|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Cytat:
. Nie wiem jak Wam ale mi teraz ten czas tak zapier.. huhu, że szok. Ostatnio jak pomyślałam sobie, że zaraz połowa a później z górki na pazurki? We wtorek chyba pójdziemy oglądać mieszkanie, marzę żeby być w końcu u siebie i robić to co chcę . ![]() a przede wszystkim będziemy w centrum wszędzie blisko, a nie tak jak tu na wypiździejewie ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
najlepszy jest z pieczonych buraków
|
||
|
|
|
#4712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie dzwonilam do mamy i mi ugotuje barszczyk i to TERAZ ![]() Chyba musze byc czesciej w ciazy bo mam wzgledy niesamowite ostatnio u rodzinki hehe
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leć Kochana i życzę smacznego |
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Ohh ja w 11 tygodniu miałam i usg dowcipne i przez powłoki brzuszne dodatkowo,mam nadzieję,że teraz też przez brzuchol,bo nie lubię tego dopochwowego,zawsze mi tam ślisko potem
Latte,mi czas dalej nie zapierdziela.. Od 10 tygodnia zatrzymał się w miejscu,pociesza mnie fakt,że za 2 dni zaczynam 15 tydzień Misstic,ale masz kochaną mamę Moja robi teraz to co tylko chcę,ale przed 21 raczej by kazała mi się w głowę popukać jakbym chciała zupkę jakąś Hahaha,mam inny gust muzyczny ogólem,ale dzisiaj zapuściłam sobie Stachurskiego I oczywiście żadnej piosenki słuchać nie mogę,bo ryczę na każdej Ostatnio nawet starego Boysa słuchałam,mimo,że na myśl o disco polo mnie mdliło od wielu lat ale jego kawałki teraz wspominam z sentymentem
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-03-23 o 20:30 |
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre disco polo nie jest złe od razu podnosi na duchu :pMetamfetaminax ja dziś wymyśliłam co zrobić w razie gdyby mnie nuda wzieła zamówiłam puzzle póki co 500 kawałków hahaha Dziś cały dzień sama siedziałam, pogadałam z Wami od razu mi lepiej |
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podejrzewam,że każde puzzle rozwalę teraz w jeden dzień
Póki co kończę czytać "Chustkę" ale źle to na mnie działa,bo wyję Dobrze,że mam to forum,bo bym się zanudziła ![]() Hej czy ty wiesz, że ja się w tobie kocham? Hej czy ty wiesz, że to poważna rzecz? Hej czy ty wiesz, że zdjęcia twe oglądam? Hej szkoda, że już nie zobaczę Cię! I czuję się tak dobrze,że każda babka nie będąca w ciąży mogłaby mi pozazdrościć samopoczucia Aż chce mi się tańczyć przez tą piosenkę Classica
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? Lubię, gdy jest jesień, żołto rudy wrzesień, wkoło wiatr ponuro łka, a wesoło śpiewam ja: Życie, to są chwile, chwile tak ulotne, jak motyle, a zegar daje znak, nie zatrzymasz go i tak. Więc wspominaj chwile mile, przecież było ich aż tyle... Zegar nie zaszkodzi nam, niech czas biegnie, co mi tam Wkręcasz mnie w stare disco ![]()
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh źle się wyraziłam-roztrzaskam
Bo z nudów jak się rozkręcę to szybko ułożę... Planujemy z Tż kupić sobie jakieś planszówki,bo już znudziło nam się leżenie przed tv czy oglądając film na komputerze Uwielbiam ten fragment"Więc wspominaj chwile mile, przecież było ich aż tyle..." Ogółem to czuję,że ten 14 tydzień przyniósł mi wiele dobrego: a) Z Tż mało co się kłócimy,praktycznie ćwierkamy i już mnie tak nie denerwuje i go kocham z całego serca,znowu jak 3 miesiące temu ![]() b) Dzisiejsza noc była hmm... romantyczna&namiętna A do tego Tż był tak zadowolony,że nie miałam wymówek typu "głowa boli" i aż zasnął z uśmiechem na ryjku W sumie to już spał a ja zaczęłam go całować i wcześniej był taki zmęczony,bo całą noc nie spał i na 6 szedł do pracy ale od razu odżył i normalnie miałam ochotę go zjeść
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#4719 |
|
Przyczajenie
|
Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
W ktorym tygodniu poznałyście płeć ? Wizytę będę miała za tydzień (15t4d) i mam nadzieję, że już się dowiem
ja miałam usg na każdej wizycie i mam już 4 zdjęcia mojego bobaska, mimo że z ciążą wszystko ok, martwiłabym się o dzidzie mając tylko 3 usg w ciągu całej ciąży.Wiecie już w jakim szpitalu będziecie rodzić czy jednak to za wcześnie by o tym myśleć ? Rodziła może któraś z Was w Opolu lub Krapkowicach i mogłaby powiedzieć coś więcej na temat szpitala, personelu i ogólnego wrażenia ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez _niuniek Czas edycji: 2014-03-23 o 21:12 |
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że się Wam układa Uhuhu Fajnie, że macie wspólne wieczory, że możecie coś razem porobić. Musze wypróbować Twój sposób na małego śpiocha bo już mnie nosi hahahaha :-D ale mój jest tak zmęczony że żal mi go czasem budzić. <3 |
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
_niuniek,ja za 2 tygodnie zacznę chodzić na nfz i tam są pewne 3 wizyty,ale raz kiedyś powiem,że coś mnie niepokoi,że chciałabym usg i też czasem wybiorę się do doktorka prywatnie
Niby inni żyją z tych 3 usg i mają się dobrze,ale ja jako zawodowa panikara będę spokojniejsza Latte,mam nadzieję,że teraz będzie się w końcu układać Wczoraj tylko się Tż wkurzył na mnie lekko"bo zachowuję się jak typowa baba" której tylko ciuszki i ploteczki w głowie a on nie lubi takich kobiet i bardzo chciałby żebym ja nie była taką typową plotkarą,która lata co tydzień po sklepach,bo nie ma ciuchów,mimo,że z szafy wszystko się wysypuje Ale powiedział na spokojnie,bez fochów,więc jest ok Mój też wiecznie zmęczony,ale wystarczy,że go całuję po szyi to już się pręży i się budzi zadowolony i jak nowo narodzony gotowy do działania Choć kiedyś z zaskoczenia przez sen zaczęłam go macać po dolnych partiach ciała to zaspany wstał,wziął mnie za rękę szarpnął i mówi"walnięty(w wulgarnej wersji ale dotyczące płci męskiej)jesteś? Jeszcze raz mnie tam dotknij to Ci je..." jakoś później nie miałam odwagi się go zapytać co mu się śniło skoro myślał,że to mężczyzna go dotyka Ale sam mówi,żebym tam na dole nie próbowała takich sztuczek,bo w czasie snu może się zapomnieć i mi z kolanka wyjechać ![]() 88Ekaterina88,mnie na szczęście gruszki nie kręcą,bo nie dość,że są twarde to mam do nich uraz od 4 roku życia i w życiu nie zjem
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-03-23 o 21:27 |
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie nie próbuj bo może być kiepsko mój też strasznie gada przez sen czasami takie brednie, że płakać mi się chce z niego. Ja to mam tak, że mnie ostatnio kręci wszystko, nawet jak się całują w serialach to mi już jeździ ![]() a co do ubrań to ja wczoraj zaszalałam, zamawiam tylko przez net. wyczaiłam świetną hurtownię ale możesz detalicznie zamawiać ubrania ( bluzki po 8, 10 zł są i droższe) bo to outlet. Ale jest realacja, Zamówiłam 15 róznych rzeczy i bluzki i spodnie i dla Kuby też, za 240 zł
|
|
|
|
|
#4724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja na zawolanie robi mi pomidorówkę![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś tylko nieśmiało na allegro weszlam obejrzeć ciążowe ciuchy
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Latte,Haha u nas na szczęście gadam tylko ja
Ale raz obudziłam Tż,bo chciałam zapytać,gdzie ma papierosy,bo zasnąć nie mogłam a on się obudził zarypany,patrzy na mnie i mówi"I po co się tykasz jak nie Twoje?!Gdzie jest cała skrzynka wódki,dopiero tu leżała!Jutro masz ją przynieść i mnie to nie obchodzi" i się położył i zasnął a rano nie pamiętał nic Też mam ostatnio tak,że jak w filmach się całują to ojeju... Na razie ciuchów już nie kupuję,bo doszłam do wniosku,że jest źle skoro tyle sobie nakupowałam a dalej nie mam co nosić
|
|
|
#4726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak popatrzyłam na ciążowe właśnie na allegro na ceny to trochę mi się zrobiło nieswojo nie lubię dużo kasy wydawać na ubrania, a ich znam są to oryginalne ubrania np atmosphere next tylko bez metek, chociaż czasem im się zdarzy nie odciąć z ciązowych kupiłam tylko spodnie z pasem, które założyłam jak było zimno z 5 raz i jak ☠☠☠*am w kąt tak więcej nie założę. Gryzą i guma tak uwiera :/Meta- nie mogę hahaha le Cię skrzyczał mój często karetkę wstawia przez sen albo gada do kolegów z pracy wchodzę z nim w gadkę, wypytuję np jak ma na imię ona ale niestety za długo to robię i się kapnie mój też mi mówi, że jak nie mam to koniec, a jak mam to musi być i już bo sobie życzę czy faceci wszyscy są tak do siebie podobni? |
||
|
|
|
#4727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo proszę
|
|
|
|
|
#4729 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Latte,ja w gadkę nie wchodzę,bo on powie kilka zdań i się zamyka
U nas też tak jest,że jak ja nie mam ochoty,to są takie kłótnie,że głowa boli ale jak już mam to musi być,bo sama na niego wejdę Z tym,że on nigdy mi nie odmówił,mimo,że kiedyś o 2 w nocy przyjechał z podróży i o 8 rano już dzwoniłam po niego,że ma szybko przybiec do mnie "na kawkę" Ale twierdzi,że obojętnie jakby nie był wypompowany to mi nie ma serca odmówić ![]() Oni chyba wszyscy tacy sami,ehh Oficjalnie dostałam zakaz słuchania smutnych piosenek,bo płaczę ciągle i on się zmartwił jak odebrałam telefon,że taka zapłakana jestem Ojj dzisiaj to mam humory... nie ma co.
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż powiem Ci, że mi mój odmówił kilka razy, a na koniec dodał : i co fajnie Ci? a ja co? oczywiście fooch. ![]() Słuchaj więc samych wesołych, jak zakaz to zakaz nie można sobie pogrywać z tak dobrym serduchem mnie do łez doprowadza tylko Mateusz Ziółko ze swoim When The man loves a woman Bożeeeeee jakby mi tak mój zaśpiewał.. To bierz mnie i demoluj hahahah![]() |
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam z Lidla - 3,99 za 500g, a oni pewnie z Hiszpanii lub Maroka ![]() Były pyszne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4733 | |||
|
Rozeznanie
|
Jesteś pod baczną obserwacją
a tak serio, to chwilę się musisz poudzielać i kontaktować z NiestabilnąCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Po południu pojechaliśmy pod Rzeszów na spacer wzdłuż starego Wisłoka - niby szlak, jakieś rzeźby miały być, ale chyba jacyś wandale się uporali... Staraliśmy się córkę trochę w nosidełku turystycznym ponosić, żeby się przyzwyczaiła. Oczywiście wolała sama chodzić, nie zmuszaliśmy jej. Zbuntowała nam się ostro pod koniec jak nie chcieliśmy jej pokazać zdjęć na aparacie foto... stała i wyła! Ech! Dzieci
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Latte,haha w sumie jakby mi Tż odmówił też bym focha rzuciła
Bo jak to kobiecie odmówić?! Słucham tej piosenki co podałaś:Boże!! Jaki głos Uwielbiam za to Bryana Adamsa,Roda Stewarda i Stinga "All for love" normalnie rozpływam się przy tym... Tak mi się to wspaniale kojarzy,że na samą myśl łzy mam DorissiriD,ja czytałam jej bloga długi czas i tydzień nie wchodziłam i myślałam"ciekawe co u Chustki" i taki przykry wpis mnie spotkał powiem Ci lepiej nie czytaj w ciąży,bo jak teraz czytam co ona pisze o swoim synku albo słowa jakie kieruje do niego to nie mogę łez powstrzymać i aż się zanoszę I czytam to drugi raz,teraz w formie książki i przeżywam to 150 razy mocniej... U mnie w przychodni akurat na nfz są 3 usg,chyba,że coś niepokoi to oczywiście,że więcej. Co lekarz to obyczaj Moja eks ginka robi co wizytę akurat,ale inni lekarze,których kojarzę też już tak często nie robią,bo przy prawidłowo rozwijającej się ciąży nie mają takiej potrzeby.
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tekst mnie zachwycił od pierwszego usłychu http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBwNarobiłyście mi ochoty na owoce, więc zrobiłam sobie kisiel
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie rodzilam ale duzo slyszalam o tych szpitalach. Opole odradzają mi wszystkie mamy ktore tam rodzily, a Krapkowice jest podobno najlepszym wyborem w wojewodztwie. Ja niestety do Krapkowic mam za daleko i chyba wybiore Kluczbork...Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
u mnie dziś było ponuro wczoraj dzień zleciał, potem goście, to nie pisałam jutro jadę do ginki po l4 i tak się zastanawiam czy mnie będzie badać? z jednej strony mam wizytę "normalną" za 2 tyg, wcisnęła mnie tylko po l4, ale z drugiej zapisała mi globulki i może będzie chciała sprawdzić stan? ech nie chce mi się przygotowywać. jak mnie naszło na te lody czekoladowe, to masakra, kupił mi w końcu tż wczoraj rożka czekoladowego i dziś go zjadłam. ale mało jakoś ![]() truskawki trąbią w radiu(bo tv nie oglądam), że po 3,99 500g w lidlu. się wybiorę jutro-o ile jeszcze będą-bo będę akurat przejeżdżać bliziutko. mieli też borówki po 4,99 i maliny po 5,99, ale to było ze 2 tyg temu i malutkie paczuszki-po 125g chyba i wiecie co? to chyba faktycznie są ruchy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

ja dziś tylko nieśmiało na allegro weszlam obejrzeć ciążowe ciuchy