Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-19, 09:09   #4711
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Czarnaagusia witaj

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

U nas nocka zdecydowanie lepsza choć z Julka wydaje mi się coraz gorzej. Strasznie się dusi przez ta flegme.Niedługo będzie chyba miała jakaś traume bo caly czas ja mecze: jak nie na sile krople do buzi to antybiotyk na sile to mleko na bo tam osłona. To z kolei odciaganie kataru, to krople do nosa tez walka, to oklepywanie.Niedługo to chyba na mój widok będzie płakać :/

Aa chciałam jeszcze napisać ze od dziś zasilam konto chorowitkow bo od rana umieram, tak mnie w nocy rozlozylo ze nawet trochę sliny ciężko przelknac:/

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:09   #4712
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
ta rączka, a raczej kierownica, jest to przedniej osi kół, są skrętne. To jest bardzo wygodne, bo można zablokować, a ciężko się prowadzi taki wózek z dwójką, lub więcej

hehe, trzeba było powiedzieć, że Ty tego wszystkiego nie zjesz i , że możesz się z nim podzielić
nie stać mnie na razie na ten wózek.
Ale mam pomysł i musże go zrealizować

http://onaiich3.blogspot.com.es/

Edytowane przez misia332
Czas edycji: 2014-06-19 o 09:10
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:15   #4713
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
nie stać mnie na razie na ten wózek.
Ale mam pomysł i musże go zrealizować
a nie myślałaś o używanym? Moja bratowa właśnie taki kupiła w super stanie, tylko nie wiem dokładnie ile kosztował, ale chyba coś koło 1000 zł za wszystko (stelaż, 2 spacerówki i gondola twarda) fotelik z bazą kupili osobno

Kahunia, wszystkiego dobrego dla Amelci
Stary 2014-06-19, 09:24   #4714
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
a nie myślałaś o używanym? Moja bratowa właśnie taki kupiła w super stanie, tylko nie wiem dokładnie ile kosztował, ale chyba coś koło 1000 zł za wszystko (stelaż, 2 spacerówki i gondola twarda) fotelik z bazą kupili osobno

Kahunia, wszystkiego dobrego dla Amelci
uzywany tutaj to około 500 euro.

ja obecnie mam 3 wózki, jeden praktycznie nieuzywany, sprzedam go i kupie rame druga do navingtona i dostawke

Stary 2014-06-19, 09:33   #4715
Natala84
Zakorzenienie

Misia, ale nie wiem czy Korn nie będzie za mały na dostawkę?

miałam nie kupować nowej parasolki, ale mi się zmieniło
ta mi wpadła w oko:
http://allegro.pl/chicco-wozek-space...317518548.html

ktoś coś myśli, ktoś coś wie? Bajka, jakieś spostrzeżenia?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:39   #4716
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

ta mi wpadła w oko:

myślisz, że 16 miesięcy to mało ?? Pytam bo sama nie wiem, i mam ciagle dylemat tak naprawdę jaki ten wózek kupic.

Edytowane przez misia332
Czas edycji: 2014-06-19 o 09:43
Stary 2014-06-19, 09:50   #4717
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
myślisz, że 16 miesięcy to mało ?? Pytam bo sama nie wiem, i mam ciagle dylemat tak naprawdę jaki ten wózek kupic.
Mi się wydaje, że mało. Mi taka dostawka to się kojarzy dla dziecka takiego ponad 2 lata, któremu jazda w wózku już nie w głowie, ale jak się zmęczy to tam sobie odsapnie Może na krótki spacer to ok, ale gdzieś dalej to bym się bała, że np. zacznie mi ryczeć bo mu się spać będzie chciało. No ale to takie moje gdybanie, bo starszego dziecka nie mam.

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:15   #4718
nena_milka
Wtajemniczenie

misia zależy od dzieciaka, moja bratowa miała dla 2,5 rocznego synka dostawkę i w ogóle nie chciał na tym jeździć, a sąsiadka półtorarocznego synka woziła, w rezerwie miała nosidło jakby bardzo się zmęczył. A jak już młodsze podrośnie to wsadzisz razem do wózka jak matal tańsza opcja kupić podstawkę na próbę i sprzedać jak nie wypali

nie robi nikt sondy?
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:17   #4719
papalinka83
Zakorzenienie

Hej Dzisiaj mieliśmy dobrą noc wreszcie Ola do północy czesto się budziła z płaczem, ale potem zasnęła i spała do 4, karmienie i dalej do 7 Oby się już nie pogarszało Wczoraj byłam u księdza ostatecznie załatwić chrzciny, bo to już za tydzień w niedzielę A w ogóle to szykuje mi się ciekawy lipiec, teściowa się zapowiada, że przyjedzie do nas na tydzień, potem moja mama, a potem ja z Olą chyba do rodziców pojadę na trochę

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

u nas dalej cięzko. Walczymy z choróbskiem: z oczkami trochę lepiej, kaszel niestey nadal jest, nosek chyba ciut lepiej. Mam masakre jesli chodzi o podawanie lekó - Jasiek się rzuca wyrywa, robię to na siłę - otwieram buzie i wlewam a zrobienie inhalacji graniczy z cudem:
jak robicie inahalacje u takich starszych, ruhliwych maluchów????

nie powiem trudno jest bo w powiązaniu z chorobą i kaszelm nie spałam juz 3 tyg jesetm mega zmęczona...
Co do inhalacji to ja poprostu zbliżam tą maseczkę do twarzy Oli, bo jak jej zakładam to się denerwuje, ale jak zbliżam to coś tam doleci do nosa, a ona ją bierze w rączki, liże, itp taka zabawa
Dobrze, że rehabilitacja przynosi efekty Zdróka dla Jasia i oby ci się w najbliższym czasie dał w końcu wyspać
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość

I chwalę się Amela kończy dziś 8 miesięcy kiedy to minęło i przedwczoraj zaczęła chodzić przy kanapie
100 lat dla Amelki
Cytat:
[
U nas też nocki troszkę spokojniejsze i podchodzę do drugiego podejści wyprowadzenia Korna z pokoju.

Aha i musze powiedzieć, że moje dziecię jest złośliwe Położyłam go jeszcze o 5.50, i mówie wstanę bo on i tak wstanie za 40 minut, a ta mała gadzinka spała do 7.50.
Ja tam mam często, dlatego prawie nigdy się z Olą nie kładę, bo jak się położę to ona śpi pół h i ledwo zdążę zasnąć, to już muszę wstawać, a jak się nie położę to np. 1,5
Cytat:
Napisane przez czarnaagusia Pokaż wiadomość
Hej. Czy mogę do Was dołączyć?

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Cze!
Nadrobiłam

Co do wózków dla bliźniaków to powiem, że u mnie na osiedlu jest dziewczyna, która ma bliźniaki i one jeżdżą w gondolach jedna za drugą ułożone jakby nóżkami do siebie, więc wóz jest dłuuugi, a ich mama nie ma zwykłej rączki do prowadzenia go, tylko taką kierownicę jak w samochodzie, tylko ciut mniejszą
Ja sobie nie wyobrażam bliźniaków właśnie z takiego powodu. A ostatnio oglądałam program o rodzinie w UK, którym się urodziły 5-raczki
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
nie ma nic lepszego do ściągania ja mam stary mega głośny odkurzacz o małej mocy a targa wszystko

no rejczel że od kp ja przed dietą wpierniczałam bez powodu

ej widziałam w No takie wózki co jedno dziecko jest pod drugim i wygląda to jakby siedziało w koszu na zakupy

u nas na to oko pomogła neomycyna, zeszło po jednej aplikacji, można podawać takim maluchom. Okazało się że to raczej nie na nią wyszło uczulenie u Niny. No i inhalacje faktycznie dużo dają, robię co 2-3 godziny ale krótko, bo walczy. Najczęściej to jak się zajmie czymś na podłodze to onna się bawi a ja jej 'dmucham' inhalatorem na buzię. Ewentualnie teletubisie działają też co do syropów to nie pomogę bo przez tą chorobę mam nawet problem z podaniem tranu bo nic już nie chce łykać. Paracetamol w razie potrzeby daję w czopku, tran ile się uda.
I nawilżacz w pokoju włączony całą noc plus minimalnie uchylone okno zostawiam (ale u nas w nocy ciepło).
jak go puści trochę choroba to na peqno bedzie lepiej [omimo wiercenia się w nocy
zdrówka dla Niny A jak twoje dietowanie? Trzymasz się? Są efekty?

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Witam się z rana.Nocka średnia,pobudki co 4godziny.Czy to się kiedyś zmieni?Dzisiaj oficjalne kończy się mój macierzyński.Smutno mi bardzo,bo dobrze mi z moją córunia w domu.Dzisiaj nasz ostatnio dzień sam na sam, tzt w pracy.Witam nową mamusię

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Ej, jak co 4 h to jest postęp i nie tak źle, oby nie było gorzej Ja z reguły też zawsze kilka razy wstaję w nocy. Jak nie ma krzyków trwających godzinę, tylko wystarczy dać mleko albo włożyć smoka to jest git. Może ci dziecko ułatwi powrót do pracy i zacznie lepiej spać
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
Czarnaagusia witaj

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

U nas nocka zdecydowanie lepsza choć z Julka wydaje mi się coraz gorzej. Strasznie się dusi przez ta flegme.Niedługo będzie chyba miała jakaś traume bo caly czas ja mecze: jak nie na sile krople do buzi to antybiotyk na sile to mleko na bo tam osłona. To z kolei odciaganie kataru, to krople do nosa tez walka, to oklepywanie.Niedługo to chyba na mój widok będzie płakać :/

Aa chciałam jeszcze napisać ze od dziś zasilam konto chorowitkow bo od rana umieram, tak mnie w nocy rozlozylo ze nawet trochę sliny ciężko przelknac:/
Zdrówka

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2014-06-19 o 10:19
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:26   #4720
nena_milka
Wtajemniczenie

papalinka liczyłąm że nikt nie zapyta o moją dietę

w sumie zostało mi 3kg max4 do zrzucenia, mam wagę sprzed ciąży, wbijam się w ciuchy i mi przez to motywacja spadła no i ten młyn w związku z chorobą sprawił, że przestałąm ogarniać rytm dnia i nieregularnie jadłam, nie liczyłam porcji węgli i owoców, no i ze 3 razy zgrzeszyłam wiięc waga stanęła w miejscu. Ale teraz od pon wróciłam do 3wegli i 3owoców

a co do inhalacji to ja maski nie używam tylko ustnikiem jej dmucham
Stary 2014-06-19, 10:29   #4721
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
papalinka liczyłąm że nikt nie zapyta o moją dietę

w sumie zostało mi 3kg max4 do zrzucenia, mam wagę sprzed ciąży, wbijam się w ciuchy i mi przez to motywacja spadła no i ten młyn w związku z chorobą sprawił, że przestałąm ogarniać rytm dnia i nieregularnie jadłam, nie liczyłam porcji węgli i owoców, no i ze 3 razy zgrzeszyłam wiięc waga stanęła w miejscu. Ale teraz od pon wróciłam do 3wegli i 3owoców

a co do inhalacji to ja maski nie używam tylko ustnikiem jej dmucham
no widzisz a ja czuwam
No ale waga sprzed ciąży to chyba już całkiem nieźle?

Pawełek 20.03.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-19, 10:42   #4722
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej Dzisiaj mieliśmy dobrą noc wreszcie Ola do północy czesto się budziła z płaczem, ale potem zasnęła i spała do 4, karmienie i dalej do 7 Oby się już nie pogarszało Wczoraj byłam u księdza ostatecznie załatwić chrzciny, bo to już za tydzień w niedzielę A w ogóle to szykuje mi się ciekawy lipiec, teściowa się zapowiada, że przyjedzie do nas na tydzień, potem moja mama, a potem ja z Olą chyba do rodziców pojadę na trochę

Co do inhalacji to ja poprostu zbliżam tą maseczkę do twarzy Oli, bo jak jej zakładam to się denerwuje, ale jak zbliżam to coś tam doleci do nosa, a ona ją bierze w rączki, liże, itp taka zabawa
Dobrze, że rehabilitacja przynosi efekty Zdróka dla Jasia i oby ci się w najbliższym czasie dał w końcu wyspać

100 lat dla Amelki

Ja tam mam często, dlatego prawie nigdy się z Olą nie kładę, bo jak się położę to ona śpi pół h i ledwo zdążę zasnąć, to już muszę wstawać, a jak się nie położę to np. 1,5

Ja sobie nie wyobrażam bliźniaków właśnie z takiego powodu. A ostatnio oglądałam program o rodzinie w UK, którym się urodziły 5-raczki

zdrówka dla Niny A jak twoje dietowanie? Trzymasz się? Są efekty?

Ej, jak co 4 h to jest postęp i nie tak źle, oby nie było gorzej Ja z reguły też zawsze kilka razy wstaję w nocy. Jak nie ma krzyków trwających godzinę, tylko wystarczy dać mleko albo włożyć smoka to jest git. Może ci dziecko ułatwi powrót do pracy i zacznie lepiej spać

Zdrówka
Jakiś czas temu tak spała,ale co jakiś czas się "psuje".Oj oby,oby,już jej gadam w kółko,że ma spać lepiej,bo do pracy idę,żeby zarobić na jej zabawki hehe

Stary 2014-06-19, 10:44   #4723
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
no widzisz a ja czuwam
No ale waga sprzed ciąży to chyba już całkiem nieźle?
to bardzo bardzo dobrze

właśnie się pokapowałam, że dziś święto a u nas ni ma
Stary 2014-06-19, 10:49   #4724
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
to bardzo bardzo dobrze

Ja też tak mam ogólnie, że jak za dużo chudnę to mi spada motywacja w pewnym momencie

Pawełek 20.03.2015
Stary 2014-06-19, 10:59   #4725
czaszka_
Zakorzenienie

zdrowko dla Antka!
no i oczywiscie dla reszty chorowitków

Stary 2014-06-19, 11:18   #4726
Larysa88
Zakorzenienie

Natala ja nie wiem o tym wózku nic, poszukałam na forum, ale też nic tam nie znalazłam

Poziomka, ogólnie, całość

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

umknęło mi czy nie pisały dziewczyny jak tam po spotkaniu w Augustowie?
Stary 2014-06-19, 11:20   #4727
czaszka_
Zakorzenienie

glupota mojego meza czasem nie zna granic wyciagnal smiecie z kosza i je zawiazuje i Julka pełza do tych smieci i sie na nie rzucila i liże worek a ten sobie stoi i patrzy, ja sie dre ze to brudne zeby wzial te smiecie a ten do mnie : "to co ze brudne, a ile jej dają radosci, szczegolnie jak sie przewrócily" boze......

Stary 2014-06-19, 11:34   #4728
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
glupota mojego meza czasem nie zna granic wyciagnal smiecie z kosza i je zawiazuje i Julka pełza do tych smieci i sie na nie rzucila i liże worek a ten sobie stoi i patrzy, ja sie dre ze to brudne zeby wzial te smiecie a ten do mnie : "to co ze brudne, a ile jej dają radosci, szczegolnie jak sie przewrócily" boze......
O ludu!
Moj ostatnio tez mi podpadł. Jedliśmy obiad, młode ziemniaki z koperkiem mięso i sos, ja bez sosu i dawałam leosiowi z mojego talerza te ziemniaki. Jak mi sie skończyło to mu mowie ze ma mu dawac te bez sosu a ten dawał jak popadnie. Raz zwróciłam uwagę, drugi i w końcu wzięłam leosia od niego bo ile można mowic. Wkurza mnie to ale jednak niby tez ma prawo o nim decydować

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 12:33   #4729
karolson
Zakorzenienie

Pytanie z seri kupa nie na bialo wrazluwe nie czytac. Czy to normalne ze dawalam Filipowi lyzeczka kawalki marchewki gotowanej na parze - talarek pokroiony na 4 czesci i takie same kawalki byly w kupie? Czy to normalne? Czesto kupa przypomina to co jadl ze sloiczka. Czytalam na fb w watku o blw ze jakis lekarz mowi ze lepiej wtedy dawac papki.

Rekord Tygryski w Ustce 2,99.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-19, 13:17   #4730
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
to bardzo bardzo dobrze

u nas też nie ma.
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Pytanie z seri kupa nie na bialo wrazluwe nie czytac. Czy to normalne ze dawalam Filipowi lyzeczka kawalki marchewki gotowanej na parze - talarek pokroiony na 4 czesci i takie same kawalki byly w kupie? Czy to normalne? Czesto kupa przypomina to co jadl ze sloiczka. Czytalam na fb w watku o blw ze jakis lekarz mowi ze lepiej wtedy dawac papki.

Rekord Tygryski w Ustce 2,99.
normalne. Marchewka się nie trawi jak kukurydza

Stary 2014-06-19, 13:41   #4731
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Hej
Wróciliśmy ze spaceru, zjedliśmy obiad, czekamy aż Miłosz wstanie i wychodzimy dalej. Chciałabym gdzieś dalej się wybrać niż po osiedlu, ale nie mam pomysłu

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
zastanawiam sie, czy kiedys sie jeszcze wyspie
niestety chyba zabki i czeste pobudki z placzem :/
jeszcze polozylam sie po 24, bo robilismy te truskawki, a maly urzadzil pierwsza przed 1
jak w końcu robiłaś te truskawki?

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Kasiunia kaszle, kicha i nos zawalony no i śpi niespokojnie. Pójdę potem go zarejestrować do lekarza niech go osłucha dla świętego spokoju
dużo zdrówka Bartuś

Cytat:
Hej,wracam do pracy od poniedziałku,koncerty mocne zapewne się nie skończą,więc jakoś będę musiała funkcjonować przez te 4 tygodnie.Dziękuję za pamięci

a czemu 4 tygodnie?

Cytat:

u nas ta noc byla troche lepsza, mała budzila sie pare razy i przez sen stękała i marudzila ale przynajmniej troche pospała. Gorzej bo miala dusznosci i ciezko jej sie oddychalo i sie ksztusila, ma duzo flegmy. Oczy jak wstala miala cale zaropiałe ze otworzyc nie mogła
Pojechalismy dzis z nią drugi raz do lekarza i dostala antybiotyk bactrim i jakies krople odkrztuśne pulneo. Mam nadzieje ze to pomoze, choc nic za bardzo pić nie chce i ten antybiotyk prawie cały wypluła.
Macie jakis sposob jak podawac dzieciom leki?
daję zawsze strzykawką, wkładam dosyć głęboko i puszczam bokiem po policzku

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Myslałyście juz o dniu ojca? Musimy sie z leo naradzić co przygotować do tza
nie ja jestem złośliwiec i jak nic nie dostałam to też się nie będę wysilać, Dawid złoży jakieś życzenia i zaśpiewa piosenkę, którą już zresztą od tygodnia tatusiowi śpiewa

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:58   #4732
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

ta mi wpadła w oko:

Kiedys jak dla Blanki wozek wybieralam tp bralam go pod uwage ale bardziej pasowal mi ten ktory kupilam. Ale z tego co wiem matki zadowolone.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 14:35   #4733
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Hej
Wróciliśmy ze spaceru, zjedliśmy obiad, czekamy aż Miłosz wstanie i wychodzimy dalej. Chciałabym gdzieś dalej się wybrać niż po osiedlu, ale nie mam pomysłu

jak w końcu robiłaś te truskawki?

dużo zdrówka Bartuś

a czemu 4 tygodnie?

daję zawsze strzykawką, wkładam dosyć głęboko i puszczam bokiem po policzku

nie ja jestem złośliwiec i jak nic nie dostałam to też się nie będę wysilać, Dawid złoży jakieś życzenia i zaśpiewa piosenkę, którą już zresztą od tygodnia tatusiowi śpiewa
Cztery tygodnie,bo są wakacje letnie

Stary 2014-06-19, 14:36   #4734
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Bartosz niestety dołączył do grona chorowitków
Mój też. .
Wczoraj super, nic nie zapowiadało choroby. O 1 w nocy obudził się z mega katarem, kaszlem i gorączką. Na razie go inhaluję, a jeżeli jutro będzie gorzej to zasuwamy do lekarza.
Przepraszam że niejestem na bieżąco i wypadłam kompletnie z obiegu ale nie mam czasu

Zdrówka dla wszystkich chorowitków. I tych małych i tych dużych

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2014-06-19 o 14:47
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 15:59   #4735
czaszka_
Zakorzenienie

pytanie do mam mieszkających w uk

myslicie ze bilety jeszcze stanieją na sierpien czy raczej nie ma szans?

Stary 2014-06-19, 16:13   #4736
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:

Raczej nie ma szans,okres wakacyjny,więcej ceny biletów z kosmosu

Stary 2014-06-19, 16:22   #4737
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej nie ma szans,okres wakacyjny,więcej ceny biletów z kosmosu

no wlasnie ceny sa z kosmosu i mysle czy kupowac czy czekac na cud

Stary 2014-06-19, 16:28   #4738
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

Dopiero we wrzesniu beda tansze

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:35   #4739
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnaagusia Pokaż wiadomość
Hej. Czy mogę do Was dołączyć?
Mój synek jest z 6.10.2013 ma na imię Aleksander,jeszcze nie siada, posadzony leci na wszystkie strony, ale raczkuje obraca się na wszystkie strony i łapie już tą czworaką pozycję , ma już 6 ząbków i idą kolejne
wyczytałam już któraś mama napisała że jej dziecko chodzi przy kanapie jestem w szoku
jak wagowo Wasze dzieci wyglądają? mój 2 tyg temu ważony miał 10,5 kg ,wiem że dużo ale to u niego spowodowane jest niedoczynnością tarczycy niestety
Widzę że Wasze dzieci budzą się jeszcze w nocy, Olek już nie budzi się odkąd skończył 3 miesiące. Idzie spać o 21 i budzi się o 8 rano z budzikiem co do sekundy
Hej

Maja przesypia całe noce od samego urodzenia W ogóle nie wstaje w nocy na picie i jedzenie Jak zaśnie o 21/22, tak śpi do 7-8 rano

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 17:10   #4740
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Hej

Maja przesypia całe noce od samego urodzenia W ogóle nie wstaje w nocy na picie i jedzenie Jak zaśnie o 21/22, tak śpi do 7-8 rano

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Zdrówka dla wszystkich chorowitków
Jula tak samo kladzie sie 21 i cala noc spi do 8-9 bez picia, jedzenia, czasem cos steknie jak chce smoczek, ale zaraz dalej idzie spac

a chcialam sie pochwalic, ze moja pomalu zaczyna juz chodzic, podciaga sie przy czyms, lapie rownowage i leci dzisiaj przeleciala przez caly nasz pokoj, przedpokoj i zaleciala do innego pokoju strasznie jestem z niej dumna a byla tak w tyle, a tu prosze...
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości