BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-04, 23:18   #4711
tapetka22
Zakorzenienie

Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Haha Nie korzystam z tych promocji, ale w przypadku herbat w większości przypadków brak mojej satysfakcji byłby prawdziwy - sam hibiskus :P
raczej o te wielkie bedzie chodzilo-> patrz gazetka lidla
Stary 2016-10-04, 23:22   #4712
Moviolka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Takie czasy, że duże firmy zatrudniają całe działy lub zewnętrzne firmy do obsługi social media. Wydawałoby się, że to standard.
Z jednej strony klienci traktują fp jak książkę skarg i zażaleń, a drugiej pomaga to wyłapywać sygnały od klientów i reagować szybciej i lepiej. Klienci są świetnym barometrem, który reaguje na poszczególne działania sklepu. Niemal w czasie rzeczywistym można sprawdzać reakcję na daną promocję, oceniać która akcja była skuteczna, a nawet wprowadzać virale.
Nawet z tymi nieszczęsnymi kartami, gdyby klienci pisali na fp, że w niektórych miastach jest problem, to może firma zareagowałaby szybciej weryfikując zapasy kart i uzupełniając braki.
Na szaro:
Wiele dużych firm nie odpisuje na żadne wiadomości na FB - ani te prywatne ani na forum. Zdarzają się reakcje typu uśmiech na post pochwalny i zero reakcji na czyjeś pytanie, krytykę itp. lub formułki typu kopiuj-wklej w odpowiedzi prywatnej. Nie zawsze fanpage gwarantuje dobry kontakt.
Moviolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 23:35   #4713
nalezedociebie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Dziękuję
Jutro będę w Biedronce i zobaczę, czy już cena się pojawiła

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 00:17   #4714
malinowa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
pryncypaklki sliwkowe bez szalu, sliwki prawie nie czuc..

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

[/COLOR]

ooo to fajnie, niektore z tych ciast sa spoko
A to się już nie napalam Marzyłam o pryncypałkach przekładanych jakby powidłami śliwkowymi, szkoda, że tej śliwki nie czuć.

U mnie jest dobre ciasto truskawkowe

Edytowane przez malinowa87
Czas edycji: 2016-10-05 o 00:19
malinowa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 01:37   #4715
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość
Ja też nie narzekam, nie korzystam z żadnych kart, wystarczą mi promocje na produkty, których używam, ale to prawda, że B. gubi się już w ich powodzi.
Pojawił się twaróg wędzony Delikate robiony chyba przez Łowicz, ten z K. firmy Jana lepszy, ale z B. też może być.
Jaki ma kształt ? Coś podobnego jak twaróg wędzony z lidla? Tamten bardzo lubię korzystając z nadchodzących rabatów chętnie bym skorzystała.

Też nie korzystam z tej karty, nawet nie chce mi się skupiać nad tym co ona oferuje, szkoda mi czasu.

Herbatka rozgrzewająca śliwkowa jakoś mnie nie zachwyciła niestety, dobrze, że tylko jedną wzięłam.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2016-10-05 o 01:39
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 05:22   #4716
BlackRoze
Zadomowienie

zbieracie naklejki, ja by coś to potrzebuję
Stary 2016-10-05, 06:20   #4717
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Takie rzeczy to powinni zaproponować klienci sklepu.
To wszechobecne chamstwo mnie przeraża. I nie piszcie mi, że młody człowiek po pracy może być bardziej zmęczony itp. Dziczejemy jako społeczeństwo. Widzę to kiedy podróżuję po innych krajach.
Klienci dobre sobie te dziadki jeszcze biegły przedsmnie jak kasjer zaprosił mnie do kasy obok będąc w ciazu. Potem Dziecko mogło mi się drzec w wózku a jeden przez drugiego tylko stała ze nie panuje nad maluchem
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-05, 06:41   #4718
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nalezedociebie Pokaż wiadomość
Jutro będę w Biedronce i zobaczę, czy już cena się pojawiła
W poniedziałek nie widziałam go u siebie w B. ale zauwazyłam, ze postawili więcej pojemników na pieczywo. Umieścili w nich pączki, muffiny i drożdżówki, które wcześniej w tych pojemnikach nie były.

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 06:46   #4719
5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871
Konto usunięte

Nowa gazetka od czwartku:
https://www.opiniodajnia.pl/biedronk...-2016/#slide/1
5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 06:50   #4720
diabliczka66
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Klienci dobre sobie te dziadki jeszcze biegły przedsmnie jak kasjer zaprosił mnie do kasy obok będąc w ciazu. Potem Dziecko mogło mi się drzec w wózku a jeden przez drugiego tylko stała ze nie panuje nad maluchem
Ciąża to nie choroba a dziecko sobie wychowaj a nie wymagasz od ludzi przywilejów mimo że to ty stwarzasz problem. Uprzedzam pytania ... moje dziecko nie robiło nigdy takich scen. Ma już 9 lat i nie mam i nie mialam z nim problemów.

Fajnie by było żeby była promocja na herbaty bousze zapas większy zrobić. Bo ostanio były tylko za 3.29

---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ----------

Cytat:
Ciąża to nie choroba a dziecko sobie wychowaj a nie wymagasz od ludzi przywilejów mimo że to ty stwarzasz problem. Uprzedzam pytania ... moje dziecko nie robiło nigdy takich scen. Ma już 9 lat i nie mam i nie mialam z nim problemów.

Fajnie by było żeby była promocja na herbaty bo musze zapas większy zrobić. Bo ostanio były tylko za 3.29
diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 06:51   #4721
Ervisha
Zakorzenienie

Właśnie miałam wklejać gazetkę Wezmę tylko cukinie

Stary 2016-10-05, 06:56   #4722
diabliczka66
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Właśnie miałam wklejać gazetkę Wezmę tylko cukinie
Niewiele czy wdzizalas aplikacje biedronki. Tam są ulotki i wyszczegolnione co jest na promocji. Całkiem przyjemna aplikacja.
diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 07:01   #4723
nalezedociebie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Jaki ma kształt ? Coś podobnego jak twaróg wędzony z lidla? Tamten bardzo lubię korzystając z nadchodzących rabatów chętnie bym skorzystała.

Też nie korzystam z tej karty, nawet nie chce mi się skupiać nad tym co ona oferuje, szkoda mi czasu.

Herbatka rozgrzewająca śliwkowa jakoś mnie nie zachwyciła niestety, dobrze, że tylko jedną wzięłam.
Zobacz na stronie 12 czwartkowej gazetki, jest ten twaróg

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 07:22   #4724
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 07:34   #4725
marynka42
Zakorzenienie

hej, czy ktoś widział u siebie pampersy dada 6 extra large? chciałam je kupić w tej wielkiej promocji, a nigdzie nie ma
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 07:35   #4726
stesia
Zakorzenienie

dziewczyny warto w ogóle pisać do bok maila? czytają, odpowiadają/reagują? ostatnio pisałam bo chciałam się o coś zapytać i zero reakcji
Cytat:
ja ost widzialam <czekalam na kierownika wiec stalam za kasjerka> jak pani nabija po kazym zakonczonym paragonie na pytanie "czy klient wzial naklejki" guziczke "tak"...
nie wiem jak to jest z tymi zwrotami jak weźmiesz naklejkę, ale jeśli to prawda że nie można zwracać, to wkurzyłabym się na maksa jakby się okazało że nie mogę dokonac zwrotu bo kasjerka wzięła za mnie naklejkę
Cytat:

To wszechobecne chamstwo mnie przeraża. I nie piszcie mi, że młody człowiek po pracy może być bardziej zmęczony itp. Dziczejemy jako społeczeństwo. Widzę to kiedy podróżuję po innych krajach.
no ja akurat wierzę że młodszy może być bardziej zmęczony od starszego, tylko nie uogólniam że każdy i nie piszę tu o dwóch osobach wykonujących taką samą pracę, ale jak mam kogoś młodego po 12 godz ciężkiej fizycznej pracy i o wiele starszą osobę która akurat tego dnia miała w pracy luz i mało co robiła/w ogóle w tej pracy nie była, to prawdopodobnie ten młodszy będzie od niej bardziej zmęczony
stesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 07:45   #4727
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabliczka66 Pokaż wiadomość
Niewiele czy wdzizalas aplikacje biedronki. Tam są ulotki i wyszczegolnione co jest na promocji. Całkiem przyjemna aplikacja.
Dziękuję ale mój telefon jej nie obsługuje

Kakao dla Biedry nadal produkuje Wawel? Jak z jakością tego kakao w porównaniu do Lidla i kakao z wiatrakiem?

Stary 2016-10-05, 07:50   #4728
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Mnie często z wózkiem zapraszają jako pierwszą do kasy w Rossmannie
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 07:59   #4729
marynka42
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;66030326]Mnie często z wózkiem zapraszają jako pierwszą do kasy w Rossmannie [/QUOTE]

mnie w żadnej z ciąż nigdy (!) nikt nie wpuścil, nawet na jakieś badania itd. w drugiej ciąży chodziłam z wózkiem (dzieci rok po roku) - tak samo, nawet jeśli było zaznaczone, że mam pierwszeństwo. od tej pory zawsze sobie obiecuję, że też będę chamska

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-05, 08:07   #4730
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
W temacie krokietów, to świetne były te kilogramowe opakowania z krokietami z farszem pieczarkowo-serowym produkowane chyba przez Virtu (?). Wczoraj kupiłam, tez w dużym opakowaniu, pieczarkowa z mozzarellą, ale logo już mają "u Jędrusia" i mi nie smakują. Słabo czuć pieczarki, sera już w ogóle, a przyprawy są tak dobrane, że gdybym nie wiedziała że czego jest farsz, to powiedziałavym, że jest mięsny.

już ich nie ma ?? ostatnio nie kupowałam więc zmartwiła mnie Twoja wiadomość

Cytat:

Aaa i uważajcie na gumy Juicy fruit.. Kupiłam dziś otwarlam i mówię coś mało ich.. Liczę a tam.. 15 tych malenkich gum! Zamiast 40..! Wkurzylam się ale nic zrobić nie mogę bo jak udowodnie że tyle było?
Wiec wymacajcie te paczki jak będziecie je kupować

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ostatnio stojąc w kolejce widziałam je przy kasie-zaciekawiona nimi wzięłam torebkę do ręki i od razu wydało mi się, że liczba podana na opakowaniu nie zgadza się z ilością wewnątrz, więc je odłożyłam chyba, że ich rozmiar jest mikro skoro 40szt ma wagę 28g

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2016-10-05 o 08:08
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 08:19   #4731
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2016-10-05, 08:50   #4732
Lokowana
Rozeznanie

Cytat:
ooo to fajnie, niektore z tych ciast sa spoko
Uwielbiam orzechowca
Stary 2016-10-05, 09:18   #4733
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

U mnie też widzę w B mniej personelu, sklep bardziej brudny, palety nie rozpakowane, puste kartony na półkach. Widać że pracownicy nie wyrabiają na zakrętach.

Mimo że sama mam dzieci nie rozumiem podejścia "należy mi się bez kolejki" ze względu na dziecko czy brzuch.
A obojętnie czy to ciąża czy nie, jak ktoś źle się czuje, to może przecież się odezwać i poprosić o przepuszczenie.
Nie widzę powodu żeby przepuszczać inną rodzinkę z dziecmi czy w ciaży z koszem pelnym zakupów, tylko dlatego że mają ze sobą dzieci czy ten brzuch.
Za to bez problemu przepuszczę młodego, silnego zdrowego chłopa, jak ma bułke i colę a ja cały kosz zakupów.
Dzieci się drą nie tylko dlatego, że rodzice nie potrafi ich wychować czasem są głodne, zmęczone, mają dość czekania czy milion innych powodów. I dla swojego zdrowia psychicznego przepuszczę osobę z takim dzieckiem, żeby ulżyc swoim uszom i nie słuchac dłużej płaczu czy wrzasku.
Osobiście zazdroszczę tej z Was która ma idealne dziecko i nigdy w sklepie żadnych akcji nie robiło. Chyba mały procent, a może nawet promil dzieci tak ma.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-05, 09:50   #4734
misiajogi
Rozeznanie

Wrocławianki z południa Wrocławia kojarzycie, w której Biedronce można kupić Merci?
misiajogi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 10:04   #4735
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
odmawiają, szczególnie starsi emeryci kolejkowicze, taki typ. mi było cięzko, z wielkim brzuchem i dzieckiem na rękach czekać godzinę w kolejce na badanie krwi ale swoje wycierpiałam, mam nadzieje, ze chociaż głupio się niektórym zrobiło. W b nie oczekiwałam jakiegoś przepuszczania, zakupy to zakupy, każdy się spieszy, przy kasie nie stoi się dłuzej niz 15 minut, wiec tez nie widze sensu przepuszczania, jak dziecko grzecznie siedzi (moje są w sklepach grzeczne)
Stary 2016-10-05, 10:04   #4736
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
już ich nie ma ?? ostatnio nie kupowałam więc zmartwiła mnie Twoja wiadomość

ostatnio stojąc w kolejce widziałam je przy kasie-zaciekawiona nimi wzięłam torebkę do ręki i od razu wydało mi się, że liczba podana na opakowaniu nie zgadza się z ilością wewnątrz, więc je odłożyłam chyba, że ich rozmiar jest mikro skoro 40szt ma wagę 28g
No bo te gumy to są takie mini kostki, jak 1/3 normalnej drażetki

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 10:11   #4737
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
W jaki sposób można robić przekręty? Nie, nawet się nad tym nie zastanawiałam.
Nie wiem co w mega rabatach, miałam prawie tydzień wolnego.

To ja ci powiem, jak było u mnie na sklepie z przekrętami. Podchodził delikwent po np. piwo z odliczoną gotówką a nasz kolega podawał mu towar a kasa do kieszeni. Albo miał w kieszeni masę drobnych, niby otwierał kasetkę, coś starał się nabić i wydawał resztę 1,01 zł. z kieszeni. Ciągle mu dzwoniło po kieszeniach. Udawał, ze paragon się zaciął itp.a klienci często nie chcą paragonów. Wpadł jak klienci przychodzili coś zwrócić i twierdzili, że nie dostali paragonu od pana. Okazało się że rąbał na lewo kasę przez kilka m-cy.

Cytat:
Napisane przez Moviolka Pokaż wiadomość
Na szaro:
Wiele dużych firm nie odpisuje na żadne wiadomości na FB - ani te prywatne ani na forum. Zdarzają się reakcje typu uśmiech na post pochwalny i zero reakcji na czyjeś pytanie, krytykę itp. lub formułki typu kopiuj-wklej w odpowiedzi prywatnej. Nie zawsze fanpage gwarantuje dobry kontakt.
Mnie ostatnio zdarzyła się taka sytuacja, że panie w sklepie sieciowym twierdziły, że u nich nie obowiązują ceny z gazetki promocyjnej. Napisałam maila do firmy i co? szanowna firma odezwała się po 10 dniach i zamiast mnie przeprosić to usilnie próbowała się dowiedzieć,w którym to dokładnie sklepie miało miejsce. Przepraszam nie usłyszałam
Stary 2016-10-05, 10:57   #4738
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2016-10-05, 10:58   #4739
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabliczka66 Pokaż wiadomość

Fajnie by było żeby była promocja na herbaty bousze zapas większy zrobić. Bo ostanio były tylko za 3.29

---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ----------

Fajnie by było żeby była promocja na herbaty bo musze zapas większy zrobić. Bo ostanio były tylko za 3.29
Nigdy nie domagalam się ustąpienia w kolejce. W ciąży czułam się świetnie a maleńkie dziecko może zglodniec akurat w kolejce i domagać się cyca. Szłam tylko jak ktoś mnie przepuscil lub zaprosił do kasy
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 11:02   #4740
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
hej, czy wchodzą Wam pieluszki Dada 2 opakowania za 39,90? mi pierwszego dnia nie weszły, chciałam kupić i na kasie nie policzyło, a na ulotce jak wół i na sklepie rysunek jakie pieluszki wchodzą na promocji
wczoraj brałam i zrabatowało się zgodnie z promocją

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości