|
|
#4741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Mnie to cholera brała po op. jak mi się implanty w cyckach nie chciały przez długi czas ładnie ułożyć |
||
|
|
|
#4742 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
zobaczymy jak moje się będą układały - narazie jestem jednak za świeżo po żeby widzieć jakieś efekty |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mówie " p.Dr. to sa duze koszty, stres, zdrowie...ja chce jeszcze jedną przymiarke, tak było ustalone wczoraj" zmiękł, emocje opadły zeszlismy na dól, o pomieszczenia z dużym lustem i zaczęla sie bardzo profesjonalna przymarka i rozmowy, nawet czy włozyc Allergan czy Mentor ale Allergan ma za duża srednice jak dla mnie, wiec zdecydowaliśmy Mentorki pielęgniarki sa przemiłe, jedna chodzila do mnie dosłownie co 10 min. poprawiała mi podusie, dawała pićku, głaskała mnie po policzku...miodzio chce tam wróćić
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-17 o 14:37 |
|
|
|
|
#4745 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej!! czytam Was!! Ale produkujecie!! Ja tez miałam zakaz auta ....ale nie miałam wyjścia i po 10 dniach usiadłam za kółkiem.. , ale bardzo ostrożnie, bez pasów...i delikatna zmiana biegów...Nic się nie stało, bo nie miałam żadnej tragicznej sytuacji..w stylu szarpnięcia..ale P. dr do dziś się nie przyznałam...a zakaz podnoszenia rak tez miałam..i nie podnosiłam..![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Listopadowa!!! |
||
|
|
|
#4746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4747 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
heheeh
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
|
#4749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pasów - ja zapinałam ) to ... ładne piersi to jednak tylko piersi![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#4750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja od początku wiedziałam czego chce ...350, ale potrzebowałam poparcia na forum i od strony Dr. ze nie ma przeciwskanań
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na fotkach wydawało sie wskazane wstrzykniecie botoksu i kwasu,ale na zywo dr polecil mi jednak poprawienie kondycji skory, co również wygladzi zmarszczki, ale nic z ostrzykiwań. A że jest kilka rodzajów tych zabiegów, to mam się zastanowić co wybieram i zglosić się do dr jak już podejmę decyzję Czyli jednak nie jestemm aż taka pomarszczona, ale bardziej poszarzala
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4752 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak to jest, jak szef wstawi sofę, tv i do tego cyfrę +
|
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnych botoksów Mam sobie wybrać jeden z zabiegów poprawiających kondycję skóry ps. ja po glupim Jaśku dostalam takiego powera, ze biegałam po korytarzu jak opętana... moze mi jakąś ekstazę dowalili, a ni Jasia
|
|
#4756 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Licytacja???
No to podbijam... ja w styczniu... 37 ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jak żadnych botoksów to znaczy, że twoja skóra wcale nie jest w tak opłakanym stanie ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4759 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
To są jakieś zabiegi, powtarzane co jakiś czas, ale bez takiej ingeremncji jak ostrzykiwanie. Moze pomozecie w wyborze?
Aluma - System Aluma wykorzystuje energie fal radiowych działających bezpiecznie w obrębie skóry właściwej wywołujący trwałą redukcje zmarszczek i efekt liftingu. Źródłem energii jest układ bipolarny emitujący promieniowanie RF. Mechanizm polega na ogrzewaniu trójwymiarowym, czyli w całej objętości skóry, z jednoczesnym chłodzeniem naskórka. Wywołuje to objętościowe kurczenie włókien kolagenu w kierunku osi x,y,z oraz długoczasową regenerację włókien kolagenowych. Wykonuje się na ogół 3-6 zabiegów co 10-14 dni uzyskując trwały efekt, który utrzymuje się przez kilka lat. Dobry stan skóry można przedłużyć wykonując zabieg przypominający co 12 miesięcy. Zabiegi wykonuje się na dowolnym, najczęściej na twarzy, szyi, ramionach, udach i brzuchu. kurację mozna prowadzić przez cały rok, także w lecie, na opalonej skórze. U osób stosunkowo młodych, trzydziestoparoletnich można ją stosować bezpiecznie w celu zapobiegania procesem starzenia skóry. Laser frakcyjny CO2 Lumenis Encore coraz większa liczba aktywnych osób szuka sposobu aby w krótkim czasie odzyskać młodzieńczy wygląd. Dzięki zastosowaniu unikatowej technologii nanosekundowego lasera pulsacyjnego, możemy uzyskać doskonały rezultat już po jednym zabiegu. Skóra goi się szybko po krótkim okresie rekonwalescencji w zależności od zastosowanej procedury (trwa od dwóch dni do około tygodnia). Po zabiegu uzyskujemy znaczną poprawę elastyczności, widoczną redukcję brzud, zmarszczek i przebarwień. Jest to obecnie najskuteczniejszy system na rynku światowym, nieporównywalny z żadną inną dostępną technologią. ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
|
#4761 | |
|
Wtajemniczenie
|
widzisz Horito jestes nasza niewiastą, zdrową dupeczką i nie potrzebujesz botoxu
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-17 o 15:43 |
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest dobry dr, nie z grupy naciagaczy, którzy wmówoią Tobie dodatkowe zmarszki, zeby coś wstrzyknąć i wyciagnać kasę Obejrzal twarz, stwierdził to co stwierdził i... postanowione. Ale chcial zaczynać tylko od mikrodermabrazji
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale brzmi kusząco---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- |
|
|
|
|
#4764 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
a cenowo jak to się rozkłada? |
|
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jednak czegoś potrzebuję ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
aluma - 700 zl jednorazowo (3-6 zabiegów, ale ja mam wskazane 3) laser - 2.000 zl czyli wyjdzie na to samo I problem... co wybrać??? ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Doradźcie mi dziewczyny... ![]() ![]() ... aluma czy laser frakcyjny ![]() Diagnoza mojej skóry... sucha, poszarzała, malo jędrna, z przebarwieniami i drobnymi zmarszczkami mimicznymi
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z kolei wiem, że ten laser jest dobryA co sugeruje lekarz (oprócz oczywiście mikrodermabrazji)? |
|
|
|
|
#4767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no popatrz to zupelni inaczej niz u mnie ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- mi wprawdzie nie podano tabletki ale ja w oczekiwaniu na operacje w spokoju czytałam sobie dom nad rozlewiskiem ![]() ale leżąc na stole anestezjolog mowi a teraz podam cos od czego zrobi sie Pani przyjemnie, po czym mowi: nie lepiej niech pani zapomni co powiedzialem bo to jak zacheta do narkotyków
|
|
#4768 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Miskaa78;15326748]
Cytat:
Ja z pracy i prosto do Was, łoooooooooooomatko zasnełam około 2 i non-stop sie budziłam, oj za duzo wrażeń, za duzo.... No i wróciłam z pracy z totkiem w ręku, dwa zakłady na hybił-trafił (nie ukrywam że chiuałabym cosik trawić |
|
|
|
|
#4769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, skończę o 19 jak dobrze pójdzie![]() Trzeba było dać na trafił, a nie chybił ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() Ja trafiłam na panią anestezjolog
|
|||
|
|
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
Listopadowa no moze być 6stka jesli trafień bedzie 10sięć
z 5teczki ucieszę sie niezmiernie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

16.12. 2009
a ja mówie " p.Dr. to sa duze koszty, stres, zdrowie...ja chce jeszcze jedną przymiarke, tak było ustalone wczoraj" zmiękł, emocje opadły zeszlismy na dól, o pomieszczenia z dużym lustem i zaczęla sie bardzo profesjonalna przymarka i rozmowy, nawet czy włozyc Allergan czy Mentor ale Allergan ma za duża srednice jak dla mnie, wiec zdecydowaliśmy Mentorki
pielęgniarki sa przemiłe, jedna chodzila do mnie dosłownie co 10 min. poprawiała mi podusie, dawała pićku, głaskała mnie po policzku...miodzio chce tam wróćić
, ale bardzo ostrożnie, bez pasów...i delikatna zmiana biegów...Nic się nie stało, bo nie miałam żadnej tragicznej sytuacji..w stylu szarpnięcia..ale P. dr do dziś się nie przyznałam...a zakaz podnoszenia rak tez miałam..i nie podnosiłam..
) to ... ładne piersi to jednak tylko piersi