|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
ja na świeta jeszcze nie wiem co i jak
![]() Zuzia ![]() ![]() Jane trzeba brac o zabki mi sie ost złamał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
Jane jak wchodze na forum i widze twoje posty to normalnie oczopląsu dostaje tyle tego jest
![]() Nie moge tak za bardzo siedziec na forum bo jest siostra, zostaje juz do swiat. Nie wypada tak siedziec sobie przy kompie ![]() Zazdroszcze ci tej bety. Ja tutaj nie moge zrobic ![]() ![]() Aha. Przyrost bety masz wiec nie ma sie czym martwic, wszystko w porzadeczku ![]() Zuzia super ze wreszcie @ przyszla. Konczysz antybiotyk, mam nadzieje ze pomogl i ze wyniki badan beda dobre tak zeby mozna bylo zaczac nowe staranka ![]() Ja swieta tradycyjnie, najpierw u tesciow a pozniej do rodzicow. Obzarstwo ![]() A i oczywiscie zostaje w "gangu" bo tu mi najlepiej, ale na mamusiowym tez sobie popisze.
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-12-08 o 20:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Jane, jak na razie będzie minimum 7 osób, a maksymalnie 9
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4745 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jane o diecie pamioetam.... Kathi co z tobą.. mam nadzieje ze wszystko dobrze z Wami!! ![]() A ja dopiero usiadłam, zrobiłam pierwszy w zyciu bigos po staropolsku,wyszedł przepyszny z winem sliwkami i grzybkami!!! Wszystkim smakuje a dopiero pyszny w sobote bedzie jak go kilka razy jeszcze podgrzeje... wyprałam firanki okna pomyłam jutro dekoracje swiatełkami przed domem i basen ![]() Buziaki ide spac bo padam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() Jane, jestem, jestem tylko że wczoraj musiałam troche odpocząć od kompa bo niestety trochę przesadzam z przesiadywaniem przy nim. W pracy 8 godzin no i jeszcze w domu kilka. A mam niestety dużą wadę wzroku (-5,25 doptri ![]() ![]() (Ps. Dodam tylko, że mój Tż nie wyobraża sobie mnie bez okularów i bardzo je lubi) A co u mnie? Czekam na mojego Mężula, żeby się w końcu trochę poprzytulać do jakiegoś męskiego ramienia. I wcale nie mam na myśli tutaj takich przytulanek o jakich myślicie ![]() A teraz coś Wam powiem. Generalnie ja nienawidze prasować. A jak mój mąż wyjechał zaraz po Nowym Roku na 2 miesiące do Francji to aż normalnie strasznie tęskiniłam za prasowaniem męskich koszul. Więc kobitki, chociaż czasami nasi mężczyźni są okropni, w ogóle nas nie rozumieją i w ogóle, w ogóle są z Marsa ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę miłego dnia wszystkim Całuski ![]() Ps. Dzisiaj zamierzam oglądać Kubę Wojewódzkiego, bo będzie gośćił m.in. Zespół Audiofeels (Z Mam talent)- ale nie wiem jak przeżyję tak dużą dawkę testosteronu na raz ![]() ![]() ![]()
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2008-12-09 o 06:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Byłam u gina dostałam Gonal. Planowałam brać od rana ale będę brać wieczorem. W sumie to mam brać po prostu o stałej porze. W pon mam być na USG- gdybym brała rano byłabym po 7 dawce, a tak będę po 6 ale to nic. Zrobił mi USG i nic nie znalazł, w sensie że nie jestem w ciąży. Ale powiem wam tak nie mam dalej normalnego @ w sensie że 1,2,3 dzień mnie ZAWSZE zalewa. A teraz lekkie plamki na podpasce. Cyce zamiast twarde i bolące, są gęste. Głowa mnie nie boli i brzuch który zawsze mnie masakrycznie boli przy @. I co? Na usg macica jak w trakcie @ i nic nie widać. Postanowiłam wziąść zastrzyk wieczór a zaraz po pracy kupię test. Nie wybaczyłabym sobie gdybym była w ciąży a wzięłabym Gonal to wolę nie myśleć... Ufam ginowi ale muszę to sprawdzić. Zrobię sikacza bo jak coś to i tak już wyjdzie. Jak wyjdzie negatywny to spokojnie wieczorkiem zrobię zastrzyk. A poza tym zobaczę jak się @ będzie zachowywać przez cały dzień. Normalnie u mnie ciągle coś musi być nie tak... Nie wspomnę że wywaliłam za Gonal 530zł :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Olivka, a pokazywałaś ginowi wykres ? Sprawdzał Ci jajniczki? A @ może Ci sie rozkręci na dobre, czego Ci życzę ![]()
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Ni byłam tak oszołomniona że nie pokazałam, ale mówiłam jaka była temp i że prawdopodobnie owu nie było a jeśli była to mówiłam ile dni temu. Sprawdzał wszystko na USG bardzo dokładnie. Sam zasugerował jak mu powiedziałam o skąpej @ i braku objawów że może to ciąża, ale nawet stan macicy na to nie wskazuje.
Jednak wolę sprawdzić żeby czasem nie płakać potem. Nie wiem czy się rozkręci dziś 3dc i nadal słabo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw docenia matka , potem maz a a potem dzieci ![]() Ja ciesze sie ze mam Maxia bo jak potrzebuje przytulenia i czulosci to mam od syna bo maz zakaz sexu odebral jako zakaz dotykania zony ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja sie zastanawiam co bedzie jak gin mi powie ze moge a to juz 4 miesiace bez minely a do wizyty i 5 bedzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Olivka madre to z testem masz racje zrob bedziesz spokojna i jesli ni ejestes zycze ci szybkiego nadejscia @ Dziewczynki milo ze sie o mnie martwilyscie ![]() Bylismy tez troszke za miastem Ambitnie cwicze codziennie na pilce ciazowej i jest poprawa ![]() Madziu u mnie moj malzonek podobnie jak u ciebie ![]() ![]() ![]() Blondynka zastanawiasz sie skad masz to co masz ??? Juz ci pisze kiedys mialas niewyleczona chorobe kobieca , jak dzis pamietam dostalas leki i ich nie wykupilas wiec to najprawdopodobnie to kolejny etapik Nie ciesz sie na cesarke bo wcale nie jest to takie wspaniale jak myslisz Ja jestem po cesarce niestety nie wolno o wiele wiecej niz przy normalnym porodzie , nie wolno nosic wiecej niz 5 kilo , szwy ciagna , bardziej sie czuje jak macica sie obkurcza no i oczywiscie zalezy jak cie potna , jak dadza znieczulenie Dzieci po CC sa bardziej nerwowe ( naukowo udowodnione ) Te dziewczyny co rodzily naturalnie i mialy CC raczej sa za naturalnym wiec cos chyba w tym jest Ja mialam bardzo ciezki porod naturalny ktory skonczyl sie CC jak mam dzis wybierac wole porod naturalny w tym czasie buduje sie tak ogromna wiez z dzieckiem jak chyba nigdy potem a operacja to operacja TO TYLKO MOJA OPINIE ZEBY NIE BYLO ZE ATAKUJE bo tego nie robie Gabi ty tak slicznie wygladasz w ciazy ze ja bym mogla codziennie twoje fotki ogladac , zreszta Toli tez ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Oj Kathi jakbyś mnie teraz zobaczyła, to byś tak nie mówiła... Wyglądam masakrycznie, dlatego każdy ma zakaz robienia mi jakichkolwiek zdjęć. Ja jeszcze nie rodziłam, ale gdybym mogła wybierać, to też chciałabym urodzić sn, a nie cc.
No i jak widać nadal tu jestem... i ciągle nic się nie dzieje... ![]() Olivka! Trzymaj się Kochana! ![]() Buziaki dla wszystkich! ![]()
#4753 |
Zakorzenienie
|
Tola zycze ci SN i to lekkiego -mam nadzieje ze synek sie zlituje znad mama i zawita na tym swiecie
![]() ![]() MIKUS WYLAZ W KONCU CHCEMY CIE POOGLADAC A MAMA TESKNI ZA TWOIM CIEPELKIEM moze to pomoze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Kurcze teraz to już w ogóle lipa.
@ brak!!!!!! Od rana podpaska czysta. A to 3 dzień!!! Kurde chyba pojadę na tą 4 godzinną betę. Bo nie da mi to spokoju. Przecież to jest conajmniej dziwne. Rozumiem skąpa @ ale jej brak? Normalnie miałam tylko wczoraj lekkie krwawienie ale takie tyci tyci, a jak wieczór założyłam podpaskę to do rana tylko małą plamkę miałam. Ja nie kumam, zrobię betę i będzie jasne. A może powinnam zadzwonić do gina i powiedzieć że @ brak i nie wiem czy ja w takim razie mam brać ten gonal czy nie? Bo już sama nie wiem czy to @ czy nie? Dziewczyny czy spotkałyście się kiedyś z czymś takim albo czytałyście o takiej @? Ja nic znaleźć nie mogę a już wpadam w jakieś paranoje.
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-12-09 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Idz Olivko idz bedziesz pewna
ROzne zeczy sie zdarzaja wiec gin tez noze sie mylic moj kiedys Maxia ( wtedy 6 tygodniowa ciaze nazwal cysta ![]() Trzymam kcukole i czekam na wyniki ![]() @ bez @ nigdy nie slyszalam |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też.
Wiesz nawet jeśli nie jestem w ciąży, to się zastanawiam czy to jest @ bo mam brać Gonal od 3dc a jak tu liczyć dni cyklu bez @ ![]() Lekarz też czlowiek i mógł się pomylić, więc wolę sprawdzić, poza tym wiecie jaka ja jestem- muszę i już ![]() W każdym razie nie chcę ewentualnie później płakać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
BAN stały
|
Cytat:
Teraz mam @ więc nie chce mi się na szczęście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Zuzia nieraz tak miałam.
Wiesz co proponuję- lampkę lub dwie winka, naprawdę się rozluźnisz. (piszę lub 2 bo zależy jakiej wielkości masz lampki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak mam sie rozluźnić jak ja nie wiem czy mam owulacje ![]() oj dobra nie będe smęcic z rana... dzisiaj odbieram wyniki...no ciekawa jestem...ale czuje że hormony ok a przyczyna jest inna i bardziej złożona..obym się myliła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie i na kawe zapraszam
![]() Oliwka - dziwne to wszystko ;pomecz tego swojego lekarza przed kluciem sie bo to nic nie wiadomo Tola - bedzie dobrze i moze to wlasnie dzisiaj? ![]() Zuzia - mysle ze po @ wszystkie humorki mina a tymczasem siegnij po czekolade-podobno zawiera rozweselacze... a mnie dalej czekaja testy na prawko ![]()
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najdziwniejsze ze on mi nie powiedzial ze np ja moge zarazac czy cos a ja jak zwykle pod wplywem zlych emocji zapomnialam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Oj widzę, że tu się od rana coś u Olivki dzieje - kurcza, no ja też nie wiem, ale faktycznie lepiej to sobie sprawdź i albo TO będzie już albo niedługo tuż, po tym Gonjalu - trzymam kciuki Oliwko no i fajnie, że jesteś z nami!!!
![]() Kathi - fajnie, że odpoczywałaś, ale też Kochana na drugi raz daj znać, że Cię nie będzie jak to zresztą dawniej robiłaś i pilnowałaś tego zwyczaju u innych, bo widziałaś ile się nas o Ciebie martwiło ![]() ![]() ![]() ![]() Magdaka - kiedy ten teścik samochodowy zdajesz? Zdasz spoko, Ty masz łebek do IT zdolny a co dopiero jakieś tam znaki drogowe ![]() ![]() Toluś - też wciąż trzymam! Oby już niedługo nastąpiło szczęśliwe rozpakowanko!!! ![]() A u mnie było dziś rano strasznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Jane a co sie stało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zadomowienie
|
Spanikowałam
![]() ![]() No więc szybko duphaston jeszcze na czczo i na betę znów - ojejciu! No ale wiedziałam, że wszak ginka i tak by mie nic nie powiedziała bo za wcześniej usg no i tak pewnie tę betę kazała zrobić - - - -to były straszne 2h czekania! Już się masakrowałam co zrobiłam nie tak, co źle... - brrr ![]() Na szczęście beta wzrosła - dziś jest 3397, więc już chyba serio mogę zrobić uff i ![]() Nie wiecie jak długo ta temp. ma być taka powyżej lub równe 37??? Bo w sumie mi się potem przypomniało, że gdzieś czytałam, że 3 tyg. od owu, a to tak jakoś będzie teraz u mnie - dziś tak mniej więcej 20, albo 21 dzień - - -to myślicie że już ok, że tak może być???? Że ta temp. nie musi być cały czas taka zdecydowanie wysoka???? Bo z drugiej strony gdzieś o 3 miesiącach mierzenia temp. mi się obiło coś???? A to można zwariować - mój męzuś dziś to potem stwierdził, że osiwieje przez takie historie z fasolką! Napiszcie coś - pocieszającego zwłaszcza - no bo wiecie, jak to już się raz przydarzyło człowiek boi się jednak bardziej, a jeszcze u mnie tam jakoś dziwnie miało być i to zapalenie niby, no pamiętacie - wiem I hope, że mnie kumacie i teraz wspomożecie pozytywną mądrością: doświadczeniem czy wiedzą! Żebym już mogła się trochę uspokić i pouczyć, bo masę mam tego jak wiecie! Ok? Dzięki!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Jane temp 36,9 uważam ze dobra
![]() Kiedy ginka mowila abys przyszla? mi sie wydaje ze ok 8 tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Dzięki Blondi, a Ty ja miałaś u siebie???? Ile miałaś tę wyższą temp. i ile wynosiła? Hm, w ogóle nie pamiętam czy Ty mierzyłaś???
A do ginki mam przyjść w piątek - dzwoniłam potem do niej, mówiła, że spokojnie trzeba czekać do piątku..., no wiecie, troszkę mnie uspokajała, ale no też podkreślała, że "musimy czekać do piątku, duphaston Pani zażywa", no i tyle... Trochę ta świadomość, że nic więcej człowiek nie może zrobić żeby było lepiej jest denerwująca i smutna!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
Jane - az sie wystraszylam...nie strasz nie strasz...pewnie za wczesnie mierzysz i jeszcze nie zdarzylas sie "nagrzac"
![]() ![]() termin na prawko mam jak sie umowie [ a planuje tak gdzies za 2 tyg.]-zostaly mi jeszcze 4 lekcje teorii, potem pierwszy egz. wew., jazdy i dopiero prawdziwy egzam. Teraz po prostu sie bardziej przykladam bo podchodzilam juz do egzam 3 lata temu, 3 razy no i sie nie udalo niestety. potem mi juz bylo szkoda kasy na kolejne podejscia- bo mialam wrazenie ze jestem niedouczona albo zbytni nerwus trudno powiedziec.no a teraz mamy samochod od roku i musze miec prawo jazdy-wiec widzisz motywacja jest i teraz juz musi byc dobrze!
#4768 |
Zadomowienie
|
No dzięki Magdziu-Patyczku
![]() ![]() Sylu ma własnie "b. dobre" temp. - Syluś trzymam i myślę, że będzie wszystko dobrze! U mnie też - I HOPE!!! I HOPE, HOPE and HOPE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Jane ale ja pisalam w sobote wieczorem hihi a zawsze w wolne dni mnie nie ma i wiedza o tym wszystkie dziewczyny
![]() Jane nie ma sie co martwic temperature masz dobra beta rosnie wszystko jest oki Temperatura nie powienna ci spasc ponizej 36,6 tak moze sie wachac oby tylko zostale w tej gornej granicy 18 kolejnych wysokich tempi po owu gwarantuje ciaze zagniezdzona http://www.wunschkinder.net/forum/za...58418/nummer=5 Tu masz moje tempi po owu i do samego testu a nawet po a objawy przychodza i odchodza Ja sama na sobie zmierzylam ze jak sie wstynie siku to nie ma wplywu na tempi wcale wiec jest oki nie ma co sie martwic nie plamisz wiec jest wszystko jak nalezy Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-12-09 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zadomowienie
|
Kathi
![]() ![]() Wiele już rzeczy przeczytałam na ten temat, ale nie ma to jak doświadczenia dziewczyn, nie? Serio "objawy przychodzą i przechodzą"? A Ty sama zawsze miałaś tak idealnie ponad 37 lub równe? I ile mierzyłaś???? Serio przez 1 trymestr??? No właśnie się pocieszam - i tą betą rosnącą (bo jak coś to beta staje lub spada, nie?) i tym co napisałaś, uff ![]() ![]() A co do Twego pisania w sb., to wiem wiem, że pisałaś także o moim Mikołaju ![]() ![]() ![]() Ooo - jeszcze dopisałaś! No ja mam dziś 20 lub 21 dzień po owu - dzięki! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-09 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.