|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Dzień doooobry
Ładna dziś pogoda może na rowerek się wybiore A jak nie to czeka mnie nudna niedziela ![]() Angel a co to za jadłospis do poprawy ! Maleńko jedzenia nawe 1000 kcal nie ma I udzielaj się częściej ja też niedawno dołączyłam do wątku, dziewczyny były zgrane, a ja tak nagle wpadłam, ale w ogóle nie dało się odczuć, że jestem nowa dziewczyny super mnie przyjęły od razu wdałam się w rozmowy, a teraz jestem na 4 miejscu wśród wątkowych spamerek ![]() Heroinka Dobrze, że już Ci się polepszyło A keksikiem się nie przejmuj nie takie złe to ciasto Też tak mam, że jak nie zjem porządnego śniadania to w ciągu dnia wpadają przeróżne grzeszki I ja wczoraj też niezbyt dietetycznie, zrobiłam sobie taką mini przerwę od dietowania i pożarłam rogala i 4 pierogi ![]() Wiesz, tak tyo sobie tłumacze, że teraz jeszcze mam @ więc może stąd te moje zwiększenia i pomierze się w następnym tygodniu tak jak mówisz ![]() A botków już robie zdjęcia i wstawiam tak, tak są ocieplane ![]() Paula Oczywiście bloga będę śledzić, dodałam go do zakładek, a Ty często skrob jakiegoś posta U mnie dzisiaj na śniadanie owsianka tradycyjnie tak się do niej przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie poranka bez niej Ja w zimę chodze w emu znaczy podróbach oczywiście chociaż marzą mi się oryginały, ale to nie na moją kieszeń może nie są idealne i nie nadają się na roztopy, ale jakoś dałam radę w tamtym roku może i w tym nie będzie źle, a na wszelki wypadem mam jeszcze takie a'la skórkowe z ccc Mam nadzieje, że to woda jeszcze z @ pomierze się w następnym tygodniu i dam znać na wagę nawet nie wchodzę żeby się nie załamać Bo się staram, a efektów nie będzie to ![]() Margot miłego dnia i pochwal się potem zakupami
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-22 o 10:23 |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Pominęłam ostatnio to już Ci odpisuje
Nie mogę prostować, bo walcze o zdrowe włosy a kiedyś po prostowicy miałam takie siano ,że szkoda gadać włosy popalone Teraz będzie chwila prawdy, bo umyłam włosy i już nie będą takie wypielęgnowane jak u fryzjera i pewnie będzie zarąbisty pusz up Paula oczywiście dołączam do grona obserwujących bloga A Ty bidulko tak się męczysz Oby Ci przeszło i żebyś sie lepiej poczuła A Tż wczoraj dzwonił do ludzi, bo chcieliśmy jechać dzisiaj po pieska i nie ma |
|
|
|
#4743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Współczuje Ci tych sensacji,bidulko
Ja tez gram w GTA którą masz część? Ja też chcem mieć takie cudo
|
|
|
#4744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie u Ciebie? u mnie to w zasadzie nie wiem, bo na tyle mam zimno w mieszkaniu, że nie chce mi się ![]() niby mi lepiej, ale nie wiem jak to będzie... ![]() Uwielbiam keksa, którego robi moja teściowa napakowany bakaliami po brzegi a na dodatek był jeszcze lekko ciepły, no i po prostu rozpływał się w ustach Będą będą szczególnie, że trzymasz się dość ładnie Botki super! też chcę... Cytat:
no i jak tam się ułożyły włoski po myciu? ![]() Uuuu, szkoda z tym pieskiem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, oo to mnie wystraszyłaś z tą historią o szwagierce
Kuurde bo faktycznie nigdy nie masz pewności co kupujesz w barze czy restauracji. A mając takiego kucharza w domu to i tak na mieście smaczniej nie pojem Właśnie teraz mam chyba naprawdę tak wyczulony żołądek że masakra To cieszę się że już zaklikałaś blogasa Ten Pinger to jest taki że się pisze i od razu klik i jest post, dlatego to mnie trochę zmobilizuje ![]() Nooo wracaaa A LuiVita na fejsie już wrzuciła opis w stylu "Wracamy do domu, a później wielkie zakupy" także wiesz...Nawet mnie moje nowe leggi nie uratują ![]() A ten jogurt słodki naprawdę jest. Ale już mi wieśniaki zbrzydły, jogurt naturalny z dżemem też za słodki więc już te serki homo i jogurciki owocowe będę męczyć... Ewelcia, dla mnie owsianka jest najlepsza, ale już sama nie wiem ile mam jej jeść. Kuurde jeszcze z 2 lata temu waliłam z 5 porządnych łyżek i jogurt, a teraz 3 łyżki i jogurt albo mleko to już dla mnie za dużo. I później mi ciężko na dodatek. A te botki które zamieściłaś w załączniku są naprawdę super! Kurczę, masz super gust naprawdę! Wszystko co kupisz mi się podoba i chętnie bym to przygarnęła Cocktail, nie mam pojęcia przed czym mi się ten organizm buntuje. Jem różne rzeczy specjalnie żeby jakoś sprawdzić po czym mi lepiej. Kiedyś pomagały paluszki, krakersy, a teraz nic...Cały czas mam taką gulę w gardle, no masakra jakaś ![]() A z prostownicą mam tak samo jak Ty. Kusi kusi, ale wiem w jakim opłakanym stanie będą włosy gdy zacznę jej używać. Już wolę w kucyku lub koczku chodzić niż prostować. Ale Twoje włosy są naprawdę śliczne. Moje na końcach się brzydko wyginają i zniekształcają mi przez to twarz Like, dziękuję Mam nadzieję że to nie potrwa długo.A w GTA Vice City naginamy bo tylko na tyle stać mojego kompa niestety, a może dobrze że chociaż na tyle Mamy też w swojej kolekcji San Andreas i IV, a na święta kupimy konsolę (nie wiemy tylko jeszcze czy XBox czy PS) i razem z nią weźmiemy GTA V
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, no mówię Ci, widziałam jak się męczyła
mówi, że długo nie ugotuje zupy ogórkowej ). W takich miejscach to naprawdę lepiej nie ryzykować. Restauracja już pewniejsza, ale też nigdy nie wiadomo. My bardzo rzadko chodzimy do takich miejsc... najczęściej gdy jest jakaś szczególna okazja i nie ma się ochoty na stanie w garach. Naprawdę wolę ugotować sama coś pysznego i wykwintnego, a i tak wyjdzie mnie to o połowę taniej a Ty jak masz takiego kucharza to w ogóle! ![]() Ty teraz nie patrz czy coś ma dużo cukru/węgli tylko jedz to co możesz (znaczy co toleruje Twój żołądek ), bo jeść musisz, dla zdrowia swojego i dobra Maluszka Mam nadzieję, że blogasek będzie się prężnie rozwijał ![]() O ranyyyy i Ty się ją jeszcze przejmujesz? Prawdziwa z niej LuiVita
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja i tak w domu pod kocem najczęściej mama robi na Boże Narodzenie wtedy też tak inaczej smakuje Nie dziwie się, że się skusiłaś taki ciepły jeszcze mmm Dziękuje, ciesze się mi też się bardzo spodobały i mam nadzieje, że posłużą mi dłużej Cytat:
![]() Cytat:
teraz robię takie porcje 40 g płatków i 200 ml mleka do tego jakiś owoc czy pestki słonecznika i dyni Porycjka wychodzi taka akurat i nie czuje się pełna Dziękuję ciesze się, że Ci się podobają Mi też się spodobały takie jedne z H&Mu ale nigdy nie kupowałam butów w sieciówkach i nie wiem jak z nimi bywa dlatego za taką cenę wolę nie ryzykować
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuce zaraz fotke wyprostowanych i teraz jak mam. W tych to już sie czuje jak pół du.py zza krzaka. Jednak wyprostowane są 100 razy lepsze.
Ok sa
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-22 o 13:43 |
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, nudzi mi się
wszystko co ciekawe zdążyłam już przejrzeć zresztą już wczoraj w nocy przebuszowałam po całym necie bo zaraz z braku zajęcia pójdę spać Cytat:
i też o wiele lepiej czuję się w wyprostowanych a fryzjerka używała prostownicy?
|
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz bede chodzić jak down, bo sobie nie wyprostuje
|
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co poradzić... mnie moje wQrffiają to je prostuję
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z psem na mini spacerze
teraz dalej leniuchuje tak się zastanawiam czy nie poćwiczyc szperam też na All i wypatrzyłam taki cienki sweterek i tak nad nim dumam ![]() Hero i co oglądnęłaś jakiś film? Coctail ja też lubie kiedy moje włosy są wyprostowane i takie wygładzone, a że nie chce ich niiszczyć to chodzę w koku ciekawe czy kiedyś moje włosy będą tak gładkie i wypielęgnowane, że nie trzeba bëdzie ich prostować a Ty masz taką szczupłą twarzyczke i tak uwydatnione kości policzkowe
|
|
#4757 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
)Dzisiaj rano stanełam na wagę a tu taki szok!!;d Przed rozpoczęciem diety(13 września) na wadze było 70,3kg!(ważyłam się na drugi dzień po weselu- to pewnie z przejedzenia waga mogła wzrosnąć nawet o 2-3kg )Dziś staję na wagę i jest 65,5kg ![]() To prawie 5kg na minusie w 9dni Jestem mile zaszkoczona;d Mogłam zrobić zdjęcie jak jeszcze ważyłam ponad 70kg, teraz juz za późno;d Ostatnio mam manie na zieloną herbatę i piję nawet po 4 litry dziennie+woda(której piję stosunkowo mało w porównaniu do zielonej) Wiem, że to bardzo dużo i muszę się ograniczyć. Dlatego ograniczę się z zieloną herbatą i przerzucę się na wodę z cytryną. Będzie ciężko bo uwielbiam zieloną herbatę ![]() Dziś wstałam o 13 i o 14 zjadłam "śniadanko": 5x malutkie kromki pieczywa chrupkiego(100kcal)+2 małe jajka(160kcal)+serek bialy zamiast masła Suma: około 300kcal Teraz o 17 zjem sobie jakąś sałatke ![]() Czy wy też jesteście tego przekonania żeby jeść do 18 ? ![]() Ja kiedyś jadłam ostatni posiłek 3h przed snem i na mnie to bardzo nie korzystnie podziałało. Waga utrzymywała się i nic nie ubywało. Niedawno jak schudłam z 65kg na 56kg to właśnie na diecie 1000kcal i na jedzeniu tylko do godziny 18 Więc dalej mam zamiar się tego trzymać A wy, co sądzicie?
70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-53 "Nigdy nie rezygnuj z marzenia tylko dlatego, że jego realizacja zajmie dużo czasu. Czas i tak przeminie." Edytowane przez angelhorse Czas edycji: 2013-09-22 o 16:59 |
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4759 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
1000 kcal to jest niepoważne moim zdaniem. Sama jadałam ok. 1300 do niedawna i nic się nie ruszało. Zwłaszcza, że codziennie ćwiczę po ok. 40 min i się dziwiłam, co jest nie tak. Poczytaj sobie, ile kalorii tracisz na zwykłych codziennych czynnościach, jak np. siedzenie, oglądanie tv, przejście po schodach. 1000 kcal rozwali Ci metabolizm + potem jak będziesz chciała znowu jeść bez ograniczeń, to wszystko szybko wróci. + jedzenie do 18, to już jak kto woli. Zjesz o 18 a idziesz spać o 22 - jest ok. Ale jak siedzisz do 2 w nocy, to jednak człowiek się może zrobić głodny. Ale mówie, z tym późnym jedzeniem to trzeba dostosować do własnych potrzeb. Jednak jedzenie 1000kcal dziennie to już jest niezdrowe. ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Też właśnie rozwiązałam koka, bo mnie tak czubek głowy zaczął boleć, że nawet teraz na luzie czuję taki naciąg nieprzyjemny...
|
|
#4760 |
|
Rozeznanie
|
Ja zazdroszczę wszystkim którzy mają szczupłą twarz;d Bo ja jak przytyje to pierwsze co mi rośnie to dupa i właśnie policzki ;d haha xd
|
#4761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kisiej, ile jesz teraz? Przypomnisz mi ile masz wzrostu? bo wiem, że mamy coś podobnie ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- ja już wróciłam. Zjadłam wczoraj z zyliard tysiecy kcal, a wczoraj było równe 100 dni do sylwestra, także smieje się, że takie pożegnanie z obżarstwem Jeszcze nad ranem machnęłam przy serialu ( nie spalam w nocy w ogole) pół słoika masła orzechowego- co jest dowodem na to, że nie mogę mieć go w domu, bo nie mam umiaru ![]() Potem Wam poodpisuję, teraz muszę ogarnąć pokój i resztę rzeczy, bo na dole się już remont kończy i w końcu wkroczą do mnie Heroinko, wrzucę potem sukienkę, ale tak jak pisałam wyżej, muszę się ogarnąć Paula, od jutra ćwiczę, promise dziś tylko pójdę na spacer z moim 35 kilogramowym szczenięciem
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy na spacerze. Jeeeeju jak zimno! Nie ma śladu po tym ładnym dniu który zapowiadał się rano. Kupiłam sobie paluszki Beskidzkie i mamlam. Obejrzeliśmy nowy odcinek Synów a zaraz się za film bierzemy.
Ewelcia, Hero, ja ostatnio cierpię na niedosyt fajnych filmów. Dziś oglądamy Oszukane (ten polski). A widziałyście Trzy metry nad niebem? Albo drugą część Tylko Ciebie chcę? Widzę że mam na kompie więc tak rzuciłam Takie fajne, babskie I dziś na jedynce Ostatnia Piosenka chyba leci. Mi się film podobał, chociaż teraz nie trawię Miley pod żadną postacią więc chyba średnio by mi się go oglądało ![]() Angel, moim zdaniem ćwiczenia + 1000kcal to o wiele za mało. A jedzenie do 18 jest ok gdy idziesz spać o 21. W innym przypadku tylko spowalniasz metabolizm.
|
|
#4763 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
164 cm
|
|
#4764 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama ostatnio kupiła sobie taki śliczny sweterek, u góry z koronki Taaa spałam 2 godziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
udane wesele? Cytat:
ja nie wiem, czy to jesień czy już może początek zimy? No właśnie ja też mam niedosyt... a te filmy widziałam
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-09-22 o 18:41 |
||||
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzy metry nad niebem i Tylko Ciebie chce oglądałam, polecam super film i aktor A Ostatnią Piosenkę też mam za sobą chociaż tak samo nie znosze Miley to film mi się podobał no i płakałam na nim tak ![]() Cytat:
wiem, ze to nie jest gruby sweter tylko taka cienka szmatka, ale spodobał mi się U mnie na targu nie ma żadnych fajnych, a poszukuje, bo na teraźniejszą pogodę nie mam co na siebie włożyć Też oglądałam dzisiaj 2XL a potem tak się wciągnęłam w filmiki urodowe i ubraniowe na YT, że dopiero teraz skończyłam oglądać, a i tak czuje niedosyt i jutro znowu
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na gwałt potrzebuję jakiegoś sweterka, bo kurde zimno już, a ja mam jeden czarny i jeden granatowy... i są już zmechacone... i na targu też mi się kompletnie nie podobają jedynie ten co dorwała moja mama jest śliczny, ale nigdzie już takich nie ma ![]() Hehe, ja też tak mam jak się w coś wciągnę ![]() Jak dzisiaj z dietką poszło? Mi się chyba zaczął stan "przed @" i mam gastrofazę ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Dziewuszki, gdzie jesteście? nie ma z kim pogadać pisać coś!
|
|
|
|
|
#4767 | ||
|
Tajka
|
Jutro pierwszy dzień zajęć na STUDIACH !
![]() Nie wiem, czego mam się spodziewać
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co wybrałaś? Pierwszy dzień to będzie luuuuz
|
|
|
|
|
#4769 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
TiR :P Na luzie
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
No to super
trzymam wcześnie się rok akademicki zaczyna u Ciebie a to w W-wie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

Ładna dziś pogoda może na rowerek się wybiore
A jak nie to czeka mnie nudna niedziela 
do poprawy ! Maleńko jedzenia nawe 1000 kcal nie ma

Nie mogę prostować, bo walcze o zdrowe włosy a kiedyś po prostowicy miałam takie siano ,że szkoda gadać włosy popalone
Teraz będzie chwila prawdy, bo umyłam włosy i już nie będą takie wypielęgnowane jak u fryzjera i pewnie będzie zarąbisty pusz up
Oby Ci przeszło i żebyś sie lepiej poczuła
jak kot
u mnie to w zasadzie nie wiem, bo na tyle mam zimno w mieszkaniu, że nie chce mi się 

napakowany bakaliami po brzegi
Kuurde bo faktycznie nigdy nie masz pewności co kupujesz w barze czy restauracji. A mając takiego kucharza w domu to i tak na mieście smaczniej nie pojem
A LuiVita na fejsie już wrzuciła opis w stylu "Wracamy do domu, a później wielkie zakupy" także wiesz...Nawet mnie moje nowe leggi nie uratują
). W takich miejscach to naprawdę lepiej nie ryzykować. Restauracja już pewniejsza, ale też nigdy nie wiadomo. My bardzo rzadko chodzimy do takich miejsc... najczęściej gdy jest jakaś szczególna okazja i nie ma się ochoty na stanie w garach. Naprawdę wolę ugotować sama coś pysznego i wykwintnego, a i tak wyjdzie mnie to o połowę taniej
i Ty się ją jeszcze przejmujesz? Prawdziwa z niej LuiVita 

teraz robię takie porcje 40 g płatków i 200 ml mleka do tego jakiś owoc czy pestki słonecznika i dyni
Porycjka wychodzi taka akurat i nie czuje się pełna
wszystko co ciekawe zdążyłam już przejrzeć