Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 14:19   #4741
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
oj idzie idzie
Listopadowa to kurcze z tym autkiem niedobrze, noo
ja już myślałam ze od jutra zacznę śmigać bo świruję w domu ale troche się boję w sumie dopiero wczoraj ręcę do góry udało mi się podnieść tak całkiem..
Miskaa - z tym autem to jest różnie. Niektórzy lekarze pozwalają na prowadzenie samochodu już po tygodniu czy dwóch od op.. Ale też dużo zależy od samopoczucia i od tego w jakim stopniu dana pacjentka jest sprawna

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Aha, ale oni to powinni dawac duzo wczesniej... co najmniej przed wplata za op, bo jak sobie pomysle ile to kasy to juz mnie cholera bierze

Mnie to cholera brała po op. jak mi się implanty w cyckach nie chciały przez długi czas ładnie ułożyć
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:21   #4742
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Miskaa - z tym autem to jest różnie. Niektórzy lekarze pozwalają na prowadzenie samochodu już po tygodniu czy dwóch od op.. Ale też dużo zależy od samopoczucia i od tego w jakim stopniu dana pacjentka jest sprawna

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Mnie to cholera brała po op. jak mi się cycki nie chciały przez długi czas ładnie ułożyć
ja jestem dość sprawna ale boję się żeby sobie czegos nie zrobić

zobaczymy jak moje się będą układały - narazie jestem jednak za świeżo po żeby widzieć jakieś efekty

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:23   #4743
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Ja ci dam stracha a masz a masz a masz:hahah a:
czy ty widziałas wogole dr? jak ja na niego patrzylam to nie mogłam ze smiechu on wygląda jak Ken albo jak aktor z filmu " Moda na sukces " widac ,z jest zrobiony i lubi robic plastyke ,wiec mi od razu stres minął serio nie bedzie sie cackał, zaprosi Cie do przymiarki, powiedz mu wszystko czego oczekujesz, niech ci powie jaki rozmiar maxymalny jest wedlug niego dla ciebie. On jest naprawdę dobry, profesjonalny, i nie robi na odpieprz, więc się mała nie boj puki co głowa do góry...bo potem juz tylko cycki
Moglby grac Riga Forestera, a powiedz mi jakie sa nastroje przed sama op, chodzi mi wlasnie o ta ostateczna przymiarke. Mam jeszcze jakas dluzsza chwile na zastanowienie sie czy to sie wszystko odbywa rug-cug??
Stary 2009-11-17, 14:34   #4744
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Moglby grac Riga Forestera, a powiedz mi jakie sa nastroje przed sama op, chodzi mi wlasnie o ta ostateczna przymiarke. Mam jeszcze jakas dluzsza chwile na zastanowienie sie czy to sie wszystko odbywa rug-cug??
ty rug -cug, sluchaj ja pisalam wczesniej gdzie tu o tym jak bylo... uroczo, Dr. mial piane bo ktos go wkurzyl telefonicznie i jak przyszedł do mnie do pokoju, to powiedział, że jetem szalona skoro chce kolejna przymiarke, miałam na to całą noc, by przemyśleć a ja mówie " p.Dr. to sa duze koszty, stres, zdrowie...ja chce jeszcze jedną przymiarke, tak było ustalone wczoraj" zmiękł, emocje opadły zeszlismy na dól, o pomieszczenia z dużym lustem i zaczęla sie bardzo profesjonalna przymarka i rozmowy, nawet czy włozyc Allergan czy Mentor ale Allergan ma za duża srednice jak dla mnie, wiec zdecydowaliśmy Mentorki rozrysował plan na mojej klacie, byłam popisana jak na tablicy tabliczka mnożenia potem decyzja 350, buzi dla faceta i sru na stól, tam połozylam się, narkoza..ból jak nigdy do dzis nie wiem czemu,az mnie wygięło gdy mi wstrzyknęli a po minucie karuzela i odpłynęlam...nie czułam stresu, bo to wszystko szybko szło.Wiedz ,że Klinika Kolasiński słynie z profesjonalnej opieki pielęgniarki sa przemiłe, jedna chodzila do mnie dosłownie co 10 min. poprawiała mi podusie, dawała pićku, głaskała mnie po policzku...miodzio chce tam wróćić:ha haha: telewizorek herbatka, kolacja chillout !!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-17 o 14:37
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:39   #4745
willma2
Raczkowanie

Cytat:
oj idzie idzie
Listopadowa to kurcze z tym autkiem niedobrze, noo
ja już myślałam ze od jutra zacznę śmigać bo świruję w domu ale troche się boję w sumie dopiero wczoraj ręcę do góry udało mi się podnieść tak całkiem..

Hej!! czytam Was!! Ale produkujecie!!
Ja tez miałam zakaz auta ....ale nie miałam wyjścia i po 10 dniach usiadłam za kółkiem.., ale bardzo ostrożnie, bez pasów...i delikatna zmiana biegów...Nic się nie stało, bo nie miałam żadnej tragicznej sytuacji..w stylu szarpnięcia..ale P. dr do dziś się nie przyznałam...a zakaz podnoszenia rak tez miałam..i nie podnosiłam..

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Ja tez miałam zakaz auta ....ale nie miałam wyjścia i po 10 dniach usiadłam za kółkiem.., ale bardzo ostrożnie, bez pasów...i delikatna zmiana biegów...Nic się nie stało, bo nie miałam żadnej tragicznej sytuacji..w stylu szarpnięcia..ale P. dr do dziś się nie przyznałam...a zakaz podnoszenia rak tez miałam..i nie podnosiłam..

Listopadowa!!!Sto lat!! I ja osobiście uważam...ze 30 lat..to świetny wiek!! Korzystaj!! To Twoja dekada!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:40   #4746
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
ty rug -cug, sluchaj ja pisalam wczesniej gdzie tu o tym jak bylo... uroczo, Dr. mial piane bo ktos go wkurzyl telefonicznie i jak przyszedł do mnie do pokoju, to powiedział, że jetem szalona skoro chce kolejna przymiarke, miałam na to całą noc, by przemyśleć a ja mówie " p.Dr. to sa duze koszty, stres, zdrowie...ja chce jeszcze jedną przymiarke, tak było ustalone wczoraj" zmiękł, emocje opadły zeszlismy na dól, o pomieszczenia z dużym lustem i zaczęla sie bardzo profesjonalna przymarka i rozmowy, nawet czy włozyc Allergan czy Mentor ale Allergan ma za duża srednice jak dla mnie, wiec zdecydowaliśmy Mentorki rozrysował plan na mojej klacie, byłam popisana jak na tablicy tabliczka mnożenia potem decyzja 350, buzi dla faceta i sru na stól, tam połozylam się, narkoza..ból jak nigdy do dzis nie wiem czemu,az mnie wygięło gdy mi wstrzyknęli a po minucie karuzela i odpłynęlam...nie czułam stresu, bo to wszystko szybko szło.Wiedz ,że Klinika Kolasiński słynie z profesjonalnej opieki pielęgniarki sa przemiłe, jedna chodzila do mnie dosłownie co 10 min. poprawiała mi podusie, dawała pićku, głaskała mnie po policzku...miodzio chce tam wróćić:ha haha: telewizorek herbatka, kolacja chillout !!
To, ze doktorek "Rig" byl wpieniony, to pamietam jak pisalas. Boje sie tylko tego, zebym tez nie miala jakies nerwowej atmosfery i przypadkiej zlej decyzji nie podjela.
Stary 2009-11-17, 14:43   #4747
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
To, ze doktorek "Rig" byl wpieniony, to pamietam jak pisalas. Boje sie tylko tego, zebym tez nie miala jakies nerwowej atmosfery i przypadkiej zlej decyzji nie podjela.
w razie co zapisz sobie na kartce ze chcesz 350 !!:hahaha :

Stary 2009-11-17, 14:58   #4748
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
w razie co zapisz sobie na kartce ze chcesz 350 !!:hahaha :
heheeh Agnelka, zrób sobie sciagę spokojnie, pamietaj strach to zły doradca

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Agnelka, aniołku musisz wiedziec czy chcesz miec duże piersi czy małe nierzucajace sie w oczy ja chcałam miec duże cycki ale proporcjonalne, naturalne na ten czas moge miec tylko 350, ale jak skóra sie nieco naciagnie to.....pozwole sobie na 420?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2009-11-17, 15:08   #4749
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Listopadowa!!!Sto lat!! I ja osobiście uważam...ze 30 lat..to świetny wiek!! Korzystaj!! To Twoja dekada!!
Willma - dziękuję za życzonka.

A co do pasów - ja zapinałam, no bo gdyby coś się stało (odpukać i przepluć) to ... ładne piersi to jednak tylko piersi

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
heheeh Agnelka, zrób sobie sciagę spokojnie, pamietaj strach to zły doradca
Strach i pośpiech

Cytat:
Agnelka, aniołku musisz wiedziec czy chcesz miec duże piersi czy małe nierzucajace sie w oczy ja chcałam miec duże cycki ale proporcjonalne, naturalne na ten czas moge miec tylko 350, ale jak skóra sie nieco naciagnie to.....pozwole sobie na 420?
No widzę, że jednak apetycik rośnie w miarę jedzenia
Stary 2009-11-17, 15:14   #4750
agnes281
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Willma - dziękuję za życzonka.

A co do pasów - ja zapinałam, no bo gdyby coś się stało (odpukać i przepluć) to ... ładne piersi to jednak tylko piersi

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Strach i pośpiech

No widzę, że jednak apetycik rośnie w miarę jedzenia

ja od początku wiedziałam czego chce ...350, ale potrzebowałam poparcia na forum i od strony Dr. ze nie ma przeciwskanań

Stary 2009-11-17, 15:21   #4751
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Agentko Horo, czy Ty przypadkiem nie masz dzisiaj wizyty u dermatologa w wiadomej sprawie o ktorej mowa byly kilka stron wczesniej...?
No to melduję:
na fotkach wydawało sie wskazane wstrzykniecie botoksu i kwasu,ale na zywo dr polecil mi jednak poprawienie kondycji skory, co również wygladzi zmarszczki, ale nic z ostrzykiwań. A że jest kilka rodzajów tych zabiegów, to mam się zastanowić co wybieram i zglosić się do dr jak już podejmę decyzję
Czyli jednak nie jestemm aż taka pomarszczona, ale bardziej poszarzala

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 15:23   #4752
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
No to melduję:
na fotkach wydawało sie wskazane wstrzykniecie botoksu i kwasu,ale na zywo dr polecil mi jednak poprawienie kondycji skory, co również wygladzi zmarszczki, ale nic z ostrzykiwań. A że jest kilka rodzajów tych zabiegów, to mam się zastanowić co wybieram i zglosić się do dr jak już podejmę decyzję
Czyli jednak nie jestemm aż taka pomarszczona, ale bardziej poszarzala
pisz pisz co ci doradził?

Stary 2009-11-17, 15:25   #4753
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Ja zacznę sobie nastawiać budzik na 5 to nie będę miała zaległości
Bo tu produkcja tekstu idzie pełną parą
Ja to się akurat przebudziłam... bylam w pracy
Ale tak to jest, jak szef wstawi sofę, tv i do tego cyfrę + ... zyć, nie umierać... zasnęlam przy jakimś filmie

Stary 2009-11-17, 15:27   #4754
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Ja to się akurat przebudziłam... bylam w pracy
Ale tak to jest, jak szef wstawi sofę, tv i do tego cyfrę + ... zyć, nie umierać... zasnęlam przy jakimś filmie

Oj, ja bym była ostrożna..bo zaraz szef będzie chciał z Tobą na tej sofce pozalegać..
Stary 2009-11-17, 15:28   #4755
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A jak Horo została Agentką? Chyba coś przeoczyłam (starość nie radość)
Ale też jestem ciekawa co zaproponowali naszej Horito.
Listopadowa,
żadnych botoksów
Mam sobie wybrać jeden z zabiegów poprawiających kondycję skóry i to podobno wystarczy

ps. ja po glupim Jaśku dostalam takiego powera, ze biegałam po korytarzu jak opętana... moze mi jakąś ekstazę dowalili, a ni Jasia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 15:29   #4756
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Listopadowa,
żadnych botoksów
Mam sobie wybrać jeden z zabiegów poprawiających kondycję skóry i to podobno wystarczy

ps. ja po glupim Jaśku dostalam takiego powera, ze biegałam po korytarzu jak opętana... moze mi jakąś ekstazę dowalili, a ni Jasia
a jakie, to są zabiegi?
Stary 2009-11-17, 15:32   #4757
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Wiem..., wiem jak to jest... a ja juz w styczniu 31
Licytacja???
No to podbijam... ja w styczniu... 37 :brzyda l:

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Aha, ale oni to powinni dawac duzo wczesniej... co najmniej przed wplata za op, bo jak sobie pomysle ile to kasy to juz mnie cholera bierze

Stary 2009-11-17, 15:36   #4758
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadowa,
żadnych botoksów
Horo,
No to jak żadnych botoksów to znaczy, że twoja skóra wcale nie jest w tak opłakanym stanie. Czyli co? - jakieś peelingi, mikrodermabrazja?

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Oj, ja bym była ostrożna..bo zaraz szef będzie chciał z Tobą na tej sofce pozalegać..
To żeś teraz pojechała z grubej rury
Stary 2009-11-17, 15:38   #4759
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Horo,
No to jak żadnych botoksów to znaczy, że twoja skóra wcale nie jest w tak opłakanym stanie. Czyli co? - jakieś peelingi, mikrodermabrazja?

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

to wychodzi na to że moja jest w opłakanym stanie bo zlikwidowałam na pół roku zmarszczki mimiczne..

Stary 2009-11-17, 15:39   #4760
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
pisz pisz co ci doradził?
To są jakieś zabiegi, powtarzane co jakiś czas, ale bez takiej ingeremncji jak ostrzykiwanie. Moze pomozecie w wyborze?

Aluma - System Aluma wykorzystuje energie fal radiowych działających bezpiecznie w obrębie skóry właściwej wywołujący trwałą redukcje zmarszczek i efekt liftingu. Źródłem energii jest układ bipolarny emitujący promieniowanie RF. Mechanizm polega na ogrzewaniu trójwymiarowym, czyli w całej objętości skóry, z jednoczesnym chłodzeniem naskórka. Wywołuje to objętościowe kurczenie włókien kolagenu w kierunku osi x,y,z oraz długoczasową regenerację włókien kolagenowych. Wykonuje się na ogół 3-6 zabiegów co 10-14 dni uzyskując trwały efekt, który utrzymuje się przez kilka lat. Dobry stan skóry można przedłużyć wykonując zabieg przypominający co 12 miesięcy. Zabiegi wykonuje się na dowolnym, najczęściej na twarzy, szyi, ramionach, udach i brzuchu. kurację mozna prowadzić przez cały rok, także w lecie, na opalonej skórze. U osób stosunkowo młodych, trzydziestoparoletnich można ją stosować bezpiecznie w celu zapobiegania procesem starzenia skóry.

Laser frakcyjny CO2 Lumenis Encore coraz większa liczba aktywnych osób szuka sposobu aby w krótkim czasie odzyskać młodzieńczy wygląd. Dzięki zastosowaniu unikatowej technologii nanosekundowego lasera pulsacyjnego, możemy uzyskać doskonały rezultat już po jednym zabiegu. Skóra goi się szybko po krótkim okresie rekonwalescencji w zależności od zastosowanej procedury (trwa od dwóch dni do około tygodnia). Po zabiegu uzyskujemy znaczną poprawę elastyczności, widoczną redukcję brzud, zmarszczek i przebarwień. Jest to obecnie najskuteczniejszy system na rynku światowym, nieporównywalny z żadną inną dostępną technologią.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
porządny facet zresztą i tak calą dobę jestem tam sama, samiuteńka

Stary 2009-11-17, 15:41   #4761
agnes281
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

widzisz Horito jestes nasza niewiastą, zdrową dupeczką i nie potrzebujesz botoxu

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Horo,

he he o tym samym pomyślałam, jeszcze Horo sie za szefunia weżmie jak taki chilllout jej serwuje

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-17 o 15:43
Stary 2009-11-17, 15:42   #4762
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
to wychodzi na to że moja jest w opłakanym stanie bo zlikwidowałam na pół roku zmarszczki mimiczne..
Niekoniecznie,
to jest dobry dr, nie z grupy naciagaczy, którzy wmówoią Tobie dodatkowe zmarszki, zeby coś wstrzyknąć i wyciagnać kasę
Obejrzal twarz, stwierdził to co stwierdził i... postanowione.
Ale chcial zaczynać tylko od mikrodermabrazji

Stary 2009-11-17, 15:44   #4763
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
To są jakieś zabiegi, powtarzane co jakiś czas, ale bez takiej ingeremncji jak ostrzykiwanie. Moze pomozecie w wyborze?

Aluma - System Aluma wykorzystuje energie fal radiowych działających bezpiecznie w obrębie skóry właściwej wywołujący trwałą redukcje zmarszczek i efekt liftingu. Źródłem energii jest układ bipolarny emitujący promieniowanie RF. Mechanizm polega na ogrzewaniu trójwymiarowym, czyli w całej objętości skóry, z jednoczesnym chłodzeniem naskórka. Wywołuje to objętościowe kurczenie włókien kolagenu w kierunku osi x,y,z oraz długoczasową regenerację włókien kolagenowych. Wykonuje się na ogół 3-6 zabiegów co 10-14 dni uzyskując trwały efekt, który utrzymuje się przez kilka lat. Dobry stan skóry można przedłużyć wykonując zabieg przypominający co 12 miesięcy. Zabiegi wykonuje się na dowolnym, najczęściej na twarzy, szyi, ramionach, udach i brzuchu. kurację mozna prowadzić przez cały rok, także w lecie, na opalonej skórze. U osób stosunkowo młodych, trzydziestoparoletnich można ją stosować bezpiecznie w celu zapobiegania procesem starzenia skóry.

Laser frakcyjny CO2 Lumenis Encore coraz większa liczba aktywnych osób szuka sposobu aby w krótkim czasie odzyskać młodzieńczy wygląd. Dzięki zastosowaniu unikatowej technologii nanosekundowego lasera pulsacyjnego, możemy uzyskać doskonały rezultat już po jednym zabiegu. Skóra goi się szybko po krótkim okresie rekonwalescencji w zależności od zastosowanej procedury (trwa od dwóch dni do około tygodnia). Po zabiegu uzyskujemy znaczną poprawę elastyczności, widoczną redukcję brzud, zmarszczek i przebarwień. Jest to obecnie najskuteczniejszy system na rynku światowym, nieporównywalny z żadną inną dostępną technologią.
O systemie Aluma nie słyszałam, ale brzmi kusząco. A jak te metody wyglądają cenowo?

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
widzisz Horito jestes nasza niewiastą, zdrową dupeczką

Stary 2009-11-17, 15:48   #4764
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

porządny facet zresztą i tak calą dobę jestem tam sama, samiuteńka
fajnie brzmią te zabiegi - laser frakcyjny Samii używa ma blizny po op

a cenowo jak to się rozkłada?

Stary 2009-11-17, 15:57   #4765
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
widzisz Horito jestes nasza niewiastą, zdrową dupeczką i nie potrzebujesz botoxu

Ale jednak czegoś potrzebuję

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
O systemie Aluma nie słyszałam, ale brzmi kusząco. A jak te metody wyglądają cenowo?
Sama twarz, bo o tym tylko rozmawialiśmy:
aluma - 700 zl jednorazowo (3-6 zabiegów, ale ja mam wskazane 3)
laser - 2.000 zl

czyli wyjdzie na to samo

I problem... co wybrać???

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Doradźcie mi dziewczyny... ... aluma czy laser frakcyjny
Diagnoza mojej skóry... sucha, poszarzała, malo jędrna, z przebarwieniami i drobnymi zmarszczkami mimicznymi

Stary 2009-11-17, 16:11   #4766
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Doradźcie mi dziewczyny... ... aluma czy laser frakcyjny
Diagnoza mojej skóry... sucha, poszarzała, malo jędrna, z przebarwieniami i drobnymi zmarszczkami mimicznymi
Nigdy nie widziałam rezultatów po systemie Aluma, więc trudno mi cokolwiek doradzić. Z kolei wiem, że ten laser jest dobry.
A co sugeruje lekarz (oprócz oczywiście mikrodermabrazji)?
Stary 2009-11-17, 16:30   #4767
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Cytat:
Sówka - pani dr zaleciła mi szlaban na prowadzenie auta na miesiąc z uwagi na to, że mam anatomy (gwałtowne poruszenie ręką - ryzyko obrotu), na tworzącą się torebkę (żeby nie doszło do jej naruszenia) i ewentualne skurcze mięśniowe (a mogą być tak silne, że można stracić panowanie nad pojazdem)
No i jak pamiętasz ja miałam duży problem z prawą ręką (zresztą do tej pory jest mniej sprawna niż lewa), a moja skrzynia biegów jest niestety manualna.

no popatrz
to zupelni inaczej niz u mnie

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

mi wprawdzie nie podano tabletki ale ja w oczekiwaniu na operacje w spokoju czytałam sobie dom nad rozlewiskiem wiec uznali pewnie, ze nie trzeba mnie dodatkowo wyciszac
ale leżąc na stole anestezjolog mowi a teraz podam cos od czego zrobi sie Pani przyjemnie, po czym mowi: nie lepiej niech pani zapomni co powiedzialem bo to jak zacheta do narkotyków

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 16:58   #4768
marchwianka
Rozeznanie

[QUOTE=Miskaa78;15326748]
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

Dołączam się do życzeń - zdrowia zdrowia zdrowia reszta się zawsze ułoży
i ja z całego serducha pragnę zyczyć tego co jest CI potrzebne byz żyło sie lepiej : roza::r oza:

Ja z pracy i prosto do Was, łoooooooooooomatko zasnełam około 2 i non-stop sie budziłam, oj za duzo wrażeń, za duzo....
No i wróciłam z pracy z totkiem w ręku, dwa zakłady na hybił-trafił (nie ukrywam że chiuałabym cosik trawić
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 17:23   #4769
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
i ja z całego serducha pragnę zyczyć tego co jest CI potrzebne byz żyło sie lepiej : roza::r oza:
Bardzo dziękuję za życzenia Marchwianko

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
Ja z pracy i prosto do Was, łoooooooooooomatko zasnełam około 2 i non-stop sie budziłam, oj za duzo wrażeń, za duzo....
No i wróciłam z pracy z totkiem w ręku, dwa zakłady na chybił-trafił (nie ukrywam że chiuałabym cosik trawić
Ja też nadaję z roboty, skończę o 19 jak dobrze pójdzie

Trzeba było dać na trafił, a nie chybił. Super gdybyś tak trafiła szósteczkę, ale jak się nie uda to zawsze możesz strawić ze złości kupon

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
ale leżąc na stole anestezjolog mowi a teraz podam cos od czego zrobi sie Pani przyjemnie, po czym mowi: nie lepiej niech pani zapomni co powiedzialem bo to jak zacheta do narkotyków
Świetny gość

Ja trafiłam na panią anestezjolog
Stary 2009-11-17, 17:37   #4770
marchwianka
Rozeznanie

Listopadowa no moze być 6stka jesli trafień bedzie 10sięć z 5teczki ucieszę sie niezmiernie
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości