Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 09:37   #4741
Gipssis
Wtajemniczenie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

Heloł
Ale dzisiaj znowu ladnie,a tak mi sie do pracki nie chcialo wstac.Jeszcze ciotka z Rosji przybyła i w ogole moje samopoczucie jest do bani

Cindusia-szalejesz z avkami
Milego dzioneczka wszystkim zycze

Edytowane przez Gipssis
Czas edycji: 2011-09-26 o 09:38
Gipssis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 12:07   #4742
201609062117
Konto usunięte

bry
Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Nafik, szczerze polecam przepis. I starczy, jak się kurczak pomarynuje 1-2 godzinki- nie musi wcale całą noc. A jak do tego dodać makaron ryżowy i warzywka z patelni smażone na oleju sezamowym, posypane sezamem i parmezanem - bajka...
coś czuje że jak Nafik przyjedzie to nie wypuszczę ją z kuchni ja chyba jestem przypadkiem beznadziejnym jeśli chodzi o zapasy w lodówce, echo totalne na mojej półce też tak macie?
Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
aż mnie widać na 2sekundy w wiadomościach
można autograf?
Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość
cena zabójcza w sumie wolałabym kupic sobie za nią kolejne emu
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:19   #4743
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
bry

coś czuje że jak Nafik przyjedzie to nie wypuszczę ją z kuchni ja chyba jestem przypadkiem beznadziejnym jeśli chodzi o zapasy w lodówce, echo totalne na mojej półce też tak macie?

Ano mamy

cena zabójcza w sumie wolałabym kupic sobie za nią kolejne emu
Ich praktycznosc(Emu) jest nieoceniona Ale wygladem mnie przerazaja,wszystko bylo by okey,ale w nich noga wyglada jakby sie platfusa mialo Bynajmniej ja sie sobie w nich strasznie nie podobam

Lou,bo przymierzam sie juz do kupna tego Flavo C i jeszcze jedno mam pytanie,czy ja moge na to nakladac Bioderme pore refiner? Bo doczytalam,ze flavo troszke wysusza,w sumie bioderma troszke tez i nie za duzo tego bedzie na raz? A nie wyobrazam sobie nie nalozyc kremu po umyciu twarzy...
Stary 2011-09-26, 13:30   #4744
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Ich praktycznosc(Emu) jest nieoceniona Ale wygladem mnie przerazaja,wszystko bylo by okey,ale w nich noga wyglada jakby sie platfusa mialo Bynajmniej ja sie sobie w nich strasznie nie podobam

Lou,bo przymierzam sie juz do kupna tego Flavo C i jeszcze jedno mam pytanie,czy ja moge na to nakladac Bioderme pore refiner? Bo doczytalam,ze flavo troszke wysusza,w sumie bioderma troszke tez i nie za duzo tego bedzie na raz? A nie wyobrazam sobie nie nalozyc kremu po umyciu twarzy...
ja się sobie bardzo podobam w emu a z kolei nie lubię obcasów wg mnie kobiety w szpilkach wyglądaja karykaturalnie szczególnie jak nie potrafia w nich chodzić ale co osoba to opinia

Flavo C jest cudowne mam bardzo gładką i nawilżoną buzię i przestał mi zostawać film więc stosuje na dzień. jedyny minus to to że znowu zaczęły mi wychodzić naczynka, bo zaprzestałam stosowania kremu na przebarwienia A na noc przyszło mi vichy z retinolem i zaczynam testować Normalnie będę mieć cerę 5-latki
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:41   #4745
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
ja się sobie bardzo podobam w emu a z kolei nie lubię obcasów wg mnie kobiety w szpilkach wyglądaja karykaturalnie szczególnie jak nie potrafia w nich chodzić ale co osoba to opinia

Taaa A jeszcze jak pomykaja w bialych kozaczkach to juz w ogole

Flavo C jest cudowne mam bardzo gładką i nawilżoną buzię i przestał mi zostawać film więc stosuje na dzień. jedyny minus to to że znowu zaczęły mi wychodzić naczynka, bo zaprzestałam stosowania kremu na przebarwienia A na noc przyszło mi vichy z retinolem i zaczynam testować Normalnie będę mieć cerę 5-latki
Ja wlasnie nie wiem jak bede stosowac,chcialam tylko na noc,bo na dzien juz mam swoje sprawdzone kosmetyki,ale pisza,zeby stosowac dwa razy dziennie,a ze na razie mam tylko wyobrazenia o tym cudenku,to wyobrazam sobie,ze bede sie rano po nim swiecic
Ech,zeby cale zycie uplynelo mi na takich problemach
Stary 2011-09-26, 14:17   #4746
LouLou25
Zakorzenienie

bry

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
W ogóle - chyba mnie Lou zaraziła, bo od wczorajszego popołudnia jestem jakaś mocno niedorobiona, głowa boli, ogólnie jestem bardzo rozbita...dziś się czuję, jakbym spała 4 godziny...

ja ze 4 spalam, mozliwe ze wirus ode mnie przelazl do Ciebie bo ja juz go nie mam ale zeby tak wesolo nie bylo to konsekwencje zostaly w postaci zawalonych zatok, wiec pewnie bez lekarza sie nie obejdzie :/
Probasy puszcze jutro przy okazji lekarza...

Cytat:
Mnie skutecznie do nich zniechecila dublinska, platfusiasta mlodziez i Britney Spears
Cytat:

Ja bym tego nie laczyla PR ma kwas, wiec nalozony na serum moze spowodowac poraznienie i wlasnie wysuszenie. Wit C tez troche wysusza. Najlepiej nakladac Flavo na noc, a PR na dzien. 2 razy dziennie nie potrzeba, bo wit C sie kumuluje w skorze. Mozna nawet co 2,3 dzien.

Cindy, fajny avek, ale cos Cie malo widac

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-09-26 o 14:20
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 14:23   #4747
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Heloł
Ale dzisiaj znowu ladnie,a tak mi sie do pracki nie chcialo wstac.Jeszcze ciotka z Rosji przybyła i w ogole moje samopoczucie jest do bani

Cindusia-szalejesz z avkami
Milego dzioneczka wszystkim zycze
Ciocia z Rosji
Toż to prawdziwy Skarb
Zazdraszczam

Wiesz, w życiu nie poszaleję póki co, to chociaż avatary zmieniam

Wstałam niedawno
Lecem włos umyć i na spacer- lato Nam się zrobiło

Miłego dnia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 14:25   #4748
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Też dziś na spacer wybyję, trzeba korzystać z jesiennego lata

hello
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 14:31   #4749
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
bry

ja ze 4 spalam, mozliwe ze wirus ode mnie przelazl do Ciebie bo ja juz go nie mam ale zeby tak wesolo nie bylo to konsekwencje zostaly w postaci zawalonych zatok, wiec pewnie bez lekarza sie nie obejdzie :/
Probasy puszcze jutro przy okazji lekarza...

Cindy, fajny avek, ale cos Cie malo widac
Lou, nie dawaj się
Na zatoki polecam okłady z podgrzewanej, gruboziarnistej soli [ na patelnie, później do poszewki na jaśka- i na czółko ], ewentualnie nagrzewania soluxem do tego nacieranie nalewką z bursztynu [ zapodaję też kilka kropel do herbatki ] oraz miksturę propolisową
Naturalny antybiotyk, a zazwyczaj pomaga lepiej niż syntetyki
==>http://www.apipol.com.pl/apipolpl/in...category_id=13

No wiesz- nie zawsze muszę się obnażać
Stary 2011-09-26, 14:49   #4750
nafnaf
Zadomowienie

Dzieńdoberek
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Naf- widziałam się dziś z moja 'Kuzynka' - za 2 godz rusza na Wawę rozstała się z chłopakiem i posiada wolne miejsce w kawalerce- JUŻ kazała mi się spakować wychodzi więc na to, że najprawdopodobniej po obronie wyląduję na Mazowszu
Co za nowina Kobieto, jak Ty wylądujesz w Wawie, to ja wiem już, co to będzie... Nawzajem się doprowadzimy do całkowitego upadku moralnego i w konsekwencji finansowego pewnie też Już się nie mogę doczekać
Cytat:
bry

Nafik nie umie gotować Ale kurczaka mogę Ci smażyć do znudzenia Najlepiej mi wychodzą nuggetsy w panierce z kornfleksów itp., ale z wersją miodowo - musztardową też bym sobie chyba poradziła
Ja nieco opustoszałą lodówkę miałam za czasów studiów Nawet nie ze względów finansowych, ale raczej dlatego, że wyłaziłam z mieszkania bladym świtem, a wracałam ciemnym wieczorem - coby zdążyć z obskoczeniem dwóch szkół - i na zakupy już mi zazwyczaj czasu nie starczało Teraz mam chociaż taki komfort, że familia dba o to, żeby lodówka była zapełniona
Cytat:
Dla mnie wizualnie to też nie jest do końca to Chyba jednak wolę te klimaty szpilkowe Ale w zimie i tak mi obojętne, co mam na odnóżach - byle tylko to CIEPŁE było i nie przemakało

Dziewczyny, pytanie mam Korzystałyście kiedyś przy licytacji na Allegro z tego programu Snajper? Sprawdza się?
http://www.snajper.net/
Bo chciałam zalicytować jedną rzecz, a widzę, że jest spore zainteresowanie I pomyślałam, że może by trochę pomóc szczęściu, bo z refleksem u mnie średnio

Have a nice day

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-09-26 o 14:51
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:33   #4751
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
oraz miksturę propolisową
Naturalny antybiotyk, a zazwyczaj pomaga lepiej niż syntetyki
==>http://www.apipol.com.pl/apipolpl/in...category_id=13
sprobuje to dostac
i faktycznie poczekam z dochtorem jeszcze ze 2 dni, a noz a widelec mi przejdzie, chociaz u mnie to watpliwa sprawa

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytanie mam Korzystałyście kiedyś przy licytacji na Allegro z tego programu Snajper? Sprawdza się?
ja polecam, bardzo fajna sprawa
rzadko korzystam bo zazwyczaj klikam Kup Teraz, ale do takiech aukcji gdzie jest licytacja sprawdza sie idealnie, i jesli tylko ktos inny nie nie ustawi na wyzsza cene to szansa, ze wlasnie ty wygrasz jest 99,9%

sure. fine. whatever.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 15:59   #4752
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
bry

Ja bym tego nie laczyla PR ma kwas, wiec nalozony na serum moze spowodowac poraznienie i wlasnie wysuszenie. Wit C tez troche wysusza. Najlepiej nakladac Flavo na noc, a PR na dzien. 2 razy dziennie nie potrzeba, bo wit C sie kumuluje w skorze. Mozna nawet co 2,3 dzien.
Tak tez myslalam,dzieki Lou-jestes nieoceniona w tych sprawach
Cytat:
Ciocia z Rosji
Toż to prawdziwy Skarb
Zazdraszczam
Toz to Ciebie nie odwiedza???
Cytat:
Dzieńdoberek

Dla mnie wizualnie to też nie jest do końca to Chyba jednak wolę te klimaty szpilkowe Ale w zimie i tak mi obojętne, co mam na odnóżach - byle tylko to CIEPŁE było i nie przemakało
Moje klimaty to bardziej oficerkowate A ze i tak wiecej jezdze jak chodze,wiec moge sobie Emu odpuscic
Stary 2011-09-26, 16:30   #4753
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
ja polecam, bardzo fajna sprawa
rzadko korzystam bo zazwyczaj klikam Kup Teraz, ale do takiech aukcji gdzie jest licytacja sprawdza sie idealnie, i jesli tylko ktos inny nie nie ustawi na wyzsza cene to szansa, ze wlasnie ty wygrasz jest 99,9%
Dzięki za info
Ja mam lekkie opory przed tym, żeby z tego skorzystać - dlatego, że przy rejestracji na Snajperze trzeba podawać dane do swojego konta allegrowego No ale trudno, ten warunek to już taki raczej nie do obejścia
Cytat:
[COLOR="Blue"]
Moje klimaty to bardziej oficerkowate A ze i tak wiecej jezdze jak chodze,wiec moge sobie Emu odpuscic
Oficerki to też bardzo fajna sprawa

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 17:14   #4754
jiuna
Wtajemniczenie

Od jutra do min końca tygodnia zostaje sama z TŻem w domu
aż nie mogę się doczekać wyjazdu teściów
tylko szkoda że na dłużej nie jadą

pogoda dziś cudowna więc cały dzień byłam na dworzu
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 18:33   #4755
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Co za nowina Kobieto, jak Ty wylądujesz w Wawie, to ja wiem już, co to będzie... Nawzajem się doprowadzimy do całkowitego upadku moralnego i w konsekwencji finansowego pewnie też Już się nie mogę doczekać

Bo chciałam zalicytować jedną rzecz, a widzę, że jest spore zainteresowanie I pomyślałam, że może by trochę pomóc szczęściu, bo z refleksem u mnie średnio
Heh
Bardzo możliwe, że tak będzie, jednak póki co cicho sza
Dziś powiedziałam wstępnie Mamie, to się jush martwi,
że tak daaaleeekooo będę od domu

A snajpera nie znam- w sumie pierwszy raz słyszę
Zazwyczaj staram się ćwiczyć refleks

Cytat:
sprobuje to dostac
i faktycznie poczekam z dochtorem jeszcze ze 2 dni, a noz a widelec mi przejdzie, chociaz u mnie to watpliwa sprawa
Polecam
Sprawdzone w domu, wśród znajomych i nie tylko
Moja pani od biologii z LO np. ratuje się tylko tym, skoro 5 antybiotyk nie dał rady...
Nalewkę z bursztynu tesh możesz nabyć przyda się zawsze

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
Od jutra do min końca tygodnia zostaje sama z TŻem w domu
aż nie mogę się doczekać wyjazdu teściów
tylko szkoda że na dłużej nie jadą

pogoda dziś cudowna więc cały dzień byłam na dworzu
Fajnie
Troszkę odetchniesz
Stary 2011-09-26, 19:07   #4756
Alvesta
Zakorzenienie

heloł wieczornie

coś się nie mogę ogarnąć. Czekam z utęsknieniem na urlop, a jednocześnie nie lubię zostawiać swoich obowiązków bo zawsze coś wyskoczy takiego że lepiej żebym była na miejscu. Strasznie mnie ta moja cecha denerwuje w dodatku małż pracuje na okrągło i wychodzi na to że do 11 paź. to mogę liczyć co najwyżej na "widzenie" z nim, jak w więźniu ogólnie dopadły mnie ciężkie dni, jestem gruba, zarobiona i nieszczęśliwa z tego powodu. I kasy nie mam więc nawet nie mam jak sobie humoru zakupami poprawić tym optymistycznym akcentem kończę, nie ma co Was dołować dobrze choć że pogoda nastraja optymistycznie
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:15   #4757
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
heloł wieczornie

ogólnie dopadły mnie ciężkie dni, jestem gruba, zarobiona i nieszczęśliwa z tego powodu. I kasy nie mam więc nawet nie mam jak sobie humoru zakupami poprawić tym optymistycznym akcentem kończę, nie ma co Was dołować dobrze choć że pogoda nastraja optymistycznie
Laska,pewnie nie jest tak zle! A flaszeczka za krecenie tyleczkiem to zle pocieszenie? A gdzie sie wybieracie na urlop?

Ja na pocieszenie kazdej,ktora sie zle czuje: mam spozniona zemste faraona Teraz chyba moj organizm odreagowuje....
Stary 2011-09-26, 20:30   #4758
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Ech, wróciłam właśnie z wizyty z babcią u geriatry. Była i teściowa, i mój TŻ. Diagnoza na podstawie objawów - alzheimer. Gdyby babcia trafiła do lekarza dwa lata temu, dałoby się te objawy zahamować - ale babcia nie chciała słyszeć o badaniach. Prze✂✂✂ane.
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:53   #4759
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie dopadły mnie ciężkie dni, jestem gruba, zarobiona i nieszczęśliwa z tego powodu. I kasy nie mam więc nawet nie mam jak sobie humoru zakupami poprawić tym optymistycznym akcentem kończę, nie ma co Was dołować dobrze choć że pogoda nastraja optymistycznie
Chyba żartujesz z tym "gruba"!!!?
Ja poprawiam sobie humor zakupami na okrągło, a nie powinnam, gdyż na mojej top liście zakupowej znajduje się: sofa, ława, garnki i pralka...

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 21:01   #4760
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

wieczorne bry
dziekuje za rady odnosnie prezentu, mam jeszcze troche czasu wiec bede kombinowac
bede w PL od 8 do 11 grudnia w wawie u sis, tzn w wawie tylko do pt popoludnia, potem jade do mamy w me rodzinne strony
jesli ktoras ma mozliwosc to baaardzo chetnie reflektuje na spotkanko czwartkowe
wrocilam z fikolkow, padam na cycki, ale swoich mi zal wiec znajde inne co by na nie pasc
chyba cos bredze
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:16   #4761
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Laska,pewnie nie jest tak zle! A flaszeczka za krecenie tyleczkiem to zle pocieszenie? A gdzie sie wybieracie na urlop?

Ja na pocieszenie kazdej,ktora sie zle czuje: mam spozniona zemste faraona Teraz chyba moj organizm odreagowuje....
to kręcenie tyłkiem to miał być arabski taniec z chustą dzwoniącą brzuchem nie umiem ruszać ale biodrami już tak. Komplementy zbierałam jeszcze na poprawinach, aż mi głupio było
a na urlop do Egiptowa, Sharm mam zamiar nie ruszać się specjalnie poza hotel bo sama wiesz, jak potrafi być męcząco obstawa średnio pomaga... heloł my friend na każdym kroku dla mnie to zderzenie z ichnią kulturą było dość mocne, ja staram się być miła dla ludzi itd., a tam to jest opacznie rozumiane... mocne postanowienie - tym razem nie wychodzę z odkrytymi kończynami i dekoltem
a co odpowiadałaś na zaproszenia do sklepu w ramach egipskiej gościnności? ja się ostatnio wyedukowałam że jedynym rozsądnym wyjściem jest zapytanie - czy muszę? podobno na takie coś nie bardzo mają odpowiedź, bo oczywiście nie musisz, gość w dom Allach w dom i klient nasz pan w jednym mam zamiar wypróbować, hehe. Bo bukra inshallah średnio skutkuje, jak Cię kolejnym razem skubańce skojarzą nie odpuszczą
Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Chyba żartujesz z tym "gruba"!!!?
Ja poprawiam sobie humor zakupami na okrągło, a nie powinnam, gdyż na mojej top liście zakupowej znajduje się: sofa, ława, garnki i pralka...
no gruba okołobrzuchowo i napuchnięta wodą jak co miesiąc zawsze mam brzuch jak balon i strasznie mnie to demotywuje.
W ramach poprawy humoru zeżarłam szarlotkę i oglądam Predatora

ps. zapomniałam - do listy moich prywatnych nieszczęść dopisać można uczulenie na powiekach i nad nimi. Wyglądam jakbym płakała całą noc trąc oczy i nie wiem czym sobie to zafundowałam...

Edytowane przez Alvesta
Czas edycji: 2011-09-26 o 21:19
Stary 2011-09-26, 21:17   #4762
Gipssis
Wtajemniczenie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29644594]wieczorne bry

wrocilam z fikolkow, padam na cycki, ale swoich mi zal wiec znajde inne co by na nie pasc
chyba cos bredze [/QUOTE]

Moga byc moje? Bredze i ja!
Stary 2011-09-26, 21:20   #4763
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alvesta
no gruba okołobrzuchowo i napuchnięta wodą jak co miesiąc zawsze mam brzuch jak balon i strasznie mnie to demotywuje.
W ramach poprawy humoru zeżarłam szarlotkę i oglądam Predatora
Aaa, chyba, że tak
Ja dziś oglądałam swoje zdjęcia i stwierdzam, że mam widoczną nadwagę... I żadna cholera mi nie powiedziała, że wyglądam jak pulpet!! Na pocieszenie pochłonęłam turecką chałwę z pistacjami...

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:37   #4764
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
a na urlop do Egiptowa, Sharm mam zamiar nie ruszać się specjalnie poza hotel bo sama wiesz, jak potrafi być męcząco obstawa średnio pomaga... heloł my friend na każdym kroku dla mnie to zderzenie z ichnią kulturą było dość mocne, ja staram się być miła dla ludzi itd., a tam to jest opacznie rozumiane... mocne postanowienie - tym razem nie wychodzę z odkrytymi kończynami i dekoltem
a co odpowiadałaś na zaproszenia do sklepu w ramach egipskiej gościnności? ja się ostatnio wyedukowałam że jedynym rozsądnym wyjściem jest zapytanie - czy muszę? podobno na takie coś nie bardzo mają odpowiedź, bo oczywiście nie musisz, gość w dom Allach w dom i klient nasz pan w jednym mam zamiar wypróbować, hehe. Bo bukra inshallah średnio skutkuje, jak Cię kolejnym razem skubańce skojarzą nie odpuszczą
Wiesz co,ze mna to w ogole byla jedna wielka tragedia i pewnie zostalam zwyzywana jak niktBo ja mialam taki odruch,ze pytalam o ceny,ale z czystej ciekawosci,po ile te ichnie gadzety "leca".No i potem wytlumacz,ze tego nie chcesz Oni sie obrazali ,ja sie obrazalam,a pozniej bylam juz tak rozgoryczona,ze nawet kontaktu wzrokowego nie nawiazywalam i w kolko mowilam"noł fenks"
A inshallah jest boskie To jest moje motto

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Aaa i tez wymyslilam,ze jak jeszcze kiedys-chodz nie sadze-ale gdybym znowu znalazla sie w Egipcie to nabede czador i bede chodzic zaczadzona Moze wtedy spokojnie sie przemknie przez miasto
Stary 2011-09-26, 21:47   #4765
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie dopadły mnie ciężkie dni, jestem gruba, zarobiona i nieszczęśliwa z tego powodu.
yhym jak Ty jestes gruba, to jush jestem baleron, albo wieloryb
zapadniety w dodatku na uj wie co :/

Czy oni w tym Egipcie nie mowia po polskiemu, ze Wy do nich 'nol senkju'? Bo w Tunezji to juz calkiem plynnym polskim mowia w niektorych miejscach. A najlepiej to wszystkie sklepy omijac szerokim lukiem, wtedy sie ma swiety spokoj.

sure. fine. whatever.

Stary 2011-09-26, 21:57   #4766
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:

Czy oni w tym Egipcie nie mowia po polskiemu, ze Wy do nich 'nol senkju'? Bo w Tunezji to juz calkiem plynnym polskim mowia w niektorych miejscach. A najlepiej to wszystkie sklepy omijac szerokim lukiem, wtedy sie ma swiety spokoj.
Oni sobie rozumieli to co chcieli zrozumiec Po Polsku swietnie im wychodzi:U mnie taniej jak w Biedronce I Jak sie masz kochanie? Nawet jak bylo "noł fenks" to Oni "Whyyyyyh?" I taka konwersacja moglaby trwac tydzien Bo Oni co chwila "łaaaaaj?"

Edytowane przez Gipssis
Czas edycji: 2011-09-26 o 21:59
Gipssis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 22:08   #4767
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Po Polsku swietnie im wychodzi:U mnie taniej jak w Biedronce
Widze, ze sa na biezaco
Jak ja bylam to sie pytali czy popieram cyt Kaczora Ale i tak mielismy szczescie bo raz, ze jezdzilismy tam gdzie turysci zbiorowo nie chadzali, a dwa ze nas glownie brali za Hiszpanow. Moj facet byl ciemny jak Arab, ja mialam ciemno brazowe wlosy i dopoki siedzielismy cicho nie napastowali nas tak bardzo na targowiskach

sure. fine. whatever.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 22:09   #4768
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co,ze mna to w ogole byla jedna wielka tragedia i pewnie zostalam zwyzywana jak niktBo ja mialam taki odruch,ze pytalam o ceny,ale z czystej ciekawosci,po ile te ichnie gadzety "leca".No i potem wytlumacz,ze tego nie chcesz Oni sie obrazali ,ja sie obrazalam,a pozniej bylam juz tak rozgoryczona,ze nawet kontaktu wzrokowego nie nawiazywalam i w kolko mowilam"noł fenks"
A inshallah jest boskie To jest moje motto

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Aaa i tez wymyslilam,ze jak jeszcze kiedys-chodz nie sadze-ale gdybym znowu znalazla sie w Egipcie to nabede czador i bede chodzic zaczadzona Moze wtedy spokojnie sie przemknie przez miasto
no właśnie taki mam mały plan. Upocę się jak prosiek ale może będzie spokojniej
Cytat:

Cytat:
Oni sobie rozumieli to co chcieli zrozumiec Po Polsku swietnie im wychodzi:U mnie taniej jak w Biedronce I Jak sie masz kochanie? Nawet jak bylo "noł fenks" to Oni "Whyyyyyh?" I taka konwersacja moglaby trwac tydzien Bo Oni co chwila "łaaaaaj?"
otóż to
i jeszcze za darmo umarło, tu się zgina dziób pingwina, siała baba mak

choć w sumie jak mnie siłą namówili i uszyli tuniczkę w 15 minut byłam pod wrażeniem - rzeczywiście lepszy materiał jak inna kupiona taniej, nawet dziś miałam na sobie

Lou, ja moje fałdy skrzętnie ukrywam, serio serio. Jestem mistrzynią garderoby ukrywającej mój brzuch na nic nie narzekam, wszędzie wyglądam ok, tylko ta nieszczęsna opona
Stary 2011-09-26, 22:24   #4769
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Widze, ze sa na biezaco
Jak ja bylam to sie pytali czy popieram cyt Kaczora Ale i tak mielismy szczescie bo raz, ze jezdzilismy tam gdzie turysci zbiorowo nie chadzali, a dwa ze nas glownie brali za Hiszpanow. Moj facet byl ciemny jak Arab, ja mialam ciemno brazowe wlosy i dopoki siedzielismy cicho nie napastowali nas tak bardzo na targowiskach
Mnie w kolko za Wloszke brali

Dziewczynki,ja Wam mowie juz dobranoc
Stary 2011-09-27, 09:43   #4770
jiuna
Wtajemniczenie

dzień dobry
zaraz jadę do weta na zdjęcie szwów
kociura tak się boi jazdy autem, jak widzi że ją niosę do samochodu to jest sztywna

dziś też u mnie ciepło
teściowie już spakowani
to będzie cudowny dzień
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości