|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja myślałam, że tylko mnie dotyczy problem zatkanych uszu... Też na to cierpię i strasznie mi się to nie podoba :/ Wczoraj było u mnie w kościele święto - wprowadzenie relikwii Jana Pawła II i całą mszę miałam zatkane jedno ucho ![]() ![]() Byłam wczoraj u siostry i dostałam od niej m. in. 10 pieluch tetrowych, 1 komplet pościeli (dokupię jeszcze 2), śpiworek, matę edukacyjną, troszkę ubranek ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Hej brzuchatki
![]() Obudziłam się jakoś przed 11, już nie sypiam do 12-13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oo mój taka sama reakcja jak Twój, i krzyka i obraza majestatu, że go nie posłuchałam i on musi na mnie czekać ![]()
![]() |
#4743 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze dobrze, masz mówić Agata bo ja Eweliny nie trawię ![]() ![]() no poważka!!!!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() - częściowa utrata słucha - pogorszenie wzroku - bóle brzucha - tkliwość piersi - zgaga - zaparcia - bezsenność - wymioty - solidne kopy, które często bywają bolesne - zakaz leżenia na brzuchu - nakaz leżenia na lewym boku normalnie żyć nie umierać! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty to jesteś boska! Bo gdzie tu świeże, dzisiejsze mięso w niedzielę znajdziesz! Szacun ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie dotykam brzuszka w nocy bo ... nie ma czego ![]() ![]() tak jak mówiły dziewczęta 30 październiczka zmiana czasiczku ![]()
![]() |
#4744 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=nawojka8583;3010370 4]To straszne
![]() Kochana, jeszcze 6 tyg i możesz powiedzieć DONOSIŁAM. A poród?! Uwierz, że strasznie to tylko brzmi. ![]() Leci Wam już siara z piersi?? Dziś w nocy obudziłam się z mokrą koszulką... Edytowane przez ciezaroweczka Czas edycji: 2011-10-23 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jakiej firmy jest mata?? ![]() ![]() Ja sobie segregowałam wczoraj i mam mnóstwo na r.62 i mniej już na r. 68, 74, 80 i 86 - na jakieś 9-12 miesięcy starczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-23 o 11:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=ciezaroweczka;30104 461]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie prubóję nawet myśleć, bo za trudne do pojęcia dla mnie ![]()
![]() |
#4749 |
Zadomowienie
|
wlasnie przymierzylam moja koszule ciazowa
![]() ![]()
#4750 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tymi robaczkami w porze to przeważnie w takiej swojskiej, działkowej widziałam. W kupnej raczej nie żerują Patrzcie jakie piękne ![]() http://allegro.pl/wozek-chrzest-rocz...html?source=oo Są jeszcze taki buciki, smoczki i grzechotki ![]()
CÓRCIA "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem". Edytowane przez Anabellita Czas edycji: 2011-10-23 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A prezent rewelka- chciałabym aby ktoś mojemu dziecku taki kupił ![]()
![]() |
#4752 | |
BAN stały
|
czesc brzuchatki
![]() Postanowilam od dzis sie oszczedzac ![]() ![]() ![]() ![]() Nawojka to Ty juz prawie 8. miesiac zaczynasz ![]() ![]() Uska to samo ![]() U mnie dopiero poczatek 7. ![]() Siedze wlasnie na http://bobasshop.co.uk/ i na nast. weekend bedziemy juz zamawiac bobasowe rzeczy. Na pewno komplet poscieli, troche ubranek (maja fajne ceny), karuzele do lozeczka, kosmetyki i rzeczy poporodowe dla mnie typu majtki jednorazowe czy wkladki laktacyjne. Jakos mi sie wczesnie wydaje ale musze sie za to juz zabrac ![]() A meble (komoda i szafka na kosmetyki) kupimy w IKEII ![]() Co do siary to ja mam ale nie wyplywa sama, raz czy dwa sie zdazylo ![]() No i co do szlafroka to ja nawet nie zabieram na porodowke. Poprzednio wzielam, miejsca w torbie jajal 3/4 a nie uzylam ani razu bo byl upal na oddziale, tak grzeja ze masakra, musialam sobie wiatrka wlaczac na porodowce bo cala spocona bylam ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-10-23 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie sobie wycisnęłam soczek z marchewki, jabłuszek i buraka mniammm ![]()
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
czesc mamuśki i brzuszki
![]() kurcze tyle nacytowałam i mi posta zeżarło ;/ no i nie pamietam co miałam napisac ![]() w każdym razie mi nic nie wycieka jeszcze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- A ja mam własnie taki misiowo-grubaśny szlafrok żółty w białe owieczki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- AgaMili musisz się pooszczędzac troszke.... my się seksowac ni mozemy na razie bo mam przepisane globulki dowcipne ;/ ale tylko do środy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki.
Przyznaję się że ostatnie 2 dni przeleciałam "po łebkach" bo synek przeziębiony i nie mam czasu na nic. Teraz śpi więc korzystam. Mam wizytę u lekarza we wtorek, dowiem się ile ten mój młodszy synuś waży i czy wszystko ok. Pewnie tak, bo szaleje w brzuszku. ![]() Byłam wczoraj na glukozie i wyniki chyba w normie, zobaczymy co jeszcze lekarz powie. Dziś mam smaka na takie ohydnie tłuste i kaloryczne rzeczy typu frytki, chipsy, placki ziemniaczane czy krówki. Niestety nie chciałabym ich jeść, tym bardziej że mój synek ma lekka dietę po wczorajszych biegunkach i musiałabym się ukrywać... ![]() Jeśli chodzi o wyprawkę, to ja nie mam łóżeczka, ani takich apteczno - kosmetycznych rzeczy. Ubranka, wózek, przewijak, pieluchy tetrowe mam. Mnie dziś pobolewa brzuch z lewej strony, ale całe szczęście nie cały czas i nie bardzo mocno. ![]() Co do siary z piersi. Niby to nie ma znaczenia przy późniejszym karmieniu, czy ta siara jest czy nie, wielkość piersi tez nie ma znaczenia, ale... Ja miałam więcej pokarmu w tej piersi z której mi więcej siary leciało. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co?? Wychowałam bezczelnego kota ![]() ![]() ![]() ![]() Zszedł dopiero teraz, kiedy zdążyłam zjeść, wypić kakao, herbatę, i zasiadłam do kompa- złośliwiec mały ![]() Oto dowód w sprawie:
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jeśli któraś mnie jeszcze pamięta, to gorąco dziękuję ![]() Wpadłam żeby powiedzieć że żyję i prędko nie wpadnę ![]() ![]() Na początku grudnia zdaję na prawko ![]() ![]() tradycyjnie, gratuluję chłopczyków i dziewczynek, udanych wizyt!!! ![]() ![]() ![]()
#4759 |
Zakorzenienie
|
oj tam nie zauważa
![]() ![]() klaurencja trzymam kciuki już teraz za prawko!!!!! ![]() ![]() W k. dałam foty ![]()
#4760 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Agatek slicznego masz kotka,przypomina mi moja Latke,ktora jest w Polsce i strasznie za na tesknie.
![]() |
#4761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4762 |
Rozeznanie
|
U nas piekna jesienna pogoda,sloneczko swieci,ale jakos nie mam ochoty nigdzie wychodzic...
#4763 |
Raczkowanie
|
a my dwa dni temu obchodziliśmy z Fifciem studniówkę
![]() ![]() ![]() ![]() Agatek, słodki ten twój koteczek ![]()
#4764 |
Zakorzenienie
|
Filip dziekuje za pochwały
![]() ![]() ![]() ![]() ewula83 u nas zimno, pochmurno, brr... nie mam ochoty na spacerki ![]()
#4765 | |||
Zadomowienie
|
Kropeczka tylko ja Cię, broń boszsz, nie chciałam urazić tymi lesbijkami, poprostu z tego co napisałaś wynika tak jakby dwie kobiety miały romans ze sobą.
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-10-23 o 15:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Rozeznanie
|
Cześc Dziewczyny
Wczoraj mnie nie było bo jakos tak kiepsko się czułam,robił mi się twardy brzuszek i maluszek jakby mniej fikał.no i dusił mnie na pęcherz,Tż mówi,że niema co się dziwic ,ze dusi bo przeciez waży 1800g ![]() ![]() Zmartwiły mnie to ,że tak twardy się robił,mimo,że w piątek u lekarza wyszło że wszystko jest dobrze! Dzisiaj lepiej ale i tak mam lenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Włacha jeszcze tylko 234 postów!!!!!
![]() ![]() ![]()
#4770 |
Rozeznanie
|
Czy orientujecie się może ile kosztuje badanie moczu ,morfologia i obciążenie glukozą??jutro rano idę i chcę się przygotowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.