![]() |
#4741 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Hihi taki mały potworek na zdjeciach
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Raczkowanie
|
jestem dokładnie w 21 tyg. ciąży i chyba nie czuję ruchów dziecka - czasem jakieś "muśnięcie" ale nie wiem czy to dziecko....dobrze że jutro mam usg bo się trochę nie pokoje (w ubiegły czwartek na usg wszytko było ok). Dodam, że patykiem nie jestem
![]() czy któraś z dziewczyn w pierwszej ciąży, z terminem na koniec sierpnia też jeszcze nie czuje? ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- cudny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Trochę się zasłania, wstydliwe dziecię
![]() Standardowo na tym etapie sami kosmici ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Rozeznanie
|
Mademoiselle u mnie skończony 21 tydzień ale druga ciąża ale już ładnie boksuje mnie w brzuszek i tate tez już kopnęła ale tak jak mówiłam to druga ciaza. A jak masz położone łożysko? Jeśli na przedniej ścianie to podobno jeszcze możesz nie czuć ruchów...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Juz zamowilam swieza zurawinke ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Z dodatkowych informacji po wizycie:
- dno macicy 2 paluszki nad pępuszkiem ![]() - zapomniałam powiedzieć doktorkowi, że profesorek odstawił mi część leków ![]() - doktorek twierdzi, że do 26tc opór w tętnicy może jeszcze odpuścić, więc na następnej wizycie dostanę namiar na babkę z Poznania, która mi zrobi USG z dopplerem i przy okazji może zrobi nam ładną fotkę w 3d, jak już młoda będzie bardziej przypominała dziecko niż kosmitkę ![]() I dziękuję za wszystkie gratki ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2017-04-11 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co wypatrzylam? Prawie wszystko z mojej listy wyprawkowej. Powklejalam sobie linki w liste: wanienke, kocyki, rożek, poduszkę do karmienia,butelki,kosz mojzesza,meble, materac, posciel, laktator, listw zakupow z Ikei, no praktycznie wszystko (czasem kilka opcji do przemyslenia). Jak przyjdzie do zamawiania to tylko klik i będzie gotowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I z tej samej firmy i wzoru poduszkę do karmienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już po wizycie, syneczek waży 402gr i wszystkie narządy prawidłowe ![]() ![]() ![]() ![]() w nagrodę pojechałam z mężem na kebaba ![]()
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jupiii że zdrowiutki.. a szyjkę skontroluj na następnej wizycie ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Grześ ![]() Igor ![]() Maja ![]() Edytowane przez diablica80 Czas edycji: 2017-04-11 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() faktycznie szyjka się trochę skróciła, ponoć u wieloródek tak może być, co nie znaczy że mają być problemy z donoszeniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Rozeznanie
|
Gratulacje Itakasia😊😊napewno na następnej wizycie będzie wszystko ok z szyjka👍
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
dziękuję Dziewczęta za Wasze odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#4760 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wizyt wszystkim! Ja teraz mam szyjkę 3,5, a pamiętam jak w pierwszej ciąży miałam 5 cm w 32 tc i też się martwię (no dobra wymyślam), ale chyba ok.
MademoiselleB, w poprzedniej ciąży poczułam delikatne ruchy w 21 tc, teraz już w 15, także nie ma co się martwić. Wkręcam się w kupowanie ubranek dla syneczka ![]() U mnie mąż chodzi ze mną na usg. Teraz nie był na połowkowym tylko, bo robiłam w szpitalu w Krakowie i baliśmy się, że pól dnia zejdzie, a ze starszą córką ktoś musiał też być. w pierwszej ciąży wchodził do gabinetu po badaniu na samolocie, a teraz od razu cały czas był ze mną na genetycznym pierwszego trymestru. Gin zasłonił niby parawanikiem, poprosił go dopieło na usg, a mi to po wspólnym porodzie naprawdę jest już teraz obojętne ![]() U nas na tapecie też bunt dwulatka. nie wierzyłam w takie rzeczy, ale nas też dopadło, także negocjujemy ciągle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaka wyraźna już twarzyczka. Rosną te nasze potworki niemiłosiernie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z moherami w kolejkach - klasyk. Wracam wczoraj z galerii objuczona torbami - brzuch wyraźny, bo było ciepło i miałam obcisłą koszulkę. Wchodzę do tramwaju - jedno wolne miejsce. Oczywiście tuż przede mną wepchnęła się na nie jakaś baba, całkiem młoda, może koło 60-tki, i jeszcze rzuciła mi triumfalne spojrzenie po tym "zwycięstwie". Dziś za to się wkurzyłam na maxa, do tej pory jestem wnerwiona, bo jakiś czas temu odsprzedałam dalszej znajomej bilety do opery. Nie dotarł do mnie przelew, który mi wysłała dwa dni wcześniej, więc zapytałam, czy może mi wysłać potwierdzenie, żebym mogła wyjaśnić sprawę z bankiem. Najechała na mnie, że brak jej słów, że odczuwa niesmak po takim braku zaufania i sugestii, że jej nie wierzę (nic takiego nie sugerowałam), rzuciła nawet paroma przekleństwami i oburzeniem, że zawracam jej głowę jakąś pierdołą, bo przecież to tylko 80zł... Do tej pory jestem w szoku, próby tłumaczenia, że nie miałam złych intencji tylko ją sprowokowały do dalszego słowotoku. Dawno się nie nadziałam na tak dziwną osobę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry kobitki
![]() U mnie glukoza wyszła 86 139 123 Ale co do minuty od porbrania miałam juz następne bo mi sie do córki spieszyło bo z ciotka siedziała i bałam sie, że bedzie u niej płakała tyle godzin... A no i siedzialam grzecznie na dupie caly czas nawet siku nie bylam.bo nie miałam czym sikać he he No ale internety piszą, że mieszczę sie w normie, a wy jak myślicie? Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ---------- Gratuje dziewczyny udanych wizyt i zakupów ubraniowych ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() U mnie pogoda do d*** chyba zaraz zacznie deszcz padać. U mnie problemów ciąg dalszy, choroba taty miała być lekka i miał tylko brać leki, masci i miało byc dobrze, a okazuje sie, że przyplątało mu sie jeszcze coś dużo gorszego i jesteśmy wszyscy załamani... Wysłane za pomocą mTalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. Pocytowalam i kliknelam na link z ktoregos posta i mi usunrlo cytowania!!!
![]() ![]() ![]() Gratuluje wszystkich udanych wizyt i oby szyjki sie ogarnely ![]() ![]() Tez ogladam agenta ale zawsze na playerze bo abonamentu nie mamy zadnego ![]() Ja wczoraj mialam mega intensywny dzien..7:40 usg, potem do pracy, potem zakupy, potem endo, kumpela, male zakupy jeszcze, szybki obiad i tak byla 20... Padlam na kanape i tz musial przejac paleczke. Wizyty mialam w samym centrum i inteligentnie stwierdzilam ze nie ma sensu jechac autem jak to pare przystankow tramwajem..a ta jazda mnie tak chyba wykonczyla..bo mimo ze to nie byly godziny szczytu to wcale bardziej pusto nie bylo..i sobie postalam ![]() Jeszcze ta wczorajsza pogoda..5min slonca 5 min deszczu mega wiatr..no zglupiec mozna bylo.. No ale nic bylo minelo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do endo to tsh i przeciwciala w normie jedynie ft4 ponizej normy ale dmuchajac na zimne zostawila mi ten euthyrox 25 i wizyta za miesiac. Tsh mialam 1.88. Od poczatku ciazy tak nisko nie mialam...ciekawe czy ma na to wplyw jod? Malenka zdrowka dla taty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2017-04-12 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Pieknie sie swieta zapowiadaja:
1491976531113.jpg ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka dla taty ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4766 | |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny! Przyjemnej środy!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś postanowiłam zrobić mega-giga sprzątańsko. Zobaczymy, na ile sił mi starczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
No dobra, nadrobiłam kilka dni
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krew mialam pobrana zanim wzielam euthyrox wiec tym bardziej mnie to dziwi wlasnie. ale nic wazne ze spadlo ![]()
![]() |
#4769 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie Mąż zawsze jest na wizycie, dr zawsze podgląda co tam u Małego, więc najpierw wchodzę sama bo pierwsze jest badanie na fotelu, a potem dr woła Męża i już zostajemy razem do końca wizyty ![]() I u mojego dr pod gabinetem mało kiedy jest kobitka sama, parami chodzą zazwyczaj ![]() Edytowane przez aneta_91 Czas edycji: 2017-04-12 o 10:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Możliwe, że wcale nie zrobiła tego przelewu, skoro się tak dziwnie zachowuje ![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla taty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam na dzisiaj prawie taki sam plan ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.