|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Heroine dokładnie
nic się nie stanie jak od czasu do czasu pozwolimy sobie na mały grzeszek przecież od paru chipsów czy jednego ciastka nie przytyjemy Ha a ja właśnie zjadłam pasek czekolady orzechowej zawsze mam ochotę na coś słodkiego na 2 śniadanie
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
jaka to czekolada? ![]() Ja mam w domu dużą Milkę z nadzieniem karmelowym i orzechami laskowymi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4743 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#4744 | |
|
Zadomowienie
|
też bym sie chciała dowiedziec od czego tak boli ! mam nadzieje że nie długo przejdzie bo już prawie 4 dzień bardzo mało jem . Bo co zjem to oddaje .. ;/
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Ciekawe co u Monii ;* |
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie jest szczęśliwa, bo rodzinka w komplecie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4746 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam kochane
no niestety ja pierwsza ręki nigdy nie umiem wyciągnąć, wolę wyć w poduszkę niż przyznać się że nie miałam racji W mieście jeszcze bardziej się pokłóciliśmy. Bo musiałam czekać na niego 1,5godziny to już w ogóle się we mnie zagotowało, zaczęliśmy wrzeszczeć na ulicy i tak mnie zezłościł że aż mu liścia sprzedałam!! Pierwszy raz! Poryczałam się i powiedziałam żeby spieprzał ![]() No ale w końcu siedliśmy na ławce i on zaczął mnie przepraszać, że nie może patrzeć jak płaczę bo mu się przypominają wszystkie najgorsze chwile jakie miałam ostatnio i on nie pozwoli żebym płakała. No i jakoś się uspokoiliśmy, pogodziliśmy, poszliśmy do miasta po zakupy ale ja dalej jestem smutna przez te wszystkie słowa i mi źle.. Przyjdzie dziś do mnie, zjemy kebaba, wypijemy piwo. Mam nadzieję że sobie wytłumaczymy wszystko i oczyścimy atmosferę
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się porobiło... ale wszystko sprzyja ku temu by było dobrze zobaczysz mi też by było smutno... przytulam
|
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine taka z Lidla z dużymi orzechami
z okienkiem nie wiem jak ona się zwie, bo opakowanie wyrzucone Milenko Monia brała na cellulit Gren Tea i cos jeszcze chyba z tego co pamiętam ![]() Murka oj to faktycznie nie ciekawie było mam nadzieję, że do wieczora wszystko się poukłada i pogadacie od serca ![]() A ja się nażarłam frytek z sosem czosnkowym aż mi nie dobrze jest nigdy więcej frytek Później jedziemy z Tż na łyżwy to mam nadzieję, że spalę to a teraz idziemy trochę poszaleć na podwórku z psem
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta znowu frytki U mnie w ogóle rano sypał śnieg i jest +5 stopni czyli podsumowując: zaczyna się mega chlapa
|
|
|
|
|
#4750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głownie na boczkach o dziwo nie mam na brzuchu ale za to mam na piersiach!! Masakra ![]() Tez bede musiala niedlugo z nimi zaczac walczyc. Niestety domowe sposoby sa malo skuteczne a co wiecej rozstepow calkowicie wogole nie mozna sie pozbyc, jedynie operacyjnie. A tak mozna je jedynie splycic i tutaj moga pomoc kwasy, mezoterapia iglowa, same kremy i masaze niestety nie pomoga ![]() Przykra prawda no nie? Kochana no nie swiruj? Napewno glodna bys nie byla! Mnie chleb mega zapycha ![]() Cytat:
![]() Ja tez jestem straszna zlosnica a do tego trudno mi sie zawsze przyznac do porazki, unosze sie honorem nie wiadomo po co Nigdy mi to nie wychodzi na dobre![]() Trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze wszytsko sie jakos ułozy Cytat:
![]() Mam nadzieje ze wkoncu lekarze odkryja co Ci jest! Mialas robione badania na helicobacter? Albo moze poprostu to jakas grypa zoładkowa? Cytat:
![]() Ty mnie normlanie rozwalasz na atomy kochana ![]() Dzieki Mam nadzieje ze w ten weekend sie rozprawie z ta choroba a jak nie to w poniedzialek ide do lekarza, trudno najwyzej znowu dostane antybiotyk
|
||||
|
|
|
#4751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sam ich widok jest powlajacy! Musisz byc dumna z meza ![]() Zazdraszczam ![]() Jest naprawde super, u mnie w domu juz wszyscy teraz tylko taki jedza tak im posmakowalo Cytat:
Co do salatek to ja uwielbiam poprostu, tylko czekam na jakies warzywka sezonowe bo np. cena papryki za kg 9zl mnie rozbjara ![]() Natomiast kukurydza, groszek i marchewka z puszki jakos srednio mi sie widzi, ogolnie nie przepadam za puszkowana zywnoscia ![]() No i nie ma co sie ouszkiwac, jestem mega leniem w tej kwestii Wcale bym sie nie zdzwila |
||
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, Czekoladko od poniedziałku obiecuje poprawę z menu
tak mnie te frytki zamuliły, że dość mam Ale za to jak wyszłam z psem na podwórko to wzięłam łopatę i odśnieżałam tak się upociłam, że mokra przyszłam, do tego nogi przemoczyłam, bo mądra w adidasach wyszłam Przed chwilą wróciłam doprowadziłam się do ładu i składu, umyłam głowę, zaraz się pomaluję i naszykuję i na lodowisko ![]() Miłego wieczoru Wam życzę
|
#4753 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
Jak tu wchodziłam to aż się bałam ile mam do nadrobienia a tu spokojnie jedna strona ![]() Za mną pracowity dzień wysprzątałam cały dom a jest to dom dwupiętrowy Wykąpałam się i siedzę teraz piję kawkę a wieczorem na imprezkę![]() A tak w ogóle to właśnie mój tata smaży faforki a w szafkach pełno słodkości ale już jestem twarda drugi dzień dietetycznie tylko wieczorem % wpadną ale spalę podczas tańca![]() Heroine ta czekolada co ją masz jest mega pyszna mi przypominała w smaku toffifee ![]() Murka trzymaj się Zelka współczuje kochana ![]() Medzik udanego wieczoru ![]() A reszta jak spędza ostatki?
|
#4754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem bardzo dumna! Cytat:
![]() no warzywa trochę drogie teraz... jak będą trochę tańsze to kombinuj lub jakąś z oliwkami ![]() Cytat:
![]() no żeby nie była chora od tego odśnieżania żeś wymyśliła w samych adidasach ![]() łyżwy baw się dobrze
|
|||
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a reszta się ostatkuje pewnie gdzieś ![]() widzę Ty też imprezka my zostajemy z TŻ-tem w domciu, ale też sobie robimy wieczorek będzie film i wino jednak no nie? pewnie jeszcze wpadnie coś grzesznego ![]() A Ty się dzielnie trzymasz no no, faworki w domu, a Ty twardziel, super ![]() weź mi nic nie mów jadłam kiedyś tą czekoladę ale cały czas na mnie patrzy i kusi
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-02-18 o 18:55 |
|
|
|
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecaja do usuwania rozstepow. Cytat:
.Wezcie mnie kopnijcie w cztery litery znow slodkie dzis jadlam. I troche chipsow. Ani chybi na wadze podskoczylo. Ale spacer tez byl 2 razy po pol godziny i 15 minut wioslowania . Jak na zlosc TZ zapowiedzial, ze on jutro lasagne szykuje na obiad |
||
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będziemy dziś bić, bo ostatki są koniec karnawału trzeba uczcić! ![]() ćwiczenia były więc co się przejmujesz ![]() raz w życiu jadłam lasagne była przepyszna ale rzeczywiście danie niezbyt dietetyczne
|
|
|
|
|
#4758 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za te słowa otuchy
jest lepiej nie boli mnie tak bardzo był lekarz dał jakiś lek i powiem że jest lepiej ! oby przeszło i żeby wróciło za 2 miechy to wtedy już będą wiedzieli co mi jest ! ![]() Dziś ostatki ale niestety Mój TŻ nie lubi wychodzić na dyskoteki ;/ lub tego typu podobne wiec ostatki spędzę w domu bo mnie nie puści z Koleżankami to eis chodź napije piwka i zapomnę o bólu ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Nie takich badań nie miałam aż zapytam lekarza o Nie ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
ładnie Cie musiał wkurzyć , ale dogadaliście sie i wszystko idzie ku dobrej drodze także teraz powinno byc już tylko lepiej . I nie smutaj już Kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
?---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
po drugie to też by chciała znać od czego te bóle i wogole a ostatki w domu z TŻ niestety bo mu sie dupska ruszyć nie chce !
|
||||
|
|
|
#4759 |
|
Zadomowienie
|
No widzę że większość z nas dziś ostatkuje
I ja z Tż tak jak mówiłam zjedlismy kebaba, wypiliśmy piwo przy TV i Wampirach. Pogodziliśmy się, czuję się 5kg lżejsza! Przyszedł, przytulił mnie i powiedział że nie chce się już kłócić, przeprosiłam go i jest wszystko dobrze, tylko mam wyrzuty sumienia że tyle niemiłych słów mu powiedziałam A jest przecież taki kochany. No nic, będę musiała mu jakoś to wynagrodzić Coś wymyślę ![]() A na wieczór znów mnie zaczęły nogi kręcić
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się bardzo, że się pogodziliście jest dobrze mnie wczoraj w nocy strasznie dokuczały te nogi posmarowałam maścią na bóle mięśni i stawów za to na mięśnie nie pomogło
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz już będę mądrzejsza i nie dam się tak ponieść emocjom, a i Tż następnym razem się 2 razy zastanowi zanim coś powie. Nie ma tego złego Posmarowałam maścią rozgrzewająca i nic, dalej kręcą Nie mogę się nawet położyć spać bo na pewno nie zasnę z tym uczuciem, tak to siedzę sobie na nogach i je uciskam to trochę lepiej jest, ale na leżąco to bym chyba zdechła!
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to rzeczywiście na zmianę pogody nie mam pojęcia co to w ogóle jest i od czego no, a że tyle osób na to cierpi to już w ogóle zagwozdka
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
Ej to może umówmy się że będziemy pisać tutaj jak będziemy miały tą nieprzyjemność i zobaczymy czy w tym samym czasie co? Takie badania
![]() Aaa zapomniałam napisać że nie pokręciłam dziś hh, ale za to zrobiłam brzuszki (ale tylko 100
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-19 o 00:35 |
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jestem ciekawa wyników tych badań ![]() no to brawa Ci się należą
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zadomowienie
|
Jakie tam brawa
nie popisałam się dziś no ale nie miałam zupełnie humoru na ćwiczenia.Oooj, czuję że przechodzi powoli! Idę do łóżka, może akurat zasnę zanim ból wróci dobranoc a Sowa niech też idzie spać!
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To leć, może akurat zaśniesz bez problemu walka się skończyła seriale już wszystkie obejrzałam hmm, co by tu porobić? ![]() śpij dobrze! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
wstawać pobudka Ja wczoraj trochę zaszalałam, wypiłam 2 desperadosy a na wieczór zjadłam 2,5 kawałka pizzy O nie od dziś poprawa, bo już się za bardzo rozhulałam Na obiad frytki na kolację pizza, do tego na noc, nie nie nie tak być nie może ![]() Ale zważyłam się dziś i na szczęście ( pewnie przez to piwo, choć nawet dużo nie sikałam, a może przez łyżwy ![]() Na łyżwach było fajnie, dawno nie jeździłam, ale na szczęście szybko sobie przypomniałam i pośmigałam trochę dziś mam zakwasy na udach i kostki mnie bolą, ale super było ![]() Paulownia ja to się już trochę przyzwyczaiłam do tych rozstępów, bo wiem że nic z tym nie mogę zrobić ![]() Zelka a nawet nie wiem, czy to ta czekolada ale podejrzewam, że tak następnym razem zobaczę ona taka pyszna z dużymi orzechami A co do Twojego brzucha to życzę Ci, żeby jak najszybciej przestał Cię boleć i żeby lekarze odkryli z czego to jest ![]() Heroine no to widzę, że też miło spędziłaś wieczór cieszę się ![]() Mureczko dobrze, że się dogadaliście z Tż, widać że bardzo Cię kocha i nawet gniewać się na Ciebie nie umie na pewno szybko zapomni o tych przykrościach. Ja zawsze jak w nerwach zacznę wymawiać, to później mówię do Tż, że wcale tak nie myślę jak mówiłam, tylko w nerwach to wszystko powiedziałam, żeby sprawić mu przykrość a teraz przepraszam zawsze działa, a Tż już nawet mnie nie słucha, bo wie że ja tak specjalnie gadam, jak nie mam mu co wyrzucać, bo mój też taki kochany jest, a ja nieraz taka zołza, że aż wstyd Ciekawe co tam u naszej Moni pewnie szczęśliwa nacieszyć się nie może ![]() Wczoraj Tż porobił mi parę zdjęć, zaraz coś wybiorę i wrzucę do albumu
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ja sie wczoraj tak nafaszerowalam apsiryna i czosnkiem ze o 19 padlam na twarz normalnie ![]() Za to przebudzilam sie o 22 bo specjalnie budzik sobie nastawilam, zeby obejrzec gale boksu i walke Klczki ![]() Matko jedyna nawet nie wiecie jaka ja mam korbe na boks Dostalam takiej adrenaliny ze glowa mala tak mnie energiia rozpierala ze to glowa mala, myslalam ze eksploduje normalnie, walka skonczyla sie o przed 1, a mnie nosilo jeszcze do 1 Takie byly emocjne, taki doping! Tak bym chciala kiedys pojechac na taka gale boksu to bym tam chyba wyszla z siebie i stanela obok z radosci ![]() Wybaczcie musialam to napisac ![]() Ide sniadaniowac, bedzie owsianeczka ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() Zdolniacha z Ciebie ![]() Zazdraszczam tej jazdy na łyzwach tez bym z przyjemnoscia posmigala ale z moim stanem zdrowia to ja sie zastanawiam czy w ogole powinnam ![]() Wrzucaj foteczki czekamy
|
|
|
|
|
#4769 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
ja też wczoraj zaszalałam wieczorem tak, jestem dnem ale dzisiaj koniec tego dobrego! ![]() Cytat:
ja wiedziałam ja nie wiem jak Ty to robisz Cytat:
ja zawsze się chciałam nauczyć, a nigdy nie miałam możliwości a teraz to już za stara na to jestem zabiłabym się od razu na wejściu pewnie cóż, pozostaje mi oglądanie łyżwiarstwa figurowego w telewizji ![]() Oooo tak, było bardzo miło! Cytat:
chociaż smutno tu bez niej
|
||||
|
|
|
#4770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też oglądałam znaczy nie z taką ekscytacją jak Ty no ale widziałam w tle, bo TŻ oglądał ![]() Ale ten Chisora się stawiał ![]() Ja też będę jeść owsiankę zaraz smacznego życzę ![]() no nie mogło być inaczej, nie? to było do przewidzenia ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

nic się nie stanie jak od czasu do czasu pozwolimy sobie na mały grzeszek
zawsze mam ochotę na coś słodkiego na 2 śniadanie

jaka to czekolada?
ciekawe od czego tak Cię boli 
trzymaj się jakoś
tabletki nie działają? 
ale wszystko sprzyja ku temu by było dobrze 

nigdy więcej frytek
ja nie wiem gdzie to tyle wiedzy pomieścić 

my zostajemy z TŻ-tem w domciu, ale też sobie robimy wieczorek
no nie?
no no, faworki w domu, a Ty twardziel, super