Mamusie marcowo-kwietniowe 2010 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 14:25   #4741
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

u mnie to inna sprawa, nie przepadam za warzywami oprucz fasolki i marchewki a owoce jablko i gruszka a noo i ogorki wiec ja musze brac
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:30   #4742
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadCat Pokaż wiadomość
A możesz zdradzić co to za wózek (jeśli wiesz) żeby żadna z nas sobie takiego kłopotu nie zafundowała.
Chociaż ja jestem anty jeśli chodzi o zakupy z dzieckiem. No ale skoro tak źle się prowadził po gładkiej podłodze w centrum handlowym to na nierównym chodniku musi być jeszcze gorzej.
Oj... prawdę mówiąc tak byłam zła na ten wózek że ani nawet nie popatrzyłam. Ale już wysłałam zapytanie do owej znajomej Jak tylko mi odpowie to zaraz napiszę

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Dajcie mi jeszcze trochę czasu.

Już niedługo się pochwalę
Chwal się chwal, tutaj mamy parę mamusiek co za torebkami szaleją to może akurat Twój biznes wspomogą Rozreklamują

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
u mnie to inna sprawa, nie przepadam za warzywami oprucz fasolki i marchewki a owoce jablko i gruszka a noo i ogorki wiec ja musze brac
A próbowałaś Warzyw na patelnię? W biedronce są dobre, duże, tanie. ok. 700g za jakieś 3,60 (normalnie to między 4-5zł za jakieś 400g). Smażysz na patelni na odrobinie oleju, doprawiasz do smaku. Nawet mój mąż, ogólny przeciwnik warzy, BARDZO w nich zasmakował. Teraz w sumie mógłby na okrągło jeść Tylko... hmmm... jakby sam sobie miał je przyrządzić to pewnie by spasował... dobrze by było gdyby ktoś Ci takie zafundował (w sensie zrobił i Cię poczęstował)
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:32   #4743
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
jak się przejdziesz do paru stacjonarnych sklepów dzieciowych i zobaczysz ceny, to możliwe że szybko zmienisz zdanie...

ja tam uwielbiam allegro i zakupy w sklpach netowych, oszczędnośc czasu pieniędzy i fajnie się wybiera w domku z kanapy.....
ja tez uwielbiam allegro ale mozna tam stracic rachube
co do wanienki to wlasnie ja o takiej myslalam tej co jest link podany tej skladanej bo malo miejsca zajmie a ona tez jest 100 wiec normalna tylko sie zdaje malutka
co do wanienek to ostatnio czytalam ze dzieci powinno sei kapac w wanience conajniej do 2 lat nie powinno sie ich wkladac i kapac tam gdzie sie dorosli kapia ze wzgledow higienicznych maja delikatniekjsza skorkke i sa bardziej podatne na rozne infekcje i mimo iz ja dbam o higiene kazdy domownik myje po sobie brodzik jak wychodzi to ja i tak rano go domestosem czestuje ale balabym sie tam dzidzie wlozyc
choc moja kolezanka kapala dziecko w zlewie ale oni nie mieli lazienki sami tez kapali sie w zlewie teraz juz maja kosztem pokoju

MadCat - nie jeszcze sie nie rozgladalam tylko ta jedna mi wpadla w oko ale jej na zywo nie widzialam jak cos bede miala to dam znac

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:36   #4744
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wiesz co jak bylam na diecie b przed ciaza schudlam sporo to mialam takie warzywka ale wolalam je zamieniac na fasolke nie lubie jakoos tak zreszta ja w ogle bardzo malo rzeczy lubie

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

możliwe, ja tylko mowie co mi ludzie mowili niestety w praktyce nie jestem obeznana jeszcze, ale wanienka to nie problem, nie sa drogie. Fajne sa te z termometrem i korkiem.
Stary 2009-11-26, 14:42   #4745
drcron
Zakorzenienie

ja uwielbiam warzywka i owoce moge je jesc tonami i mimo mojej alergii to wcinam je non toper

Stary 2009-11-26, 14:45   #4746
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
ja uwielbiam warzywka i owoce moge je jesc tonami i mimo mojej alergii to wcinam je non toper
Ja mam na jabłka alergię ale jak nie zjem jabłka w ciągu dnia to umieram . Z resztą teraz w ciąży ogóle alergia mi odpuściła Normalnie po jabłku puchną mi usta i wyglądają jak u Angeliny Joly, puchnie mi język i szyja, występuje mnie na twarzy i ciężko mi się oddycha.... ale ........ SMACZNIUSIE, SOCZYSTE JABŁUSZKO JEST TEGO WARTE!
Stary 2009-11-26, 14:48   #4747
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja wlasnie gruszke wcinam, a zaraz mam zamiar sie zabrac za robienie frytek
Stary 2009-11-26, 14:49   #4748
drcron
Zakorzenienie

ja zastanawiam sie jeszcze nad taka wanienka odrazu z lezaczkiem
http://www.allegro.pl/item820483311_...e.html#gallery
albo o takiej profilowanej
http://www.allegro.pl/item817187481_...y.html#gallery
tylko ta to sie chyba nnie przyda na dlugo wiec odpada

Stary 2009-11-26, 14:49   #4749
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Oj... prawdę mówiąc tak byłam zła na ten wózek że ani nawet nie popatrzyłam. Ale już wysłałam zapytanie do owej znajomej Jak tylko mi odpowie to zaraz napiszę
Dziękuję

Cytat:
MadCat - nie jeszcze sie nie rozgladalam tylko ta jedna mi wpadla w oko ale jej na zywo nie widzialam jak cos bede miala to dam znac
Dziękuję Bardzo lubię Twoje linki

Izumi - Moja kuzynka tak ma z tym puchnięciem,wygląda jak żabka szerokoustna A też uwielbia jabłka wiec je sobie ściera i wtedy jej usta nie puchną.

Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz: zastanawiam się nad testem na HIV,teraz jest duże halo na robienie ich w ciąży. U nas można je zrobić za darmo i właśnie dzisiaj jest taki dzień i się zastanawiam czy nie podjechać. Robicie/robiłyście taki test?
Ja co do exów to jestem spokojna bo to nie były nigdy jakieś osoby z przypadku itd. Bardziej mi o to chodzi, że mam trochę tatuaży, niby robione wszystkie w studiach, przez znajomych tatuatorów ale nigdy nie można mieć 100% pewności. Poza tym mam dziedzicznie słabe zęby i u dentysty spędzam więcej czasu niż przeciętny człowiek a niestety czystość i sterylność ich sprzętu też pozostawia wiele do życzenia czasem. Teraz zwracam na to uwagę ale jak byłam młodsza to mnie to niezbyt interesowało.
Wątpię żeby test wyszedł pozytywny, bardzo wątpię, ale w końcu to o dziecko chodzi więc chyba lepiej się upewnić i mieć czyste sumienie, że się nie zaniedbało niczego. Co Wy na to?

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:51   #4750
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ale ja jestem czapnięta... robie obiad, smażę kotlety i co chwila ganiam jak opętaniec z pokoju do kuchni co by zaglądać na wizaż. I właśnie EUREKA!!... przypomnialo mi sie... "przecież mam laptopa"... no i klikam z kuchni ehhhh...

co do tego twardnienia brzucha to ja juz sobie chyba trochę wkręcam, jestem przewrażliwiona. Co chwila go macam, uciskam i stwierdzam... jest twardy. A jak coś zakuje to macam podwójnie. Zamęczę się psychicznie.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:54   #4751
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam na jabłka alergię ale jak nie zjem jabłka w ciągu dnia to umieram . Z resztą teraz w ciąży ogóle alergia mi odpuściła Normalnie po jabłku puchną mi usta i wyglądają jak u Angeliny Joly, puchnie mi język i szyja, występuje mnie na twarzy i ciężko mi się oddycha.... ale ........ SMACZNIUSIE, SOCZYSTE JABŁUSZKO JEST TEGO WARTE!
znam to ja mam to samo po arbuzie, grejfrutach ale tylko tych czerwonych, i po wazywach seler,pietruszka,koperek
wygladam wtedy smiesznie jak paczek a teraz w ciazy to prawda alergia ustapila < mam nadzieje ze nie przejdzie na nasza dzidzie > bo wcinam grejfruty i te czerwone tak samo tylko warzyw sie boje jakos

Darusia ale jestes okropna bedziesz wcinala frytki smacznego - ja nie moge jesc rzeczy smazonych na glebokim tluszczu bo potem strasznych bolesci brzucha dostaje az sie skrecam z boli a takie z piekarnika frytki mi nie smakuja

Stary 2009-11-26, 14:57   #4752
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Jesli masz miec do siebie pretense ze moglas jechac a nie pojechalas wsiadaj w samochod i zasuwaj.
Stary 2009-11-26, 14:59   #4753
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Izumi - Moja kuzynka tak ma z tym puchnięciem,wygląda jak żabka szerokoustna A też uwielbia jabłka wiec je sobie ściera i wtedy jej usta nie puchną.

Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz: zastanawiam się nad testem na HIV,teraz jest duże halo na robienie ich w ciąży. U nas można je zrobić za darmo i właśnie dzisiaj jest taki dzień i się zastanawiam czy nie podjechać. Robicie/robiłyście taki test?
Ja co do exów to jestem spokojna bo to nie były nigdy jakieś osoby z przypadku itd. Bardziej mi o to chodzi, że mam trochę tatuaży, niby robione wszystkie w studiach, przez znajomych tatuatorów ale nigdy nie można mieć 100% pewności. Poza tym mam dziedzicznie słabe zęby i u dentysty spędzam więcej czasu niż przeciętny człowiek a niestety czystość i sterylność ich sprzętu też pozostawia wiele do życzenia czasem. Teraz zwracam na to uwagę ale jak byłam młodsza to mnie to niezbyt interesowało.
Wątpię żeby test wyszedł pozytywny, bardzo wątpię, ale w końcu to o dziecko chodzi więc chyba lepiej się upewnić i mieć czyste sumienie, że się nie zaniedbało niczego. Co Wy na to?
Ja sobie kroje na małe kawałeczki, zeby trafiały bezpośrednio do paszczy, też pomaga, ale przy krojemniu lub ucieraniu to na łapkach tez potrafią plamy wyskoczyć od samego trzymania jabłka I TAK JE UWIELBIAM
Co do testu, to myślę, że ja bym zrobiła jakbym miała przy okazji Przecież ani to wstyd ani co A jak jeszcze za darmo to już w ogóle dobrze
Stary 2009-11-26, 15:00   #4754
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Ja na szczescie moge, nie boli mnie brzucho wiec chyba Kacperkowi tez smakuje hehe rzawialam sporo z gin na teat zywienia sie i ona jest taka" zyciowa", mowila mi ze wiadomo ze trzeba o siebie dbac ale jak sie napijemy pepsi od czasu do czasu czy zjemy frytki nic sie nie stanie, podobnie z hot dogami- to tylko w moim przypadku bulka z parowka i ketchupem ( rzecz jasna bez warzyw). Nie mozna popadac w paranoje, brzuchy twardnieja przez macice, bez stresu dziewczyny! Nie ma paniki, wszystko bedzie dobrze
Stary 2009-11-26, 15:01   #4755
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Dziękuję Bardzo lubię Twoje linki

ja na poczatku poszlam i sie zbadalam na wszelki wypadek zeby byc spokojna zreszta ja zrobilam wszystkie badania na wszelkiego rodzaju choroby < nie zebym prowadzila jakies bujne zycie seksualne ale zeby wykluczyc ewentualne zagrozenie >

Asiulek nie stresuj sie tak swoim brzuszkiem czasem twardnieje moj twardnieje jak kicham albo kaszle ale tak twardnieje ze az mnie kluje i nie moge oddychac dzwonilam do gina to powiedzial zebym uwazala i delikatnie kichala holerka jak ja mam to robic by delikatnie kichac albo kaszlec nie da sie

a czy to prawda ze podczas kaszlenie obniza sie macica?? gdzies kiedys tak slyszalam ale nie wiem czy dobrze slyszalam Izumi prosze zapytaj sie mamy tak przy okazji z gory dziekuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 15:04   #4756
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
co do tego twardnienia brzucha to ja juz sobie chyba trochę wkręcam, jestem przewrażliwiona. Co chwila go macam, uciskam i stwierdzam... jest twardy. A jak coś zakuje to macam podwójnie. Zamęczę się psychicznie.
Nie martw się, lepiej być przewrażliwionym niż ignorantem ... No przynajmniej w ciąży Ja np. wiem, że nie mam co brzucha stetoskopem słuchać, bo me dziecię siedzi głęboko i nawet tym urządzeniem do badania tętna w przychodni ciężko znaleźć, to i tak codziennie wieczorem.. do znudzenia... słucham brzucha . nie musze mówić, ze jak przeczytałam w książce i necie, że od 20tc za pomocą stetoskopu słychać już wyraźne bicie serca a ja nie słyszę NIC A NIC to się z lekka wkurzam i martwie
Stary 2009-11-26, 15:07   #4757
drcron
Zakorzenienie

to prawda nie mozna wpadac w paranoje zywieniowe hehehehe ja od jakiegos czasu uwielbiam hamburgery z serem i mnustwem warzyw < kupuje takie gotowe pakowane po 2 mam caly dol lodowki nimi zaakowany takie w netto i w srodku nocy potrafie wstac i isc sobie takie dwa zrobic > a i tak nie widac po mnie mopich kilogramkow ciekawe gdzie one sie chowaja

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Nie martw się, lepiej być przewrażliwionym niż ignorantem ... No przynajmniej w ciąży Ja np. wiem, że nie mam co brzucha stetoskopem słuchać, bo me dziecię siedzi głęboko i nawet tym urządzeniem do badania tętna w przychodni ciężko znaleźć, to i tak codziennie wieczorem.. do znudzenia... słucham brzucha . nie musze mówić, ze jak przeczytałam w książce i necie, że od 20tc za pomocą stetoskopu słychać już wyraźne bicie serca a ja nie słyszę NIC A NIC to się z lekka wkurzam i martwie
ja tez slucham ale nic nie slysze zadnego serduszka jedyne co to bulgotanie i chlupanie

Stary 2009-11-26, 15:11   #4758
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja nie sluchalam jeszcze, maz slucha co wieczor przykladajac ucho
Stary 2009-11-26, 15:11   #4759
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

no ja to chyba tu na forum jestem wzorem ciężarówki "zdrowo" odżywiającej się w południe 2 zapiekanki z piekarnika, a teraz czekam na tż, bo jadąc z pracy ma nam kupić po kebabie
Przyszła mi paczka z allegro, wylicytowałam pare fajnych ciuszków i bucików dla Kubusia, ale mojego ojca w domu nie było i zostało tylko awizo...no i teraz problem bo ja nie wyjdę z domu, a mojemu mężusiowi "miłe" panie na poczcie nie dadzą mimo, że będzie miał mój dowód...bo my mamy różne adresy zameldowania (mieszkamy u teściów, a ci mnie tu nie zamierzają zameldować...)

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 15:24   #4760
Darusiaaaa
Zakorzenienie

u mnie od bulgotania sie zaczelo pozniej juz bylo delikatne pukanie

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

i juz sie smaza nie zdrowe i tluste fryty;p

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

hehe nie raz tez mam takie dni frytki hot dog i pizza ale generalnie to chyba za duzo na raz wiec sie ogarnelam:P
Stary 2009-11-26, 15:25   #4761
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
ja na poczatku poszlam i sie zbadalam na wszelki wypadek zeby byc spokojna zreszta ja zrobilam wszystkie badania na wszelkiego rodzaju choroby < nie zebym prowadzila jakies bujne zycie seksualne ale zeby wykluczyc ewentualne zagrozenie >
No właśnie ja też nigdy nie zmieniałam facetów jak rękawiczki chociaż oczywiście do świętej mi daleko Po prostu się zastawiałam czy Wy też myślicie o tym lub robicie.
Poza tym sobie obiecałam, że będę robiła wszystkie badania, które będę mogła, nie tylko te obowiązkowe.
Na toksoplazmoze sama poszłam mimo, że co dziwne lekarka mi nie zlecała a przez całe dorosłe życie pracuję ze zwierzętami najróżniejszymi, czasem ciężko chorymi. Oczywiście się okazało, że mam dawno przechorowane i odpornością bym mogła ze 3 inne osoby obdzielić jeszcze
Aha gdyby któraś chciała zrobić też HIV za darmo (normalnie kosztuje 30-40 zł) to tu jest lista punktów,w każdym większym mieście jest: http://www.aids.gov.pl/?page=testy Bez umawiania, wyniki często są już na drugi dzień. A wydatków mamy i tak dużo więc skoro państwo stawia to czemu nie korzystać

drcron - Wiedziałam, że długo bez linków nie wytrzymasz
Mnie się podoba ta: http://www.allegro.pl/item829599590_...ney_100cm.html
Duża jest i wszystko ma. Ale 2 ulice ode mnie jest sklepik Disneya i zanim na allegro zamówię to tam skoczę i zobaczę bo może cena ta sama (na allegro 53 z przesyłką) ale za to od ręki.

Baobabek - Nie tylko Ty, ja też przerabiałam fazę fast foodową jeszcze niedawno. Potrafiłam jeść pizze na śniadanie, chińszczyznę na obiad i big maca na kolację. Raz jak mi się zachciało to do Maca w spodniach od piżamy pojechałam (dobrze że do okienka podjechałam i nie było widać). Teraz mam duży ucisk na żołądek i lekkie mdłości wiec jem tylko wczesny obiad, jakąś malutką przekąskę i jakieś owoce na kolację bo więcej nie jestem w stanie wcisnąć.

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:29   #4762
EciaPecia
Raczkowanie

A ja litrami pepsi piję .....
Jabłek za to nigdy nie lubiłam a od czasu ciąży bez nich żyć nie mogę
Frytki mniam mniam

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:32   #4763
Darusiaaaa
Zakorzenienie

na mnie sie w domu drą jak chce pepsi a przed ciaza bylam nalogowcem
Stary 2009-11-26, 15:33   #4764
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
no ja to chyba tu na forum jestem wzorem ciężarówki "zdrowo" odżywiającej się w południe 2 zapiekanki z piekarnika, a teraz czekam na tż, bo jadąc z pracy ma nam kupić po kebabie
Przyszła mi paczka z allegro, wylicytowałam pare fajnych ciuszków i bucików dla Kubusia, ale mojego ojca w domu nie było i zostało tylko awizo...no i teraz problem bo ja nie wyjdę z domu, a mojemu mężusiowi "miłe" panie na poczcie nie dadzą mimo, że będzie miał mój dowód...bo my mamy różne adresy zameldowania (mieszkamy u teściów, a ci mnie tu nie zamierzają zameldować...)
JA CHCĘ KEBABA! Kurde... a może tak zadzwonię o męża o której będzie.... może byśmy poszli do tego nowego centrum handlowego na jakieś grzeszne jedzenie mniam mniam ....
Stary 2009-11-26, 15:37   #4765
drcron
Zakorzenienie

MadCat - ja tez zrobilam wszystkie mozliwe badania jakie tylko mozna bylo zrobic moj ginek powiedzial ze jestem przewrazliwiona ze wiekszosc kobiet to tylko te podstawowe robi a ja co wizyte sie pytam czy cos robimy z badan mimo iz strasznie boje sie igly i pobierania krwii ale obiecalam sobie ze dla dzidzi wszystko
a wanienka genialna podoba mi sie ale ja poszukam jeszcze takiej ze stelazem ale takim gdzie pod spodem bede mogla powiesic sobie reczniczki albo pranie sasiadka ma taka i jest fajniiutka choc zastanawiam sie tez nad tym czy stelaz bedzie mi potrzebny bo jak dzidzia bedzie wieksza i ruchliwa to strach kapac ja na stelazu bo moze wypasc wtedy wanienka na ziemi wyladuje

Stary 2009-11-26, 15:37   #4766
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

ja jabłek jako samych owoców nie jadam wcale, tylko w szarlotkach, albo soczkach, jak byłam mała babcia zawsze we mnie wpychała jabłka...a colę to piję ukradkiem

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:45   #4767
Izumi
Wtajemniczenie

NIE WOLNO PEPSI KOBIETKI! WYBIĆ SOBIE Z GŁOWY PROSZĘ! To dla nas mamusiek BARDZO nie wskazane, bo nie gość że TONY kofeiny (złe dla maluszka), to jeszcze gazowane (zła dla mamusiowych jelit). Trza się w garść wziąć !

A! Dzwoniłam do męża Powiedział, że pójdziemy! HURA Aczkolwiek przeczytałam właśnie że o 18ej w tym centrum handlowym ma być jakaś "kosmiczna MEGAniespodzianka" .... cóż.... może jednak lepiej nie iść :/ Jak ludzi będzie jeszcze więcej niż w południe to się chyba budynek zawali ;/

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Na takim jakby plakacie pisze "O 18ej niespodzianka dla WSZYSTKICH Naszych Klientów" .... Hmm... czyli równo o 18ej Wszyscy mają mieć niespodziankę? To może sztuczne ognie?
Stary 2009-11-26, 15:45   #4768
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja sie musialam przestawic na soki, ale generalnie jesli chodzi o pepsi czy napoje gazowne jesli sie napijemy szklanke czy puszke raz na "ruski rok" nic sie nie stanie.
Stary 2009-11-26, 15:46   #4769
P0P70
Zakorzenienie

No to ja chyba najzdrowiej z Was się odżywiam. Rano zjadam jogurt (naturalny) z płatkami owsianymi, bananem i kiwi; następnie jem jakieś owoce (gruszka, jabłko, grejpfrut), następnie np. (dzisiaj) kaszę gryczaną z gotowanymi warzywami (bez przypraw), potem jeszcze jakiś serek. A wieczorem zjem pewnie tuńczyka pieczonego w folii w piekarniku (też bez przypraw) i na koniec zrobię sobie soczek marchwiowo jabłkowy (bo tak cały dzień piszecie o tych sokownikach). No i kto mnie przebije??

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:49   #4770
Darusiaaaa
Zakorzenienie

gdybysmy mialy jesc tylko to co zdrowe to na prawde nie duzo by nam tego zostalo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości