|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
A mnie jest smutno bo TŻ właśnie się zamienił z kolegą i idzie jutro na cały dzień i noc do pracy
|
#4742 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
Hej SPD!
Piszecie tak że się nadążyć nie da ![]() Mam teraz baaardzo zajęty weekend < akcja promocyjna szkoły w której pracuję> i nie mam kiedy do Was pisać. Ale staram się czytać na bieżąco. Ciekawe jak tam Motylek, mam nadzieję że teściowa nie zepsuła jej ślubu, a ona sama świetnie się bawi ![]() A Wam kochane życze udanego weekendu ( w pracy, w domu, z TZ czy bez )Buziaki i zapewne do poniedziałku. |
|
|
|
#4743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jaka nudaaaaaaaaaaa.... obejrzałam już wszystkie odcinki lie to me na necie
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#4744 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
My będziemy mieć w kwietniu 3 lata... O ile dotrwamy... ![]() Cytat:
A mi dziś dzień szybko zleciał. Rano przyjechałam do rodziców, potem małe zakupki z mamą i siostrą, potem odzwiedziliśmy babcię, a później byliśmy na grillu na działce u wujka Obżarłam się strasznie... Moją dietę zawsze niweczą weekendy... ![]() P.S. Widzę, że nie tylko mój TŻ dziś poszedł na wesele sam
|
|
#4746 |
|
Konto usunięte
|
Ja namiętnie oglądam Losta - kończę właśnie drugi sezon
Wprawdzie już widziałam ten serial, ale teraz oglądam z angielskimi napisami, żeby na bieżąco uczyć się języka Marzy mi się jeszcze dostęp do angielskich książek, ale u mnie w mieście znalazłam tylko jedną wypożyczalnię takowych i jest na drugim końcu świata ![]() W ogóle zostały mi jeszcze tylko 4 dni mojego wakacyjnego kursu. Od lipca uczęszczam na intensywny kurs angielskiego - 5 dni w tygodniu wieczorami. Oczywiście namarudziłam się przy tym niemiłosiernie, bo mało się z mężem widziałam i nie miałam jak do domu jechać, bo za daleko mieszkam i wyjazd na weekend średnio się opłaca. Ale wiem, że będzie mi tego brakować. Bo nauczyłam się naprawdę bardzo bardzo dużo |
|
|
|
#4747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4748 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z prasowaniem robię dokładnie tak samo ![]() Cytat:
nie wiem tylko co Cie interesuje? z drugiej strony ja nienawidzę czytać na ekranie i musze wszystko drukowac![]() gdyby któraś z Was miała ochotę na fabułę to tu można znaleźć dużo fajnych pozycji. część za darmo, część za kody z coli. właśnieoglądam "nianie w nowym jorku" i Was oczywiście podczytuje
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zbieram w małym pokoju na krześle i zbieram a pózniej ok 2 h prasuje. ostatnio mój małż pytał gdzie wciągneło jego koszulki i przypomniałam sobie o tej kupce w pokoju
a my ponad rok po ślubie cywilnym i niecałe 2 miechy po kościelnym, podróży poślubnej itp. raziem jesteśmy od hm dwa lata z kwałkiem. ponoć szybko nam to poszło :P |
|
|
|
#4750 |
|
Konto usunięte
|
fantastycznie!!! wiem, że to głupie i banalne pytanie - ale i tak je zadam - gotuje Ci? zawsze chciałam mieć męża kucharza, albo choć z pasją amatorską do gotowania, a mi się trafił prawnik-pisarz ![]() nie no dobra nie narzekam, ale kulinarnego mistrza w domu zazdroszcze
|
|
|
|
#4751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
marzył mi sie kucharz a mam automatyka co to zero talenta kulinarnego posiada. ale musze sie pochwalić - gotuje lepiej niż teściowa zreszta...ona ma tylko talent do wkurzania ludzi i fałszywej sympatii |
||
|
|
|
#4752 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tym bardziej że teraz szuka nowej pracy i większośc czasu jest w domu choć zdarzały się czasy kiedy do garów trzeba było go zagonić no a po gotowaniu zostaje wielka sterta garów do umycia dla Judka![]() Pisarz?:wow: Podziwiam, a o czym pisuje Twój tż? Cytat:
1. trzeba kupić 1litrową colę 2. zalogować się na tu 3. wpisać kod spod nakrętki 4. usiąść wygodnie z michą chipsów i wybrać film ![]() Przekażę tżtowi Wasze "pozazdoszczenia" dziewczyny. Na pewno się ucieszy ![]() A Wam baaaaaaaaaaardzo dziękuję
||
|
|
|
#4753 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie kochane - próbował któraś lecze pikantne z pieczarkami z biedronki ? zakupiłam dziś (z racji że mój małż pracuje do pozna jutro) i planuje to sobie na obiadek strzelić z ryżem. bezmiesne bo ja nie mam codziennie pypcia na miesko wole bez
a TŻ od września bedzie jeczał za schaboszczakami jak zacznie normalne godziny pracy :P---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- piszę z literówkami bo po ciemku tż śpi a nie chcę go budzić przepraszam
|
|
|
|
#4755 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny bardzo dawno mnie u was nie bylo ale mam nadzieję że nadrobię zaległości
Cytat:
.Cytat:
a w domu taką prowizorkę odwalił. Podobno szewc w dziurawych butach chodzi . U was też tak jest że nie można się doprosić o tego typu rzeczy ?Cytat:
![]() Cytat:
, zdążymy przejechać przez pół miasta i dopiero załapuje o co chodzi. Tak więc nawigacją zajmuję się ja bo sporo jeździłam autobusami i lepiej niż nawigacja wiem jak się poruszać po mieście, gorzej jest w trasie.
|
||||
|
|
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
O mamo, nie wchodziłam na wizaż przez całą dobę
!Nadrabiam zaległości, robię powtórki z angielskiego i do łóżka! Wysprzątałam na błysk całe mieszkanie, wszystko mnie teraz boli Czy Wy też tak macie, że jak mają przyjść goście to sprzątacie hm... bardziej dokładnie ?
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Natomiast jak przychodzą goście to dostaję małpiego rozumu i biegam ze szmatką jak nakręcona |
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Chciałam się przywitać. Wyprawiłam męża do pracy i wracam do łóżeczka.
|
#4759 | |
|
Żona Idealna :)
|
Dzień dobry Kobietki
![]() Cytat:
Taak niech się stara!!!! Wiem, że mu zależy, ale niech to w końcu zacznie okazywac!!! Idę się pakowac, bo niebawem mamuśka po mnie przyjedzie Kilka dni pobędę w domciu.. W końcu jakieś wolne od pracy ![]() Dobrze, że w domu też mam neta.. nie będzie zaległości
|
|
|
#4760 |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny! mówiłam, żebyście się relaksowały i odpoczywały to nie tylko produkujecie i produkujecie na wizażu
![]() ![]() ![]() u mnie wczoraj dzień spędzony aktywnie 20km na rowerze, byliśmy na wycieczce, ale niestety przebiłam koło no nic jest wojna- są ofiary poza tym Luby kupił mi w aptece żel bobodent na wyrzynanie 8 i ból zniknął jak ręką odjął Ssnowdrop fajna sprawa z tymi punktami coca-coli, ale jak to działa? za te punkty to ten film możesz obejrzeć tylko 1 raz tak? ![]() fajnie, że pogoda znów letnia, boję się nadejścia jesiennej szarugi, deszczu i wiatru
|
|
|
|
#4761 |
|
kobieta za ladą
|
hej witam sie babeczki kawką
![]() niewyspana jestem za gorąco mam niestety w domu w nocy (30 stopni)i nie idzie spać śniło mi sie ze byłam w domu rodzinnym i nie chciałam wracać tu ze łzami w oczach błagalam mojego by przyjechał po nas za pare tygodni![]() boże czemu ja tak tęsknie
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Tak tak, jestem, żyję, mam się dobrze Sporo czasu mnie tu nie było, ale przeczytałam wszyściutko! - od deski do deski. W piątek wieczorem (w sumie już w nocy, bo było przed 1) wchodzę, a tu do przeczytanie... 9 stron!!! Myślałam, że Was zabiję Ale jako, że TŻ oglądał coś jeszcze w tv i nie miałabym kompana łóżkowego, usiadłam i wszystko przeczytałam. To nic, że czytałam do 2 i w sobotę wstałam z oczami na zapałki ![]() Dobrze, że trwa weekend, bo pewnie znów zastałabym kolejne 10 nowych stron ![]() Było wiele poruszonych tematów, nie wszystkie pamiętam, ale na te ważniejsze odpowiem. Nie cytowałam, bo byłoby za dużo... TŻ niewracający do domu: No nie! W głowie się nie mieści! Ach, szkoda słów... Sorry, ale po prostu nie rozumiem dziewczyn, które na własną prośbę wpędzają się w niezdrowe związku. A takich niestety coraz więcej... firanki - makarony: ja mam, z all... Kupiłam już dwa lata temu jak się wprowadzałam, takie najtańsze. Fajne są, ale po tych dwóch latach już chciałabym coś innego Niestety fundusze na to nie pozwalają, więc ze zmianą muszę poczekać. Ale polecam - fajna alternatywa dla tradycyjnych firanek.ijaa, wiedziałam, że szybciej weźmiesz się za książkę kucharską Ale to z braku wolnych środków, więc mam wybaczone ![]() motylku, dziękuję za troskę o kicię. Dlatego mnie właśnie od czwartku już nie ma, bo wszystko kręci się wokół kici. Mała czuje się dobrze, ale większość dnia jeszcze przesypia, jest osłabiona i chodzi bokiem - ze względu na kubraczek i ze względu na ból, który jest na pewno. Wczoraj byliśmy na kontroli, to wet powiedział, że wszystko super się goi i jest wszystko ok. Mam nadzieję, że niedługo dojdzie do siebie, bo brakuje mi jej szalejącej po całym mieszkaniu... I dziękuję dziewczynom, które wzywały mnie do odpowiedzi ![]() Ja od czwartku mam urlop, ale tak jak napisałam - jestem z kicią. W pt tylko byłam w zakaźnym na kontroli i na uczelni odebrać dyplom - jeszcze go nie mają, bo rektor jest na urlopie A poza tym dni mijają, a ja lenię się okrutnie i nawet nie mam posprzątane. Albo sterylizacja, albo kontrola u weta, albo zakupy, albo lenistwo. Chciałam nawet teraz posprzątać, ale TŻ wrócił z nocki i śpi, więc odpada. W kwestiach oszczędnościowych baaardzo ciężko. Sterylizacja była planowana, ale są jeszcze dwie wizyty kontrole i za parę dni zdjęcie szwów (tego nie liczyliśmy). Wszystko mieliśmy policzone na styk praktycznie, a tu w piątek TŻ oparzył sobie rękę w pracy (dość poważnie) i wczoraj wydałam w aptece ponad 20zł na jakieś gazy, bandaże i plastry żelowe, a czeka mnie jeszcze co najmniej raz tyle, bo kupiliśmy tylko 2 plastry żelowe (5,40zł/szt ![]() ***** EDYTOWANE I OCENZUROWANE - niektórym się to nie podobało. Bo przecież na forach nie można powiedzieć, co się myśli... ***** Może też dlatego już tak chętnie tu nie wchodzę... ![]() A poza tym dzień dobry wszystkim. Ale upaaał...
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2010-08-22 o 12:18 Powód: skasowanie kawałka tekstu, który nie odpowiadał co niektórym |
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak! zwłaszcza jak z wizytą zapowie się teściowa
|
|
|
|
|
#4764 |
|
kobieta za ladą
|
oki zrozumiałam i znikam
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... Mam jakieś deja vu...
A któraś nawet tak ładnie ostatnio napisała o obrażaniu się po napisaniu paru słów... To może ja zniknę, a Wy sobie plotkujcie...
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
aaby ja nie podejme sie komentarza bo jestem tu nowa. może po prostu dziewczyny zrobiły miejsce na luzne rozmowy na każdy temat...czasem każdej z nas brakuje takiego pierdu pierdu o byle czym ;-)
a tak w ogóle dzień dobry wszystkim ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- i nikt tu się nie obraza, chyba ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- a może jednak ? |
|
|
|
#4767 |
|
Konto usunięte
|
cześć Aaby, fajnie, że w końcu dałaś znać co u Ciebie
![]() co do tego co napisałaś na temat pisania nie na temat w tym wątku... hmm poczułam się trochę dziwnie bo wydaje mi się, że skoro piszemy już tyle czasu, zżyłyśmy się ze sobą to wiadomo, że chcemy siebie informować na bieżąco co u nas i nie zawsze ma to związek z oszczędzaniem, z resztą tytuł wątku odnosi się nie tylko do oszczędzania, ale także mieszkania z Tż więc jakby się tak trzymać dokładnie tematu wątku to ja nie powinnam napisać tu ani jednego posta bo z facetem jeszcze nie mieszkam, przeprowadzam się dopiero za 3 tygodnie... z jednej strony Aaby wiem, że chciałaś dobrze, a z drugiej jest mi tak jakoś dziwnie i trochę przykro, bo czuję się trochę zmuszona do trzymania tematu wątku i pisania tylko na temat, a wiem że trudno pisać tylko o oszczędzaniu i czasem chce się człowiek podzielić tutaj innymi refleksjami.. I żeby nie było- ja się nie obrażam, ja tylko przedstawiam swoje zdanie
|
|
|
|
#4768 | |
|
|
Cytat:
hmm.. tu chodziło o mojego TŻ.. nie przypominam sobie, żebym pisała jaki on kochany i w ogóle.. Napisałam, że się stara odkupić swoje winy..i że zrozumiał swój błąd. kiedyś myślałam tak jak Ty, że raz zrobi coś takiego i wylot, ale to nie takie proste, gdy się kogoś kocha.. ![]() A co do tego, że piszemy tu o różnych rzeczach, a nie tylko o oszczędzaniu to ja myślałam, że jest to wątek założony właśnie po to, by sobie pogadać, wyżalić się itd. Bo ileż można mówić o oszczędzaniu?! Ale skoro TYLKO o tym ma być tu mowa, to ja uważam, że to jest bezsensu.. ![]() :co ol:![]()
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi o to, że ok, pogadajmy, poplotkujmy... Ale wątek ma konrektny tytuł, konkretną tematykę, i chcę np. znaleźć przepis, który któraś z dziewczyn zamieściła, a muszę przekopywać się przez 20 stron o dzieciach... Nie da się tego jakoś w jednej wiadomości ująć?! A to wygląda tak, że ktoś napisze zdanie, zdanie odpowiedzi, coś się przypomni, znów zdanie, dwa zdanie odpowiedzi... I 20 stron paplaniny. No ale widocznie z innym zamiarem założony był ten wątek. Kashmirka, dziękuję za wyrażenie opinii
|
|
#4770 | |
|
|
Cytat:
ano chyba, ż♠e tak. to nawet się zgodzę, ze bezsensu jest pisanie jednego zdania.. zamiast zawarcia wszystkiego w jednej wiadomości. Wybacz musiałam źle zrozumieć Twoje intencje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

Jestem żonką 

przed chwilą dwie non stop wlatują bo okna mam uchylone jakaś masakra normalnie
.

, nie odpuszczaj za szybko, niech Cię trochę po rozpieszcza za te nerwy wszytskie 

no nic jest wojna- są ofiary