|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to Dzień Dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będe w nich chodzic pewnie..za drogie były na jeden raz ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w sensie bede wybierała ostateczne menu, i umawiała się na zdobienie sali |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie waniliowe lub szampańskie gorzej jest dostać, ale są. Moja znajoma ma kwiaciarnie to u niej hurtowo zamówie. Dom i sala weslna i koscioł maja byc w zapachu piwoni..niech do konca zycia nam sie kojarzy z naszym dniem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() No Miska w koncu....juz myslalam,ze nas opuscilas i tyle z tego.... Dziewczynki ja wczoraj cale popoludniei wieczor nieobecna bylam przez te nasze dyskusje.... Kurcze....normalnie w nocy jak sie obudzilam to myslalam o tym co z nami bedzie z naszym watkiem.... Nie chce zadnych podzialow....zaczynalysmy jako staraczki i to do przewidzenia bylo ze w koncu zaczna sie II i czesc bedzie szybciej czesc pozniej w ciazy. Dlatego przeciez zmienilysmy watek na staraczkowo-mamusiowy zeby sie nie rozdzielac,a teraz jednak tak mialoby byc.....? o nie!!!!!!!!! Mam nadzieje,ze wszystko wroci do normy!!!!!! I nikt nigdzie nie odejdzie. Nie urazajac nowych staraczek,ale wiadomo,ze te ktore byly pierwsze, od poczatku sa zzyte i zalezy nam na kontakcie, rozmowach z Wami!!!!!!!!!!!! Poza tym ja tam jestem uzalezniona od Was i juz!!!!!!! A jesli ma byc podzial na staraczki i mamuski to ja zostaje tlyko w klubie chyba.... Nie stresujcie mnie i mojego dziecka-bo gdzie ono znajdzie lepsze e-ciotki niz Was??
![]() |
#4748 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
a ja mam masakre dzis ;/ jestem wsciekla!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4752 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bukiecik śliczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Macie jakas umowe??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
juz w górach tez raz sie nabrałam i kupiłam miód który wca;le nie był naturalny bo kupiłam od innej niz zawsze babki i troche sie zraziłam i jezdze teraz pod myslenice Cytat:
och juz nie moge sie doczekac |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
o kurczę... to nie ciekawie, wiem jak to jest szukać stancji na szybko, a właściecielka powinna wam trochę więcej czasu dać, nam poprzedni właściciele na innej stancji dali PÓŁ ROKU na wyprowadzkę. Ale znalezliśmy takie gdzie właściciele nam nie pasowali, i szukaliśmy stancji kolejnej już na szybko, i teraz jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
tak mamy umowe ale akurat konczy nam sie pod koniec maja.
Nue niewiem czy dostalas moja wiadomosc,ale dziekuje Ci jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupiłam w Ryłko ze skóry za 230zł i będe w nich chodziła jeszcze długo po ślubie. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Jak nie urok to sraczka .... przykra sytuacja, nie zazdroszczę. Teraz trzeba w stresie szukać czegokolwiek . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja co prawda dosżłam do was jakies 2 miesiace temu stram sie dłuzej ale nie wyobrazam sobie zeby nie było watku tak mi to dobrze a wczoeraj tez zwialam z watku tzn zagladałam Cytat:
Cytat:
a jakas umowa była czy tylko tak ustna ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
ja kiedys w sadzie pracowłam |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
oczywiscie mamyumowe pisemna,wplacona kaucje itd ale to nic nie zmienia... umowa sie konczy i tyle,miesieczne wypowiedzenie jest wiec wszystko jest legalne.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda bo wszytsko na glowe ci sie zwaliło ciąza zabieg przedszkole i jeszcze przeprowadzka współczuje ale wiem ze dasz rade nie wiem jaka macie tez babke co wam wynajmuje bo moze by sie zgodzila zebysie do konca maja mieszkali z racji Twojego zabiegu to zawsze troche dluzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zadomowienie
|
a dziekuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- wkurza mnie reklama która za kazdym odswiezeniem czy przejsciem na kolejna strone wyświetla sie... mozna ją jakos zlikwidowac??? ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
tak to jest własnie kiedy sie wynajmuje czyjes mieszkanie, nie można nic sobie w nim za bardzo zrobic, zmienic itp bo w kazdej chwili moga wyrzucic na zbity pysk! współczuje Ci tego zamętu, akurat teraz kiedy spodziewacie sie kolejnego dziecka, kiedy masz problemy zdrowotne, kiedy masz małe dziecko w domu i kiedy nie masz męża na codzień w domu. no i kiedy nie masz za bardzo na kogo liczyc, kto mógłby Ci naprawde pomóc.. trzymaj sie dzielnie, dacie jakos rade, musicie przeciez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() fajnie, że jesteśmy tu wszystkie razem ![]() super macie te buty ślubne, są prześliczne ![]() ![]() moje butki nadawały się tylko na jeden raz bo były z koronką i po weselu i potem po plenerze zrobiły się całe czarne od kurzu hehe, ale nie żałuję i mimo że kosztowały 189zł to uważam, że warto było i nie kupiłabym innych, bo nie lubię chodzić w białych/jasnych butach. A musiały być bardziej ozdobne, bo były na obcasie kaczuszkowym więc 50% uroku odpadło za sam obcas. A ja chciałam tylko taki obcas z dwóch powodów: Tż jest tylko z 5cm wyższy ode mnie no i nie lubię butów na wysokim obcasie, nawet na takim 5cm szybko się męczę i bolą mnie nogi i kręgosłup, ale to może kwestia przyzwyczajenia, bo takie obcasy zakładam tylko na wesela ![]() ![]() dziś mam wizytę u ginki na 14 i troszkę się stresuję, bo nie wiem co mi powie na moje wyniki. Może któraś z Was tak miała albo orientuje się jak je zinterpretować, bo w necie to różne rzeczy piszą i sama juz nie wiem ![]() ![]()
#4765 |
Zadomowienie
|
hej Wam
![]() Zielona współczuję.. Misia mnie też wkurza ta reklama! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie chodzę na obcasach ![]() ![]() A ja się nie znam na tych wynikach, najlepiej jak ginek je odczyta , bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra, ja się zbieram, bo jeszcze musze pojechać zatankować i zapłacić rachunki więc muszę wcześniej wyjechać. buzialki i do zo ![]()
Nasz ślub 1.08.2009 ![]() Nasz skarb 2.11.2012 ![]() Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-04-17 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
agrafka85 moim zdaniem z tych wynikow mozna stwierdzic ze przychodzilas juz ta rozyczke i teraz nie jestes na nią chora
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Toxo można zarazić sie jeszcze z niedomytych owoców i warzyw czy rąk. Także trzeba dbać o higienę, ale wg mnie wszystko w granicach rozsądku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.