Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-18, 11:08   #4741
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Heroine dokładnie nic się nie stanie jak od czasu do czasu pozwolimy sobie na mały grzeszek przecież od paru chipsów czy jednego ciastka nie przytyjemy
Ha a ja właśnie zjadłam pasek czekolady orzechowej zawsze mam ochotę na coś słodkiego na 2 śniadanie
Stary 2012-02-18, 11:10   #4742
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ha a ja właśnie zjadłam pasek czekolady orzechowej zawsze mam ochotę na coś słodkiego na 2 śniadanie
jaka to czekolada?
Ja mam w domu dużą Milkę z nadzieniem karmelowym i orzechami laskowymi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 11:48   #4743
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Zelka jej kochana, współczuję Ci ciekawe od czego tak Cię boli

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

A u mnie 8 stopni na plusie i co jakiś czas wychodzi słoneczko ale za to jest straszna chlapa :/

Milena co do rozstępów to nie wiem co Ci polecić, ale mogę Cię pocieszyć, że ja mam okropne na boczkach właśnie, pupie i udach nienawidzę ich i z tego co wiem, Monia też narzekała, że ma na udach rozstępy
A Monia nie brała jakiś tabletek na te rozstępy? ale chyba na cellulit coś polecała, już mi się pokręciło Trochę to szpeci i brzuszek robi się coraz mniejszy to teraz następny problem mam

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Heroine dokładnie nic się nie stanie jak od czasu do czasu pozwolimy sobie na mały grzeszek przecież od paru chipsów czy jednego ciastka nie przytyjemy
Ja też chce czekoladkę
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 12:07   #4744
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka jej kochana, współczuję Ci ciekawe od czego tak Cię boli
też bym sie chciała dowiedziec od czego tak boli ! mam nadzieje że nie długo przejdzie bo już prawie 4 dzień bardzo mało jem . Bo co zjem to oddaje .. ;/

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
jejku współczuję od czego to może być?! trzymaj się jakoś tabletki nie działają?
Niestety lekarz kategorycznie zarobił mi brać lek na brzuch , codziennie przyjeżdża do Mnie do domu i bada . A w poniedziałek znów idę do szpitala może coś więciej powiedzą

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Ciekawe co u Monii ;*
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 12:10   #4745
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
też bym sie chciała dowiedziec od czego tak boli ! mam nadzieje że nie długo przejdzie bo już prawie 4 dzień bardzo mało jem . Bo co zjem to oddaje .. ;/
Niestety lekarz kategorycznie zarobił mi brać lek na brzuch , codziennie przyjeżdża do Mnie do domu i bada . A w poniedziałek znów idę do szpitala może coś więciej powiedzą
Kurde, ale masz prze.srane trzymaj się jakoś

Cytat:
Ciekawe co u Monii ;*
Pewnie jest szczęśliwa, bo rodzinka w komplecie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-18, 13:02   #4746
murka04
Zadomowienie

Dziękuję Wam kochane no niestety ja pierwsza ręki nigdy nie umiem wyciągnąć, wolę wyć w poduszkę niż przyznać się że nie miałam racji

W mieście jeszcze bardziej się pokłóciliśmy. Bo musiałam czekać na niego 1,5godziny to już w ogóle się we mnie zagotowało, zaczęliśmy wrzeszczeć na ulicy i tak mnie zezłościł że aż mu liścia sprzedałam!! Pierwszy raz! Poryczałam się i powiedziałam żeby spieprzał No ale w końcu siedliśmy na ławce i on zaczął mnie przepraszać, że nie może patrzeć jak płaczę bo mu się przypominają wszystkie najgorsze chwile jakie miałam ostatnio i on nie pozwoli żebym płakała. No i jakoś się uspokoiliśmy, pogodziliśmy, poszliśmy do miasta po zakupy ale ja dalej jestem smutna przez te wszystkie słowa i mi źle.. Przyjdzie dziś do mnie, zjemy kebaba, wypijemy piwo. Mam nadzieję że sobie wytłumaczymy wszystko i oczyścimy atmosferę

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 13:08   #4747
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam kochane no niestety ja pierwsza ręki nigdy nie umiem wyciągnąć, wolę wyć w poduszkę niż przyznać się że nie miałam racji

W mieście jeszcze bardziej się pokłóciliśmy. Bo musiałam czekać na niego 1,5godziny to już w ogóle się we mnie zagotowało, zaczęliśmy wrzeszczeć na ulicy i tak mnie zezłościł że aż mu liścia sprzedałam!! Pierwszy raz! Poryczałam się i powiedziałam żeby spieprzał No ale w końcu siedliśmy na ławce i on zaczął mnie przepraszać, że nie może patrzeć jak płaczę bo mu się przypominają wszystkie najgorsze chwile jakie miałam ostatnio i on nie pozwoli żebym płakała. No i jakoś się uspokoiliśmy, pogodziliśmy, poszliśmy do miasta po zakupy ale ja dalej jestem smutna przez te wszystkie słowa i mi źle.. Przyjdzie dziś do mnie, zjemy kebaba, wypijemy piwo. Mam nadzieję że sobie wytłumaczymy wszystko i oczyścimy atmosferę
O jejku to się porobiło... musiał Cię nieźle wkurzyć ale wszystko sprzyja ku temu by było dobrze Widać, że Cię kocha, bo Cię nie zostawił na tym mieście... Spędźcie razem wieczorek, pogadajcie od serca, wypijcie, zjedzcie coś, obejrzyjcie film lub posłuchajcie muzyki i wszystko się ułoży zobaczysz mi też by było smutno... przytulam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 13:42   #4748
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine taka z Lidla z dużymi orzechami z okienkiem nie wiem jak ona się zwie, bo opakowanie wyrzucone

Milenko Monia brała na cellulit Gren Tea i cos jeszcze chyba z tego co pamiętam

Murka oj to faktycznie nie ciekawie było mam nadzieję, że do wieczora wszystko się poukłada i pogadacie od serca

A ja się nażarłam frytek z sosem czosnkowym aż mi nie dobrze jest nigdy więcej frytek blee
Później jedziemy z Tż na łyżwy to mam nadzieję, że spalę to a teraz idziemy trochę poszaleć na podwórku z psem
Stary 2012-02-18, 13:54   #4749
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine taka z Lidla z dużymi orzechami z okienkiem nie wiem jak ona się zwie, bo opakowanie wyrzucone

A ja się nażarłam frytek z sosem czosnkowym aż mi nie dobrze jest nigdy więcej frytek blee
Później jedziemy z Tż na łyżwy to mam nadzieję, że spalę to a teraz idziemy trochę poszaleć na podwórku z psem
To wiem jaka

a ta znowu frytki i pewnie jutro będzie spadek

U mnie w ogóle rano sypał śnieg i jest +5 stopni czyli podsumowując: zaczyna się mega chlapa
Stary 2012-02-18, 14:35   #4750
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki U mnie nadal 63,9 kg czyli jest dobrze tylko zaczęłam się martwić rozstępami ;( bo mam takie małe na boczkach ;( co mogę na to poradzić?
Zmierzyłam sobie też udo i mam 55 cm....trochę dziwne bo miałam 60 albo mi się coś pomyliło, no ale nic. Zapiszę sobie teraz, żeby następnym razem wiedzieć
Czekoladko ja przy takim menu byłabym głodna
Kurde ja tez mam rozstepy
Głownie na boczkach o dziwo nie mam na brzuchu ale za to mam na piersiach!! Masakra
Tez bede musiala niedlugo z nimi zaczac walczyc.
Niestety domowe sposoby sa malo skuteczne a co wiecej rozstepow calkowicie wogole nie mozna sie pozbyc, jedynie operacyjnie. A tak mozna je jedynie splycic i tutaj moga pomoc kwasy, mezoterapia iglowa, same kremy i masaze niestety nie pomoga
Przykra prawda no nie?

Kochana no nie swiruj? Napewno glodna bys nie byla! Mnie chleb mega zapycha
Cytat:
Ale miałam noc .. pokłóciłam się z Tż wieczorem, taka byłam wściekła na niego jak chyba nigdy! Nie chcę mi się nawet pisać o co poszło bo z jakiejś pierdoły zrobił się wielki problem i wyrzucanie sobie najmniejszych drobnostek, w każdym bądź razie nie spałam praktycznie z nerwów. Nawet teraz jestem jeszcze zła ale musimy iść do miasta zaraz to zobaczymy jak to będzie. Ja jestem strasznie uparta i już sobie wyobrażam jaka będę milutka. Poza tym mieliśmy fajne plany na ten weekend a przez tą kłótnie wszystko poszło się .. taa. Nie ma to jak świetne ostatki ;/
Wspolczuje
Ja tez jestem straszna zlosnica a do tego trudno mi sie zawsze przyznac do porazki, unosze sie honorem nie wiadomo po co Nigdy mi to nie wychodzi na dobre
Trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze wszytsko sie jakos ułozy

Cytat:

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

bożżżże !! umieram ! brzuch wciąż nie przestaje bolec ;/ ciagle mnie nawala jak szalony ! mam normalnie tego dość ;// !
Biedactwo
Mam nadzieje ze wkoncu lekarze odkryja co Ci jest!
Mialas robione badania na helicobacter?
Albo moze poprostu to jakas grypa zoładkowa?
Cytat:
Hej Gwiazdeczki moje
U mnie wczoraj @ się skończył, dietkę od południa też w miarę przestrzegałam i dziś na wadze 47,7 kg sama nie wiem jak to robię, ale ciesze się niezmiernie

Czekoladko miłego dnia i wracaj do zdrówka
No nie!
Ty mnie normlanie rozwalasz na atomy kochana

Dzieki
Mam nadzieje ze w ten weekend sie rozprawie z ta choroba a jak nie to w poniedzialek ide do lekarza, trudno najwyzej znowu dostane antybiotyk
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 14:36   #4751
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, no to miała motywację niezłą
no egzaminy to koszmar jak ja widziałam ile mój TŻ się uczy ja nie wiem gdzie to tyle wiedzy pomieścić do tego naprawdę trzeba mieć głowę i to lubić te książki to takie cegły jak encyklopedie
Nooo, zawód bardzo odpowiedzialny i wymagający silnych nerwów
Bez kitu te kasiazki rozwalaja
Sam ich widok jest powlajacy!

Musisz byc dumna z meza
Zazdraszczam

Cytat:
skoro tak zachwalasz, to kupię i spróbuję
Jest naprawde super, u mnie w domu juz wszyscy teraz tylko taki jedza tak im posmakowalo

Cytat:
Jaka tona? no weź przestań szkoda, że nie masz możliwości jeść coś na ciepło a jakichś sałatek nie możesz sobie w domu przygotować? w pojemniczek i voila barszczyk w proszku też można ostatecznie, bo nie ma dużo kcal, a przynajmniej zjesz coś rozgrzewającego
Z tym barszczykiem super pomysl! Dzieki
Co do salatek to ja uwielbiam poprostu, tylko czekam na jakies warzywka sezonowe bo np. cena papryki za kg 9zl mnie rozbjara
Natomiast kukurydza, groszek i marchewka z puszki jakos srednio mi sie widzi, ogolnie nie przepadam za puszkowana zywnoscia

No i nie ma co sie ouszkiwac, jestem mega leniem w tej kwestii

Cytat:

a ta znowu frytki i pewnie jutro będzie spadek
Wcale bym sie nie zdzwila

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 15:04   #4752
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine, Czekoladko od poniedziałku obiecuje poprawę z menu tak mnie te frytki zamuliły, że dość mam nieee spadku na pewno nie będzie, bo za bardzo przegięłam
Ale za to jak wyszłam z psem na podwórko to wzięłam łopatę i odśnieżałam tak się upociłam, że mokra przyszłam, do tego nogi przemoczyłam, bo mądra w adidasach wyszłam
Przed chwilą wróciłam doprowadziłam się do ładu i składu, umyłam głowę, zaraz się pomaluję i naszykuję i na lodowisko

Miłego wieczoru Wam życzę
Stary 2012-02-18, 16:29   #4753
sanderaM
Rozeznanie

Hej laseczki
Jak tu wchodziłam to aż się bałam ile mam do nadrobienia a tu spokojnie jedna strona
Za mną pracowity dzień wysprzątałam cały dom a jest to dom dwupiętrowy Wykąpałam się i siedzę teraz piję kawkę a wieczorem na imprezkę
A tak w ogóle to właśnie mój tata smaży faforki a w szafkach pełno słodkości ale już jestem twarda drugi dzień dietetycznie tylko wieczorem % wpadną ale spalę podczas tańca
Heroine ta czekolada co ją masz jest mega pyszna mi przypominała w smaku toffifee
Murka trzymaj się Ale rzeczywiście trochę przesadziłaś i myślę że za takie coś powinnaś przeprosić a jemu na pewno serce zmięknie
Zelka współczuje kochana Oby jak najszybciej ustalili co Ci jest
Medzik udanego wieczoru
A reszta jak spędza ostatki?
Stary 2012-02-18, 17:53   #4754
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Bez kitu te kasiazki rozwalaja
Sam ich widok jest powlajacy!

Musisz byc dumna z meza
Zazdraszczam
No pół domu to książki giganty każdy jak do nas przychodzi to się pyta czy u nas jest biblioteka

jestem bardzo dumna!

Cytat:
Z tym barszczykiem super pomysl! Dzieki
Co do salatek to ja uwielbiam poprostu, tylko czekam na jakies warzywka sezonowe bo np. cena papryki za kg 9zl mnie rozbjara
Natomiast kukurydza, groszek i marchewka z puszki jakos srednio mi sie widzi, ogolnie nie przepadam za puszkowana zywnoscia

No i nie ma co sie ouszkiwac, jestem mega leniem w tej kwestii
nie ma sprawy
no warzywa trochę drogie teraz... jak będą trochę tańsze to kombinuj np. z kurczakiem i kapustą pekińską lub jakąś z oliwkami

Cytat:
Heroine, Czekoladko od poniedziałku obiecuje poprawę z menu tak mnie te frytki zamuliły, że dość mam nieee spadku na pewno nie będzie, bo za bardzo przegięłam
Ale za to jak wyszłam z psem na podwórko to wzięłam łopatę i odśnieżałam tak się upociłam, że mokra przyszłam, do tego nogi przemoczyłam, bo mądra w adidasach wyszłam
Przed chwilą wróciłam doprowadziłam się do ładu i składu, umyłam głowę, zaraz się pomaluję i naszykuję i na lodowisko
a tam, przegięłaś Tobie widać służy takie jedzenie

no żeby nie była chora od tego odśnieżania żeś wymyśliła w samych adidasach

łyżwy miłego wieczorku!!!! baw się dobrze
Stary 2012-02-18, 17:53   #4755
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Jak tu wchodziłam to aż się bałam ile mam do nadrobienia a tu spokojnie jedna strona
Za mną pracowity dzień wysprzątałam cały dom a jest to dom dwupiętrowy Wykąpałam się i siedzę teraz piję kawkę a wieczorem na imprezkę
A tak w ogóle to właśnie mój tata smaży faforki a w szafkach pełno słodkości ale już jestem twarda drugi dzień dietetycznie tylko wieczorem % wpadną ale spalę podczas tańca

Heroine ta czekolada co ją masz jest mega pyszna mi przypominała w smaku toffifee
No Moni nie ma i jakoś tu pusto a reszta się ostatkuje pewnie gdzieś
widzę Ty też imprezka my zostajemy z TŻ-tem w domciu, ale też sobie robimy wieczorek będzie film i wino jednak no ale trzeba jakoś zakończyć ten karnawał no nie? pewnie jeszcze wpadnie coś grzesznego

A Ty się dzielnie trzymasz no no, faworki w domu, a Ty twardziel, super

weź mi nic nie mów jadłam kiedyś tą czekoladę jest boska w smaku dostałam ją ponad miesiąc temu i jak na razie leży ale cały czas na mnie patrzy i kusi

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-02-18 o 17:55
Stary 2012-02-18, 18:51   #4756
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Milena co do rozstępów to nie wiem co Ci polecić, ale mogę Cię pocieszyć, że ja mam okropne na boczkach właśnie, pupie i udach nienawidzę ich i z tego co wiem, Monia też narzekała, że ma na udach rozstępy
Ja tez w klubie mam wlasnej roboty olejek ktory powinien pomagac, ale uzywam go nieregularnie i efektow na razie nie mam. Musze sie smarowac codziennie, albo umieszac sobie cos intensywniejszego. Z olejkiem eterycznym z mandarynki polecaja do usuwania rozstepow.

Cytat:
jaka to czekolada?
Ja mam w domu dużą Milkę z nadzieniem karmelowym i orzechami laskowymi
Ja mam pol tabliczki gorzkiej 72% kakao o smaku waniliowym.
Wezcie mnie kopnijcie w cztery litery znow slodkie dzis jadlam. I troche chipsow. Ani chybi na wadze podskoczylo.
Ale spacer tez byl 2 razy po pol godziny i 15 minut wioslowania.
Jak na zlosc TZ zapowiedzial, ze on jutro lasagne szykuje na obiad wole nie myslec ile to ma kalorii. No coz, postaram sie zjesc nieduzo.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 18:59   #4757
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja mam pol tabliczki gorzkiej 72% kakao o smaku waniliowym.
Wezcie mnie kopnijcie w cztery litery znow slodkie dzis jadlam. I troche chipsow. Ani chybi na wadze podskoczylo.
Ale spacer tez byl 2 razy po pol godziny i 15 minut wioslowania.
Jak na zlosc TZ zapowiedzial, ze on jutro lasagne szykuje na obiad wole nie myslec ile to ma kalorii. No coz, postaram sie zjesc nieduzo.
mmm
Nie będziemy dziś bić, bo ostatki są koniec karnawału trzeba uczcić!
ćwiczenia były więc co się przejmujesz

raz w życiu jadłam lasagne była przepyszna ale rzeczywiście danie niezbyt dietetyczne ale zjesz rozsądną porcję, powiosłujesz trochę i będzie git
Stary 2012-02-18, 19:18   #4758
zelka9o
Zadomowienie

Dziękuje za te słowa otuchy jest lepiej nie boli mnie tak bardzo był lekarz dał jakiś lek i powiem że jest lepiej ! oby przeszło i żeby wróciło za 2 miechy to wtedy już będą wiedzieli co mi jest !
Dziś ostatki ale niestety Mój TŻ nie lubi wychodzić na dyskoteki ;/ lub tego typu podobne wiec ostatki spędzę w domu bo mnie nie puści z Koleżankami to eis chodź napije piwka i zapomnę o bólu

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Biedactwo
Mam nadzieje ze wkoncu lekarze odkryja co Ci jest!
Mialas robione badania na helicobacter?
Albo moze poprostu to jakas grypa zoładkowa?
Grypa żołądkowa odpada , ja takie bóle to mam co jakiś czas najczęściej co 2-3 mies . A tak to jest spokój nawet jak okres przyjdzie nie boli . A jak już mnie boli to z tydzień i nagle przestaje ;/ podejrzewali mi kilka chorób lecz wszystkie wykluczyli .
Nie takich badań nie miałam aż zapytam lekarza o Nie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:

kurde to nie za wesoło było ładnie Cie musiał wkurzyć , ale dogadaliście sie i wszystko idzie ku dobrej drodze także teraz powinno byc już tylko lepiej . I nie smutaj już Kochana

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
chodzi Ci o czekoladę nussebisser ?

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Zelka współczuje kochana Oby jak najszybciej ustalili co Ci jest

A reszta jak spędza ostatki?
po pierwsze udanej imprezy życze po drugie to też by chciała znać od czego te bóle i wogole a ostatki w domu z TŻ niestety bo mu sie dupska ruszyć nie chce !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 21:33   #4759
murka04
Zadomowienie

No widzę że większość z nas dziś ostatkuje I ja z Tż tak jak mówiłam zjedlismy kebaba, wypiliśmy piwo przy TV i Wampirach. Pogodziliśmy się, czuję się 5kg lżejsza! Przyszedł, przytulił mnie i powiedział że nie chce się już kłócić, przeprosiłam go i jest wszystko dobrze, tylko mam wyrzuty sumienia że tyle niemiłych słów mu powiedziałam A jest przecież taki kochany. No nic, będę musiała mu jakoś to wynagrodzić Coś wymyślę

A na wieczór znów mnie zaczęły nogi kręcić i to tak strasznie że nie mogę wysiedzieć, posmaruję zaraz maścią, mam nadzieję że to na zmianę pogody na wiosenną!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 22:28   #4760
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No widzę że większość z nas dziś ostatkuje I ja z Tż tak jak mówiłam zjedlismy kebaba, wypiliśmy piwo przy TV i Wampirach. Pogodziliśmy się, czuję się 5kg lżejsza! Przyszedł, przytulił mnie i powiedział że nie chce się już kłócić, przeprosiłam go i jest wszystko dobrze, tylko mam wyrzuty sumienia że tyle niemiłych słów mu powiedziałam A jest przecież taki kochany. No nic, będę musiała mu jakoś to wynagrodzić Coś wymyślę

A na wieczór znów mnie zaczęły nogi kręcić i to tak strasznie że nie mogę wysiedzieć, posmaruję zaraz maścią, mam nadzieję że to na zmianę pogody na wiosenną!
Mureczko Kochana cieszę się bardzo, że się pogodziliście a niemiłe słowa były wypowiedziane w złości i bez zastanowienia też tak mam... ale TŻ nigdy nie jest mi dłużny nawyrzucaliście sobie, ale atmosfera została oczyszczona jest dobrze

mnie wczoraj w nocy strasznie dokuczały te nogi posmarowałam maścią na bóle mięśni i stawów i powiem Ci, że mi przeszło za to na mięśnie nie pomogło
Stary 2012-02-18, 23:25   #4761
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Mureczko Kochana cieszę się bardzo, że się pogodziliście a niemiłe słowa były wypowiedziane w złości i bez zastanowienia też tak mam... ale TŻ nigdy nie jest mi dłużny nawyrzucaliście sobie, ale atmosfera została oczyszczona jest dobrze

mnie wczoraj w nocy strasznie dokuczały te nogi posmarowałam maścią na bóle mięśni i stawów i powiem Ci, że mi przeszło za to na mięśnie nie pomogło
Oj dziś to pierwszy raz się tak pożarliśmy i sporo było tych wyrzutów, no ale kiedyś to musiało nastąpić w końcu Teraz już będę mądrzejsza i nie dam się tak ponieść emocjom, a i Tż następnym razem się 2 razy zastanowi zanim coś powie. Nie ma tego złego

Posmarowałam maścią rozgrzewająca i nic, dalej kręcą Nie mogę się nawet położyć spać bo na pewno nie zasnę z tym uczuciem, tak to siedzę sobie na nogach i je uciskam to trochę lepiej jest, ale na leżąco to bym chyba zdechła! Ale dalej nie mogę się nadziwić że tyle osób ma to coś

Stary 2012-02-18, 23:31   #4762
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj dziś to pierwszy raz się tak pożarliśmy i sporo było tych wyrzutów, no ale kiedyś to musiało nastąpić w końcu Teraz już będę mądrzejsza i nie dam się tak ponieść emocjom, a i Tż następnym razem się 2 razy zastanowi zanim coś powie. Nie ma tego złego

Posmarowałam maścią rozgrzewająca i nic, dalej kręcą Nie mogę się nawet położyć spać bo na pewno nie zasnę z tym uczuciem, tak to siedzę sobie na nogach i je uciskam to trochę lepiej jest, ale na leżąco to bym chyba zdechła! Ale dalej nie mogę się nadziwić że tyle osób ma to coś
No i dobrze, że sobie wszystko wyjaśniliście

Może to rzeczywiście na zmianę pogody nie mam pojęcia co to w ogóle jest i od czego no, a że tyle osób na to cierpi to już w ogóle zagwozdka
Stary 2012-02-18, 23:33   #4763
murka04
Zadomowienie

Ej to może umówmy się że będziemy pisać tutaj jak będziemy miały tą nieprzyjemność i zobaczymy czy w tym samym czasie co? Takie badania

Aaa zapomniałam napisać że nie pokręciłam dziś hh, ale za to zrobiłam brzuszki (ale tylko 100 )

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-18 o 23:35

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 23:37   #4764
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ej to może umówmy się że będziemy pisać tutaj jak będziemy miały tą nieprzyjemność i zobaczymy czy w tym samym czasie co? Takie badania

Aaa zapomniałam napisać że nie pokręciłam dziś hh, ale za to zrobiłam brzuszki (ale tylko 100 )
Okej no jestem ciekawa wyników tych badań

no to brawa Ci się należą
Stary 2012-02-18, 23:39   #4765
murka04
Zadomowienie

Jakie tam brawa nie popisałam się dziś no ale nie miałam zupełnie humoru na ćwiczenia.

Oooj, czuję że przechodzi powoli! Idę do łóżka, może akurat zasnę zanim ból wróci dobranoc a Sowa niech też idzie spać!

Stary 2012-02-18, 23:43   #4766
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie tam brawa nie popisałam się dziś no ale nie miałam zupełnie humoru na ćwiczenia.

Oooj, czuję że przechodzi powoli! Idę do łóżka, może akurat zasnę zanim ból wróci dobranoc a Sowa niech też idzie spać!
Ważne, że poćwiczyłaś cokolwiek

To leć, może akurat zaśniesz bez problemu a Sowie się spać nie chce w TV też nie ma nic ciekawego walka się skończyła seriale już wszystkie obejrzałam hmm, co by tu porobić?

śpij dobrze!
Stary 2012-02-19, 08:21   #4767
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki wstawać pobudka
Ja wczoraj trochę zaszalałam, wypiłam 2 desperadosy a na wieczór zjadłam 2,5 kawałka pizzy
O nie od dziś poprawa, bo już się za bardzo rozhulałam Na obiad frytki na kolację pizza, do tego na noc, nie nie nie tak być nie może
Ale zważyłam się dziś i na szczęście ( pewnie przez to piwo, choć nawet dużo nie sikałam, a może przez łyżwy ) na wadze dziś 47,4 kg

Na łyżwach było fajnie, dawno nie jeździłam, ale na szczęście szybko sobie przypomniałam i pośmigałam trochę dziś mam zakwasy na udach i kostki mnie bolą, ale super było

Paulownia ja to się już trochę przyzwyczaiłam do tych rozstępów, bo wiem że nic z tym nie mogę zrobić

Zelka a nawet nie wiem, czy to ta czekolada ale podejrzewam, że tak następnym razem zobaczę ona taka pyszna z dużymi orzechami
A co do Twojego brzucha to życzę Ci, żeby jak najszybciej przestał Cię boleć i żeby lekarze odkryli z czego to jest

Heroine no to widzę, że też miło spędziłaś wieczór cieszę się

Mureczko dobrze, że się dogadaliście z Tż, widać że bardzo Cię kocha i nawet gniewać się na Ciebie nie umie na pewno szybko zapomni o tych przykrościach. Ja zawsze jak w nerwach zacznę wymawiać, to później mówię do Tż, że wcale tak nie myślę jak mówiłam, tylko w nerwach to wszystko powiedziałam, żeby sprawić mu przykrość a teraz przepraszam zawsze działa, a Tż już nawet mnie nie słucha, bo wie że ja tak specjalnie gadam, jak nie mam mu co wyrzucać, bo mój też taki kochany jest, a ja nieraz taka zołza, że aż wstyd

Ciekawe co tam u naszej Moni pewnie szczęśliwa nacieszyć się nie może

Wczoraj Tż porobił mi parę zdjęć, zaraz coś wybiorę i wrzucę do albumu
Stary 2012-02-19, 09:00   #4768
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane

Ja sie wczoraj tak nafaszerowalam apsiryna i czosnkiem ze o 19 padlam na twarz normalnie
Za to przebudzilam sie o 22 bo specjalnie budzik sobie nastawilam, zeby obejrzec gale boksu i walke Klczki
Matko jedyna nawet nie wiecie jaka ja mam korbe na boks
Dostalam takiej adrenaliny ze glowa mala tak mnie energiia rozpierala ze to glowa mala, myslalam ze eksploduje normalnie, walka skonczyla sie o przed 1, a mnie nosilo jeszcze do 1
Takie byly emocjne, taki doping! Tak bym chciala kiedys pojechac na taka gale boksu to bym tam chyba wyszla z siebie i stanela obok z radosci
Wybaczcie musialam to napisac

Ide sniadaniowac, bedzie owsianeczka

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Ja wczoraj trochę zaszalałam, wypiłam 2 desperadosy a na wieczór zjadłam 2,5 kawałka pizzy
O nie od dziś poprawa, bo już się za bardzo rozhulałam Na obiad frytki na kolację pizza, do tego na noc, nie nie nie tak być nie może
Ale zważyłam się dziś i na szczęście ( pewnie przez to piwo, choć nawet dużo nie sikałam, a może przez łyżwy ) na wadze dziś 47,4 kg

Na łyżwach było fajnie, dawno nie jeździłam, ale na szczęście szybko sobie przypomniałam i pośmigałam trochę dziś mam zakwasy na udach i kostki mnie bolą, ale super było

Kochana czyli z heroine mialysmy racje
Zdolniacha z Ciebie
Zazdraszczam tej jazdy na łyzwach tez bym z przyjemnoscia posmigala ale z moim stanem zdrowia to ja sie zastanawiam czy w ogole powinnam

Wrzucaj foteczki czekamy
Stary 2012-02-19, 09:34   #4769
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Heloł ja też wczoraj zaszalałam wieczorem otworzyłam tą Milkę tak, jestem dnem ale dzisiaj koniec tego dobrego!

Cytat:
ja wiedziałam ja nie wiem jak Ty to robisz

Cytat:
fajnie Ci z tymi łyżwami ja zawsze się chciałam nauczyć, a nigdy nie miałam możliwości a teraz to już za stara na to jestem zabiłabym się od razu na wejściu pewnie
cóż, pozostaje mi oglądanie łyżwiarstwa figurowego w telewizji

Cytat:
Heroine no to widzę, że też miło spędziłaś wieczór cieszę się
Oooo tak, było bardzo miło! I wiecie co oglądaliśmy? "Poranek Kojota"

Cytat:
Ciekawe co tam u naszej Moni pewnie szczęśliwa nacieszyć się nie może
Pewnie tak niech się cieszy chociaż smutno tu bez niej
Stary 2012-02-19, 09:36   #4770
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no to czekamy czekamy Ślicznotko

Cytat:
Hej kochane

Ja sie wczoraj tak nafaszerowalam apsiryna i czosnkiem ze o 19 padlam na twarz normalnie
Za to przebudzilam sie o 22 bo specjalnie budzik sobie nastawilam, zeby obejrzec gale boksu i walke Klczki
Matko jedyna nawet nie wiecie jaka ja mam korbe na boks
Dostalam takiej adrenaliny ze glowa mala tak mnie energiia rozpierala ze to glowa mala, myslalam ze eksploduje normalnie, walka skonczyla sie o przed 1, a mnie nosilo jeszcze do 1
Takie byly emocjne, taki doping! Tak bym chciala kiedys pojechac na taka gale boksu to bym tam chyba wyszla z siebie i stanela obok z radosci
Wybaczcie musialam to napisac
Haha ja też oglądałam znaczy nie z taką ekscytacją jak Ty no ale widziałam w tle, bo TŻ oglądał
Ale ten Chisora się stawiał

Cytat:
Ide sniadaniowac, bedzie owsianeczka
Ja też będę jeść owsiankę zaraz smacznego życzę

Cytat:
Kochana czyli z heroine mialysmy racje
no nie mogło być inaczej, nie? to było do przewidzenia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości