|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Ja mam rolki, kupiliśmy sobie z tż ze 3 lata temu, wcześniej jako dziecko też trochę jeździłam. Główny problem to jednak brak miejsc do jeżdżenia, przynajmniej tutaj. Jest jeden park większy z trasą asfaltową, ale po pierwsze jest tam zawsze dużo ludzi, dzieci i psów, a po drugie nikt tam tego asfaltu nie sprząta, a jest to w lesie i zawsze leży kupa liści, gałęzi, szyszek itd. Nieraz już leżałam przez to. Większość ścieżek jest w Polsce niestety wyłożona kostką brukową, a po tym jeździ się średnio Cytat:
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
W necie widziałam, że dużo ludzi kupuje okulary z USA (chyba firmoo się nazywa strona), wychodzi tanio, bo pierwsze okulary to koszt tylko przesyłki (kilkadziesiąt złotych). Niu tam kupowała niedawno chyba |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcę żeby moje dzieci aktywne były, a kto ma dać przykład jak nie my ![]() Rolki niby mam od paru lat, ale jak by tak nowe kupić ![]()
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już się boję co będzie dalej..jak ona teraz ma takie zagrywki , że jak jej nie chcę czegoś dać to patrzy mi się w oczy tak bezczelnie i piszczy, tak piszczy że ja uszy zatykam..a ta coraz głośniej. Jak nie uzyska tego co chciała to pada na podłogę i piszczy machając do tego rękami. Także masakra- a gdzie tam jeszcze do buntu 2 latka. Bankowo będzie nam się kładła na podłodze w sklepie jak jej zabawi nie będziemy chcieli kupić. Muszę jakieś książki kupić mądre coby wiedzieć jak reagować w takich sytuacjach. ![]() ------------- Miśiek ma rację z tymi rolkami- ciężko znaleźć fajne miesjce do jeżdżenia. To już chyba lepiej po prostu zacząć biegać. ![]()
![]() |
#4744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak pomyślałam, że cena może okazać się zawyżona. Właśnie też tak do tego podchodzę. Cytat:
![]() Bieganie bieganiem, ale ja na rolki nie patrzę pod kątem sportu, tylko sposobu na wspólne spędzanie czasu z rodziną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do ruchu to ja na rolkach jeździłam ostatnio jak miałam naście lat, od czasu do czasu jeżdżę na rowerze ale mam mocne postanowienie zmiany tego. Chciałabym spędzać jak najwięcej czasu z dzieciakami na świeżym powietrzu aktywnie. Nie chcę żeby nasze dni wyglądały tak, że siedzimy przed tv albo komputerem.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2013-04-04 o 08:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Choć problem jest tez w tym że już popełniliśmy (a raczej mąż popełnia) sporo błędów wychowawczych. Najpierw jej czegoś zabrania- a za chwilę jak Mała zrobi aferę odpuszcza i Mała dostaje czego chciała. Ma rok a już weszła mu na głowę. Tłumaczę mu i tłumaczę- on rozumie że robi źle- a za chwilę Mała go po raz kolejny łamie.
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
nie jeżdziłam z tego samego powodu co na rowerze- 2 ciepłe sezony w ciąży
![]()
#4750 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ale tu cicho. Udało mi się wyskubać kasę na fryzjera i mam zagwozdkę bo nie wiem co chcę na głowie ![]() Kolejny problem to czy będę miała z kim dzieci zostawić, z jednym to jeszcze bym poszła ale z dwójką?! Dobra nie smęcę ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Niuniu, blond do ciebie pasuje. A nie masz szans zostawić dzieciaków z mężem? Do fryzjera można iść w weekend albo wieczorem też |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dobrze, że dziś już piątek! Mam jeszcze dziś jakieś durne durne durne szkolenie, byle je przetrwać... a wieczorem spotykamy się ze znajomymi. Trochę nie mam nastroju na wyjścia, ale postanowiłam to przegwałcić, żeby nie siedzieć w domu i nie użalać się nad sobą, tylko zmierzyć się ze 'sprawą', jak dorosła osoba! Miśku, co do nart, to masz rację. Tylko zastanawiam się, jak moje kolana by to zniosły, obawiam się, że nie za dobrze. Niu, może jakieś refleksy sobie zrobisz delikatne? Tak wiesz, na wiosnę ![]() Ja jestem mega zadowolona z moihc krótkich włosów, to chyba fryzura, w której czuję się najlepiej! Co do wypadania, to ja zauważyłam (może to dziwne), że od kiedy biorę kwas foliowy, to wypadają mniej, zdecydowanie mniej. I polecam mgiełkę do włosów wypadających Radical. Ostatnio się zastanawiałam, ciekawe co u Dorinki słychać... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-04-05 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
hej,
Fajowo Wam że macie wyjścia piątkowe. Ja bym sobie gdzieś wyskoczyła tak delikatnie na 2 godzinki- ale z mężem- niestety na ten miesiąc już koniec z wyjściami. Będzie trening i lulu. A przydałoby się zabalować bo mąż w niedzielę kończy 35 lat. Butter jak masz problemy z kolanami to lepiej snowbord nie narty.
#4754 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
jestem z doskoku, ale staram się was podczytywać. chociaż blokuję sobie wizaż bo staram się napisać pracę mgr. zamiast mojego tematu mogłabym już napisać o pielęgnacji włosów ![]() chciałabym tylko wtrącić ad. wypadania włosów. bo mniej lub bardziej wypadają mi od ok. 5 lat i przetestowałam już sporo specyfików. w sumie wypadają nam rodzinnie i wszyscy testujemy. ostatnio odkryliśmy (uwaga)... rycynę! stosujemy z babcią dopiero parę tygodni, ale u obu z nas jest poprawa.a koszt śmieszny w porównaniu z wieloma kosmetykami. za buteleczkę ok. 4 zł i jeszcze nie jestem w połowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Misku też uważam, że blond do mnie pasuje choć powiem Ci, że przez rok chodzę w ciemniejszych i chyba lepiej się w nich czuję. Muszę tylko pilnować makijażu bo jak się nie umaluję to wyglądam jak bladzioch. Do fryzjera w końcu poszłam, mąż miał wczoraj wolne. No i moja ulubiona fryzjerka zaliczyła wpadkę. Zrobiła mi blond refleksy i wrzuciła na resztę włosów karmelowy blond, który u mnie wyszedł jak ruda marchewa a czubek głowy wyglądał jakby mi ktoś na nie jajko wybił. Na szczęście nie musiałam sama się z nią kłócić tylko przyznała, że koniecznie trzeba coś z tym zrobić i obecnie mam podobny kolor do tego co miałam tylko odświeżony ale spod spodu przebijają refleksy blond. Podoba mi się ![]() Za to humor mi się popsuł jak TZ otrzymał tel z pracy, jest wzywany na dywanik. Mam tylko nadzieję, że nie dostanie wypowiedzenia bo będzie kiepsko. Oby z tego Śląska odezwali się jak najszybciej. biia muszę wypróbowac w takim razie rycynę. Wczoraj fryzjerka zrobiła mi saunę na włosy i jest jakby lepiej ale ja nadal karmię więc to wypadanie może być z tym związane.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też sporo włosów wypada, ale się nie przejmuję, bo mam gęste. niuniuniau, no to ciekawie miałaś u fryzjera. Najważniejsze, że końcowy efekt się podoba. Zrobiłam wczoraj kokosanki, czyli takie proste ciasteczka z wiórków kokosowych, ale bez cukru. Całkiem smaczne, do tego szybko się je robi, a składniki to tylko ubite białka, wiórki i masło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko pamiętacie lekko podgrzać przed nałożeniem, inaczej strasznie tępa jest. ja wsadzam na chwilę do kubka z gorącą wodą. niu najważniejsze, że efekt końcowy Ci się podoba. i dobra fryzjerka jak nie próbowała wmówić, że jest świetnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
Asiuk, uwazalabym z tym gruponem. Kiedyś chcialam skorzystać z takiej oferty, żeby kupić RayBany upatrzone. Wcześniej poszłam zobaczyć, a tam okulary prawie 2 razy droższe niż gdziekolwiek indziej ![]() Teraz mam okulary właśnie z tej strony firmoo, o której Miskowa pisała. Za oprawki zapłaciłam ok. 60zl I są superowe ![]() ![]() Niu, fajnie, ze w końcu jesteś zadowolona z fryzjera ![]() Ja używałam olejku rycynowego na rzęsy, po tym jak sobie je zniszczylam przedłużaniem ![]() ![]() ![]()
#4759 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Znowu poniedziałek. Weekendy są zdecydowanie za krótkie! To niesprawiedliwe. Poza tym - gdzie ta wiosna? |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Odnośnie okularów to i tak na razie nie rozglądam się konkretnie, bo najpierw muszę zaliczyć okulistę ![]() Weekend nawet niezły, choć mało spałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Czesc
dzis mam na 11 do pracy ale i tak jakas taka niedorobiona jestem.....nie wyrabiam z czasem a dziwne ze jak mam na rano to ze wszystkim zdaze a teraz taka rozlazla jestem ![]() widze temat oksow......ja przez przypadek zamowilam w piatek oksy i mam do odbioru w srode ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
nie zapeszając wiosna chyba u mnie ![]() ![]()
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
to ja zeby juz bylo tak calkiem wiosennie rzucam do kawy ostatnie marne kawaleczki tarty z truskawkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my pozbywamy sie truskawek bo mamy zamrozone jeszcze ze zbiorow z zeszlego roku ![]() ![]() w nastepny weekend bedzie chyba ucierane z truskawkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
150g mąki pszennej, 100g mąki ziemniaczanej, jajko, 50g cukru i 150g masła na kwestii smaku jest podział mąki pszennej 170g i ziemniaczanej 80g - też pewnie wychodzi super |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w piątek wyjęłam z zamrażalnika jagody -zaczęłam jeść jak jeszcze się całkiem nierozmarzły - jakie to było dobre ![]() A tarta mnie nie kusi, przesłodzona jestem po wczorajszym dniu i to strasznie. Babcia poczęstowała mnie wczoraj czekoladkami Merci - zjadłam wszystkie mleczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Kotek, ale smaka mi narobiłaś. Chyba wyjmę truskawki z zamrażarki i coś upiekę. Szkoda, że nie mam więcej miejsca w zamrażarce. Niewiele owoców mi się zmieściło a i tak już dużo zjedliśmy.
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teściowa upiekła mężowi na urodziny. Cały tydzień byłam grzeczna - zero słodyczy- więc wczoraj poszłam po bandzie- zżarłam 3 kawały i wypiłam butelkę różowego wina ![]() No ale dziś poniedziałek- czas na kolejny tydzień treningu i diety. Powiem Wam że coś się rusza - sądzę że za 3 tyg będę się chwaliła niezłym brzuchem ![]() -------- U mnie dziś wiosna. Jedyny problem w tym ze jak słońce w końcu zaświeciło to ujawnił sie w całej okazałości syf jaki mam w domu ![]() W przyszłym tygodniu robię wielkie sprzątanie!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.