![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Madzia to super że tak Cie przyjęli i że okazali się fajnymi ludźmi
![]() hmm, ja sobie nie przypominam aby alko nie można było pić ![]() ja tam piwko popijałam ![]() a co do swędzenia.. to dopiero początek ![]() a właśnie.. fotki dziarki pewnie nie masz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Zziś w nocy - 19 , a jutro w dzień - 12 . ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
u mnie na razie -8, ale pewnie będzie niżej :/
ja na szczęście jutro nigdzie się nie wybieram, więc może być i -30 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę Ł. ma cudowną rodzinę, aż mu zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj Tomek też mi robił sesję zdjęciową ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Jeszcze Wam opiszę jak było wczoraj ![]() Pierwsze wkłucie- dziwne uczcie, później jak Tomek robił kontur to nawet mi się podobało, fajne uczucie ![]() Najgorsze było cieniowanie, w pewnym momencie byłam bliska płaczu, tak mnie piekło i bolało strasznie, modliłam się tylko, żeby to było ostatnie wkłucie, bo więcej nie wytrzymam ![]() ![]() No ale zacisnęłam zęby i jakoś dałam radę. Jak Tomek powiedział, ze to już koniec to taką ulgę odczułam ![]() Później pokazał mi zdjęcia tatuaży, które ostatnio robił. Dla jakiejś dziewczyny zrobił tattoo na pół pleców- śliczny był ![]() ![]() ![]() I w ogóle, już po wszystkim, poszliśmy z Ł. do mnie, bo chciałąm wziąć rzeczy no i rodzicom pokazać mpoje cudeńko. Zatrzymaliśmy się na chwilkę przed klatką, bo Ł. chciał zapalić i przechodził mój eks, wkur***y, udawał, że mnie nie widzi ![]() Jeszcze niedawno mówił mi cześć, a teraz udaje, że mnie nie widzi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero w maju 4 bo takie są kolejki... a jedną przychodnie dermatologiczno - alergologiczną mamy w toruniu... w innnych miastach byłoby podobnie... do alergologa nie mogę iść, bo to nie zwykła alergia. Muszę czekać ![]() Madzia cieszę się, że tak Cię przyjęli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam jednak nadzieję, że u Ciebie będzie odwrotnie... ![]() Czekam na fotki tattoo ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-02-13 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() Masakra jakaś ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że u Ciebie tak się ułożyło z rodziną A. ![]() Mam nadzieję, że u mnie będzie ok ![]() Narazie wiem, że jedna siostra Ł. (bo ma dwie) jest niezafajna lekko mówiąc (jej mąż także) ![]() Więc narazie nie chce mnie z nimi zapoznawać. No i dobrze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zadomowienie
|
ale fajnie, że masz tattoo ;D
ja sie już cieszyłam , że nie będzie już zimy, a tu nagle -10! ja nie wytrzymam :/
#4749 |
Zakorzenienie
|
a co tu takie pustki
![]() za oknem -14 ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Witam moje Walentyneczki!!!
![]() ![]() Dla Wszystkich ![]() ![]() ![]() No, to dziękuję za uwagę ![]() Zmykam do pracy po 2-óch dniach wolnego ![]()
#4751 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Z samego rana przylazła @ ![]() Nie wiem o co chodzi ![]() O dużo za wcześnie, liczyłam, że przylezie pod koniec lutego, a tu taki surprajs ![]() Cykl trwał 22 dni, gdzie zawsze miałam pod 30 ![]() ![]() To tyle gorzkich żalów z samego rana. Moje cudo ![]() ![]() Z fleszem i bez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
foooooootkaaaaaa
![]() Madziuśku piękny ![]() kurczę w tym miejscu to faktycznie musiał boleć ![]() moja miejscówa przy Twojej to pikuś ![]() dzielna kobietka ![]() Ja w dniu Walentynek życzę Wam duuuuuuużo miłości ![]() edit: Madziuś a @ może przez stres szybciej przylazł.. Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-14 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Masturbek o nas pamiętał
![]() ![]() ![]() Madzia, żebyś nie czuła się osamotniona.. ja dzisiaj też @ ![]() więc mamy krrrrwawe walentyny ![]() Asia, no oby nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj bolało, bolało ![]() Ale warto było ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko myślałam, że stres to opóźnia ![]() O proszę kto się odezwał ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jest TŻ jest @ ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
in love with life
|
oo Madzia jaki ladny
![]() ![]() Bez flesza ladniejszy, jakis taki... mroczny ![]() ![]()
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Plecy mnie bolą ![]() Nie mogę się normalnie oprzeć o krzesło ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- A dziś w lumpku obok była nowa dostawa i kupiłam sobie dwie koszule ![]() ![]() Tak na poprawę nastroju, choć za bardzo nie pomogło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Madziu śliczny tatuaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
![]() Pochwalę się, że wszystkim się podoba :bounce ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Jeszcze mnie gardło boli ![]() Tego brakuje, żebym się rochorowała ![]() Ale mam dziś ciężki dzień ![]() Wszystko naraz się skumulowało ![]() Na szczęście w pracy spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Madziuś śliczny motylek
![]() Musiałam chwile odpocząć, bo już mi się mieni liczbami w oczach, chyba muszę odejść na chwilę od komputera, bo dostanę oczopląsu ![]() ![]() No i szczęśliwych i udanych WALENTYNEK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||
Zakorzenienie
|
- boli mnie i swędzi to miejsce, gdzie mam tatuaż
- bluza ciągle mi się tam przykleja - dostałam dziś @ i brzuch mnie boli - boli mnie gardło ogólnie jestem nie do życia. ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tobie również ![]() My spędzimy Walentynki osobno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.