Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-06, 11:28   #4711
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

neheszta - tez mam takie zdanie Ale kazdy inaczej do wszystkiego podchodzi wiec nikogo nie oceniam

Co do prostownic ja mam stara, ta http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/...31_Sleek_Curl/ teraz patrze jaka ona taniutka

ale sama nie wie mczy jeste mz niej zadowolona czy nie..
w sumie nie prostuje czesto wloskow, ale mam zamiar zaczac, wczoraj wyprosotowalam i ladne bylyyy

chcialabym taka na wypasie prostownice za jakies 300 zl

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

tak czytam o niej opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19144 to same pochwaly oO.

Hmm chyba zaczne jej regularnie uzywac
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 11:45   #4712
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
ale flirt bez kontaktu fizycznego, bez uczucia wg.mnie nie jest zdradą.
Bo gdy wkradnie sie ktores z tych rzeczy to zdrada.
Ale niewinne usmieszki, rozmowy, niczym złym nie są.
Ja mam takie samo zdanie. Nie zdradziłabym chłopaka i nie dążę do tego ani nie prowokuję. Ale przecież fajnie porozmawiać z innym facetem, czasem się do jakiegoś uśmiechnąć. A później z niewinna minka powiedzieć no co ty! przecież ja za kilkanaście dni wychodzę za mąż

U mnie brzydka pogoda, muszę ostatecznie zabrać sie za szykowanie rzeczy do Polski ale mi sie nie chce i odwlekam to kolejny dzień.
Jeszcze na dworze wieje i leje a zaraz muszę jechać z TZ na cotygodniowe zakupy

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 12:01   #4713
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ja mam takie samo zdanie. Nie zdradziłabym chłopaka i nie dążę do tego ani nie prowokuję. Ale przecież fajnie porozmawiać z innym facetem, czasem się do jakiegoś uśmiechnąć. A później z niewinna minka powiedzieć no co ty! przecież ja za kilkanaście dni wychodzę za mąż

U mnie brzydka pogoda, muszę ostatecznie zabrać sie za szykowanie rzeczy do Polski ale mi sie nie chce i odwlekam to kolejny dzień.
Jeszcze na dworze wieje i leje a zaraz muszę jechać z TZ na cotygodniowe zakupy

No właśnie
Nawet nie mysle,zeby jakiegoś innego chocby cmoknąc al flirt w sensie, rozmow usmieszków, spojrzen jest ok.

Poza tym ja wiem,ze m,ojemu TŻtwoi jakies inne,ładne dziewczyny sie w sensie fizycznym podobaja,. mi inni faceci takkze, ale co w tym złego? Taka ludzka natura, patrzec kazdy moze

własnie wrocilam z solarium ale byłam tylko na 7minutek
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 12:07   #4714
tylkokasia
Moderator

Cytat:
No właśnie
Nawet nie mysle,zeby jakiegoś innego chocby cmoknąc al flirt w sensie, rozmow usmieszków, spojrzen jest ok.

Poza tym ja wiem,ze m,ojemu TŻtwoi jakies inne,ładne dziewczyny sie w sensie fizycznym podobaja,. mi inni faceci takkze, ale co w tym złego? Taka ludzka natura, patrzec kazdy moze

własnie wrocilam z solarium ale byłam tylko na 7minutek
Ja też muszę iść bo mam po prawej stronie lekko widoczne ramiączko od bikini po poniedziałkowym pobycie nad morzem. Mimo że pilnowałam sie aby zdejmować ramiączka chyba podczas pływania mnie złapało. U mnie leżące opala mi najmocniej brzuch i nogi. Już brzuch mam czarny a dekolt i ręce słabiej i wypadałoby mi iść na leżące ale tu jest takie małe (ubrania sie chowa wewnątrz tuby za lampami takie to jest dziwnie zrobione aby miejsca mało zajmowało) że dostaję klaustrofobii i ciągle myślę że jakby nie daj boże mi sie otworzyło to ludzie mnie golusieńką zobaczą Ale lepiej opala górę.

Stary 2009-06-06, 12:13   #4715
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę iść bo mam po prawej stronie lekko widoczne ramiączko od bikini po poniedziałkowym pobycie nad morzem. Mimo że pilnowałam sie aby zdejmować ramiączka chyba podczas pływania mnie złapało. U mnie leżące opala mi najmocniej brzuch i nogi. Już brzuch mam czarny a dekolt i ręce słabiej i wypadałoby mi iść na leżące ale tu jest takie małe (ubrania sie chowa wewnątrz tuby za lampami takie to jest dziwnie zrobione aby miejsca mało zajmowało) że dostaję klaustrofobii i ciągle myślę że jakby nie daj boże mi sie otworzyło to ludzie mnie golusieńką zobaczą Ale lepiej opala górę.
ja tez brzuch mam czarny, a dekold lekko zarumieniony:/
Ale mi sie dekold zawsze słabiej opala.

jak to? ktos może Ci normalnie tam wejsc?
Stary 2009-06-06, 12:13   #4716
messinka
Zakorzenienie

Pofarbowałam włosy - farbą i jestem szczęśliwą, autentyczną brązowowłosą dziewczyną
Nareszcie są mokre, więc efektu dokładnie nie widać, ale już mi się podobają

Koniecznie muszę wykonać dziś peeling całego ciała - nie znoszę kiedy schodzi mi samoopalacz, macie jakieś sposoby ?

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 12:21   #4717
tylkokasia
Moderator

Cytat:
ja tez brzuch mam czarny, a dekold lekko zarumieniony:/
Ale mi sie dekold zawsze słabiej opala.

jak to? ktos może Ci normalnie tam wejsc?
Nie, nie może
Ja sie tam zamykam sama od środka. Ale to jest bardzo dziwne bo ja zamykam sie jakby spinają ze sobą lampy. Ciężko mi to wytłumaczyć bo pierwszy raz widziałam taką mini tubę. Ale to zapięcie jest dziwne bo za pierwszym razem babeczka mi pokazała co i jak i kazała mi zamknąć i mi sie wydawało że jest ok i ona mówi że sprawdzi (oczywiście to było przed rozpoczęciem opalania) i okazało sie ze nie zamknęłam. Dopiero za 3 razem mi wyszło dlatego mam takie chore myśli. Bo na oko wyglądało juz od 1 razu na zakmnięte.

PS. ale miałam okropny sen. Śniło mi się że nikt mi nie chce zrobić paznokci do ślubu (nie wiem co mnie się te paznokcie tak uczepiły) i że dopiero w dzień ślubu dostałam suknie od krawcowej (nie wiem o co chodzi bo nie szyję u krawcowej tylko w salonie). Najpierw dała mi ślubny czerwony płaszcz a jak zaczęłam w tym opakowaniu grzebać to była i suknia. Ale gorset miała przezroczysty i bez pleców (moja suknia w oryginale miała przezroczysty ale ja to zmieniłam) a długość była do kolana. Materiał jak na prześcieradło i do tego brudna i dziurawa i strasznie sie stresowałam. Chciałam odwołać ślub ale mama i teściowa mi nie pozwoliły. A i miałam też pępek na wierzchu. Masakra jakaś. Nie chciałam iść tak do kościoła. Obudziłam sie cała mokra

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Pofarbowałam włosy - farbą i jestem szczęśliwą, autentyczną brązowowłosą dziewczyną

Koniecznie muszę wykonać dziś peeling całego ciała - nie znoszę kiedy schodzi mi samoopalacz, macie jakieś sposoby ?
Pokaż fotkę. Mnie też sie marzy brąz ale TZ strasznie mi odradza (i inni też) argumentując tym że już nigdy nie odzyskam swoich jasnych, naturalnych włosów.

Stary 2009-06-06, 12:22   #4718
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie może
Ja sie tam zamykam sama od środka. Ale to jest bardzo dziwne bo ja zamykam sie jakby spinają ze sobą lampy. Ciężko mi to wytłumaczyć bo pierwszy raz widziałam taką mini tubę. Ale to zapięcie jest dziwne bo za pierwszym razem babeczka mi pokazała co i jak i kazała mi zamknąć i mi sie wydawało że jest ok i ona mówi że sprawdzi (oczywiście to było przed rozpoczęciem opalania) i okazało sie ze nie zamknęłam. Dopiero za 3 razem mi wyszło dlatego mam takie chore myśli. Bo na oko wyglądało juz od 1 razu na zakmnięte.

PS. ale miałam okropny sen. Śniło mi się że nikt mi nie chce zrobić paznokci do ślubu (nie wiem co mnie się te paznokcie tak uczepiły) i że dopiero w dzień ślubu dostałam suknie od krawcowej (nie wiem o co chodzi bo nie szyję u krawcowej tylko w salonie). Najpierw dała mi ślubny czerwony płaszcz a jak zaczęłam w tym opakowaniu grzebać to była i suknia. Ale gorset miała przezroczysty i bez pleców (moja suknia w oryginale miała przezroczysty ale ja to zmieniłam) a długość była do kolana. Materiał jak na prześcieradło i do tego brudna i dziurawa i strasznie sie stresowałam. Chciałam odwołać ślub ale mama i teściowa mi nie pozwoliły. A i miałam też pępek na wierzchu. Masakra jakaś. Nie chciałam iść tak do kościoła. Obudziłam sie cała mokra
chyba ciężko mi to sobie wyobrazić

Kasiu, czyli jednak stres
Stary 2009-06-06, 12:30   #4719
tylkokasia
Moderator

Cytat:
chyba ciężko mi to sobie wyobrazić

Kasiu, czyli jednak stres
Stres mam tylko w snach. Poza tą jedną sytuacją gdy koleżanki z rodzinnego miasta mi odmówiły przyjścia na wesele (nie będę miała ani jednej z rodzinnego miasta). Za to z drugiego końca Polski i z zagranicy tak. Więc nie rozumiem jak ktoś na miejscu,mając od roku zaproszenie na kilkanaście dni przed weselem dochodzi do wniosku że nie bo nie...

A tuba to taka mniej więcej. Tu widać że na drzwiach są lampy, tylko u mnie inne jest zamknięcie ale też 2 skrzydła drzwi. I ta tuba nie stoi w osobnym pomieszczeniu w którym sie przebieram tylko w studio opalania gdzie są kanapy, stolik bo ludzie czekają. A ja dopiero w środku tuby sie rozbieram. Czyli jakby sie otworzyły drzwi to centralnie na klientów oczekujących.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg solarium_big.jpg (45,1 KB, 32 załadowań)

Stary 2009-06-06, 12:33   #4720
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Stres mam tylko w snach. Poza tą jedną sytuacją gdy koleżanki z rodzinnego miasta mi odmówiły przyjścia na wesele (nie będę miała ani jednej z rodzinnego miasta). Za to z drugiego końca Polski i z zagranicy tak. Więc nie rozumiem jak ktoś na miejscu,mając od roku zaproszenie na kilkanaście dni przed weselem dochodzi do wniosku że nie bo nie...

A tuba to taka mniej więcej. Tu widać że na drzwiach są lampy, tylko u mnie inne jest zamknięcie ale też 2 skrzydła drzwi. I ta tuba nie stoi w osobnym pomieszczeniu w którym sie przebieram tylko w studio opalania gdzie są kanapy, stolik bo ludzie czekają. A ja dopiero w środku tuby sie rozbieram. Czyli jakby sie otworzyły drzwi to centralnie na klientów oczekujących.
z tymi koleżankami to bardzo dziwne i przykre

aha, o to chodzi! o kurde, przebierac sie w tubie, dziwne nawet bardzo a zmycie makijażu to trzeba przy oczekujących?
Stary 2009-06-06, 12:43   #4721
tylkokasia
Moderator

Cytat:
z tymi koleżankami to bardzo dziwne i przykre

aha, o to chodzi! o kurde, przebierac sie w tubie, dziwne nawet bardzo a zmycie makijażu to trzeba przy oczekujących?
Nie, wszystko w tubie. Lampy na przeciwko drzwi ze tak powiem też sie odsuwają na boki i za nimi jest ukryta półeczka na ubrania, lusterko i chusteczki do demakijażu i kosz na śmieci. Jak już sie rozbiorę i zmyję tapetkę to zsuwam lampy i te półeczki sie chowają. Ale tam jest mega ciasno ja jestem malutka i mi ciasno więc duża, typowo irlandzka dziewczyna nawet by tam nie weszła. I muzyczki tam nie ma dlatego zawsze wole iść na łóżko w osobnym, sporym pokoiku a nie w tej ciasnej tubce. Ale chyba muszę sie poświęcić.
A na kolezanki mi szkoda słów bo wiele ich straciłam jak wyjechałam ale te akurat nie. Pisałyśmy do siebie często. Jak przyjeżdżałam do Polski nawet bez zapowiedzi to zawsze mnie wyciągały na spotkania. Zawsze sie widziałyśmy jak byłam w Polsce. Jeszcze z jedną 2 tyg, temu gadałam bo sie pytała jak tam weselne sprawy, cały czas mówiła ze nie może sie doczekać a teraz jako przyczynę podała sprawy niezależne od niej... Inne sprawy finansowe. Ja rozumiem że jest kryzys ale przez rok chyba można było sobie jakieś pieniążki zagospodarować. Ja bym je chciała bez żadnych upominków ale wiem że ktoś głupio by sie czuł idąc na wesele i nie dawać prezentu ale mogły kupić jakąś pościel czy coś innego na serio taniego.
Inne ponoszą koszty podróży (jedna bilety lotnicze - moja świadkowa) inna podróż z drugiego końca polski i przychodzą i nie mogą sie doczekać. Ech szkoda pisać w ogole.

Stary 2009-06-06, 12:45   #4722
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
a ja jestem okropna-wiem i uważam, że
delikatny flirt z mojej strony, uśmieszki itp - to nie zdrada, ale takie samo w wykonaniu faceta i to np mojego - juz owszem
heh skad ja to znam

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość

tak czytam o niej opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19144 to same pochwaly oO.

Hmm chyba zaczne jej regularnie uzywac
ja mam ta prostownice i jestem baaardzo zadowolona
dostalam od tż'ta na urodziny heh
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 12:48   #4723
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, wszystko w tubie. Lampy na przeciwko drzwi ze tak powiem też sie odsuwają na boki i za nimi jest ukryta półeczka na ubrania, lusterko i chusteczki do demakijażu i kosz na śmieci. Jak już sie rozbiorę i zmyję tapetkę to zsuwam lampy i te półeczki sie chowają. Ale tam jest mega ciasno ja jestem malutka i mi ciasno więc duża, typowo irlandzka dziewczyna nawet by tam nie weszła. I muzyczki tam nie ma dlatego zawsze wole iść na łóżko w osobnym, sporym pokoiku a nie w tej ciasnej tubce. Ale chyba muszę sie poświęcić.
A na kolezanki mi szkoda słów bo wiele ich straciłam jak wyjechałam ale te akurat nie. Pisałyśmy do siebie często. Jak przyjeżdżałam do Polski nawet bez zapowiedzi to zawsze mnie wyciągały na spotkania. Zawsze sie widziałyśmy jak byłam w Polsce. Jeszcze z jedną 2 tyg, temu gadałam bo sie pytała jak tam weselne sprawy, cały czas mówiła ze nie może sie doczekać a teraz jako przyczynę podała sprawy niezależne od niej... Inne sprawy finansowe. Ja rozumiem że jest kryzys ale przez rok chyba można było sobie jakieś pieniążki zagospodarować. Ja bym je chciała bez żadnych upominków ale wiem że ktoś głupio by sie czuł idąc na wesele i nie dawać prezentu ale mogły kupić jakąś pościel czy coś innego na serio taniego.
Inne ponoszą koszty podróży (jedna bilety lotnicze - moja świadkowa) inna podróż z drugiego końca polski i przychodzą i nie mogą sie doczekać. Ech szkoda pisać w ogole.

z tym solarium, to niby sprytne, ale faktycznie niewygodne, ja tam lubie duzo miejsca
Ale skoro lepiej opala to chyba warto sie poswiecic

Mnie w solarium denerwuje to,że wszystkie w jakich byłam, po pewnym czasie same sie włączają, zanim ja zdąże zmyc makijaż, spiac wlosy i sie nasmarowac...

Ajj nie rozumiem tych koleżanek. ALe nie przejmuj sie tym już teraz
Stary 2009-06-06, 12:56   #4724
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość

o jaaaa pokazuj się

pojechałam jednak do tego centrum i dobrze bo kupiłam płótna w promocji
a ja zaś się zastanawiam nad ciemniejszym kolorkiem (ale nie teraz) bo dzis widziałam taka dziewczynę w metrze. taka mieszanka hinduski z dunką (tutaj jest pełno takich lasek) śliczne czarne/ciemnobrazowe włosy, ciemna cera, czarne ciuszki i złote dodatki, no i poza tym śliczna zawsze cos u kogoś zobaczę i też chcę. ale u niej to bardziej o całokształt chodziło....i te włosy, grube, gęste ach ach

kasia a ty nawet nie myśl o farbowaniu włosów na ciemno. masz typ urody do jasnych włosków i tak slicznie wyglądasz. w ciemnych możesz wyglądac smutno. i to prawda, że później mogą Ci pociemnieć włosy, nawet jak juz rozjaśnisz to będą odrastały ciemniejsze. TY jesteś stworzona do blondu
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 12:56   #4725
tylkokasia
Moderator

Cytat:
z tym solarium, to niby sprytne, ale faktycznie niewygodne, ja tam lubie duzo miejsca
Ale skoro lepiej opala to chyba warto sie poswiecic

Mnie w solarium denerwuje to,że wszystkie w jakich byłam, po pewnym czasie same sie włączają, zanim ja zdąże zmyc makijaż, spiac wlosy i sie nasmarowac...

Ajj nie rozumiem tych koleżanek. ALe nie przejmuj sie tym już teraz

mnie się włączają po 3 min ale zawszę jakoś się spieszę i sama je uruchamiam nim miną te 3 min.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-06, 12:57   #4726
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

to juz nalog
siedze u mamy i nie mogalam wytrzymac, zeby do Was nie zajrzec
aha dziewczyny, wysle Wam zolzy pozniej,
bo nie mam ich na poczcie
takze dopiero jak dojde do domku

zaraz ide z mama po jakies okularki
jak kupie to sie Wam pochwale

------
tylkokasia ani sie waz farbowac na cimno

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2009-06-06 o 12:59
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 13:01   #4727
tylkokasia
Moderator

Ej dziewczynki już ten blond mi sie strasznie znudził

Ja na razie sie żegnam bo idę TZ obudzić i na zakupy jedziemy. Miłego popołudnia PA PA

Stary 2009-06-06, 13:02   #4728
messinka
Zakorzenienie

Kasiu - ja też na Twoim miejscu nie farbowałabym włosów na ciemny kolor, masz delikatną, dziewczęcą urodę i blond włosy pasują do Ciebie znakomicie

Fotkę zrobię kiedy się ogarnę

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 13:03   #4729
Renatka89
Zakorzenienie

tequillko, ja gdy widze takie dziewczyny to stwierdzam,że jednak nie zmienie koloru wlosów
Potem widze sliczna rudą,blondymnke, brunetke.. i chcialabym codzienni moc sie zmieniac

Kasiu, ja nawet nie wiem po ilu mi sie wlaczaja, ale czesto za szybko
I musisz pozostac blondynka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-06, 13:16   #4730
tequilla.sunrise
Zadomowienie

a w Danii są solaria zautomatyzowane. tzn. jest normalne solarium ale nikt tam nie siedzi, tylko przy każdym pomieszczeniu jest automat na monety i się wrzuca na tyle czasu na ile sie chce otwarte są z reguły od 7-22ej. fajny interes otworzyć tutaj sieć solariów. otworzyc rano, wieczorem przyjechać, ogarnąć i zabrać kaskę

właśnie myślałam czy by dziś nie skoczyć się opalić, ale boje sie o to moje gardło, spocę sie przewieje mnie....chyba zrezygnuję

Edytowane przez tequilla.sunrise
Czas edycji: 2009-06-06 o 13:18
Stary 2009-06-06, 13:21   #4731
anusiuniaa
Zakorzenienie

no ale ktoś musi siedzieć, żeby np. myć łóżka
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 13:24   #4732
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
no ale ktoś musi siedzieć, żeby np. myć łóżka
a no własnie?! chyba ze kazdy
sam po sobie sprzata.. spotkalam sie z czyms
takim ;] ale wiesz.. wiadomo ze nie kazdy
niestety po sobie sprzata ;/ dlatego lepiej
przed i po spryskac preparatem zeby jakiegos
syfa nie załapac
Stary 2009-06-06, 13:26   #4733
Renatka89
Zakorzenienie

No właśnie, kto tam myje łóżka?

Nie idz tequillko, ja kidys pamietam mocno rozchorowalam sie po solarium, wychodzac z gorącego na zimno nie do konca ubrana.

anusiuniaa, kupilas juz Dermablend?
Stary 2009-06-06, 13:27   #4734
anusiuniaa
Zakorzenienie

pojechałam do lekarza, mam zapalenie migdałków:/
ale kupiłam też dermablend w zestawie z błyszczykiem był i beta karoten i tableteczki na włoski
Stary 2009-06-06, 13:29   #4735
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
pojechałam do lekarza, mam zapalenie migdałków:/
ale kupiłam też dermablend w zestawie z błyszczykiem był i beta karoten i tableteczki na włoski
o to nie fajnie ;/

ja natomiast czesto jak bylam
chora wlasnie chodzilam na solarium zeby
sie wygrzac.. pomagało .
Stary 2009-06-06, 13:33   #4736
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość
a no własnie?! chyba ze kazdy
sam po sobie sprzata.. spotkalam sie z czyms
takim ;] ale wiesz.. wiadomo ze nie kazdy
niestety po sobie sprzata ;/ dlatego lepiej
przed i po spryskac preparatem zeby jakiegos
syfa nie załapac
tak tak jest płyn i samemu się ściera łóżko. ja nawet w PL ścieram przed opalaniem mimo że ktoś zmył bo wiadomo jak oni myja te łóżka no nie ufam im do końca

Stary 2009-06-06, 13:37   #4737
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
tak tak jest płyn i samemu się ściera łóżko. ja nawet w PL ścieram przed opalaniem mimo że ktoś zmył bo wiadomo jak oni myja te łóżka no nie ufam im do końca
a no chyba,że tak

anusiunia oj, zdrowiej
Jaki kolor wybralas i jaki błyszczyk gratis?
a tak btw, to może wiesz na jakiej ulicy w Opolu jest Wyższa Szkoła Bankowa?
Stary 2009-06-06, 13:37   #4738
anusiuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość

W Polsce tez powinni np. zostawiać ten płyn przy kapsule (pomimo ich mycia). Bo ja tez czasem mam wątpliwości i chętnie bym je jeszcze dopucowała
Stary 2009-06-06, 13:38   #4739
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
W Polsce tez powinni np. zostawiać ten płyn przy kapsule (pomimo ich mycia). Bo ja tez czasem mam wątpliwości i chętnie bym je jeszcze dopucowała
U mnie w mieścinie On zawsze stoi na półeczce obok łozka
Stary 2009-06-06, 13:40   #4740
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
hmm.. u mnie w miescie sa normalnie
dostepne dla klientów takze mozesz
psikac i czyscic ile chcesz pomimo
ze panie pracujace ' na recepcji '
w solarium same czyszczą przed kazdym
nowym klientem..

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
U mnie w mieścinie On zawsze stoi na półeczce obok łozka
otóż to .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości