|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zadomowienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Dziewczynki - no, kochane jesteście i teraz jeszcze od czasu do czasu choć please powiedzcie, że dobrze będzie i dobrze jest!
![]() ![]() Ali, Oliwko ![]() ![]() ![]() Serio - nie myslicie, że jeśli tak na gang spojrzycie to będzie Wam lżej? Ja tak myslę i taka mam nadzieję! I w ogóle życzę Wam aby Wasze marzenia się wkrótce spełniły! A Ty Ali też od dłuzszego czasu brałaś lek, który był antyestrogenem, tak jakoś pisałaś, czyli działa odwrotnie na to edno, bo chyba endo właśnie od estrogenu zależy, więc też tak naprawdę też dopiero teraz zaczynasz - gdy ginka się kapła o co chodzi i dała na to dobry lek! Patrz jak super na niego szybciutko zareagowałaś! 10 mm to chyba idealnie! Więc może już niedługo też Cię niespodzianka czeka jak u nas ostatnio? Kto wie ![]() Zatem trzymam za Was i za Wszystkie Gangowiczki (Magdaka - za Ciebie naturalnie też, no ja jak zawsze, za Każdą ![]() Hej - tylko przeczytajcie to, nie pomińcie, choć tego dużo ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-06 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zadomowienie
|
A Magdaka - Patyczku drogi
![]() ![]() Jam też blondynka ![]() ![]() ![]() Fajnie, że Mikołaj się udał ![]() ![]() ![]() Sylu - będzie dobrze! Tak jak Ci w profilu pisałam! I u mnie też, bo taką mam nadzieję! OBY!!! Trzymajmy się Kochana! ![]() Blondi - o tych kłykcinach kiedys coś czytałam, w necie oczywiście właśnie ![]() ![]() ![]() Może ja już spać pójdę? ![]() ![]() O Tolę widzę ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-06 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Wtajemniczenie
|
Ello Jane
ta ruda kolo mnie to moja kumpela i swiadkowa...w sumie byly nas kiedys trzy rude..taki wiesz klan rudych...no ale jedna ruda wrocila do domu, urodzila dziecko,hajtnela sie i nie przyznaje sie wiecej...mowi sie trudno i tyle. a z informatyka mam nawet dosc duzo wspolnego..skonczylam ten kierunek jako jedna z szesciu innych 'blondynek'- z czego prawdziwe byly 3. na doktorat sie nie rzucilam jednak..jakos mnie teoretyzowanie nie kreci w IT. zeby bylo smieszniej to dzialam w firmie lotniczej [chociaz tak naprawde powinnam gry pisac ze wzgledu na specjalnosc]...wiec jakos tak sila rzeczy jedna z zabawek ktore ostatnio wpadly mi w oko na allegro byl helikopter zdalnie sterowany..widzisz ty masz swoje klocki lego..a ja czekam do wiosny na glowne testy 'lotnicze' ![]() ![]() aha-tak zeby bylo jasniej - z tekstow naszego roku: 'Kobieta inforamtyk jest jak swinka morska - ani swinka ani morska'
#4684 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja już tęsknię za takim spontanicznym, kosmicznym ![]() ![]() A tu ![]() W kółko tylko posiew-leczenie, posiew kontrolny-leczenie itd............. A dziewczynkom z fasoleczkami życzę DUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻO OOOOOOOO zdrówka, i samych OPTYMISTYCZNYCH myśli. Laseczki wszystko będzie DOBRZE z waszymi maleństwami. Trzymamy ![]() Miłego dnia wszystkim życzę ![]()
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
witam
Kasia matko jedyna jak poczytałam o tych kłykcinach to mnie teraz wszystko "boli i swędzi", a już te "kalafiorowate brodawki" czy jak to tam było brrrrrrrr...... TOLA i co??? Powiedz (hihiihii), że ciebie nie ma, bo pojechałaś rodzić ![]() Ala ja się starałam o dzidzi też można rzec kawałek czasu i jedno wiem na bank, gdybym zrezygnowała z normalnego życia to bym oszalała! Już wtedy było mi ciężko i były jakieś schizy, płacze itp., a jak bym miała jeszcze np. odstawić imprezy, alkohol, towarzystwo itd. to wiem, ze deprecha murowana by była! Dlatego ja osobiście nie jestem zwolennikiem tego, co robią nawet moje koleżanki "lajf". Automatycznie odstawiają (już gdy tylko pojawi się myśl o chęci posiadania dzidzi) alkohol, od razu zdrowe odżywianie, witaminy itd. i zaczyna się karuzela nie myślenia o niczym innym tylko w kółko o ciąży itp. Po co? Oczywiście ginekolog, jeśli trzeba to i leki, temperaturka i testy owu. czemu nie, ale nie rezygnacja z życia!!! Bo wtedy jedyne co zostaje w głowie to ciąża!!! A wszystkie wiemy doskonale, że oszaleć można kiedy myśli kręcą się ciągle tylko wokół tego!!! Do dziś nie mam wyrzutów o to, że starając się o dzidzi bawiłam się, piłam i ogólnie moje życie zmieniło się tylko o "termometr-testy-obserwacje" ![]() Syla ![]() ![]() Nigdy jeszcze tyle kciuków nie było zaciśniętych naraz i dlatego Twój Aniołek jest teraz mocno trzymany za skrzydełka już tu na ziemi, nigdzie nie odfrunie ![]() Jane uspokój się!!! Ciesz się a nie szukasz dziury w całym! Przestań włączać internet jeśli kuszą Cię tylko strony z informacjami co może być nie tak!!! Masz fasolkę, zdrową i silną i narazie na tym zaprzestań! Nie biegaj, nie skakaj, nie przemęczaj się. Jedz to na co masz chęć nie obżerając się na maksa! TYLE!!! Rsztę za 4-5 tygodni powie Ci ginekolog ![]() ![]() ![]() rozumiem doskonale, trzymam kciuki coby rok 2008 skończył się lub rok 2009 ZACZĄŁ się (bo nie wiem kiedy wypadnie Ci teraz owulacja ![]() wspaniałą wiadomością w postaci II kresek - wysokiej bety - albo choć na początek samym muleniem ![]() ![]() Ucałuj go ode mnie i powiedz, że liczę na to iż zaopiekuje się Tobą teraz razy 100 - za nas wszystkie ![]() Uszka do góry, ja dalej w Was wierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
![]() Troszke mnie nie bylo a tu takie nowiny!!! Syla, Jane MOJE GRATULACJE!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tola ja wczoraj do Ciebie nic nie pisalam bo sobie mysle, ze nie bede przeszkadzac na porodowce a Ty sobie chyba jaja robisz razem z Mikusiem!! Przywolaj to swoje dziecko do porzadku i niech sie zbierze juz konkretnie do wyjscia a nie jak moja mama jak wychodzi od swojej siostry, niby idzie ale sie ociaga :P Mikus!! Streszczaj sie bo przyszywana ciotka (z reszta wszystkie ![]() ![]() Darianna a moze na bete pojdz a nie testami sie bawisz?? Moze z Toba jest jak z Kasia?? Uszka do gory, trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze! Domi!!! zapomnialam, ze nie pogratulowalam CI zareczyn!! Ciesze sie strasznie, ze doczekalas sie tego!! Przeczytalam opis, widze ze bylo na prawde romantycznie!! GRATULUJE!! Pierscionek jest piekny, kwiaty tez robia wrazenie! Jeszcze sie trzymaja? Moje zareczynowe chyba czekaly az sie nimi naciesze, bo staly strasznie dlugo ![]() ![]() Kasiu to grzecznie teraz wypoczywaj, sluchaj sie lekarza!! Pamietaj, ze fasolka jest teraz najwazniejsza i datego obie musicie o siebie dbac!! Przepraszam, ze nie odpowiem Wam wszystkim na Wasze posty, ale tak tego duzo ![]() Buziaki Dziewczynki!! ![]()
#4687 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Przykro mi, sle nadal tu jestem i nadal nic się nie dzieje...
![]() ![]() Fruzia! Bardzo się cieszę, że wróciłaś! ![]() ![]()
#4688 |
Zakorzenienie
|
Ojej Tola, a ile jesteś już po terminie
![]() Fruzia ale Cie dawno nie czytałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Loni wchodzilas moze na strone "nasz bocian"??? Ja wchodzilam tam czesto po poronieniu i trafilam tez na forum gdzie dziewczyny maja wlasnie problem z bakteriami i roznymi infekcjami. Lecza sie z jednej wpadaja w druga, ale sa i takie ktorym udalo sie pokonac infekcje wiec moze warto skorzystac z ich porad ![]() Milej niedzieli ![]() Cytat:
Oj tak ladnie to napisalas ze az mi swieczki stanely jak to przeczytalam. Trzymajcie mojego Aniolka za skrzydelka i nie pozwolcie mu odleciec, ja tez Go trzymam ![]() Podobno macica sie rozciaga czy jakos tak ![]() Cytat:
Tolunia myslalam ze ty juz na porodowce ![]() ![]() ![]() Witaj Fruzia (nie) dziekuje za gratulacje ![]() ![]() Ala Gabi dobrze mowi. Nie wolno rezygnowac z przyjemnosci ![]() ![]()
![]() |
#4690 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I mimo, że ten post nie był kierowany do mnie, to ja również bardzo Ci za niego dziękuję! Cytat:
Dziewczynki trzymajcie się cieplutko, wszystko będzie dobrze z Waszymi groszkami, fasolkami itp. ![]() I prosze o głupotach nie myśleć i nie czytać (to szczególnie do Jane- bo ona jako psorka na wszystko musi mieć logiczne wytłumaczenie) i nie ściągac pesymistycznych myśli. Nasza psychika jest niewiarygodna, ale prosze ją trzymać na wodzy i raczyć tylko dobrymi myślami. Całuski ![]()
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2008-12-07 o 13:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Brak planow slubnych chyba w dalszym ciagu ![]() ![]() ![]() co do fasolki - to jakos pozytywnie jestem nastawiona na ten miesiac bo owu byla 18 d.c. na 100% bo i temp tak wskazuje i jajniki, Byly staranka wiec moze cos z tego bedzie... Tylko ze nie wiem czy dobrze zrobilam bo od dzisiaj mam przyklejony OESCLIM na 3 doby. To jest estrogen i nie wiem czy tak byc powinno czy nie, bo mialam go na owu zawsze a teraz wyszedl po ![]() a oto moj bukiecik ![]()
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzieki laseczki za pocieszenie ![]() Ala ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-07 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dobrze że na gang weszłam, bo antybiotyku o 15 nie wzięłam. Ale już wzięty i witaminki piję. Wiem kochana, choć czasami płaczę to wiem że przyjdzie... no śliczny i uroczy... ![]() ![]() A ja wczoraj miałam taka ochotę na sexik ze mogłabym 2 razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
własnie wrociłam z wizyty u przyjaciółki, obejrzałam nowe jej nowe mieszkanie, wypiłam wino domowej roboty (pycha!!
![]() ![]() ![]() za to przyjaciółka dała mi katalog z meblami, wiec dziś wieczór sobie poprzeglądam ![]() Blondi, na pewno będzie dobrze ![]() ![]()
#4695 |
Zakorzenienie
|
Ala dzieki za optymistyczne slowa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sorry za te krótkie-długie posty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fruzia[/B] - ahoj, w końcu jesteś!!! ![]() Magdaka - super masz zajęcie i dziedzinę, bo konkrety masz w ręku! To extra fach! Mój mężuś jest inf., ale że po automatyce, to także elektronikiem, automatykiem i elektrykiem ![]() ![]() Blondi - no to super, że gin mówi, że to bardzo wczesne stadium i do wyleczenia! No i już Ci rzekł, że dla fasolki nie będzie zagrożeń, a cesarka też fajnie, nie będzie Cie boleć w trakcie (potem ponoć boli, no ale też kiedys słyszałam że dla baby jest lżej niż to przeciskanie się wiadomo którędy niestety ![]() Zuzia - ale już Ci lepiej, tzn. mniej słaba jestes po tym antyb.? Kurcza - to jak tam mój janiczek leczy się bez leków, sam? ![]() ![]() Gabi - no postaram się ![]() ![]() Cześć Wam Lejdiski - nic mi się dzis robić nie chce, oj nic ![]() A wiecie - kupiłam dziś sobie w Elei ślicznego pluszowego konika ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-07 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że główny problem poza tą moją owu to psychika, ale to nie takie proste, nie da się tego tak po portu wyłączyć. Wiem też że gang to nie tylko staranka i planujemy ale nasze codzienne problemy. Ale jeśli nie zauważyłaś dla mnie największym problemem jest właśnie to że nie mogę być w ciąży i wokół tego kręci się całe moje życie już prawie od 1,5 roku. Poza tym to nie spojrzenie na gang w inny sposób jest moim problemem, myślisz że jak spojrzę na gang inaczej będzie mi lżej? Nie sądzę. Moje problemy się wówczas nie skończą.Gdyby od zmiany myślenia na temat gangu się udawało w ciąże zachodzić to już bym w niej była ![]() ![]() ![]() Dziękuję za wszystko i obiecuję że będę zaglądać- zobaczymy czy w ogóle bez was wytrzymam. Mam nadzieję że mi to dobrze zrobi. Że przyda mi się jak to napisala Fruzienka ten odpoczynek od ciąż. Z wątku próbować też zrezygnowałam, bo nie mam już siły słuchac kolejnych ogłoszeń o ciąży po 2 miesiącach starań- ok cieszę się ale dobija mnie to. Chyba tyle - mam nadzieję że nie uraziłam nikogo tym co napisałam, nie to miałam w zamiarze-mam teraz mętlik i może piszę trochę od rzeczy. Będzie mi was brakowało ![]() ![]() Aha powiem wam że pojawił sie u mnie taki śluzik, hmm tak jak się nieraz @ zaczyna- taki lekko zabarwiony krwią- kolor lekko łososiowy czy coś ![]() Tak czy siak rano dzwonię do gina, jak się rozkręci @ to jadę po receptę. No o kolejna IUI. Papa
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-12-07 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki!!!
Gabi ![]() ![]() ![]() Olivka, doskonale cie rozumiem i nawet nie spróbuje cie tu zatrzymać, mam nadzieje że odpoczniesz i wrócisz albo bedziesz sie udzielała rzadziej ale regularnie ok?? Jane, a Twoje czarne myśli fasolce nie pomagają!!! wieć pomyśl np o lodach ulubionych niz o ciązy pozamaicznej!! Bo nawet jesli tak jest nic nie zmienisz!! takie juz jest zycie, uczy nas, doświadcza..Trzymam kciucki ![]() Fruzienka!! No w koncu cos optymistycznego na gangu, kobieta pozytywnie nastawiona, oby sie udało, nie teraz to za rok ![]() ![]() Kathi jak zwykle cos przydatnego nam wkleiła!! Oj kochana jesteś..a jak sie czujesz, Kasiu, psychicznie i fizycznie?Wiesz ciekawi mnie jak mąz sie zachowuje, czy dalej sa z nim czasami kłopoty .. ![]() Syla za viebie mocno strasznie trzymam kciukasy oby fasolina juztam została jeszcze co najmiej 33 tygodnie!!! A Madzia napisze tylko w skrócie, byłąm wczoraj z mezem na 18-stce kuzyna, o 16 pojechalismy ze znajomymi do aquaparku, a obecnie od 1,5 godziny sie nie odzywamy, nawet pierwszy raz w zyciu trzasnął drzwiami, gdy chciał usiac na kompa a ja zajełam wczesniej, tylko ze on sobie go włączył i powiedział ze niestety ale musi poczekac...az sie z Wami skontaktuje ![]() Nie o komputer sie poklócilismy..zeby nie było.. ale nie chciałam nawet z nim isc do tesiów i zostalismy w domu... aj nie hce mi sie opisywac .. nie wazne.. A najlepsze jest to ze od jutra znowu mam urlop do piatku czyli do pracy za tydz. w poniedziałek ![]() ![]() W zeszłym roku jak mu zrobiłąm urodziny wszystko do jedzenia sdama , zamiast byc dumny bo znajomym smakowało i torta sama upiekłam.. to on nic nawet dziekuje kochanie... nic....O TO MI CHODZI... ![]() a POZA TYM jest ok... ![]() ![]()
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Madzia
![]() ![]() ![]() widać taki dzień! Ja kupiłam za swoje oszczędzone pieniążki A. buty i spodnie dzisiaj i teraz staram sie na płaszcz jemu naskładać. Sobie odpuszczam bo i nie ma po co i jakoś tak jemu dawno nie kupowaliśmy. Obiadek pycha zrobiłam i milusia jestem i się wykąpałam tak pachnąco, wykremowałam, baaaaaaaaa umalowałam i cały dzień mówiłam, że porobimy sobie dziś takie ładne fotki z nami i brzusiem i .... siedziałam na kanapie i czekałam jak pajac jakiś, bo mój mąż na kompa usiadł i w grę swoją grał! A ja jak kretynka taka pachnąca, "ładniutka" ... butki nawet wyjęłam i ubranko dla dzidzi i co.... szkoda słów na to jak czasem potrafią docenić coś ... aż ryczeć sie chce po prostu |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, Madzia cieszę się że mnie rozumiecie
![]() ![]() Tak Iza już też nie wytrzymała i myślę że na dobre jej to wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zadomowienie
|
Oliwko
![]() ![]() ![]() Ali - no i super z tymi mebelkami! Napisz jakie Ci się Wam podobają, jakie kolorki, style, co? a ile Wy tam metrów macie? Kiedy przeprowadzka???? (a Ty też sobie poczytj tego długiego posta Jane, aha ![]() Madzia - tak jest! Pozytwnie myślę i JUŻ! ![]() ![]() Zuzia - no ale Ty się masz lepiej, bo nie napisałaś? A może już Cię nie będzie boleć i możesz się przytulać do mężusia, co??? Ginek zabronił czy tylko Ty się boisz, że zaboli? Ale może spróbuj skoro chcesz... ![]() Hm, a mężusiowie Gabi i Madzi na pewno super są, tylko dziś coś widać wybitnie nie skumali i nieprawidłowe zachowanie wybrali ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-07 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
BAN stały
|
Cytat:
Heh dzisiaj też będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Pewnie że przyleca ale na dzien dzisiejszy nic z tego, a tak mi sie chce sexić!
![]() ![]()
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Gdyby mój A. nie zachował się dziś jak burak albo może gdybym ja nie była tak czuła na wszystko, to by mnie tu nic nie trzymało a tak jakos nie mam ochoty być z nim teraz.
Ja nawet nie jestem zła, mi jest po prostu przykro. Oliwka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuziunia no to mam nadzieję, że jajniki sie uspokoja, żebyś mogła zaznać rozkoszy ![]() ![]() ![]() U mnie sexik ostatnio jest codziennie, w Zakopanem był 2-3 razy dziennie, ale tam sprzyjały warunki i było bardzo miło i romantycznie (nawet wtedy owu mi wypadła i dni płodne) więc za pare dni okaże się, może mamusia zostane ![]() Olivko kochana jeszcze raz pisze:TRZYMAJ SIE ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A u ciebie codziennie...no no...pozazdrościć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
ale macie miłe wieczorki Dziewczyny
pozazdrościć |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Gabiś dziś wieczór nie teges, ale za to jutro będzie znów good, ja już znam Twojego A. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
BAN stały
|
Nie ma czego, wyszła klapa...boli jajnik..wku.......się i popłakałam sobie ech...
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-07 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.