Przyszłe styczniowe mamusie 2015 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-08, 10:49   #4711
Kinqaa
Zakorzenienie

Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015

Bajlaga nie denerwuj się zrób to dla maluszka... aby nie był nerwowy.
Z serduszkiem trzymam kciuki aby to był tylko stres
A i fajniee,że coś ujrzał a który masz tydzień? ??

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 10:50   #4712
bajlaga
Zadomowienie

Ojj, chodzi o finanse, ale przede wszystkim o sytuację z rodzicami, ech, naprawdę nie chcę tutaj wyciągać brudów i się żalić
ale przyznam się Wam do czegoś innego...
niby od prawie 2 miesięcy wiem, że jestem w ciąży, ale dopiero wczoraj poczułam, że kocham to dziecko najbardziej na świecie, nie umiem tego wytłumaczyć. Bałam się, że nic nie czuję, wstyd się było przyznawać, a dodatkowo jak doktor o tym serduszku powiedział... to jest coś nie do opisania.

Kinqaa dziękuję a wczoraj był 13t2d

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-07-08 o 10:56
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 10:52   #4713
Martusia1499
Rozeznanie

Princes 18 i jak tam ? Ja już po

Wiecie co zrobiłam ? nagrałam sobie ekranik od usg planowałam to od dawna i przed wizytą dokładnie sprawdziłam czy bateria naładowana i czy mam odpowiednio dużo miejsca w pamięci lekarz zdziwił się jak go zapytałam czy mogę nagrywać, ale w sumie zgodził się bez marudzenia tylko prosił mojego żeby on to zrobił, bo ja muszę trzymać łapki pod pupą (miałam jeszcze dowcipne), ale że mój był tak przejęty i ręce mu się trzęsły to nic by z pamiątki nie było Koniec końców ja nagrywałam a pupę miałam przez całe badanie w powietrzu przez co pod koniec zaczęło mnie łamać w plecach ale dałam radę i mamy świetną pamiątkę

Sprawdził przezierność, fałdkę karkową i kość nosową - WSZYSTKO OK co prawda nie było to takie prawdziwe badanie, o którym mówiłyście, bo zapłaciłam jak za zwykłe usg, ale skoro on mówi, że wszystko ok to chyba nie muszę szukać specjalisty i powtarzać badania a sprzęt ma świetny więc chyba jest duże prawdopodobieństwo, że się nie myli
Stary 2014-07-08, 10:55   #4714
Kinqaa
Zakorzenienie

Martusia super wieści!

W PL mają trochę gorszy sprzęt. Tutaj jak poszlam w 6 tygodniu na usg to pokazala mi na ekranie serce jak bije... normalnie takie extra przyblizenie,ze bylam w szoku.
A jak bylam w 9tc w PL to ledwo co było widac na tym ekranie.. a może tak trafiłam do ginekologa :/
Ale jestem bardzooo ciekawa tego usg 23 lipca mam nadzieję po poście bajlagi ,że coś może się dowiem o płci chociaż wiem,że mogą być nikłe szanse.

you have lost a diamond

Stary 2014-07-08, 10:58   #4715
dusiolka
Zakorzenienie

Martusia jak byłam na "prawdziwym" prenatalnym to dostałam taka prawie książeczkę ze zdjęciami dziecka,wszystkie pomiary itp plus doktor w trakcie badania nagrywał płytkę dla mnie i całe badanie jest nagrane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 11:03   #4716
bajlaga
Zadomowienie

Martusia no takie wiadomości mnie ogromnie cieszą teraz zauważyłam, że nie napisałam, że doktor sprawdzał przeziernosc karkową, fałdkę, a kośc nosowa jest ale jestem roztrzepana a z tym nagrywaniem fajnie, że Wam wyszło, uwielbialam kiedys duzo rzeczy nagrywac, ale potem to wszystko przepadalo, zdjęcia zawsze staram sie wywoływać, bo to sa przepiekne pamiatki i chyba musze dodatkowo kupić jakiś sejf na zdjęcia

Kinqaa u mojego doktora to ja też nie za wyraźnie widziałam dzidzi, takie plamki tylko a u Ciebie który to tydzień? Ps. Twoja córcia ma na imię Nela? Ładne imię a jaka wieeelka była
Stary 2014-07-08, 11:05   #4717
dusiolka
Zakorzenienie

W ogole to brzuch mam większy z każdym dniem:p maz tez tak mówi i sie cieszy jak wariat;d przemawia do brzucha,głaszcze i stale mówi ze juz sie doczekać nie moze oho zobaczymy jak bedzie plakalo w środku nocy ;d hehe

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

A moze któraś wie czy sa takie albumy na te zdj z usg? Mam ich naprawdę juz duzo i fajnie by było je jakos ładnie przechowac

Stary 2014-07-08, 11:05   #4718
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Ojj, chodzi o finanse, ale przede wszystkim o sytuację z rodzicami, ech, naprawdę nie chcę tutaj wyciągać brudów i się żalić
niby od prawie 2 miesięcy wiem, że jestem w ciąży, ale dopiero wczoraj poczułam, że kocham to dziecko najbardziej na świecie, nie umiem tego wytłumaczyć. Bałam się, że nic nie czuję, wstyd się było przyznawać, a dodatkowo jak doktor o tym serduszku powiedział... to jest coś nie do opisania.

Kinqaa dziękuję a wczoraj był 13t2d
mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży.

nie ma co się wstydzić, serio. ktos pokocha plod/dziecko od razu, ktos po kilku miesiacach, ktos po porodzie a u kogos wiez utworzy sie dajmy na to miesiac po urodzeniu. nie ma reguly. i to ze ktos deklaruje niezlomna milosc od pierwszego miesiaca ciazy nie znaczy ze tak musi byc i kazde odstepstwo od normy jest zle.

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
Sprawdził przezierność, fałdkę karkową i kość nosową - WSZYSTKO OK co prawda nie było to takie prawdziwe badanie, o którym mówiłyście, bo zapłaciłam jak za zwykłe usg, ale skoro on mówi, że wszystko ok to chyba nie muszę szukać specjalisty i powtarzać badania a sprzęt ma świetny więc chyba jest duże prawdopodobieństwo, że się nie myli

a masz wydruk ze wszystkimi zmiennymi dot. przeziernosci itp?
ja to jestem nienormalna i poszlabym jeszcze raz (zreszta i tak planuje zrobic dwa usg gen) ale jak pisze, mna sie nie sugeruj bo mam rowno pochrzanione w glowie.
Stary 2014-07-08, 11:06   #4719
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Martusia jak byłam na "prawdziwym" prenatalnym to dostałam taka prawie książeczkę ze zdjęciami dziecka,wszystkie pomiary itp plus doktor w trakcie badania nagrywał płytkę dla mnie i całe badanie jest nagrane

Tak, słyszałam, że jest możliwość nagrania na płytkę na moim widać nie tylko malucha, ale i przejęcie przyszłego tatusia
Stary 2014-07-08, 11:07   #4720
Kinqaa
Zakorzenienie

Ja jestem w 10tc jakoś chyba
Bajlaga Kornelia ma na imię. Czasami na nią wolalam w skrócie :P . O taak duza byla,ale mi to na rękę, bo się nie balam jej brać na ręce

you have lost a diamond

Stary 2014-07-08, 11:13   #4721
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Martusia super wieści!

W PL mają trochę gorszy sprzęt. Tutaj jak poszlam w 6 tygodniu na usg to pokazala mi na ekranie serce jak bije... normalnie takie extra przyblizenie,ze bylam w szoku.
A jak bylam w 9tc w PL to ledwo co było widac na tym ekranie.. a może tak trafiłam do ginekologa :/
Ale jestem bardzooo ciekawa tego usg 23 lipca mam nadzieję po poście bajlagi ,że coś może się dowiem o płci chociaż wiem,że mogą być nikłe szanse.
Chyba właśnie akurat tak trafiłaś, bo ja miałam porównanie trzech różnych sprzętów w jednakowym czasie. Na jednym nawet nie mogłam się dopatrzeć akcji serduszka a na innym już widać było takie miiiiini zalążki kończyn, no ogromna różnica !

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość

a masz wydruk ze wszystkimi zmiennymi dot. przeziernosci itp?
ja to jestem nienormalna i poszlabym jeszcze raz (zreszta i tak planuje zrobic dwa usg gen) ale jak pisze, mna sie nie sugeruj bo mam rowno pochrzanione w glowie.
Dobrze, że się chociaż do tego przyznajesz Tak, mam wydruki, ale nawet nie zdążyłam na spokojnie przeanalizować, bo mój facet je zwinął i pojechał chwalić się swojej mamci, babci i całej reszcie też jest trochę pochrzaniony

Myślę, że nie ma potrzeby iść jeszcze raz, nie nakręcam się i wierzę, że wszystko jest dobrze
Stary 2014-07-08, 11:14   #4722
bajlaga
Zadomowienie

suszarka dziękuję za te słowa a Ty uwierz, że wszystko będzie dobrze!

Kinqaa a myślałam, że Nela Kornelia też ładnie. Ja miałam na rękach ostatnio miesięczne dziecko i wciąż wydawało mi się, że to takie maleństwo...bałam się go a nie wyobrażam sobie kąpieli takiej kruszynki ja jestem niska i raczej dzidziuś za duży nie będzie

dusiolka album na zdjęcia USG...nie pomyślałam o tym, ja bym kupiła zwykły mały album z motywem dziecięcym np. 9x13
Stary 2014-07-08, 11:18   #4723
Kinqaa
Zakorzenienie

O jeeeeeezu ale dzis mi sie nic nie chce. Normalnie niemoc mnie zlapala. A trzeba posprzatac troszke, obiad 'upolowac'.

you have lost a diamond

Stary 2014-07-08, 11:27   #4724
dusiolka
Zakorzenienie

Bajlaga wlasnie spr ze sa takie albumy:p moze poszukam jakiegoś klasycznego albumu w bardziej pastelowym kolorze.. Nie podobają mi sie albumy takie gdzie naciapane sa jakies obrazki;p

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Co robicie na obiad?

Stary 2014-07-08, 11:38   #4725
Kinqaa
Zakorzenienie

Hmmm chyba ziemniaki puree z kotletami z piersi kurczaka.

you have lost a diamond

Stary 2014-07-08, 11:47   #4726
madzikuu
Raczkowanie

Nad naszło na fasolkę szparagowa....mmm...specj alnie rano na rynek pojechałam, a jak wracałam o 10 to myślałam że się udusze i roztopie w tym busie... :/

madzikuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 12:08   #4727
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
Martusia super wieści!

Chyba po prostu tak trafiłaś. W 6 tyg na usg widzialam już kropeczkę z serduszkiem a na kolejnych już wszystko. Mój lekarz ma bardzo dobry sprzęt i w dodatku na nfz

Cytat:
Bajlaga wlasnie spr ze sa takie albumy:p moze poszukam jakiegoś klasycznego albumu w bardziej pastelowym kolorze.. Nie podobają mi sie albumy takie gdzie naciapane sa jakies obrazki;p

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Co robicie na obiad?

Ja to bede robix pizze margarite zaraz znajde przepis na ciasto, żeby nie bylo takie suche i twarde.

Nie umiem nic sobie odmówić jeżeli chodzi o jedzenie (bez ciąży też nie umialam). Waga stoi w miejscu a nawet kilka gram w dół. Na poczatku spadlo3 kg i tak zostało. Mama mówi, ze sie zbiera a potem w fotel się nie wcisne

Stary 2014-07-08, 12:15   #4728
smerfetka2808
Zakorzenienie

dzień doberek kochane
Call me master, please
więcej stresu niż to wszystko warte ale już mam to za sobą

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
Ja też dostałam od siostry już w sumie jakieś 1,5 roku temu mnóstwo maleńkich ubranek, ale dla dziewczynki. Nadal nie opuściło mnie przeczucie, że na nic się nie zdadzą bo zakodowałam sobie w głowie, że w brzuchu rośnie mi mały mężczyzna, ale kto wie... może moja intuicja za daleko mnie nie poprowadzi
ehh ja tez mam takie przeczucie i wczoraj mój mąż oszalał i zaczął do brzuha mówić Władzio mam nadzieję że żartuje

Cytat:
Ręce, które leczą

Dla mnie końcówka ciąży przypadająca na lato jest straszna ! (chociaż nie mam w tej kwestii doświadczenia, ale wynika to z moich obserwacji )

Ja nie wyobrażam sobie rodzić bez partnera wolałabym żeby nie zaglądał tam gdzie nie trzeba, ale żeby był przy mnie to oczywiście ! Po pierwsze wsparcie (chociaż nie wiem kogo pierwszego będą musieli cucić ) po drugie niech wie dobrze co kobieta musi przejść no i po trzecie chcemy razem być przy pierwszym oddechu maleństwa

smerfetka2808,askaa02 nie do końca chodzi o to czy ktoś ma dużą wadę, czy świetny wzrok, chodzi o stan siatkówki, nawet przy dużej wadzie, a świetnym stanem oka nie zawsze są wskazania do CC no i w drugą stronę, można mieć dobry wzrok ale siatkówkę w kiepskim stanie i to już skutkuje CC

Widzę, że ostatnio narobiłam wam smaka na fast foody Dzisiaj już na zdrowo, zobaczcie co między innymi trzyma mnie na mojej ukochanej wsi a to wszystko z własnego ogródeczka
uczę się uczę a że z bardzo dobrymi skutkami to jeszcze lepiej
a jesli chodzi o oczy to czeka mnie wizyta u okulisty nie lubię tego
o wow jakie pysznośći wczoraj też pojadłam malinek bo byliśmy u teściowej

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Wczorajszy spacer zakończył się ulewnym deszczem i tym sposobem zostaliśmy zmoczeni całkowicie

Dzisiaj byłam w pracy i po zrezygnowałam z MC tylko poszłam do kuchni orientalnej. Pychaaa
Dotarłam też do endokrynologa i przeraził mnie wynik, za mocno spadło, moja niedoczynność poszła w kierunku nadczynności. Mam obniżoną dawkę leku, za 3 tyg. mam skontrolować tsh i dzwonić do jego żony (on ma wyłączoną komórkę) i skonsultować się co dalej zrobić. Sam był zszokowany takim obrotem sprawy.
oj no to mieliście spacerek z przygodami
a co do wynikow to ciekawe czemu tak nagle spadły
i brawa za MC ja dzisiaj byłam na lodach w nagrodę

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
Też już zakupiłam rogala. Jest całkiem spory 170 cm i gruby. Odkupilam używany za 35 zl.
Uoyretfatsul wedlug naszej rozpiski w 4 msc jestes od 13 tygodnia.

o kurka to duży faktycznie
ja dziś się budzę a mąż pod kocem śpi bo mu całą koldrę wizęłam i rogala sobie z niej zrobiłam więc też muszę się zaopatrzyć a mówiłam że bym nie dała rady z nim spać
Stary 2014-07-08, 12:16   #4729
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie mam czekać na wyniki badań krwi, jeśli nie wyjdą zbyt dobrze to zlecą więcej badań...ale myślę optymistycznie, wystarczy mi już zmartwień i stresów

Ja czytałam różne fora i dziewczyny bardzo chwalą spanie z takim rogalem, idzie się fajnie wtulić i jest to bardzo wygodna opcja, gdy brzuch zaczyna rosnąć oraz gdy jest już pokaźny któraś z dziewczyn dodała aukcje na allegro, za 70 zł taki rogal, koleżanka również mi to polecała, tym bardziej, że często boli mnie kręgosłup
kurka z tym serduszkiem to napewno z Twojefo stresu Maluszek tez sie denerwował oby wszystkie wyniki wyszły dobrze
ale super że już aż na 80% wiadomo też bym tak chciała
a ja znalazłam na allegro za 49,99 tylko długości nie ma podanej ale wyglada na długiego

Cytat:
W ogole to brzuch mam większy z każdym dniem:p maz tez tak mówi i sie cieszy jak wariat;d przemawia do brzucha,głaszcze i stale mówi ze juz sie doczekać nie moze oho zobaczymy jak bedzie plakalo w środku nocy ;d hehe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[COLOR="Silver"]
mój tez już rozmawia i codziennie Maluszek dostaje buziaka rano i wieczorem

Cytat:
Ja jestem w 10tc jakoś chyba
Bajlaga Kornelia ma na imię. Czasami na nią wolalam w skrócie :P . O taak duza byla,ale mi to na rękę, bo się nie balam jej brać na ręce
oj takie maleńkie na ręce to masakra, dobrze że są rozki to w nich wygodniej

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2014-07-08 o 12:17
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 12:39   #4730
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem po kim to dziecko takie szalone
Kilka pomiarów robił, średnia była 177 ud/min ...
A ta baba, ach, Tż również chciał:
I jeszcze taka mała uwaga: nie wierzcie tabelom wzrostu, wagi w internecie, one są bardzo zawyżone...(ogólnie internet kłamie tak jak telewizja ) Na wykresach, które dr dał na kartce są to nieco inne wartości, a te wartości w internecie niepotrzebnie mogą stresować kobiety. Wiem, bo jak 2 tyg wróciłam od doktora to oglądałam, czy wzrost nie za mały itp.
hehe
no mój miał chyba 168 i nic lekarz nie mówił.
ja nie wierzę w to co na necie już nieraz byłam w strachu a to nic takiego nie było

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
dziewczyny, co już mają albo chcą mieć rogala powidzcie mi proszę o co z tym chodzi, szczególnie teraz kiedy nie ma jeszcze wielkich brzuchów? Sama łapie się na tym że spię z poduszką albo kołdrą między nogami albo przy brzuchu, co mi się wcześniej nie zdarzało i nie za bardzo rozumiem o co kaman?
można się przytulić do niego. nie chodzi o brzuch tylko właśnie między nogi i wtulasz się

Cytat:
Ja się ciągle stresuję sytuacją w domu, rzadko myślę optymistycznie, ale teraz muszę tak myśleć, bo nie chcę się dołować, to w niczym nie pomoże...

Cytat:
no wiadomo

Cytat:
Princes 18 i jak tam ? Ja już po

Wiecie co zrobiłam ? nagrałam sobie ekranik od usg
super
ja też miałam prenatalne w cenie zwykłego usg

Cytat:
Martusia super wieści!

ja zawsze widzę dokłądnie serducho i kręgosłup ale mój ma bardzo dobry sprzęt

Cytat:

A moze któraś wie czy sa takie albumy na te zdj z usg? Mam ich naprawdę juz duzo i fajnie by było je jakos ładnie przechowac
ja robiłam sama kupowałam tekturowy album i kleiłam zdjęcia w załącznikach
są tam też moje zdjęcia z ciąży, jak rósł brzuszek w poszczególnych tygodniach od 12 zaczęłam teraz też robię co tydzień tylko od 13 zaczęłam

Cytat:

Co robicie na obiad?
u mnie mama robi piersi z kurczaka ziemniaczki i buraczki mmmm pycha. i zupa jarzynowa na jutro się gotuje
idę właśnie pomóc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (85,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1aSTRONA TYTUŁOWA.jpg (99,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (93,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (86,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06851.jpg (95,6 KB, 29 załadowań)

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 12:49   #4731
dusiolka
Zakorzenienie

Eirene album bardzo fajny tylko ja nie mam cierpliwości do takich wyklejanek;p mama gotuje..dobrze Ci ja od mamy przywiozłam obiad ale wczoraj wszystko zjedlismy;p a dzisiaj nie mam weny i spac mi sie stałe chce..

Stary 2014-07-08, 12:50   #4732
Martusia1499
Rozeznanie

Eirene1987 ale mi pomysł podsunęłaś lecę niedługo do sklepu po taki album i będę tworzyć
Stary 2014-07-08, 12:54   #4733
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ja robiłam sama kupowałam tekturowy album i kleiłam zdjęcia w załącznikach
są tam też moje zdjęcia z ciąży, jak rósł brzuszek w poszczególnych tygodniach od 12 zaczęłam teraz też robię co tydzień tylko od 13 zaczęłam
Piękna pamiątka Mój mąż tak się zbierał ze zrobieniem mi zdjęć w ciąży, że robiliśmy rano przed pójściem do szpitala bo bym nie miała żadnych
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 13:27   #4734
Brawurka_29
Zakorzenienie

Dzień dobry mamuśki .

Bajlaga pewnie to przez Twoj stres kochana fajnie ze juz znacie płeć myśl optymistycznie

Suszarka kciuki na jutro wiem jaki to stres.

Martusia super wiesci !

Kinga ja taką niemoc mam od 2 tyg :/ u mnie taki sam obiad tyle ze zamiast puree - młode ziemniaczki .

Madziku ja uwielbiam, ale żółtą fasolke ♡

Ja sobie w bootsie kupilam album i tam wsadzilam zdjecia z usg

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 13:34   #4735
Kinqaa
Zakorzenienie

A ja chyba podejde do restauracji polskiej. .. szczyt lenistwa iść po schabowego z ziemniakami i surówka na wynos ale naprawdę nie mam dzisiaj sił na tluczenie kotletow

you have lost a diamond

Stary 2014-07-08, 13:36   #4736
Brawurka_29
Zakorzenienie

Jasne idź. Ja wczoraj jadlam polskie zeberka.kolezanka w pracy miala mniaaaam.do tego żółta fasolka

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 14:16   #4737
bajlaga
Zadomowienie

smerfetka2808 a co do rogala, 50 zł to jeszcze piękniejsza cena, nigdzie nie napisali jaką ma długość? hmm

Eirene1987 a w którym tygodniu byłaś i serce dzidzi biło 168? bo chyba do 170 jest granica maximum, bo u mojego dzidziola ( ) średnia to 177...czasami biło jeszcze szybciej:/ a pomysł na album i wykonanie...genialne! kiedyś lubiłam się bawić w takie rzeczy

Brawurka

Ja przed chwilą wsunęłam cały głęboki talerz makaronu z "zaraz się popsuje, więc trzeba wykorzystać" miszmaszowym sosem

pogoda się cudownie popsuła przynajmniej oddychać idzie
Stary 2014-07-08, 14:22   #4738
dusiolka
Zakorzenienie

U mnie taka gorączka na dworze ze przeszłam sie do sklepu i od razu jak wróciłam pod prysznic wskoczylam;d

Stary 2014-07-08, 14:23   #4739
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

A u mnie zbiera się na burzę.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 14:26   #4740
bajlaga
Zadomowienie

A u mnie burza własnie trwa zaraz zapewne przejdzie i znowu będzie duchota
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości