Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 12:57   #4741
agravka
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie kosmetyki do pielegnacji niemowlat kupujecie? Mam na mysli co do kapieli czy jakies kremy?
ja kupilam plyn do mycia z oliwka nivea baby, ale chyba planuje na poczatku myc sama woda, do tego mam tez oliwke i linomag
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:58   #4742
olakola
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
kurcze a ja sie naczytalam na necie ze to swedzenie w III trymestrze moze okazac sie choleastaza ciazowa musze gince powiedziec
nie czytaj tyle, powiedz gince, ale nie czytaj netu

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ja idę pod prysznic i do gina

mam pytanie czy wycinacie metki z ubranek ? bo niby one nie są drapiące i boje się, że jak zaczne wycinac to dopiero wtedy będą drapać i już nie wiem
za wizytę
ja nie wycinam, chyba że natrafię na jakiś drapiący

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Ja też mam mieć rodzinkę na głowie w sierpniu, tzn. moi teściowie miesiąc po moim porodzie jada na wczasy a, że ich 17-letnia, rozpieszczona córka nie chce już z nimi jechac to mój M wpadł na genialny pomysł, że przyjedzie do nas mieszkać na 2 tyg. co by głupot nie robiła
to będziesz miała 2 dzieci na głowie ...

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
jesli chodzi o zyczenia porodowe to ja chce 10 lipca, jesli nie to dopiero 24
a ja chcę 13 czerwca albo 24 czerwca, tylko kurcze biorę 3x po 2 tabletki magneB6 a pisałyście, że magnez powstrzymuje no i chyba w takim razie przestanę go brać

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jeju wlasnie z innego watku dziewczyna mnie pocieszyla ze jak brunatny czop to pewnie jeden dzien mi zostal a moj wlasnie brunatny jest
no to spokojnie, pewnie ostatni dzień w domu a w nocy oksytocyna zacznie rosnąć i się zacznie
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:58   #4743
farminka
Wtajemniczenie

alutka78 ja kupiłam z ziajki,bo są od pierwszych dni- płyn do kąpieli i krem do pielęgnacji.Oprócz tego Linoderm do pupki i krem z filtrem z Linomagu.Dużo dziewczyn ma też Nivea i Hippa,ale mnie osobiście drażnił ich zapach,a na Niveę mam uczulenie,więc dla małej nie chcę ich kosmetyków od wypadku.
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:59   #4744
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

aniu cieszę sie, że troszke przeszło. Mam nadzieje, że wytrzyma maluszek jeszcze 2 tygodnie. Po 38 to już możesz rodzić.

Byłam w sklepie, upał jak cholera i już nigdzie nie wychodzę, bo nie dam rady. Oddycham jak stara baba, chodzę jak kaczka, wyglądam jak słon. Posiedzę w domu.

Idę piec pieguski.
Stary 2010-06-08, 13:00   #4745
farminka
Wtajemniczenie

ola to co się nic nie chwaliłaś,że też planujesz na ten tydzień?
Stary 2010-06-08, 13:05   #4746
agravka
Wtajemniczenie

zjem rosolek i biore sie za ogladanie planu b
Stary 2010-06-08, 13:05   #4747
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
U mnie to tak fazami jest- jednego dnia bym już chciała rodzić,następnego jednak pochodzić w ciąży jeszcze te 3 tygodnie,potem znowu bym chciała już małą mieć przy sobie,a wczoraj to w ogóle doszłam do wniosku,że najlepiej żebym już w ciąży nie była,mała była na świecie,ale żebym rodzić nie musiała i to ani naturalnie ani przez cesarkę,bo obu opcji się boję.No i nie dogodzisz I doszedł mi dodatkowy lęk-pierwsza noc w szpitalu z maleństwem.Boję się,że nie dam rady.Zostanę sama,obolała,zmęczona, zero doświadczenia,pewnie będę bała się ją w ogóle podnieść,a w praktyce pielęgniarki nie kwapią się za bardzo do pomocy.Zresztą głupio wołać je do każdej pierdoły... No i boję się,że będziemy leżeć w tym szpitalu i płakać we dwie
no teraz to sobie juz wkrecasz pewnie ze sobie poradzisz
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 13:07   #4748
papeteria
Zakorzenienie

marta moczyłam i jak trzymałam w górze pomogło , najgorzej jak wstane rano bo potem to nie boli, za to jak chodze to łydki mnie bola
anoxa no dokładnie jak po maratonie i bardzo dobrze ,ze nie pojechalas
anuszka z tym długim spaniem ostatnio mam to samo
idealnecialo spory, juz chyba wiele nie urosnie
alutka linomag napewno ...zobacze jeszcze jak z reszta mam z babydream zel z pompka do kapiel i chyba w oilatum sie zaopatrze
lilka no mocze i trzymam w górze ,ale efekt jest krótkotrwały tzn wiadomo ,że na drugi dzien jest to samo
swietnie , ale podziwiam nie mialabym sil chodzic po górach chyba
agravka super ja pieklam bez papieru nasmarowalam blaszke tylko , wiec moze dlatego mi te pierwsze sie tak rozlały , ale ogólnie to jak formujesz kulki powinno byc ok bo te drugie wyszły mi w miare a wlasnie tak formowalam
wiolek az tak nie bola najgorzej rano mam tylko nadzieje ze pare kilo z tych 20 na opuchlizne poszlo hehe
co do metek zobacze jak to bedzie
niezawsze ja nawet na rekach i łydkach mam cellulit ale wiem ze po porodzie zejdzie
dzidzia to w takim razie
mlm rety
karolcia przykro mi z powodu taty
Cytat:
no tez sie zastanawiam. moj maz stwierdzil ze jak ja zobaczyl to nie musial czekac az wyjde z badania bo juz wiedzial ze ja nie rodze. i ze teraz to juz mi sie nie da tak wkrecic bo juz wie jak wyglada rodzaca kobieta
he he
Cytat:
I doszedł mi dodatkowy lęk-pierwsza noc w szpitalu z maleństwem.Boję się,że nie dam rady.
ja sie tylko tego boje no i zeby z malym bylo ok bo o porodzie wogole nie mysle serio

Wlasnie piore gondolke z wózka i pokrowiec z nosidełka
A niedlugo ide na spacer z kolezanka i jej dwuletnia corą, a potem chyba kupie sobie jakis cycnik biały pare rzeczy do szpitala jeszcze i klapki bym chciala do "biegania "jakies .

A lazurowa nie miała miec dziś krążka zakładanego gdzie ona sie podziewa

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:08   #4749
entertete
Rozeznanie

cześć, na razie nie nadrabiam, zobaczyłam tylko, że 2 mamy już z dzidziusiami, Basia i Alguien gratulacje!!!!

ja jestem w dwupaku, po tygodniowym szpitalu, wymęczona szpitalnym rytmem, dziś wyszłam. Ogólnie okej, leczę infekcje, kończę 36 tydz., i jakoś mam zamiar dojść do siebie (szpital męczy jak nie wiem), na szybko z rad - weźcie więcej koszul niż mniej, bo gorąco i człowiek się poci strasznie, ciapki też lepiej przewiewne. Mój synek wazył dziś 2800, leży główkowo, ale się nie zapowiada na razie.
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:09   #4750
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Jejku tak sobie mysle, ze nie doczekam sie juz malej jak ja bym ja chciala miec przy sobie juz ciekawe jak Basia i Alguien, ktora pewnie juz w domku jest szczesciara.
widze ze z ta tesknota za mala masz podobnie do mnie ja tez juz tesknie za synkiem!

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Ja też mam mieć rodzinkę na głowie w sierpniu, tzn. moi teściowie miesiąc po moim porodzie jada na wczasy a, że ich 17-letnia, rozpieszczona córka nie chce już z nimi jechac to mój M wpadł na genialny pomysł, że przyjedzie do nas mieszkać na 2 tyg. co by głupot nie robiła chociaż ja twierdzę , że jej i tak nie upilnuje ale ona jest tak rozpieszczona, że nawet herbaty sobie nie potrafi sama zrobić nie mówiąc o śnadaniu bo teściowa nie pracuje i cały czas jej nadskakuje ja już wszystkim oznajmiła włącznie ze szwagirką, żeby sobie z głowy wybiła, że będę nadskakiwać wie gdzie herbata, chleb, i lodówka niech się sama obsługuje
A spakowałam torbę - ledwo się pomieściłam!!!
jej wspolczuje tymbardziej ze jak juz pisalam dla mnie to dosc by bylo drazniace gdy by mi sie ktos po domu krecil zwlaszcza ze to pierwsza dzidzia i sama musze sie najpierw odnalezc w nowej sytuacji

mlm
trzymam kciuki zeby was jak najszybciej wypuscili!

Cytat:
jeju wlasnie z innego watku dziewczyna mnie pocieszyla ze jak brunatny czop to pewnie jeden dzien mi zostal a moj wlasnie brunatny jest
hehe no to miala racje tez czytalam ze jak brunatny lub z krwia to porod lada dzien

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
tak sie zastanawiam jakie ciuszki naszykowac dzidzi do szpitala... bo spioszkow wogle nie mam, ale w taka pogode to chyba body, czapeczka, skarpetki i niedrapki, albo pajac wystarczy, hm?ale ile tego? co jeszcze z dzidziusiowych rzeczy trzeba wziac?
ja mialam generalnie nie brac do szpitala tylko wziac na wyjscie ale mnie nastraszyli ze te szpitalne sa podobno okropne i dziecko tragicznie w nich wyglada

wez pajacyki jesli masz polspiochy kaftaniki i body bo niby bedzie cieplo ale tego tez nie mozemy przewidziec z nasz pogoda poza tym musimy pamietac ze dzidzia w brzuszku ma okolo 37C wiec tak od razu go tez nie rozbierzemy niewiadomo jak

info odnosnie czopu sluzowego
"Produkowane przez łożysko hormony powodują, że macica przestaje byc twarda i zamknięta, powoli mieknie i rozciąga się. Jej szyjka skraca się, a gdy zaczyna się powoli otwierać, wydalany jest czop śluzowy, który do tej pory zamykał ujście macicy. Ten fizjologiczny "korek" może różnie wyglądać, może być wodnisty lub konsystencją zbliżony do galaretki: brązowy, różówy, czasami nawet krwistoczerwony. Czop może być wydalany stopniowo przez kilka dnia albo w ciągu kilku minut. Jeśli towarzyszy temu krwawienie - skonsultuj się z lekarzem. Wydalenie czopa to sygnał, że poród niebawem się zacznie."
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:12   #4751
agravka
Wtajemniczenie

kurde, wlasnie dzwonila do mnie sekretarka mojej ginki i przelozyla mi wizyte z 17 czerwca na 22... a na wizycie miala mi dac skierowanie do szpitala... mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo do tej pory...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 13:17   #4752
farminka
Wtajemniczenie

Lecę do lekarza.Trzymajcie kciuki Chociaż sama nie wiem co bym chciała od niego usłyszeć Przynajmniej dowiem się czy jest jakieś rozwarcie czy nie... Do wieczora
Stary 2010-06-08, 13:19   #4753
papeteria
Zakorzenienie

entertete dobrze ze ok a synus spory
farminka

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:25   #4754
itakasia
Zakorzenienie

pewnie dziewczyny wroca z wizyt jak wyjde, doczytam wieczorem
entertete
bardzo fajnie ze wszystko ok, i duza dzidzia
Alutka
ja kupuje hippa
Stary 2010-06-08, 13:26   #4755
anoxa
Zakorzenienie

farminka ty juz sobie nic nie wkrecaj a pielegniarki od tego sa zeby pomoc

Cytat:
Dziewczyny jakie kosmetyki do pielegnacji niemowlat kupujecie? Mam na mysli co do kapieli czy jakies kremy?
ja mam zel do mycia ciala szampon kremik na odparzenia z hippa zwykle mydelko w razie uczulen z bambino kremik do buzki z ziajki do pupy jeszcze mam sudocrem i tormentiol a oliwke z nivea

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
ja jestem w dwupaku, po tygodniowym szpitalu, wymęczona szpitalnym rytmem, dziś wyszłam. Ogólnie okej, leczę infekcje, kończę 36 tydz., i jakoś mam zamiar dojść do siebie (szpital męczy jak nie wiem), na szybko z rad - weźcie więcej koszul niż mniej, bo gorąco i człowiek się poci strasznie, ciapki też lepiej przewiewne. Mój synek wazył dziś 2800, leży główkowo, ale się nie zapowiada na razie.
dobrze ze wkoncu cie wypuscili a z tym meczeniem to racja znecaja sie na maxa

dziewczyny wklejam propozycje tytulowe do wego watku piszcie pogrubiony numerek w postach zebym wiedziala jaki obstawiacie bo chyba jeszcze dzisiaj wieczorem bede musiala zalozyc nowy watek bo jutro mnie pewnie caly dzien nie bedzie jak wizyta a z was sa niezle pisareczki

1.Słoneczko już świeci,więc rodzą się nasze dzieci"

2.Juz niedlugo sie rozpakujemy bo lato czujemy"

3.Letnie słońce świeci, woła na świat nasze dzieci.

4.Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy.

5.Zanim się lato skończy, dzieciaczek do nas dołączy.

6.Letnie maluszki opuszczają mamine brzuszki.

7.Nasze letnie promyki są już w naszych ramionach.

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-06-08 o 13:27

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 13:28   #4756
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ide na wizyte, prosze o kciuki Czeka mnie rozmowa o CC
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:30   #4757
jaszczka
Zadomowienie

Jezuuuu Aniaa co ty mi robisz?? przecież ty masz termin taki jak ja najpierw Basia, teraz Ty??!! ło matko teraz to już naprawdę mam stresa
spróbuj się może trochę jeszcze przespać i odpocząć, bo jak się w nocy zacznie to już sobie nie pośpisz...

MlmFM - żebyś szybko wyszła i za wyniki
Anoxa - dobrze że nie pojechałaś, a babcia niech się obraża, ty i dzidzia jesteście ważniejsze edit: nr 3 najbardziej mi się podoba

Dziewczyny za wizyty (za pieskową też )
Śliczne zdjęcia powklejałyście

Jeszcze coś miałam.... hmmmm.... aaaaaaaaaaaaa!!!! skleroze miałam
nie pamiętam co jeszcze miałam napisać...
no nic ja spadam pod prysznic i szykuję się do szpitala na wizytę, trzymcie kciuki!!

Edytowane przez jaszczka
Czas edycji: 2010-06-08 o 13:32
jaszczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:32   #4758
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Lecę do lekarza.Trzymajcie kciuki Chociaż sama nie wiem co bym chciała od niego usłyszeć Przynajmniej dowiem się czy jest jakieś rozwarcie czy nie... Do wieczora
Stary 2010-06-08, 13:33   #4759
itakasia
Zakorzenienie

anoxa
3
karolka
kciuki sa twoje "malenstwo" to pewnie juz gotowe do wyjscia ciekawe czy ma juz 3kg
Stary 2010-06-08, 13:36   #4760
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
cześć, na razie nie nadrabiam, zobaczyłam tylko, że 2 mamy już z dzidziusiami, Basia i Alguien gratulacje!!!!

oj bidulko ale najważniejsze, że wszystko wporządku i maluszek też już duży

Cytat:
jej wspolczuje tymbardziej ze jak juz pisalam dla mnie to dosc by bylo drazniace gdy by mi sie ktos po domu krecil zwlaszcza ze to pierwsza dzidzia i sama musze sie najpierw odnalezc w nowej sytuacji
też jestem tego samego zdania i nie uśmiecha mi sie to wszystko bo ja myśle, że teściowie nie powinni się zgodzić na ten pobyt u nas bo M to całymi dniami w pracy więc i tak wszystko na mojej głowie.

Cytat:
Kciuki zacisnięte

Oj przesadziłam trochę z tym słońcem, plecki mi się z deczka na 3/4 przypiekły

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:37   #4761
justynacz80
Rozeznanie

To ja może dopiszę:
"8. promienie słońca się pojawiają i nasze dzieci witają"
"9. W tym roku zero wakacji- za to moc porodowych atrakcji"
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:38   #4762
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Stary 2010-06-08, 13:39   #4763
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:

1.Słoneczko już świeci,więc rodzą się nasze dzieci"

2.Juz niedlugo sie rozpakujemy bo lato czujemy"

3.Letnie słońce świeci, woła na świat nasze dzieci.

5.Zanim się lato skończy, dzieciaczek do nas dołączy.

7.Nasze letnie promyki są już w naszych ramionach.
mnie sie podoba 2, 3, 4

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ide na wizyte, prosze o kciuki Czeka mnie rozmowa o CC

jaszczka za wizytę

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 13:41   #4764
justynacz80
Rozeznanie

Ale dzisiaj wysyp wizyt Trzymamy kciuki i czekami na wieści.
Za pieska też zaciśnięte.
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:43   #4765
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

mi sie ten najbardziej podoba tylko ja bym dala

Letnie maluszki opuszczają nasze brzuszki

dziewczyny kciuki zacisniete za wizyty
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:55   #4766
wiolek1
Zadomowienie

kociamborek oby wszystko było dobrze

anuszka za pieska

Cytat:
kociamborek trzymam kciuki

anuszka za psiaka tez przeciez on tez jest bardzo wazny!! a ja mam duze problemy ze spaniem w nocy zasypiam czasem nawet grubo po 1 a o 4 sie budze na siusiu i znowu do 7 czasem leze a jak mi sie uda jeszcze przysnac to do 10 czasem gnije
a ja od ostatniego tygodnia też źle sypiam. jak się budze w nocy na siku i rano jak wstaje to jakby mnie brzuch boli tak jakbym miała codziennie wzdęcia i jakbym go gniotła strasznie w nocy ale zaraz po wstaniu przechodzi

idealnecialo wyglądasz super i normalne, że w ciąży się jest większym ale tobie ile by nie mówic że dobrze wyglądasz ty i tak swoje

justynacz mam nadzieje, że będzie ok z szyjką
a na brodawki kupiłam bepanthen MAŚĆ nie trzeba zmywac i od razu jest do dupki dzidziusia

Cytat:
ja mam wszytsko z hippa chociaż wiem, że nie powinno się z 1 firmy
mam płyn do mycia ciała i włosków, oliwke, balsam ( będe zamiennie używać ), krem na odparzona dupke

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
zjem rosolek i biore sie za ogladanie planu b
ja też będe to oglądac wieczorkiem

entertete współczuje ze szpitalem ale ogólnie już bezpieczna po 26 tygodniu ale potrzymaj jeszcze małego u siebie

Cytat:
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:56   #4767
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

5 i 9

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:00   #4768
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
justynacz mam nadzieje, że będzie ok z szyjką
a na brodawki kupiłam bepanthen MAŚĆ nie trzeba zmywac i od razu jest do dupki dzidziusia
tez mam bepanthen i tez mi babka w aptece mowila ze bardzo dobra jest dla dzidzi do pupy
Stary 2010-06-08, 14:06   #4769
wiolek1
Zadomowienie

mi się najbardziej ten podoba

karolcia, jaszczka

dzięki dziewczyny za kciuki
ja już po wizycie i dziwna to była wizyta
gin zobaczył tylko wyniki sprawdził tętno małego i pogadał sobie ze mną i tylo
nie badał mnie ginekologicznie ( tłumaczył, że jeżeli nie zgłaszam dolegliwości typu częste twardnienia czy bole brzucha to w tym tygodniu nie musi mnie badać) i następną wizyte mam za miesiąc ( myślałam, że teraz szybciej ale widac nie) czyli w 36 tygodniu i wtedy mi zrobi HBS i mam nadzieje usg zeby zobaczyć jak mały ułożony bo miesiac temu był główką ale wydaje mi się, że się przekręcił...

no i mimo, że hemoglobina nie spadła od miesiąca ( 11.3) to przepisał mi feroplex - fevoplex ? ale powiedziaił, że co 2- 3 dni łykać bo teraz dopiero zacznie mi synek wyżerać ( mówił, że chłopcy bardziej niż dziewczynki )

co do metek to posłucham waszej rady i nie będe wycinac chyba, że jakieś ogromniaste

ok ide troszke prasować bo cała fura ciuszków czeka i ostatnie pranie wywiesić muszę

dzidzia za usg co byś mogła ładnie buźke zobaczyć i oczywiście się pochwal po

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-06-08 o 14:09
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:11   #4770
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Halo halo
My już z pieskiem po wizycie, jutro będzie miał już sciągany gips Bardzo się cieszę, bo już się biedak męczył. W planie miał mieć gips jeszcze 2 tygodnie, ale szybko się wszystko zrosło. Miałby ściągnięty dziś, ale się nażarł rano i nie mogliby go uśpić. także jestem szczęśliwa

A co do tytułu to dla mnie nr 4 wygrywa

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

wiolek super, że wszystko dobrze (ja też nie mam teraz częstszych wizyt )

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

a tej maści co ja mam ziaja lano też nie trzeba zmywac

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

co do kosmetyków dla dzidzi- ja mam z ziajki i z nivea Można je stosować od 1 dni życia no i sudocrem mam do pupy.
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości