|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Cytat:
Już nie będę pisała ![]() Tak już jest z tym typem.. Fajnie ![]() Ja jutro na szkolenie mam jechać i planowałam Antosia dać do przedszkola, ale jemu wcale nie lepiej . Dodatkowo mnie dzisiaj gardło napierdziela. To pewnie po poniedziałkowym myciu okna w sypialni w krótkim rękawku lub od Antosia ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() Może nic sie nie rozwinie a w week sie podkuruje
|
|
#4742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() :ci sza:
|
|
#4743 |
|
Ola-Unhola
|
- od Antosia ![]() A mi się należy, ale tak byłam rozgrzana, bo sprzątałam wszystkie kąty, zmieniałam pościel, że nie zauważyłam, ze jest zimno...a teraz mam...
|
#4744 | ||
|
Zadomowienie
|
Magi, dla Maciusia, jako ciotka jestem z Niego dumna I zdrówka dla wszystkich potrzebujących ![]() Patrząc na tytuł, to ten wątek chyba z rok rozpracowujemy ![]() .
|
|
#4745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dla teściowej na Gwiazdkę, jej się podoba, mnie nie podchodzi, mocne, ciężkie, dla mnie takie "babcine". Cytat:
![]() W tej kwestii tak, ale ma to swoją ciemną stronę, gdy chciałoby się, żeby jednak o czymś zdecydował. Chociaż, druga jego zaleta to taka, że jak wybór mi nie wyjdzie, to bierze pół 'winy' na siebie ![]() Gratulacje Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4746 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wow ![]() Mojej kuzynki syn też ma taką pamięć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edyta, jak tam urządzanie pokoju Tymka? Masz już biurko i krzesło?
|
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki za gratki
![]() Cytat:
A te guzy, hmmmm.... Sama nie jestem pewna... Chyba nie widzę jakiejś zależności... Choć fakt, raz mam ich wiecej, raz mniej. Jeżeli już mam jakieś pryszcze to z reguły na szyi właśnie, a potem sie te guzy robią, twarde takie. Co do cery to mam mieszana. Ost ogólnie mi sie pogorszył jej stan. Na bank muszę jakieś oczyszczanie zrobić. W domu owszem zdarza mi sie seria z Ziaji cos podziałać, ale to od święta. Zreszta na masce jednej skończył mi sie termin ważności a reszty prawie wiec cos nowego muszę kupić, zeby zalegalo w szafce ![]() Co radzisz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4749 | ||
|
Zadomowienie
|
Jola, cały pokój mam zaplanowany w głowie, ale z realizacją gorzej, tzn. nic jeszcze nie mam
|
|
#4750 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Doczytałam,że osłuchowo w porządku i zdrówka Cytat:
![]() Zdrówka dla Macia za pamięć wzrokową O sukience też doczytałam Maja No niby tak,bo skóra się rozciąga ale tak jakoś wcześniej nie myślałam tą kategorią ![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla Antosia |
|||
|
|
|
#4751 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla Ciebie również Taa,trochę nie na czasie jesteśmy,bo powinno już być: "Czas szybko leci,prawie pięć lat,będą miały nasze dzieci " Kiedy to zleciało? ![]() ************** Dziewczyny jaka u Was pogoda? Macie śnieg?U mnie był,może cztery dni w ciągu tej zimy A ostatnio ciągle około 15 na plusie w południe i słonecznie ![]() Dzisiaj paskudnie,całą noc padało,a w ciągu dnia:deszcz,śnieg i silny wiatr Tylko po tym śniegu już ani śladu Chyba na zmianę pogody dzisiaj cały dzień mam uczucie,jakby ktoś igły wbijał mi w to kolano
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2014-02-12 o 22:38 |
||
|
|
|
#4752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a myślałaś nad krzesłem i biurkiem do lekcji?Cytat:
![]() ***
|
|
|
#4753 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
Kolor ścian chciałabym taki ni to żółty, ni to zielony, kupiłam jedynie organizer do wpinania Tymka prac, bo domaga się eksponowania tychże Dywan mamy w tzw. ulice i na razie chyba zostanie, no i łóżko jest, to telo Biurko miałam wypatrzone, grafitowe z pochylonym blatem, proste i małe, ale nie kupiłam od razu i już nie ma, ale tak naprawdę jeszcze nie czytałam czy lepszy blat prosty czy pochylony. Także jak widzisz praca wre
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja też nie wiem, co z biurkiem. Generalnie te z uchylnym blatem mają opcję położenia go, w drugą stronę nie działa Ideałem dla mnie jest biurko moll z częściowo uchylnym blatem 9moll_left_up_vonoben.jpg, ale kosztuje 3 tysiące Więc chyba uderzę w zwykłe biurko (ale duże) i porządne krzesło.
|
|
|
#4755 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Też o tytule wczoraj myslałam ![]() Cytat:
![]() To może Mamie sie spodobają. Muszę czekać do imienin w marcu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm, to na pewno potrzebne oczyszczenie Kwasiki też by pewnie pomogły. Zrobić nie tylko na twarz, ale właśnie i szyję potraktować Kupiłabym jakies kremiki dobre do cery mieszanej, może właśnie z kwasami do domku i jakoś te guzy by sie unormowały. Chyba, że jeszcze karmisz, to nie
|
|
#4756 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja umyłam tylko jedna, ale reszta w stanie fatalnym też sie prosi. Pewnie przy kolejnej fazie mycia to zrobie, ale kiedy to bedzie, jak mi się tak nic nie chce ![]() U nas resztka śniegu juz znika. W nocy była taka mgła, że na dwa metry było widac. Jak wracałam o 00:30 z gabinetu....to nic nie było widać. Dzisiaj rano też była, ale już mniejsza. No i mrozek chwycił i wodę na ulicy zamroziło lekko na szklaneczkę. Od razu wypadki. Pod US dzisiaj dwa samochody się rozwaliły, że pełno policji i straży stało. Aż ulicę zablokowali. Cytat:
**** Dzień Dobry ![]() Ja dzisiaj juz US zaliczyłam, po zaswiadczenie do PuP, bo czas się rozliczyć z dotacji. Na szkolenie nie pojechałam, bo uznałam, że jak Antoś się bardziej po przedszkolu rozchoruje, to będę miała do siebie pretensje. Także zostalismy w domu. Do pracy jadę na 15
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś wstępne mam, ale nie jestem w 100% przekonana
![]() Cytat:
, na korzyść molla jest to, że za uchylnym blatem jest też kawałek leżący, gdzie np. można przyczepić lampkę, ale 3 tysięcy nie wydam ![]() A byliście u lekarza? Ciekawe, jak Alan? *** Dziewczyny, mam 2 rzeczy do polecenia: - kupiona w ciemno w promocji za 5 zł emulsja Isana: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...perlotion.html - i tanio z Wydawnictwa MAC: http://czytam.pl/k,ks_189709,Cwiczen...-Wieslawa.html
|
|
|
#4758 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() A lodówke podwójną czy pojedynczą? No tak, Kettler tak nie ma. Może na zamówienie? Nie, czekam do końca tygodnia. Gorączki nie ma. Inhalujemy się + Pectodrill, Otrivin, maść Pumo Vap, Juvit. Mam nadzieje, ze przejdzie. Może kupie balsam Mamie ![]()
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę jeszcze, jak z kasą będzie (a pewnie cienko ), jednak skłaniam się na dzień dzisiejszy na regulowane krzesło i zwykłe biurko. A jak jest u Was? Jak Bartek ma?Aha
|
|
|
#4760 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
U mnie też by nie weszła. Ja chcę w aneksie zmienić układ. Teraz mam to co na fioletowo, a chce układ taki jak na zielono.Edit plik z Open Offica sie nie wklei ![]() Patrząc od strony okna w salonie mam U do góry nogami, a chcę odwrotne C (oczywiście w kątach prostych )Bartek ma biurko z meblościanki z BRW
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę miała L A krzesło? *** Edyta, ta książka o człowieku super , poczytać
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2014-02-13 o 12:05 |
|
|
|
|
#4762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie odwirował się Cytat:
Ojoj, współczuję, może na pogodę, tak jak mówisz. Cytat:
Unhola te kremy z wit C Ses derma co używałaś, to na naczynka będą dobre? bo widziałam na ich stronie jakąś specjalną serię naczynkową.Co lepsze i skuteczne? cena już nie ważna byle skuteczne, musze dodatkowo ujednolicić kolor na twarzy, bo jakas taka szara jestem, zwiotczała (na twarzy oczwiście )Ide na zamykanie naczynek w marcu i chcę też używać tez jakichś dobrych kremów, tylko nie wiem czy przed elektrokoagulacją można? czy już po zamknięciu lepiej? |
|||
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
My remont zrobimy w wakacje za rok i też chciałabym już wtedy kupić biurko i krzeslo dla Zuzi i przenieść ją do naszej sypialni ![]() Milosz dostanie Jej pokój i meble po niej. My niestety musimy kupić dobrą sofę do salonu ![]() No ale wolę, żeby dzieci miały swoje pokoje. Ja nigdy nie miałam, a bardzo chciałam. Zresztą różnica płci i spora wieku. Zuzia ma jelitówkę a ja modlę się, żeby Miłosza nie zaraziła. Siedzę z nim w sypialni a Z. teraz odsypia zarwaną nockę. Śpi już 2,5h, Miłosz spał całe 40 min
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona, zdrówka dla Zuzi
, żeby Miłoszek się nie zaraził.
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Jola
![]() Syrasznie sie boje Zuzia ciezko to przechodzi a co mowic taki maluch. Zjadla wlasnie dwa pierogi z twarogiem bo chciala. Mam nadzieje ze sie przyjma. Poki co duzo pije i to mnie pociesza. I zamiast orsalitu znajoma polecila cos innego, niby lepsze i lepiej smakuje. Pije ze smakiem wiec moze bedzie w miare ok
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dajesz Dicoflor Miłoszowi?Napisz co to dobre lepsze od Orsalitu
|
|
|
#4767 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w IKEI ogladałam i chyba tam kupie, fotel też Cytat:
bede musiała o kosmetyczke popytac obecnie kończe kremik YR, a już mam kupione 2 nowe: DERMEDIC na dzień i DERMIKA na noc, ale jeszcze zafoliowane to chyba mogą poczekac , sprawdze daty ważnościpolecisz jakiś kremik? dzieki za rady ![]() Cytat:
i żeby Miłoszka nie dopadło
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Gorg współczuję. mnie aż ciarki przechodzą jak słyszę jelitowka ,po nasZych ostatnich przejściach.
Mam nadzieję że Miloszek się nie zarazi. może dawaj mu dicoflor. pewnie dajesz. głowa mnie boli. mąż dzisiaj na popijawie jakiejś. wróci późno. wzięłam tabletke i pije kawę. marzy mi się wieczór w samotności. mam nadzieję że dziewczyny szybko zasną dzisiaj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Jola, wczoraj wieczorem dostał Biogaię bo prawie codziennie mu ją podaję. Dziś dam dicoflor
Zamiast Orsalitu - Aminodral. Maju Wojtusiu |
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja tak na szybko, napisze pozniej bo zaraz kolacje bede robic, slecze juz 2 godziny nad rozliczeniem pit oczywiscie z kreatorem, ale mam![]() Unholy mam tylko pytanie bo ty obeznana jestes czy majac kilka informacji o dochodach pit 11(ja mam 2 a malz 3) mozna wykazac zeznanie lacznie na jednym formularzu pit 37(rozliczamy sie wspolnie)?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

. Dodatkowo mnie dzisiaj gardło napierdziela. To pewnie po poniedziałkowym myciu okna w sypialni w krótkim rękawku lub od Antosia

:ci sza:

dla Maciusia, jako ciotka jestem z Niego dumna 

Następnego dnia ułożył THOMAS & FRIEND. Ja wiem, ze wynika to z odtworzenia, a nie pisania, ale M pokazał nam, że ma super pamięć fotograficzną i można tą umiejętność wykorzystać do komunikacji. Sama za bardzo nie wiem jak, może terapeuci nam pomogą