|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla pocieszenia mogę Ci powiedzieć, że dojeżdżałam do liceum. Cztery razy w tygodniu miałam autobus o 6.15 (tak było przez rok), a przez pozostałe dwa lata jeździłam o 6.30/6.40, więc da się przeżyć. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() A jeśli jest ciepło to super. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4743 |
Zadomowienie
|
Chodziło o XIII
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć, że tam jest przedszkole. Znam ten hałas- odbieram młodszą siostrę ze szkoły. Ale niech się dzieci bawią- mi nikt nigdy nie zabraniał więc to akurat jestem w stanie przeżyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4745 |
Zadomowienie
|
Chodzi mi o to, że poziom liceum ma związek z ilością dojeżdżających i może to wpływać na to jak układają plan. Ktoś się nie będzie tłukł nie wiadomo ile, żeby iść do jakiegoś zwykłego lo, bo zwykle ma bliżej inne.
Tak wszędzie miałam i było to dla mnie normalne, że w większych miastach, w których są uczelnie wyższe, większe korki, od liceum się te 15 minut daje więcej na dojazd rano. Oburzacie się jakbym nie wiem o czym mówiła :P, myślałam, że każdy lubi pospać dłużej. Dla mnie optymalną najwcześniejszą godziną zaczynania byłaby 10. A w lo najlepiej się czułam na lekcjach jak chodziłam na 14 albo przynajmniej na 12, to przynajmniej mi się chciało bardziej uważać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A zajęcia od 10.00 to byłaby bardzo fajna opcja. Jednak jeśli miałabym do wyboru- to wolałabym wstać wcześniej na zajęcia i szybciej skończyć, niż mieć na 12 i wrócić do akademika/domu wieczorem. Ale co kto lubi. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4747 |
Rozeznanie
|
Ja dostałam się do akademika nr V. Jakieś opinie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Raczkowanie
|
A jednak ciekawość wzięła górę i zrobiłam sobie plan na podstawie tego dla pracowników. Najwięcej zajęć w poniedziałek i we wtorek, w środę tylko wf, w czwartek od 9.45 do 13.05 i w piątek od 9.45 do 11.20 (w dodatku tylko co drugi tydzień).
Tylko teraz najważniejsze, żeby znaleźć się w tej grupie, którą sobie wstępnie wyliczyłam. (założyłam, że każda grupa ma 30 osòb i oczywiście w kolejności alfabetycznej, ale nie wiem, czy jesteśmy przydzielani na takich zasadach). Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Generalnie to wyliczyłam sobie bez wf tylko 20 godzin lekcyjnych w tygodniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
ja też zrobiłam sobie taki plan
![]() ![]() Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2014-09-16 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
sami zniechęcają, żeby na niego przychodzić jak układają taki plan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
BAN stały
|
wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wtedy może udałoby mi się zarejestrować na wf we wtorek wieczorem i środę miałabym wolną.
![]() |
#4758 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Przyczajenie
|
Wykłady u Tomasza Bekrychta są obowiązkowe? Bo mam w piątek od 18:30 do 20:00... masakra jakaś
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Raczkowanie
|
myślałam, że też sobie ogarnę mniej więcej plan, ale pracownicy naszego wydziału nie mają jeszcze żadnego rozkładu zajęć..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie przy podziale dzielili od razu z myślą o angielskim a jestem na eksocu. więc grupy 1-6 alfabetycznie z średniozaawansowanym, 7-8 alfabetycznie z zaawansowanym. Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2014-09-16 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
Tak. A dlaczego pytasz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4764 |
Zakorzenienie
|
tak mało godzin to chciałam się zapytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Raczkowanie
|
Miałam z nim postawy prawa w tych samych godzinach i w dodatku w piątki. Na wykładach u niego bylam 3 razy(pierwszy, drugi wykład i egzamin). Egzamin trwał 20 min; piec pytan 3 abcd i 2 cos wymienic ogolnie prosty, wystarczy przeczytać notatki
#4766 |
Raczkowanie
|
No tak. Rzeczywiście mało. Ale według planu studiów w pierwszym semestrze mamy najwięcej godzin.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4767 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
Ekonomia. W I semestrze mamy 315 h. Teraz to się zaczynam obawiać, czy niczego nie przekręciłam. Ale z tego, co widzę, to wszystko sobie wypisałam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4769 |
Zakorzenienie
|
to chyba tak mi się tylko wydawało, że masz mało godzin
![]() ![]() ja rok temu na 1 semestrze FiRu miałam 240 ![]() ![]() Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2014-09-16 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla przykładu- mamy mieć 30h wykładów z matematyki. Wykłady są w poniedziałki. Żeby wyrobić tą normę- potrzebowalibyśmy 20 wykładów, a według kalendarza akademickiego zajęcia odbywają się tylko przez 14 poniedziałków, czyli godzin będzie 21, a nie 30. Czy ja coś źle liczę? Czy ten plan jest studiów jest tylko oficjalnym papierkiem, który nie ma pokrycia w rzeczywistości? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.