mogę hahaha le Cię skrzyczał mój często karetkę wstawia przez sen albo gada do kolegów z pracy wchodzę z nim w gadkę, wypytuję np jak ma na imię ona ale niestety za długo to robię i się kapnie mój też mi mówi, że jak nie mam to koniec, a jak mam to musi być i już bo sobie życzę czy faceci wszyscy są tak do siebie podobni?
Stary 2014-03-23, 21:04   #4727
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Aliszcze- ja kupuję normalne tylko np oversize i większe o rozmiar jak popatrzyłam na ciążowe właśnie na allegro na ceny to trochę mi się zrobiło nieswojo nie lubię dużo kasy wydawać na ubrania, a ich znam są to oryginalne ubrania np atmosphere next tylko bez metek, chociaż czasem im się zdarzy nie odciąć z ciązowych kupiłam tylko spodnie z pasem, które założyłam jak było zimno z 5 raz i jak ☠☠☠*am w kąt tak więcej nie założę. Gryzą i guma tak uwiera :/

Meta- nie mogę hahaha le Cię skrzyczał mój często karetkę wstawia przez sen albo gada do kolegów z pracy wchodzę z nim w gadkę, wypytuję np jak ma na imię ona ale niestety za długo to robię i się kapnie mój też mi mówi, że jak nie mam to koniec, a jak mam to musi być i już bo sobie życzę czy faceci wszyscy są tak do siebie podobni?
Brzmi ciekawie z ta hurtownia. Mozesz podac adres ??

Stary 2014-03-23, 21:09   #4728
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Brzmi ciekawie z ta hurtownia. Mozesz podac adres ??

http://www.hurtowniaawanti.pl/ naprawdę mają super ciuszki czasem się zdarzy drugi gatunek z dziurką małą ale zawsze o tym piszą
Bardzo proszę
Stary 2014-03-23, 21:10   #4729
kachna21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hejo

Zjadlam obiad i poprawiałam truskawkami, ale bez bitej śmietany
aaaaaaaaa za mną chodza truskawski już drugi dzień, skad macie??

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Ciąża nie jest zagrożona ale lekarz mi powiedział że że względu na moją ogromną i krwawiącą nadżerkę lepiej będzie jak powstrzymam się od stosunków do porodu a potem połóg jeszcze dochodzi.W maju będę to konsultować jeszcze bo żal mi męża😏
a gdzie masz nadżerkę? bo ja niestety tez mam, zaraz na poczatku szyjki i gin mi mówiła że przez to ukrwienie w ciąży wyglada tam niezbyt dobrze, zrobila cyto(rozkrwawiło się :/) ale badania wyszły ok. niby o zakazie stosunków nic mi nie mówila, ale ból szczególnie na poczatku konkretny
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 21:11   #4730
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Latte,ja w gadkę nie wchodzę,bo on powie kilka zdań i się zamyka
U nas też tak jest,że jak ja nie mam ochoty,to są takie kłótnie,że głowa boli ale jak już mam to musi być,bo sama na niego wejdę Z tym,że on nigdy mi nie odmówił,mimo,że kiedyś o 2 w nocy przyjechał z podróży i o 8 rano już dzwoniłam po niego,że ma szybko przybiec do mnie "na kawkę" Ale twierdzi,że obojętnie jakby nie był wypompowany to mi nie ma serca odmówić
Oni chyba wszyscy tacy sami,ehh

Oficjalnie dostałam zakaz słuchania smutnych piosenek,bo płaczę ciągle i on się zmartwił jak odebrałam telefon,że taka zapłakana jestem Ojj dzisiaj to mam humory... nie ma co.

Stary 2014-03-23, 21:19   #4731
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte,ja w gadkę nie wchodzę,bo on powie kilka zdań i się zamyka
U nas też tak jest,że jak ja nie mam ochoty,to są takie kłótnie,że głowa boli ale jak już mam to musi być,bo sama na niego wejdę Z tym,że on nigdy mi nie odmówił,mimo,że kiedyś o 2 w nocy przyjechał z podróży i o 8 rano już dzwoniłam po niego,że ma szybko przybiec do mnie "na kawkę" Ale twierdzi,że obojętnie jakby nie był wypompowany to mi nie ma serca odmówić
Oni chyba wszyscy tacy sami,ehh

Oficjalnie dostałam zakaz słuchania smutnych piosenek,bo płaczę ciągle i on się zmartwił jak odebrałam telefon,że taka zapłakana jestem Ojj dzisiaj to mam humory... nie ma co.
Ale ma dobre serce chociaż powiem Ci, że mi mój odmówił kilka razy, a na koniec dodał : i co fajnie Ci? a ja co? oczywiście fooch.
Słuchaj więc samych wesołych, jak zakaz to zakaz nie można sobie pogrywać z tak dobrym serduchem mnie do łez doprowadza tylko Mateusz Ziółko ze swoim When The man loves a woman Bożeeeeee jakby mi tak mój zaśpiewał.. To bierz mnie i demoluj hahahah
Stary 2014-03-23, 21:28   #4732
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.hurtowniaawanti.pl/ naprawdę mają super ciuszki czasem się zdarzy drugi gatunek z dziurką małą ale zawsze o tym piszą
Bardzo proszę
Na wizazu widzialam wątki gdzie dziewczyny robią zbiorowe zamówienia do tego typu hurtowni. Niektóre ciuchy są ekstra i w super cenie.

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
Miałam z Lidla - 3,99 za 500g, a oni pewnie z Hiszpanii lub Maroka
Były pyszne

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:29   #4733
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basia_83 Pokaż wiadomość
a jak sie dostac do waszego klubu?
Jesteś pod baczną obserwacją a tak serio, to chwilę się musisz poudzielać i kontaktować z Niestabilną

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
No ja "maminy" tez uwielbiam ale niestety na wygnaniu w De posiłkuję sie takim z torebki zreszta ten mojej mamy powstaje tylko na święta i mamusia dodaje do niego trochę wywaru z grzybkow...mmmm... rozmarzylam sie
Mój mąż kisi na święta co rok! Przepyszny wychodzi. Z torebki nigdy nie jemy. Ostatnio zrobiłam ze świeżych buraczków. Pamiętam z dzieciństwa, że uwielbiałam! Teraz dopiero zaczynam zupy gotować, bo wcześniej studenckie życie nam zostało we krwi, dopiero jak teściowa z nami pomieszkała kilka m-cy i robiła dwudaniowe obiady to się okazało, że fajnie tak. No... i jak już się ma dziecko, które na zupkach było "hodowane" to pasuje dla całej rodzinki gotować. Podglądałam troszkę teściową jak robi, internet mi pomaga to się wreszcie nauczę coś więcej gotować. Bo z domu takiej umiejętności nie wyniosłam

Cytat:
Czytałam parę miesięcy temu... No życie... i śmierć... Ciekawe jakkbym reagowała na tę książkę obecnie w ciaży.

Cytat:
Z mojego doświadczania z tymi usg zależy od lekarza - jak chodziłam prywatnie miałam mało usg - w zasadzie te podstawowe i przed samym porodem więcej. A teraz na nfz w zasadzie co wizytę mam usg.

Po południu pojechaliśmy pod Rzeszów na spacer wzdłuż starego Wisłoka - niby szlak, jakieś rzeźby miały być, ale chyba jacyś wandale się uporali... Staraliśmy się córkę trochę w nosidełku turystycznym ponosić, żeby się przyzwyczaiła. Oczywiście wolała sama chodzić, nie zmuszaliśmy jej. Zbuntowała nam się ostro pod koniec jak nie chcieliśmy jej pokazać zdjęć na aparacie foto... stała i wyła! Ech! Dzieci
Stary 2014-03-23, 21:31   #4734
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Na wizazu widzialam wątki gdzie dziewczyny robią zbiorowe zamówienia do tego typu hurtowni. Niektóre ciuchy są ekstra i w super cenie.

Miałam z Lidla - 3,99 za 500g, a oni pewnie z Hiszpanii lub Maroka
Były pyszne

Odkryłam ich na allegro kilka lat temu w cenach wyższych, a wczoraj zdecydowałam że pójdę na niższe i naprawdę mają baardzo duże ubrania nawet xxxxl, które nie wyglądają jak worki po ziemniakach.
Stary 2014-03-23, 21:35   #4735
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo proszę
Dziękuję

Stary 2014-03-23, 21:37   #4736
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Latte,haha w sumie jakby mi Tż odmówił też bym focha rzuciła Bo jak to kobiecie odmówić?!
Słucham tej piosenki co podałaś:Boże!! Jaki głos Chociaż dobrze,że mój Tż nie umie śpiewać,bo zepsułby tak wspaniałą piosenkę
Uwielbiam za to Bryana Adamsa,Roda Stewarda i Stinga "All for love" normalnie rozpływam się przy tym... Tak mi się to wspaniale kojarzy,że na samą myśl łzy mam

DorissiriD,ja czytałam jej bloga długi czas i tydzień nie wchodziłam i myślałam"ciekawe co u Chustki" i taki przykry wpis mnie spotkał powiem Ci lepiej nie czytaj w ciąży,bo jak teraz czytam co ona pisze o swoim synku albo słowa jakie kieruje do niego to nie mogę łez powstrzymać i aż się zanoszę
I czytam to drugi raz,teraz w formie książki i przeżywam to 150 razy mocniej...

U mnie w przychodni akurat na nfz są 3 usg,chyba,że coś niepokoi to oczywiście,że więcej. Co lekarz to obyczaj Moja eks ginka robi co wizytę akurat,ale inni lekarze,których kojarzę też już tak często nie robią,bo przy prawidłowo rozwijającej się ciąży nie mają takiej potrzeby.

Stary 2014-03-23, 21:51   #4737
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte,haha w sumie jakby mi Tż odmówił też bym focha rzuciła Bo jak to kobiecie odmówić?!
Słucham tej piosenki co podałaś:Boże!! Jaki głos Chociaż dobrze,że mój Tż nie umie śpiewać,bo zepsułby tak wspaniałą piosenkę
Uwielbiam za to Bryana Adamsa,Roda Stewarda i Stinga "All for love" normalnie rozpływam się przy tym... Tak mi się to wspaniale kojarzy,że na samą myśl łzy mam

DorissiriD,ja czytałam jej bloga długi czas i tydzień nie wchodziłam i myślałam"ciekawe co u Chustki" i taki przykry wpis mnie spotkał powiem Ci lepiej nie czytaj w ciąży,bo jak teraz czytam co ona pisze o swoim synku albo słowa jakie kieruje do niego to nie mogę łez powstrzymać i aż się zanoszę
I czytam to drugi raz,teraz w formie książki i przeżywam to 150 razy mocniej...

U mnie w przychodni akurat na nfz są 3 usg,chyba,że coś niepokoi to oczywiście,że więcej. Co lekarz to obyczaj Moja eks ginka robi co wizytę akurat,ale inni lekarze,których kojarzę też już tak często nie robią,bo przy prawidłowo rozwijającej się ciąży nie mają takiej potrzeby.
Kochana też ją lubię, a Bryan Adams have you ever really loved a woman? Życzę każdej żeby ją tak facet kochał jak on śpiewa tekst mnie zachwycił od pierwszego usłychu http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw

Narobiłyście mi ochoty na owoce, więc zrobiłam sobie kisiel
Stary 2014-03-23, 22:03   #4738
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _niuniek Pokaż wiadomość
W ktorym tygodniu poznałyście płeć ? Wizytę będę miała za tydzień (15t4d) i mam nadzieję, że już się dowiem ja miałam usg na każdej wizycie i mam już 4 zdjęcia mojego bobaska, mimo że z ciążą wszystko ok, martwiłabym się o dzidzie mając tylko 3 usg w ciągu całej ciąży.
Wiecie już w jakim szpitalu będziecie rodzić czy jednak to za wcześnie by o tym myśleć ? Rodziła może któraś z Was w Opolu lub Krapkowicach i mogłaby powiedzieć coś więcej na temat szpitala, personelu i ogólnego wrażenia ?

Hejo nie rodzilam ale duzo slyszalam o tych szpitalach. Opole odradzają mi wszystkie mamy ktore tam rodzily, a Krapkowice jest podobno najlepszym wyborem w wojewodztwie. Ja niestety do Krapkowic mam za daleko i chyba wybiore Kluczbork...

Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 22:27   #4739
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość

a gdzie masz nadżerkę? bo ja niestety tez mam, zaraz na poczatku szyjki i gin mi mówiła że przez to ukrwienie w ciąży wyglada tam niezbyt dobrze, zrobila cyto(rozkrwawiło się :/) ale badania wyszły ok. niby o zakazie stosunków nic mi nie mówila, ale ból szczególnie na poczatku konkretny
Nie mam pojęcia, ten mruk powiedział tylko że jest duża i rozległa. Bardzo krwawiąca, czasem po stosunku też, czasem też bolało.Cytologię też na szczęście mam ok😌

Stary 2014-03-24, 00:28   #4740
bezaczek7
Zakorzenienie

hej ho
u mnie dziś było ponuro
wczoraj dzień zleciał, potem goście, to nie pisałam
jutro jadę do ginki po l4 i tak się zastanawiam czy mnie będzie badać? z jednej strony mam wizytę "normalną" za 2 tyg, wcisnęła mnie tylko po l4, ale z drugiej zapisała mi globulki i może będzie chciała sprawdzić stan? ech nie chce mi się przygotowywać.
jak mnie naszło na te lody czekoladowe, to masakra, kupił mi w końcu tż wczoraj rożka czekoladowego i dziś go zjadłam. ale mało jakoś
truskawki trąbią w radiu(bo tv nie oglądam), że po 3,99 500g w lidlu. się wybiorę jutro-o ile jeszcze będą-bo będę akurat przejeżdżać bliziutko. mieli też borówki po 4,99 i maliny po 5,99, ale to było ze 2 tyg temu i malutkie paczuszki-po 125g chyba
i wiecie co? to chyba faktycznie są ruchy w piątek zwłaszcza po pomarańczy, sobota jakoś tak nie miałam czasu posiedzieć czy się wsłuchać w siebie, a dziś znów, mocniej niż w piątek i to nawet teraz po 23ciej czułam. wdaje się w mamusię z godzinami chodzenia spać
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości