|
|
#4741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
dokładnie
|
#4742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7883996]Te cienie to aż ciekawe jak działają xD[/quote] Pewno to nie na takiej zasadzie jak te naklejki na paznokcie, chyba coś w rodzaju kalkomanii, która była zaraz po wojnie |
|
|
|
|
#4743 |
|
Raczkowanie
|
trzeba przyznać ze ten amerykański katalog jest całkiem ciekawy. Ja myślę ze u nas tez doczekamy się mody na psie ubranka i ze to się będzie sprzedawać :p chociaż przerażające to troszkę :P
|
|
|
|
#4744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niech wprowadzą do nas xD zobaczymy jak Polki sobie z tym poradza
|
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dostałam dwie duże paki z avonu.
Wszystko było oprócz wody Extraordinary ![]() Na dodatek jestem troszkę niezadowolona. Dostałam tusz pełnia rzęs, który był pjuż troche wysuszony pal go szesc i tak bym go nie używała bo mam swój ulubiony ale to jest świńskie zachowanie. Ponadto wyczytałam z faktury, że te dodatki, które nam dają ( np. szminka, tusz, płyn do demakijażu) nie są za darmo To po co to wciskają i tak większośc oddam lub dodam jako gratisy ale nie lubie ściemniania. Można jakoś zrobić żeby tego nie przysyłali?? Jestem jedynie zadowolona ze szminki, trafili w kolor no i z kosmetyków dla klientek.
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie rozumiem czemu nie chcesz dstawac prezentow za ktore trzeba zaplacic te marne 50 gr. troche dziwne.jesli nie chcesz to wyslij to do mnie ja ci zaplace te 50 gr za ten produkt. ja jesli dostaje gratisy ktore mi sie nie podobaja albo nie uzywac bo np mi nie pasuja to sprzedaje, powiedzmy taniej jak w katalogu ale zeby nie doplacac. albo np dodaje komus jak zamowi duzo, taki prezent
|
|
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
W katalogu 9 jest woda Lyrical nawet nie droga,czy ktos moglby mi przyblizyc ten zapach?moze jest podobny do innych perfum?pozdrawiam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(czy nawet 1zł bo zdaje się tusz i mleczko były za TPS) przecież jeśli ich nie chcesz możesz je sprzedać z bardzo dużym zyskiem, a są one obciążone kwotą 0,50 bo gdyby Avon dawał je za darmo musiałby zapłacić ogromne sumy podatku (zdaje się od darowizny czy jakoś tak)na mój nos pachną bzem, ogólnie są bardzo kwiatowe, ale ja właściwie czuję tam tylko ten zapach.. moja koleżanka je ma i przynajmniej na niej tak pachną.. |
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Mam katalog 10 i z serii Senses zapach Lagoon, to nie jest niestety odpowiednik Get ready. Pachnie inaczej. Męski Amazon to On power, a Mystique to Divine time.
Nowa woda Blue Rush Intense bardzo przypomina mi I'm perfect. Ładny, delikatny zapach. Ale niestety na stronach z wodami Tokyo i Roma nie czuć prawie nic. A z katalogu 8 zamawiałam ze stron wyprzedażowych mleczko do opalania za 14,90 zł. Zamawiałam też inne mleczko w ofercie 2 kosmetyki za 36,90 zł. I mleczko za 14,90 zł miało późniejszą datę produkcji niż to drugie. A ktoś tutaj pisał, że obawia się odwrotnej sytuacji :P Więc chyba na termin produkcji nie ma zasady. Nie wszystkie kosmetyki wycofane ze sprzedaży są po prostu stare :-P |
|
|
|
#4750 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc wcale nie są to takie małe pieniądze
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Raczkowanie
|
przejrzałam ten amerykański katalog i rzeczywiście są produkty, które u nas zostały wycofane, więc nie ma się co sugerować, może to co jest wycofywane zależy od sprzedaży w danym kraju, a niektóre rzeczy przestają produkować we wszystkich krajach
śliczne mają opakowania płynów buble bath na stronie 160-161 żele pod prysznic naturals z wieszadełkami podobne do tych jak kiedyś były w Polsce 6-7 lat temu str. 172-173 zazdroszczę kosmetyków przeznaczonych dla dzieci, a te tandetne ubranka, klapki, biżuteria niech nigdy się nie pojawia, bo będzie więcej zwrotów niż kiedykolwiek
|
|
|
|
#4754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Woda Urban Flowers Roma - jest bardzo świeża, przebija cytrusami i dominuje w niej róża. Zapaszek jest przyjemny i w sam raz na lato. Ale niestety wody te mają to do siebie, że nie są trwałe, ale czego wymagać za taką cenę.
Woda Urban Flowers Tokyo - przypomina troszkę Passion Dance, zdecydowanie cięższy zapach, troszkę przebija wiśnią. Jeśli chodzi o nowe Sensesy, to przynajmniej w katalogu Lagoon nie jest odpowiednikiem Get Ready. Jest znacznie delikatniejszy i przyjemniejszy. A Mystique to faktycznie Divine ![]() A nowa seria bananowa to dosłownie migdałki pyszność - oczywiście jeśli ktoś lubi takie słodkie zapachy
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo jesli cos jest za 50 gr to tyle powinno kosztowac a nie wiecej. nie widzialam twoich faktur i za co dokladnie ci policzyli ale nie rozumiem dlaczego nie zadzwonilas by to wyjasnic tylko teraz narzekasz na forum.
|
|
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie to też konwalie w niej dominują.Mam tę wodę i czasem używam w zależności od nastroju.Jest sodka , nieco dusząca , z czasem zapach jest mniej intensywny ale wystarczająco trwały , polecam wielbicielkom wód kwiatowych.Jest taka inna niż te wszystkie różane.Mnie się podoba i mam na nią nawet zamówienie no i na pur blance blush
- cena zachęca.
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja nie mam panoramy
a woda pur blanca ma normalny upust czy 10 %??dzieki z gory za odpowiedz
|
|
|
|
#4759 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=martusiawilczek;788 9793]Woda Urban Flowers Roma - jest bardzo świeża, przebija cytrusami i dominuje w niej róża. Zapaszek jest przyjemny i w sam raz na lato. Ale niestety wody te mają to do siebie, że nie są trwałe, ale czego wymagać za taką cenę.[/quote]
O to coś dla mnie ale i tak rzadko uzywam perfum więc nie ma po co wydawać pieniędzy.[QUOTE] ashiva nie rozumiem dlaczego tak się denerwujesz że dostałaś w sumie trzy PEŁNOWARTOŚCIOWE kosmetyki za 1,50zł (czy nawet 1zł bo zdaje się tusz i mleczko były za TPS) przecież jeśli ich nie chcesz możesz je sprzedać z bardzo dużym zyskiem, a są one obciążone kwotą 0,50 bo gdyby Avon dawał je za darmo musiałby zapłacić ogromne sumy podatku (zdaje się od darowizny czy jakoś tak)[/quote] W sumie tak ale gorsz do gorsza i się nazbiera , a jeszcze specjalnie zamawiałam torebeczki i próbki dla klientek. Ja tam jestem nastawiona na zysk, bo bardziej potrzebne są mi pieniążki.Chyba zamówie sobie filiżankę z różową wstążką, już w poprzednim katalogu mnie urzekła A jeśli to ma jeszcze komuś pomóc to tym bardziej, tylko mam nadzieje, że te pieniążki trafiają w odpowiednie "ręce" ![]() Jesli miałyście może dostęp do odcieni w kremowo-pudrowym podkładzie w kompakcie lub w podkładzie antystresowaym, to bardzo prosiłabym o ich opisanie, które najaśniejsze, czy mają odceiń rozowy czy jakiś inny itp.... Niestety nie ma u mnie COKu i nie mogę sprawdzić;/ |
|
|
|
#4761 |
|
Konto usunięte
|
a zel senses sunset to dawny recharge?
|
|
|
|
#4762 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mi się wydaje że to niemożliwe, ja też w TPSie dostałam torbę i różne inne cuda i wszystko było na fakturze za 0,50zł.. |
|||
|
|
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
Ych, szkoda, ze malo banana czuc, ale mam jednak nadzieje, ze te Naturalsy nie beda mi przypominaly migdalowej serii - tez mialam krem do rak, przez pomylke nawet dwa i musialam wyrzucic, zapach doprowadzal mnie do szalu, byl okropny i nijak nie moglam sie do niego przekonac, mimo wielu testow.
|
|
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bleh.. i też niestety skończyło się na wyrzuceni go do śmieci bo nie byłam w stanie go znieść.. a np serię cukier i orzech uwielbiam (mam zapasy) a też słodka.. tamten zapach był po prostu zbyt mdły dla mnie..
|
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok w takim razie sie nie kloce, ale naprawde to dziwne.
|
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
a ja znalazłam jakiś stary katalog [bodajże 2003r] i był tam z serii Planet Spa balsam do ust z masłem shea. Kurczę jeszcze pamiętam ten zapach
|
|
#4768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapach i smak był boski, jak krówki lub toffi ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7883424]Maseczka brzoskwiniowa mi przyszła normalnie w II terminie (A) a Tropical Zing mały w starym opakowaniu, ciekawe A program motywacyjny -> ![]() Już ten, co za 5 szminek Pro dostaje się UF Roma jest o niebo lepszy [/quote]Zastanawiam się, czy 5 szminek trzeba zamówić w jednym terminie, by dostać tę wodę toaletową, czy może to być podobnie jak w tym motywacyjnym Jedyne co piszą w Panoramie, to że oferta ta podlega wielokrotności. Coś mi się wydaje, że znowu jest tu jakaś pułapka ![]() Nie pamiętam kto pytał o stare katalogi, ale na wielokrotnie już tu cytowanej stronie http://krotki.pl/1C8B jest 6/2004. To se ne wrati |
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
A jak to jest z produktami niekosmetycznymi, torebki, biżuteria etc. wliczają się do opustu? jeśli tak to ile procent ?
Pytam o to bo w strefie konsultantki pisze, że "materiały pomocne w sprzedaży np. katalogi, próbki, torebki do pakowania, książka zamówień" BUDUJĄ PODSTAWĘ OPUSTU a na fakturce okazuje się zupełnie co innego są bez opustu....
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do niekosmetycznych produktów: te co sa w katalogu mają opust 20% i wliczają się do zamówienia, chyba, ze w panoramie jest napisane inaczej (bo mogą mieć 20 % jeśli można je kupić taniej przy zakupie np. za jakąś kwotę)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

pozdrawiam 

Mam nadzieje że to coś nigdy się nie pojawi w PL ... Nalepiane cienie 

pal go szesc i tak bym go nie używała bo mam swój ulubiony ale to jest świńskie zachowanie.
To po co to wciskają i tak większośc oddam lub dodam jako gratisy ale nie lubie ściemniania. 

, a jeszcze specjalnie zamawiałam torebeczki i próbki dla klientek. Ja tam jestem nastawiona na zysk, bo bardziej potrzebne są mi pieniążki.
bleh.. i też niestety skończyło się na wyrzuceni go do śmieci bo nie byłam w stanie go znieść.. a np serię cukier i orzech uwielbiam (mam zapasy) a też słodka.. tamten zapach był po prostu zbyt mdły dla mnie..

są bez opustu....