|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Cytat:
![]() ![]() a przede wszystkim będziemy w centrum wszędzie blisko, a nie tak jak tu na wypiździejewie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wlasnie dzwonilam do mamy i mi ugotuje barszczyk i to TERAZ ![]() ![]() Chyba musze byc czesciej w ciazy bo mam wzgledy niesamowite ostatnio u rodzinki hehe ![]()
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leć Kochana i życzę smacznego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Ohh ja w 11 tygodniu miałam i usg dowcipne i przez powłoki brzuszne dodatkowo,mam nadzieję,że teraz też przez brzuchol,bo nie lubię tego dopochwowego,zawsze mi tam ślisko potem
![]() Latte,mi czas dalej nie zapierdziela.. Od 10 tygodnia zatrzymał się w miejscu,pociesza mnie fakt,że za 2 dni zaczynam 15 tydzień ![]() ![]() Misstic,ale masz kochaną mamę ![]() ![]() Hahaha,mam inny gust muzyczny ogólem,ale dzisiaj zapuściłam sobie Stachurskiego ![]() ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-03-23 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Metamfetaminax ja dziś wymyśliłam co zrobić w razie gdyby mnie nuda wzieła ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś cały dzień sama siedziałam, pogadałam z Wami od razu mi lepiej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Ja podejrzewam,że każde puzzle rozwalę teraz w jeden dzień
![]() ![]() Póki co kończę czytać "Chustkę" ale źle to na mnie działa,bo wyję ![]() Dobrze,że mam to forum,bo bym się zanudziła ![]() Hej czy ty wiesz, że ja się w tobie kocham? Hej czy ty wiesz, że to poważna rzecz? Hej czy ty wiesz, że zdjęcia twe oglądam? Hej szkoda, że już nie zobaczę Cię! ![]() ![]() I czuję się tak dobrze,że każda babka nie będąca w ciąży mogłaby mi pozazdrościć samopoczucia ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lubię, gdy jest jesień, żołto rudy wrzesień, wkoło wiatr ponuro łka, a wesoło śpiewam ja: Życie, to są chwile, chwile tak ulotne, jak motyle, a zegar daje znak, nie zatrzymasz go i tak. Więc wspominaj chwile mile, przecież było ich aż tyle... Zegar nie zaszkodzi nam, niech czas biegnie, co mi tam Wkręcasz mnie w stare disco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Ahh źle się wyraziłam-roztrzaskam
![]() ![]() ![]() Uwielbiam ten fragment"Więc wspominaj chwile mile, przecież było ich aż tyle..." Ogółem to czuję,że ten 14 tydzień przyniósł mi wiele dobrego: a) Z Tż mało co się kłócimy,praktycznie ćwierkamy i już mnie tak nie denerwuje i go kocham z całego serca,znowu jak 3 miesiące temu ![]() b) Dzisiejsza noc była hmm... romantyczna&namiętna ![]() ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Przyczajenie
|
Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
W ktorym tygodniu poznałyście płeć ? Wizytę będę miała za tydzień (15t4d) i mam nadzieję, że już się dowiem
![]() Wiecie już w jakim szpitalu będziecie rodzić czy jednak to za wcześnie by o tym myśleć ? Rodziła może któraś z Was w Opolu lub Krapkowicach i mogłaby powiedzieć coś więcej na temat szpitala, personelu i ogólnego wrażenia ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez _niuniek Czas edycji: 2014-03-23 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że macie wspólne wieczory, że możecie coś razem porobić. Musze wypróbować Twój sposób na małego śpiocha bo już mnie nosi hahahaha :-D ale mój jest tak zmęczony że żal mi go czasem budzić. <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
_niuniek,ja za 2 tygodnie zacznę chodzić na nfz i tam są pewne 3 wizyty,ale raz kiedyś powiem,że coś mnie niepokoi,że chciałabym usg i też czasem wybiorę się do doktorka prywatnie
![]() ![]() Latte,mam nadzieję,że teraz będzie się w końcu układać ![]() ![]() ![]() Mój też wiecznie zmęczony,ale wystarczy,że go całuję po szyi to już się pręży i się budzi zadowolony i jak nowo narodzony gotowy do działania ![]() ![]() Ale sam mówi,żebym tam na dole nie próbowała takich sztuczek,bo w czasie snu może się zapomnieć i mi z kolanka wyjechać ![]() 88Ekaterina88,mnie na szczęście gruszki nie kręcą,bo nie dość,że są twarde to mam do nich uraz od 4 roku życia i w życiu nie zjem ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-03-23 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do ubrań to ja wczoraj zaszalałam, zamawiam tylko przez net. wyczaiłam świetną hurtownię ale możesz detalicznie zamawiać ubrania ( bluzki po 8, 10 zł są i droższe) bo to outlet. Ale jest realacja, Zamówiłam 15 róznych rzeczy i bluzki i spodnie i dla Kuby też, za 240 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Latte,Haha u nas na szczęście gadam tylko ja
![]() ![]() Też mam ostatnio tak,że jak w filmach się całują to ojeju... ![]() ![]() Na razie ciuchów już nie kupuję,bo doszłam do wniosku,że jest źle skoro tyle sobie nakupowałam a dalej nie mam co nosić ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Meta- nie mogę hahaha le Cię skrzyczał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Latte,ja w gadkę nie wchodzę,bo on powie kilka zdań i się zamyka
![]() U nas też tak jest,że jak ja nie mam ochoty,to są takie kłótnie,że głowa boli ale jak już mam to musi być,bo sama na niego wejdę ![]() ![]() ![]() Oni chyba wszyscy tacy sami,ehh ![]() Oficjalnie dostałam zakaz słuchania smutnych piosenek,bo płaczę ciągle i on się zmartwił jak odebrałam telefon,że taka zapłakana jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słuchaj więc samych wesołych, jak zakaz to zakaz nie można sobie pogrywać z tak dobrym serduchem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam z Lidla - 3,99 za 500g, a oni pewnie z Hiszpanii lub Maroka ![]() Były pyszne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |||
Rozeznanie
|
Jesteś pod baczną obserwacją
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Po południu pojechaliśmy pod Rzeszów na spacer wzdłuż starego Wisłoka - niby szlak, jakieś rzeźby miały być, ale chyba jacyś wandale się uporali... Staraliśmy się córkę trochę w nosidełku turystycznym ponosić, żeby się przyzwyczaiła. Oczywiście wolała sama chodzić, nie zmuszaliśmy jej. Zbuntowała nam się ostro pod koniec jak nie chcieliśmy jej pokazać zdjęć na aparacie foto... stała i wyła! Ech! Dzieci ![]()
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Latte,haha w sumie jakby mi Tż odmówił też bym focha rzuciła
![]() Słucham tej piosenki co podałaś:Boże!! Jaki głos ![]() ![]() Uwielbiam za to Bryana Adamsa,Roda Stewarda i Stinga "All for love" normalnie rozpływam się przy tym... ![]() ![]() DorissiriD,ja czytałam jej bloga długi czas i tydzień nie wchodziłam i myślałam"ciekawe co u Chustki" i taki przykry wpis mnie spotkał ![]() ![]() I czytam to drugi raz,teraz w formie książki i przeżywam to 150 razy mocniej... U mnie w przychodni akurat na nfz są 3 usg,chyba,że coś niepokoi to oczywiście,że więcej. Co lekarz to obyczaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Narobiłyście mi ochoty na owoce, więc zrobiłam sobie kisiel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
hej ho
u mnie dziś było ponuro wczoraj dzień zleciał, potem goście, to nie pisałam jutro jadę do ginki po l4 i tak się zastanawiam czy mnie będzie badać? z jednej strony mam wizytę "normalną" za 2 tyg, wcisnęła mnie tylko po l4, ale z drugiej zapisała mi globulki i może będzie chciała sprawdzić stan? ech nie chce mi się przygotowywać. jak mnie naszło na te lody czekoladowe, to masakra, kupił mi w końcu tż wczoraj rożka czekoladowego i dziś go zjadłam. ale mało jakoś ![]() truskawki trąbią w radiu(bo tv nie oglądam), że po 3,99 500g w lidlu. się wybiorę jutro-o ile jeszcze będą-bo będę akurat przejeżdżać bliziutko. mieli też borówki po 4,99 i maliny po 5,99, ale to było ze 2 tyg temu i malutkie paczuszki-po 125g chyba i wiecie co? to chyba faktycznie są ruchy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.