|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
To byl dobry dzien
![]() ![]() Punkt Marzenki chetnie bym zmodyfikowala na "Aby nie wstydzic sie zrobic sexownego striptissu TZowi." A co! ![]() Zrobilam sobie dzis peeling kawowy. Przetlumaczylam wiecej stron, niz przypuszczalam, ze bede w stanie i teraz ide malowac pazurki ![]() Nigdziebyc, wciaz wszystkie trzymamy tu za Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej Misiu dziękuję za tak miłe słowa - az się zaczerwieniłam ... muszę nakrobać długasny list do psiapsiółki i wysłac paczuchę - wierze, że choc na chwilkę sie uśmiechnie !! tez mam nadzieje że fakt iz idzie na lato poprawi jej stan .. no i może w końcu i leki zrobia swoje ... taka młoda osoba, a taka poważna choroba ... i to przede wszytskim przez pracę :/ aż strach sie bać pójścia do pracy... Cytat:
ja do listy dodalabym abym nie drżała w każdej sekundzie kiedy TŻ nosi mnie na rękach ze mu coś strzyknie w kręgoslupie :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napisalas.. 'az strach do pracy pojsc'... i to niestety jest prawda. Ja ostatnio lapalam straszne doly, nie chcialo mi sie w domu niczego robic... sprzatac, gotowac, ani nawet zadbac o siebie.. okropne.. a przeciez mieszkam z lubym i on codziennie mnie musial w takim stanie ogladac! ohyda! Kazdego dnia wstawalam przytloczona wizja pracy.. i kazdej nocy kladlam sie z poczuciem, iz kazda minuta snu przybliza nie do pobudki i.. pracy. Codziennie (!) w kazdej chwili dnia zamartwialam sie, ze tyle robie, a prawie mi za to nie placa, ze nie ma za co zyc itp itd.. zaczelam wrecz zazerac stres i smutki ![]() A teraz sie w koncu postawilam - bywam w biurze 2-3 dni w tygodniu i nie stresuje sie juz tym projektem. Bedzie , nie bedzie, zdazymy, nie zdazymy.. to nie moj problem,a szefa, ja nawet umowy nie mam z nim spisanej (zawsze dopiero przy wyplacie dostaje do podpisu)... Dzis wlasnie 'odkrylam' (eureka! ![]() 10% naszego samopoczucia zalezy od wydarzen w naszym zyciu, 90% od tego jak je postrzegamy! Nasza sytuacja finansowa wcale sie nie zmienila, a ja nagle tryskam radoscia.. czemu? zwyczajnie - stwierdzilam, ze zycie jest za krotkie na smutki i szkoda lez ![]() ![]() mialam juz nie pisac dzis, bo zaraz spac ide.. ale jak napisalas o tej pracy to nie wytrzymalam! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Raczkowanie
|
Na wstepie gratulacje wielkie mega ogromne dla Pysi i Pulpecika
![]() ![]() I teraz ja tak malo grzeszaca dzisiaj po 7 miesiacach paczka chipsow !!! i pol paczki jakiejs mieszanki pestek orzeszkow i innych w ciescie. Tego mi bylo trzeba oooo taaaaaaak!!!! wiem nie powinnam ale wlasnie to mi dalo teraz kopa, lejcie i bijcie krzyczcie ale musialam baaa wrecz chcialam !!!!!! i zjadlam. Teraz jestem gotowa na reszte walki ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-05-05 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo mądre słowa napisałas - 90% naszego nastroju to nastawienie i postrzeganie świata. nawet w tych gorszych wydarzeniach mozna znaleźć pozytywy pod warunkiem ze się chce !! cieszę sie, że Twoje samopoczucie wraca do normy ! czasem trzeba coś zmienić, być asertywną by mieć znów siłe by walczyc o swoje w tym okrutnym świecie !!! Cytat:
![]() ![]() najważniejsze ze to zamiast Cie złamac zmotywowało ![]() ![]() eh wczoraj do 3 siedziałam nad magisterką... dzis do 1;30 nad angielskim - kiedy ja się wyśpię ;>??? dobranoc Dziewczątka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Raczkowanie
|
Margolcia ojj takie normalne tluste wstretne serowe chipsy z Lidla jakies nowe o ksztalcie tortilli. Druga mam motywacje taka ze super bluzke kupilam ale w cyckach opieta i troszke na brzuchu ale dam rade xD najwyzej na cyckach odepne
![]() ![]()
#4747 |
Raczkowanie
|
przed chwila zjadłam 2 jajka, 3 plastry suchej kilbasy i 2 pomaranccze...a ostatnio schudłam 3 kg znow zaczyna sie nocne podjadanie....uwielbiam chipsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Desi ulalala to bys wtedy była mega sex bombą z biustonoszem na wierzchu :P ide spac bo juz mi sie w oczach mieni :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Rozeznanie
|
Doberek! ... praca czeka, a ja pierwsze co to na forum
![]() Zatem teraz szybciutko - Desi, ja nie mam pojecia za co mi sie dostaly te gratulacj! ![]() ![]() Strasznie sie ciesze, ze Ty tez odnalalzalas sile do dalszej walki! Teoretycznie powinnam chyba byc zalamana, ze po co zaprzepascilam zeszly miesiac, moglam juz wazyc 82, a nie 85-86... ale co mi tam - trudno. Do czerwca sie na pewno uda! ![]() ![]() oki, lece tlumaczyc, bo potem do biura! buzka! i milego!
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek Laseczki
![]() ![]() ![]() Zjadłabym już coś konkretnego, zobaczymy, może zrobię sobie dzień płynny jeszcze tylko dziś? Mam ochotę na serek wiejski z rzodkiewką ![]() Misia, ja czytam Twoje wyliczenia matematyczne ![]() ![]() Dziewczyny, jeszcze tylko 2 kg i będę świętowała zrzucanie 10 kg na tym wątku! ![]() ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
Hej Laseczki
![]() margolka1986 jakoś już tak mam że się wstydzę nawet jak ważyłam 65 kg to też wolałam jak było zgaszone światło, aczkolwiek wiem że nie powinnam się go wstydzić w końcu jest ze mną 9 lat. misialinana ta modyfikacja mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Raczkowanie
|
Doberek xD
Jeju jak mi sie nie chcialo wstawac z wyrka marna pogoda pochmurno wrr i zimno brrrr... margolka1986 wiesz bym wstydzila sie tak wyjsc ![]() ![]() Misia jak dlaczego a za 85 to nie gratulacje ? :P no i trzymam kciuki za te 7 z przodu dasz rade tak jak Pysia normalnie z niej to sie ciesze ![]() Kurcze najgorsze ze wczoraj do kibelka nie poszlam dzisiaj poki co tez mi jeszcze sie nie chce hmmm no zobaczymy bo by sie przydalo, mimo ze nie czuje sie w sumie jak bombka xD dzisiaj na obiadek 2 kotlety z rybka salatka i moze cos dorzuce jeszcze zobaczymy.
#4753 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No ja mam to samo, malo kcal a napchana chodze jak swiniak ![]() Wczorajsze menu skonczylo sie tak: S: 1graham+jajo+kawalek pomidorka 152kcal SII: kanapka z 2xgraham+salata+ogoreczek +wedlinka 158kcal O: 6zimnych ruskich ale one male byly ![]() K:2xgraham+kawalek pomidorka+parowka 338kcal Razem: 996 ladny wynik a wcale glodna nie chodzilam ![]() Desi Ty Ty Ty grzesznico:P ![]() Ja do listy moywacyjnej napisze: Żeby w TŻta matke i siostre w koncu zatkalo i zeby mi zazdroscily ![]() zeby miec taki brzuszek i tak sie ruszac jak ta pani: http://www.youtube.com/watch?v=2J-lYOoMVgI nie wiej jak na was ale na mnie aka motywacja dziala, a beyonce to w ogole ![]() Ja wlasnie ugotowalam obiad posprzatalam i teraz sie biore za pokoj ![]() ![]() No i zdecydowala-bede sie bronic we wrzesniu ![]()
![]() |
#4754 |
Raczkowanie
|
Milenka wiem ze grzesznica ale koniec tego dobrego
![]() ![]() ![]() Tak czytalam Wasze listy motywacyjne i powiem szczerze ze ja za duzo tych pkt chyba nie bede miala, dzisiaj mialam isc z kolezanka na piwo ale nie wyszlo w sumie dobrze bo pochmurno zimno i juz wczoraj zastanawialam sie co na siebie wlozyc ![]() ![]() Co do listy to dzisiaj sie zastanowie jakie mam pkt i Wam tutaj wpisze je ![]() ![]() ![]()
#4755 |
Zadomowienie
|
Desi moze o i lepiej?ja to w ogole tutaj kolerzanek nie mam
![]() Juz posprzatalam ![]() S:graham+pomidorek+jajco 152kcal O: pol szklanki makaronu +sos do spagetti 350kcal P: jogo nat. 150kcal K:graham+rybka 214kcal Razem: 866 No to teraz moge sie isc uczyc ![]() Dzis taka pogoda jesienna ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-05-06 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
No! Już myślałam, ze nigdy nie powstajecie
![]() Dziewczyny, a Daga znowu gdzie zniknęła? Sporo schudła, a nawet się nie podzieliła swoim sekretem jak to zrobiła ![]() Aaa, zapomniałam sie pochwalic, kupiłam sobie jakis czas temu herbatę Tetley, taką w czerwonej okrągłej puszce, liściastą, okazało się ze to czerwona herbata i powiem Wam, ze piję ją już 2 tygodnie! Pierwsza, która mi nie śmierdzi rybami! ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewuszki
![]() wlazłam dziś w końcu na wagę bo @ ma sie ku końcowi i okazało się ze waże 83 kg ![]() ![]() miałam dzis przejsc na ONZ ale w lodówce sporo rzeczy nieprzystosowanych do tego jeszcze mi zostało wiec chyba najpierw zjem je w ramach 1000-1200kcal a od lub wt po uzupelnieniu zapasów owoców zaczne dietkę ![]() Daga mnóstwo schudła tak samo pulpecik- ja się to robi w tak krótkim czasie i ciekawe czy to stałe czy szybko wróci :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Raczkowanie
|
Misia, ja do tabelki poproszę to, co w podpisie (szkoda, że o mnie zapomniałaś
![]() Margolka, czemu nie da się do Ciebie wysłać priva? Może podrzuć mi maila albo n-k albo f'booka ![]() Buźka dla wszystkich
Było 79 (koniec stycznia 2010) ![]() Jest 63,5 (1.07.2010) ![]() Będzie 60 (tylko kiedy??? ![]() (30 ![]() Edytowane przez Libbie Czas edycji: 2010-05-06 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
Modyfikacja listy
(kurcze, nie wiedziałam, ze az tyle powodów mogedopasować do siebie, hmm..w sumie 98% hehe...) Dlaczego warto się odchudzać i dlaczego sie odchudzamy 1. Aspekty zdrowotne 2.Aby było lżej(chodzić, biegać itd Aby) i bez zadyszki 3.Aby zdrowo przejść ciąze 4.Aby nie było problemów z ubraniami w rozmiarze xxxx...L i w znalezieniu odpowiedniego stanika. 5.Aby ładnie wyglądać i moc ubrać bez oporów bikini 6.Aby można było wypróbować wszystkie pozycje z Kamasutry....... ![]() 7.Aby w wannie było miejsca na 2 osoby..... ![]() 8.Aby łatwiej zdobyć prace 9. Aby zaoszczędzić na kosmetykach do ciała 10.ABy mieć mniejszy obszar do depilacji 11.Aby nie było jeszcze więcej kilogramów 12.Aby miec zdrowy kregoslup i kolana i nie odczuwac dawnej kontuzji. 13.Aby nie wstydzic sie zrobic sexownego striptissu TZowi 14.aby w lecie nałożyć mini lub krótkie spodenki 15.aby założyć tylko przyległa bluzkę i nie myśleć o narzutce, która ukryje fałdki :P 16.aby wchodziła na mnie każda sexowna bielizna którą sobie wypatrzę :P 17. znaleźc bogatego męża ![]() 18.kupic sobie fantastyczny kombinezon motocyklowy 19.mniej się pocic 20.miec mniej tłustą cerę 21.żeby nie bolały mnie stopy od biegania na wysokich szpilkach 22.żeby częściej tańczyc "w parze" i nie krępowac się, że partner nie moze mnie utrzymac ![]() 23.aby nie wstydzić się rozebrać przed własnym TZ 24.abym nie drżała w każdej sekundzie kiedy TŻ nosi mnie na rękach ze mu coś strzyknie w kręgoslupie :P 25.aby TZ w ogóle mógł mnie nosić na rekach... 26.Żeby w TŻta matke i siostre w koncu zatkalo i zeby mi zazdroscily ![]() 27.zeby miec taki brzuszek i tak sie ruszac jak ta pani: http://www.youtube.com/watch?v=2J-lYOoMVgI 28.aby bardziej podobać się TŻtowi 29. aby ubrać to co mi się będzie podobać 30. aby w końcu móc pokazać nogi 31aby zacząć chodzić w spódniczkach, sukienkach 32.aby ubrać bikini i nie przejmować się że wyglądam strasznie 33. Aby być z siebie dumna, bo nigdy nie ważyłam prawidłowo co do swojego wieku i wzrostu zawsze ponad i to o wiele ponad norme, 34. Aby siostra była bardziej dumna ze mnie skoro ja jestem, 35. Aby znaleść super męża xD takiego do tańca i do różańca 36. Aby się za mną oglądali z jęzorem wywieszonym aż po kolana 37. Aby gdy wstawie na nk i udostępnie galerie i zapisze sie w dawnych klasach żeby im szczeny opadły bo zawsze mnie widzieli gruba to będą mieli suprise xD 38. Aby mieć więcej pewności siebie 39. Aby nigdy się nie bać zakupów w sklepie bo ciuchy mogą być na mnie za małe albo w ogóle nie być w moim rozmiarze 40. Aby nie mieć wyrzutow sumienia jedzac ciastko, ze mi pójdzie w dupe gdy juz skoncze diete 41. Aby moc włożyć to co zawsze chciałam a nigdy np. nie miałam odwagi albo miałam za grube nogi lub w ogóle byłam za duża na te ciuchy 42. hmm Aby moj przyszly maz przeniosl mnie przez prog ![]() 43. Aby nigdy więcej nie czuć skrepowania gdy będę szla na parkiet w dyskotece żeby tańczyć 44. Aby nigdy więcej nie chować sie po katach i nigdy nie mieć uczucia ze gapia się na mnie ludzie tylko dlatego ze jestem gruba ale z innego powodu ze jestem zgrabna i ładna 45. Abym nigdy więcej nie zazdrościła innym laskom pięknej figury tylko aby było odwrotnie. Jakbyście jeszcze miały jakieś powody , to chętnie dopisze... ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Witam tak w ogóle no a ja Wam powiem, ze dziś nie miałam zbytnio ochoty na śniadanko, zjadłam 2 łyżki serka wiejskiego i 1xwafel ryz z dżemem żurawinowym i miałam dość, za to o 13tej jak wróciłam z zakupów to miałam taki głód,ze wszamałam małego ziamniaczka+2medaliony serowe i nabierke zupy i jestem pełna na maxa. Margolka fajnie mieć taka przyjaciółke, która nawet mimo dzielacej odległości wspiera na duchu ![]() Wiecie złapałam sie znów dziś na tym ,ze wszystko co kupuje do jedzenia to kcal sprawdzam hehe...to juz wchodzi w krew. leki a wiesz, ja Twojego nicku nie kojarze, czy Ty jesteś u nas pierwszy raz? Libbie wybacz Misi, na pewno specjalnie tego nie zrobiła, ale tabeleczke nam piękna zrobi i na pewno o nikim nie zapomni ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- a jeszcze coś a propo punktu 26 o zazdrości teściowej, to wiecie co ja sobie kiedyś wymyśliłam, źe jak w końcu moja teściowa zauważy, że coś schudłam, to jej powiem, ze to dzięki kompletowi kosmetyków wyszczuplających jakie od niej dostałam ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- dziewczyny, znalazłam taką stronke http://www.porcelanowe.home.pl/site/ava3.php nie przejrzałam jej jeszcze do końca, ale znalazłąm tam tabele kalorycznosci, troszke przepisów, coś co sie nazywa"sposoby i sztuczki" i kila innych ciekawych spraw, zajrzyjcia, moze cos Wam sie przyda...ja na razie zmykam
naomi-sun@wp.pl ![]() Edytowane przez fiolka122 Czas edycji: 2010-05-13 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Rozeznanie
|
witam piękne Panie
![]() ja dopiero teraz usiadłam do kompa. wstałam dziś o 10.30 ![]() ![]() ja też napisze dlaczego się odchudzam: 1. aby bardziej podobać się TŻtowi 2. aby ubrać to co mi się będzie podobać 3. aby w końcu móc pokazać nogi 4. aby zacząć chodzić w spódniczkach, sukienkach 5. aby ubrać bikini i nie przejmować się że wyglądam strasznie 6. aby nie mieć zadyszki 7. aby TŻ mógł mnie nosić na rękach nie wiem co jeszcze. w sumie to mamy podobne argumenty. każda z nas chce pięknie wyglądać i do tego dążymy ![]()
#4761 | ||
Rozeznanie
|
Raczej baty
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tym czasem - uzupelnilam.. i czekam na reszte - Mysiunia, Anecia, Tak, Madelaine, Miolenkar20, Lufer, i inne chudzinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wybaczcie, ale siedze w biurze do 16, a skonczylam juz prace, wiec poprzestawialam liste wg. tego ile kto stracil :P Desi _________92____88 (-4) Czerwona _____93____90 (-3) Camila________80____77(-3) Libbie________70.6____67,6(-3) Sunshine ______86.6___83.8 (-2.8) Pysia__________81.7___79 (-2.7) Daga 114.2 (w lutym) ____107.5 Czarnowlosa ___89.7 __ 88 (-1.7) Marzena ______86.1___84.5 (-1.6) Fiolka ________98____97 (-1) Margolka_____83.5____83 (-0.5) Anusia ________83.5___ 83 (-0.5)nie wiem czy dobrze wpisalam? Miilenka ______80____ 80 Nigdziebyc ____76.5___ 76.5 Misialina _____85____ 85 ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-05-06 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
misia z 80 na 77 to chyba Camila nam spadła
![]() widze że lista powodów do odchudzania sie powiększa - super ![]() Fiolka - dzięki za słowa uznania- mam nadzieje, ze ona tez jest zadowolona ze ma we mnie przyjaciółke, miałysmy już różne okresy w naszej trwającej jakieś 10 lat przyjaźni... faceci.. jej wyjazd,, moje studia robiły swoje i czasem oslabiały kontakt. ale jak widać jak się chce, jest się szczerym i życzliwym to da sie taką przyjaźń pielęgnować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Rozeznanie
|
margolka1986 a ile płaciłaś za ten twister?? bo patrze teraz na allegro to różne ceny są. może też bym sobie taki sprawiła
![]()
#4764 |
Rozeznanie
|
To jeszcze podsumowanie menu
![]() ![]() 1.Sn - banan, jablko (120+40) 160 2.Sn - jajo, 1/2 pomidora, ciut ogorka (80+15+10) 105 lunch - to samo co na 2sn. 105 kawka z mlekiem 60 jak narazie RAZEM 430kcal.. Teraz ide do kolezanki (poznac jej nowo narodzona coreczke ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- no wlasnie, w tym samym czasie to rozkminilam ![]() No, Camila, Libbie, Czerwona i oczywiscie na pierwszym miejscu DESI!! ![]() Chyle czola! ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Swoja droga.. martwie o Anecie. tak dlugo jej juz nie ma.. a pamietam, ze jeden z ostatnich jej postow byl o tym, ze dostala zapalenia bodajze nerek..? ![]()
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, nie wytrzymałam dziś na płynnej diecie, mama zrobiła moje ukochane gołąbki z kaszą gryczaną i nie wytrzymałam. Ale dramatu nie ma, najważniejsze, że dietetycznie
![]() Jutro jeden dzień płynny i w sobotę zobaczymy ![]() Misia, ja dostałam na maila tabelkę od Pysi, podam maila to Ci wyslę. I dziekujemy za tak ładna listę jaką zrobiłaś ![]() ![]() Czerwona, w najnowszym katalogu Oriflame jest taki fajny Twister, przejżyj katalog on-line bo nie pamiętam ceny ![]() Dziewczyny, oglądałam rozmowy w toku o zakupoholiczkach. Zastanawiam się, czy ja tez się kwalifikuję do leczenia? Wydaje mi się, że nie, nigdy się nie zadłużyłam ani nie głodziłam żeby miec na swoje ukochane torebki i perfumy... Mam tego sporo, to fakt, ale to wszystko się uzbierało w ciągu długiego czasu, nie kupuję torebek ani perfum co miesiąc, po prostu lubię bardzo....
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
no i gdzie się wszystkie podziały??
No nic, trza sie umyc i spac, jeszcze oaznokcie muszę pomalowac ![]() Do jutra laseczki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Rozeznanie
|
No wlasnie, gdzie sa wszystkie laseczki?
Dziewczynki.. zastoj, zastojem, ale dzis sie chyba jakos 'lepiej' ubralam, bo:
Camilka, jak masz tabelke to mozesz wypelnic - jak chcesz ![]() ![]() no moze by sie udalo te 84 osiagnac ![]() ![]() ![]() ![]() Do porannych 430kcal dodalam u kolezanki tak - zurek z kielbaska i ziemnaczkami :P Na dzis koniec. teraz sacze czerwona na zmiane z woda ![]() A wlasnie, jestem ciocia! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
no, wiec ze wstepnych wyników wyglada, ze króluje Desi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Te natomiast które sie opierniczaja lepiej aby wzieły sie do roboty ,bo jak nie to...... ![]() Misia, z tego co czytałam to Pysia wysłała tabelke do Camili, bo do niej tylko znalazła maila, a Camila znowu chce ją chętnie odstapić, bo nie wie jak i co zrobić. Najlepiej by było jakbyśmy zakończyły tą liste do końca tygodnia, jeśli nie da rady jej zrobić tak jak Pysia, to może po prostu łądnie by ja wypisać-tak normalnie jak teraz, kto sie nie zgłosi, to go nie będzie tym razem, a myśle, ze majowe wyniki ważenia beda juz normalnie zrobione.Co Ty na to? A poza tym drogie koleżanki czas ogłosic wszem i wobec, ze majowe ważenie odbędzie sie 31maja, czyli za 26 dni.Wypada to w poniedziałek, więc nie bedzie wymówek co do weekendu i wyjazdów.Powiedzmy do piątku 04czerwca maja czas dziewczyny majace akurat @ w dniu spowiedzi.No w końcu musimy pilnować porzadku dopóki nie ma Pysi.Czas sie porzadnie zmobilizować, dziś wyczytałam gdzieś, ze wiosna i lato to najlepszy czas na zrzucanie kilogramów, tak więc :do dzieła. Zapomniałam prawie spytać,czy się na to zgadzacie? A ja dziś zjadłam loda i orzeszki arachidowe, ale za to nie było kolacji kurde nadal mam @,i to niesamowicie obfitą i bolesną wrrrrr, a chciała bym juz znów zacząc normalnie ćwiczyć.Dziś wskocze jeszcze przed snem na rowerek,choc zdecydowanie wole juz brzuszki. No a jak tak sie chwalicie laski, to ja Wam też sie pochwale, ze odkąd jestem z Wami tu, czyli data zaczecia odchudzania schudłam prawie 12kg!!!szok, pewnie sie znó powtórze,ale to moja pierwsza tak długa dieta i z takim wynikiem do tego ![]()
naomi-sun@wp.pl ![]() Edytowane przez fiolka122 Czas edycji: 2010-05-06 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
Witam Wieczorkiem
![]() Misia dobrze wpisałaś, tylko 0,5 kg ale Pysia do tabelki wpisała chyba wagę jakoś z po świąt (z podpisu), z moich notatek widzę, że od 31. 03 (bo tak sie ważyłam oficjalnie) to ubyło 1,2 kg, mało ale cóż jak sie grzeszy to tak sie ma Ja dziś znów grzecznie, tak że różyczka się należy ![]() Do listy motywacyjnej dodaję: -"by rodzince bliższej i dalszej szczęka opadła"(a szczególnie rodzince męża) - "by dzieci nigdy nie musiały wstydzić się grubej matki" ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Fiolka- jestem za ważeniem 31 maja, a za loda 20 brzuszków powinno być ale chyba Ci darujemy przy tym bolesnym okresie
jest 80,6 ![]() będzie 65 ![]() Edytowane przez anusia10 Czas edycji: 2010-05-06 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Camila, przeslalam Ci maila. zrobie tableke jutro wieczorkiem... dobranocka laseczki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.