Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-11, 12:43   #4711
Isabelle_26
Raczkowanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam Bartusiowi trampki i krótkie spodenki w hm i od razu humor lepszy a za dwa tygodnie zamawiamy wózek nareszcie kolor wybrany haha
Cytat:
Granatowy
Granatowy bardzo ładny ja jakbym brała Silvie to kolor ten taki żywy jasny niebieski, w realu jest bardziej intensywny niż na zdjęciu.. Ale jeszcze zastanawiam się nad Hollandem lub Torino
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Ile macie kg na plusie ? U mnie prawie 10 ...
Ja mam ok 7 już, ale jestem 3 tyg za tobą, więc nadrobie
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:46   #4712
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
Granatowy bardzo ładny ja jakbym brała Silvie to kolor ten taki żywy jasny niebieski, w realu jest bardziej intensywny niż na zdjęciu.. Ale jeszcze zastanawiam się nad Hollandem lub Torino

Ja mam ok 7 już, ale jestem 3 tyg za tobą, więc nadrobie :
Ja nie biorę takich kolorów pod uwagę bo jeszcze gondola to luz ale w spacerowce było by bardzo brud widać

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:48   #4713
Molise
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam 6-7, w zależności od pory dnia. Ale tak jak Isabelle jestem 3 tygodnie za Tobą. Największy wzrost wagi zaobserwowałam u siebie między 20 a 23 tygodniem, aż strach było na wagę wchodzić. Mam nadzieję, że teraz trochę się uspokoi Pierwszy raz w życiu mam 6 z przodu na wadze

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:48   #4714
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
80 dni do tp
Łaaa tylko tyle ci zostało, ale przeleciało aż z wrażenia wbiłam w kalendarz ciąży swój tp i wyszło że dziś jest równe 100 dni do tp czyli jak to mówicie studniówka heh
Stary 2015-05-11, 12:49   #4715
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy w gemini zapisuje się koszyk jak przerwę kompletowanie zamówienia czy gdybym chciała dokończyć wieczór to już od nowa muszę robić?
Koszyk sie zapisuje, ale co jakis czas jak jeszcze poszukujesz artykulow to odswiezaj strone zeby Cie nie wylogowalo automatycznie ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:51   #4716
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie biorę takich kolorów pod uwagę bo jeszcze gondola to luz ale w spacerowce było by bardzo brud widać
No w tym kolorze jeszcze pół biedy, ale jak jest ten Torino, no kurcze wszystko białe albo bardzo jasne, chociaż najbardziej mi się podoba to chyba se go odpuszcze ze względu na częste czyszczenie
Stary 2015-05-11, 12:52   #4717
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
No w tym kolorze jeszcze pół biedy, ale jak jest ten Torino, no kurcze wszystko białe albo bardzo jasne, chociaż najbardziej mi się podoba to chyba se go odpuszcze ze względu na częste czyszczenie
Wiesz dla mnie z bebetto gondole są wszystkie prawie takie same, wiec skupiłam się na wyglądzie spacerówki a Silvia moim zdaniem ma najładniejszą noi kolory fajne do wyboru a to jest model z 2015 roku

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-11, 12:54   #4718
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

chyba się popłacze myślałam,że się położe z młodym na godzinkę a on akurat dziś drzemał aż 25 min Tak mnie boli głowa o tej glukozy.. i ogólnie chyba zaraz zemdleje ide chociaż poleżec a jemu puszcze bajki nie wiem jak dotrawam do końca dnia... wyglądam jak trup

vea, Nok dzięki chyba się skusze na te 50 cm jak jeszcze będą ... poluję na te marynarskie

Lula jakie tenisowki zakupiłaś?- ja musze mojemu też kupić jakieś jest mistrzem w niszczeniu butów...

fiona szczerze? boję się wejśc na wagę w 24 tyg było 4,5 kg a tera zpewnie więcej.. codzienie zażeram się słodkim czymś:-/ az się wkurzam,że nie umiem nad sobą zapanowac. No dzis tylko nie mam ochoty po glukozie.
Stary 2015-05-11, 12:54   #4719
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Łaaa tylko tyle ci zostało, ale przeleciało aż z wrażenia wbiłam w kalendarz ciąży swój tp i wyszło że dziś jest równe 100 dni do tp czyli jak to mówicie studniówka heh
U mnie 101 :-P chetnie zamienie sie na tp na poczatek sierpnia :-P
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:54   #4720
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, nie ważę się poza wizytami
Na ostatniej było jakoś tak z 8 chyba na plusie... kolejna 20.05, więc się okaże Ale z Żukiem coś lekko ponad 20 przybrałam, więc isę nie stresuję

Cytat:
No to masz tak jak mój D. Jak mu mówie, że trzeba byłoby już zacząć kupować powoli rzeczy dla małej - to on że spokojnie, dużo czasu jeszcze i jak pojedziemy to kupimy wszystko.. Ajć zaboli taka kwota wydana na raz.. No a wczoraj się śmiał, że mam się nie denerwować bo jak będę rodzić to on pojedzie wszystko kupić tiaaa ja już to widzę hehe

A jeszcze się uparł na jedno imię i innego nie bierze pod uwagę a Hanka się z tego powodu denerwuje bo siostra musi mieć inne imię heh, będzie ciekawie...
Zrobisz mu listę i niech jedzie

A na jakie się uparł?

Cytat:

Ja mam za dwa dni

Zjadłam michę sałatki z tuńczykiem... doooobrze mi

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:57   #4721
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
u mnie jeszcze 104 dni wg kalendarza

a na plusie niecałe 4kg więc jest dobrze

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

dzięki za info o gemini - w takim razie dokończę sobie na spokojnie wieczorem
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 12:57   #4722
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja mam 6-7, w zależności od pory dnia. Ale tak jak Isabelle jestem 3 tygodnie za Tobą. Największy wzrost wagi zaobserwowałam u siebie między 20 a 23 tygodniem, aż strach było na wagę wchodzić. Mam nadzieję, że teraz trochę się uspokoi Pierwszy raz w życiu mam 6 z przodu na wadze
Ja tez pierwszy raz w zyciu mam 6 z przodu
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:58   #4723
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
chyba się popłacze myślałam,że się położe z młodym na godzinkę a on akurat dziś drzemał aż 25 min Tak mnie boli głowa o tej glukozy.. i ogólnie chyba zaraz zemdleje ide chociaż poleżec a jemu puszcze bajki nie wiem jak dotrawam do końca dnia... wyglądam jak trup

vea, Nok dzięki chyba się skusze na te 50 cm jak jeszcze będą ... poluję na te marynarskie

Lula jakie tenisowki zakupiłaś?- ja musze mojemu też kupić jakieś jest mistrzem w niszczeniu butów...

fiona szczerze? boję się wejśc na wagę w 24 tyg było 4,5 kg a tera zpewnie więcej.. codzienie zażeram się słodkim czymś:-/ az się wkurzam,że nie umiem nad sobą zapanowac. No dzis tylko nie mam ochoty po glukozie.
Te brałam http://m.hm.com/gb/product/86101?art...ILL_LIFE_FRONT choć trochę obawiam się podeszwy, ale nie są drogie wiec zaryzykowalam. Drugie mu wezmę chyba z redbut bo na zimę mu brałam od nich i są świetne i elastyczne z ekologicznej skóry tyle,ze juz cena wyższa

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-11, 13:03   #4724
Anev0
Zakorzenienie

Hajka dzis poszlałam w lidlu:
kupiłam bodziaki marynarskie z długim rekawem 50/56 ( takie wieksze wychodzą) i spodenki i sobie bokserke ciażową

Roxanko zazdroszcze że masz kompletna wyprawkę

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 13:04   #4725
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz dla mnie z bebetto gondole są wszystkie prawie takie same, wiec skupiłam się na wyglądzie spacerówki a Silvia moim zdaniem ma najładniejszą noi kolory fajne do wyboru a to jest model z 2015 roku
Ja też właśnie sprawdzałam na ich stronie wymiary, ale po obejrzeniu na żywo i Silvii i Hollanda mam wrażenie że te wymiary są zewnętrzne.. bo w Silvii jednak ta gondola w miejscu gdzie leży dziecko jest węższa, trochę mniejsza.. Teraz dopiero zaczaiłam że u was na wyspach nie ma takich zim jak u nas nie, więc różnicy w sumie nie ma Ale co by nie było jest to wizualnie bardzo ładny wózek moja miłość od pierwszego wejrzenia a model z 2015 ma ta nową fajniejszą torbę.. ogólnie wózki Bebetto dobrze się prowadzą i mają też fajną amortyzację.. Ja jadę za tydzień jeszcze raz je dokładnie pooglądać do innego sklepu (chyba miarę wezmę ) jak mój mąż przyjedzie do domu i wtedy zdecydujemy który ale i tak gratuluję decyzji a powiedz mi wysyłają za granicę też?? czy ktoś ci dowiezie ten wózek??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 13:06   #4726
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też właśnie sprawdzałam na ich stronie wymiary, ale po obejrzeniu na żywo i Silvii i Hollanda mam wrażenie że te wymiary są zewnętrzne.. bo w Silvii jednak ta gondola w miejscu gdzie leży dziecko jest węższa, trochę mniejsza.. Teraz dopiero zaczaiłam że u was na wyspach nie ma takich zim jak u nas nie, więc różnicy w sumie nie ma Ale co by nie było jest to wizualnie bardzo ładny wózek moja miłość od pierwszego wejrzenia a model z 2015 ma ta nową fajniejszą torbę.. ogólnie wózki Bebetto dobrze się prowadzą i mają też fajną amortyzację.. Ja jadę za tydzień jeszcze raz je dokładnie pooglądać do innego sklepu (chyba miarę wezmę ) jak mój mąż przyjedzie do domu i wtedy zdecydujemy który ale i tak gratuluję decyzji a powiedz mi wysyłają za granicę też?? czy ktoś ci dowiezie ten wózek??
Wysyłają

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-11, 13:08   #4727
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Ja tez pierwszy raz w zyciu mam 6 z przodu
Teraz już jest ok, ale jak waga przeskoczyła na 6 z przodu, to nie mogłam się ogarnąć Ale szybko popukałam się w czoło. Ważne, że maluch zdrowy Nie jem fast foodów, nie obżeram się. Także nie martwią mnie te kilogramy

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 13:11   #4728
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
U mnie 101 :-P chetnie zamienie sie na tp na poczatek sierpnia :-P
Ja też, ja też - któraś chętna?? hehh
Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Zrobisz mu listę i niech jedzie

A na jakie się uparł?

Ja mam za dwa dni
Hehe nawet jakby miał listę to się obawiam co za wzorki, kolory itp by wybrał no chyba że konkretna lista z nazwą firmy i innymi szczegółami problem w tym że ja to muszę widzieć
A imię - Dominika już na trzykrotne pytanie o imię mówi tylko to i żadne inne. lepsza kwestia że on ma Dominik na imię heh

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Wysyłają
Ooo to super a jaki kolor stelażu bierzesz?? ja opcjonalnie srebrny
Stary 2015-05-11, 13:12   #4729
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, ja też - któraś chętna?? hehh

Hehe nawet jakby miał listę to się obawiam co za wzorki, kolory itp by wybrał no chyba że konkretna lista z nazwą firmy i innymi szczegółami : problem w tym że ja to muszę widzieć
A imię - Dominika już na trzykrotne pytanie o imię mówi tylko to i żadne inne. lepsza kwestia że on ma Dominik na imię heh

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Biały

Adrianek
30.07.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 13:16   #4730
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Biały
Biały z granatem super wygląda
Stary 2015-05-11, 13:17   #4731
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe nawet jakby miał listę to się obawiam co za wzorki, kolory itp by wybrał no chyba że konkretna lista z nazwą firmy i innymi szczegółami problem w tym że ja to muszę widzieć

Ja jak swojego wysyłałam, to z pełną listą - nazwa, model, kolor, etc... A najlepiej linki
Heh, rozumiem... mam takiego typa w rodzinie Jest Radosław syn Romualda, więc jego syn, a mój chrześniak jest Radosław Junior I na szczęście, bo pierwsza dziewczynka miałby przerąbane

Ale w sumie Dominika nie tak źle

WYMIENIĘ

Stary 2015-05-11, 13:18   #4732
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Teraz już jest ok, ale jak waga przeskoczyła na 6 z przodu, to nie mogłam się ogarnąć Ale szybko popukałam się w czoło. Ważne, że maluch zdrowy Nie jem fast foodów, nie obżeram się. Także nie martwią mnie te kilogramy
Moje podejscie do tego jest identyczne
Najwazniejszy jest teraz Mały, po porodzie mam zamiar wrócić do poprzedniej wagi
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 13:27   #4733
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Ja jak swojego wysyłałam, to z pełną listą - nazwa, model, kolor, etc... A najlepiej linki
Heh, rozumiem... mam takiego typa w rodzinie Jest Radosław syn Romualda, więc jego syn, a mój chrześniak jest Radosław Junior I na szczęście, bo pierwsza dziewczynka miałby przerąbane

Ale w sumie Dominika nie tak źle
Ładne, ładne moje dziecko się burzy jak ją drażnie że będzie Dominika bo za ładne i nie może być takie imię hehe przeboje będą dobrze że zostało trochę czasu na to

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 13:39   #4734
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Cześc laseczki
Ja też dziasiaj byłam na glukozie i samo wypicie dla mnie ok.. gorzej się czuje po tym... a tak w ogóle to taki hardcore dziś mialam,że fiu fiu. Poszłam na pobranie o 7 30 już bo jeszcze z małym dziś musiałam iśc do lekarza - ze wzgledu na kaszel. Mąż po nocce zarejestrował go na 10 ;10. tak mu kazałam bo myślałam,że sie wyrobie jak mi pobiorą pierwszą a tak o 7 50 to dwie h akurat 10 min na dojscie do przychodni dzieciecej.. no ale niestety.. tyle było dziadków i chodz napisane,że kobiety poza kolejnościa to kązdy udawał,że nie widzi... Młody byl umowiony na 10 :10 a ja kolejne wkłucie 10 20!! Mowię Wam nie mam nawet czasu myślec o tej ciązy i glukozie itp... myślałąm tylko o tym czy zdąże iśc do lekarza z małym... ( a wiecie ile po weekendzie ludzie w przychodni nie?) Poszedł mąż!!! Załatwił to super no i obyło się bez antybiotyku

Widzę ,że dziś pokupowąłyście ciuszki w lidlu.. gdyby nie to wszystko to też bym pojechala... ogołnie potrzebuje tylko spodenek dla małego tak rozmiar 56-62 ale obawiam się ,że jak pojade po drzemce to już nie będzie. VEA Czy TY kupiłaś może rozmiar 50-56? bo zawsze duzo ich zostawało i tak się zastanawiam czy w razie co je brać i tak pewnie większe wypadają nie?

Fiona a miałaś być top gaduła jak wyjedzie mąż Dobrze,że jestes, pisz co tam a nie nadganiaj

Natalka1011 witam nową sierpniowkę

[B]jess[/B dziś się chyba okaże która strona szafki zostaje nie? ta rózowa czy niebieska:P na którą wizyta?

Majka i Beaciorq no to już jestśmy po tym smakołyku ja się chyba musze połoźyć spać bo jawnie czuję,że jestem nie ogarnieta az... na słodkie to dziś wyjatkowo nie mam dziś ochoty
a ja po drugim pobraniu tak biegłam do moich chłopaków, że jak zaczeła mi krew lecieć to myślałam,że padne... jak do nich doszłąm to pierwsze co bułka z torebki ja już byłam głodna jak wstałam.. ale jednak zmartwieniew temacie lakzra i przygotowywanie nas do wyjścia usniezyło moj apetyt
Ja tez zle sie czulam caly dzien po glukozie, a po wypiciu tylko chwile bylo zle. I mialam ta sama sytuacje, pelno dziadkow przede mna, ale na moje szczescie pielegniarki zawolaly, ze na krzywa bez kolejki.
Dobrze, ze maly nie dostal antybiotyku
Coz za pamiec, tak dzisiaj mam nadzieje sie dowiem. Na 16.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Dzwonili wlasnie z laboratorium i nie mam cukrzycy jupiiii mimo podjadania w nocy i malutkiego sniadania o 5.30 rano mieszcze sie w normie, a nawet mam glukoze "na czczo" troszkę poniżej normy ale o setne czesci po przecinku. Kamien z serca, nie wiecie nawet jak ja przezywalam to badanie chyba bardziej się balam tego niz boje sie porodu :-P

Majka, ambiwalentna jestem z nas dumna ze to przeszlysmy, ale ... nigdy wiecej !!!!!

Widze ze znowu temat wyprawki a ja oczywiście nie mam nic do dodania od siebie PALEC POD BUDKE kto ma tylko pare ciuszkow? :-P no dobra na 62 mam chyba full no i kupilam te husteczki w tesco na promocji i to by było na tyle
Gratulacje wynikow dalas rade

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
martulka, jess dzięki za odp odnośnie przesyłki Jak już zamówię to na pewno będzie ponad 300 zł .

Mi to nawet nie pozwolono pić przed badaniem...

Ambiwalentna no miałam być, ale życie jak zawsze pokazuje co innego

U mnie 9
Stary 2015-05-11, 13:44   #4735
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Laseczki, ponawiam pytanie o żelazko
Bartek stwierdził, że coś mocno ze mną nie tak, skoro mąż mi chce kupić żelazko, a ja marudzę, że muszę wybrać, które najbardziej mi się podoba

kasperka, najprawdopodobniej Natalka

natalia, witaj
Też ma termin na 20 Gratuluję chłopaka
I oczywiście Wrocławiankę
Też szukam żelazka, widziałam, że wcześniej któraś wstawiała Boscha, i ja sie chyba na niego zdecyduje

Imię Natalka bardzo ładne

vea to jeszcze razem na porodówce wylądujemy wiesz już gdzie chcesz rodzić?

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
a jak kupujecie ciuszki to do jakiego rozmiaru?
Bo ja narazie mam same 50,56 i 62 i zastanawiam sie czy skopletować już 68 czy to dopiero jak urodzę?
ja na razie kupuje 56 - 62 i na pewno troche kupie 68

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość

co do wyprawki, to mi jeszcze duuuużo brakuje... ale faktycznie, zaczeliśmy cos kompletować, żeby później mieć mniej tzn ja bym jeszcze dałą na wstrzymanie, ale mój mąż już chciał mieć pierwsze zakupy za sobą i jakbyście widziały jak się cieszy, gdy odkryje coś nowego np ostatnio podniecał się zawieszką do smoczka nie mógł się nadziwić temu, że ktoś coś takiego wynalazł no cieszył się, jakby Amerykę odkrył
-
mój jak kupował sam pierwsze śpiochy czy body, to taka duma go rozpierała,to myślałam, że padne. a grzebał w ciuchach dla malców gorzej niż niejedna kobieta

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość

U mnie z wyprawką też marnie, ale ja z kopyta ruszam za miesiąc. Zamówię wszystko i kupię wszystko hurtowo
Cytat:
Hej
Wyprawki już większości macie zrobione, a ja nadal czekam, bo tyle mam czasu przecież ....
ja też czekam jeszcze, wiec jest nas więcej, ale za miesiąc nie dopuszczę

Cytat:

Widze ze znowu temat wyprawki a ja oczywiście nie mam nic do dodania od siebie PALEC POD BUDKE kto ma tylko pare ciuszkow? :-P no dobra na 62 mam chyba full no i kupilam te husteczki w tesco na promocji i to by było na tyle
no ja mam pare ciuchów i kocyk (w gratiscie dostałam do kojca motherhood )

Cytat:
ja mam 9-10 kg. Jak byłam ostatnio na wizycie(dwa tygodnie temu), to położna kazała mi ograniczyć słodkie i generalnie pohamować apetyt:P a ja wcale tak duzo słodkiego nie jadlam, buła z nutella na śniadanie (co najmniej 3 razy w tygodniu) i lody mnie zgubiły

Cytat:
też jestem zdecydowana na ten model wózka, do tego fotelik maxi cosi cabrio fix.

Ciągle zastanawiam sie nad kolorem wózka, ale chyba biały stelaż i granat - albo szary- albo tam jeszcze jakies taki niebieski jest

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 13:49   #4736
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj spowrotem Wpadaj częściej do nas..
Eee z wyprawki to ja mam parę rzeczy a ile jeszcze do kupienia

Ale cudna wanienka nie widziałam jeszcze takiej.. Ja chyba kupię zwykłą ze stojakiem..

No to masz tak jak mój D. Jak mu mówie, że trzeba byłoby już zacząć kupować powoli rzeczy dla małej - to on że spokojnie, dużo czasu jeszcze i jak pojedziemy to kupimy wszystko.. Ajć zaboli taka kwota wydana na raz.. No a wczoraj się śmiał, że mam się nie denerwować bo jak będę rodzić to on pojedzie wszystko kupić tiaaa ja już to widzę hehe

A jeszcze się uparł na jedno imię i innego nie bierze pod uwagę a Hanka się z tego powodu denerwuje bo siostra musi mieć inne imię heh, będzie ciekawie...

Noo skończyłam 3 rozdział i wysłałam do promotora, mam nadzieję że dużo poprawek nie będzie jeszcze został do napisania ostatni...

Jess kciuki za dzisiejsze usg
Gratulacje 3 rozdzialu, znam ta ulge jak kolejna rzecz jest ogarnieta
Dzieki za kciuki
Stary 2015-05-11, 13:56   #4737
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
Też szukam żelazka, widziałam, że wcześniej któraś wstawiała Boscha, i ja sie chyba na niego zdecyduje

Imię Natalka bardzo ładne

vea to jeszcze razem na porodówce wylądujemy wiesz już gdzie chcesz rodzić?

Ciągle zastanawiam sie nad kolorem wózka, ale chyba biały stelaż i granat - albo szary- albo tam jeszcze jakies taki niebieski jest
Mravka wrzucała Bosha i mi się on generalnie podoba, z jednym "ale" ma stopniową a nie płynną regulację parowania, a ja lubię mieć nad para kontrolę

Co nie

Wiem Jeśli nic złego czy pilnego się nie zadzieje, to tam gdzie Żuka rodziłam, czyli w Oławie A Ty nad czym myślisz?

Kurcze, białego stelażu bym się bała, chociaż wyglądają z nim wózki pięknie No ale w sumie nie każdy jeździ po ugorach, jak ja

WYMIENIĘ

Stary 2015-05-11, 14:23   #4738
martulka0991
Zadomowienie

Ja tez staje na wage tylko na wizytach, od poczatku ciazy do ostatniej wizyty przybylo 6,5kg, za 1,5tyg kolejna wizyta a juz sie jej boje bo czuje i widze ze przybylo mi ostatnio mam nadzieje ze 8na poczatku nie wyskoczy... Bo do szczuplutkich nie naleze... :-(

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Ale chyba zdecyduje sie na spozycie wiekszej ilosci warzyw, ograniczeniu slodkiego i moze zle nie bedzie ;-) przynajmniej mam taka nadzieje... Tylko to nie takie proste jak sie wydaje... :-/
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 14:38   #4739
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Mozna na tej stronce dokupic stelaż do tych wanienek???
można

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy w gemini zapisuje się koszyk jak przerwę kompletowanie zamówienia czy gdybym chciała dokończyć wieczór to już od nowa muszę robić?
jak się zalogujesz to tam jest u góry przechowywanie i tam zapisuje sie koszyk
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 15:02   #4740
roxana_lu
Zakorzenienie

Dziewczyny czy tez miewacie bole w pachwinach ? Bo mi od wczoraj okropnie to doskwiera...

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości