![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
WSB jest na barlickiego koło mojej pracy ![]() wziełam kolor 35, a błyszczyk dostałam Vichy oligo 25 "musujacy róż" ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- a u nas w atlantisie, ona myje łóżko zanim wchodzisz i zabiera płyn ze sobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta Barlickiego to gdzie tak mniej wiecej? ![]() wybacz za te pytania ![]() Planuje zaczac tam drugi kierunek, Ekonomie z Gospodarowaniem nieruchomościami. Juz w ogole na nic nie bede miała czasu ![]() a może jakies opinie slyszalas? ![]() Ja mialam probke koloru Sand,nie pamietam nr, i był bardzo fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sand to wlasnie 35 ![]() zastanawiałam się jeszcze nad odrobine jaśniejszym, ale lato, słońce, opalenizna-może będzie ![]() barlickiego to jest ta ulica jak idziesz do zoo z dworca to za mostem do zoo skręcasz w lewo a Ty na barlickiego idziesz jeszcze 5 metrów prosto i skrecasz w prawo - odrazu widać szkołę. Od dworca to spacerkiem 10-15 minut |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, to ja tą drogą obok zoo wjezdzam do opola, wiec nie bede musiala przez centrum autem sie pchac tlyko od razu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
miesiac smarowalam sie masciami wybielajacymi.. meczylam sie z tymi plamkami z dobre pol roku ;/ ale na szczescie juz minelo.. moja kolezanka sie natomiast meczy z tym do tej pory.. juz szmat czasu.. byla u dermatologa, nie dosc ze zaplacila za wizyte prywatna to klientka kazala jej tylko myc głowe szamponem bambi bo to niby zaden lupiez pstry.. taa.. ciekawe ehh ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Renatko - chcesz ciągnąć dwa kierunki studiów? Ambitna jesteś bardzo
![]() Właśnie zabieram się za robienie porządków w szafach/kolczykach i ogólnie biżuterii ![]() oczywiście w międzyczasie dalej będę was podglądać. Wiecie co, uwielbiam wchodzić na wątek o Kim Kardashian, Ona naprawdę jest dla mnie uosobieniem kobiecości ! ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boje sie troche bo to ekonomia, no ale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale studium.. albo jedno studium jedno normalne.. zobaczymy jak fundusze mi na to pozwola . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
też lubię wątek o Kim
![]() ![]() ![]() też zrobiłam jedne studia i jedno studium (ale to studium roczne było, no ale w czasie studiów ![]() a ta moja koleżanka od łupiezu pstrego to oprócz tych masci, antybiotyków itp. miał jeszcze myć głowę Nizoralem (albo jakimś odpowiednikiem) rozprowdzać pianę na całe ciało i siedzieć tak kilka minut i spłukiwać. ja maluję cały czas i ciągle was podczytuję. i idę zaraz kawkę zrobić i tuńczyka sobie wszamam ![]() ![]()
#4751 |
Zakorzenienie
|
No ja placac za 2 kierunki studiów zaocznych, dojazdy, mieszkanie w weekendy od pazdziernika, plus ksiazki itd poczywiscie to chyba cała wyplate bede na to poswiecac, ale nie szkodzi
![]() lece do TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiałam nad 2 kierunkiem, ale sama nie wiem co chciałabym jeszcze studiować
![]() A ja tak siedze od dłuższego czasu i nie mam co z sobą zrobić :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
ja zabiore sie chyba na dwa odrebne tj.
jeden taki ktory moglby mi pomoc gdybym dostala sie do policji ![]() w razie W kiedy bede musiala szukac pracy poza sluzbami mundurowymi.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
aj, nudzi mi się;/
na której stronie mozna poogladac cos ciekawego... tak online |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4756 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do tej ekonomii to tam będziesz miała bardzo dużo majcy, podobno ekonometria jest przerąbana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Magdolina1986
coolasana ebooki juz poszly ![]()
#4758 |
Wtajemniczenie
|
Pamietam jak dziś gdy "umarł" wątek Barbie pużniej AG, myslałam ze ten też .. A tu taka niespodzianka
![]() ![]() ![]() Dziewczęta mam pytanie ,czy ta sukienka Waszym zdaniem nadaje sie na uczelnie? np z czarnymi rajstopami? http://allegro.pl/item644575439_japa...a_na_lato.html chodzi mi konkretnie o żółtą lub tą ostatnią
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2009-06-06 o 17:44 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
do przyslonienia ramion to czemu nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4761 |
Wtajemniczenie
|
no własnie tez tak myślałam,zeby ramiona nie były " gołe" to może ujdzie
![]()
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=YIqy2U1viXs
jak ona to robi???? chciałabym umieć cos takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja właśnie z rowerku wróciłam ![]() Pośmigałam trochę i Pan policjant mi prędkość zmierzył - 24km/h takim swoim średnim tempem ![]() A teraz zamierzam dalej się zagłębiac w lekturę - "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, aniegrzeczne idą tam gdzie chcą". Powinnam się wziąść za licencjata, ale ... co sie odwlecze to nie uciecze ;P A co u Was? Jakie plany na wieczór? |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
okularki wrzuciłam do albumu
![]()
#4765 |
Zakorzenienie
|
No, no pasują Ci idealnie
![]() Świetnie wyglądasz! |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Rozeznanie
|
A ja byłam dziś 2 razy na zakupkach
![]() ![]() ![]() ![]() sintagma a mnie się nie ładują zdjęcia tej sukienki ![]() ![]() Poziomeczkaa super okularki, bardzo Ci pasują ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-06-06 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zadomowienie
|
ja cały czas maluję. zaraz zmyję waxa, nałożę balsam brązujący i się zastanawiam czy się nie połozyć, bo coraz gorzej się czuję (gardło, mięśnie mnie zaczynają boleć). poczytałabym Kinga trochę
![]() ![]() fajniutkie ![]() ![]() Martysia kombinuj jakiś aparat bo zestaw brzmi bardzo fajnie z opisu ![]() ![]()
#4768 |
Rozeznanie
|
bateryjka do aparatu już się ładuje, mam akumulatorek więc przed wyjściem na pewno cyknę
![]() ![]() Chyba że porobię foty samych ubrań to mogę teraz ![]() ![]()
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze inaczje wygladają jak sie ubierze ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O solariach sie nie wypowiem, bo w zyciu nie bylam. Lubie miec jasna skore, poza tym u mnie o czerwona poparzona a potem schodzaca skore dosc latwo.... tylkokasia: Tobie blond pasuje, ale mozesz sie kiedys pobawic w jakims programie i pokazac nam jakbys w brazie wygladala. Najprosciej chyba w cosmopolitan virtual look (trwa chwilke) Tez kiedys bylam blondynka- jak mialam 2/3 latka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.