|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL
raczej o te wielkie bedzie chodzilo-> patrz gazetka lidla
|
|
#4712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiele dużych firm nie odpisuje na żadne wiadomości na FB - ani te prywatne ani na forum. Zdarzają się reakcje typu uśmiech na post pochwalny i zero reakcji na czyjeś pytanie, krytykę itp. lub formułki typu kopiuj-wklej w odpowiedzi prywatnej. Nie zawsze fanpage gwarantuje dobry kontakt. |
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marzyłam o pryncypałkach przekładanych jakby powidłami śliwkowymi, szkoda, że tej śliwki nie czuć. U mnie jest dobre ciasto truskawkowe
Edytowane przez malinowa87 Czas edycji: 2016-10-05 o 00:19 |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korzystając z nadchodzących rabatów chętnie bym skorzystała.Też nie korzystam z tej karty, nawet nie chce mi się skupiać nad tym co ona oferuje, szkoda mi czasu. Herbatka rozgrzewająca śliwkowa jakoś mnie nie zachwyciła niestety, dobrze, że tylko jedną wzięłam. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2016-10-05 o 01:39 |
|
|
|
|
#4716 |
|
Zadomowienie
|
zbieracie naklejki, ja by coś to potrzebuję
Wybierz mężczyznę, który będzie niszczył twoją szminkę, a nie tusz do rzęs. Zawsze trzeba działać, źle czy dobrze, okaże się później, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania, czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się... |
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Klienci dobre sobie te dziadki jeszcze biegły przedsmnie jak kasjer zaprosił mnie do kasy obok będąc w ciazu. Potem Dziecko mogło mi się drzec w wózku a jeden przez drugiego tylko stała ze nie panuje nad maluchem
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek nie widziałam go u siebie w B. ale zauwazyłam, ze postawili więcej pojemników na pieczywo. Umieścili w nich pączki, muffiny i drożdżówki, które wcześniej w tych pojemnikach nie były.
|
#4719 |
|
Konto usunięte
|
Nowa gazetka od czwartku:
https://www.opiniodajnia.pl/biedronk...-2016/#slide/1 |
|
|
|
#4720 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie by było żeby była promocja na herbaty bousze zapas większy zrobić. Bo ostanio były tylko za 3.29 ---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ---------- Cytat:
Fajnie by było żeby była promocja na herbaty bo musze zapas większy zrobić. Bo ostanio były tylko za 3.29 |
||
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam wklejać gazetkę
Wezmę tylko cukinie
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
hej, czy ktoś widział u siebie pampersy dada 6 extra large? chciałam je kupić w tej wielkiej promocji, a nigdzie nie ma
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny warto w ogóle pisać do bok maila? czytają, odpowiadają/reagują? ostatnio pisałam bo chciałam się o coś zapytać i zero reakcji
Cytat:
![]() no ja akurat wierzę że młodszy może być bardziej zmęczony od starszego, tylko nie uogólniam że każdy i nie piszę tu o dwóch osobach wykonujących taką samą pracę, ale jak mam kogoś młodego po 12 godz ciężkiej fizycznej pracy i o wiele starszą osobę która akurat tego dnia miała w pracy luz i mało co robiła/w ogóle w tej pracy nie była, to prawdopodobnie ten młodszy będzie od niej bardziej zmęczony |
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kakao dla Biedry nadal produkuje Wawel? Jak z jakością tego kakao w porównaniu do Lidla i kakao z wiatrakiem?
|
|
#4728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;66030326]Mnie często z wózkiem zapraszają jako pierwszą do kasy w Rossmannie
mnie w żadnej z ciąż nigdy (!) nikt nie wpuścil, nawet na jakieś badania itd. w drugiej ciąży chodziłam z wózkiem (dzieci rok po roku) - tak samo, nawet jeśli było zaznaczone, że mam pierwszeństwo. od tej pory zawsze sobie obiecuję, że też będę chamska
|
|
|
|
#4730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już ich nie ma ?? ostatnio nie kupowałam więc zmartwiła mnie Twoja wiadomość Cytat:
chyba, że ich rozmiar jest mikro skoro 40szt ma wagę 28g
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2016-10-05 o 08:08 |
||
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4732 |
|
Rozeznanie
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też widzę w B mniej personelu, sklep bardziej brudny, palety nie rozpakowane, puste kartony na półkach. Widać że pracownicy nie wyrabiają na zakrętach.
Mimo że sama mam dzieci nie rozumiem podejścia "należy mi się bez kolejki" ze względu na dziecko czy brzuch. A obojętnie czy to ciąża czy nie, jak ktoś źle się czuje, to może przecież się odezwać i poprosić o przepuszczenie. Nie widzę powodu żeby przepuszczać inną rodzinkę z dziecmi czy w ciaży z koszem pelnym zakupów, tylko dlatego że mają ze sobą dzieci czy ten brzuch. Za to bez problemu przepuszczę młodego, silnego zdrowego chłopa, jak ma bułke i colę a ja cały kosz zakupów. Dzieci się drą nie tylko dlatego, że rodzice nie potrafi ich wychować czasem są głodne, zmęczone, mają dość czekania czy milion innych powodów. I dla swojego zdrowia psychicznego przepuszczę osobę z takim dzieckiem, żeby ulżyc swoim uszom i nie słuchac dłużej płaczu czy wrzasku.Osobiście zazdroszczę tej z Was która ma idealne dziecko i nigdy w sklepie żadnych akcji nie robiło. Chyba mały procent, a może nawet promil dzieci tak ma. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
Wrocławianki z południa Wrocławia kojarzycie, w której Biedronce można kupić Merci?
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
odmawiają, szczególnie starsi emeryci kolejkowicze, taki typ. mi było cięzko, z wielkim brzuchem i dzieckiem na rękach czekać godzinę w kolejce na badanie krwi
ale swoje wycierpiałam, mam nadzieje, ze chociaż głupio się niektórym zrobiło. W b nie oczekiwałam jakiegoś przepuszczania, zakupy to zakupy, każdy się spieszy, przy kasie nie stoi się dłuzej niz 15 minut, wiec tez nie widze sensu przepuszczania, jak dziecko grzecznie siedzi (moje są w sklepach grzeczne)
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja ci powiem, jak było u mnie na sklepie z przekrętami. Podchodził delikwent po np. piwo z odliczoną gotówką a nasz kolega podawał mu towar a kasa do kieszeni. Albo miał w kieszeni masę drobnych, niby otwierał kasetkę, coś starał się nabić i wydawał resztę 1,01 zł. z kieszeni. Ciągle mu dzwoniło po kieszeniach. Udawał, ze paragon się zaciął itp.a klienci często nie chcą paragonów. Wpadł jak klienci przychodzili coś zwrócić i twierdzili, że nie dostali paragonu od pana. Okazało się że rąbał na lewo kasę przez kilka m-cy. Cytat:
Napisałam maila do firmy i co? szanowna firma odezwała się po 10 dniach i zamiast mnie przeprosić to usilnie próbowała się dowiedzieć,w którym to dokładnie sklepie miało miejsce. Przepraszam nie usłyszałam
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj brałam i zrabatowało się zgodnie z promocją
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

Nie korzystam z tych promocji, ale w przypadku herbat w większości przypadków brak mojej satysfakcji byłby prawdziwy - sam hibiskus :P