Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 01:34   #4711
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Listopadowa-jak dobrze Cię Słoneczko widzieć . Właśnie o Tobie myślałam, czy czasem tam tortu nie pieczesz

100 lat 100lat100lat
słonka i by nigdy Ci nie brakło miłości marzeń i szczęścia. I żebyś tu zawsze z nami była -bo my Cię tu kochamy za szczerość, zapał i ogromne serce :roz a:
Dziękuję Słoneczko za pamięć

Już się nie mogę doczekać, kiedy będę mogła znowu aktywnie uczestniczyć w naszych pogaduchach

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

Cytat:
To te Nowe tyle piszą

Przebojowe dziewczyny

Mya - zaraz sprawdzę w komórce, przez cały dzień nie miałam kiedy

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

Mya - oczywiście, że doszedł i z przyjemnością dam się zaprosić na kawkę

A teraz mykam spać, bo znowu się spóźnię do roboty i jeszcze szef mnie zwolni . Do jutra - pa
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 01:42   #4712
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss sixty Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!!!
BARDZO WAM DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI,SZCZCZEGOLNIE MYA DIVA, LISTOPADOWA80,HORO,...JAK COS PRZEKRECILAM W NICKACH TO PRZEPRASZAM)
WIADOMO, WSZYSTKO PO... - MAM NA MYSLI OPINIE O KLINICE,LEKARZU ITP. ZALEZY OD TEGO CZY BEDZIE OK PO OPERACJI,JAK SA KOMPLIKACJE TO ZACZYNAJA SIE SCHODY,JA MAM NADZIEJE ZE TO MNIE NIE SPOTKA.
ZYCZE TEGO WSZYSTKICH DZIEWCZYNOM KTORE SA PRZED ZABIEGIEM.
A CO DO ROZMIARU........HMMMMMMMM MM.....
POWINIEN BYC JEDNAK POWSZECHNY KOMPUTEROWY DOBOR IMPLANTOW - MAM NA MYSLI ROZMIAR.BO TAKI WYBOR W CIEMNO,GDZIE NAWET IMPLANTU W TYM ROZMIARZE NIE MAJA NIE MOWIAC JUZ O PROFILU TO SMIECH))
DLATEGO DOBRZE ZE JEST TAKIE FORUM I SZCZERE ODPOWIEDZI,BO TU NAPRAWDE JEST ENCYKLOPEDIA WIEDZY NA TEN TEMAT)))
GDYBY NIE WY!!!!!!!!!!!!!: oklaski:klaski :
TO NIE WIEM NA JAKIM ROZMIARZE W MOIM PRZYPADKU BY STANELO.....
Trzymam kciuki za Twoje marzenia i nadzieje.
Ja byłam wręcz pewna, że mnie komplikacje nie spotkają-bo niby dlaczego? najlepszy specjalista, najlepsze wkładki-co mogło się stać?
I co? i dostałam najgorszą szkołę pokory i bezsilności jaką można sobie wyobrazić
Ale tfu, tfu, nie narzekam-zawsze mogło być jeszcze gorzej

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

I ja zmykam, bo i mnie szef zwolni za te notoryczne spóznienia,papa

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-17 o 01:43
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 04:59   #4713
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez luty Pokaż wiadomość
HORO dziekuje Ci bardzo za odp. juz sie balam że za 3 czy 4 lata bede musiala powtorzyc operacje.
Mam jeszcze jedno pytanie mam 161cm wzrostu i waze 50kg jestem dosc drobnej budowy a moj obecny rozmiar biustu to 75B i nie mam pojecia jakie mam zrobic zelki,chce napewno wkladki okragle i z tego co czytalam juz wasze wypowiedzi to lepiej jest umiescic wkladki pod miesien? chcialam miec spory biust o jakim zawsze marzylam
luty,
moim zdaniem ok. 325-350 cc to juz będzie duzy biust i koniecznie umieszczone po mięsień... tym bardziej, ze jeszcze nie karmilas

---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:46 ----------

Cytat:
Napisane przez morgan6 Pokaż wiadomość
Moj ginekolog mi odradza zrobienie zelkow bo mowi,ze czesto moga wystapic komplikacje i,ze ja swoje mam ladne. Bzdury;/ denerwuje mnie i z tego wszystkiego zapomnialam wziasc zdjecia od niego i musze isc jeszcze raz. Mam nadzieje,ze znowu mi nie bedzie gadac o tym,ze na USG nic nie widac.
Jeszcze do tego moja przyjaciolka mi odradza bo mowi,ze beda sztucznie wygladaly i,ze jestem za szczupla;(
morgan,
przez "przyjaciołke" to ewidentnie przemawia zazdrość
A implanty, które będziesz miala... 295 cc , do tego anatomiczne na pewno nie będa wygladaly sztucznie ani nie będą duże ... wręcz przeciwnie - będa jak Twoje od zawsze... naturalne piersiątka

---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
A do 'starej brygady' - litości, nie nadążam z czytaniem
"stara brygada" przebudzila się i nadrabia o 5 nad ranem ... przynajmniej nikt mi niczego nie dopisze w międzyczasie

---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ----------

Cytat:
Listopadowa-jak dobrze Cię Słoneczko widzieć . Właśnie o Tobie myślałam, czy czasem tam tortu nie pieczesz

100 lat 100lat100lat
słonka i by nigdy Ci nie brakło miłości marzeń i szczęścia. I żebyś tu zawsze z nami była -bo my Cię tu kochamy za szczerość, zapał i ogromne serce :roz a:

Do takich życzeń to ja się szybciutko dołączam... buziaczki dla Ciebie kochana radości życia, miłości i uśmiechu na co dzień
ps. nocki liczą się podwojnie, więc... 200 lat

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 07:50   #4714
DagaGaga
Raczkowanie

Listopadowa!!!!!!!!!!!!!
STO LAT !!!!!!!!!!!!
Buziaki urodzinowe
Stary 2009-11-17, 07:55   #4715
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=MyaDiva;15326288]Listopadowa-jak dobrze Cię Słoneczko widzieć . Właśnie o Tobie myślałam, czy czasem tam tortu nie pieczesz

100 lat 100lat100lat

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Wszystkiego Naj !
Stary 2009-11-17, 07:58   #4716
Miskaa78
Kazar Lady

[QUOTE=pysia222;15326732]
Cytat:

100 lat 100lat100lat

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Wszystkiego Naj !

Dołączam się do życzeń - zdrowia zdrowia zdrowia reszta się zawsze ułoży

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 08:00   #4717
miss sixty
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez samiii Pokaż wiadomość
a to ciekawe.. A nie powiedział jak można piersi wyćwiczyć??
Bo ja bym może teraz, i po operacji, jeszcze je trochę wyćwiczyła, co by większe ciut były..

Ja swojej też nie mówiłam i nie widzę powodu, żeby mówić

a dla mnie śmieszne jest dobieranie wkładek przez komputer - szczególnie ocenianie jędrności skóry przez niego
I 40latkom wychodzi, że mają skórę jędrniejszą niż ich nastoletnie córki, przez co da się zrobić małe albo całkiem maleńkie wkładki
Ja już wolę polegać na doświadczeniu i wiedzy lekarza
chodzilo mi tylko o wizualny efekt,a z ta jedrnoscia to tak moze byc)
miss sixty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 08:02   #4718
viola1983
Raczkowanie

Również życzę Ci Listopadowa 100 latek!!

Wszystkiego naj naj naj... spełnienia najskrytszych marzeń
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 09:52   #4719
TiNi87
BAN stały

LISTOPADAOWA: roza:

W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 10:55   #4720
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Cytat:
O widzisz. to też jest jakieś rozwiązanie. I do jakiego poszłaś lekarza-do chirurga , czy do chirurga plastyka?
Może mi by tak po znajomości u P&C zdjęli:ha haha:
ja udalam sie do mojego ginekologa - dusza czlowiek, delikatny az nadto , wrazliwy, uczynny. Prowadzi mnie od 8 lat, chetnie podjal sie zdjecia szwow, zrobil to jak tylko dalo sie najdelikatniej. Jemu ufalam i zglosilam sie do niego, ale przy rozmowie stwierdzilismy, ze każdy chirurg, bez specjalizacji nawet w chirurgi plastycznej sprostalby temu zadaniu ale skoro takie mialam życzenie to on sie zgodzil.

i raczej nie radzilabym korzystać z uprzejmosci P&C : pala:

jak czytalam wypowiedzi, ze lekarze ginekolodzy odradzali operacje to w szoku jestem jakis absurd

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Sówka - ja miałam zakaz prowadzenia auta przez bity miesiąc; ale nawet jak już mogłam to przez ok. tydzień miałam duży problem ze zmianą biegów

hmmm
mi p dr odradzała prowadzenie samochodu przez pierwsze 2 tygodnie. powiedziała, ze potem bezpiecznie moge juz wsiadac za kolko (czego nie bylabym w stanie jeszcze zrobic po 2-ch tygodniach ). po 3-ch tygodniach podjełam pierwsza probe i nie czulam sie w pelni komfortowo stad moje pytanie do Ciebie. Ale jakos dalam rade wczoraj, dzis tez juz dzieciaczki rozwiezione. nie mam wyjścia

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

sto latek listopadowa

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 11:10   #4721
Miskaa78
Kazar Lady

kurde dziewczyny ja już swiruję w domu zaczełam meble przestawiać...półtora tyg od OP

Stary 2009-11-17, 11:27   #4722
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
kurde dziewczyny ja już swiruję w domu zaczełam meble przestawiać...półtora tyg od OP
Oooo fajnie , ze tak szybko do siebie dochodzisz tylko nie przesadz

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Juz sie boje co ja bede w domu po op. robic przeciez ja z nudow osiwieje

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Dobra musze troche posprzatac , potem jeszcze zobacze co sie u Was dzieje. Dzisiaj czeka mnie ciezka rozmowa z szefem pozniej aerobik z boksem , a na koniec ide z dziewczynami na salatkle z kurczakiem Mam nadzieje , ze przezyje ten dzien
Stary 2009-11-17, 11:31   #4723
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
LISTOPADAOWA: roza:

W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
dolączam się do reszty bandy
100 Lat Skorpionie

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 11:42   #4724
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Oooo fajnie , ze tak szybko do siebie dochodzisz tylko nie przesadz

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Juz sie boje co ja bede w domu po op. robic przeciez ja z nudow osiwieje

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Dobra musze troche posprzatac , potem jeszcze zobacze co sie u Was dzieje. Dzisiaj czeka mnie ciezka rozmowa z szefem pozniej aerobik z boksem , a na koniec ide z dziewczynami na salatkle z kurczakiem Mam nadzieje , ze przezyje ten dzien
fajnie się zapowiada !!!
zazdraszczam ja machać łapkami jeszcze nie moge podskakiwanie też mi nie wychodzi bo cycki dziwnie skaczą..tylko jedzenie zostaje

Stary 2009-11-17, 13:30   #4725
listopadowa80
Zakorzenienie

Dziękuję Dziewczynki za życzenia
Kochane jesteście

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
fajnie się zapowiada !!!
zazdraszczam ja machać łapkami jeszcze nie moge podskakiwanie też mi nie wychodzi bo cycki dziwnie skaczą..tylko jedzenie zostaje
Miskaa - jedzenie pyszności też jest przyjemne. Tylko później troszkę gorzej

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Pysia - widzę, że masz bardzo napięty harmonogram dnia. Ależ ja Tobie zazdroszczę tej aktywności fizycznej; ja niestety prowadzę dość osiadły tryb życia, a po robocie to już nie mam siły na sporty

A szef musi się zgodzić na długi urlopik; a jak będzie stawiał opór to zaproś go na nasze forum. Efekt gwarantowany

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 13:32   #4726
agnelka.pl
Rozeznanie

Listopadowa
Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin, zycze Ci spelnienia najskrytszych marzen.
Stary 2009-11-17, 13:39   #4727
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość

hmmm
mi p dr odradzała prowadzenie samochodu przez pierwsze 2 tygodnie. powiedziała, ze potem bezpiecznie moge juz wsiadac za kolko (czego nie bylabym w stanie jeszcze zrobic po 2-ch tygodniach ). po 3-ch tygodniach podjełam pierwsza probe i nie czulam sie w pelni komfortowo stad moje pytanie do Ciebie. Ale jakos dalam rade wczoraj, dzis tez juz dzieciaczki rozwiezione. nie mam wyjścia
Sówka - pani dr zaleciła mi szlaban na prowadzenie auta na miesiąc z uwagi na to, że mam anatomy (gwałtowne poruszenie ręką - ryzyko obrotu), na tworzącą się torebkę (żeby nie doszło do jej naruszenia) i ewentualne skurcze mięśniowe (a mogą być tak silne, że można stracić panowanie nad pojazdem)
No i jak pamiętasz ja miałam duży problem z prawą ręką (zresztą do tej pory jest mniej sprawna niż lewa), a moja skrzynia biegów jest niestety manualna.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Listopadowa
Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin, zycze Ci spelnienia najskrytszych marzen.
Dziękuję Agnelka

Ciężko przywyknąć, że już prawie 30-tka na karku

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
dolączam się do reszty bandy
Banda miłośniczek silikonków:hahaha :
Stary 2009-11-17, 13:40   #4728
agnelka.pl
Rozeznanie

Agentko Horo, czy Ty przypadkiem nie masz dzisiaj wizyty u dermatologa w wiadomej sprawie o ktorej mowa byly kilka stron wczesniej...?
Stary 2009-11-17, 13:42   #4729
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość

"stara brygada" przebudzila się i nadrabia o 5 nad ranem ... przynajmniej nikt mi niczego nie dopisze w międzyczasie

Ja zacznę sobie nastawiać budzik na 5 to nie będę miała zaległości
Bo tu produkcja tekstu idzie pełną parą
Stary 2009-11-17, 13:46   #4730
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Ja to się oczywiście razem z Tobą cieszę Zobaczysz, jak szybciutko nam zleci . Ty będziesz 15. 12 myślała o mnie-a ja się w środę już dobrze rozbudzę i będę cały czas myślami przy Tobie . Szkoda, że nie będziemy w jednym szpitalu.

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Nooo, szkoda, ze nie robimy w tej samej klinice, zawsze to razniej jak sie ma kogos znajomego, co w razie czego za reke potrzyma.

Musze sie Wam przyznac, ze mam stracha przed op
Stary 2009-11-17, 13:51   #4731
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Agentko Horo, czy Ty przypadkiem nie masz dzisiaj wizyty u dermatologa w wiadomej sprawie o ktorej mowa byly kilka stron wczesniej...?
A jak Horo została Agentką? Chyba coś przeoczyłam (starość nie radość)
Ale też jestem ciekawa co zaproponowali naszej Horito.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
I ja miałam niezłego pietra

I przyznam się do czegoś - tylko proszę się nie śmiać - po połknięciu głupiego jaśka poryczałam się jak bóbr - jakaś reakcja paradoksalna chyba
Stary 2009-11-17, 13:54   #4732
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Dziękuję Agnelka

Ciężko przywyknąć, że już prawie 30-tka na karku

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Wiem..., wiem jak to jest... a ja juz w styczniu 31

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:

I przyznam się do czegoś - tylko proszę się nie śmiać - po połknięciu głupiego jaśka poryczałam się jak bóbr - jakaś reakcja paradoksalna chyba
Wcale sie nie smieje , bo jeszcze nie wadomo co ja bede odprawiac, strach sie bac
Stary 2009-11-17, 13:54   #4733
Miskaa78
Kazar Lady

oj idzie idzie
Listopadowa to kurcze z tym autkiem niedobrze, noo
ja już myślałam ze od jutra zacznę śmigać bo świruję w domu ale troche się boję w sumie dopiero wczoraj ręcę do góry udało mi się podnieść tak całkiem..

Stary 2009-11-17, 13:58   #4734
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
A jak Horo została Agentką? Chyba coś przeoczyłam (starość nie radość)
Ale też jestem ciekawa co zaproponowali naszej Horito.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Horo przyznala nam sie, ze pracuje w CBS i ma powiazania z KGB, ale to juz wiem od agnes. Tylko ciiiiiii, bo to tajemnica jest
Stary 2009-11-17, 13:58   #4735
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
różne są reakcje na Dormicum, jedni się śmieją inni płaczą jeszcze inni wieszają sie na lekarzach a jest tez spora grupa na których to w ogóle nie działa
Ja sie bałam że będę gadać głupoty po tym dziadostwie ale nie dali mi..i nawet nie wiem kiedy usnęlam zero "zakręci ci się w głowie" czy coś w podobie..nic dziura czarna

Stary 2009-11-17, 14:08   #4736
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
różne są reakcje na Dormicum, jedni się śmieją inni płaczą jeszcze inni wieszają sie na lekarzach a jest tez spora grupa na których to w ogóle nie działa
Ja sie bałam że będę gadać głupoty po tym dziadostwie ale nie dali mi..i nawet nie wiem kiedy usnęlam zero "zakręci ci się w głowie" czy coś w podobie..nic dziura czarna

A wlasciwie to po co to daja? Czy to jest konieczne??
Stary 2009-11-17, 14:12   #4737
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem. Po premedykacji zdarzają się różne reakcje, ja przy wcześniejszych op. (ale nie z zakresu chir. plastycznej) zawsze miałam chichrawę. A tu wizja nowych, pięknych przodów i coś takiego

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Horo przyznala nam sie, ze pracuje w CBS i ma powiazania z KGB, ale to juz wiem od agnes. Tylko ciiiiiii, bo to tajemnica jest
O to ja też nie pisnę ani słówka . Siedzę cicho jak mysz pod miotłą

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Żeby wyciszyć i otumanić pacjenta

A tak serio celem premedykacji jest uspokojenie, zniesienie odczucia bólu i miorelaksacja

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-11-17 o 14:14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 14:14   #4738
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo, szkoda, ze nie robimy w tej samej klinice, zawsze to razniej jak sie ma kogos znajomego, co w razie czego za reke potrzyma.

Ja ci dam stracha a masz a masz a masz:hahah a:
czy ty widziałas wogole dr? jak ja na niego patrzylam to nie mogłam ze smiechu on wygląda jak Ken albo jak aktor z filmu " Moda na sukces " widac ,z jest zrobiony i lubi robic plastyke ,wiec mi od razu stres minął serio nie bedzie sie cackał, zaprosi Cie do przymiarki, powiedz mu wszystko czego oczekujesz, niech ci powie jaki rozmiar maxymalny jest wedlug niego dla ciebie. On jest naprawdę dobry, profesjonalny, i nie robi na odpieprz, więc się mała nie boj puki co głowa do góry...bo potem juz tylko cycki

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-17 o 14:15
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:16   #4739
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
nie jest koniecznie, jest pomocne jeśli pacjent ma silny lęk przed zabiegiem, jest zdenerwowany, wtedy powinno się łyknąc magiczną tableteczkę żeby ciśnienie nie skoczyło czy serducho za mocno nie waliło..po tym jest w sumie wszystko jedno..

najczęściej ludzie jednak zasypiają parę minut po podaniu premedykacji..

Stary 2009-11-17, 14:17   #4740
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Żeby wyciszyć i otumanić pacjenta
Aha, ale oni to powinni dawac duzo wczesniej... co najmniej przed wplata za op, bo jak sobie pomysle ile to kasy to juz mnie cholera bierze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości