|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
u mnie jest super rodzinnie...jak zawsze wiec istnieja jeszcze rodzinne swieta dzieki BOgu
![]() tak sie najadlam, ze nie moge sie ruszac.. eh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja cie krece, masakra jakas
![]() U mnie wczoraj na wigili bylo ok, dzis juz nie moge jesc, zjadlam juz tyyyyyyyyyle wszystkiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Raczkowanie
|
Ja dis siedze sobie przy kominku, jetesmy tylko we dwoje i nasz maluch wiec nikt mi nie zrzedzi.Dwonilam wczoraj do rodzicow, i troche mnie zlamalo, i sie poplakalam bo tam cala rodzina jak zwykle, a rodzinne swieta u mnie szystkie takie wesole.Mam przekochana rodzine.
Maz zadwonil do swojej mamy i powiem wam obluda normalnie. Nie rozmwaimy ze soba, tyle przykrych rzeczy jeszcze miesiac temu powiedziala, ktorych jej nigdy nie wybacze, ale jak to w wigilie chociaz zycznia trzeba zlozyc.Maz dzwoni amamusia jakby nigdy nic oj synku ciesze sie ze zadzwoniles bla bla bla i skoczyla i oddala tate do sluchwaki.Nie cierpie tej obludnej kobiety.Katoliczka lazi do kosciola i skoro wigilia trzeba bylo udawac e wszystko w porzadku.A dzis pewnie znow koty wiesza na nas bo synus przyjechal z rodzinka ukochana. W kazdym razie nie ufam tej kobicie bo jest nie przewidywalna.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Moderatorka z pazurem
|
Gastone a mi smutno ze znam moja "tesciowa" tylko przez telefon, wydaje mi sie byc urocza kobieta, tesc jest raczej sztywny i chlodny ale w tym wszystkim jest tez sympatyczny i madry facet. Kiedys bedzimy musieli sie tam wybrac ale nie wiem czy przezyje ten stres
![]() Taka sytuacja jak u ciebie nie jest fajna, ale niestety czesto sie zdarza, ja mam taka ciotke, ktore wszedzie robi zamieszanie, udaje milutka a obsmarowuje wszystkich rowno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
z piekla, z piekla.... a ja wlasnie wyszukalam kilka silowni dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
Gastone eh ta teściowa... przykro mi, a jak to Twój TŻt odbiera? na pewno nie jest łatwo mu to słuchać....
![]() dobrze że ja jeszcze nie mam teściowych ![]() ![]() Roses ja też nie dotykam lodówki, ostatnio w ogóle nie czuję głodu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo...gruby slon ze mnie ociężaly...a poza tym nagly atak pryszcza doła i jakiejs infekcji dolnych partii ciala :/ wyszlo mi bokiem "sikanie na malysza" na tankstellach albo przewialo albo nie wiem....... grrrrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() Zapalenie pecherza? To nieciekawa sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie mnie również boli pęchesz. Ale ja mam przynajmniej raz/dwa na rok taką przyjemność. Ale to nie moja wina, tylko mojej choroby, która i tak dosyć łagodnie się ze mną obchodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wróciłam od tż, właśnie przywiozła mnie jego młodsza siostra. Było tak, że jego mama zaprosiła mnie na swoje urodziny dzisiaj. Ponieważ to dobra kobieta, bardzo zaradna, służąca pomocą innym, pełna ciepła i wyrozumiałości, a także 'na czasie' chciałam się pojawić w jej domu. Ale tż stwierdził, że nie idziemy, bo on się umówił z kolegami ![]() Ja sama już nie wiem. Ale czemu ja mam przeżywać swego rodzaju dyskomfort i iść na ugodę wyjścia z nim (obiecywałam mu to od zeszłego roku), skoro on już 2 dzień bawi się ze swoimi kolegami, a ja spędzam wigilie z moją chorą rodziną, albo do 23 z nim, a on bawi się w najlepsze? Co myślicie? Bardzo ważne jest dla mnie wasze zdanie, bo od tego zależy, gdzie właściwie spędzę ten dzień.
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nice ja bym poszła z kumpelami. Skoro TŻ tak bardzo lubi się bawić z kumplami nie zważając na Ciebie, Ty nie zważaj w sylwestra na niego i baw się świetnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
kompromis kompromisem ale co?? znowu koledzy wazniejsi?
![]() witam obolala ![]() ![]() my nie wiemy gdzie pojdziemy na sylwestra ale obowiazkowow razem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-26 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i chyba tak zrobię, że pójdę do 'swoich'. Chociaż ja bardzo lubię jego kolegów i ich dziewczyny. Dobrze się razem bawimy, bo już nie raz była okazja. Kompromis wyglądał tak, że w zeszłym roku, gdy zaczęłam się spotykać z tż, to już wiedziałam, gdzie spędzam Sylwestra. W domu u mojej najlepszej kumpeli. Cała moja ekipa 5 lasek. I wiedziałam, że jej nie wystawię, bo już wszystko było zaplanowane. Tż do końca chyba myślał, że ja jednak pójdę z nim, ale mimo oburzenia wielu osób, słowa nie złamałam i świetnie się bawiłam sama. Obiecałam, że w tym roku pójdziemy jednak we dwoje. To miała być ta sprawiedliwość. Cytat:
![]() Mój brat też spotyka się ze znajomymi przez święta i jeszcze nie widziałam go nigdy w te dni pijanego. A jakoś nie wierzę, że tż przez 10 godzin wizyty u kolegi wypił 2 piwa i był trzeźwy. Ja dziś też idę do kumpeli, wypijemy grzecznie wino albo wódeczkę, ale nie jest to ani kosztem mojego tż, ani nie jest to jego zmartwienie, ani nie skończy się to niezapowiedzianą wizytą na izbie. A najbardziej denerwuje mnie to, co powtórzyło się już kilka razy. Siedzimy razem w pt lub sb, fajny i miły weekendowy wieczór, ok 23 tż odwozi mnie do domu jak zwykle, a sam idzie do kolegów. Jakby nie mógł iść do domu, położyć się spać. Ah, wyżaliłam się. A ty guanta weź sobie jakąś bardzo ciepłą kąpiel kilkakrotnie w ciągu dnia, noś rajstopy i jakieś majtki zakrywające tyłeczek, mogą być śmieszne, ale żeby grzały, koniecznie spodnie i skarpety do tego. Tak powinnaś wygrzać chore miejsca. Albo leż w łóżku z butelką z ciepłą wodą w nogach. I pij dużo herbaty z cytryną. Trzymaj się ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Raczkowanie
|
świeta, święta i prawie już po świętach
ja to sie hyba nawet cieszę troche, że już "po", chociaż troszke odetchnęliśmy z TŻ-em od tego całego życia w biegu ja to sie w końcu muszę zacząć uczyc, bo 3. i 4. styczeń to u mnie egzaminy, a nie pamiętam, kiedy ostatnio do notatek zaglądałam wczoraj teść mnie spił i jak wróciłam do domu wieczorem to nie marzyłam o niczym innym tylko o łóżku, nawet TŻ-owi nie pozawoliłam sie przytulić, tak mi w głowie wirowało, a ja nie lubię strrrrasznie takiego uczucia dzis mielismy sobie posiedzieć domu z moimi odzicami, ale nie wiem jak to będzie, bo moja mama cos znowu wymyśliła, znowu jej palma do głowy uderza i szuka dziury w całym, a dokłądniej powodu do kłótni z moim TZ-em od rana siedzę i piję kawę, popołudnie spędzę przed TV nie ma co, niesamowicie świątecznie :/ nice ja też poszłabym z koleżankami na tego sylwestra, musisz pokazać TŻ-owi, ze nie czujesz się zależna od niego, a on powinien zrozumieć, że jeśli łączy was cos poważnego to trzeba też troszkę z kumpli zrezygnować guanta ja to zaraz po świętach leciałabym do lekarza, bo bałabym się, że mi sie na jakichś "kobiecych" kwestiach odbije, gdybynie wyszła samodzielna kuracja gastone fajnie masz, że jesteście na swoim i nie musisz znosić towarzystwa niemiłych Ci osób na codzień. Co ja bym oddała za takie własne cztery kąty ![]() zmykam stad na razie, zjeść coś może? czy ja wiem, też nie czuje sie głodna, bo cały czas coś jem jak mi w ręce wpadnie, ale mam ochtę na sałatkę z jakąś wiejską wędlinką ![]() wczoraj sie w sumie warzyłam i nic mi sie na rzie nie przytyło, zauwayłam, ze mi się troszke poprawiła przemiana materii |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj ja teś mam postanowienie, że będę ćwiczyc od nowego roku, ale u mnie te postanowienia sprawdzają sie przez pierwszy tydzień, dłużej nie wytrzymuję, zawsze równoczesnie z postanowieniem ćwiczenia wprowadzam sobie ograniczenie na ilość jedzenia i na pewne kaloryczne produkty, i jak to dietetyczne postanowienie w końcu bierze w łeb to stwierdzam, że i tak wyglądam okropnie i nic sie nie stanie, jak przestanę ćwiczyć Mój TZ działa na mnie mobilizująco, tzn. stara sie mnie mobilizować, regularnie chodzi na basen i ćwiczy, więc na basen bez problemu mogłabym zabierać sie razem z nim, a tu nie ma chęci ![]() to co dziewczyny, robimy liste postanowień noworocznych? może jak sobie je w końcu wypiszemy i a nie popatrzymy to będą łatwijsze do zrealizowania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio znalazłam sobie zeszłoroczną listę i padłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
odzywam się że żyję i tyle. idę ostatnio jakoś nieswojo się tu czuje...
#4761 | |
Wtajemniczenie
|
hmmm będę chyba musiała się zastanowić nad tymi noworocznymi postanowieniami...
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czemu? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje postanowienia noworoczne: SCHUDNĄĆ!!!!!!(w tym dieta i cwiczenia) uzywac regularnie balsamu do ciala, kremu nawilzajacego, dbac o pzanokcie i wlosy w tym pojsc wreszcie do fryziera(bo chodze tak srednio raz na rok :P) napisac za***i**a prace licencjacka :P znalesc prace ![]() i moze rzucic palennie ale to jak zrealizuje inne postanowienia wiec to rzucanie palenia chyba zostawie na 2010 rok :P w ogole jesli chodzi o palenie to wczesniej palilam paczke dziennie a teraz jest ok 5 papierosow na dien wqiec nie jest zle- ograniczylam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Wtajemniczenie
|
Wita Was gorąco
![]() ![]() ![]() u mnie te świeta nie były raczej ze tak powiem rodzinne :P bo spędziliśmy je tylko z Tz-tem , ale mimo wszystko było fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz czekam na przyjaciolke bo wlasnie juz do nas jedzie ![]() ![]() ![]() a moj Tz gra sobie na ps3 ![]() ![]() Madzia Ja tez mam postanowienie noworoczne - SCHUDNĄĆ!!!! i teraz juz tak na powaznie, bo juz tyle razy tu pisalam ze chce, ze cos tam a nie wychodziło ![]() ![]() a jesli chodzi o papierosy to dobrze ze ja nie mam z tym problemów ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-26 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasiu baw się dobrze z Marcelą (to chyba ta koleżanka z wątku modowego? ![]() ![]()
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Fafi - jednak nie jesteś sama...
nice, gastone - po prostu tak jest bynajmniej u mnie, nie mogę doradzić w tym co piszecie itp. po prostu brak tematów do rozmowy, a jak kilka razy coś napisałam to po prostu cisza jakby nikt nie przeczytał tego...
#4768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj czytamy, czytamy, tak w ogóle malinka to jesteśmy z tego samego roku, jeśli 86 w Twoim nicku ma cos wspólnego z rokiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() A tak pozatym to pochwalę się że Mikołaj przyniósł mi bardzo fajną książkę ![]() ![]()
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w ogole jest chodzi o prezenty to dostalam swietna granatowa torbe(top secret), czerwone skorezane rekawiczki tez top secret, stringi H&M, zel pod prysznic owocowy i ksiazke "piata aleja" ![]() btw Kasiamniam snilas mi sie dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.