![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
neheszta - tez mam takie zdanie
![]() ![]() Co do prostownic ja mam stara, ta http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/...31_Sleek_Curl/ teraz patrze jaka ona taniutka ![]() ale sama nie wie mczy jeste mz niej zadowolona czy nie.. w sumie nie prostuje czesto wloskow, ale mam zamiar zaczac, wczoraj wyprosotowalam i ladne bylyyy ![]() chcialabym taka na wypasie prostownice za jakies 300 zl ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- tak czytam o niej opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19144 to same pochwaly oO. Hmm chyba zaczne jej regularnie uzywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie brzydka pogoda, muszę ostatecznie zabrać sie za szykowanie rzeczy do Polski ale mi sie nie chce i odwlekam to kolejny dzień. Jeszcze na dworze wieje i leje a zaraz muszę jechać z TZ na cotygodniowe zakupy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ![]() Nawet nie mysle,zeby jakiegoś innego chocby cmoknąc ![]() ![]() Poza tym ja wiem,ze m,ojemu TŻtwoi jakies inne,ładne dziewczyny sie w sensie fizycznym podobaja,. mi inni faceci takkze, ale co w tym złego? Taka ludzka natura, patrzec kazdy moze ![]() własnie wrocilam z solarium ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Moderator
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi sie dekold zawsze słabiej opala. jak to? ktos może Ci normalnie tam wejsc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Pofarbowałam włosy - farbą i jestem szczęśliwą, autentyczną brązowowłosą dziewczyną
![]() Nareszcie ![]() ![]() Koniecznie muszę wykonać dziś peeling całego ciała - nie znoszę kiedy schodzi mi samoopalacz, macie jakieś sposoby ?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Ja sie tam zamykam sama od środka. Ale to jest bardzo dziwne bo ja zamykam sie jakby spinają ze sobą lampy. Ciężko mi to wytłumaczyć bo pierwszy raz widziałam taką mini tubę. Ale to zapięcie jest dziwne bo za pierwszym razem babeczka mi pokazała co i jak i kazała mi zamknąć i mi sie wydawało że jest ok i ona mówi że sprawdzi (oczywiście to było przed rozpoczęciem opalania) i okazało sie ze nie zamknęłam. Dopiero za 3 razem mi wyszło dlatego mam takie chore myśli. Bo na oko wyglądało juz od 1 razu na zakmnięte. PS. ale miałam okropny sen. Śniło mi się że nikt mi nie chce zrobić paznokci do ślubu (nie wiem co mnie się te paznokcie tak uczepiły) i że dopiero w dzień ślubu dostałam suknie od krawcowej (nie wiem o co chodzi bo nie szyję u krawcowej tylko w salonie). Najpierw dała mi ślubny czerwony płaszcz a jak zaczęłam w tym opakowaniu grzebać to była i suknia. Ale gorset miała przezroczysty i bez pleców (moja suknia w oryginale miała przezroczysty ale ja to zmieniłam) a długość była do kolana. Materiał jak na prześcieradło i do tego brudna i dziurawa i strasznie sie stresowałam. Chciałam odwołać ślub ale mama i teściowa mi nie pozwoliły. A i miałam też pępek na wierzchu. Masakra jakaś. Nie chciałam iść tak do kościoła. Obudziłam sie cała mokra ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasiu, czyli jednak stres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Moderator
|
Stres mam tylko w snach. Poza tą jedną sytuacją gdy koleżanki z rodzinnego miasta mi odmówiły przyjścia na wesele (nie będę miała ani jednej z rodzinnego miasta). Za to z drugiego końca Polski i z zagranicy tak. Więc nie rozumiem jak ktoś na miejscu,mając od roku zaproszenie na kilkanaście dni przed weselem dochodzi do wniosku że nie bo nie...
A tuba to taka mniej więcej. Tu widać że na drzwiach są lampy, tylko u mnie inne jest zamknięcie ale też 2 skrzydła drzwi. I ta tuba nie stoi w osobnym pomieszczeniu w którym sie przebieram tylko w studio opalania gdzie są kanapy, stolik bo ludzie czekają. A ja dopiero w środku tuby sie rozbieram. Czyli jakby sie otworzyły drzwi to centralnie na klientów oczekujących.
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aha, o to chodzi! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Moderator
|
Cytat:
A na kolezanki mi szkoda słów bo wiele ich straciłam jak wyjechałam ale te akurat nie. Pisałyśmy do siebie często. Jak przyjeżdżałam do Polski nawet bez zapowiedzi to zawsze mnie wyciągały na spotkania. Zawsze sie widziałyśmy jak byłam w Polsce. Jeszcze z jedną 2 tyg, temu gadałam bo sie pytała jak tam weselne sprawy, cały czas mówiła ze nie może sie doczekać a teraz jako przyczynę podała sprawy niezależne od niej... Inne sprawy finansowe. Ja rozumiem że jest kryzys ale przez rok chyba można było sobie jakieś pieniążki zagospodarować. Ja bym je chciała bez żadnych upominków ale wiem że ktoś głupio by sie czuł idąc na wesele i nie dawać prezentu ale mogły kupić jakąś pościel czy coś innego na serio taniego. Inne ponoszą koszty podróży (jedna bilety lotnicze - moja świadkowa) inna podróż z drugiego końca polski i przychodzą i nie mogą sie doczekać. Ech szkoda pisać w ogole.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
dostalam od tż'ta na urodziny heh ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym solarium, to niby sprytne, ale faktycznie niewygodne, ja tam lubie duzo miejsca ![]() Ale skoro lepiej opala to chyba warto sie poswiecic ![]() Mnie w solarium denerwuje to,że wszystkie w jakich byłam, po pewnym czasie same sie włączają, zanim ja zdąże zmyc makijaż, spiac wlosy i sie nasmarowac... Ajj nie rozumiem tych koleżanek. ALe nie przejmuj sie tym już teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pojechałam jednak do tego centrum i dobrze bo kupiłam płótna w promocji ![]() a ja zaś się zastanawiam nad ciemniejszym kolorkiem (ale nie teraz) bo dzis widziałam taka dziewczynę w metrze. taka mieszanka hinduski z dunką (tutaj jest pełno takich lasek) śliczne czarne/ciemnobrazowe włosy, ciemna cera, czarne ciuszki i złote dodatki, no i poza tym śliczna ![]() ![]() kasia a ty nawet nie myśl o farbowaniu włosów na ciemno. masz typ urody do jasnych włosków i tak slicznie wyglądasz. w ciemnych możesz wyglądac smutno. i to prawda, że później mogą Ci pociemnieć włosy, nawet jak juz rozjaśnisz to będą odrastały ciemniejsze. TY jesteś stworzona do blondu ![]()
![]() |
#4725 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() mnie się włączają po 3 min ale zawszę jakoś się spieszę i sama je uruchamiam nim miną te 3 min.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
to juz nalog
![]() siedze u mamy i nie mogalam wytrzymac, zeby do Was nie zajrzec aha dziewczyny, wysle Wam zolzy pozniej, bo nie mam ich na poczcie takze dopiero jak dojde do domku ![]() ![]() zaraz ide z mama po jakies okularki ![]() jak kupie to sie Wam pochwale ------ tylkokasia ani sie waz farbowac na cimno ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-06 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Moderator
|
Ej dziewczynki już ten blond mi sie strasznie znudził
![]() Ja na razie sie żegnam bo idę TZ obudzić i na zakupy jedziemy. Miłego popołudnia PA PA
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Kasiu - ja też na Twoim miejscu nie farbowałabym włosów na ciemny kolor, masz delikatną, dziewczęcą urodę i blond włosy pasują do Ciebie znakomicie
![]() Fotkę zrobię kiedy się ogarnę ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
tequillko, ja gdy widze takie dziewczyny to stwierdzam,że jednak nie zmienie koloru wlosów
![]() ![]() Potem widze sliczna rudą,blondymnke, brunetke.. i chcialabym codzienni moc sie zmieniac ![]() Kasiu, ja nawet nie wiem po ilu mi sie wlaczaja, ale czesto za szybko ![]() I musisz pozostac blondynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zadomowienie
|
a w Danii są solaria zautomatyzowane. tzn. jest normalne solarium ale nikt tam nie siedzi, tylko przy każdym pomieszczeniu jest automat na monety i się wrzuca na tyle czasu na ile sie chce
![]() ![]() ![]() właśnie myślałam czy by dziś nie skoczyć się opalić, ale boje sie o to moje gardło, spocę sie przewieje mnie....chyba zrezygnuję ![]()
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie ![]() było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-06-06 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
no ale ktoś musi siedzieć, żeby np. myć łóżka
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
a no własnie?!
![]() sam po sobie sprzata.. spotkalam sie z czyms takim ;] ale wiesz.. wiadomo ze nie kazdy niestety po sobie sprzata ;/ dlatego lepiej przed i po spryskac preparatem zeby jakiegos syfa nie załapac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, kto tam myje łóżka?
Nie idz tequillko, ja kidys pamietam mocno rozchorowalam sie po solarium, wychodzac z gorącego na zimno nie do konca ubrana. anusiuniaa, kupilas juz Dermablend? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
pojechałam do lekarza, mam zapalenie migdałków:/
ale kupiłam też dermablend w zestawie z błyszczykiem był i beta karoten i tableteczki na włoski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anusiunia oj, zdrowiej ![]() Jaki kolor wybralas i jaki błyszczyk gratis? ![]() a tak btw, to może wiesz na jakiej ulicy w Opolu jest Wyższa Szkoła Bankowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Polsce tez powinni np. zostawiać ten płyn przy kapsule (pomimo ich mycia). Bo ja tez czasem mam wątpliwości i chętnie bym je jeszcze dopucowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dostepne dla klientów takze mozesz psikac i czyscic ile chcesz ![]() ze panie pracujace ' na recepcji ' w solarium same czyszczą przed kazdym nowym klientem.. ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.