Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 16:11   #4741
bluesky89
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Vesna po mince widać, że strasznie Ci się spodobała! Ja jestem jak najbardziej na tak!! ślicznie Ci w niej!
Stary 2011-06-17, 16:11   #4742
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
oo tego nie slyszalam:P ale wogole duzo TAKICH tekstow umieją po polsku.. ciekawe kto ich tego uczy i czy po kazdym języku takie sztaple puszczają do turystow?:P

ide pod prysznic
No ja też byłam w niezłym szoku

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:12   #4743
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
oni szyją pod Ciebie ta sukienka jest tylko do przymiarki i do wypożyczenia do sesji zdjęciowych, ja np.nie chcę mieć zdobionego gorsetu bo dól jest strojy i nie chcę przesady, ale pani powiedziala, że indywidualnie z każda klientka rozmawiają i dopasowują
no wiem wiem. wlasnie tak myslalam ze ta sukienka to tylko tak do przymiarek itp.. Sama teraz nie wiem bo jest piękna, ale jak patrze na te zdjecia ze strony to tam wyglada zdecydowanie lepiej. Może dlatego że nie miała tam trenu? nie wiem może..
Ale VESNA zamawiaj te kiecke i się nie zastanawiaj bo przepięknie w niej wyglądasz i z ręką na sercu Ci to mówię

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:13   #4744
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Hej
Pamiętacie mnie jeszcze? Przez sesję i dużo pracy nie miałam czasu do was zaglądać. Wpadłam teraz żeby zapytać was o radę
Mam możliwość odkupienia tej sukni Marisa Pronovias za 1000zł. Co o niej sądzicie? Wklejam zdjęcia katalogowe oraz fotki PM-ki. Dodam, że ta PM-ka jest również drobna i niska tak jak ja
Doradźcie mi co sądzicie.
Nie w moim typie, ale coś w niej jest Jeśli Tobie się podoba, to czemu nie?
Stary 2011-06-17, 16:14   #4745
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
Piekielny_Aniołku to przy takiej figurze świetnie wybrałas! ja też mam taką i bardzo ją lubię a jak już popracuje nad konsystencją mojej osoby to będzie swietnie:P tak wiem jestem skromna
Ja tam swojej "figury" nie cierpie ;/tu za szerokie tam za ciasne Mojemu TeŻetowi się podobam i krzyczy jak chce się odchudzić ale przecież to ja mam się dobrze czuć w swoim ciele a nie on
Cytat:
Napisane przez mysiak Pokaż wiadomość
Dobry wieczór,

Widzę, że zdążyłyście już nieźle się rozgadać i poznać, ale może jeszcze nie jest za późno, żeby do Was dołączyć. Niniejszym zgłaszam się, jako PM 2012 i witam z wszystkimi bywalczyniami wątku
Cześć

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
W większości słyszą takie teksty od przygłupich Polaków Z takimi tekstami spotykałam się na co dzień kiedy pracowałam w UK. Więc skoro tam Polacy mogą obcokrajowców uczyć takich rzeczy to czemu nie mogą w Turcji czy Egipcie. Szok

Też już zmykam spać. Jutro jadę do pracodawcy po papiery do popisania i jakieś skierowanie do lekarza, bo ponoć kolejki są.

Dobranocki
Dokładnie...

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:15   #4746
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
no wiem wiem. wlasnie tak myslalam ze ta sukienka to tylko tak do przymiarek itp.. Sama teraz nie wiem bo jest piękna, ale jak patrze na te zdjecia ze strony to tam wyglada zdecydowanie lepiej. Może dlatego że nie miała tam trenu? nie wiem może..
Ale VESNA zamawiaj te kiecke i się nie zastanawiaj bo przepięknie w niej wyglądasz i z ręką na sercu Ci to mówię
ale na fotce ze stronki suknia ma tren przecież
modelka stoi na schodach a tren spływa...
no cóż ja nie modelka więc brzydziej suknia wyglada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gloria-TYŁ.jpg (57,1 KB, 24 załadowań)
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:17   #4747
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no faktycznie jest tren. ale sama popatrz że tam zakonczenie jest takie postrzępione co nie, a już w tej co mierzyłaś jest wszystko gładko

no i właśnie bez takich tekstów! Bo tutaj jest pomnikowa nadęta modelka :P Nieprzekonująca nawet hehe.
Ty pięknie wyglądasz przecież. I nie widzę cię w żadnej innej sukience!

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-06-17 o 16:20
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 16:18   #4748
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty opowiadasz? Wyglada na Tobie równie dobrze a może nawet lepiej!! Wiec bez takich tekstów kochana
Stary 2011-06-17, 16:18   #4749
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Poprosiłam ją o wyslanie lepszych zdjęć, bo na tych nawet jakość jest dość kiepska. Mi się strasznie podoba Panienka kupiła ją za 3500. Ale się na nią napaliłam ;p
Kica prezentuje się super Ja bym brała, więć jeśli będzie pasowała Ci po przymiarce, to chyba się nie ma co zastanawiać za bardzo

Cytat:
piszecie o czeresniach... ja bylam dzisiaj w sklepie i patrze ooo czeresnie! patrze na cene a tam 180 koron / kg czyli ok. 90zł!! i mi sie odechcialo.
Te norweskie ceny...
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja to bym sobie nie dała tak na głowę wleźć...o nie! jestem postrachem wszelkich sprzedawczyń, krawcowych, urzędniczek, listonoszek czy innych "przemiluśich i śłitasnych" pań za biurkiem z zawyżonym ego, a że mam tupet, charakterek i gadane, to wredne baby wymiękają. Kiedyś miałam taką sytuację, że stoję na poczcie, chcę wysłać list, kolejka na sto osób...czekam...w końcu przyszła moja kolej, a tu baba do mnie chamsko, że mi nie wyda ze stówki i uwaga: MAM iść rozmienić, tak się wku*wiłam, że poszłam i rozmieniłam po jedno i dwugroszówkach w banku
Ha! Moja krew normalnie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:22   #4750
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
haha dobre! jaka byla mina baby na widok jednogroszowek?
bezcenna

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Jako że suknia już jest mogę wybierać buty (oczywiście wszystko byle się nie uczyć) Jak myślicie czy mogę mieć buty ecru? Białe nie bardzo później wykorzystam a ecru mogą się przydać Wklejam cztery modele. Co sądzicie?
niestety z tych co wkleiłas żadne mnie nie urzekły, ale ja jestem mega przeciwniczką ślubnych butów i nic na to nie poradzę

Cytat:
no więc jestem!!!
dziewczyny Gloria to ta!!!! było wielkie WOW podobało mi sie to co widzę w lustrze, mamuśka też zadowolona

falbany są zrobione z jedwabnej organzy
pięknie kochana tyle w temacie. A tak na serio, wygląda na bardzo lekką i wygodną. Szarfę zmieniłabym na matową i będzie cuuudo. Widać po Tobie, że to TA! Wiesz, że w mojej sukni falbany też są z jedwabnej organzy (według metki hand-cut silk organza), ale chyba trochę innej, bo inaczej wychodzi na zdjęciach z lampą. Jak jest z podpięciem trenu?? Zgadzam się z Tobą co do zdobienia gorsetu

Cytat:
Hej
Pamiętacie mnie jeszcze? Przez sesję i dużo pracy nie miałam czasu do was zaglądać. Wpadłam teraz żeby zapytać was o radę
Mam możliwość odkupienia tej sukni Marisa Pronovias za 1000zł. Co o niej sądzicie? Wklejam zdjęcia katalogowe oraz fotki PM-ki. Dodam, że ta PM-ka jest również drobna i niska tak jak ja
prześliczna bardzo posągowa i delikatna, na pewno byłaby mega wygodna w tańcu, a mierzyłaś kiedyś model empire?? Z tego co pamiętam jesteś niską osóbką, nie wiem czy taki model nie byłby zbyt "prosty" dla Ciebie, czy nie zginęłabys w tłumie ?? Jak masz okazję to przymierz, bo suknia sama w sobie jest piękna

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

vesna - chyba wiem z czego mogą wynikać pewne różnice w odbiorze sukni, Twoje zdjęcia były z fleszem a to zawsze wygląda gorzej niż bez lampy, zdjęcia na modelce są z super oświetleniem i dlatego suknia moze się inaczej prezentować

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:28   #4751
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
niestety z tych co wkleiłas żadne mnie nie urzekły, ale ja jestem mega przeciwniczką ślubnych butów i nic na to nie poradzę
Mnie też się ślubne buty nie podobają. Ale tak jak pisałam od dłuższego czasu rozglądam się za butami bordo w odpowiedniej cenie i nic nie znalazłam. Więc awaryjnie rozglądam się za białymi butami

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:32   #4752
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Vesna mimo że falbanki to nie mój świat, to Ty prezentujesz się bardzo ładnie Widać tą radość w oczętach
Tylko nad jednym się zastanawiam, a mianowicie, czy nie byłoby lepiej, gdyby gorset był trochę dłuższy, bo tak mi jakoś proporcjonalnie nie pasuje.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:33   #4753
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Vesna mimo że falbanki to nie mój świat
a ty ty jak to tak falbanek nie lubić ?? (swoją drogą duzo nas tu falbaniastych) Jak wygląda Twoja wymarzona suknia, masz jakiś typ?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:36   #4754
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Vesna mimo że falbanki to nie mój świat, to Ty prezentujesz się bardzo ładnie Widać tą radość w oczętach
Tylko nad jednym się zastanawiam, a mianowicie, czy nie byłoby lepiej, gdyby gorset był trochę dłuższy, bo tak mi jakoś proporcjonalnie nie pasuje.
w Giselle gorset był dłuższy i babka powiedziała, że automatycznie mnie skraca, sama juz nie wiem
Stary 2011-06-17, 16:37   #4755
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja to bym sobie nie dała tak na głowę wleźć...o nie! jestem postrachem wszelkich sprzedawczyń, krawcowych, urzędniczek, listonoszek czy innych "przemiluśich i śłitasnych" pań za biurkiem z zawyżonym ego, a że mam tupet, charakterek i gadane, to wredne baby wymiękają. Kiedyś miałam taką sytuację, że stoję na poczcie, chcę wysłać list, kolejka na sto osób...czekam...w końcu przyszła moja kolej, a tu baba do mnie chamsko, że mi nie wyda ze stówki i uwaga: MAM iść rozmienić, tak się wku*wiłam, że poszłam i rozmieniłam po jedno i dwugroszówkach w banku
wiesz mi zależało na przymiarce a jak bym jakoś zaczeła komentować to za pewne nic bym nie zmierzyła w ogóle zastanawiam się gdzie mogę złosić zachowanie babki z LillYes bo zawsze jak tam byłam to ona siedziała... w sumie może ona jest wlaścicielką

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Jako że suknia już jest mogę wybierać buty (oczywiście wszystko byle się nie uczyć) Jak myślicie czy mogę mieć buty ecru? Białe nie bardzo później wykorzystam a ecru mogą się przydać Wklejam cztery modele. Co sądzicie?

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...e-p-432-pl.jsp

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-462-pl.jsp

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-474-pl.jsp

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...k-p-441-pl.jsp
wszystkie mi się podobają oprócz kształtu obcasa

Cytat:
no więc jestem!!!
dziewczyny Gloria to ta!!!! było wielkie WOW podobało mi sie to co widzę w lustrze, mamuśka też zadowolona

falbany są zrobione z jedwabnej organzy, tak Pani powiedziała, można zażyczyć sobie z trenem bądź bez, tren jest piękny, ale ja chyba zamówię bez...
szarfę można mieć dowolnego koloru, pani ma całą gamę próbek, ja na fotkach mam srebrną.
w czyszczeniu zepsuli jej zamek, więc Pani spięła mnie szpilkami, rozmiar sukni to 36.
no wię kochane proszę o szczere opinie
oto ja w Glorii

ślicznie Ci w niej na prawdę. Kurczę kiedyś mi się falbaniaste nie podobały ale jak tak na was wszystkie patrzę to się zakochuję w tego typu sukniach. Kochana jak było wow do bierz i się nie zastanawiaj bo jest dużo ładniejsza niż ta poprzednia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 16:46   #4756
Karolina_83
Raczkowanie

Ja też jestem z tych co sukniom z falbankami i tych typu księżniczka mówią stanowcze nie Jeszcze na żadnej przymiarce nie byłam więc nie wiem jakbym wyglądała w tego typu sukni ale ja siebie widzę raczej w sukni podobnej do tej którą wstawiła fablous, taka skromna, delikatna gdzie będzie można fajnie pokombinować z dodatkami a po drugie wydaje mi się, że przy moim wzroście i figurze lepiej będę wyglądała w takiej niż w jakiejś rozłożystej.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:49   #4757
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Ja też jestem z tych co sukniom z falbankami i tych typu księżniczka mówią stanowcze nie Jeszcze na żadnej przymiarce nie byłam więc nie wiem jakbym wyglądała w tego typu sukni ale ja siebie widzę raczej w sukni podobnej do tej którą wstawiła fablous, taka skromna, delikatna gdzie będzie można fajnie pokombinować z dodatkami a po drugie wydaje mi się, że przy moim wzroście i figurze lepiej będę wyglądała w takiej niż w jakiejś rozłożystej.
Też myślałam, że rozłożyste falbaniaste suknie to nie dla mnie. Jakże się pomyliłam Mierzyłam suknie w stylu greckim, odcinaną pod biustem. Mimo, że miałam założoną w rozmiarze 38 to wyglądałam na 42 a najlepiej wyglądam w sukni o linii A ale z jednej strony mam falbanki, bo bez falbanek to jak to tak

Stary 2011-06-17, 16:53   #4758
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
ładna ale jak dla mnie za skromna bo podoba mi się jak suknia ma choć trochę górę zdobioną

ale to tylko moje zdanie

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

ogólnie dużo osób uważa że w sukni empire będzie się wyglądało szczuplej bo są lejące no nie koniecznie ... czasem są lejące ale tak opadają że wraz widać np boczki

Fason A jest taki dość ukrywający takie mankamenty bo rozszerza się w talii ale lekko nie jak księżniczka i nie widać pewnych rzeczy i dobrze

Stary 2011-06-17, 16:54   #4759
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Mamy byc tylko do oczepin. Ale teraz ja mysle o tym to trochę sie stresuje. Będę tak zamulona na tych chrzcinach, a to rodzina TŻ poprosila mnie o to zebym zostala chrzestna mimo, ze jestesmy jeszcze przed ślubem. Obdarzyli mnie zaufaniem, wiec chce jak nalepiej na tych chrzcinach zeby wszystko wyszlo. Mam nadzieję, ze jakos to bedzie. jak cos fajnego wpadnie mi w oko na weselu to Wam tu o tym napiszę
3-majcie kciuki please

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Znalazłam nowy sukienkowy obiekt westchnień
śliczna
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A wśród tych są dwie, które mam na oku
http://allegro.pl/sliczne-suknie-slu...656123904.html
nawet używanej za ta cenę nie kupię...
to są modele baaardzo w moim stylu ale jestem pewna ze za taką cenę to nawet nie będą trochę podobne do tego co na zdjęciach (nie bez powodu sukienki MS mają swoje ceny )
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

Ale jestem wściekła jutro na wesele a ja DALEJ mam gorączkę i mocny kaszel już robię co się tylko da, a nie mogę się pozbyć choroby....
zdrówka
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

A TERAZ NIEPRZYJEMNE INFO!
Otóż pracka, którą sobie upatrzyłam... to jakaś ściema :| Oferta pojawiła się wczoraj na stronce tak koło godziny 13-14, nie mogłam wczoraj zadzwonić (prosili o telefony w godzinach 9-17) no więc dziś od tej 9 wydzwaniałam. Zadzwoniłam chyba z 10 razy i za każdym razem albo po paru sygnałach włączała się poczta głosowa, albo od razu po wykręceniu numeru - przychodził sms bym zadzwoniła teraz bo użytkownik skończył rozmowę i znów to pierwsze - sygnały i poczta... :/ No jakieś jaja sobie zrobili. A była to oferta pracy biurowej (wystawianie faktur oraz paragonów, obsługa zamówień składanych przez klientów, składanie zamówień u dostawców, wypełnianie bieżącej dokumentacji w firmie) w firmie produkującej sprzęt rehabilitacyjny... Oferowali umowę o pracę, własny pokój i pensję 1400zł netto + premie - no praca w sam raz dla mnie, bo wymagali tylko umiejętności organizowania własnej pracy i czasu oraz dokładności i skrupulatności w weryfikowaniu własnej pracy = wpisałam się idealnie w ten opis Strona internetowa elegancka, widać było że porządna firma... Ale wygląda na to, że mięli kogoś na oku a ogłoszenie puścili żeby wypełnić procedurę... :/ Zastanawiam się tylko po co, skoro ogłoszenie wystawił kierownik ich całego bałaganu...
Kurczę, a taka byłam tym podjarana... (

Odezwali się do mnie tylko z salonu kosmetycznego (praca na recepcji - szukam stałej pracy biurowej, ale na początek dobre i to), zaprosili mnie na rozmowę, ale dopiero w tymże zaproszeniu wyjaśnili, że w etat wliczają się też 2-3 soboty w miesiącu... no bez przesady

Mam doła...
no niestety, szukanie pracy to ciężka sprawa
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

A teraz uwaga, uwaga dziewczyny!!
Pojechałam do miasta dzisiaj załatwiać sprawy z pracą, przy okazji podjechałam sobie do przychodni umówić się do dermatologa i jak już wracałam do samochodu to mnie naszło. Po drugiej stronie ulicy był salon Mona Lisa. Mają tam suknie Eternity Bride, Herms, Vanesa. Wczoraj je oglądałam na necie, więc poszłam zobaczyć co i jak. Tak zupełnie na luzie. Zaczęłam się rozglądać, a Pani od razu mnie napadła, zapytała czy nie chciałabym przymierzyć paru modeli i jakoś mnie zachęciła, choć wcale nie byłam gotowa na mierzenie Ale byłam podekscytowana ! Wybrałam 3 modele z kolekcji Eternity Bride i Vanessa. Piękne! Panie były strasznie miłe, nawet zrobiły mi kilka fotek Co prawda telefonem, więc nie najlepszej jakości, ale są Później wkleję zdjęcia W każdym razie jak na pierwsze mierzenie jestem zadowolona. Wiem już, że na pewno nie chcę bieli No i podobają mi się suknie w fasonie A. Co prawda nie mierzyłam nic w stylu empire, ale to dopiero 22 czerwca.
czekam na fotki

Cytat:
no więc jestem!!!

falbany są zrobione z jedwabnej organzy, tak Pani powiedziała, można zażyczyć sobie z trenem bądź bez, tren jest piękny, ale ja chyba zamówię bez...
szarfę można mieć dowolnego koloru, pani ma całą gamę próbek, ja na fotkach mam srebrną.
w czyszczeniu zepsuli jej zamek, więc Pani spięła mnie szpilkami, rozmiar sukni to 36.
no wię kochane proszę o szczere opinie
oto ja w Glorii
szczerze mówiąc to mnie się bardziej podobałaś w poprzedniej to chyba kwestia tego gorsetu, tu jest krótki i sukienka trochę wygląda jak empire wg mnie... gubi się Twoja figura.... Ale może to na zdjęciach tak wygląda tylko Jeśli Ci się podobało jak wyglądasz i było wow to jak najbardziej bierz ją ogólnie jest bardzo ładna
Cytat:
Hej
piękna

A ja dziś byłam u fryzjera i pochodzić po centrum i stwierdziłam ze zajrzę czy salon w którym miałam kiecki upatrzone jest czynny, bo może bym zajrzała i się okazało ze jest zamknięty po powrocie sprawdziłam na stronie i okazało sie że remontują całą kamienicę w której on jest i dopiero w sierpniu znów będzie otwarte normalnie to chyba znak że jeszcze nie powinnam się rozglądać za suknią Już chciałam powoli zacząć, ale skoro do tego salonu dopiero w sierpniu będę mogła pójść to nie wiem jak to rozegrać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 16:58   #4760
vesna84
Zakorzenienie

Edytowane przez vesna84
Czas edycji: 2011-06-18 o 06:53
Stary 2011-06-17, 17:00   #4761
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
wstawię dla porównania obie
Jak tak teraz patrzę to mi się bardziej podobasz w Giselle (tak się nazywa?)

Stary 2011-06-17, 17:00   #4762
fablous
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za opinie
kiciu ja właśnie jestem fanką takich prostych sukien, nie dla mnie błyszczące zdobienia i falbany. Nawet jeśli chodzi o biżuterię to raczej nie będę zakładać nic na szyję, jedynie jakaś bransoletka i kolczyki. Uważam, że najlepszą ozdobą kobiety jest zadbana, wypielęgnowana skóra
Wiem, że takie suknie mogą pogrubiać ale ja jestem raczej szczupła i drobna, więc nie mam z tym problemu. Wydaje mi się, że gorzej by to wyglądało jakbym założyła jakąś bardziej rozłożystą suknię, która by mnie przytłoczyła.

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2011-06-17 o 17:03
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:01   #4763
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
ja się chyba wyłamię ale ta pierwsza bardziej mi się podoba

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:01   #4764
__Paulinka__
Zakorzenienie

mi to sie bardzo falbaniaste i księzniczkowe podobają a znowuz empire nie juz nie moge sie doczekac lipca kiedy to ja bede smigac po salonach, chociazby sama bo juz dluzej nie moge zyc w niepewnosci w ktorym typie bedzie mi najladniej mam nadzieje, ze falbanki i tiulowe doly są dla mnie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:04   #4765
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
ja się chyba wyłamię ale ta pierwsza bardziej mi się podoba
mi też się podobała dopóki nie przymierzyłam Glorii, powiem tak obydwie sa w jednakowej cenie, a Giselle wygląda troche jak uboga krewna Glorii
Stary 2011-06-17, 17:11   #4766
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Gloria zdecydowanie lepsza .... więcej tych falban ma

Stary 2011-06-17, 17:11   #4767
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
mi też się podobała dopóki nie przymierzyłam Glorii, powiem tak obydwie sa w jednakowej cenie, a Giselle wygląda troche jak uboga krewna Glorii
Więc wybór prosty Na pewno będzie to inaczej wyglądać jak suknia będzie dopasowana

Stary 2011-06-17, 17:12   #4768
whitepower
Raczkowanie

fablous sukienka śliczna - nie wiem jak Ty bedziesz w niej wygladała, ale jest super, lubię takie
Piekielny_aniołku trzeba polubić swoją figurę, a szczególnie taką kobiecą. Może i mamy troche więcej tu i tam (tzn mówię za siebie:P, bo wsumie nie wiem co Ty gdzie masz, ale można o to fajnie zadbać i dobrze prezentować się w ubraniach Ja juz złożylam broń i nie walczę ze sobą, tylko moimi złymi nawykami, a wyglądam jak wyglądam...nie chlasnę sobie biustu, ani pupy, bo się przydadzą jeszcze:P

poza tym to znalazlam zaproszenie, które mnie urzekło, jestesmy oboje milośnikami kotów... http://www.dikor.pl/zaproszenia/prod...&kat=62&pr=735
...ale oczywiście rodzina, ze dziwne takie..., mało weselne...:/
Planuje też namówić TŻta na piosenke na pierwszy taniec, to nie bedzie trudne, bo On też ją lubi - Brian Adams -Everything I do I do it for you http://snooki123.wrzuta.pl/audio/1oX..._do_it_for_you piękne słowa

Tylko co to za rytm, co da się do tego tego tańczyć? w nutach jest 4/4

To dopiero drugi dzień na forum, ale cieszę się, że dołączyłam, bo powoli mi sie wszystko klaruje w łepetynie z tymi przygotowaniami. Jak patrzę jak działacie to lepiej ogarniam

30.06.2012
whitepower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:13   #4769
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
fablous sukienka śliczna - nie wiem jak Ty bedziesz w niej wygladała, ale jest super, lubię takie
Piekielny_aniołku trzeba polubić swoją figurę, a szczególnie taką kobiecą. Może i mamy troche więcej tu i tam (tzn mówię za siebie:P, bo wsumie nie wiem co Ty gdzie masz, ale można o to fajnie zadbać i dobrze prezentować się w ubraniach Ja juz złożylam broń i nie walczę ze sobą, tylko moimi złymi nawykami, a wyglądam jak wyglądam...nie chlasnę sobie biustu, ani pupy, bo się przydadzą jeszcze:P

poza tym to znalazlam zaproszenie, które mnie urzekło, jestesmy oboje milośnikami kotów... http://www.dikor.pl/zaproszenia/prod...&kat=62&pr=735
...ale oczywiście rodzina, ze dziwne takie..., mało weselne...:/
Planuje też namówić TŻta na piosenke na pierwszy taniec, to nie bedzie trudne, bo On też ją lubi - Brian Adams -Everything I do I do it for you http://snooki123.wrzuta.pl/audio/1oX..._do_it_for_you piękne słowa

Tylko co to za rytm, co da się do tego tego tańczyć? w nutach jest 4/4

To dopiero drugi dzień na forum, ale cieszę się, że dołączyłam, bo powoli mi sie wszystko klaruje w łepetynie z tymi przygotowaniami. Jak patrzę jak działacie to lepiej ogarniam
przecudne zaproszenia

Stary 2011-06-17, 17:15   #4770
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
po porównaniu tym bardziej podtrzymuję co napisałam wyżej w pierwszej masz śliczną figurę, w drugiej figura ginie
Ale widzę że Ty jesteś pewna tego którą wolisz więc nasze zdanie nie jest tu potrzebne

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości