![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() ![]() żałuję,że balkonu nie mam bo wtedy na podłodze mogłaby stać. na ogródek nie wystawiam bo wiocha. w lecie ten nasz wspólny ogródek wygląda okropnie, przy każdym zejściu pełna suszara, walające się zabawki, jeszcze tylko kury wpuścić. co innego jak ktoś ma swój dom i miejsce na to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No właśnie miałam pisać, że taka suszara na balkonie to porażka ![]() ![]() ![]() Zdaje mi się, czy Veronka się wczoraj nie pojawiła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj zlapaly mnie jakies skurcze i bolalo mnie jak na okres, ale poszlam wylezec w wannie i pozniej przeszlo. a ja nie lubie takich suszarek w lazience, nic pozniej nie widac, tylko glowna atrakcja to suszace sie ciuchy i gacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Biedulo... myślałam, że już może po jesteś
![]() Też nie lubię takich suszarek w łazience. Tzn. nie powiem że to nie wygodne, ale patrząc od strony estetycznej (o ile w ogóle można mówić o estetyce w przypadku wiszącego prania ![]() Nie ma jak swój ogródek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
ja też takich wiszących nie lubię i dlatego tak się dotąd wzbraniałam. 15lat temu u rodziców taka kilka lat wisiała
![]() ale ta stojąca u mnie stoi zaraz przy wejściu w łązience i jest tak samo piękna więc już przeboleję, przynajmniej miejsce na szafkę 60cm zyskam ![]() dla mnie widok prania to nic pięknego i dlatego mnie tak wnerwia,że sąsiadki raczą mnie tym widokiem dzień w dzień na wspólnym ogródku. przez całe lato. obiad już z głowy, dziś makaron z sosem. sos się dusi więc tylko makaron za godzinę ugotuję. sałatka zrobiona ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-26 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Ver_Onka jesteś moim bohaterem naprawdę Cię podziwiam, trzymaj się dzielnie a jak dojdzie już co do czego rozpakuj się w tempie ekspresowym
![]() Wiecie co? u nas tak naparza śniegiem, że sobie nie wyobrażacie ![]() ![]() Co do prania to ja je lubię i nie drażni mnie jego widok, lubię jak mi pachnie a gdy jest ciepło powiewa sobie w ogródku i też mi wionie pod nos najczęściej Softlanem bo wywieszam na zewnątrz Olgierdziane ciuszki, nasze wieszamy na strychu. A wiecie wygrałam z promocji kart Maestro i MasterCard taką boską owcę termofor ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-03-26 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
wow, Kasiulka - ty łowco nagród
![]() ![]() ![]() u nas też śnieg padał, wiało i tylko +2st więc nie wyszłam na dwór ![]() ![]() ![]() Veronko - ja też cię podziwiam ![]() ![]() ![]() ![]() a wczoraj urodziła moja kumpela, miała termin na 1 kwietnia ![]() aha. mnie pranie też drażni, ale gdzieś suszyć trzeba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
ja obskoczyłam sklep obok. zaprosiłam na jutro na kawę znajomych z P-nia i myślałam,że kupię jakieś gotowe torebkowe ciasto czekoladowe ale niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja ostatnio tak szaleję muffinkowo, że średnio raz na 2 tygodnie robię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
o Veronka
![]() ja tez myslałam ze moze wczoraj sie cos zaczało ![]() ![]() a ja pisze z pracy bo wzięłam lapka zeby licytowac rowerek. Akurat sie aukcja konczy 10 minut p0o mojej pracy, wiec do domu nie mam szans dojechac ![]() dla mnie tez pranie na balkonach to obciach, choc z drugiej strony, mieszkając w bloku prawie 20 lat wiem ze pranie to wieczny problem. Nie ma to jak ogródek ![]()
#4752 |
Zakorzenienie
|
Witam
Kasiulka mówisz że śnieg u was pada //koszmar jakiś - ja tu czekam na słoneczko// u nas do ok 14 świeciło słońce choć wiatr był strasznie zimny. potem się nagle zachmurzyło i siąpi deszcz Ja pranie suszę w takim jednym pokoju co mam nie wykończony //to taki pokój graciarni - jest tam wszystko i nic - ale przynajmniej mam gdzie suszyć i tam prasuję Ale jak jest pogoda to daję suszarkę na taras i odgradzam się nią od wścibskiego sąsiada, no i na ogrodzie też mam zrobioną na stałe dużą suszarkę. Suszenie prania w łazienkach, na balkonach lub w widocznych miejscach może razi w oczy ale niestety każdy musi gdzieś suszyć |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() PEwnie że pranie nie wygląda cudnie, ale gdzieś schnąć musi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- ahaaaaaaaaaa nie napisałam najważniejszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Judi
fajne te klapki - możesz kupić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam problema w ogródku
![]() jak byście mogły zerknąć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
no, wygrałam. a już ktoś się czaił
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1520429885 najbardziej zależało mi na spódnicach ale dodatkowe bluzki też się przydadzą bo ona dzień w dzień z jakimiś plamami po obiedzie przychodzi ![]() ale słonego śledzia zjadłam, będzie wieczór picia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku gratulację wygranej
Ja mam pytanie czy wy się jakoś zabezpieczacie przed tym promieniowaniem |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Jola o kurcze gratulacje
![]() Jowiszkowa super ciuszki ![]() ![]() A ja się za pofarbowałam dziś, zadowolona jestem. Farbuję się cały czas tą samą farbą więc nie mam niespodzianek ![]() Ola mi też zasnęła i spała godzinę w łóżku. No szok baby! miejscem spania było łóżko a nie wózek ![]() ![]()
![]() |
#4760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak na serio, to nie widzę powodów dlaczego PAA miałaby nas okłamywać i zatajać niebezpieczeństwo. Zwłaszcza, że Japonia jest tak daleko, że na zdrowy rozsądek to nie tak łatwo się napromieniować ichniejszymi pierwiastkami... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie martwię
![]() ![]() ![]()
#4762 |
Zakorzenienie
|
hej
jestem tego samego zdania co Sosnowa. Troche zaufania dla naszej władzy ![]() a ja rowerka nie wygrałam , no ale za uzywke nie dam 170 zł ![]() czaje sie na ten fioletowy co wklejałam wczoraj, ale max 111 dam ![]() Jowisz fajne ciuszki. Mówisz ze Iga bardzo brudzi w przedszkolu? własnie tego sie obawiam, bo moja owszem sama zje obiad czy serek ale sie przy tym wybrudzi na maxa. Zakładam jej sliniak z kieszonką i nieraz musze wylewac ![]()
#4763 |
Zakorzenienie
|
Hello.
Ale mialam dzien. Poszlismy na ten plac zabaw i chyba z 1,5 godz. tam bylismy. Pozniej przyjechalismy do nas cala 4, zjedlismy zupe bo wczoraj ugotowalam i pozniej zrobilysmy sobie kawe mrozona z lodami i bita smietana ![]() ta znajoma pozniej wyszla z naszymi dziecmi na plac zabaw na dworze, moglam sobie 30min polezec. poszli po wieczorynce. fajny dzien, chlopaki sie razem bawili, wiec nie trzeba bylo sie nimi zajmowac, to sobie siedzialysmy i gadalysmy. brzuch mnie dzis znow kluje przy kazdym kroku i do tego ten "korkociag"! przed chwula mialam 2 skurcze, ale na szczescie przeszlo. tz byl na chwile, zjadl obiad i pojechal do roboty dalej. ta znajoma na szczescie mowila, ze jakby cos sie zaczelo dziac, to ona przyjedzie po B, takze mam sie nie martwic, ona ma tam lozeczko dodatkowe turystyczne, wiec dziecko jak cos ma gdzie spac. ma 15km do nas, ale w 20min moze byc na miejscu, bo to drugi koniec miasta. ide sie polozyc i troche odpoczac, moze cos w tv leci. baj,jak cos na pewno bede pisac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- co do ochrony (wlasciwie nie wiadomo przed czym, bo to takie dawki, ze nie ma sie przed czym chronic), to lepiej nic na wlasna reke nie robic, bo mozna bardziej sobie zaszkodzic |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
No to w takim razie luz
też miałam takie same zdanie co wy ale dziś mnie zaczęło gnębić sumienie że może ja coś robię źle, że może nie jestem na bieżąco Moje sumienie jest uspokojone ![]() veronko wypoczywaj wypoczywaj ![]() - dzień wolny - tz w domu ![]() super że miałaś udany dzień //no i dobrze że masz taką fajną znajomą ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Dziewczyny a pamiętacie o przesunięciu godzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod warunkiem że się o godzinę wcześniej położysz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
ooo to szyba jesteś ja przestawiam zazwyczaj te małe a te wiszące to robota tz i zdarza się że chodzą w starym czasie przez następny tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak pozatym to Verona nie mogę się doczekać.... ![]() ![]() U mnie myślę znów się nie udało, zobaczymy w przyszłą neidzielę czy @ przyjdzie. 8 kwietnia mam gienia to porobię badania hormonów usg itp. Ja o zmianie czasu zapomniałam zupełnie ![]() Przyszedł mi w końcu zwrot z podatku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
a mnie brzuch ciagnie....mysle, ze sie cos powoli szykuje, mialam kilka skurczy, nie regularne itp... nie chce dzis rodzic. juz sie martwie co bedzie, jak sie zacznie, ze trzeba bedzie dzwonic po kolezanke, zeby B odebrala itd...mam nadzieje, ze to bedzie dzien, przynajmniej nie dzisiejsza noc. jutro w dzien mama wraca, a wtedy bede spokojniejsza, bo ona moze przyjechac i sie zajac B, nie musze go wybudzac, zeby do kogos zawozic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.