![]() |
#4741 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Cytat:
![]() tez sie dziwilam, ze nie spadlo, ale trzymalo bardzo mocno i nie ograniczalo mi oddechu ani ruchow ![]() http://kobietamag.pl/wp-content/gall...%20%289%29.jpg to ta sukienka, dobrze widac wiazanie dzieki laski za komplementy ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() mam pod kiecką bardotkę, ktora odrobine mi ten cyc podniosła ![]() ty przy mnie Takuśna to jestes mega biuściasta ![]()
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
no po takim komplemencie to spokojnie udam sie spać ![]() ![]() spadam do wyrka, dobranoc
#4743 |
Zakorzenienie
|
Aniś wyglądasz bosko
![]() ![]() U nas też góra śniegu leży ![]() ![]() ![]() Dziś może na chwilę na sanki wyjdę z Olutkową ![]()
#4744 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka
![]() Takuśna, jakbym ja miała taki cyc jak ty, to moj TZ bylby w siódmym niebie, jak nie ósmym ![]() Fuj! Ile u nas śniegu. Chyba zrobie z tego pożytek i wyskoczę z młodym na podwórko po pracy i ulepimy bałwaniastego ![]() Ja mam masakryczny katar! Dosłownie nie potrafię oddychać. Wzięłam sobie Afrin do pracy i mioooodzio ![]() Dziś kazałam po południu wziąć TZ sanki i niech się młody przejedzie z przedszkola do domku na sankach. Generalnie to się cieszy strasznie, że pada śnieg i mu na buzię leci, ale nie wiem, czy to nie chwilowa radość, bo na dłuższą metę, go takie coś wkurza. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- kasiula, zazdroszczę Twojej mamie : ![]() upaly, opalanie, spalenie się na skwarek, krem z filtrem... - a co to jest?!!! patrząc za okno, zapominam, ze cos takiego ma w ogole miejsce ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2012-02-16 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko blagam nic juz nie mow. Przed chwila skrobalam szyby
![]() Anis fajne fajne, a na zdjeciu to znajomi? A sukienke skad mialas? to ta z All? czy cos mi sie pomylilo ![]() Ja tam mam dosc tej zimy, u nas nie ma konkretnego sniegu, wiec raz chlapa, raz mroz i tyle ![]() dlatego zaczynam wiosenne zakupy, humor mam lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sukienke kupilam dzien przed sylwkiem snujac sie po CH i weszlam do New Yorkera. Dalam za nia niecale 80zł, choc szukalam czegos w rejonie 300zł, ale była taka kiła, ze nic mi sie nie podobało. Ta przymierzylam za namowa bracika i sie zdziwilam, ze ten typ kiecek na mnie lezy dosc dobrze ![]()
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() co do kiecki to super w niej wyglądasz. Ja sie nie moge przekonac do odkrytych ramion bo wydaje mi sie ze straszę wystającymi koscmi. Choc moja mama mówi ze chętnie by sie ze mną zamieniła na te kosciste ramiona ![]() dzis jest pięknie, śniegu jak w bajce i juz nic nie siecze po twarzy, bo wczoraj to sie iść nie dało lece na paznokcie ![]()
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wróciłam teraz z przerwy i śnieg proszę państwa topnieje.... ![]() i jest ohydnie
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
ide dzisiaj na wieczorek Tupperware, pewnie znowu cos zamowie i wydam kase na plastikowe pudelka i miseczki
![]() Jutro kino z sasiadkami juhuuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Hejo z krainy zasypanej śniegiem
![]() Kasiulka jak ja zazdroszczę Twojej mamusiiiiiiiiiiiii ![]() Anisia śliczna ta kiecka ![]() ![]() Ależź dowaliłoooooooo hehe Przyznam że wracało się z pracy bardzo ciężko, gdyż na głównych drogach było tyle śniegu że rzucało autem (wracałam koło 3 w nocy). Mam nadzieję, że już się z tym uporali, bo dzisiaj nie pada, nie wieje, wygląda bajkowo ![]() Obiecałam Tymkowi wczoraj że będzie dzisiaj po przedszkolu lepienie bałwana, lecz wyleciało mi to w głowy ![]() ALe jutro pójdę po niego z sankami z przedszkola i ulepimy bałwana w ogródku ![]() ![]()
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
hejka
przy Tłustym Czwartku Mała by pewnie przypomniała zapominalskim ile trzeba zjeść pączków, żeby mieć pomyślność ![]() dziś załatwiłam co potrzeba dentysta, ostatnia plamka ,bez znieczulenia więc git na razie mam spokój do lata, potem muszę podumać, co robić z jedną ósemką,chyba jednak skuszę się na wyrywanie, bo nie spełnia ona w tej chwili żadnej roli bo nie ma oparcia już w górnej 8 mama z ojczymem przypilnowali mi dzieci więc git wyszłam z Mikim na krótki spacer i po powrocie włączył mu się suchy kaszel czy to oznaka astmatyczna? nie szalał na dworze, ot taki spacer spokojny, niemniej różnica temperatur itp 2 idę do alergologa to zapytam jak mam obsługiwać Mikiego, bo sama nie wiem czy on musi być na stale na pulmicorcie, jakiejś małej dawce dziennej? na razie po syropie i inhalacjach cisza ![]() u nas śniegu aż tak dużo to nie ma wczoraj padało w sumie przez cały dzień, ale taki lekki, bez zadymek śnieg dziś nic nie przypadało |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Anisia dobra dobra
![]() ![]() a u nas sniegu po kolana ![]() ![]() spadam do pracy, od jutra urlopik ![]()
#4754 |
Zakorzenienie
|
Babeczki specjalnie Was tak tą moją mamą dręczę, żebym nie była sama... jak sobie pomyślę, że jej tam cieplutko i zadyla wyrozbierana, a my toniemy w śniegu to konam
![]() U nas przed domem snieg uwieczniłam poniżej z Olutkową ![]() Takuśna, pokazałabyś mi faceta, któremu się nie podobasz? nie ma takiego ![]() ![]() Zjadłam 4 pączki babcine, niebo w gębie ![]() ![]() ![]()
#4755 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro mam wychodne z Sylwią z poprzedniej pracy
![]() na niedzielę też już znajomych zaprosiłam ![]() jutro +4 stopnie ![]() ![]() dziecię właśnie usypia ![]() Olutkowa jak zawsze dama ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-02-16 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jowiszkowa jaka dama ![]() ![]() ![]() ![]() Ola nie odpuszcza żadnej zaspie, górce śniegowej itp. kładzie się tam gdzie kaczki obstrzelały śnieg kupami... mówię Wam co ja z tym gadem mam ![]()
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
O, Kasiulka u nas dokładnie takie same góry śniegu leżą
![]() Olutkowa śliczna jak zawsze ![]() Wracałam dziś z Pauliną z przedszkola i młoda się dosłownie tarzała w śniegu. Kładła się, wskakiwała w wysoki śnieg, ledwie ją dałam radę zagonić do domu. Jutro siedzimy w domu, bo TŻ znowu w Warszawie. Tak sobie myślę czy dam radę zabrać jutro na spacer Paulinę i psa i sanki, chyba jednak zrobimy dwa spacery jutro. Idę oglądać film.
#4758 |
Zakorzenienie
|
hejka
oświećcie mnie w czym tkwi fenomen uzyskiwania takich cen za ciuszki? http://allegro.pl/zara-sponie-pumpy-...113638065.html wszystkie aukcje osiągają jak dla mnie kosmiczne ceny byłam wczoraj na wątku zakupowym i stąd ten link ![]() aa Saga dla mnie też ciut wygórowane ceny w H&M, tu kupuję jedynie czapki dla Mikiego, coś tam z wyprzedaży ktoś podrzuci, ostatnio kalesonki, bo dobrze sie sprawdzają do przedszkola i pod kombinezon oczywiście mówię tu o ciuszkach dla Mikiego jeszcze nie wiem co mi "odbije" jak Olutka mi podrośnie już zauważam , że ja mocno ascetyczna, ale Olkę lubię ładnie ubrać ![]() ps. a co ma wspólnego wyjazd tż z obecnością w przedszkolu? sama jej nie odprowadzasz? tak pytam, bo obecnie kaszlący Miki kibluje w domu, bo z rana nie chce mi się taszczyć ich obojga do przedszkola, odśnieżanie, skrobanie samochodu brrrr co innego jakby tż mi własnie Mikiego zawoził rano, to popołudniu jakoś z Olką bym się wygramoliła może w przyszłym tygodniu jakoś się skupię nad tym ![]() Kristi mam nadzieję,że opieka nad dzieciaczkami nie sprawia kłopotów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem o co z ta aukcja chodzi i co w tych spodniach takiego jest? zlota nitka szyte?? tak patrze juz 3-ci raz, czy to na pewno tylko same spodnie sprzedane?! ja tez lubie ladnie dziecko ubrac, ale bez przesady, nie widze nic nadzwyczajnego w tych spodniach, zeby tyle kosztowaly. jak takie ceny osiagaja, to ja moze zaczne takie szyc? i za polowe ceny sprzedawac ? hehe ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- pa przeciez te spodnie nawet nowe tyle nie kosztuja |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
tu owa dysputa
bo nikt nie może swoim umysłem ogarnąć jak to możliwe może ta dziewuszka jest w cenie ? ![]() ![]() a ja nie umiem odczytać tego między wierszami ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/w,583,1..._ciuszkow.html u nas zaczęło własnie śnieżyć ciekawe jak będzie jutro, bo tż sobie zażyczył żeby go może z meblowego odebrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Apropos aukcji,
na niemieckim ebayu wszystko co nazywa sie Geox, Ecco itp. schodzi za 3/4 czasem prawie 100% sklepowej ceny. sasiadka wyprzedala ostatnio ciuszki Steiff (niemiecka firma) i zarobila tyle, co wydala na nowe ![]() sekret tkwi w szczegolach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Witam
Ale jestem wymęczona, mam już dość dobrze że szanowna mamusia już jutro rano będzie w domu, bo ja mam dość, czuję się zmęczona/psychicznie i fizycznie/ Choć nie mogę powiedzieć dzieciaki są spokojne, bezproblemowe, ale jednak. Mała Wiki dziś strasznie niespokojna, mało spała, mało piła, i pierwszy raz dziś płakała, chyba ją bolał brzuszek. Jak na razie śpi Filip nie chciał się dziś iść spać - mówił że chce do mamy - obiecałam mu że rano jak się obudzi to mama będzie, chciał czekać na siedząco- przekonałam go że wygodniej mu będzie czekać na leżąco z miśkiem, że nie musi spać, może leżeć i czekać. Chwila i zasnął ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Jutro mam iść na urodziny do pufy A w niedzielę odprawia mój tata Ale jakoś nie mam ochoty na imprezowanie. Pierworodnego nie ma, pojechał na biwak harcerski, przyjedzie dopiero w niedzielę |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Witam
Jestem już wolna ![]() Przed chwilką odjechali. Znów mam tylko troje dzieci Obecnie tylko dwoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
No to Kristi, miałaś nie lada wyzwanie
![]() grunt, ze sobie poradzilas ![]() A ja wam pokazę zdjęcie (fotka pstrykniecia ze zdjecia) z balu karnawalowego ![]() piotrek na księżycu.jpg
#4766 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do przedszkola, to tak - zawsze TŻ zawozi Paulinę rano do przedszkola. Jak bym się bardzo uparła, to też bym mogła, to zaledwie 2 przystanki autobusem. Ale zimno jest rano i też nie wiem ile by nam zeszło z szykowaniem się (no i trochę mi się nie chce ![]() W ten piątek miałyśmy trochę zajęć - Paulina namówiła mnie na robienie ciasta czekoladowego, był podwójny spacer (z psem i sanki). Wyciągnęłam też nowy zestaw ciastoliny (kupiłam ostatnio w Biedronce) i w efekcie bardzo szybko minął nam dzień. Na szczęście w piątki mam przeważnie mniej pracy, staram się zrobić tylko to co najpilniejsze, bo Paulina szybko się nudzi ![]() Cytat:
![]() Ale tak to już jest z Allegro, nie raz już widziałam takie ceny. Kiedyś obserwowałam aukcję typowo letniej sukienki Next, która została sprzedana późną jesienią za niespełna 100 zł. Identyczną sukienkę sprzedałam za marne 12 zł jakiś tydzień później (wystawiałam ją około miesiąc). Ale to jest właśnie fenomen Allegro - łatwiej jest sprzedać używaną rzecz za cenę z kosmosu niż nową, z metkami za rozsądną kwotę. Mam nawet taką teorię, że na All nie można wystawiać zbyt tanio, bo wtedy na pewno ta rzecz się nie sprzeda ![]() Dyskusję na forum Zakupy też czytałam i jestem zniesmaczona tym w jakim kierunku się rozwinęła. Te przytyki i komentarze odnośnie wyglądu dziecka, statusu materialnego rodziców i jeszcze propozycje żeby sprzedającą podkablować do US ![]() ![]() ![]() Niektórzy komentowali też, że szkoda dziecka, które matka zmusza do pozowania. Ubranka na aukcji w większości były w rozmiarze 92-98, co w przypadku rozmiarówki Zary daje standardowe 86-92, dziewczynka mogła mieć 2-2,5 roku. Paulina w zeszłym roku też uwielbiała zabawę w przebieranie i pozowanie do zdjęć, mogłam jej zrobić kilkanaście zdjęć w różnych ubrankach i traktowała to jako świetną zabawę (inna sprawa, że nie robiłam jej fotek po to żeby je wrzucać na All). Teraz już przebieranie nie jest fajne ![]() ![]()
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
czyzby fotograf z tychow?
![]() Musze przyznac, ze bardzo ladne. Pokaz tymcia? ![]()
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja to na takich fotach albo mega wystarszona albo ze łzami w oczach ![]() ewent. naburmuszona ![]() machnęłam dziś sernik na zimno ![]() http://margarytka-kulinarnie.blog.on...,ID393212312,n ok. 16.stej znajomi na kawę wpadną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zrobię za chwile, chyba że wyjdzie nie bardzo, to jutro ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.