Scent Bar LIX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-29, 14:06   #4711
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Scent Bar LIX

Może teraz się uda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzydkie buty.jpg (99,9 KB, 44 załadowań)

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 14:07   #4712
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Może teraz się uda
Się nie dziwię, ze się nie chciały załadować
Stary 2016-08-29, 14:15   #4713
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Stary 2016-08-29, 14:20   #4714
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Może teraz się uda
Stary 2016-08-29, 14:28   #4715
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Nie umiem tak streścić, jak Mić.
Tak to nikt inny nie umie!

Cytat:
Une som takie brzytkie, ze aż błąd serwera spowodowały i strona się nie wczytuje

Do kolacji sobie poczytam te komentarze, bo wierzę, że jest grubo

Myślałam, że Tru uda się rozwiązać zagadkę sinych jaj

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 14:47   #4716
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
odpadam przy tej zagwozdce, ale będę o tym pamiętac, jak mi się nawinie ktoś znajomy zajmujący się drobiem to go odpytam

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 16:34   #4717
gryx82
BAN stały

Znad Ryszarda leżącego bezczelnie na biurku, centralnie na wprost mnie
Cytat:
No właśnie ten obowiązek bycia na fejsiku, instagramie, filmiki, blogi, strony... Luuuudzie, ja bym chciała się zajmować po prostu leczeniem, ale takie mamy czasy, ze się trzeba lansować w internetach bo nikt nie przyjdzie

No takie czasy nastały, to prawda (jednak z drugiej strony tzw. media społecznościowe to teraz potęga, marketing i reklama w jednym)
Cytat:
Chyba znalazłam jeszcze brzydsze buty niż Ty KLIK Niestety zdaje się, że niedługo wszyscy będą te szkaradzieństwa nosić
Cytat:
Une som takie brzytkie, ze aż błąd serwera spowodowały i strona się nie wczytuje

Cytat:
Może teraz się uda

Szpice wracają do łask?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-29, 18:10   #4718
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Joł Murszafie, kongratsy za wszystko zbiorczo, doczytałam
Sęks
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Mursz tylko trening czyni miszcza naumiesz się i będziesz expert level
A tymczasem wstałam rano, wypiłam kawę, usiadłam na chwilę do komputera i nagle się dziewiętnasta zrobiła... A wszystko, co mam, to wybrany layout...
Cytat:

No właśnie ten obowiązek bycia na fejsiku, instagramie, filmiki, blogi, strony... Luuuudzie, ja bym chciała się zajmować po prostu leczeniem, ale takie mamy czasy, ze się trzeba lansować w internetach bo nikt nie przyjdzie

W sobotę się wybieram na Wystawę Psów Rasy Mieszanej i też trzeba będzie słitfocie robić celem publikacji na fejsiku
No właśnie, teraz jest parcie na filmiki, a ja tego tak nie lubię... Ani oglądać, ani -tym bardziej, dać nagrywać jak pracuję...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 22:42   #4719
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, ale mam pewną wadę - rozwlekłość, strumień świadomości, w wersji hmm mojej. Nie umiem tak streścić, jak Mić.
Tutaj jest niezobowiązujący wybór treści, można pominąć, luz bluz.
U kogoś, nie tylko u Ciebie, to już ma większe znaczenie. Zwłaszcza, gdy takie ma też podmiot dyskusji. Ale dojrzewam.

Tak naprawdę, poza fotelami, (a raczej łatwą formą instruowania ludźmi co mają myśleć) to nie miałam nic do powiedzenia. Dopóki nie zrozumiałam o co Ci chodzi. O selekcję. O, nie tylko umiejętność, ale i chęć jej dokonywania. I to zawsze będzie dyskusyjne. Ja jednak nie czuję potrzeby dyskusji na ten temat akurat, ale rozwala mnie dokumentnie, że są tacy, który najwyraźniej zatracają się sami w swoich zapędach. Brną by brnąć, bez względu na logikę i wszelakie rozumowanie.
Cytat:
Teraz, po reakcji tych osób na wpis Poli, widać ewidentnie już, że albo ktoś sobie robi jaja - celowa złośliwość ludzi wiadomo skąd , albo, niestety to zaślepione owieczki wierzące w obecnę włądzę. Bo takie kuriozalne zachowania i pytania mogą wynikać tylko z tych dwóch sytuacji. Dyskusja z kimś takim nie ma sensu. Niestety. Jest tylko wodą ich na młyn. Napisałąm co uważam, ale wiem, że to niczego nie zmieni.

Tak mówiąc wprost, albo ktoś jest kretynem, albo jest z csw, ale raczej i jedno i drugie.

Dodam tylko tutaj, gwoli wyjaśnienia, kto nie czytał, że ja absolutnie nie jestem za jedną jedyną słuszną wersją i opinią, ja jestem za tym, że można się nie zgadzać. Dlaczego nie? Prawda? Chodzi mi tylko o absurdalne interpretacje ustawy, oskarżenia itp.
Bardzo dobrze i trafnie napisałaś!
Cieszę się, tym bardziej, że wiem, że to nie było takie hop - siup

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A ja zamknięta z klimką, żeby mi się palce do kartek nie kleiły. Jestem w trakcie zakładania strony internetowej, pomaga mi kolega -zdalnie. Zastanawiam się, ile jeszcze kretyńskich pytań zniesie zanim ucieknie... No ale nic nie ogarniam, NIC.
Spox. Tak samo mówiłaś przy zakładaniu strony na fb, a teraz to Ci mogę buty czyścić, kochana
Idziesz do przodu, jak burza, a rysunki

Cytat:

W sobotę się wybieram na Wystawę Psów Rasy Mieszanej i też trzeba będzie słitfocie robić celem publikacji na fejsiku

Chyba znalazłam jeszcze brzydsze buty niż Ty KLIK Niestety zdaje się, że niedługo wszyscy będą te szkaradzieństwa nosić
Kundelki!

Buty... wyglądają jak pierwsza nagroda w konkursie na obuwie z odpadów poremontowych Obcas - rura od kanalizacji, cerata w kostce a szpic jak blokada do drzwi

A ja robię postępy - w obrazie i pracy nad sobą.
Postanowiłam się nie dać tęsknocie za Mazurami, która przesłania mi piękne zakątki w Wwie - i dziś w ramach przerwy w malowaniu nowym okiem patrzyłam na Łazienki, do których jeszcze w dzieciństwie tak się przyzwyczaiłam, że mi się znudziły i opatrzyły - a to błąd i naprawiam go
Na pewno będzie wpis ze zdjęciami na ten temat - tylko akumulatorki mi się ładują
Ja najbardziej lubię mój park, kiedy pogoda jest "brzydka" - szarości, mgły i PUSTO, ale jesień dobrze się zapowiada.

Kupiłam torebkę [torba] ale daję sobie czas na decyzję, czy zatrzymam

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 23:02   #4720
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze i trafnie napisałaś!
Cieszę się, tym bardziej, że wiem, że to nie było takie hop - siup

A ja robię postępy - w obrazie i pracy nad sobą.
Postanowiłam się nie dać tęsknocie za Mazurami, która przesłania mi piękne zakątki w Wwie - i dziś w ramach przerwy w malowaniu nowym okiem patrzyłam na Łazienki, do których jeszcze w dzieciństwie tak się przyzwyczaiłam, że mi się znudziły i opatrzyły - a to błąd i naprawiam go
Na pewno będzie wpis ze zdjęciami na ten temat - tylko akumulatorki mi się ładują
Ja najbardziej lubię mój park, kiedy pogoda jest "brzydka" - szarości, mgły i PUSTO, ale jesień dobrze się zapowiada.

Kupiłam torebkę [torba] ale daję sobie czas na decyzję, czy zatrzymam
1. Troszkę zmieniłam zdanie, zaczęłam wierzyć, że może nie tyle że coś to zmieni w głowie piszących te absurdalne oskarżenia, (cały czas mam na myśli ustawiczne i nieudolne zresztą, machanie ustawą, a nie tych co się zwyczajnie nie zgadzają bo im się podoba etc.) ale być może spowoduje kapitulację. IMO ktoś tak bezczelnie machający ustawą, nie zasługuje nawet na poważne traktowanie. Nie wiem kogo CSW wysłało na Twój blog, ale najwyraźniej kogoś kto nawet nie potrafi wyciągać wniosków z własnoręcznie cytowanej ustawy. Aż przecierałam oczy ze zdziwienia. Kilka razy.

2. Duże parki uwielbiam wyłącznie w takiej pogodzie. No, jest wyjąteczek - złota jesień, kiedy czuję zapach liści, jak chrupią pod butami - wtedy też odlatuję. Ale najlepiej jednak jest we mgle i szaroburości. Magicznie.

3. To może i gratulacje wstrzymam

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-08-29 o 23:04
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 23:22   #4721
gryx82
BAN stały

A mi życie zbrzydło (odcinek nr 1785.), bezsensowne męczenie dupy w kółko i na nowo, rzygam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-30, 00:28   #4722
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
1. Troszkę zmieniłam zdanie, zaczęłam wierzyć, że może nie tyle że coś to zmieni w głowie piszących te absurdalne oskarżenia, (cały czas mam na myśli ustawiczne i nieudolne zresztą, machanie ustawą, a nie tych co się zwyczajnie nie zgadzają bo im się podoba etc.) ale być może spowoduje kapitulację. IMO ktoś tak bezczelnie machający ustawą, nie zasługuje nawet na poważne traktowanie. Nie wiem kogo CSW wysłało na Twój blog, ale najwyraźniej kogoś kto nawet nie potrafi wyciągać wniosków z własnoręcznie cytowanej ustawy. Aż przecierałam oczy ze zdziwienia. Kilka razy.

2. Duże parki uwielbiam wyłącznie w takiej pogodzie. No, jest wyjąteczek - złota jesień, kiedy czuję zapach liści, jak chrupią pod butami - wtedy też odlatuję. Ale najlepiej jednak jest we mgle i szaroburości. Magicznie.

3. To może i gratulacje wstrzymam
1. cieszę się - no właśnie, z moich doświadczeń wynika, że niestety nie można przekonać nikogo o innym zdaniu, co mnie zresztą nie dziwi - oczywiście mowa o piszących, bo czytający to może być zupełnie co innego. Miałam ok. 700 wyświetleń na razie - może to nie jakoś strasznie dużo dla poczytnych blogów, ale dla mnie owszem.
Więc przeważająca większość to osoby milczące - wtedy ważny jest dla nich każdy ciekawy głos!
Myślisz, że CSW kogoś wysłało??? Eeee, wierzyć mi się nie chce

Co do torby - obfociłam. Co tu gadać - duża kosmetyczka ze skóry. Prostota na max. 23 na 18 cm - więc średnia, trochę większa niż normalny zeszyt, ale za to bok! nie wypchany 11 cm, więc taki prostopadłościan.

IMG_0313 (Small).JPG

IMG_0315 (Small).JPG

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A mi życie zbrzydło (odcinek nr 1785.), bezsensowne męczenie dupy w kółko i na nowo, rzygam...
Jutro będzie lepiej

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 00:33   #4723
gryx82
BAN stały

Piosenka na dobranoc
Stary 2016-08-30, 05:58   #4724
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Może teraz się uda
Łolaboga!
Ja tu wchodzę do baru po miesiącach przerwy, a Wy mnie tak witacie?!
Cytat:
Pierwsze do głowy przyszły mi farbujące gatki, ale w kontekście drobiu to chyba nie jest właściwa odpowiedź.

Jelloł Baru!

Pewnie trochę nadczytam weftył i znów zagubię się w nadrabianiu... Postanowiłam wiec, że tym razem najpierw się przywitam.

edit:
Pierwsza konkluzja: MURSZ PANY!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 09:00   #4725
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Mam to samo od wczoraj: jeden did woła o spacer, kabanosy, mleko, rozrzuca wszystko, drugi czegoś ryczy i chce na ręce, TŻ gdzie stanie tam śmieci, okna brudne, podłogi i lustra zaślinione, na balkonie przędziorki i mszyce, trzeba będzie wymieniać roślinność, po pokojach porozstawiane rowerki, hulajnogi, wózki, samochodziki, bujaczki, pięć kupek prania o wakacjach, graty się w dzieckim nie mieszczą, muszę przejrzeć i powyrzucać...
Wstałam dziś o 7 i dopiero się ogarnęłam z grubsza, ale na śniadanie już nie miałam czasu. Na PW próbuję od tygodnia odpisać i też nie mam czasu żeby pomyśleć
Nie nadaję się do życia w rodzinie

Cytat:
Duże parki uwielbiam wyłącznie w takiej pogodzie. No, jest wyjąteczek - złota jesień, kiedy czuję zapach liści, jak chrupią pod butami - wtedy też odlatuję. Ale najlepiej jednak jest we mgle i szaroburości. Magicznie.
Na to liczę, na podładowanie akumulatorów jesienią, pachnienie dymkami, noszenie zwisów i cykanie fotek.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-30, 09:13   #4726
Katty_p13
Piers do przodu

Sabb

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-08-30, 09:24   #4727
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Sabbath

Zimno. I kibelek nawalił
Stary 2016-08-30, 10:09   #4728
Parabelka
Panaroja

snad niczego
Cytat:
Mam zagwozdkę z zakresu savoir-vivre pracowego - technik ma urodziny w przyszłym tygodniu (pamiętam, bo tego samego dnia co mój brat) i nie wiem - składać życzenia? Jakiś upominek mały? (bez niego czuję się jak bez ręki, jak gadam ze znajomymi lekarzami to kogoś o takim podejściu do pracy ze świecą szukać)
życzenia plus jakiś niezobowiązujący drobiazg
Cytat:
s

Matko, ale mnie kumpel agituje, żebym stronę internetową z blogiem założyła na już natychmiast... A ja nie mam czasu, bo wystawę przygotowuję na tempo.

Cytat:
Gospodarstwo domowe? Mopy, garnki i obieraczki do warzyw?
gary , obieraczki , zastawy stołowe , blachy do ciast i wszelakie kuchenne przydasie
Cytat:
Centaura rysujesz?

Mam zagwozdkę zoologiczno-dietetyczną. Otóż robię ja dziś rano jajecznicę, rozbijam jajo i co paczę? Przy tym szerszym końcu trzyma się białko z żółtkiem skorupki jak przyspawane, a kolor części białka jest czarno-sino-niebieski Skorupka nie uszkodzona, jajko nie śmierdzące. Jak 35 lat żyję, pierwsze coś takiego widziałam Prędko jajecznicy nie zachce mi się osobiście robić
1.
2.jajo kosmity
Cytat:
Kochana, a pędzle!!!! Jak pędzle cieszą! i farby!

Baru - help. Ma rację czy nie?
"Zapytam jeszcze o jedno - jeśli mogę wiedzieć czy posiada Pani pisemną zgodę autora wystawy do udostępniania Jego prac na Pani prywatnym blogu i krytykowania ich w taki sposób? Jeżeli nie to proszę pamiętać o obowiązującej w Polsce ustawie o Ochronie danych osobowych, w której między innymi mowa o udostępnianiu i upublicznianiu cudzego dorobku artystycznego. "
1.
2. a weź się nie przejmuj, ktoś ma za dużo czasu i nie ma pojęcia o czym mówi , przecież gdyby tak było, trzeba by usunąć z sieci wszelkie blogi literackie, filmowe itp i więzienia by pękały w szwach od intelektualistów

Cytat:
Najpierw na zamku w Grodnie, potem jedzie dalej do pałacu w Jedlince A potem będę walczyć o Warszawę i Olsztyn.
Tylko czy ja mam tyle do powiedzenia, żeby aż blog pisać?? Kolega jeszcze naciska, żebym filmiki publikowała z tego, jak rysuję, że to podobno nieodzowne, a ja strasznie nie lubię, kiedy ktoś patrzy, jak rysuję...
1.
2.jak nie lubisz, to tego nie rób , to Tobie ma sprawiać frajdę a nie gapiom . Zresztą z patrzenia jak ktoś rysuje i tak niewiele wynika oprócz zazdrości

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Że się tak wetnę - wróciłam do cywilizacji Od jutra dieta, Neostrata, peelingi pięt i odkurzanie A w ogóle muszę odpocząć po tym wypoczynku...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:34   #4729
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Nie uwierzycie - podobno grozi mi grzywna albo pójście do więzienia (do 3 lat)....
ale jakby co , będziem Ci cebulę wozić
Cytat:
Czytałam, i wierz mi, że sama sobie wiążę dłonie, aby nie napisać tam tego co mam właśnie na myśli - czyli matko bosko ludzie opamiętajcie się!!!!!! Wiem, ze to by Ci tylko zaszkodziło, więc gryzę się w język.

Skoro oni tacy poważni, poważne argumenty, rzucają ustawą to nie dam rady, bo jej nie znam. Uważam jak Mić, wszystko przycytowałaś i wyraziłaś swoją opinię. Ale takie kurioza jakie czytam w powyższym fragmencie nie mieszczą mi się pale. Serio. Nie ogarniam kuwety.
bo to są muły , z którymi nie ma dyskusji ( nie obrażając prawdziwych mułów)
Cytat:
Teraz, po reakcji tych osób na wpis Poli, widać ewidentnie już, że albo ktoś sobie robi jaja - celowa złośliwość ludzi wiadomo skąd , albo, niestety to zaślepione owieczki wierzące w obecnę włądzę. Bo takie kuriozalne zachowania i pytania mogą wynikać tylko z tych dwóch sytuacji. Dyskusja z kimś takim nie ma sensu. Niestety. Jest tylko wodą ich na młyn. Napisałąm co uważam, ale wiem, że to niczego nie zmieni.

Tak mówiąc wprost, albo ktoś jest kretynem, albo jest z csw, ale raczej i jedno i drugie.

Dodam tylko tutaj, gwoli wyjaśnienia, kto nie czytał, że ja absolutnie nie jestem za jedną jedyną słuszną wersją i opinią, ja jestem za tym, że można się nie zgadzać. Dlaczego nie? Prawda? Chodzi mi tylko o absurdalne interpretacje ustawy, oskarżenia itp.
co do białego - to pierwsze zdecydowanie , taka instytucja nie będzie się trudzić, żeby śledzić mróweczki na peryferiach działalności .
Już wolałam Wolanda, z nim przynajmniej można było merytorycznie podyskutować
Cytat:
Może teraz się uda
ja bym dała egzekwo - te przynajmniej oba jednakowe
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Jelloł Baru!
Sabb

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-30, 10:39   #4730
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jutro będzie lepiej
Dzięki Nie zapowiada się, niestety
Cytat:
Pierwsze do głowy przyszły mi farbujące gatki, ale w kontekście drobiu to chyba nie jest właściwa odpowiedź.

Witaj Sabbath!
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Mam to samo od wczoraj: ...
Idziemy się upić pod mostem?
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
gary , obieraczki , zastawy stołowe , blachy do ciast i wszelakie kuchenne przydasie
Rosumię Mnie zawsze najbardziej pociągała nasza lokalna lodziarnio-cukiernia
Stary 2016-08-30, 10:47   #4731
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Kur.wa. Chyba jedyny plus, że jest zimno i mam na sobie sweter.
Jakbym była bez, to bym chyba na pogotowie musiała pójść, tak to jestem tylko podrapana do krwi i siniak jutro będzie. Prawie po ochronę dzwoniłam
Stary 2016-08-30, 11:07   #4732
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Rosumię Mnie zawsze najbardziej pociągała nasza lokalna lodziarnio-cukiernia
Aaa, cukiernie to oddzielna bajka

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-08-30, 11:12   #4733
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Kur.wa. Chyba jedyny plus, że jest zimno i mam na sobie sweter.
Jakbym była bez, to bym chyba na pogotowie musiała pójść, tak to jestem tylko podrapana do krwi i siniak jutro będzie. Prawie po ochronę dzwoniłam
Margot co sie stalo??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-30, 11:42   #4734
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Margot co sie stalo??
Wiesz, jak się pracuje z wariatami.....

Tak mnie szarpnęła ta kretynka, ze mam autentycznie podrapane zgięcie łokcia do krwi, a siniak będę mieć jutro, bo już boli. Dopiero się wydarłam, żeby mnie nie szarpała bo wezwę ochronę to puściła. A wiesz, o co chodziło? Że mam nie rozmawiać ze współpracownikami na korytarzu
Stary 2016-08-30, 11:53   #4735
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Aaa, cukiernie to oddzielna bajka
W sumie racja, to już gastronomia jednak

---

Margot, ja pierniczę, co za wariatka!
Stary 2016-08-30, 12:00   #4736
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

No, ja to od paru lat powtarzam, ale co zrobić....póki nikt inny mnie nie chce...
Stary 2016-08-30, 12:01   #4737
Katty_p13
Piers do przodu

To sie na daje na karetke psychiatryczna
Stary 2016-08-30, 12:01   #4738
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Nie wiem, czy pomogę, ale może pomęcz jakiś inny organ??

No dobra, łatwo mi mówić, bo na prochach jestem
Cytat:

Jelloł Baru!

Pewnie trochę nadczytam weftył i znów zagubię się w nadrabianiu... Postanowiłam wiec, że tym razem najpierw się przywitam.

edit:
Pierwsza konkluzja: MURSZ PANY!
Ghelou!! Kobieto, bo to żyje w pędzie Normalnie rodzina, to Cię chyba musi taką rozmazaną, jak na Cartoon Network widzieć
A dzięki, dzięki
Cytat:
Wiesz, jak się pracuje z wariatami.....
Na hesusa, gdzie Ty pracujesz??????

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 12:06   #4739
gryx82
BAN stały

Cytat:
No, ja to od paru lat powtarzam, ale co zrobić....póki nikt inny mnie nie chce...
Istne Tworki masz z tym babskiem, współczuję...
Cytat:
Nie wiem, czy pomogę, ale może pomęcz jakiś inny organ??

Cytat:
Ghelou!! Kobieto, bo to żyje w pędzie Normalnie rodzina, to Cię chyba musi taką rozmazaną, jak na Cartoon Network widzieć
Stary 2016-08-30, 12:14   #4740
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Odpowiem ogólnie, bez cytowania: już dawno zostało stwierdzone, ze ja tu przebywam w domu wariatów. Nie jest dokładnie stwierdzone, jako personel czy jako pacjent (w sumie nadaję się na jedno i drugie), ale coraz częściej mam dość.

Na dodatek od rana nie miałam w gembie nawet kawy, tym razem pół na pół, z braku środków jak i czasu.

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości