Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-12, 10:01   #4741
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

Unholy no ja nie mogę czytać nawet o takich tekstach, zaraz mnie trzęsie

Zosia osłuchowo czysta, daję syrop wykrztuśny, mucofluid do nosa i zobaczymy.

Już nie będę pisała
Tak już jest z tym typem..

Fajnie

Ja jutro na szkolenie mam jechać i planowałam Antosia dać do przedszkola, ale jemu wcale nie lepiej . Dodatkowo mnie dzisiaj gardło napierdziela. To pewnie po poniedziałkowym myciu okna w sypialni w krótkim rękawku lub od Antosia

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość

Maciuś poszedł do przedszkola, ale kurcze coraz gorzej z Jego zdrowiem. Nos bardziej zatkany, odkasłuje
Niedobrze
Może nic sie nie rozwinie a w week sie podkuruje
Stary 2014-02-12, 10:03   #4742
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Zdrówka dla Zosi

Maciuś poszedł do przedszkola, ale kurcze coraz gorzej z Jego zdrowiem. Nos bardziej zatkany, odkasłuje

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość

Ja jutro na szkolenie mam jechać i planowałam Antosia dać do przedszkola, ale jemu wcale nie lepiej . Dodatkowo mnie dzisiaj gardło napierdziela. To pewnie po poniedziałkowym myciu okna w sypialni w krótkim rękawku lub od Antosia

- to dla Antosia, a dla Ciebie:ci sza:

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 10:09   #4743
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:

- to dla Antosia, a dla Ciebie:ci sza:

- od Antosia
A mi się należy, ale tak byłam rozgrzana, bo sprzątałam wszystkie kąty, zmieniałam pościel, że nie zauważyłam, ze jest zimno...a teraz mam...
Stary 2014-02-12, 10:09   #4744
morska
Zadomowienie

Magi, dla Maciusia, jako ciotka jestem z Niego dumna

I zdrówka dla wszystkich potrzebujących Sama sobie też życzę, bo jestem chora po raz n-ty w ciągu ostatnich kilku miesięcy

Patrząc na tytuł, to ten wątek chyba z rok rozpracowujemy

.
Stary 2014-02-12, 10:09   #4745
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tam planowanie/urządzanie? Wszystko masz już wybrane?
Jaką płytę, piekarnik i lodówkę wybrałaś?
(...)
Jola, miałaś może z Yves Rocher zapach Evidence? Jak pachnie?
Babka z YR przez tel mnie namówiła na zestaw (szampon, balsam, żel i woda cytrynowa) i do tego gratis zapach 100 ml Evidence. Zapłaciłam 100 zł i zapach schowałam dla Mamy. Jest zafoliowany, a ciekawa jestem czy ładny
A gdzie tam, w lesie jestem, ale zdążę

Kupiłam dla teściowej na Gwiazdkę, jej się podoba, mnie nie podchodzi, mocne, ciężkie, dla mnie takie "babcine".

Cytat:
Z reguły nie widzi
(...)
W sumie to dobrze masz, bo mój lubi się wtrącać
Bo kompot zawsze był, jak w tym kawale

W tej kwestii tak, ale ma to swoją ciemną stronę, gdy chciałoby się, żeby jednak o czymś zdecydował. Chociaż, druga jego zaleta to taka, że jak wybór mi nie wyjdzie, to bierze pół 'winy' na siebie

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
Apropo ang, test zaliczyłam wiec
Gratulacje

Cytat:
Zosia osłuchowo czysta, daję syrop wykrztuśny, mucofluid do nosa i zobaczymy.
To dobrze, że czysta, niech szybko wyzdrowieje

Cytat:

Cytat:
Zdrówka

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 10:55   #4746
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
No i mamy pierwszą infekcję od listopada. Najpierw katar 1,5 tygodnia (nie chce schodzić, taki zatokowy, dawałam Sinupret, ale średnio pomógł), no i w końcu kaszel od wczoraj. Pójdę dzisiaj na osłuchanie.

Cytat:
Maciek w przedszkolu, coś mi się nie podoba nosowo, bo Mu gdzieś tam furkocze i lekko odkasłuje, ale kataru nie widzę

Napiszę Wam coś. W piątek, jak przygotowywałam obiad, wysypałam Maciusiowi na stolik literki. Jak skończyłam, to podchodzę do Maćka, a na stoliku leży ułożony napis TOMEK I PRZYJACIEJE Następnego dnia ułożył THOMAS & FRIEND. Ja wiem, ze wynika to z odtworzenia, a nie pisania, ale M pokazał nam, że ma super pamięć fotograficzną i można tą umiejętność wykorzystać do komunikacji. Sama za bardzo nie wiem jak, może terapeuci nam pomogą
A, kiedyś ułożył słowo OBUWIE, ale wtedy stwierdziłam, że to przypadek, ale po piątku, wiem, że nie był to przypadek. Napis obuwie często przewija się na szyldach sklepów, jak chodzimy na spacery.

Wow
Mojej kuzynki syn też ma taką pamięć

Cytat:
Dzisiaj Maciuś na angielskim zaskoczył wszystkich. Były części garderoby, Pani pokazuje sukienkę i pyta, jak jest "sukienka" po angielsku. Cisza, a mój niemówiący synek "dres" Wszyscy oniemieli. Pani ponownie pyta, a Maciuś: "dres". Oczywiście spytaj Go teraz, żeby powtórzył, to milczy albo mówi "ba", jak na wszystko

Cytat:
Zdrówka

Cytat:
Ola, i dla Was

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Sama sobie też życzę, bo jestem chora po raz n-ty w ciągu ostatnich kilku miesięcy
.
Jejku ile tu chorób ostatnio.

gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:54   #4747
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
I zdrówka dla wszystkich potrzebujących Sama sobie też życzę, bo jestem chora po raz n-ty w ciągu ostatnich kilku miesięcy

Edyta, jak tam urządzanie pokoju Tymka? Masz już biurko i krzesło?

H. MacLeod

.
Stary 2014-02-12, 20:23   #4748
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Dzieki za gratki

Cytat:

To sie załatwiała, po pupsku Ci sie należy

A te guzy, hmmmm.... Sama nie jestem pewna...
Chyba nie widzę jakiejś zależności... Choć fakt, raz mam ich wiecej, raz mniej. Jeżeli już mam jakieś pryszcze to z reguły na szyi właśnie, a potem sie te guzy robią, twarde takie. Co do cery to mam mieszana.
Ost ogólnie mi sie pogorszył jej stan. Na bank muszę jakieś oczyszczanie zrobić. W domu owszem zdarza mi sie seria z Ziaji cos podziałać, ale to od święta. Zreszta na masce jednej skończył mi sie termin ważności a reszty prawie wiec cos nowego muszę kupić, zeby zalegalo w szafce
Co radzisz?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-12, 20:33   #4749
morska
Zadomowienie

Jola, cały pokój mam zaplanowany w głowie, ale z realizacją gorzej, tzn. nic jeszcze nie mam
Stary 2014-02-12, 22:25   #4750
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:

Sylko oby rehabilitacje pomogły

No i mamy pierwszą infekcję od listopada. Najpierw katar 1,5 tygodnia (nie chce schodzić, taki zatokowy, dawałam Sinupret, ale średnio pomógł), no i w końcu kaszel od wczoraj. Pójdę dzisiaj na osłuchanie.
angy dzięki

Doczytałam,że osłuchowo w porządku i zdrówka żeby tylko na tym się skończyło.

Cytat:

Doby brakuje I dwudaniowy obiad

Maciek w przedszkolu, coś mi się nie podoba nosowo, bo Mu gdzieś tam furkocze i lekko odkasłuje, ale kataru nie widzę

Napiszę Wam coś. W piątek, jak przygotowywałam obiad, wysypałam Maciusiowi na stolik literki. Jak skończyłam, to podchodzę do Maćka, a na stoliku leży ułożony napis TOMEK I PRZYJACIEJE Następnego dnia ułożył THOMAS & FRIEND. Ja wiem, ze wynika to z odtworzenia, a nie pisania, ale M pokazał nam, że ma super pamięć fotograficzną i można tą umiejętność wykorzystać do komunikacji. Sama za bardzo nie wiem jak, może terapeuci nam pomogą
A, kiedyś ułożył słowo OBUWIE, ale wtedy stwierdziłam, że to przypadek, ale po piątku, wiem, że nie był to przypadek. Napis obuwie często przewija się na szyldach sklepów, jak chodzimy na spacery.
Jedno wcześniej,drugie później-ale przeważnie zawsze dwa ale wkurzam się czasami,bo każdy by co innego chciał zjeść

Zdrówka dla Macia i wielkie za pamięć wzrokową O sukience też doczytałam Super

Cytat:
A poza tym głowa boli od nadmiaru spraw i problemów rożnych...

Maja

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki
Rozstępy to tak jak w ciąży pewnie

No niby tak,bo skóra się rozciąga ale tak jakoś wcześniej nie myślałam tą kategorią

Cytat:

Sylwia, macie trochę zamieszania, ale powiem Ci, że ja to nie mogę doczekać się ferii. Jeszcze tylko ten tydzień do szkoły i wolne
W week mam wprawdzie szkołę, ale tak to luzik. Bartek idzie na pierwszy tydzień na ferie szkolne od 8:30 do 14:30. Będą jechali do skansenu, na kulig, do kina, na basen i do Kolorado. Trochę atrakcji się przyda
Antoś pewnie w przedszkolu, choć od wczoraj jest ze mną w domu, bo ma spory katar i wszystko mu spływa, więc kaszle
Nie wiem, czy jutro go zaprowadzać. No zobaczymy.
Ola w normalnych okolicznościach,pewno też cieszyłabym się feriami ale co zrobić,wiem że te rehabilitacje są potrzebne i konieczne

Zdrówka dla Antosia

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 22:37   #4751
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Dodatkowo mnie dzisiaj gardło napierdziela. To pewnie po poniedziałkowym myciu okna w sypialni w krótkim rękawku lub od Antosia [COLOR="Silver"]
Zdrówka dla Ciebie Kurka,ja też muszę okna myć,bo już strasznie zasyfione

Cytat:
Sama sobie też życzę, bo jestem chora po raz n-ty w ciągu ostatnich kilku miesięcy

Edyta dla Ciebie również A co konkretnie Ci dolega?

Taa,trochę nie na czasie jesteśmy,bo powinno już być: "Czas szybko leci,prawie pięć lat,będą miały nasze dzieci " Kiedy to zleciało?

Dziewczyny jaka u Was pogoda? Macie śnieg?U mnie był,może cztery dni w ciągu tej zimy A ostatnio ciągle około 15 na plusie w południe i słonecznie
Dzisiaj paskudnie,całą noc padało,a w ciągu dnia:deszcz,śnieg i silny wiatr Tylko po tym śniegu już ani śladu Chyba na zmianę pogody dzisiaj cały dzień mam uczucie,jakby ktoś igły wbijał mi w to kolano

Edytowane przez sylka79
Czas edycji: 2014-02-12 o 22:38
sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 08:43   #4752
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Jola, cały pokój mam zaplanowany w głowie, ale z realizacją gorzej, tzn. nic jeszcze nie mam
To uchyl rąbka tajemnicy , a myślałaś nad krzesłem i biurkiem do lekcji?

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaka u Was pogoda? Macie śnieg?U mnie był,może cztery dni w ciągu tej zimy A ostatnio ciągle około 15 na plusie w południe i słonecznie
Dzisiaj paskudnie,całą noc padało,a w ciągu dnia:deszcz,śnieg i silny wiatr Tylko po tym śniegu już ani śladu Chyba na zmianę pogody dzisiaj cały dzień mam uczucie,jakby ktoś igły wbijał mi w to kolano
Ja to mam nadzieję, że ta zima w kwietniu nie uderzy

H. MacLeod

.
Stary 2014-02-13, 09:04   #4753
morska
Zadomowienie

Cytat:
Edyta dla Ciebie również A co konkretnie Ci dolega?
Dzięki Typowy zestaw: gardło, katar, kaszel. I tak co chwilę

Cytat:
To uchyl rąbka tajemnicy , a myślałaś nad krzesłem i biurkiem do lekcji?
Ciężko opisać Kolor ścian chciałabym taki ni to żółty, ni to zielony, kupiłam jedynie organizer do wpinania Tymka prac, bo domaga się eksponowania tychże Dywan mamy w tzw. ulice i na razie chyba zostanie, no i łóżko jest, to telo Biurko miałam wypatrzone, grafitowe z pochylonym blatem, proste i małe, ale nie kupiłam od razu i już nie ma, ale tak naprawdę jeszcze nie czytałam czy lepszy blat prosty czy pochylony. Także jak widzisz praca wre
Stary 2014-02-13, 09:45   #4754
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Ciężko opisać Kolor ścian chciałabym taki ni to żółty, ni to zielony, kupiłam jedynie organizer do wpinania Tymka prac, bo domaga się eksponowania tychże Dywan mamy w tzw. ulice i na razie chyba zostanie, no i łóżko jest, to telo Biurko miałam wypatrzone, grafitowe z pochylonym blatem, proste i małe, ale nie kupiłam od razu i już nie ma, ale tak naprawdę jeszcze nie czytałam czy lepszy blat prosty czy pochylony. Także jak widzisz praca wre
Konkretnie
No właśnie ja też nie wiem, co z biurkiem. Generalnie te z uchylnym blatem mają opcję położenia go, w drugą stronę nie działa Ideałem dla mnie jest biurko moll z częściowo uchylnym blatem 9moll_left_up_vonoben.jpg, ale kosztuje 3 tysiące Więc chyba uderzę w zwykłe biurko (ale duże) i porządne krzesło.

H. MacLeod

.
Stary 2014-02-13, 10:40   #4755
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:

Magi, dla Maciusia, jako ciotka jestem z Niego dumna

.
Oj, zdrówka dla Ciebie
Też o tytule wczoraj myslałam

Cytat:
A gdzie tam, w lesie jestem, ale zdążę

Kupiłam dla teściowej na Gwiazdkę, jej się podoba, mnie nie podchodzi, mocne, ciężkie, dla mnie takie "babcine".

Zdrówka

A msz juz jakies typu wpomnianego sprzetu AGD?

To może Mamie sie spodobają. Muszę czekać do imienin w marcu

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Ola, i dla Was

Cytat:
Dzieki za gratki

To sie załatwiała, po pupsku Ci sie należy

A te guzy, hmmmm.... Sama nie jestem pewna...
Chyba nie widzę jakiejś zależności... Choć fakt, raz mam ich wiecej, raz mniej. Jeżeli już mam jakieś pryszcze to z reguły na szyi właśnie, a potem sie te guzy robią, twarde takie. Co do cery to mam mieszana.
Ost ogólnie mi sie pogorszył jej stan. Na bank muszę jakieś oczyszczanie zrobić. W domu owszem zdarza mi sie seria z Ziaji cos podziałać, ale to od święta. Zreszta na masce jednej skończył mi sie termin ważności a reszty prawie wiec cos nowego muszę kupić, zeby zalegalo w szafce
Co radzisz?

Hmm, to na pewno potrzebne oczyszczenie
Kwasiki też by pewnie pomogły. Zrobić nie tylko na twarz, ale właśnie i szyję potraktować
Kupiłabym jakies kremiki dobre do cery mieszanej, może właśnie z kwasami do domku i jakoś te guzy by sie unormowały. Chyba, że jeszcze karmisz, to nie
Stary 2014-02-13, 10:41   #4756
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:

Ola w normalnych okolicznościach,pewno też cieszyłabym się feriami ale co zrobić,wiem że te rehabilitacje są potrzebne i konieczne

Zdrówka dla Antosia
Ważne, że ma ta rehabilitację. A czas jakoś minie i bedziesz miała luźniej

Cytat:
Zdrówka dla Ciebie Kurka,ja też muszę okna myć,bo już strasznie zasyfione

Ja umyłam tylko jedna, ale reszta w stanie fatalnym też sie prosi. Pewnie przy kolejnej fazie mycia to zrobie, ale kiedy to bedzie, jak mi się tak nic nie chce

U nas resztka śniegu juz znika. W nocy była taka mgła, że na dwa metry było widac. Jak wracałam o 00:30 z gabinetu....to nic nie było widać. Dzisiaj rano też była, ale już mniejsza. No i mrozek chwycił i wodę na ulicy zamroziło lekko na szklaneczkę. Od razu wypadki. Pod US dzisiaj dwa samochody się rozwaliły, że pełno policji i straży stało. Aż ulicę zablokowali.

Cytat:
Konkretnie
No właśnie ja też nie wiem, co z biurkiem. Generalnie te z uchylnym blatem mają opcję położenia go, w drugą stronę nie działa Ideałem dla mnie jest biurko moll z częściowo uchylnym blatem Załącznik 5581695, ale kosztuje 3 tysiące Więc chyba uderzę w zwykłe biurko (ale duże) i porządne krzesło.
Może Kettler? Ma też częściowo dzielone

Dzień Dobry
Ja dzisiaj juz US zaliczyłam, po zaswiadczenie do PuP, bo czas się rozliczyć z dotacji.
Na szkolenie nie pojechałam, bo uznałam, że jak Antoś się bardziej po przedszkolu rozchoruje, to będę miała do siebie pretensje. Także zostalismy w domu. Do pracy jadę na 15
Stary 2014-02-13, 10:51   #4757
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
A msz juz jakies typu wpomnianego sprzetu AGD?
Jakieś wstępne mam, ale nie jestem w 100% przekonana

Cytat:
Może Kettler? Ma też częściowo dzielone

Dzień Dobry
Ja dzisiaj juz US zaliczyłam, po zaswiadczenie do PuP, bo czas się rozliczyć z dotacji.
Na szkolenie nie pojechałam, bo uznałam, że jak Antoś się bardziej po przedszkolu rozchoruje, to będę miała do siebie pretensje. Także zostalismy w domu. Do pracy jadę na 15
Kettlera też mam obczajonego , na korzyść molla jest to, że za uchylnym blatem jest też kawałek leżący, gdzie np. można przyczepić lampkę, ale 3 tysięcy nie wydam

A byliście u lekarza?

Ciekawe, jak Alan?

Dziewczyny, mam 2 rzeczy do polecenia:

- kupiona w ciemno w promocji za 5 zł emulsja Isana: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...perlotion.html

- i tanio z Wydawnictwa MAC: http://czytam.pl/k,ks_189709,Cwiczen...-Wieslawa.html

H. MacLeod

.
Stary 2014-02-13, 11:04   #4758
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Jakieś wstępne mam, ale nie jestem w 100% przekonana

Kettlera też mam obczajonego , na korzyść molla jest to, że za uchylnym blatem jest też kawałek leżący, gdzie np. można przyczepić lampkę, ale 3 tysięcy nie wydam

A byliście u lekarza?

Ciekawe, jak Alan?

Dziewczyny, mam 2 rzeczy do polecenia:

- kupiona w ciemno w promocji za 5 zł emulsja Isana: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...perlotion.html

- i tanio z Wydawnictwa MAC: http://czytam.pl/k,ks_189709,Cwiczen...-Wieslawa.html

A lodówke podwójną czy pojedynczą?

No tak, Kettler tak nie ma.
Może na zamówienie?

Nie, czekam do końca tygodnia. Gorączki nie ma. Inhalujemy się + Pectodrill, Otrivin, maść Pumo Vap, Juvit. Mam nadzieje, ze przejdzie.

Może kupie balsam Mamie
Stary 2014-02-13, 11:12   #4759
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:

A lodówke podwójną czy pojedynczą?

No tak, Kettler tak nie ma.
Może na zamówienie?

Nie, czekam do końca tygodnia. Gorączki nie ma. Inhalujemy się + Pectodrill, Otrivin, maść Pumo Vap, Juvit. Mam nadzieje, ze przejdzie.
Ola, ja mam takie małe mieszkanie jak Ty, w życiu mi podwójna lodówka nie wejdzie, a i potrzeby nie mam.

Zobaczę jeszcze, jak z kasą będzie (a pewnie cienko ), jednak skłaniam się na dzień dzisiejszy na regulowane krzesło i zwykłe biurko. A jak jest u Was? Jak Bartek ma?

Aha

H. MacLeod

.
Stary 2014-02-13, 11:57   #4760
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Ola, ja mam takie małe mieszkanie jak Ty, w życiu mi podwójna lodówka nie wejdzie, a i potrzeby nie mam.

Zobaczę jeszcze, jak z kasą będzie (a pewnie cienko ), jednak skłaniam się na dzień dzisiejszy na regulowane krzesło i zwykłe biurko. A jak jest u Was? Jak Bartek ma?

Aha
No tak, zapomniałam U mnie też by nie weszła. Ja chcę w aneksie zmienić układ. Teraz mam to co na fioletowo, a chce układ taki jak na zielono.
Edit plik z Open Offica sie nie wklei
Patrząc od strony okna w salonie mam U do góry nogami, a chcę odwrotne C (oczywiście w kątach prostych )

Bartek ma biurko z meblościanki z BRW
Stary 2014-02-13, 12:00   #4761
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, zapomniałam U mnie też by nie weszła. Ja chcę w aneksie zmienić układ. Teraz mam to co na fioletowo, a chce układ taki jak na zielono.
Edit plik z Open Offica sie nie wklei
Patrząc od strony okna w salonie mam U do góry nogami, a chcę odwrotne C (oczywiście w kątach prostych )

Bartek ma biurko z meblościanki z BRW
Screena wstaw
Ja będę miała L

A krzesło?
Edyta, ta książka o człowieku super , można sobie na główne wnętrzności popatrzeć , poczytać Ja jestem zadowolona.

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2014-02-13 o 12:05
Stary 2014-02-13, 12:02   #4762
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kombinowałam na różne sposoby i u mnie chyba jest odwrotnie. Tzn prała się tylko duża poszwa i dwie poduszkowe. Nie wirowało się. Na pusto już tak, więc teraz włożyłam same poszewki małe i ruszyła. Potem rozłożyłam w miarę równo samę poszwę i poszło Może to wina, że ta poszwa się w takę kulę poskręcaną ułożyła i nie chciało wirować
Ale i tak mam jej dość. Teraz wstawiłam 3/4 pralki normalnych ciuchów. Zobaczymy jak pójdzie
tez tak moze być, mi też zdarza sie nie odwirować jak się tak coś ciężkiego zbije w kulkę, np. raz wepchałam do pralki poduchę z kanapy bo miała nie zdejmowaną poszewkę i też mi nie odwirowała. No i ten dywanik też nie odwirował się

Cytat:
u nas jeszcze troszke leży, ale mało. Na ferie nam idealnie spadł śnieg i całe ferie była prawdziwa zima. Teraz topnieje już.

Ojoj, współczuję, może na pogodę, tak jak mówisz.

Cytat:

Aha
a moze stolarz ci zrobi takie biurko taniej?

Unhola
te kremy z wit C Ses derma co używałaś, to na naczynka będą dobre? bo widziałam na ich stronie jakąś specjalną serię naczynkową.Co lepsze i skuteczne? cena już nie ważna byle skuteczne, musze dodatkowo ujednolicić kolor na twarzy, bo jakas taka szara jestem, zwiotczała (na twarzy oczwiście )

Ide na zamykanie naczynek w marcu i chcę też używać tez jakichś dobrych kremów, tylko nie wiem czy przed elektrokoagulacją można? czy już po zamknięciu lepiej?
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 14:32   #4763
gorgulek
Zakorzenienie

My remont zrobimy w wakacje za rok i też chciałabym już wtedy kupić biurko i krzeslo dla Zuzi i przenieść ją do naszej sypialni
Milosz dostanie Jej pokój i meble po niej. My niestety musimy kupić dobrą sofę do salonu
No ale wolę, żeby dzieci miały swoje pokoje. Ja nigdy nie miałam, a bardzo chciałam. Zresztą różnica płci i spora wieku.

Zuzia ma jelitówkę a ja modlę się, żeby Miłosza nie zaraziła. Siedzę z nim w sypialni a Z. teraz odsypia zarwaną nockę. Śpi już 2,5h, Miłosz spał całe 40 min

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-13, 15:01   #4764
Miramej
Zakorzenienie

Iwona, zdrówka dla Zuzi i , żeby Miłoszek się nie zaraził.

H. MacLeod

.
Stary 2014-02-13, 15:32   #4765
gorgulek
Zakorzenienie

Jola
Syrasznie sie boje Zuzia ciezko to przechodzi a co mowic taki maluch.
Zjadla wlasnie dwa pierogi z twarogiem bo chciala. Mam nadzieje ze sie przyjma. Poki co duzo pije i to mnie pociesza. I zamiast orsalitu znajoma polecila cos innego, niby lepsze i lepiej smakuje. Pije ze smakiem wiec moze bedzie w miare ok
Stary 2014-02-13, 15:41   #4766
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Jola
Syrasznie sie boje Zuzia ciezko to przechodzi a co mowic taki maluch.
Zjadla wlasnie dwa pierogi z twarogiem bo chciala. Mam nadzieje ze sie przyjma. Poki co duzo pije i to mnie pociesza. I zamiast orsalitu znajoma polecila cos innego, niby lepsze i lepiej smakuje. Pije ze smakiem wiec moze bedzie w miare ok
, dajesz Dicoflor Miłoszowi?

Napisz co to dobre lepsze od Orsalitu , my mamy Hydronea Baby, ale nie umiem nic powiedzieć na jego temat, bo nie był używany.

H. MacLeod

.
Stary 2014-02-13, 16:54   #4767
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
Maja

Cytat:
Konkretnie
No właśnie ja też nie wiem, co z biurkiem. Generalnie te z uchylnym blatem mają opcję położenia go, w drugą stronę nie działa Ideałem dla mnie jest biurko moll z częściowo uchylnym blatem Załącznik 5581695, ale kosztuje 3 tysiące Więc chyba uderzę w zwykłe biurko (ale duże) i porządne krzesło.
fajne to biurko
ja w IKEI ogladałam i chyba tam kupie, fotel też
Cytat:

Hmm, to na pewno potrzebne oczyszczenie
Kwasiki też by pewnie pomogły. Zrobić nie tylko na twarz, ale właśnie i szyję potraktować
Kupiłabym jakies kremiki dobre do cery mieszanej, może właśnie z kwasami do domku i jakoś te guzy by sie unormowały. Chyba, że jeszcze karmisz, to nie
nie karmie
bede musiała o kosmetyczke popytac
obecnie kończe kremik YR, a już mam kupione 2 nowe: DERMEDIC na dzień i DERMIKA na noc, ale jeszcze zafoliowane to chyba mogą poczekac , sprawdze daty ważności
polecisz jakiś kremik?
dzieki za rady
Cytat:

Zuzia ma jelitówkę a ja modlę się, żeby Miłosza nie zaraziła. Siedzę z nim w sypialni a Z. teraz odsypia zarwaną nockę. Śpi już 2,5h, Miłosz spał całe 40 min
kurcze, zdrówka dla Zuzi
i żeby Miłoszka nie dopadło
Stary 2014-02-13, 17:51   #4768
Wojtusia
Zakorzenienie

Gorg współczuję. mnie aż ciarki przechodzą jak słyszę jelitowka ,po nasZych ostatnich przejściach.
Mam nadzieję że Miloszek się nie zarazi. może dawaj mu dicoflor. pewnie dajesz.

głowa mnie boli. mąż dzisiaj na popijawie jakiejś. wróci późno.
wzięłam tabletke i pije kawę. marzy mi się wieczór w samotności. mam nadzieję że dziewczyny szybko zasną dzisiaj.

Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 18:05   #4769
gorgulek
Zakorzenienie

Jola, wczoraj wieczorem dostał Biogaię bo prawie codziennie mu ją podaję. Dziś dam dicoflor
Zamiast Orsalitu - Aminodral.

Maju

Wojtusiu
Stary 2014-02-13, 18:59   #4770
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej ja tak na szybko, napisze pozniej bo zaraz kolacje bede robic, slecze juz 2 godziny nad rozliczeniem pit oczywiscie z kreatorem, ale mam

Unholy mam tylko pytanie bo ty obeznana jestes czy majac kilka informacji o dochodach pit 11(ja mam 2 a malz 3) mozna wykazac zeznanie lacznie na jednym formularzu pit 37(rozliczamy sie wspolnie)?

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości