|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
hej
![]() milego weekendu życzę ![]() My jutro idziemy na wesele , średnio mi sie chce , bo wiem , ze mam troche nauki , ale trudno juz...
#4742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aj, stanęłam sobie jedną nogą na klapka drugiej i poleciałam nogami na róg naszego łóżka ![]() ![]() ![]() Byłam z koleżankami na pizzie i piwie, fajnie było, tak dawno nigdzie nie wychodziłam do centrum i jeszcze sama. TŻ poszedł do szwagra i jeszcze go nie ma a na 7 idzie do pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cześć ![]() a wiesz, że może to jest właśnie ten powód? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() już relacjonuję, wytłumaczę się tylko, poszłam do łazienki, nic mnie nie wciągnęło ![]() a więc: od rana adrenalina, wiózł nas kolega, ma auto na gaz, no i ledwie wjechaliśmy na drogę, auto kaszle, gazu jakby nie dostaje... na szczęście blisko domu, moglibyśmy się wrócić po nasze, jakby co. ale zajechaliśmy na stację, zatankował troszku benzyny i to chyba było to, bo potem już w porządku. jedziemy, a tu korek! nijak wyminąć, nie wiemy czemu korek... okazało się, że na światłach stały auta, a nim się taki tir pozbiera, to wiadomo. dojechaliśmy, kolejna adrenalina-czy nas wpuszczą z naszymi plecakami. no bo niby wymiarowe, ale jak się napakowało, to się trochę odwymiarowiły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podsumowując: mam 4 gb zdjęć i filmików, kupujemy grę, poznałam trochę rodziny, jestem mile zaskoczona rozwiązaniem komunikacyjnym, a raczej sposobem opłacania, wypiłam lemoniadę, która ma posmak i piankę jak piwo, przeleciałam się samolotem, wróciłam zdrowa, choć tam mnie gardło bolało. ogółem: PLUS ![]() koniec ![]() no to co, wykańczamy wątek? ile trzeba postów? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
wpadłam na chwilkę przed zajęciami, bo już spać nie mogłam, całą noc siedział z nami nasz króliś i po 5 rano się mocno uaktywnił ![]() ![]() bezaczku fajna relacja, chcialabym też kiedyś pograć na wii, a o tej drugiej grze nie słyszałam, możesz dać jakiegoś linka na pw do niej? cieszę się, że z wylotem nie mieliście problemów, no i że trochę mimo wszystko wypoczęliście? żeby skończyć wątek trzeba 5000 postów, więc trochę jeszcze nam brakuje ale ciepło dzisiaj znowu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
hejoooo
![]() ![]() Dzisiaj na uczelnie dopiero na 11.45 ![]() ![]() ![]() ![]() Już jest gorrąco, boje sie myśleć co będzie póżniej ![]() certi, widzę że my takie same capki jesteśmy ![]() ![]() bezaczku, no ja się bałam ze Cię wciągnęło albo coś ![]() ![]() ![]() Miłego weekendu kochane! |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać i zaraz jedziemy z Tż na zakupy, potem popiszę trochę pracy a następnie mam meczyk Polska-Brazylia ![]() ![]() ![]() bezaczku cieszę sie że wyjazd się udał ![]() certi ja też mam wielkiego siniaka na kolanie bo jak włączałam telewizor do kontaktu po burzy to przywaliłam z całej siły w komode ![]() acelinko miłego dnia w szkole ![]() dziewczyneczka zazdroszczę troszki, też bym poszła na wesele ![]() dana dobrze że rentgen wyszedł ok ![]() mmmmmm a co u Ciebie? sjoanna nie kochana, swoje wykłady co miałam o przemocy przepisywałam w ramach tej jego pracy ![]() Uff zapowiada się i u mnie niesamowity gorąc, przyznam się że nie przepadam za upałami ![]() miłego dnia laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ja standardowo nie mam czasu nadrabiać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj zawiozłam TZcika dopracy,potem byłam z mamą na zakupach a teraz sprzątanie, pranie i obiad ![]() No, może jeszcze wizaz w międzyczasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Odpoczywam sobie teraz, korzystam z okazji i w końcu poodpisywałam. Przepraszam, jesli kogoś pominęłam, dziękuję Wszystkim za miłe słowa ![]() My nie mamy planów na weekend, dziś TŻ pracuje, ale może jutro coś wymyślimy, jakiś wyjazd za miasto, do uzdrowiskowej miejscowości na lody... Zacznę powoli planować nasz wyjazd do Zakopca, nie mogę się doczekać ![]() ![]()
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Bezaczku - to byla twoja pierwsza podroz samolotem?
No to mialas prawie wszystkie atrakcje. Poza turbulencjami - ale tych nie zycze nikomu. ![]() Ja mialam intensywny weekend - dlugi bo maz mial wolne od czwartku i codziennie wydawalo mi sie ze to sobota. Wiec mialam 3 soboty ![]() Dzisiaj jest tak parno ze spac nie moglam. ![]() A teraz dobre wiesci - juz mi sie ta podloga taka straszna nie wydaje. Gadalismy wczoraj dlugo z fachowcem, rozplanowalismy lazienke, ogladalismy znowu to mieszkanie ktore prawie juz wyremontowal i powiem wam ze jestem duzo spokojniejsza. Taka rozmowe powinnismy odbyc na poczatku zeby facet wiedzial co my planujemy, czego chcemy a nie co chce tesc. ![]() Podloga juz mi sie nie wydaje taka strasznie jasna - wczesniej byla pokryta bialym pylem z tynkow a teraz ja widzialam prawie czysta. ![]() Mamy probnik kolorow - teraz przede mna mordega wybierania - jaka ja strasznie niezdecydowana. ![]() Facet zrobil w tamtym mieszkaniu sciane w salonie jasno szara - ale tak jasna ze widac ze jest szara jak sie spoglada na roznice miedzy sciana a sufitem pomalowanym na bialo. Wiecie - tak zrobione ze jest pasek bialy na scianie u gory przy suficie. W kuchni zrobil tak samo z zoltym. My wybierzemy bardziej zdecydowany kolor. ![]() Cos z szarosci wpadajacych w braz - zeby byl cieply - a nie z tych niebieskich bo sa zimne.
#4751 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to jazda, dziewczyny! jeszcze tylko trochę postów! damy radę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() my też się cieszymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my mamy podobne płytki, jeśli chodzi o fakturę. a na ścianach w gościnnym mamy taki beżyk jasny, w aktualnym świetle lampowym o kilka tonów ciemniejszy, niż część rogówki. niechcąco dobraliśmy bardzo podobne odcienie ![]() wiecie co? dzień mnie nie było, a tu znowu takie pustki ![]() szwagier był z rodziną na grillu u nas. i moja mama. pojedliśmy trochę, pojechali, a mi się przypomniało, że w zamrażarce lody zostały, co to je kupiłam specjalnie na grilla, co mi się prawie roztopiły w aucie, bo nasza klima to otwarte okno ![]() ![]() pisać, pisać! ![]() dobranocek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() i juz po weekendzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w szkole tez byłam w sobotę na szczęście 2 egzaminy juz mam zaliczone ![]() ![]() Trzeba pisać dużo zostało tylko 250 postów.
#4753 |
Wtajemniczenie
|
cześć, a my nic szczególnego nie robiliśmy wczoraj, obiad, potem pojechaliśmy sobie z moim tatą na działkę i graliśmy w krykieta, a potem w karty (remik) i wróciliśmy oglądać finał x factor.
A dzisiaj poniedziałek, więc czas ruszać do pracy. Oby szybko zleciało ![]() miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Widze ze spedzilyscie weekend na swiezym powietrzu.
U mnie bylo pieknie i goraco w sobote a w niedziele padalo co chwila i grzmialo czasami. No to ja w ramach nadrabiania ilosci postow wrzucam moje kolory scian. Zrobilam zdjecia probek kolorow na palecie barw i musialam poprzestawiac ustawienia telefonu bo kolory pokazywalo w blekicie. Moze teraz bedzie lepiej. Zdjecia cyknelam wczoraj w pochmurny dzien. Dzis zrobie druga serie w slonku ![]() Obgadalismy z mezem i ustalilismy jakie meble do sypialni. Ale na sypialnie to mamy jeszcze czas. Niestety rodzinka starych mebli nie pozbierala i stoja wszystkie - odsuniete od scian i nakryte plachtami. Oto zdjecia wybranych kolorow - 1910 i ten ponad nim 4421. Podoba nam sie tez 1911. Tak sie zastanawiam czy ten 1911 jest posrednim odcieniem miedzy 1910 a 4421. Czy ktos wie jak sie nadaje numery tym kolorom? Czy 1910 nie za jasny a ten 4421 za ciemny? Bo wszystkie sciany maja byc pomalowane wybranym kolorem. Plus biale meble plus kolorowe dodatki. Juz mysle o pomaranczowym w kuchni a niebiesko - turkusowym w lazience. ![]() Co do przedpokoju - to nie wiem jakie dodatki bo dlugi i chyba ciemny bedzie. Zobaczymy. No i salon - podoba mi sie szara kanapa i biale meble no ale jaki dodatek kolorystyczny? Mama mi sugerowala zeby sie zorientowac czy biale meble nie zolkna? ![]()
#4755 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie i ja
![]() My w sobotę byliśmy u znajomych na grillu, było bardzo fajnie a że brzusio na razie się uspokoił to wróciliśmy jakoś przed 1 ![]() w niedziele cały dzionek na dworku, najpierw u tesciów na lodach i kawce pod parasolem na podwórku, potem jak wracaliśmy do domku zajechaliśmy do znajomych i też na dworku posiedzieliśmy przy zimnych soczkach ![]() Tż już w pracy a ja dzisiaj cały dzień w domku bo jak dla mnie na dworku za gorąco ![]() ![]() sjoanna czyli wszystkie ściany będę w jednym kolorze tak?? no więc jeżeli tak to ja bym tego najciemniejszego nie kładła, lubię ciemniejsze kolory ale ja pewnie bym zrobiła dwie ściany jaśniejsze wtedy, a jak wszystkie mają być jednakowe to chyba mnie najbardziej podoba sie ten odcień 1911 ![]() ultra gratuluje zdanych egzaminów ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Tak popatrzylam i widze za numeru tego 1910 nie widac - to ten pod 4421.
No i jak patrze na ekranie to jest roznica miedzy 1911 a 4421 a jak patrze na papierek to jakos nic nie widze ![]() O cos duzo patrzenia ![]() Ultradiola - widzisz nawet nie zauwazylam ze zdalas egzaminy Brawo! ![]() Mowisz ze tylko wybor kafelkow i remont gotowy - ja bym wolala juz zdrapywac stara farbe niz wybierac sposrod tylu fajnych wzorow i kolorow. No i jeszcze dochodzi czynnik niestety przewazajacy - cena ![]()
#4757 | |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za gratki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak to w ogóle Magolinko ciesze się ze juz lepiej się czujesz i brzusio nie boli ![]()
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Nowa porcja zdjec - przepraszam ze ja wam tu watek remontowy robie ale ostatnio jestem monotematyczna.
Smieja sie ze mnie ze wszystko przeliczam na kafelki ![]() Zdjecia zrobilam przed chwilka przy drzwiach balkonowych. Na zewnatrz swieci pieknie slonce ale ta strona jest jeszcze w cieniu. Nie patrzec na mojego palucha. ![]()
#4759 |
Zakorzenienie
|
czesc
nie mam czasu nadrabiac, chcialam tylko powiedziec ze wczoraj mielismy chrzciny, wszystko pieknie sie udalo, jak bede miala zdjecia to cos Wam wstawie ![]() milego popoludnia
#4760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() metkaa ciesze się, że chrzciny udane i czekamy na zdjęcia Szymusia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |||||
Zakorzenienie
|
hejo kochane
![]() ![]() już nadrabiam szybciutko ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() a jak się udało weselisko? wybawiona? ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nie byłam na zadnym dodatkowym USG ale fajna opcja i przepiękna pamiątka ![]() Cytat:
![]() ja mam jeszcze jeden egzamin w sobote, nigdze nie można dostać książki z której musimy się nauczyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kobity ale sobie wstydu narobiłam :embrased: zapomniałam że dzisiaj mają przyjść spisać liczniku z grzejników więc mam ogólny nieład w domu ... dzwoni domofon otwieram patrze - a tam wujek Wojtka którym się opiekuje ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4763 |
Konto usunięte
|
U nas w ciągu dnia niesamowity skwar
![]() Jak dojechałam do domu, to się wiatr zerwał i ciemno się zrobiło. Ciekawe, czy dzisiaj lunie... Bo wczoraj się zapowiadało, ale nic z tego nie wyszło. Jutro w końcu mąż leci autko zarejestrować. Chore, że po znajomości mamy papiery po tygodniu, bo niewiadomo ile byśmy czekali. Idiotyzm straszny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dawaj te zdjecia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie mialam pojecia ze dalej taki problem z zarejestrowaniem ![]() A chociaz w urzedzie sa jakies numerki czy rezerwacje czy trzeba w kolejce stac? Bo u mnie (znaczy w Polsce u mnie) to byly zapisy i kazdy przychodzil na wyznaczona godzine. Mniej wiecej. Ale to dotyczy polskiego samochodu. A sciagane z zagranicy chyba wiecej papierkow wymagaja. ![]() Bylam na zakupach i przy okazji odwiedzilam pare sklepow w centrum. Widzialam swietne dodatki do domu. M.in pomaranczowe do kuchni i lazienki. ![]() Szaro-fioletowe (szary wrzos) tkaniny - obrusy, reczniki, swietny kolor. ![]()
![]() |
#4765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochana w którym Ty tygodniu poczułaś pierwsze ruchy Natalki?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej kochana, ja teraz mam takie ukucia że masakra, chyba Naalcia mi na jakiś nerw naciska, potworny ból, a to zapewne jeszcze nic w porównaniu z porodem ![]() Cytat:
![]() urzędowe sprawy są straszne i te wszystkie papierki ![]() ![]() Cytat:
![]() śliczne kolorki dodatków ![]() Pierwszego kopniaczka poczułam baaardzo szybko bo w 16 tygodniu, ale potem był spokój, czasami czułam tylko delikatne bąbelki. Takie większe ruchy zaczęłam czuć tak w 19/20 tygodniu ![]() Dzisiaj będe miałą u siebie bratanka cały dzionek i na chwile baratnice tż ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
cześć, jakoś wstałam tak rano, pomimo tego, że nie muszę...
danaee strasznie długo trwa ta rejestracja, nawet nie wiedziałam, że tak długo ![]() sjoanna ja bardzo lubię kolor wrzosowy, a dodatki w tym kolorze są super ![]() metka fajnie, że chrzest się udał i czekam na zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() u mnie pogoda paskudna za oknem - dzień najlepszy na spędzenie go w łóżku ![]() ![]()
#4769 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek,
nie wyspalam sie, acelinko nie ma co sie przejmowac, ja w tamtym tygodniu zapomnialam ze maja sprawdzac szczelnosc gazu, nie dosc ze w pokojach syf to w kuchni sterta brudnych naczyn i kuchenka zalana,
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2011-06-10 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() metkaa Szymuś jest śliczny ![]() ![]() ![]() Dziewczyny marnie nam idzie kończenie wątku, 4 dni a my cały czas na tej samej stronie, a Bezaczek nas goniła a sama rzadko zagląda ![]() Ja wypiłam kawkę, idę na jakieś skromne śniadanko i dalej szara rzeczywistość czyli pisanie pracy ciąg dalszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.