Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-23, 11:15   #4741
kropeczka1984
Rozeznanie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
No i na koniec kwietnia jedziemy na wesele mam nadzieję, że dzidziola będzie można na tę jedną noc powierzyć bez problemu mamie
My też mamy wesele pod koniec kwietnia i nie wiem czy pójdziemy... To jest w miejscowości Tż-a. Niby można dziecko zostawić z teściami, ale ja się boję im go powierzyć :/ Najwyżej pójdziemy z małym tylko na obiad i do domku wrócimy...

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Jeszcze afera po naszym weselu w rodzinie wyszła...
dziewczyna brata ciotecznego Tzta migdaliła się z meżem siostry ciotecznej Tzta. Patologia jak bum cyk cyk
Mojej przyjaciółki męża szwagierka ma romans z tej przyjaciółki męża bratową Trudno mi nawet to było napisać, żeby zrozumieć Jak w Modzie na sukces

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ja za to mam szlafrok , w którym wyglądam jak święty mikołaj, czerwony z taką wiecie białą lamówką ja dopiero będę miss porodówki mam nadzieję, że zdążę sobie kupić nowy
Mis porodówki to na pewno zostanę ja Mam szlafrok żółty z kolorowe serduszka Mama mi kupiła po choinkę Troszkę wstyd mi go brać na porodówkę, ale z drugiej strony zamiast kupować nowy wolę kupić coś dla Dzidka.

A ja myślałam, że tylko mnie dotyczy problem zatkanych uszu... Też na to cierpię i strasznie mi się to nie podoba :/ Wczoraj było u mnie w kościele święto - wprowadzenie relikwii Jana Pawła II i całą mszę miałam zatkane jedno ucho Ale po mszy było fajnie, bo ksiądz zamówił dla wiernych papieskie kremówki ORYGINALNE

Byłam wczoraj u siostry i dostałam od niej m. in. 10 pieluch tetrowych, 1 komplet pościeli (dokupię jeszcze 2), śpiworek, matę edukacyjną, troszkę ubranek Dodatkowo w C&A kupiłam 6 szt. body, spodenki jeansowe, bluzeczkę a dla siebie w H&M rajstopy ciążowe Jutro muszę to wszystko posegregować rozmiarami, żeby wiedzieć co dokupić dla Dzidka, bo teraz to już mam co do segregowania
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 11:38   #4742
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Hej brzuchatki

Obudziłam się jakoś przed 11, już nie sypiam do 12-13 chyba się odzwyczaiłam czekałam aż malec się przebudzi, ale cisza... to zaczęłam mu szurać ręką po moim brzuszku i głęboko oddychać po chwili dał znać, że u niego ok a teraz po porannym kakao fika jakby się szaleju najadł

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Agatku dla męża za podwyżkę. Ja to ni cholery nie wiem jak jest ułożone to moje dziecko. Jedyne co mogę powiedzieć to że jest bardzo nisko
strasznie się cieszę... jeszcze niech się poduczy niemca i zażąda żeby sam robił anlagi to wtedy by miał 8 eu no ale teraz musi po tej podwyżce minąć trochę czasu... od razu nie da ale dobre i to! a teściu nadal ma 6 eu i więcej ni huhu- bo nie zna niemca a na starość z nauką wiecie jak jest... rosyjski zna ekstra
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
We wtorek urodziny tzta, a ja nie mam prezentu. Super...

O,wlasnie wrocil ze spaceru z pieskami, to lece, zeby nie krzyczal,ze zamiast sie zbierac to ja na foruuum. Wyglada wtedy tak ----> identyko
no wiesz??? tyle czasu minęło, a Ty nic????? szok! normalnie nieładnie się zachowujesz Tż będzie zadowolony z full serwisu- kolacja + seks (o ile już możecie) więc

Oo mój taka sama reakcja jak Twój, i krzyka i obraza majestatu, że go nie posłuchałam i on musi na mnie czekać

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 11:39   #4743
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
noo ja tez się cieszę, że jesteś już w domku, ale masz na dupkę za nie odpisanie na smsa! a ja na wizaż nie wchodziłam i się zamartwiam czemu nie odpisujesz!
a wiesz, że nie można ciężarnych bić??
Cytat:
widzę, że ja też jestem nie doinformowana , bo ja na ciebie też Agata powiedziałam przecież!
no bo jakbyś częściej wchodziła na wizaż, to byłabyś na bieżąco!
Dobrze dobrze, masz mówić Agata bo ja Eweliny nie trawię straszne to imię
Cytat:
oj przestań, co ty wygadujesz
no poważka!!!!!!!! laska jak ta lala!!
Cytat:
ja za to mam szlafrok , w którym wyglądam jak święty mikołaj, czerwony z taką wiecie białą lamówką ja dopiero będę miss porodówki mam nadzieję, że zdążę sobie kupić nowy
no ten szlafrok teściowej też czerwony... masakra, czułam się jak czerwony kapturek na szczęście już w szafie siedzi mój niebieski szlafroczek
Cytat:
Bybella ja też ma problem z zatkanymi uszami, ale czytałam w książce, że to normalne w ciąży. Kobiety mogą cierpieć na częściową utratę słuchu (jakby miały watę w uszach) oraz "zaleganie" w uszach.
nie no... same plusy tej ciąży!!!

- częściowa utrata słucha
- pogorszenie wzroku
- bóle brzucha
- tkliwość piersi
- zgaga
- zaparcia
- bezsenność
- wymioty
- solidne kopy, które często bywają bolesne
- zakaz leżenia na brzuchu
- nakaz leżenia na lewym boku

normalnie żyć nie umierać!
Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Ja czasem widzę takie malutkie, białe larwy w porze. Są schowane w środku pory, pomiędzy warstwami. Bllleeeeee....
nigdy nie zwracałam na to uwagi! od teraz zacznę
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
ugotowałam zupę z jakimiś białymi robalami nie wiem z których warzyw
mniamiii zupka ze świeżym mięskiem!!!
Ty to jesteś boska! Bo gdzie tu świeże, dzisiejsze mięso w niedzielę znajdziesz! Szacun
Cytat:
Dzieeeeń dobryyyy! U mnie dziś na suwaczku 31tcŁo matko, zaczynam się bać. Kurczak, zawsze jak się przebudzę w nocy to pierwsze co robie to dotykam brzusia, bo mam takie dziwne wrażenie, że znikł. Też tak macie
cicho bo ja zaczynam 28
Nie dotykam brzuszka w nocy bo ... nie ma czego wyglądam jakbym była w 4 miesiącu a nie 7
Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Dobry.

Dzis przesuniecie czasu?
tak jak mówiły dziewczęta 30 październiczka zmiana czasiczku

Stary 2011-10-23, 11:39   #4744
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

[QUOTE=nawojka8583;3010370 4]To straszne

Kochana, jeszcze 6 tyg i możesz powiedzieć DONOSIŁAM. A poród?!
Uwierz, że strasznie to tylko brzmi.

Leci Wam już siara z piersi?? Dziś w nocy obudziłam się z mokrą koszulką...

Edytowane przez ciezaroweczka
Czas edycji: 2011-10-23 o 11:43
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 11:47   #4745
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Mojej przyjaciółki męża szwagierka ma romans z tej przyjaciółki męża bratową Trudno mi nawet to było napisać, żeby zrozumieć Jak w Modzie na sukces

Mis porodówki to na pewno zostanę ja Mam szlafrok żółty z kolorowe serduszka Mama mi kupiła po choinkę Troszkę wstyd mi go brać na porodówkę, ale z drugiej strony zamiast kupować nowy wolę kupić coś dla Dzidka.

A ja myślałam, że tylko mnie dotyczy problem zatkanych uszu... Też na to cierpię i strasznie mi się to nie podoba :/ Wczoraj było u mnie w kościele święto - wprowadzenie relikwii Jana Pawła II i całą mszę miałam zatkane jedno ucho Ale po mszy było fajnie, bo ksiądz zamówił dla wiernych papieskie kremówki ORYGINALNE

Byłam wczoraj u siostry i dostałam od niej m. in. 10 pieluch tetrowych, 1 komplet pościeli (dokupię jeszcze 2), śpiworek, matę edukacyjną, troszkę ubranek Dodatkowo w C&A kupiłam 6 szt. body, spodenki jeansowe, bluzeczkę a dla siebie w H&M rajstopy ciążowe Jutro muszę to wszystko posegregować rozmiarami, żeby wiedzieć co dokupić dla Dzidka, bo teraz to już mam co do segregowania
Kropeczka to ta Twojej przyjaciólki męża szwagierka jest lesbijką, że ma romans z tej przyjaciólki męża bratową. za prezenty i udane zakupy.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 11:49   #4746
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale po mszy było fajnie, bo ksiądz zamówił dla wiernych papieskie kremówki ORYGINALNE
Tyyy to ja nie wiedziałam, że w kościele można się najeść pyszności! chyba zacznę chodzić do kościoła co tydzień, bo kto wie...
Cytat:
Super
A jakiej firmy jest mata?? Też już mam hehe
Ja sobie segregowałam wczoraj i mam mnóstwo na r.62 i mniej już na r. 68, 74, 80 i 86 - na jakieś 9-12 miesięcy starczy o i mam jeszcze 2x na 58 ale to jest sweterek i coś tam i chyba dokupię 'w razie co' mniejszy rozmiar- chociaż do kuzynki muszę iść, bo ona mi da kolejną pakę szok no ale wezmę, a co mi tam zaoszczędzę sporo $$ przynajmniej
Cytat:
mi też było wstyd pokazywać się w czerwonym szlafroczku jak szłyśmy do baru/sklepu, ale dałam radę! niektóre miały zwykły, biały szlafrok- dla mnie nie fajnie, bo nie lubię bieli na sobie

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-10-23 o 11:52
Stary 2011-10-23, 11:54   #4747
nawojka8583
Zadomowienie

[QUOTE=ciezaroweczka;30104 461]
Cytat:
To straszne

Kochana, jeszcze 6 tyg i możesz powiedzieć DONOSIŁAM. A poród?!
Uwierz, że strasznie to tylko brzmi.

Oby się sprawdziło to, że to tylko tak strasznie brzmi Ciężaróweczko. Ja siarę mam, ale nie tryska jeszcze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-23, 11:55   #4748
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość

no gdzie Ty wczoraj byłaś?? Rozmawiałyśmy wczoraj o tym i jeszcze z miesiąc temu
Cytat:
Kropeczka to ta Twojej przyjaciólki męża szwagierka jest lesbijką, że ma romans z tej przyjaciólki męża bratową. za prezenty i udane zakupy.

ja nie prubóję nawet myśleć, bo za trudne do pojęcia dla mnie

Stary 2011-10-23, 12:02   #4749
uska000
Zadomowienie

wlasnie przymierzylam moja koszule ciazowa jak kupowalam to taka wielka byla a teraz jak ulal

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 12:10   #4750
Anabellita
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
no ten szlafrok teściowej też czerwony... masakra, czułam się jak czerwony kapturek na szczęście już w szafie siedzi mój niebieski szlafroczek

nigdy nie zwracałam na to uwagi! od teraz zacznę

mniamiii zupka ze świeżym mięskiem!!!
Ja szlafroczek mam różowy... i to jak różowy, oczopąlasu można dostać na dodatek jest w kolorowe kwiatki Trochę przyduży na mnie, ale jest taki kudłaty i cieplutki że nie oddam go nikomu

A z tymi robaczkami w porze to przeważnie w takiej swojskiej, działkowej widziałam. W kupnej raczej nie żerują

Patrzcie jakie piękne... prezent jak znalazł na chrzest lub roczek
http://allegro.pl/wozek-chrzest-rocz...html?source=oo
Są jeszcze taki buciki, smoczki i grzechotki

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".

Edytowane przez Anabellita
Czas edycji: 2011-10-23 o 12:23
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 12:13   #4751
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Ja szlafroczek mam różowy... i to jak różowy, oczopąlasu można dostać :crazy; na dodatek jest w kolorowe kwiatki Trochę przyduży na mnie, ale jest taki kudłaty i cieplutki że nie oddam go nikomu

A z tymi robaczkami w porze to przeważnie w takiej swojskiej, działkowej widziałam. W kupnej raczej nie żerują

Patrzcie jakie piękne... prezent jak znalazł na chrzest lub roczek
http://allegro.pl/wozek-chrzest-rocz...html?source=oo
Są jeszcze taki buciki, smoczki i grzechotki
szlafroczek masz ten z mysiej pipki taki mięciusi?????? laski niektóre miały zazdrościłam ale one chodzą na rynku powyżej 70 zł więc kupiłam zwykły ciepły za 39

A prezent rewelka- chciałabym aby ktoś mojemu dziecku taki kupił oglądałam już kiedyś na allegro... mmm cudo!!

Stary 2011-10-23, 12:14   #4752
AgaMili
BAN stały

czesc brzuchatki
Postanowilam od dzis sie oszczedzac . Tzn. ogarnelam dom, posprzatalam zabawki mlodej, pomylam gary i teraz leze na kanapie z lapotem, pije kawke i jem paczka, nie zamierzam odkurzac (a zawsze to robie w niedziele) tylko zlece mezowi jak wstanie (proboje go budzic od godziny ale jest kaput po nocce). Korci mnie umyc lazienke ale nie chce wdychac chemii . Kurcze no trudno mnie posadzic na du..pie . Ale mialam wczoraj po przytulankach bolesne skurcze brzucha ze nawet tz sie przestraszyl i kazal mi wiecej lezec wiec musze troche poleniuchowac, mimo ze nie lubie bo glupio mi jak nic nie robie.

Nawojka to Ty juz prawie 8. miesiac zaczynasz lol niezle
Uska to samo
U mnie dopiero poczatek 7.
Siedze wlasnie na http://bobasshop.co.uk/ i na nast. weekend bedziemy juz zamawiac bobasowe rzeczy. Na pewno komplet poscieli, troche ubranek (maja fajne ceny), karuzele do lozeczka, kosmetyki i rzeczy poporodowe dla mnie typu majtki jednorazowe czy wkladki laktacyjne. Jakos mi sie wczesnie wydaje ale musze sie za to juz zabrac
A meble (komoda i szafka na kosmetyki) kupimy w IKEII

Co do siary to ja mam ale nie wyplywa sama, raz czy dwa sie zdazylo. Ale pamietam z poprzedniej ciazy ze dopiero w 9. miesiacu mialam "ulewy" i spalam w staniku.

No i co do szlafroka to ja nawet nie zabieram na porodowke. Poprzednio wzielam, miejsca w torbie jajal 3/4 a nie uzylam ani razu bo byl upal na oddziale, tak grzeja ze masakra, musialam sobie wiatrka wlaczac na porodowce bo cala spocona bylam

Cytat:
Dla mnie to za trudne pojecia tak samo jak dla Agatka

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-10-23 o 12:19
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 12:34   #4753
Anabellita
Zadomowienie

Cytat:
szlafroczek masz ten z mysiej pipki taki mięciusi?????? laski niektóre miały zazdrościłam ale one chodzą na rynku powyżej 70 zł więc kupiłam zwykły ciepły za 39 ...
No świetny jest, ja go kupiłam na bazarku za 55zł na ostatnie Boże Narodzenie, miał być prezentem dla mamy, ale okazało się ze ona ma szlafrok, więc ten różowy został u mnie. W lutym się przyda jak najbardziej

Właśnie sobie wycisnęłam soczek z marchewki, jabłuszek i buraka mniammm

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 12:41   #4754
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc mamuśki i brzuszki

kurcze tyle nacytowałam i mi posta zeżarło ;/

no i nie pamietam co miałam napisac buuuuuuuuuuuuu

w każdym razie mi nic nie wycieka jeszcze z biustu ale we wkładki się w rossmanie zaopatrzyłam (Agatku moje jeszcze tańsze były bo 30 szt 5 zł )

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

A ja mam własnie taki misiowo-grubaśny szlafrok żółty w białe owieczki ale nie chcę go brac do szpitala bo za grubasny dlatego kupię na all jakis najtańszy tylko do porodu...bo nie chcę z gołym tyłkiem latac po korytarzach

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

AgaMili musisz się pooszczędzac troszke....
my się seksowac ni mozemy na razie bo mam przepisane globulki dowcipne ;/ ale tylko do środy
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 13:20   #4755
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki.

Przyznaję się że ostatnie 2 dni przeleciałam "po łebkach" bo synek przeziębiony i nie mam czasu na nic. Teraz śpi więc korzystam.

Mam wizytę u lekarza we wtorek, dowiem się ile ten mój młodszy synuś waży i czy wszystko ok. Pewnie tak, bo szaleje w brzuszku.

Byłam wczoraj na glukozie i wyniki chyba w normie, zobaczymy co jeszcze lekarz powie.

Dziś mam smaka na takie ohydnie tłuste i kaloryczne rzeczy typu frytki, chipsy, placki ziemniaczane czy krówki. Niestety nie chciałabym ich jeść, tym bardziej że mój synek ma lekka dietę po wczorajszych biegunkach i musiałabym się ukrywać...

Jeśli chodzi o wyprawkę, to ja nie mam łóżeczka, ani takich apteczno - kosmetycznych rzeczy. Ubranka, wózek, przewijak, pieluchy tetrowe mam.

Mnie dziś pobolewa brzuch z lewej strony, ale całe szczęście nie cały czas i nie bardzo mocno. Nie wiem co to jest, ale chyba nie ma powodów do Paniki. Jak mąż wróci (wiecznie go nie ma) to trochę się położę, a on będzie hasał za Antosiem.

Co do siary z piersi. Niby to nie ma znaczenia przy późniejszym karmieniu, czy ta siara jest czy nie, wielkość piersi tez nie ma znaczenia, ale... Ja miałam więcej pokarmu w tej piersi z której mi więcej siary leciało. Może to tylko przypadek...
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-23, 13:55   #4756
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
w każdym razie mi nic nie wycieka jeszcze z biustu ale we wkładki się w rossmanie zaopatrzyłam (Agatku moje jeszcze tańsze były bo 30 szt 5 zł )
powagaa??? kupię next time w rossmanie dzięki za info
Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Co do siary z piersi. Niby to nie ma znaczenia przy późniejszym karmieniu, czy ta siara jest czy nie, wielkość piersi tez nie ma znaczenia, ale... Ja miałam więcej pokarmu w tej piersi z której mi więcej siary leciało. Może to tylko przypadek...
mi też leci z jednej więcej niż w drugiej... i to leci z tej piersi co jest większa zobaczymy czy będę miała to samo 'po' porodzie

Wiecie co?? Wychowałam bezczelnego kota wstaję o 11, a on co? leżał na mojej miejscówie- fotelu od tej godziny do 14.20 i ja go proszę, grożę żeby zszedł, żeby się wziął za siebie a on nic totalna olewka. I jeszcze na bezczela mruży oczy, i pokazuje jak mu dobrze i przyjemnie leżakować- no myślałam, że padnę
Zszedł dopiero teraz, kiedy zdążyłam zjeść, wypić kakao, herbatę, i zasiadłam do kompa- złośliwiec mały
Oto dowód w sprawie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01333.jpg (40,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01334.jpg (31,8 KB, 27 załadowań)

Stary 2011-10-23, 14:14   #4757
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
powagaa??? kupię next time w rossmanie dzięki za info

:
no powaga juz to ze 3 razy pisałam ale nikt mnie nie zauwaza
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 14:42   #4758
klaurencja
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Jeśli któraś mnie jeszcze pamięta, to gorąco dziękuję

Wpadłam żeby powiedzieć że żyję i prędko nie wpadnę Komputer mam w rozsypce i skorzystałam z wizyty u siostry. Nadal mamy Filipa

Na początku grudnia zdaję na prawko Obym zdała za pierwszym razem, bo potem może nie być czasu

tradycyjnie, gratuluję chłopczyków i dziewczynek, udanych wizyt!!!kl aski:
Stary 2011-10-23, 14:47   #4759
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no powaga juz to ze 3 razy pisałam ale nikt mnie nie zauwaza
oj tam nie zauważa mnie nie było, więc jest mi to wybaczalne

klaurencja trzymam kciuki już teraz za prawko!!!!!

W k. dałam foty

Stary 2011-10-23, 14:52   #4760
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Nowojka najpierw pic potem siku potem bol plecow potem brzucha;/ potem juz mi sie nie chcialo spac to lazilam po pokoju w kolko;(

tak tylko na jednym koles sprawdza obecnosc;/ ale chyba niwe pojade bo nie mam sily;/

Zuzia to juz chyba ten etap ciazy ze sie nie spi;/ jutro 8 mc.
Ja tez dzisiaj zle spalam,jak nie siku to pic to wiercilam sie strasznie,a kazdy ruch wymaga mega poswiecenia jak u 90-letniej babci.Powiedzialam Tz,ze od dzisiaj spie w innym pokoju,bo i on sie nie wysypia przy mnie...ale powiedzial,ze mam spac z nim i koniec.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Agatek slicznego masz kotka,przypomina mi moja Latke,ktora jest w Polsce i strasznie za na tesknie.
Stary 2011-10-23, 14:54   #4761
klaurencja
Raczkowanie

Cytat:
oj tam nie zauważa mnie nie było, więc jest mi to wybaczalne

klaurencja trzymam kciuki już teraz za prawko!!!!!

W k. dałam foty
dziękuję
Stary 2011-10-23, 14:54   #4762
ewula83
Rozeznanie

U nas piekna jesienna pogoda,sloneczko swieci,ale jakos nie mam ochoty nigdzie wychodzic...
Stary 2011-10-23, 14:56   #4763
klaurencja
Raczkowanie

a my dwa dni temu obchodziliśmy z Fifciem studniówkę a przynajmniej tak wynika z suwaczka

Agatek, słodki ten twój koteczek
Stary 2011-10-23, 15:09   #4764
*Agatek*
Zakorzenienie

Filip dziekuje za pochwały Teraz znów przylazł do pokoju i oczywiście leży na fotelu zwinięty w kulkę nosz ile można się wylegiwać??

ewula83 u nas zimno, pochmurno, brr... nie mam ochoty na spacerki

Stary 2011-10-23, 15:26   #4765
nawojka8583
Zadomowienie

Kropeczka tylko ja Cię, broń boszsz, nie chciałam urazić tymi lesbijkami, poprostu z tego co napisałaś wynika tak jakby dwie kobiety miały romans ze sobą.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
czesc brzuchatki
Postanowilam od dzis sie oszczedzac . Tzn. ogarnelam dom, posprzatalam zabawki mlodej, pomylam gary i teraz leze na kanapie z lapotem, pije kawke i jem paczka, nie zamierzam odkurzac (a zawsze to robie w niedziele) tylko zlece mezowi jak wstanie (proboje go budzic od godziny ale jest kaput po nocce). Korci mnie umyc lazienke ale nie chce wdychac chemii . Kurcze no trudno mnie posadzic na du..pie . Ale mialam wczoraj po przytulankach bolesne skurcze brzucha ze nawet tz sie przestraszyl i kazal mi wiecej lezec wiec musze troche poleniuchowac, mimo ze nie lubie bo glupio mi jak nic nie robie.

Nawojka to Ty juz prawie 8. miesiac zaczynasz lol niezle
Uska to samo
U mnie dopiero poczatek 7.
Siedze wlasnie na http://bobasshop.co.uk/ i na nast. weekend bedziemy juz zamawiac bobasowe rzeczy. Na pewno komplet poscieli, troche ubranek (maja fajne ceny), karuzele do lozeczka, kosmetyki i rzeczy poporodowe dla mnie typu majtki jednorazowe czy wkladki laktacyjne. Jakos mi sie wczesnie wydaje ale musze sie za to juz zabrac
A meble (komoda i szafka na kosmetyki) kupimy w IKEII

Co do siary to ja mam ale nie wyplywa sama, raz czy dwa sie zdazylo. Ale pamietam z poprzedniej ciazy ze dopiero w 9. miesiacu mialam "ulewy" i spalam w staniku.

No i co do szlafroka to ja nawet nie zabieram na porodowke. Poprzednio wzielam, miejsca w torbie jajal 3/4 a nie uzylam ani razu bo byl upal na oddziale, tak grzeja ze masakra, musialam sobie wiatrka wlaczac na porodowce bo cala spocona bylam

Dla mnie to za trudne pojecia tak samo jak dla Agatka
AgaMili posprzątałaś, pomyłaś gary, ogarnęłaś dom i się oszczędzasz mówiszale ja mam to samo, też nie potrafię na du.. usiedzieć A teraz to juz wogóle mam takie wrażenie jakby mnie czas gonił i z chodzę jak nakręcona, nic nie umiem zrobić pomału.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Jeśli któraś mnie jeszcze pamięta, to gorąco dziękuję

Wpadłam żeby powiedzieć że żyję i prędko nie wpadnę Komputer mam w rozsypce i skorzystałam z wizyty u siostry. Nadal mamy Filipa

Na początku grudnia zdaję na prawko Obym zdała za pierwszym razem, bo potem może nie być czasu

tradycyjnie, gratuluję chłopczyków i dziewczynek, udanych wizyt!!!kl aski:
Klaurencja pamiętamy, dobrze, ze u Ciebie i Maleństwa wszystko ok. Trzymam kciuki za zdanie prawka

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.

Przyznaję się że ostatnie 2 dni przeleciałam "po łebkach" bo synek przeziębiony i nie mam czasu na nic. Teraz śpi więc korzystam.
Małgosia wybaczamy i dużo zdrówka dla synka

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-10-23 o 15:19
Stary 2011-10-23, 15:41   #4766
klaurencja
Raczkowanie

Ogromnie się cieszę, że mnie pamiętacie

Zbliżacie się do końca wątku, gdzie ankieta, cokolwiek na tytuł
Stary 2011-10-23, 15:42   #4767
NataliaM1103
Rozeznanie

Cześc Dziewczyny
Wczoraj mnie nie było bo jakos tak kiepsko się czułam,robił mi się twardy brzuszek i maluszek jakby mniej fikał.no i dusił mnie na pęcherz,Tż mówi,że niema co się dziwic ,ze dusi bo przeciez waży 1800g
Zmartwiły mnie to ,że tak twardy się robił,mimo,że w piątek u lekarza wyszło że wszystko jest dobrze!
Dzisiaj lepiej ale i tak mam lenia.
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 15:45   #4768
*Agatek*
Zakorzenienie

Włacha jeszcze tylko 234 postów!!!!!

Stary 2011-10-23, 15:47   #4769
klaurencja
Raczkowanie

no to dziewczyny, nabijamy nabijamy!
Stary 2011-10-23, 15:49   #4770
NataliaM1103
Rozeznanie

Czy orientujecie się może ile kosztuje badanie moczu ,morfologia i obciążenie glukozą??jutro rano idę i chcę się przygotowac
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości