O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 09:00   #4741
Swarovska
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja mam taka chcice, ze chodze po scianach w owulke...

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Aaaaaaaaaaaaaaa

Ja będe miała piwonie w kolorze szampana...bukiet, butonierka i na sali w wazonach...:l ove:
No to super u nas też mają być w wazonach na sali piwonie! hehe a wiesz jak to jest z tymi kolorami tych kwiatów? bo mama mnie straszy, że piwonie w kwiaciarni nie dostanę w takim kolorze jak na foto, tylko są ciemno różowe lub bordowe, ale inny kolor widzę da się zamówić jak piszesz w kolorze szampana>?
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:00   #4742
mlodaj
Rozeznanie

Cytat:
Kochane a co Wy tak od rana o jedzeniu?

Ja zjadłam własnie jajeczniczkę

Na obiadek mam gulasz i ryż

Pozdrawiam Was prosto z łóżeczka

Znowu mam owulacje i znowu mnie mdli...

Wiecie, że jeżeli zaszłam to moj małż będzie miał prezent an urodziny????
super taki prezent i jaki niezapomniany i wyjątkowy

A tak w ogóle to Dzień Dobry

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:02   #4743
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
koocur one nawet na zdjęciu wyglądają jak milion dolarów!
a masz zamiar je wykorzystać po ślubie jak ja?
No na żywo sa boskie.. świecą sie jak psu jajca

Będe w nich chodzic pewnie..za drogie były na jeden raz

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Mam wstążkę fioletową w pasie w sukni i do tego własnie chcę bukiet fioletowy i kwiatki do włosów fioletowe z bukietu No i TŻ ma fioletowy krawat, co to za walka była, bo powiedział, że On takiego koloru nie chce ale w końcu jest fioletowy krawat
Piwonie piękne są a jak pachną i jeszcze bez mi się podoba, ale bzu sobie we włosy nie włożę

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Kocurek lepiej po TŻ chodź w owulkę

Piwonie też są super , ja uwielbiam ich zapach !!!
Już chodziłam...a dziś zaraz go zbalamuce seseseses

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:03   #4744
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
No to super u nas też mają być w wazonach na sali piwonie! hehe a wiesz jak to jest z tymi kolorami tych kwiatów? bo mama mnie straszy, że piwonie w kwiaciarni nie dostanę w takim kolorze jak na foto, tylko są ciemno różowe lub bordowe, ale inny kolor widzę da się zamówić jak piszesz w kolorze szampana>?
Mi kwiaciarka powiedziała, że mogę wybrać sobie wszystkie kwiatki jakie mi się tylko zamarzą a ona je sprowadzi więc wydaje mi się, że dobra kwiaciarnia nie bedzie miała problemu z piwoniami w kolorze szampana
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:05   #4745
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Mi kwiaciarka powiedziała, że mogę wybrać sobie wszystkie kwiatki jakie mi się tylko zamarzą a ona je sprowadzi więc wydaje mi się, że dobra kwiaciarnia nie bedzie miała problemu z piwoniami w kolorze szampana
No oby czyli mówicie, że to już pora by zamówić wiązankę? bo o sali i co ma być w wazonach będę rozmawiała dopiero na majówce

w sensie bede wybierała ostateczne menu, i umawiała się na zdobienie sali
Stary 2012-04-17, 09:05   #4746
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Białe i bordowe sa na 100% bo mam nawet je w ogródku.

Takie waniliowe lub szampańskie gorzej jest dostać, ale są.

Moja znajoma ma kwiaciarnie to u niej hurtowo zamówie.

Dom i sala weslna i koscioł maja byc w zapachu piwoni..niech do konca zycia nam sie kojarzy z naszym dniem

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość

Oby sie udało...moj Tz sie własnie zapytał czy moge juz zrobic test...:h ahaha: Czy tak z dnia na dzien nie można sprawdzic....

Synuś
Stary 2012-04-17, 09:05   #4747
black secret
Wtajemniczenie

dzien dobry

No Miska w koncu....juz myslalam,ze nas opuscilas i tyle z tego....

Dziewczynki ja wczoraj cale popoludniei wieczor nieobecna bylam przez te nasze dyskusje....
Kurcze....normalnie w nocy jak sie obudzilam to myslalam o tym co z nami bedzie z naszym watkiem....
Nie chce zadnych podzialow....zaczynalysmy jako staraczki i to do przewidzenia bylo ze w koncu zaczna sie II i czesc bedzie szybciej czesc pozniej w ciazy. Dlatego przeciez zmienilysmy watek na staraczkowo-mamusiowy zeby sie nie rozdzielac,a teraz jednak tak mialoby byc.....? o nie!!!!!!!!! Mam nadzieje,ze wszystko wroci do normy!!!!!!
I nikt nigdzie nie odejdzie.
Nie urazajac nowych staraczek,ale wiadomo,ze te ktore byly pierwsze, od poczatku sa zzyte i zalezy nam na kontakcie, rozmowach z Wami!!!!!!!!!!!!
Poza tym ja tam jestem uzalezniona od Was i juz!!!!!!!
A jesli ma byc podzial na staraczki i mamuski to ja zostaje tlyko w klubie chyba....
Nie stresujcie mnie i mojego dziecka-bo gdzie ono znajdzie lepsze e-ciotki niz Was??

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 09:09   #4748
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:

Dom i sala weslna i koscioł maja byc w zapachu piwoni..niech do konca zycia nam sie kojarzy z naszym dniem

Oby sie udało...moj Tz sie własnie zapytał czy moge juz zrobic test...:h ahaha: Czy tak z dnia na dzien nie można sprawdzic....
To cudowne!

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:

No tak, mężczyźni oni by tak chcieli szybko
Stary 2012-04-17, 09:09   #4749
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
dzien dobry

Dziewczynki ja wczoraj cale popoludniei wieczor nieobecna bylam przez te nasze dyskusje....
Kurcze....normalnie w nocy jak sie obudzilam to myslalam o tym co z nami bedzie z naszym watkiem....
Nie chce zadnych podzialow....zaczynalysmy jako staraczki i to do przewidzenia bylo ze w koncu zaczna sie II i czesc bedzie szybciej czesc pozniej w ciazy. Dlatego przeciez zmienilysmy watek na staraczkowo-mamusiowy zeby sie nie rozdzielac,a teraz jednak tak mialoby byc.....? o nie!!!!!!!!! Mam nadzieje,ze wszystko wroci do normy!!!!!!
Nie urazajac nowych staraczek,ale wiadomo,ze te ktore byly pierwsze, od poczatku sa zzyte i zalezy nam na kontakcie, rozmowach z Wami!!!!!!!!!!!!
A jesli ma byc podzial na staraczki i mamuski to ja zostaje tlyko w klubie chyba....
Nie stresujcie mnie i mojego dziecka-bo gdzie ono znajdzie lepsze e-ciotki niz Was??
Nie będzie żadnych podziałów, niech zostanie jak było, wiecie jak to jest, nie miała baba problemu to sama sobie go wymyśliła
Stary 2012-04-17, 09:09   #4750
zielona1911
Zakorzenienie

a ja mam masakre dzis ;/ jestem wsciekla!!! kobieta u ktorej wynajmujemy mieszkanie kazala nam sie do miesiaca wyprowadzic bo ona tu przychodzi mieszkac i niemam zielonego pojecia co mam robic i gdzie isc.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:11   #4751
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
No oby czyli mówicie, że to już pora by zamówić wiązankę? bo o sali i co ma być w wazonach będę rozmawiała dopiero na majówce

w sensie bede wybierała ostateczne menu, i umawiała się na zdobienie sali
Możesz podejść i popytać się i powiedzieć z jakich kwiatów chcesz bukiet, kwiaciarka powie Ci ile czasu potrzeba będzie na ściągnięcie kwiatów szczególnie jak będa nietypowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 09:15   #4752
Nue
Rozeznanie

Cytat:
U mnie w salonach takie "ślubne" po ok. 130 zł były, może w sieciówkach będą? Trzeba się nachodzić niestety po sklepach
Ja chciałam takie, w których jeszcze kiedyś wyjde .
A zdecydowałam sie na bukiecik ślubny na taki : http://pobieramysie.pl/zdjecia_slubne.php?k=26&z=2270#f w sobote jestem umówiona z kwiaciarką
130zł za buty w salonie? Po taniości jak na salon, ja wybuliłam 250 i do tej pory pluję sobie w brodę, bo po sesji ślubnej buty do wyrzucenia. Następnym razem będę mądrzejsza

Bukiecik śliczny

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:15   #4753
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a ja mam masakre dzis ;/ jestem wsciekla!!! kobieta u ktorej wynajmujemy mieszkanie kazala nam sie do miesiaca wyprowadzic bo ona tu przychodzi mieszkac i niemam zielonego pojecia co mam robic i gdzie isc.
Macie jakas umowe??

Synuś
Stary 2012-04-17, 09:15   #4754
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane a co Wy tak od rana o jedzeniu?

Ja zjadłam własnie jajeczniczkę

Na obiadek mam gulasz i ryż

Pozdrawiam Was prosto z łóżeczka

Znowu mam owulacje i znowu mnie mdli...

Wiecie, że jeżeli zaszłam to moj małż będzie miał prezent an urodziny????
nono super

Cytat:
U mnie w salonach takie "ślubne" po ok. 130 zł były, może w sieciówkach będą? Trzeba się nachodzić niestety po sklepach
Ja chciałam takie, w których jeszcze kiedyś wyjde .
A zdecydowałam sie na bukiecik ślubny na taki : http://pobieramysie.pl/zdjecia_slubne.php?k=26&z=2270#f w sobote jestem umówiona z kwiaciarką
bikiet sliczny

Cytat:
Któras już dała test w prezencie na urodziny małżowi , ale nie pamiętam, która to
Ech owulacja fajna była, bo chciało mi się mega fiku miku
och mnie czeka w weekend juz nie moge sie doczekac '

Cytat:
Prawdziwy miód po czasie właśnie się naturalnie cukrzy a sztuczny pozostaje płynny przed dłuuuuugi czas ! Mi mamcia kupuje słoiczek prawdziwego miodu jak jest w górach na wakacjach, drogie to cholerstwo
wiem ze cukrzeje a do tego co jezdze tarz po miód to własnie podgrzewa tzn mozna samamu ale ja zawsze sie boje ze podgrzeje za bardzo i bedzie dupka a nie miód bo miodu nie mozna pzregrzac
juz w górach tez raz sie nabrałam i kupiłam miód który wca;le nie był naturalny bo kupiłam od innej niz zawsze babki i troche sie zraziłam i jezdze teraz pod myslenice

Cytat:
Ja mam taka chcice, ze chodze po scianach w owulke...

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Aaaaaaaaaaaaaaa

Ja będe miała piwonie w kolorze szampana...bukiet, butonierka i na sali w wazonach...:l ove:
hihi choć po TZ
och juz nie moge sie doczekac

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:16   #4755
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
o kurczę... to nie ciekawie, wiem jak to jest szukać stancji na szybko, a właściecielka powinna wam trochę więcej czasu dać, nam poprzedni właściciele na innej stancji dali PÓŁ ROKU na wyprowadzkę. Ale znalezliśmy takie gdzie właściciele nam nie pasowali, i szukaliśmy stancji kolejnej już na szybko, i teraz jest ok
Stary 2012-04-17, 09:19   #4756
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Macie jakas umowe??
tak mamy umowe ale akurat konczy nam sie pod koniec maja.

Nue niewiem czy dostalas moja wiadomosc,ale dziekuje Ci jeszcze raz

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
o kurczę... to nie ciekawie, wiem jak to jest szukać stancji na szybko, a właściecielka powinna wam trochę więcej czasu dać, nam poprzedni właściciele na innej stancji dali PÓŁ ROKU na wyprowadzkę. Ale znalezliśmy takie gdzie właściciele nam nie pasowali, i szukaliśmy stancji kolejnej już na szybko, i teraz jest ok
zła jestem,bo tutaj nasz synek idzie do przedszkola i wogole. Wszystko tak brutalnie sie toczy.owszem ja mam czesc domu,ktora moge wynajac od kolegi,ale oni jeszcze remontuja i Bog wie kiedy skoncza,a pozatym stamtad do najblizeszego sklepu jest ponad 1 km
Stary 2012-04-17, 09:24   #4757
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nue Pokaż wiadomość
130zł za buty w salonie? Po taniości jak na salon, ja wybuliłam 250 i do tej pory pluję sobie w brodę, bo po sesji ślubnej buty do wyrzucenia. Następnym razem będę mądrzejsza

Bukiecik śliczny
Te satynowe były właśnie w takiej cenie, u nas jedna ulica z samymi salonami ślubnymi i tego tam jest do wyboru do koloru . Ale satynowe kupuje sie tylko na jedno wyjście, bo potem są nie do użytku.
Ja kupiłam w Ryłko ze skóry za 230zł i będe w nich chodziła jeszcze długo po ślubie.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Jak nie urok to sraczka .... przykra sytuacja, nie zazdroszczę. Teraz trzeba w stresie szukać czegokolwiek .
Stary 2012-04-17, 09:30   #4758
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość

dzien dobry

Cytat:
No na żywo sa boskie.. świecą sie jak psu jajca

Będe w nich chodzic pewnie..za drogie były na jeden raz

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Już chodziłam...a dziś zaraz go zbalamuce seseseses
no kocurku tylko go nie zajedx :P

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
dzien dobry

hihi niegdzie
ja co prawda dosżłam do was jakies 2 miesiace temu stram sie dłuzej ale nie wyobrazam sobie zeby nie było watku tak mi to dobrze
a wczoeraj tez zwialam z watku tzn zagladałam
Cytat:
Nie będzie żadnych podziałów, niech zostanie jak było, wiecie jak to jest, nie miała baba problemu to sama sobie go wymyśliła
dokładnie promyczku
Cytat:
u współczuje
a jakas umowa była czy tylko tak ustna

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
tak mamy umowe ale akurat konczy nam sie pod koniec maja.

Nue niewiem czy dostalas moja wiadomosc,ale dziekuje Ci jeszcze raz

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

zła jestem,bo tutaj nasz synek idzie do przedszkola i wogole. Wszystko tak brutalnie sie toczy.owszem ja mam czesc domu,ktora moge wynajac od kolegi,ale oni jeszcze remontuja i Bog wie kiedy skoncza,a pozatym stamtad do najblizeszego sklepu jest ponad 1 km
to do konca maja mozecie mieszkac chyba ze mialas ze moe ci wypowiedziec w kazdej chwili i mozesz miec np 2 tygodnie do wyorowadzki nie wiem jak jest napisana umowa wiec tylko tak moiwe
ja kiedys w sadzie pracowłam

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-04-17, 09:30   #4759
zielona1911
Zakorzenienie

oczywiscie mamyumowe pisemna,wplacona kaucje itd ale to nic nie zmienia... umowa sie konczy i tyle,miesieczne wypowiedzenie jest wiec wszystko jest legalne.
Stary 2012-04-17, 09:43   #4760
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
oczywiscie mamyumowe pisemna,wplacona kaucje itd ale to nic nie zmienia... umowa sie konczy i tyle,miesieczne wypowiedzenie jest wiec wszystko jest legalne.
uch to nic musicie szukac mieszkania nc nie poradzicie
szkoda bo wszytsko na glowe ci sie zwaliło ciąza zabieg przedszkole i jeszcze przeprowadzka współczuje
ale wiem ze dasz rade
nie wiem jaka macie tez babke co wam wynajmuje bo moze by sie zgodzila zebysie do konca maja mieszkali z racji Twojego zabiegu to zawsze troche dluzej nie wiem tak myśle i kombinuje co ci doradzic

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-04-17, 09:51   #4761
misia20l
Zadomowienie

witam
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:53   #4762
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
witam
witaj Misia
co tam u Ciebie?

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-04-17, 10:37   #4763
misia20l
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
witaj Misia
co tam u Ciebie?

a dziekuje w porządku, nie licząc wydadku który nas czeka niestety troche szybciej niz z tż przypuszczalismy..

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

wkurza mnie reklama która za kazdym odswiezeniem czy przejsciem na kolejna strone wyświetla sie... mozna ją jakos zlikwidowac???

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:

tak to jest własnie kiedy sie wynajmuje czyjes mieszkanie, nie można nic sobie w nim za bardzo zrobic, zmienic itp bo w kazdej chwili moga wyrzucic na zbity pysk! współczuje Ci tego zamętu, akurat teraz kiedy spodziewacie sie kolejnego dziecka, kiedy masz problemy zdrowotne, kiedy masz małe dziecko w domu i kiedy nie masz męża na codzień w domu. no i kiedy nie masz za bardzo na kogo liczyc, kto mógłby Ci naprawde pomóc.. trzymaj sie dzielnie, dacie jakos rade, musicie przeciez
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:32   #4764
agrafka85
Rozeznanie

Dzień dobry dziewuszki

fajnie, że jesteśmy tu wszystkie razem

super macie te buty ślubne, są prześliczne chociaż ja pewnie godziny bym nie wytrzymała na takim obcasie

moje butki nadawały się tylko na jeden raz bo były z koronką i po weselu i potem po plenerze zrobiły się całe czarne od kurzu hehe, ale nie żałuję i mimo że kosztowały 189zł to uważam, że warto było i nie kupiłabym innych, bo nie lubię chodzić w białych/jasnych butach. A musiały być bardziej ozdobne, bo były na obcasie kaczuszkowym więc 50% uroku odpadło za sam obcas. A ja chciałam tylko taki obcas z dwóch powodów: Tż jest tylko z 5cm wyższy ode mnie no i nie lubię butów na wysokim obcasie, nawet na takim 5cm szybko się męczę i bolą mnie nogi i kręgosłup, ale to może kwestia przyzwyczajenia, bo takie obcasy zakładam tylko na wesela na co dzień śmigam w cichobiegach (balerinkach lub adidasach) albo właśnie na kaczuszkach

dziś mam wizytę u ginki na 14 i troszkę się stresuję, bo nie wiem co mi powie na moje wyniki. Może któraś z Was tak miała albo orientuje się jak je zinterpretować, bo w necie to różne rzeczy piszą i sama juz nie wiem najbardziej martwi mnie wynik na różyczkę, bo IgG mam dodatni a IgM ujemny. Wiecie może co to oznacza?
Stary 2012-04-17, 11:39   #4765
beautystyleandme
Zadomowienie

hej Wam

Zielona współczuję..

Misia mnie też wkurza ta reklama!
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:42   #4766
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
uch to nic musicie szukac mieszkania nc nie poradzicie
szkoda bo wszytsko na glowe ci sie zwaliło ciąza zabieg przedszkole i jeszcze przeprowadzka współczuje
ale wiem ze dasz rade
nie wiem jaka macie tez babke co wam wynajmuje bo moze by sie zgodzila zebysie do konca maja mieszkali z racji Twojego zabiegu to zawsze troche dluzej nie wiem tak myśle i kombinuje co ci doradzic
sprobuje sie z nia jakos dogadac a jak nie to poszukam czegos,moze uda mi sie cos tanszego,nawet moge isc na kawalerke-dla mnie to bez roznicy

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
a dziekuje w porządku, nie licząc wydadku który nas czeka niestety troche szybciej niz z tż przypuszczalismy..

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

wkurza mnie reklama która za kazdym odswiezeniem czy przejsciem na kolejna strone wyświetla sie... mozna ją jakos zlikwidowac???

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

tak to jest własnie kiedy sie wynajmuje czyjes mieszkanie, nie można nic sobie w nim za bardzo zrobic, zmienic itp bo w kazdej chwili moga wyrzucic na zbity pysk! współczuje Ci tego zamętu, akurat teraz kiedy spodziewacie sie kolejnego dziecka, kiedy masz problemy zdrowotne, kiedy masz małe dziecko w domu i kiedy nie masz męża na codzień w domu. no i kiedy nie masz za bardzo na kogo liczyc, kto mógłby Ci naprawde pomóc.. trzymaj sie dzielnie, dacie jakos rade, musicie przeciez
no nie mamy wyjscia,trzeba sobie radzic... jeszcze pojde do takiej specjalnej instytucji co rozdaje mieszkania komunalne czy moze przypadkiem juz cos maja,jako ze czekamy juz 3 lata i kolejne dziecko w drodze (ta instytucja niewie ze cos wynajmujemy oczywiscie)
Stary 2012-04-17, 11:44   #4767
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewuszki

fajnie, że jesteśmy tu wszystkie razem

super macie te buty ślubne, są prześliczne chociaż ja pewnie godziny bym nie wytrzymała na takim obcasie

moje butki nadawały się tylko na jeden raz bo były z koronką i po weselu i potem po plenerze zrobiły się całe czarne od kurzu hehe, ale nie żałuję i mimo że kosztowały 189zł to uważam, że warto było i nie kupiłabym innych, bo nie lubię chodzić w białych/jasnych butach. A musiały być bardziej ozdobne, bo były na obcasie kaczuszkowym więc 50% uroku odpadło za sam obcas. A ja chciałam tylko taki obcas z dwóch powodów: Tż jest tylko z 5cm wyższy ode mnie no i nie lubię butów na wysokim obcasie, nawet na takim 5cm szybko się męczę i bolą mnie nogi i kręgosłup, ale to może kwestia przyzwyczajenia, bo takie obcasy zakładam tylko na wesela na co dzień śmigam w cichobiegach (balerinkach lub adidasach) albo właśnie na kaczuszkach

dziś mam wizytę u ginki na 14 i troszkę się stresuję, bo nie wiem co mi powie na moje wyniki. Może któraś z Was tak miała albo orientuje się jak je zinterpretować, bo w necie to różne rzeczy piszą i sama juz nie wiem najbardziej martwi mnie wynik na różyczkę, bo IgG mam dodatni a IgM ujemny. Wiecie może co to oznacza?

Ja też nie chodzę na obcasach i też w tych co dziewczyny pokazują zabiłabym się ja mam butki z 5 cm obcasem .
A ja się nie znam na tych wynikach, najlepiej jak ginek je odczyta , bedzie dobrze

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez beautystyleandme Pokaż wiadomość
hej Wam

Zielona współczuję..

Misia mnie też wkurza ta reklama!
Ja już nie wspomnę o moich nerwach przy tej reklamie
Stary 2012-04-17, 11:49   #4768
agrafka85
Rozeznanie

Cytat:
Ja też nie chodzę na obcasach i też w tych co dziewczyny pokazują zabiłabym się ja mam butki z 5 cm obcasem .
A ja się nie znam na tych wynikach, najlepiej jak ginek je odczyta , bedzie dobrze

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Ja już nie wspomnę o moich nerwach przy tej reklamie
Promyczku ja właśnie też tak pomyślałam, że lekarka powinna najlepiej wiedzieć więc staram się bardzo nie przejmować i wierzę, że wszystko będzie dobrze bo reszta wyników chyba jest OK, tak przynajmniej wynika z tych norm co są wypisane obok. Nie chorowałam na toxo więc muszę unikac wszelkich zwierzaków, na szczęście w domu nie mamy żadnego. Z czegoś jeszcze można sie zarazic toxo?

dobra, ja się zbieram, bo jeszcze musze pojechać zatankować i zapłacić rachunki więc muszę wcześniej wyjechać. buzialki i do zo

Edytowane przez agrafka85
Czas edycji: 2012-04-17 o 11:51
agrafka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:54   #4769
zielona1911
Zakorzenienie

agrafka85 moim zdaniem z tych wynikow mozna stwierdzic ze przychodzilas juz ta rozyczke i teraz nie jestes na nią chora
Stary 2012-04-17, 11:54   #4770
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
Promyczku ja właśnie też tak pomyślałam, że lekarka powinna najlepiej wiedzieć więc staram się bardzo nie przejmować i wierzę, że wszystko będzie dobrze bo reszta wyników chyba jest OK, tak przynajmniej wynika z tych norm co są wypisane obok. Nie chorowałam na toxo więc muszę unikac wszelkich zwierzaków, na szczęście w domu nie mamy żadnego. Z czegoś jeszcze można sie zarazic toxo?

dobra, ja się zbieram, bo jeszcze musze pojechać zatankować i zapłacić rachunki więc muszę wcześniej wyjechać. buzialki i do zo
No to czekamy na wieści po wizycie.
Toxo można zarazić sie jeszcze z niedomytych owoców i warzyw czy rąk. Także trzeba dbać o higienę, ale wg mnie wszystko w granicach rozsądku ja dziś robiłam badanie na toxo , za tydzień na wizycie się dowiem co i jak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości