|
|
#4711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Invimed i Invicta Wrocław
Cytat:
![]() Dobrze że mi przypomniałaś że mogę wziąć plecak zamiast tachać torbę ![]() A Tż mógł wejść do Ciebie od razu czy jak? Cytat:
![]() ![]() ![]() Bliźniaków nie przewiduję:P Wczoraj i dziś mi krew poleciała przy wyjmowaniu igły. Chyba przez to że ciągle kłuje z jednej strony.Wygląda mój brzuch jak po dzikim ataku komarów
|
||
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Mordsith
JAk się cieszę. Powiem Ci, że mi poprawiłaś humor z rana![]() KAnwa mój mąż cały czas czekał na korytarzu. Ja bym nie chciała żeby jakiś chłop mi się tam kręcił jak pół przytomną mnie do łóżka przywlekli Swój to jeszcze, ale inni to nie więc panowie czekają na zewnątrz i później poszliśmy razem na wizytę i do domku. Jak jesteś z poza Wrocka to weź sobie kroplówkę. Do drogi będziesz znieczulona![]() Ja właśnie miałam plecak
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
Mordsith, ale ladna kreseczka
Tutaj mój opis punkcji https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3117 |
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wezmę plecak i kroplówkę![]() Zrobił mi się siniak na brzuchu
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Rozeznanie
|
Mordsith gratulacje!!!
|
|
|
|
#4716 |
|
Konto usunięte
|
Mordsith gratulacje
![]() U mnie po pick up mąż wszedł na salę chwilę po przeniesieniu mnie na łóżko, ale to może dlatego, że wtedy tylko my byliśmy. U mnie kolejna nieprzespana noc przez te bóle. Świetny długi weekend
|
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
Danae, a co mówią lekarze? Możesz brać jakieś leki? Ile to może potrwać?
|
|
|
|
#4718 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
Mordshit cudne kreseczki, bardzo się cieszę
Danaee bardzo Ci współczuję, mam nadzieję, że szybko przejdzie. Ja już po wizycie. Pick-up w poniedziałek o 10:40. I uwaga...mam jeden, powtarzam jeden pęcherzyk Cóż trzeba się modlić o cud.
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to? A nie miałaś 3?
|
|
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
Jeden maleńki zniknął, na drugim jajniku zatrzymał się na 12mm i jeden główny dominujący 18mm. Dostałam pregnyl na pęknięcie.
Tak bym chciała, żeby jakimś cudem się udało, w przeciwnym razie kolejne podejście będę musiała odłożyć az do września bo już teraz miałam niesamowite problemy z braniem urlopu..
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kto będzie robił Ci pick up? |
|
|
|
|
#4723 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, chyba Gruszka
Jeśli się uda transfer w sobotę, rezygnujemy z wesela. To 2,5 godziny drogi, bez sensu, młodzi dostaną prezent wcześniej, albo później...
|
#4724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mała mówisz że jak wyszła kreska to beta urosła? Czyli, że mogę cieszyć się już troszkę bardziej?? Niech no już będzie ten poniedziałek! Danae współczuję Ci biedulko bardzo ![]() Karmelka może ta jedna okaże się szczęśliwa i więcej nie będzie trzeba? Trzymam mocno kciuki
|
|
#4725 |
|
Konto usunięte
|
Mordsith zrób test też jutro rano. Ja robiłam betę 5 dpt i potem przez 5 dni nie mogłam zrobić, więc jechałam co rano z testami i obserwowałam jak ciemnieje kreska
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze zrezygnujecie. MAsz poleżeć po transferze. TO rozkaz!!! Pewnie że tak. Ja robiłam w 6 dzień po transferze i wyszedł mi jeden test na 3 ale to taka bladzizna że szok. O wiele bledsza kreska niż Twoja a na następny dzień już beta 58,49 a za 4 dni była podobna do Twojej kreski i beta była 384 więc podejrzewam, że masz już powyżej 100. Najczulszy to jak u mnie KOMFORT TEST. Tylko on wyszedł w 6 dpt. RObiłam jeszcze PINK TEST i taki z neta o czułości 10 ponoć i nie wyszły w ogóle te dwa
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się sobotnio
![]() Mordisth piękna kreseczka Mała, Eleo, thx za piękny opis ![]() Karmela, zobaczysz ten jeden bedzie waszym szczęśliwym ![]() ![]() ![]() Dana biedactwo, życzę szybkiego powrotu do formy Jeszcze trochę i będziesz miała Szymka w ramionach i cały ból minie ![]() Ja mam też na poniedziałek, startuję o godz. 9.00 ![]() No i Pick-up robi dr Gruszka z czego baaaaardzo sie cieszę, bo bardzo przypadła mi do gustu ta babeczka
|
#4728 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szykuje się więc ważny poniedziałek. Oby dla każdej z nas okazał się przychylny :yes:
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Morsith nie chcę CI robić złudnych nadziei , ale do cholery czemu zawsze mamy zakładać to najgorsze? Trzeba obstawiać to dobre więc ja wierzę w Twojego maluszka i mocno trzymam kciuki żeby beta rosła i rosła i rosła
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
Malutka wiem, że rezygnacja z wesela jest rozsadna. Dla dzidzi jestem w stanie poświęcić bardzo wiele.
Mordshit Mala ma racje, trzeba wierzyć z całych sił Evelinke, dziękuję za kciuki, wiesz że się spotkamy? Mam pick-up na 8:20, przesunęli mi. Także będę odpoczywać i czekać na Ciebie
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na prawdę mocno wierzę że moja fasolinka będzie walczyć o wgryzienie się na całe 9 miesięcy.. Wierzę mocno, ale jednocześnie gdzieś głęboko w podświadomości swojej jestem przerażona samą myślą, że mogłoby być inaczej... Musi być dobrze
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KArmelko trzaśnij fotę Evelinke bo znam ją rok i nie wiem jak wygląda hihihiMocno trzymam za Was kciuki dziewczyny, żebyście tez poczuły to małego kopacza od środka Karmela nie wiem czemu ale czuję CIebie chłopca a u Evelinke dziewczykę. Z CIebie to kiepska wiedźma bo mi przewidywałaś chłopca ciotko klotko a tu Gabi Zobaczymy jak ja JA sobie poczekam te 14-18 tygodni na płci i jak się sprawdzi to mi wysyłacie po ciuszku dla Gabi i czekoladki dla mnie![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- BOże Wy się będziecie dowiadywać jaka płeć a ja będę wrzeszczeć na porodówce zostało 17 tygodni aaaaaaaaaaaaaa........
|
|
#4733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek się zrobił szczęśliwy. Moje zarazki podziałały więc śle dalej dla dziewczyn, które mają pozytywne bety przed sobą. Ode mnie i Gabrysi ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Morsith czemu Ty nie śpisz przed 5 rano? Toż to środek nocy
|
|
#4735 |
|
Raczkowanie
|
Malutka jeśli Evelinke się zgodzi to oczywiście
![]() Widzisz widać przeczucia mam co do samej ciąży do płci dzieciątka potrafię się pomylić. Mordshit będziemy się cieszyć jutro razem z Tobą. Miałam sen, że anestezjolog Pan Marek nie chciał mi zrobić pick- upu ze względu na moje niskie ciśnienie i kazał mi sobie zrobić we własnym zakresie, żeby nie narażać kliniki na problemy. ![]() Słuchajcie po tym zastrzyku z pregnylu czuję się jak na @ to normalne? Czy po pick-upie są jakieś wizyty sprawdzające, czy można transfer zrobić, pamiętacie kiedy i ile? Ja też łapię zarazeczki, tak na zapas... Dzięki Malutka. Co do porodu, zrobię wszystko, żeby mieć cesarkę, nie zaryzykuję porodu naturalnego, więc mam nadzieję, że krzyczeć nie będę. Co do płci jest mi to obojętne, choć dziadkom jedna wnusia by się przydała, bo jeszcze nie mają ![]() Ściskam Was mocno. My dziś zaplanowaliśmy sobie rejs po Odrze i ogladanie Wrocławia z wiezy Katedry Wrocławskiej
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
he he nie no zartowalam
|
#4737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łapię te zarazeczki na jutro ![]() Karmelka mnie po Pregnylu bolały jajniki i miałam wydęty brzuch bardzo .. Miłego dnia Wam życzę dzisiaj, zrelaksujcie z mężem :-*
"Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." Edytowane przez Mordsith Czas edycji: 2015-06-07 o 10:55 |
|
|
|
|
#4738 |
|
Zadomowienie
|
Bo Mordsith, ja w pierwszych dniach od bety i testów tez nie moglam spać
![]() Danae, pytałaś jak sie czuje: generalnie dobrze, czasem mnie mdli, ale szybko przechodzi, czasem robi mi sie troche slabo, ale wystarczy na 5 min usiąść, plamienia odpukac minely, brakuje mi kawy, ale chyba do niej wrócę za kilka tygodni, bo po drzemkach w ciagu dnia czuje sie niewyraznie, nigdy tego nie lubilam. Co ciekawe od kilku dni zniknęlo luteinowe wzdecie, wróciłam do dawnych rozmiarow, moze to zasluga truskawek pozeranych tonami nic mi specjalnie nie dokucza, czuje sie naprawdę fajnie...Jutro idę ostatni raz do dra j ustalic jak i kiedy odstawiac leki, bo moj lekarz wyraźnie nie czuje ivf ;] Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2015-06-07 o 11:41 |
|
|
|
#4739 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kawę piję cały czas, chociaż w proporcjach pół kawy pół mleka... |
||
|
|
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie lubię mleka, pije czarna gorzka kawę i dlatego odstawiłam... Moją jedyną używke
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

Antybiotyk jakoś przed pick upem i później ale ostrzegam dobrze sobie wziąć coś osłonowego, bo brzuch boli po nim. A zaraz Evelinke CIebie tez bolał i brałyśmy wtedy probiotyk. No tak Ty już zaprawiona w bojach, a ja CI tu jak krowie na rowie. No ale nic... przyda się może innym dziewczynom te moje wypociny

Jeszcze dziś i jutro muszę być w pracy, ale od poniedziałku mam nadzieję, że beta ładnie urośnie i będę mogła wziąć L4 od gina 

zostało 17 tygodni aaaaaaaaaaaaaa........