![]() |
#4741 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
no właśnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() wróciłam znad jeziora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() Stęskniłam się za Wami strasznie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to tyle co u mnie nowego, mam nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie będę miała normalny internet spowrotem i będę tu do Was codziennie zaglądać ![]() buziaki wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Rozeznanie
|
yerba- gratulacje, nie ma to jak być zadowolonym z pracy-odpukać!!, oby tak dalej
![]() Agolek- moze to i lepiej, ze na chwile odpoczniecie z TZ od siebie..trzymaj się Agolku ![]() Ewuś- bo kiedyś widziałam, ze ty się pytałaś o prace na PAT w Krakowie i jak nie próbowałaś tam? ![]() Ja jutro jadę do babci na 2 dni i się cieszę, pochodze sobie po górach troszkę, pogadam z krówkami, konikami, świnkami i kozami i się odprężę ![]() ![]() Do zobaczenia ![]()
#4744 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super z tą pracą!! powodzenia życzę ![]() no i obyś ten internet wreszcie miała co byś się mogła częściej meldować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam właśnie od TŻ-a i idę zaraz spać ![]() dobrej nocki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, u mnie nadal nudy
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w szkole to już na pewno nie będziesz się nudzić ![]() Pogoda się popsuła, co za pech... Siedzę od rana i jakoś nic mi się nie chce ![]() ![]() Orzeszku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczynki
![]() Ewuś, a Tobie za pewne trzeba mówić Pani Magister? ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorka wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
witajcie, znowu nie mialam czasy napisac...w pracy mama maskare... a po pracy nie mam sily na nic.. chocaz dzis dostalam w pracy wyrozenienie i mi sie milo zrobilo ze ten caly wysilek ostatnich dni i siedzenie po nocach nie poszlo na marne.. po pracy kupilam butelke dobrego winka czerwonego (ktore popijam wlasnie ![]() ![]() ehhh ale to pomieszane wszystko... spakowalam sie dzis, powiedzcie jaka ta pogoda bo nie wiem jakie chiuchy brac..Kupilam taka ozdobe na glowe(tzw fascinator) wiecie jak angielkie damy nosza ![]() ![]() to tyle ja, mileog wieczorka kochane ![]() ![]()
![]() |
#4749 | ||||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no dosyć ![]() Cytat:
![]() a co do pogody to u mnie jest ciepło i słonecznie prawie cały czas ![]() Dzień się rozkręcił ogólnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro jadę rano do Katowic, bo znów się spraw o załatwienia uzbierało ... miałam częściej do mieszkania przyjeżdżać ale jakoś tak wypada że ze względu na TŻ-a i na rodziców siedzę prawie cały czas u rodzinki ![]() dobrej nocki ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-08-19 o 00:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
Ależ gorąco
![]() ![]() Agolku - ja się nie dziwię, że fajnie Ci samej. Dobrze jest trochę od siebie odpocząć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w szkole nie będę się nudzić, oj nie.. jak sobie pomyślę o chemii, matematyce i całej reszcie to mi się płakać chce. ![]() a u mnie dzisiaj zimno ![]() Cytat:
![]() a co do ziemniaków, to ja w tamtym roku sama wykopałam u mnie w ogrodzie ziemniaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Dziewczny, nie bardzo wiem gdzie pytać, a nie chcę na jedno pytanie zakładać wątku.
Obliczam zapotrzebowanie wedle tego wzoru : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...77&postcount=1 i wychodzi mi około 1400 kcal, czyli będąc na redukcji wychodzi, że mam jeść 1000-1100 ![]() Czy to oznacza, że niemiarodajny jest dla mnie ten kalkulator, czy jak? Ja założyłam, że jedząc 1400 to ja będę na redukcji ![]()
#4755 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Też mi to jakoś nie pasuję, ale obliczałam w 2 kalkulatorach netowych + z tego wzoru
![]() Zobaczę jak będzie na 1400 kcal, jak będzie waga lecieć w dół, to ok ![]()
#4757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Orzeszku-spóżnione życzenia ![]() ![]() ![]() Wstałam dziś o 7:30- mój zyciowy rekord ![]() ![]() Miłego wieczorka ![]()
![]() |
#4758 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja jestem sobie u siebie w mieszkanku. Cisza, spokój... mogę sobie wyjść bez spowiadania się dziadkowi gdzie i z kim... ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś znów się widzę z kumpelami (tym razem dwiema ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
![]() i znikam, bo mam full praca- praca, przeprowadzka a za ponad tydzien dochodzi szkoła... Chyba zwariuję. Jeszcze TŻ mnie doprowadza do szału.. Ehh... szczerze to się trochę męczę tym wszystkim.. Chciałabym pojechać do domu na kilka dni i odpocząć... ![]()
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co tu taka cisza? ![]() ![]() Ja już wróciłam o rodziców ... wczoraj wieczór z TŻ-em, fajnie było ![]() A juro znów wesele, a pogoda ma się popsuć ![]() ![]() Siostra właśnie wróciła z gór wiec idę ją napaść żeby opowiadała jak było ![]() miłego wieczorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
![]() znowu cisza zapanowała, pewnie korzystacie z końcówki wakacji ![]() ja właśnie pożeram przepyszną wuzetkę zrobioną przez mamę. mama się rozpędziła i zrobiła wielką blachę ciasta- 7kg waży ![]() ehh, a tak się miałam w wakacje odchudzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() Kończę pić kawę i zbieram się na to wesele. Jeszcze włosów ie zaczęłam robić i nie wmyśliłam czy iść w pończochach czy z gołymi nogami (nie wiem czy w końcu się popsuje pogoda czy nie.. ale coś się chmurzy ![]() ![]() Tak wiec miłego dnia życzę ![]() i mam nadzieję że jak jutro wstanę to będe miałą co czytać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pogody, to u nas na Mazurach leje. i w sumie dobrze, lubię jak czasami sobie deszcz popada, a ostatnio straszne upały były ![]() życzę miłej zabawy na weselu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Raczkowanie
|
Na podlasiu też się chmurzy, więc zakładaj pończochy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Własnie niedawno z pracy wróciłam, padam, dopiję kakao, obejrzę chirugów i idę spać, bo jutro znopwu praca.. dopiero we wtorek wolne awrrr... Już mam dosyć tych bigmaców, cheesów i innych,
![]() ![]() Poza tym to u mnie w porządku, za tydzien przeprowadzamy się z TZ-em do innego mieszkania - mamy p[rzecudny widok na zatokę Gdańską, morze, sopot i wzgorza ![]() ![]() W ogole moja mama raczyła się do mnie odezwac i zapowiada się z wizytą... ![]() ![]() Miłego wieczoru kochane ![]() Ewuś - baaaaaw sięęę! ile wlezie ;-)
#4766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aleście się popisały pisaniem ![]() ![]() Wesele było fajne ![]() ![]() ![]() ![]() Wytańczyliśmy się z TŻ-em, trochę wypiłam ( ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś wstałam na obiad i później pomagałam mamie szykować mini imprezkę rodzinną bo tata skończył wczoraj 50 lat ![]() ![]() i tyle u mnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Melduję, że żyję
![]() Ewuś, cieszę się, że sie wybawilas. Ja w piątek spotkalam sie z przyjaciolką i wrocilam dopiero na drugi dzien, wiec cala sobote bylam lekko snięta. W niedzielę tradycyjnie rowerki ;-) No i mamy nowy tydzień, u mnie szkoleniowo-pracowity.... ![]() pozdrawiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
no nareszcie ktoś tu żyje
![]() ![]() Cytat:
![]() BTW a propos weekendów których nie będę miała ( ![]() ![]() ![]() Ale Was wywiało ![]() ![]() Ja dziś dzień spędziłam pracowicie nad tłumaczeniem no a wieczór jak zazwyczaj z TŻ-em ![]() ![]() A teraz oczy mi się kleją więc maszeruję do łóżka ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Wtajemniczenie
|
hej laleczki!!
ja wlasnie za 5 min wychodze z domu i na lotnisko do Berlina smigamy...Super 4 dni ale takie intensywne,pijane i nieprzespane ze szok.. Wykonczona jestem.. ![]() no i ta ogoda!!!jak ja wam zazdrroscze slonka..przez 4 dni nie mialam jeansow na sobie.. swietnie poprostu..piekne poranki i wieczory.. Slub byl super, wstawaie jakos na dniach fotki moje jakies. Z TZ dalej nie wiadomo co i jak...na slubie byl ok a potem mu sie odmienilo.. Szef do mnie pisze dalej, niby nc specjalengo ale milo. Nauczyl sie Dobranoc po polsku i teraz wstawia na koniec esow wieczorami ![]() no nic uciekam kochane, do potem!
#4770 |
Rozeznanie
|
Kurcze pisałam posta i mi go wcieło....no nic...
Agolek dobrze, ze oderwałas się troszkę od rzeczywistości, a ten Twój szef czasem nie ma Cię na oku? ![]() ![]() Ewuś-super, ze wesele i urodzinki się udały ![]() Yerba-rózwież pozdrawiamy i udanego pracowitego tygodnia ![]() A u mnie no cóz...pech mnie jakiś dorwał ostatnio bo pociachałam dośc głeboko noge szkłem-szkło przebiło mi buta-szmacianego... mam nadzieje, ze bez szywania się obędzie ![]() ![]() Przed chwilą wpadła ciocia przejazdem, wypiła kawe i pojechalła, a ja się biorę za układanie ciuchów w szawce, bo cos muszę robic, przez nogę jestem zwolniona z niektórych obowiazków, wię c nie ma tego złego.... ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.